Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  PM:n kommentit ovat mielestäni perustuneet paljon henkisen puolen juttuihin. Pelin luistaessa rauhoitellaan kaveria ja pyritään jatkamaan kehitystä. Hiljaisempina aikoina taas kehutaan kokonaisvaltaista peliä, jotta Laine ei ruoskisi itseään liikaa maalinteon osalta.
   
 2. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Ja miksi ei kehuisi kun selkäkipuisenakin huonolla peliajalla ja kipeällä selällä teki 50 pistettä. Voidaan ottaa vaikka ihan suomalaisittain kuinka moni pelaaja on tehnyt tuon määrän maaleja ja pisteitä yhden kauden aikana. Saati 18-20 vuotiaana.

  Lainaus:
  Noissa pistemäärissä NHL:ssä odotellaan, ettei Pate vedä vasurilla. Ehkä jo ensikaudella.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 3. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Unohdit vielä sen Littlen. Ilman laatusentteriä 30 maalia? Aika harva pystyy. Varsinkaan suomalainen. Ja varsinkaan 18-20-vuotiaana. Selännekin teki 1.maalinsa vasta 22-vuotiaana. Hetkinen, Puljujärvelläkin on siis enemmän maaleja kuin Teukalla samassa iässä aikoinaan. Miksi siis moni on huolestunut miehen nykytasosta?

  Ja eikös Laine tehnyt toissakaudella, myös omien sanojen mukaan selkävaivaisena 44+26=70 joten miten tuo kipeä selkä toimii nyt puolustuksena että viime kaudella teki sen 50pist. Vai onko sinulla tarkempaa tietoa noista vaivoista, jotka Laineen itsensäkin mukaan ovat kestäneet vuosia?
   
 4. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  En ole kaikkia viestejä ehtinyt, mutta jokseenkin naiivia jengiä täällä on jonkun verran liikkellä. Ei ole mikään yllätys, että alkaa vuotamaan kaikenlaista tarinaa Laineesta, kun sopimusneuvottelut ei ole tuottaneet tulosta. Jokainen voi miettiä, että mikä taho näitä juttuja on syöttänyt ja mitkä on tarkoitusperät.

  Kovaa bisnestä.
   
 5. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Jetsin eturivin pelaajien kannattaisi ehkä miettiä ajatuksiensa päivitystä joukkupelin suhteen, jos siihen ei kuulu maalipaikkojen järjestäminen joukkueen lähtökohtaisesti parhaalle maalintekijälle.
   
 6. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Joo, sen kaksikon joka Laineen kanssa pelaa tasaviisikoin pitää vaan jaksaa painia enemmän 2v3 -tilanteissa hyökkäysalueella. Ja tosiaan syöttää se kiekko Laineen lapaan joka laittaa kyllä tyhjiin. Typerää etteivät tajua tuota. Kapteeni Wheeler voisi puolestaan alkaa ylivoimalla tosissaan syöttää Laineelle niitä poikittaissyöttöjä, nyt Pate pääsi ihan liian harvoin laittamaan puolityhjään maaliin. Ihme ettei tätäkään kikkaa ymmärretä käyttää laajemmin.

  Viimeiset pari sivua on kyllä hupaisaa luettavaa, kun psykoisin soihdunkantajat tarttuvat kaikkeen mahdolliseen pelastusrenkaan näköiseen kelluvaan ja kaikki on taas hetkessä totta. ..vai onkohan se totuus sittenkin tarua ihmeellisempää? Toki tuo rinnakkaisketju sisälsi sellaista paskaa että silmät alkoi sattua. Jets on kyllä ajautunut pienimuotoiseen pulaan, siitä superhyökkäyksestä on vielä kulmahampaita ilman sopimusta ja samalla pakisto on ohentunut aika isolla kädellä. Jos nyt vaan miettii playoffeja, niin jos ei parina vuonna riittänyt niin miten hitossa nyt?

  E:

  Lainaus:
  Rivien väleistä lukenut, aina silloin tällöin.
   
  Viimeksi muokattu: 13.07.2019 klo 11.28
  Torsti56 tykkää tästä.
 7. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kukas näin on väittänyt?
   
 8. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Tämä on kyllä totta sinäänsä, mutta kannattaa omasta mielestä aina muistaa myös se että sanoille voi olla muita motivaatioita kuin itse pelaaminen.
  Voi tietysti olla niin että Laine on kehittynyt niillä omasta mielestä paskoilla aluiellla jne, tuskinpa Maurice mikään huono valmentaja on kuitenkaan.
  Omaan silmään vaan näyttänyt todella lepsulta, muistan kuitenkin useampia maaleja omaan päätyyn mitkä laine olisi voinut helposti estää jos olisi sen 2 potkua lisää laittanut peliin.
  Loppupeleissä, aivan sama mitä me täällä lässytämme, tuskinpa minä tai sinä tai kuka tahansa täältä on parempi arvostelemaan Lainetta kuin Maurice.

  Todennäköisesti unohdin mainita että nimenomaan minun mielestä asia oli tämä

  Lainaus:
  Kiitettävän hyökkäävä kommentti, kiitos siitä. Taisi ottaa tunteisiin,oletko kenties jutun kirjoittaja tai sukulainen/ystävä?


  Lainaus:
  Olisi kyllä kiva tietää mittä tuo "selkäkipu" oikeasti tarkoittaa.
  Itse Laine sanoi ettei vaikuta mihinkään, koko suomi on sitä mieltä että pilasi koko kauden. Lähtökohtaisesti varmaan jossain siinä välissä olisi totuus mutta mikä se sitten oikeasti on niin sitä ei oikein voi tietää.

  Lainaus:
  Kerrotko ihan faktuaalisesti kuinka paha tämä "selkäkipu" on ollut?
  Jotenkin omaan korvaan on vaan niin koomista että kun pelaaja itse sanoo että "ei vaikuttanut pelaamiseen" niin fanit on sitä mieltä että se on aivan älyttömän iso juttu.
  Toki ymmärrän että se on voinut vaikutta mutta samaan hengenvetoon se on voinut olla vaikuttamatta mutta ilmeisesti koet että se on nimenomaan se syy miksei 60+ maalia tullut niin voidaan lopettaa keskustelu.
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2019 klo 02.11
  Noppa10 tykkää tästä.
 9. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  "Last year in the playoffs I didn't really skate because I couldn't" (Selkään viitaten).

  Pate sanoi että se ei ole tekosyy, eikä että se ei olisi vaikuttanut pelaamiseen. Jos on ollut aikoja jolloin selkä on aiheuttanut sen, ettei pysty juurikaan luistelemaan, niin ei se mikään ihan pikkujuttukaan ole.

  Voit katsoa haastattelun ihan itse, taisin sen edellisellä sivulla linkata.
   
  Ck tykkää tästä.
 10. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
 11. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Laineen kommenteista päätellen kyseessä on sellainen ongelma, joka tulee ja menee. Joka selittää kyllä vähän ailahtelevuutta varsinkin liikkeen suhteen.
   
 12. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Joo ja eikös mies pelannut 82peliä viime kaudella. Välillä varmasti vähän enemmän kolottaen ja välillä vähän vähemmän. Ja pahempina päivinä varmasti näkyy tasossa mutta eiköhän aika montaa muutakin pelaajaa kolota kauden aikana. Veikkaan että kipukynnys pelaajilla aika korkealla.
   
 13. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Laine mainitsi kyllä haastattelussa, että selkäkipu on vaikuttanut hänen luisteluunsa ja tietenkin sitä kautta pelaamiseensa. Selkäkipu tulee ja menee. Toisina päivinä parempi kuin toisina.

  Lainaus:
  Olen kirjoittanut viimeisimmissä kirjoituksissani juurikin, että kaikki on spekulaatiota enemmän tai vähemmän, puolesta ja vastaan. Juurikin tätä lainaamaasi kohtaa ennen ja jälkeen kirjoitin spekulaatiosta. Silti Laine itse haastattelussa sanoi, että selkäkipu vaikuttaa pelaamiseen ja esim. ennen game six lämmittelyssä ei ollut täysin varma selästään, mutta haluaa auttaa joukkuettaan. Riippumatta kivusta, yleensä kipu heikentää suoritusta, mutta varmaan on poikkeuksiakin. Henkilökohtaisesti tiedän, että selkäkipu on yksi vittumaisimmista kivuista mitä on tai siis vittumaisimmista kivuista mitä omalle kohdalle on osunut.

  Kaikki kirjoittelu täällä on enemmän ja vähemmän tosiaan spekulaatiota. Tiedon murusia kyllä tippuu sieltä täältä. Kukaan ei pysty 100% faktana keskustelemaan Laineesta tai Winnipegistä, joten jos halutaan keskustelun jatkuvan, niin pitää ymmärtää tuokin puoli.

  Kerrotko nyt sitten faktana missä omaan korvaasi Laine on sanonut, ettei selkäkipu ole vaikuttanut lainkaan? Jos se mielestäsi on koomista, että selkäkipu on vaikuttanut?
   
  Ippenator tykkää tästä.
 14. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Winnipegillä on pari välimieskäsittelyä pöydällä (Pionk kuuntelu 24.7. ja Copp 21.7.) Ennen näiden päätöksiä Laine & Connor sopimuksista tuskin kuullaan mitään.