Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei kysymys varsinaisesti sinulle ollut osoitettu. Tai no itse asiassa eihän siinä ollut kysymystä ollenkaan.
   
 2. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Plusmiinus-tilasto -5 ykkösketjun jampoilla pariin viimeiseen peliin. Laineella 0. Laineen voisi siirtää jämäköittämään ykkösketjun puolustuspeliä.
   
  Rene Saari, Liha & Oto Hascak tykkäävät tästä.
 3. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Ippenaattorilta jälleeen mestarillinen jaarittelu. Puhutaan paljon, mutta ei sanota yhtään mitään. Koko lätinän voisi tiivistää yhteen lauseeseen.
   
  Noppa10, Aapee79, Kari Runk ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 4. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Yritän. Miksei joukkueen pahinta alisuorittajaa nosteta voittavan joukkueen ykkösketjuun systeemeitä sekottamaan?
   
 5. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Kuten palstaveli @El Gordo tuossa ylempänä kirjoitti, Pate voitaisiin nostaa ykköseen tuomaan jämäkkyyttä puolustuspeliin. Leikki leikkinä niin onhan tuo Jetsin ykkönen ollut pari kolme edellistä peliä aivan ulapalla, jatkuvaa omassa päässä pyörimistä, heikkoja syöttöjä joista vastustaja kääntää vastahyökkäyksiä. Toimittaja kysyi pari päivää sitten Mauricelta voisiko Paten slumpista nousua avittaa laittamalla hänet pelaamaan Scheifin ja Wheelerin kanssa. PoMo oli sitä mieltä että se ei ole hyvä idea vaan Paten on itse nostettava itsensä kuopasta. Maurice tuumaili myös että tämä slumppi voi olla kasvattava kokemus tulevaisuutta ajatellen.

  Jos Mauricea jostain pitää kritisoida niin Laineen siirtäminen kakkosyyveehen tuohon bumperin paikalle oli hölmö ratkaisu. Vaikka veto ei nyt hetkeen olekaan uponnut niin joukkueen parasta laukojaa pitää peluuttaa pointilla, oli sitten ykkös- tai kakkosyyveessä.
   
  astraljava, Liha & Bunder tykkäävät tästä.
 6. Liha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Se viiden maalin peli oli vain yksi peli. Ei se isossa kuvassa ole oikein toiminut.
   
 7. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Siis nimenomaan tämänkaltaiset puheet, joita kuulee itseasiassa myös Puljun kohdalla: "No tuossa pelissä pelasi kyllä koko joukkue aika löysästi.", tai "Ykkönen pelasi kyllä tuon pelin aika surkeasti". Jos se Pate/Pulju pelaa heikosti niin siirretään sama koskemaan koko joukkuetta. Ei tunnu niin pahalta.
   
 8. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  18 maalia marraskuussa. Tosin vastukset oli kuulemma heikkoja.
   
  Rene Saari tykkää tästä.
 9. Liha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Itseasiassa oli erittäin hyvä postaus Ippenaattorilta. Toiset ovat katsoneet Winnipegin pelejä vähän tarkemmin viimeiseltä kolmelta kaudelta ja toiset katsovat joitain pelejä, highlightsit ja tilastot. Jälkimmäisillä voi joskus olla vähän vääristynyt käsitys siitä miten huono yhdistelmä Little ja Laine onkaan.

  Little on ihan hyvä kolmossentteri, tosin ylipalkattu sellainen ja Littlen itsensäkin pelin kannalta olisi parempi ettei Laine ja Little pelaisi samassa ketjussa, koska näillä kahdella on varmaankin vähiten kemiaa keskenään koko joukkueesta. Tämä tiedettiin jo yli vuosi sitten ja on aivan naurettavaa että Laine on vieläkin Littlen kanssa samassa ketjussa. Tämä kieltämättä herättää pienen salaliittoteorian liittyen Laineen sopimukseen.

  Kysymys kuuluu, miksi Lainetta pitää peluuttaa Littlen kanssa väkisin? Antakaa Laineelle vaikka Lowry sentteriksi. Vaikka Laineella onkin nyt ruma +/- tilasto tältä kaudelta niin en millään usko että Lowryn ketju alkaa vuotamaan pahemmin kun saamme motivoituneen Laineen. Laineella on tällä hetkellä motivaatio ja itseluottamus poissa enkä ihmettele yhtään jos Fortnite kiinnostaa tällä hetkellä enemmän.

  Ja tämä pitää vielä mainita kun tuntuu että jokaisella sivulla täällä on sama kommentti: Kyllä olen samaa mieltä että voittavaa joukkuetta ei kannata vaihtaa. Olen myös samaa mieltä siitä että Kyle Connor on loistava pelaaja ja ansaitsee paikkansa ykkösketjussa. Tilanne on vain tällä hetkellä erittäin turhauttava Laineen kannalta. Laine on pelinappula siihen asti kun Laine tekee sopimuksen tai hänet treidataan. NHL on kylmää politiikkaa tai bisnestä. Olisi erittäin virkistävää nähdä iso treidi jossa Laine kaupattaisiin johonkin Floridaan. Olen myös samaa mieltä siitä että osasyyllinen on Pate itse kun peli ei kulje.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 15.30
  Rene Saari ja Ippenator tykkäävät tästä.
 10. Liha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kuinka monta ylivoimamaalia ja kuinka monta ykkössyöttöä Littleltä Laineelle? Muistaakseni Wheeler antoi ainakin puolet noista maalisyötöistä vaikka eivät viidellä viittä vastaan yhdessä pelaakkaan.
   
 11. Ogilthorpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  7 yv maalia. Tämäkin on helppo tarkastaa kuten kaikki muukin. Ei tartte mutuilla sillon.
   
 12. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  LÄMÄRI: Patrik Laine

  Tämä pätkä on kuvattu viime kesänä mutta tuli ulos AlfaTV:lta muutama päivä sitten. Linkki vie Youtube-videopalveluun.
   
 13. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Lainaus:
  Lapsus on kuitenkin puhtaasti sinun. Minä kun olen itse asiassa aika monta Chicagon peliä juuri Stromen sinne siirtymisen jälkeen katsonut. Strome kun on itseäni kiinnostanut erittäin lahjakkaana nuorena pelaajana jo pitkään, joten alkoi Chicagon pelit heti kiinnostamaan hänen sinne siirryttyä.

  Jos et usko, että on pelannut nimenomaan Kanen kanssa paljon, niin menepäs tarkistamaan vaikkapa Naturalstattrick.com :ista WOVY-tilastot Kanen, DeBricatin ja vaikkapa Kahunin kanssa. Toki pelit katsomalla tietäisit jo minun olleen oikeassa... (linkin kautta pääsee nuo suoraan katsomaan. Kelaa kuitenkin ihan sivun loppuun, jotta näet nuo WOVY-vertailut.)

  http://www.naturalstattrick.com/lin...9337&p4=8480946&p5=0&v1=0&v2=0&v3=0&v4=0&v5=0
   
 14. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Juu, itse en pysty/osaa katsoa montaa peliä yhtä aikaa ja joka yö, kun pitää esim. töissä käydä. Strome on pelannut myös Kanen kanssa, mitä sitten? Se liittyy millä tavalla Laineeseen ja tähän ketjuun? Ja tottakai olet nähnyt Stromen taidot "jo pitkään" - pisteet siitä. Tällä hetkellä Strome vaan pelaa kakkosketjussa ja Kane ykkösessä. Sellaista se on, kun välillä ansaitsee pelata tähtien kanssa ja välillä tippuu alemmaksi ketjuhierarkiassa. Pate ei vielä ole ansainnut ykkösketjun aikaa kokonaisvaltaisen pelinsä takia. Ykkösylivoiman hän on ansainnut, kerta laukaus on maailman parhaita. Tämä on aika helppo juttu sisäistää.

  Ps. Onko sulla muuten ignore-lista jotenkin rikki, kun minun piti olla siinä, kun psykoisiltä kyselin lapsenomaisesti "väärin" jotain? Vastaus yv, ei tähän ketjuun. Tämä on väärä paikka. Toivoisin myös, ettet lainaa minun viestejäni jatkossa.
   
 15. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Lainaus:
  Peräti 125 minuuttia pelannut ilman Kanea Strome ja vastaavasti yli 300 minuuttia hänen kanssaan. Jos et ehdi katsoa pelejä tai selvittää edes väitteidesi oikeellisuutta, niin jätä hölmöt mutu-väitteet tekemättä, kiitos. Tai varaudu sitten olemaan taas väärässä internetissä.

  Mitä tulee ignore-listaani, niin olen aina uskonut siihen, että ihmiset ansaitsevat yleensä uuden mahdollisuuden - kunnes eivät sitä enää ansaitse. Ja jos et halua minun lainaavan viestejäsi, niin jätä ensin hyvä mies kommentoimatta minun esiin tuomiani asioita. Toki lainaan sinun virheellisiä väitteitäsi, jos esität niitä esiin tuomissani asioissa.
   
  Liha tykkää tästä.
 16. Töölön Tavares Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
  Nostan käteni pystyyn virheeni merkiksi, ilmeisesti en ole tarpeeksi tarkkaan nähnyt Hawksin pelejä.

  Muutoin viestini sanoma pitää edelleen kutinsa; Laineen pistemäärän kasvattamisen vuoksi ei ykkösketjua kannata tuhota. Pianhan tuo Little jopa saattaa pistepörssissä Laineen ohittaa.
   
 17. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Kuinkahan monella näistä vielä lukee Jets suosikkijoukkueissaan saati sitten tunnustautuvat Jets-faniksi, jotka ovat sillä kannalla että kannattaa tuhota tuo ykkönen siirtämällä Laine sinne?
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 19.15
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tai kuinka monella lukee Jets suosikkina tai ovat Jets-faneja pelkästään Laineen takia?
   
  Zibbazubba, Binisteri, Kesan ja yksi muu tykkäävät tästä.
 19. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Aika harvalla on joukkueen X fanitus ylipäätään lähtenyt joukkueen kotipaikan tai vastaavien läheisten syiden vuoksi liikkeelle, joten metsään huutelet. Eikös oma nickisi ollut muinaishistoriassa GaDa a.k.a. Gaborik-Datsyuk ja nyt olet kuitenkin ilmeisesti Coloradon kelkassa? Pata, kattila, jne.
   
  Liha tykkää tästä.
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Nyt olen Avalanchen kelkassa? Itse olen siinä käsityksessä, että olen aina ollut .Toki sulla voi olla parempaa tietoa. Vaikka nimimerkki oliskin tullut kahdesta toisessa joukkueessa pelanneessa miellyttävästä pelaajasta, ei se tarkoita että Red Wingsiä tai Rangersia olisin koskaan kannustanut. Toki jaa tietosi, jos sulla on muuta tarjota. Jos ei, älä puhu paskaa.

  Olen huomannut tästäkin ketjusta muutaman Jets-faniksi itseään kutsuvaa nimimerkkiä, joiden viestit aiheesta on kuitenkin aina Lainetta kehuvia ja muita pelaajia kritisoivia. Wheeler on surkea pelaaja, Little Liiga-tasoa ja Laine kuuluu ykköseen. Ihan sama, että oma "suosikkijoukkue" Jets on yksi NHL:n kärkijoukkueista näillä ketjuilla, ne pitää rikkoa kuitenkin, koska Laine ei pelaa ykkösessä.
   
  Binisteri, teppana, Kesan ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 21. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Tätä hainkin takaa. Mua ei kyllä tossa tapauksessa kiinnostaisi rikkoa niin hyvin toimivaa koostumusta, vaikka siellä olisi oma suomalainen maitoparta myös jengissä.
   
 22. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Ymmärrän hyvin, jos viime vuosina kiekkouniversumia laukauksellaan dominoinut nuorukainen kerää uusia faneja joukkueensa taakse.

  Lainaus:
  Mutta ymmärrän vielä paremmin, jos yks läntisen konferenssin, ei vaan koko liigan, isoista ei ala sotkemaan isompia kuvioita yhden pelaajan tilastojen kaunistelemisen vuoksi. Joukkue voittaa, joukkue menestyy, joukkue taistelee seurahistorian ensimmäisestä Stanley Cupistaan. Harvat seurat ja seuran fanit pääsee nauttimaan tällaisesta.
   
 23. Liha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kuka on ehdottanut ykkösen tuhoamista? Antakaa Laineelle Lowry tai joku muu jonka nimi ei ole Little. Melkein vuosi katsottu tätä yhdistelmää joka ei edistä kummankaan pelaajan peliä. Se ei ole Littlen vika sen enempää kuin Laineen että kemiaa ei ole.

  Itse ehdottaisin ykkösen rikkomista vain jos Winnipeg olisi playoff viivan alapuolella ja sen lisäksi Kyle Connorin pitäisi olla huonompi kuin on ykkösketjussa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 22.20
 24. Knutsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kings
  Lainaus:
  Miksi Laine kuuluu näihin bisnessalaliittopelinappuloihin, mutta Kyle Connor ei?
   
 25. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Eikös toi Little ole pelannut vähintäänkin kohtuullisesti? Huolimatta siitä että vieressä on jääpuikko. Viimeiset 15 ottelua tehoilla 8+7 eli pinna per matsi tahdilla. Jotkut haukkuvat kolmosketjun tasoiseksi, mutta jossain ykkössentterikään ei tee pinna per peli tahtiin pisteitä. Itse asiassa Laineella on nyt vierellään yksi NHL:n kuumimmista senttereistä.