Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicansin juniorit

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 07.12.2010 klo 14.44.

 1. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tämmöinen yleisketju Pelsun junnuista olisi varmaan paikallaan, kun ei moista vielä näytä löytyvän.

  Aloitetaan ilmoitusluontoisella asialla. Pelicans tiedottaa, että Sami Ranta on a-junnujen uusi päävalmentaja -> http://www.pelicans.fi/sami-ranta-pelicansin-nuorten-päävalmentajaksi

  Varmasti ihan hyvä valinta, sillä löytyyhän Rannalta meriittejä junnujen valmennuksesta. Sinänsä hauska juttu tämä Lämsän ja Rannan paikkojen vaihtaminen päikseen.
   
 2. ferro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, NY Rangers, Liverpool, 49ers
  Lainaus:
  Ja toisena sinänsä hauskana pointtina Ranta taitaa myös tienata junnujen valmentajana enemmän kuin Räsänen Pelicansin päävalmentajana...
   
 3. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Maksajana lienee onneksi Jokerit eikä Pelicans
   
 4. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Ei kai tämä mielestäni tarpeellinen ketju puudu tähän?

  No...jos joku oli näkemässä tänä iltana A:n Saipa-peliä, niin löytyisikö mitään kommentoitavaa. Oliko mitään silmiinpistävää muutosta Lämsän vaihduttua Rantaan? Petäjän lyhyeksi (onneksi) jääneeseen kauteen verrattuna tuli ainakin voitto!
   
 5. kahden viivan syöttö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Aika nostaa ketju pintaan. Iskulla pyörii Blues ja Jokeri varusteissa olevia junnuja A:n mukana. Kuka tietää mitä on tapahtumassa?

  Petäjä on tainnut löytää uuden homman ja "Piri" Eloranta kokoaa joukkuetta ensikaudelle. Millaisia tulijoita on jäällä ollut?
   
 6. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Satavarmaa tietoa ei ole, mutta todennäköisesti Pelicansin A on kartoittamassa taas muutamaa jamppaa pääkaupunkiseudulta. Tulevat sitten inttiin, tai muuten vaan pelaamaan.
  Täällä heillä on parempi mahdollisuus kehittyä, kun tiedetään mikä on vaatimustaso esimerkiksi Jokereilla ja HIFKillä

  Tällaista pelaajien liikehdintää ollut lähes joka kauden alla. Viime kaudeksi tulivat Anssi Häkkinen(Jokerit) ja Juuso Nieminen(Blues), Joni Häppölä(HIFK). Aiemmin Lahteen tullut sellaisia jätkiä pk-seudulta kun Janne Tavi, Joonas Kuusela, Heikki Tuomisto etunenässä.
   
 7. kahden viivan syöttö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Pelicans junnujen tilanne

  Onko kellään tietoa Pelicansin junnujen tilanteesta? Millaisella ryhmällä Eloranta ja A-junnut valmistautuu ensi kauteen? Onko B ja C edelleen Reippaan joukkueita? yms. yms.
   
 8. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Turhaa toistoa...

  Pelicans-junioreista on jo ollut avattuna viestiketju, joka löytyy täältä. Ehkäpä modet yhdistävät tämän uuden ketjun siihen...
   
 9. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Vesa Petäjä valmentaa Pelicansin C1 joukkuetta tällä hetkellä, apunaan muuan Marko Jantunen. Lisäki mv-valmennuksesta vastaa Tommi Satosaari. Joten siellä on tulevat tähdet ainakin osaavissa käsissä.
   
 10. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Sopinee paremmin tähän ketjuun kuin edustuksen ensi kauden ketjuun.
  Kuulin huhuja, että Jokipoikien maalivahti Janne Juvonen olisi tulossa Lahteen ensi kaudeksi. Jos huhussa (en löytänyt huhulle vahvistusta ainakaan Pelicansien sivuilta) perää, niin kyse lienee enemmänkin juuri siirrosta Pelsujen a-junnuihin. Edustuksen maalivahtitilanne näyttää hyvältä, mutta miten on junnujen tilanne? Voiko tälläisen lupaavan maalivahdin hankinta muualta olla perusteltua vai onko omissa hyviä aihioita Nupen kouluun?
   
 11. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Juvoselle ja Jokipojille tuli eripuraa, kun aiemmista lupauksista huolimatta Juvoselle ei ollakaan valmiita antamaan peliaikaa edustuksessa, vaan on hankittu maalivahteja muualta. Sopimusta on kuitenkin jäljellä vielä tuleva kausi ja kuulemma molemmilla Jokipojilla ja Juvosella on tavoitteena vuokrata Juvonen johonkin A:n SM-joukkueeseen. Näin ollen Juvonen tulisi nimenomaan Pelicansin A-junnujen joukkueeseen, jos siis tämä huhu pitää paikkaansa.
   
 12. Esmeralda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Heki,Tinatuopit
  Kyllähän sen marssijärjestyksen tekee Nupe. Tämä junnu tulee auttamattomasti jonoon 4 mv päähän.
   
 13. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  Ok. Näin oletinkin. Varmasti ainakin neuvotteluja on käyty siirrosta, sellaista kantautui Lahdesta päin.
   
 14. ferro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, NY Rangers, Liverpool, 49ers
  Ei ole päässeet junnut antamaan näyttöjä suurelle yleisölle. Hurri on pelannut muutaman pelin, mutta siinähän se aika pitkälti onkin. Tosin ei ole ollut joukkoloukkaantumisiakaan, vaan jengi on päässyt painamaan historiallisen terveenä.

  Mitenkäs onko A-junnuista tai ylipäätänsä junnuista nousemassa tulevaisuuden tähtiä? Pakeissa on Hurria ja Pietilää, mites hyökkääjärintamalla? Keitä pyörii treeneissä mukana, kenellä on potentiaalia?
   
 15. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Huomenna 19-vuotta täyttävä Kimi Koivito teki eilen liigadebyyttiinsä. Oli varsin pirteä ilmestys ja vähän kevyestä varresta huolimatta pelasi lahtelaista kiekkoa. Nopeaa, taitavaa ja fyysistä. Paljon ei peliaikaa herunut, mutta loi selkeästi enemmän hyvää, kuin pahaa kentällä. Harmi, että HPK:n pelaaja pääsi vähän koukkaamaan Immosta maalitilanteessa, joten Koivistolta jäi eka liigapiste tienaamatta. Tälle jätkälle on käyttöä tulevaisuudessakin.

  Tämän otsakkeen alla voi myös kehaista Pietilää. Jätkällä ei ilmeisesti pää kestänyt pelata Mestistä, mutta liigassa on vetänyt kyllä ihan kiitettävästi.
   
 16. ArPEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Shejbalin kanssa samoilla linjoilla. Koiviston debyytti oli hyvä. Miehekäästi pelasi ja kiva nähdä, että Lahdessa on tuollaisia junnuja. En pistäisi pahekseni, että pelaisi tiistaina Lappeenrannassa. Lähellä oli myös tuo eka piste. Jatkoi hyvin kiekon Immoselle.

  Myös Pietilälle puhtaat paperit eilisestä.
   
 17. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Taisi teidänkin A-nuoret lähteä tänään kesälomille kun Vantaa luovutti sarjan kesken?
   
 18. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hyvissä käsissä vai tuuliajolla?

  Mites tää meiän junnutuotanto/valmennus on toiminut tai tulee toimimaan tulevaisuudessa?
  Piri puhelee jotain perusjargonia "eteenpäin on menty" jne. lukekaa itse linkki. Onko jollain lähempää tietoa/mutua kenttätason työstä nyt ja tulevaisuudessa? Itseäni vähän kyllä huolestuttaa, kun tällä kaudella vain yksi lahtelainen junnu(Koivisto) debytoi liigassa(Juvonen susirajalta). Tietysti ei ole ollut hirveästi tarvettakaan, kun joukkue on menestynyt. Rahaseuratkin(Kärpät,Jokerit,HIFK) alkaneet ymmärtämään junnutoiminnan merkityksen ja tuloksia on jo nähtävissä tältä kaudelta. Mielipiteitä olisi mukava kuulla:)
   
 19. kahden viivan syöttö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Hyvissä käsissä

  Hyviä kysymyksiä IcyPredatorilta. Paljon A:n pelejä kuluneella kaudella nähneenä muutama arvio tulevaisuusta.

  Kettunen, Rajamäki, Rahkonen ja Allenius ovat ensikaudella liian vanhoja nuorten liigaan. Koiviston osalta olisi toivottavaa iso rooli A:ssa ja säännöllisiä pelejä Liigassa (tai Peliitoissa). Siirtyminen kokonaan Peliitoihin toisi liian ison aukon A:han. Iivari on jäädessään Lahteen puhtaasti A:n pelaaja, eikä rooli juuri voi kasvaa, saattaa myös nousta tasolle, jossa säänölliset pelit Peliitoissa veisivät eteenpäin. Ranta-Aho kolmanneksi yli-ikäiseksi hyökääjäksi? -93 hyökääjistä Stloukal Lahteen jäädessään jatkanee roolissaan. Elimäki, Viljanen, Kiiski: kaksi ensimmäistä pelasi isoilla yv vastuilla ja Elimäki myös av:ta, Kiiski pelasi av:ta ja täyden kentän vaihtoja. Maaleja teki kuitenkin eniten Kiiski ja ilman yv-pisteitä oli selkeästi kolmikon paras pisteiden tekijäkin. Kaiki kolme toivottavasti jatkavat Lahdessa ja saavat paikat 1-2 kentissä täydellä yv ja av vastuulla. Kääriä, Peltoarvo ja Haataja mukaan edelleen ja opettelemaan puolustuksen kautta vastuunkantoa (kolmoskenttä). Muita omia sitten neloseen ja haastamaan edellä mainitut.

  Pakistoon yli-ikäpaikoille Häkkinen, Leevilä ja Oja. Isolle vastuulle pakeista Kauppila, Aronen ja Laitinen.

  Mäkinen, Kastemäki, Henriksson?

  Juvosella ei saisi vielä olla liian kiire ja vuosi A:n ykkösenä olisi paikallaan. Satunnaiset käynnit "ylhäällä" pitäisi riittää. Silgren taas vuosi kakkosena, ehkä enemmän pelejä kuin kuluneena vuotena. Tuomistokin on edelleen ikänsä puolesta A:n pelaaja.

  Eloranta rakentaa näillä palikoilla Pelsulle kovemman a:n ensi kaudelle kuin muutamaan vuoteen on ollut.

  "Omat junnut" on mielenkiintoinen käsite. Olisiko paikallaan, että kaupunkiin muuttanut junnu olisi oma jo viimeistään vuoden päästä muutosta? Edes IcyPredatorin mainitsemat rahaseurat eivät saa raavittua omasta kylästä joukkuettaan joten olisi ihme, jos se onnistusi sarjatasoa pudottamatta Lahdessa. Oliko edellä luetelluissa nimissä muuten "omia" 8 (Koivisto, Ranta-Aho, Viljanen, Haataja, Leevilä, Kaupila, Aronen ja Kastemäki)?
   
 20. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  No, entäs sitten A:n takana....mikä on tilanne? Tällä kaudella jäänyt junnupelien seuraaminen vähälle, onko sieltä tulossa pelaajia esim. A:han? Kiekkoreippaan joukkueiden menestystä tai itseasiassa menestymättömyyttä kuulutaan aika paljon kylillä arvosteltavan. Mikäs meininki seurassa tänä päivänä on? Näin junnuasioissa lähes maallikon mielestä menestyvän liigaorganisaation A-C pitäisi kyllä näkyä ikäluokkiensa sm-sarjoissa vähän vahvemmin kuin muutamina viime kausina on ollut. Mielipiteitä asioista jotain tietäviltä!
   
 21. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Jatkaako Eloranta A:n käskijänä myös kaudella 2012-2013?
   
 22. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onkos kellään tietoa ketä A-junnuista on mukana harkkaringissä kesällä? Jos ei oteta "vanhoja" naamoja(Juvonen, Koivisto...) mukaan.
   
 23. sidney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans,KalPa sekä HIFK
  Lainaus:
  Noista vanhemmista en tiedä, mutta kovasti kuuluu tarinaa jossa lupaavia junnuja lopettaa taikka vaihtaa seuraa tiettyjen valmentajien ja johtohenkilöiden takia. Huono ja epäreilu kohtelu aiheuttaa kyllä jo tuon ikäisissäkin jätkissä v*****sta.
   
 24. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nyt kun uusien sääntöjen mukaan myös Sm-liigaa pelaavien joukkueiden A-juniorit voivat tippua tuolta nuorten liigasta, jos pelaavat tarpeeksi monta vuotta huonosti, niin piti tulla ihan kysymään onko lahdessä varautudutta tähän mitenkään? Eli tilannehan on tällä hetkellä se, että luulin alunperin vain SaiPan junnujen olevan putoamisvaarassa, mutta näköjään myös Pelicans on pelannut liian huonosti. Onko joukkuetta vahvistettu, niin ettei varmasti joudut karsimaan tai tehty jotain muuta, sillä kyllähän se olisi aikamoinen paukku juniorituotannon kannalta, jos Pelicansin juniorit tippuisivat divariin.
   
 25. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kauden 2009-10 pohjanoteerauksen jälkeen suunta on ollut ylöspäin. Nyt tulossa pitäisi olla vähän taas laadukkaampia ikäluokkia, joten eiköhän siellä pudotuspelipaikoista taistella tänä vuonna.