Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Parempaa seppälää – pelipaidat 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Raimoton, 01.08.2019 klo 08.38.

 1. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Jännä miten samoilla väreillä (keltamusta) SaiPa onnistuu vuodesta toiseen selvästi kilpailijaansa KalPaa paremmin. En tiedä johtuuko paidan designista vai paidan värien sävyistä vai mistä, mutta tuli heti mieleen kun SaiPan ensi kauden paidan näin.
   
  Pekka Kaukalo, redpecka & HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 2. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Vaikkei ketjun aiheeseen liity, olen kanssasi melko samaa mieltä. Vaikka onkin muodikasta "rakastaa joukkuetta" ja mitä muita kaunopuheita nyt puhellaan.

  Ihan kivoja tuollaiset pikkufraasit silti, vaikkakin melko pienellä ovat.
   
 3. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tilkkutäkkien ja monikirjavien oksennusten osalta olen varsin pitkälti yleisen mielipiteen joukoissa. Mm. TPS tekee positiivisen poikkeuksen täysin kaksivärisellä peliasullaan.

  Kaikkien sponsoreiden osalta tuo ei vain ole toteutettavissa. Aiemmin työskentelin monikansallisen yhtiön palveluksessa, ja tuolloin kävi selväksi, että yhtiön logon värit kaikessa mainonnassa ovat juuri ne mitä ne olivat. Tapparan paitaan tuo sopi siinä missä muutkin, mutta esim. Tepsiltä olisi sponssitulot jääneet saamatta. En usko, että tällainen linjaus on kovinkaan poikkeuksellista, tosin kyseessä ei ehkä ole niitä Tatun Autokorjaamoita vaan enemmänkin suuria kansainvälisiä yhtiöitä, joiden mainosbudjetit sitten olisivatkin hyvin houkuttelevia.
   
 4. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Pekka Kaukalo, Punamusta & redpecka tykkäävät tästä.
 5. redpecka Jäsen

  SaiPan pelipaita on kaikista hienoin hei, ilman värilasejakin.

  Asiaan: Mitämitämitä..? Selkäpuolella.. Tuleeko tohon hartian kohdalle Etelä-Saimaan mainos? Ja nimikyltti sitten varmaan tiputetaan sinne helmaan, joka on aina mytyssä ja kurtussa housunreunuksen kanssa? Kuten joskus 20 vuotta sitten.

  Tässä on oltava virhe.
   
 6. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 7. The Priest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS Turku
  Lainaus:
  Tuskin TPS näillä tulee Liigaa pelaamaan. Tepsillä aina ollut preseasonilla omat paidat, jotka myöhemmin myyty hallin Shopissa.
  Näissä preseason -paidoissa ei myöskään mikään (edes logo) ole brodeerattu
   
 8. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Olihan SaiPan paidoissa viime vuonnakin nimen yläpuolella mainos (ei toki Etelä-Saimaa), joten miksei samaa nähtäisi tänäkin vuonna.

  https://www.jatkoaika.com/sites/default/files/styles/iso960/public/media/AY8I0673.jpg
   
 9. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Näinpä näköjään juu. Näyttää vaan niin isolta tuo E-S tuossa @Individual -postauksessa: Parempaa seppälää – pelipaidat 2019–2020

  Parempi nähdä kyllä ensin nämä paidat kokonaisuudessaan ja tehdä sitten tarkemmat analyysituomiot.
   
 10. Sarkofagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  No Smoking Team
  Lainaus:
  Lainaus:
  SaiPan paidat tuppaavat olemaan komeampia kuin KalPan, mutta itselleni sukkien väri on se mikä tekee KalPan univormusta erityisen vaikean silmälle. Mustat housut ja sukat yhdistettynä värikkääseen yläosaan luo ainakin itselleni illuusion siitä, että kuopiolaisilla olisi toppahousut jalassa.

  Kyllä, rakkaalla JYPillä on myös kotiasussa mustat housut ja sukat, mutta mielestäni mustan paidan kanssa tuo näyttää jotenkin paremmalta – siis ainakin värilasien läpi katsottuna. Valkoisen paidan kanssa on onneksi tajuttu käyttää valkoisia sukkia. Katseltuani muutamia kuvia tajusin, että onnistuneita peliasuja Liigassa, NHL:ssä ja muualla yhdistää se, että kaikissa niissä sukat sointuvat paitaan. Väitän, että KalPankin kokonaisuus olisi parempi keltaisilla sukilla, vaikka sitten omaperäisyyden ja tunnistettavuuden kustannuksella.
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 11. Nati Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja Turun Toverit
  Missä leirissä joukkueet ovat paitavalmistajien suhteen?

  Liigassa näkee ainakin seuraavien valmistajien paitoja: Jersey53 (halvanoloiset ja heppoiset paidat, mestis-laatua paikoittain), LSW (kotimainen, ok-paidat), Karren (hyvälaatuisia paitoja, jotka esiintyvät edukseen aiemmista), KSB (HIFK:n hovitoimittaja)
   
 12. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ilves on ainakin jersey53 leirissä taas. Viime kauden olivat CCM:llä. Jos olen oikein antanut itseni ymmärtää, niin tämä jersey53 on Tamperelainen firma, että sen takia varmaan suositaan paikallista tekemistä. Olisiko ollut, että tämä firma on vielä jonkun vanhan paikallisen pelimiehen bisneksiä.
   
 13. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Sasu Hovihan tuota 53 pyörittää. Kärpillä ainaki ollu Tacklan paiday
   
  Nati tykkää tästä.
 14. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Onko Tapparan paidat vain harkkapaitoja vai tuleeko varsinaiset paidat samalle pohjalle? Näytti meinaan molemmat oikein hyviltä, nimet nykytrendin mukaisesti "laatikoissa" näytti omaan silmään oikein hyvältä, logo oli liian pieni, kirves on yksi liigan hienoimmista joten kuuluisi kyllä olla isompana rinnassa.
   
 15. Pete27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TAPPARA
  Lainaus:
  Näin Tapparan kannattajana oon ihmetelly aina välillä tota logon pienuutta, kun tilaa olis ollu isommalle kun ei edes mainokset olis ollu esteenä. Toki muutenkin mainosten pitäs väistyä seuran logon tieltä. Mikki nuukana miehenä säästäny kankaassa? Ehkä ens kaudella nautitaan isommasta kirveestä rinnassa, kun toimari vaihtuu. Monella seuralla logo on paremmassa koossa paidassa.
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 16. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Onhan se varmaan näinkin, mutta se tyhjä tila logon ympärillä on myös tärkeä. Sen huomaa oikeestaan vasta sitten jos sitä ei olisi, näyttäisi täyteen ahdetulta ja tunkkaiselta.

  Tyhjä tila logon ympärillä siis kunnioittaa logoa enemmän kuin isoin mahdollinen logo mikä mainosten jälkeen vain paitaan mahtuu. Vähintään tämä on mielipiteeni, mutta voi olla jotain sommitteluasetelmastandardejakin.
   
 17. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lukolla taitaa olla Bauerin pelipaidat (ja paljon muutakin varustetta mailoista lähtien)
   
 18. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mutta meneekö nämä Tacklan, Bauerin, Reebokin paidat vielä paikallisen paitafirman (Ls-Wear, jersey53 ym) kautta vai miten tämä homma toimii, ts kuka ne mainokset ym niihin laittaa?
   
 19. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niin aivan. Ei kyllä hajuakaan. Tietääkö joku?
   
 20. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Lainaus:
  Pelicansilla on tästä kaudesta alkaen CCM:n paidat.
   
 21. Provider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  IFK pelaa CCM:n paidoilla. KSB-sport on IFK:n fanitavarakauppa.
   
  Nati ja Pekka Kaukalo tykkäävät tästä.
 22. Nännimäinen Jäsen

  Ilveksen asuissa mainokset tyylikkäästi toteutettu - kaikki painettu valkoisella. Toimii.

  Jarkan Maansiirrolle iso peukku.