Pasila – laadukasta animaatioviihdettä Suomesta

  • 136 950
  • 344

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Jahas, meikäläistä tämä ei napannut kyllä ollenkaan. Kaikesta huolimatta toivoisin kolmattakin tuotantokautta tehtäväksi!
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En oikeasti millään ymmärrä, miten jokaisen jakson jälkeen puolet jengistä on sitä mieltä, että aivan täyttä skeidaa.

Tuota itsekin ihmettelen. Jännää kun samassa sarjassa on joidenkin mielestä huikeita jaksoja ja yhtäkkiä taas täyttä paskaa joka ei nauratakaan yhtään, vaikka mielestäni Pasilan jaksot ovat hyvinkin samanlaisia. Toki toiset jaksot naurattavat enemmän kuin toiset, mutta omasta mielestäni Pasila on paskimmillaankin parasta kotimaista komediaa tällä hetkellä.

Kolmoskausi tulee ihan varmasti. Siitä voisin vaikka lyödä vetoa. Vastahan tämä sarja on lähtemässä lentoon.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Jaa-a, tämänviikkoinen jakso sattui kyllä meikäläiselle aikamoiselle vedenjakajalle. Ei oikein pysty sanomaan että oliko loistava vai heikko. Hyviä puolia oli silleen melko sopivasti, Routalemmen pomminpurku esimerkiksi. Mutta toisaalta vähän ehkä sekava kokonaisuus, se loppukohtaus nyt oli ihan turha.
Keskikastiin, mutta ehkä kuitenkin enemmän parempi kuin huonompi.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Minusta tuntuu että osa sarjan viehätystä on nykyään tulla tähän ketjuun lukemaan kuinka joka jakso kehutaan ja haukutaan. 24-jaksosta tyydyn vain toteamaan, että kovasti pidin. Oli taas sellaista pasilamaista arvaamattomuutta paikka paikoin (vaikka idea itsessään oli, kuten edellä on jo todettu, kulunut). Harvinaisen moni henkilöhahmo pääsi tänään loistamaan. Pekan pomminpurku oli mainio. Muistakaa tästä lähin numerosarja 6227.

"Heti kun haitari soi niin lupaan laulaa!"
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Niinpä tietysti. Kiva lukea täältä Pasilan viimeisten kahden jakson olleen huikeita, kun en pysty Yleltä katsomaan ja tässä maassa on YouTube bannattu jostain syystä. Perkele. Onneksi on sentään ykkös-dvd mukana niin voi edes niitä katsella lievittääkseen kipua ja särkyä, joka Pasilan katsomattomuudesta aiheutuu.
 

VTVH

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse en ole ekaa tuotantokautta nähnyt, mikä voi hieman vaikuttaa arvosteluun.

Siinähän se vika onkin. Moni on nähnyt myös sen ykköskauden ja ainakin minun mielestäni se oli täyttä timanttia alusta loppuun. Välillä oli vähän väsynyttä menoa siinäkin eikä kaikki jaksot kestäneet ihan alusta loppuun, mutta olen katsonut ykköskauden kaikki jaksot monta kertaa ja vieläkin naurattaa. Joissain kakkoskauden jaksoissa on ollut vaikeaa katsoa edes ensimmäisellä kerralla jaksoa loppuun asti. Jotkut olen katsonut kahteenkin kertaan, mutta ei vaan millään nouse mikään jakso kokonaisuudessaan edes ykköskauden heikompien jaksojen tasolle. Arvosana ykköskaudesta 10-. Arvosana kakkoskaudesta 8+.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pasilan toinen tuotantokausi tulee myyntiin 7.5. Videodivarin nettisivujen mukaan. Kahteen levyyn saatu materiaalia ja kun edellinen meni yhteen levyyn, niin tässä saattaa olla jotain lisämateriaaliakin mukana.
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä kai pystyt Yle Areenasta katsomaan? Siellä on aina nähtävillä neljä viimeisintä jaksoa.
http://areena.yle.fi/hae?pid=180884

Ei se vaan taida onnistua ainakaan ilman pientä kikkailua kun tuo on rajattu vain Suomessa näkyväksi. Vaatii siis kai että pitää jonkin firman VPN:n tai muun kautta "näyttäytyä" suomalaiseksi. Asiasta en sinällään mitään ymmärrä - siis tuosta tekniikasta, mutta kai se oma kone pitäisi saada näyttämään Suomessa olevalta koneelta.

Sama ongelma itsellä oli aikanaan Japanissa joidenkin olympialähetysten aikana. Oli jokin EU-alueelle rajattu netti-stream ja en päässyt siihen suoraan käsiksi, mutta VPN:n kautta sain katsottua streamit Suomen kautta.

Old TJ
 

Harri2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eilen maanantaina tuli sitten viimeinen jakso Pasilan toisesta tuotantokaudesta. Nähtävästi tämäkin taas jakaa mielipiteet akselille Paras ikinä! - Ihan hirviää kuraa!.

Itse pidin jaksosta, sillä Kyösti, yksi lempihahmoistani, pääsi oleman jakson keskipisteenä sekä onhan hänen naisrintamalla ollut muutenkin vähän hiljaisempaa.

Ensi viikolla alkaa pyörimään ensimmäisen tuotantokauden jakson uusintoina.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Eilinen oli oikein hyvä jakso. Pöystin inhimillisempi puoli oli vaihteeksi esillä, Sukaria pilkattiin ja Repomies oli aika paljon äänessä. Monoliitti-kauppakeskuksen esittely oli aika helmi. Vihdoinkin Repomiehen vaimo oli jätetty dioista pois! Mainiota, sillä Pasila ei saa ajautua pelkästään yksipuoliseksi toistohuumoriksi.

Järjen ääni Neposella on muuten melko tärkeä rooli sarjassa, vaikka hän on varmasti harvemman lempihahmo; hän liimaa sarjan tavalliseen elämään. Muutenhan hahmot ovat melkoisia friikkejä.

Miksi muuten Pöystin naiset ovat aina hirveitä? Ääninäyttelijällä saattaa olla osuutta asiaan.

Sarja on kaiken kaikkiaan erinomaista viihdettä. Suomen Simpsonit ovat syntyneet?
 

tutzba

Jäsen
No nyt oli kyllä niin scheisse jakso ettei mitään rajaa! Muutamia hyviä letkautuksia lukuunottamatta ei eilisestä jäänyt mitään käteen. Repomiehen ja Routalemmen juttelut laivalla olivat hiukan hämäriä, minkä ihmeen takia heitä piti näyttää niin paljon? Oliko siinä nyt sitten jotain pohjaa toissaviikkoiselle jaksolle, etenkin ko. jakson loppupuolelle? Paha sanoa.

Tilasin eilen muuten cdon.comista Pasilan 1. tuotantokauden dvd-boksin hintaan yhdeksän euroa ja jotain vähän päälle. Jos siis ei vielä kyseistä hankintaa ole tullut tehtyä, olisi tässä hyvä tarjous.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Huippujakso jälleen kerran. Dialogi oli normaalia parempaa ja pari kertaa repesin ihan kunnolla: Repomiehen määritelmälle rakkaudesta ja Pöystin tunnevamma läpälle.

Kakkoskausi kokonaisuudessaan oli aivan mainio. Mitään karmeaa pettymystä ei tullut, mitä huikean ykköskauden jälkeen vähän pelättiin. Mahdollisella kolmoskaudella olisi mukava nähdä jo uusia vakiohahmoja. 1-2 uutta poliisia toisivat mukavasti tuoreutta peliin.
 

Jyrla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves.
Tässäkö oli lopullinen loppu? Pöystillä "oikeita" naishuolia ja edellisen jakson lopun täysin sivuutettu viite?

En väitä olevani penaalin terävin kynä, mutta jos tauko mahdolliseen seuraavaan kauteen on yhtään samaa luokkaa kuin ensimmäisen ja toisen kauden väillä, niin jopa minä saatan aikuistua sillä välin.

Noh, onhan season 02 episode 12/12 ihan jees rekordi.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno päätös toiselle tuotantokaudelle, olihan tossa mukana aivan loistavia läppiä.

En oikein jaksa ymmärtää, mitä täällä joka toisessa viestissä spekuloidaan Kaksvitosen lopulla? Kyseessähän oli normaali 24:n lopetus (vaikka en ole koko sarjaa katsonut), jossa lopussa tapahtuu vielä jokin yllättävä käänne. Onko teillä sama juttu Simpsonien kanssa, että jokaisen Halloween-jakson jälkeen mietitte, miten nämä jutut pysyvät seuraavassa jaksossa?
 

tutzba

Jäsen
En oikein jaksa ymmärtää, mitä täällä joka toisessa viestissä spekuloidaan Kaksvitosen lopulla?

Itse spekuloin lähinnä siksi, että olisi ollut loistavaa nähdä Pasilan kehittyvän oikeasti johonkin suuntaan. Nythän se pysyy siinä samassa muotissa, jotkut jaksot naurattavat ja jotkut eivät. Turha kai sitä on mitään huikeaa juonta tällaiseen sarjaan toivoa. Kyllähän sen ymmärtää, että Suomen Simpsonit jatkaa eteenpäin jakso kerrallaan, eikä mitään suurempaa yhtenäisyyttä saada.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Itse spekuloin lähinnä siksi...
Jos 24-parodian lopusta olisi lähdetty jotain jatkoa tekemään, meillä olisikin ollut kohta käsissämme hassu animoitu lost24CSI-jännäri look-alike, eikä enää mainio suomalainen sketsisarja. Hyvä näin.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Pasilasta tehdään vielä kolmas tuotantokausi. Homma varmistui Venla-gaalassa. Valitettavasti aikataulusta ei ole tietoa. Oma veikkaukseni on, että Pasila alkaa pyörimään ensi vuoden alussa.
Toivottavasti äijät keksivät vielä uusia juttuja, eikä tarvitse pettyä kolmanteenkaan kauteen.
Tosin omasta mielestäni ensimmäinen oli parempi kuin toinen. Vaikka tokassakin oli ihan hyviä jaksoja.
Jäämme odottamaan lisätietoja.
 

Jyrla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves.
Pasilasta tehdään vielä kolmas tuotantokausi. Homma varmistui Venla-gaalassa. Valitettavasti aikataulusta ei ole tietoa. Oma veikkaukseni on, että Pasila alkaa pyörimään ensi vuoden alussa.
Toivottavasti äijät keksivät vielä uusia juttuja, eikä tarvitse pettyä kolmanteenkaan kauteen.
Tosin omasta mielestäni ensimmäinen oli parempi kuin toinen. Vaikka tokassakin oli ihan hyviä jaksoja.
Jäämme odottamaan lisätietoja.

Hieno homma sinänsä. Kaikki aiemmat jaksot (valtaosan useampaan kertaan) katsoneena toivon parasta ja pelkään pahinta. Toivon siis, että taso säilyisi ja pelkään, että se romahtaa. Aika näyttää. Toisaalta ei Suomessa ainakaan liikaa animaatioita tehdä, saati sellaisia joita jaksaisi katsoa.
 

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
YLE:n netti kertoo meille että Pasilaa tehdään kaksi 10-osaista tuotantokautta lisää. Ne näytetään tammikuussa ja syksyllä 2011.

Innolla odottaen mitä ne tuovat tullessaan.
 

ditrim

Jäsen
Innolla odottaen mitä ne tuovat tullessaan.

Jännää. On se jännää.

Menee jo valmiiksi hermo, kun miettii miten tuo hokema tarttui ihmisiin toisen tuotantokauden aikana kun Pasila saavutti vähän isommat kansan rivit. Toivottavasti luvassa on paljon uusia juttuja ja vanhoilla vitseillä ratsastamisesta päästäisiin eroon. Kyllä ne "natsilla on juna"-jutut toimii silloin tällöin, mutta ei joka jaksossa.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyösti Pöystin oivalluksia pääsee ihastelemaan taas 17. tammikuuta alkaen, jolloin televiossa alkaa jännän jutun kolmas tuotantokausi. Jännää!
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Kyösti Pöystin oivalluksia pääsee ihastelemaan taas 17. tammikuuta alkaen, jolloin televiossa alkaa jännän jutun kolmas tuotantokausi. Jännää!

Mielenkiintosta nähdä onko sarjaa mitenkään uudistettu kolmannelle kaudelle. Esim. joitain uutta poliisia sinne kaipais tuomaan vähän vaihtelua. Toinen tuotantokausi alko olemaan välillä vähän liikaa vanhan toistoa. Ehkä tauko on tehny hyvää käsikirjotustiimille ja uusia ideoita on syntyny. No kunhan Repomies jatkaa sekoiluaan niin oon tyytyväinen. Kaikki muu on plussaa.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Facebookissahan on ryhmä, jossa luvataan varaslähtö kolmannelle tuotantokaudelle, jos ryhmään liittyy 50000 jäsentä. Ja linkki on ohjelman kotisivuillakin, joten ei ole kusetus. Tai sitten kusetetaan huolella.

http://www.facebook.com/#!/UusiPasila

Kovat odotukset kolmannelle tuotantokaudelle, vaikka kakkoskausi ei ykkösen tasolle yltänytkään. Sekin oli silti parhaasta päästä kotimaista tv-viihdettä.
 

Harri2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Facebookissahan on ryhmä, jossa luvataan varaslähtö kolmannelle tuotantokaudelle, jos ryhmään liittyy 50000 jäsentä. Ja linkki on ohjelman kotisivuillakin, joten ei ole kusetus. Tai sitten kusetetaan huolella.

http://www.facebook.com/#!/UusiPasila

Rajapyykkihän pamahti rikki ja samaisessa ryhmässä on katsottavissa jo muutama pätkä tulevasta kaudesta. Ylen etusivun uutinen tietää kertoa, että "Uusi kausi pyörähtää käyntiin YLE Areenassa viimeistään 10. tammikuuta alkaen."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös