Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 2. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Siinä olikin kaikki käyty läpi mitä itsekin yritin tosin paremmin ja vakuuttavammin. Ja tosiaan näköjään melkein 8,5 m tarjous ja silti menettää vain 1,2,3 kierroksen varaukset. Ei Jets päästä Lainetta, mutta joutuvat he maksamaan ja vielä siksi uskon siihen, että Laine ei ole kuten yleensä suomalaiset, eli että kaikki käy.
   
 3. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Mun kristallipallo sanoo, että Laine ja Jets pääsevät sopimukseen, joka kesto on 8 vuotta ja palkka keskimäärin 9,7 miljoonaa dollaria.
   
  bebeto tykkää tästä.
 4. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Veikkaus: Rangersiin lähtee 8,25M AAV:llä. Harkkaa ensikaudella organisaatiota jonka jälkeen iso pala Rangersin uutta nousua.
   
 5. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Onko tää veikkaus nyt ihan tosissaan? Että Jets ei matchaisi tuota Offer Sheetia?
   
 6. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  En kyselis tuollaisia. Laine-ketjussa mikä tahansa on mahdollista!
   
  Fat Cat tykkää tästä.
 7. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Ai niin, unohdin jo, että miksi tämä on yleensä vierasta aluetta. Aurinko pehmentänyt pään.
   
 8. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ei mitään saumaa saada tuolla hinnalla. Huhun mukaan Jetsit on jo olleet valmiit about 9M AAV lappuun.
   
 9. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Jalosen Pekka huhujen lähteenä?

  Paljos Kyle Connor saa saman lähteen mukaan?
   
 10. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ei kun HF Jets oli mistä tuo tuli vastaan.
   
 11. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
 12. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Eikös 4v ole kaikista tyhmin jetsien kannalta, kun Laine pääsisi suoraan UFAksi ilman, että Jets olisi yhtään UFA vuotta ostanut? Eli todennäköisimmät vuodet mielestäni ovat 3 ja oikeastaan mikä vaan 5-8 välillä. En jaksa uskoa, että Laine suostuisi 1-2v diiliin ja Jets halunnee ostaa vähintään yhden UFA vuoden tai sitten tehdä sellaisen diilin, jonka jälkeen Laine on yhä RFA.
   
  Naamavelli tykkää tästä.
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Vastaavasti taas Laine tuskin haluaa 3 vuotta, ellei dollareita pinota paljon. Sehän tuossa 4v / 5v on idea, että saataisiin cap hit alemmas ja Matthewsin myötä nämä voivat yleistyä.
   
 14. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Laineesta mielipiteet vaihtelee. Kun tämä uusin uutinen sopimusneuvotteluista oli iltalehdistön sivuilla, niin kommenttiosiossa kaikki oli samaa mieltä että on liian yksipuolinen NHL:ään, miljoonakin kaudesta on liikaa ja Laineen olisi parasta palata Suomeen pelailemaan. Siitä raati oli vähän jakautunut, että Tapparaanko vai Kooveehen. Ja oletettavasti noikin oli tosissaan, tai ainakin osa.

  Tietysti olin itse tyhmin, kun ylipäänsä menin kommentit lukemaan.
   
  Fallossymboli, mountainsnake, Henkka ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 15. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miksi ei? Jets on ihan kuses mm. Ehlersin ja Littlen lappujen vuoksi. Eivätkä täten voi pelata kuin 7M peliä johon taas Laine ei suostu. Rangersilla taas on drafti vuoroja millä mällätä.
   
 16. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Kyllä Jets tuon matchaisi ihan 100% varmuudella. Niistä muista ongelmalapuista hankkiudutaan sitten eroon tavalla toisella, vaikka palkanpidätysten kautta.
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mathieau Perreault laitetaan ulos, Trouballe ei tarvitse jatkosopimusta tehdä kun kaupataan, Kulikov kaupataan jonnekin palkkalattiaan pyrkivän seuraan ja pidätetään osa palkasta itsellä. Korvaavat pelaajat ovat ELC lapuilla pelaavia junnuja tai minimipalkkaa nauttivia veteraaneja.
   
 18. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Jets vastaa melkein mihin vaan offer-sheetiin. Ehlersin voi liikuttaa mihin vaan, ihan vaan tiedoksi. Ja Littlen about 17 joukkueeseen ensi kauden jälkeen. Ihan sama, Laine tekee sopimuksen Jetsiin ensi kaudeksi. Lyön heti 100-1000€ vetoa. Kaikki sheetit matchataan ja tarpeen vaatiessa kauppakumppani löytyy.
   
 19. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Teoriassa kai joku 11M+ offer sheet olisi luokkaa mitä Jetsit joutuisi vakavasti harkita ettei matchaa. Mutta tuota ei tule tapahtumaan.
   
 20. mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Olikos niin, että offer sheetin arvo laskettiin viidelle vuodelle? Eli jos tarjoo 8*7, lasketaan se offer sheetissä 56m/5v eli melkein 11m arvoiseksi? Vai muistelenko omiani?

  E.
  The AAV for an offer sheet, which determines the compensation required, is derived by dividing the total contract value amount by the lesser of:
  • number of years offered, or
  • five (5) years
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2019 klo 10.44
 21. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Aika lailla riskivyöhykkeellä ollaan sen suhteen, että yksi nuorista hyökkääjistä liikkuu johonkin suuntaan Jetsistä. Mielenkiintoista nähdä, että mikä soppari avaa pelin? Connor ja Laine tietysti etunenässä hyökkääjistä, mutta on siellä muitakin kiinnittämisen arvoisia pelaajia, joilla palkka tulee nousemaan. Pakistossa ihmettelen kovasti, jos Trouba jatkaa ja saattaa Myersin tulevaisuus myös olla jossain muualla.

  Iso palapeli siis, ja Laine ei voi mielestäni kokonaan jättää tätä huomiotta, eli voi olla seuran puolelta hyvät syyt hakea lyhyempää sopimusta.
   
 22. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Jännä nähdä myös miten vaikuttaa joukkueen pukuhuoneeseen, jos Paten palkka on seuraavat viisi kautta isompi kuin kapteeni Wheelerillä ($8,250,000) ja yli 2milj. enemmän kuin Scheifelella. Wheeler on kuitenkin viimeiseen neljään kauteen paukuttanut 74, 78, 91 ja 91 pistettä (viidenneksi eniten koko NHL:ssä Kanen, Kucherovin, McDavidin ja Crosbyn jälkeen) ja niistä 3 kaudella ollut koko oman draft-ikäluokkansa kovin pistemies mm. ennen Ovchkinia ja Malkinia. Siihen vielä yhtälö, että Pate pelaisi muutaman tuollaisen 50-60 tehopisteen kauden tähän alkuvuosiin, niin vähän voi tunnelmat kiristyä.

  Mielenkiintoista nähdä miten homma hoidetaan.
   
 23. Leimari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Tuskin mitenkään. Suhdanteet on eri nyt. Kyllähän Scheifelekin vielä samanlaisen lapun vähintään kirjoittaa 4 vuoden päästä. Potentiaali, tehokkuus ja ikä on kuitenkin tärkeimmät asiat. Myöskin Laineen supertähti-habitus painaa vaakakupissa toimistolla. Jetsillä ei ole varaa päästää käsistä.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 24. Leimari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Kannattaa myös verrata Scheifelen ja Wheelerin ekan kolmen kauden statseja Laineen vastaaviin. Esim n. 7 kautta meni, ennen kuin kumpikaan pääsi samoihin maalimääriin.
   
 25. Vatso Jäsen

  On hyvinkin oletettavaa, että nyt jo 33-vuotiaan (ennen ensi kauden alkua) Wheelerin pistetahti ei säily tuolla tasolla sopimuksen loppuun vuoteen 2024 asti ja tuo näkyy sitten taas sopimuksen keskimääräisessä hinnassa. Mikäli Wheeler olisi tehnyt lyhyemmän sopimuksen, olisi sopimuksen vuosihinta varmasti ollut 10 miljoonan paikkeilla.

  Scheifelen pistemäärät ennen nykyistä sopimusta olivat 34, 49 sekä 61 ja noillakin näytöillä sai yli kuuden miljoonan sopimuksen. Kattokin on tuosta hetkestä noussut 15%, eli Laineen täysin vastaava sopimus olisi 7m x 8 vuotta.

  Kuten ylläkin jo mainittu, aivan turhaa verrata muita sopimuksia suoraan keskenään, ellei ota huomioon taustalla sopimuksiin vaikuttavia asioita.
   
  RäpyläRepe ja Anonyymi tykkäävät tästä.