Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicansin juniorit

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 07.12.2010 klo 14.44.

 1. bastor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Tappara
  6v tyttäreni kysyi kerran, koska vien hänetkin lätkäpeliin.
  Tuumasta toimeen, tänään tultiin katsomaan A-junnujen peliä Ässiä vastaan.
  Saas nähdä jaksaako olla loppuun asti

  Ekan erän jälkeen peli on 3-2

  1-0 66 Paunonen
  2-1 21 Rissanen
  3-2 58 Hynönen

  lisäys 1 - kahden erän jälkeen 3-3
  lisäys 2 - kolmen erän jälkeen 3-3 eli jatkoille
  lisäys 3 - kuusi sekuntia ennen jatkoajan loppua Repo tällää Vartiaisen syötöstä 4-3
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2015 klo 19.01
 2. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Alustavasti on suunnitelmissa hurauttaa huomenna A-junnujen Pelicans-HIFK-matsiin, jos töiden jälkeen riittää vielä energiaa, eikä ole ihan karmea ajokeli. Isku Areena on kyllä tuttu paikka liigapeleistä, mutta onko junnupeleissä jotain erityistä huomioitavaa esim. sisäänkäynnin tai pysäköinnin suhteen? Ketjua selaamalla voinee päätellä, että ainakin aikaisemmilla kausilla liput kustansivat 5 euroa kipale? Entäs maksaako pysäköinti jotain?
   
 3. bastor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Tappara
  Viimeksi kun kävin A-junnujen pelissä, niin hallin viereiselle hiekkakentälle mahtui ihan heittämällä, eikä maksa mitään. Sisäänkäynti hoituu kuten liigan peleissäkin.
   
 4. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  A-junnut tekemässä pienoista ihmettä nousemalla pleijareihin. Ennen viimeistä kierrosta oli 3p matkaa Lukkoon ja maaliero 9 häkkiä huonompi. Lukko kuitenkin otti kuokkaan viimeisessä pelissä Ässiltä 2-5 ja Pelicans johtaa Jokipoikia 10-2 ottelua ollessa jäljellä 8 minuuttia. Hieno nousu.
   
 5. Zikako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Just olin tulossa sanomaan samaa. Eka luulin että 3 pisteen voitot laksetaan, mutta ei se onkin maaliero joka ratkaisee. Pari maalia taitaa olla vielä hyvää Lukkoon nähden. Vastaan tulis ilmeisesti sit jatkossa Jokerit?

  Korjaus: Vielä Lukolle kiitos, että ottivat lopussa veskan pois, jopa kahteen kertaan. Ässät teki kaks vikaa tyhjiin. Tosin ei välttämättä tuohon ratkennut, mutta kuitenkin
   
 6. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Huikeaa saatana! Tätä on urheilu parhaimmillaan. 7 maalin voitto olis riittänyt pleijareihin, Lukko-Ässät tuloksen varmistuttua. Huikea nousu kaikkiaan alkukauden vaikeuksien jälkeen.
   
 7. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  1. kierroksella vastaan Jokerit.

  To 26.2 Jokerit - Pelicans
  La 28.2 Pelicans - Jokerit
  (Su 1.3 Jokerit - Pelicans) *tarvittaessa
   
 8. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Iso hatun nosto pelaajille ja Hölölle! Matka jatkuu...
   
 9. Purezone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicansin B-nuoretkin pelaavat tällä kaudella playoffeja, itseasiassa taistelevat vielä paikasta kuuden parhaan joukossakin kun viimeinen runkosarjaottelu on pelaamatta.
   
 10. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Aika legendaarinen nousu, maaliero oli Lukon hyväksi joku seitsemän (?) pykälää ennen päätöskierrosta...
   
 11. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pakko kyllä nostaa hattua jätkillä aivain huikeeta, nyt vaan hallille kaikki kattomaan! Mukava positiivisuuden pilkahdus, tällainen kausi tähän mennessä kun ollaan jouduttu kärsimään.
   
 12. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Yhdeksän pykälää. Lopulta kääntyi kolmella Pelicansin eduksi. Pelicansille 9 maalin voitto ja Lukolle kolmen maalin tappio, eli Pelicans olisi maalilla vienyt, vaikka Lukko ei enää lopussa olisi maalivahdin poisotolla avittanutkaan.

  Edit. Onko jollain muuten infoa näistä A-junnujen playoffpelien hinnoista?
   
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Täytyy tosissaan harkita, josko sitä tulis kattomaan Iskulle A-junnujen playoff-matsia, edarit kun ei poffeihin luonnollisesti tule pääsemään.
   
 14. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Vastaus omaan kysymykseen:
  Villi-kortti kierroksella aikuisten lippu 5€ ja lasten pääsylippu 2€. Juniorikausikortilla vapaa sisäänpääsy.
  EXTRAETUNA TARJOAMME: Myös Pelicansin kausikortilla vapaa sisäänpääsy!!!
   
 15. Karppa27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kovin yksinäistä on ollut Pelicans fanin elämä Helsingissä tällä kaudella. Näköjään ainoastaan juniorit pystyvät pitämään pelikaani lipun korkealla. Kiimaisena odotankin jo torstain ottelua. Pääpointteja:
  -Nähdäänkö liigapelaajia jäällä?
  -Eetu Elo, isäntä vai renki?
  -Jatkuuko pelillinen hurmos?

  Itse valmistaudun otteluun perusvarustuksella:
  -Helly Hansenin turkoosi takki
  -Kiekko-Reipas pipo(Janne Ahosen nimikirjoituksella)

  Pitäkää te huolta tunnelmasta Lahessa.
   
 16. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ketäs kaikkia tuonne A:han voisi lykätä pelaamaan edarista? Björnisen nyt ainakin voisi ja tottakai Väinölä. Onko Vartiaisella jo liikaa ikää? Itse ainakin laittaisin kaverit pelaamaan A:n mukaan.
   
 17. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Kyllä Vartiainen on tällä kaudella A:ssa pelannut. Eetu Sopanen tottakai myös iän puolesta pääsee pelaamaan.
   
 18. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Näitä kavereita on vaan vähän hankala laittaa A:n mukaan pelaamaan kun Liigapeleihin pitäisi saada täysi kokoonpano. Sopanen, Väinölä, Björninen ja Vartiainen mukaan luettuna Pelicansilla on 6 pakkia ja 13 hyökkääjää pelikunnossa.
   
 19. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Edarissa ei enää tarvii täyttä kokoonpanoa, mielummin satsataan sitten junnujen peleihin. TPS tämän jo teki ja meinaa lähettää jopa Rantasen näihin peleihin. Pelicans voisi nyt tehdä samoin, varsinkin kun turpaan tuli 4-1 ekassa osa-ottelussa.
   
 20. Meddler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, SaiPa
  Junnut ovat tasoittaneet tilanteeksi 3-3 ajassa 59:51 Jokerit-sarjan toisessa (ja potentiaalisessa ratkaisevassa) osaottelussa. Nähtävästi ainakin siellä osastolla on vielä taistelutahtoa jäljellä ja haluttaisiin jatkaa kautta vielä vähän pidemmälle!

  Muuan Eetu Elo tehnyt tänään tehot 1+2.

  E: No sitä taistelua ei kauaa kestänyt, vaan Jokerit homman sitten lopulta vei jatkoerässä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2015 klo 15.40
 21. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Olipahan luokattomat tuomarit matsissa. Ekassa erässä pari täysin käsittämätöntä jäähyä Pelicansille ja toisessa erässä hylätty maali. Tämä tosin oli suht epäselvä tilanne, en tiedä vaikka olisi jopa mennyt oikeinkin. Tämän jälkeen kuitenkin vielä Elfvegrenille estämisjäähy, kun Jokereiden oma pakki kolaa tämän maalivahdin päälle. Pelicansin tasoitus vikassa erässä oli kyllä erittäin komea. Taisi olla kuviota harjoiteltu.
   
 22. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Komppaan. Peli ei ratkennut tuomareihin, eikä kumpikaan siitä merkittävää hyötyä saanut kun meni vähä puolintoisin, mutta onha toi nyt käsittämätöntä että A-junnujen playoffpeleissä ei saa taklata! Yliniemen ja Kivelän rangaistukset avauserässä laitataklauksesta ja ryntäyksestä oli täysin puhtaita taklauksia. Jokeritkin sai yhden laitataklausjäähyn, mutta oma focus oli muualla enkä sitä nähnyt. Linja toki näissä muuttui tuon avauserän jälkeen sallivaksi. Muutoinkin melko sekavaa.
  Ja kyseessä oli kunkkuina kumminkin Liigassa toimivat pää- ja linjatuomari.

  Pelinä tasainen, ois voinu kääntyä meillekin. Jokereille meni paremmat maalipaikat pelissä ja Harald otti 2. ja 3. erässä jokusen gamesaverin millä pysyttiin mukana. Jotenkin kuvaavaa loppukaudesta oli tuo tasoitusmaali, ihmeen kaupalla saatiin kuin saatiinkin lisäaikaa, nyt vaan kävi näin. Meiltä edukseen erottuivat Harald, Elo ja viivatyöskentelyllään Väinölä. Jokerien Gymer ja Juolevi olivat parhaat. Atte Mäkinen antoi hyvät näytöt Jokerien KHL-mainoskatkojen jäänhuoltoa silmällä pitäen, sen verran hyvään tahtiin nuori herra tuntui turvallaan olevan.
   
 23. pertteli Jäsen

  Oliskohan liiga-ryhmä voinut taaperrella vaikka kolmella kentällä tänään Hämeenlinnassa, niin olisi junnut saanut kovat vahvistukset?
   
 24. bastor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Tappara
  Omaan silmään pisti silmään harjoiteltu kuvio kiekon saamiseksi hyökkäyspäätyyn, joka useimmiten onnistuikin. Ehkä Lämsän pitäisi lainata A-valmentajan laulukirjaa (sitähän täällä on etsitty?) omiakseen hyökkäyksen aloituksen liigajoukkueen "pitkä päätyyn ja kukaan perään" jota edeltää "jättö-jätön-jättö" tilalle.
   
 25. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Saman pistin merkille. Ei osannut Jokerit ollenkaan pelata omaa siniviivaa tukkoon kun Pelicans tuota käytti. Laidasta kiekko keskelle ja yhden kosketuksen ohjauksella toiseen laitaan.