Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Parempaa seppälää – pelipaidat 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Raimoton, 01.08.2019 klo 08.38.

 1. Wilson47 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicansin kotipaita näyttää tänä vuonna tältä:
   

  Liitetyt tiedostot:

  • Pel.PNG
   Pel.PNG
   Tiedostokoko:
   398,5 KB
   kertaa luettu:
   509
 2. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Elikkä sama mitä Pitsissä oli käytössä. Itselle ei vaan avaudu tuon valkoisen alaosan tarkoitus.
   
  HOOLIGAN_, Oto Hascak & Manazeri tykkäävät tästä.
 3. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Loppuuko tuo paita tuohon valkoiseen osaan vai onko siinä vielä musta helma? Kieltämättä hiukan oudonlainen ryhmittely. Hartiat ryhdikkäät kuten kuuluukin olla!
   
 4. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
  Lainaus:
  Reaalimaailmassa tuo on vaan hyvin vaikea toteuttaa, näkyvyyseuroista peliasu on laitamainosten kanssa euromääräisesti suurin sponsoritulonlähde, näiden jälkeen tulee jäämainokset. Tuohon päälle screenimainokset, niin pyöritään n.70-80% yhteistyökumppanuustuloista. Muu on melkoista sillisalaattia ja eurollisesti ei niin arvokasta näkyvyyttä. Joukkueille nuo ovat myös lähtökohtaisesti helpommat myydä, suurin kasvupotentiaali on varmasti digitaalisessa ympäristössä, mutta laskennallinen näkyvyys ei näissä ole vielä niin korkealla, kun huomioidaan näkyvyys eri medioissa (TV-aika, lehtikuvat jne).
   
 5. Spike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  On musta helma. Tässä kuva Pitsiturnauksesta, jossa kyseinen paita oli käytössä ilman mainoksia.

  https://liiga.fi/media/uploads/190802_pitsiturnaus_2019_kookoo_pelicans-10.jpg
   
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei tietenkään ole helppoa toteuttaa. Jos olisi, niin kaikkihan näin toimisivat. Tämä on vain käytännössä se ainoa keino, jolla edes teoriassa voitaisiin peliasujen mainoksista päästä eroon.
   
 7. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Ok. Eipä tuo tuossa livekuvassa sitten olekaan enää niin oudohko. Poseerauskuvassa näyttää valjummalta, olettaisi valkoisen osan laidalla olevan musta reunus kuten hihoissa, mutta tuossa liveotoksessa turkoosi on muutenkin syvempi, ettei välttämättä väliraitaa tarttiskaan. Onko tuo sävyero ihan kuvausolosuhteista johtuva?
   
 8. Spike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Taitaapi olla. Ja muutenkin tuo Wilsonin linkittämä kuva taitaa olla kuvakaappaus Pelicansin instagram storyn videosta (jossa videota ja kuvia enemmänkin kuvauspäivästä), joka sekin vääristää värejä.
   
  redpecka tykkää tästä.
 9. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Pelicans jatkaa rumien paitojen kunniakkaalla linjalla. Mainosten väreistä kuitenkin iso plussa.
   
 10. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Jälkimmäisessä kuvassa Pelicansin paita näyttää sävyltään ihan asialliselta. Onko totuus kuitenkin taas se satiiniboksereista tuttu kiiltävä turkoosi? Toivottavasti ei.
   
 11. Poulu Jukki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Nukkemurhaaja, luukasla & Raimoton tykkäävät tästä.
 12. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Omaan silmään paidat ovat aivan järkyttävät ja tuovat mieleen lähinnä joidenkin AHL-joukkueiden teemaotteluita. Tietenkin olen perinteiden sekä yksinkertaisten asioiden kannattaja, joten siksikin nämä ovat ihan myrkkyä.

  Jokereilla on kyllä valtavan hienot paidat, ainakin mitä harjoitusotteluissa ovat käyttäneet. Toki asiaan vaikuttaa, kun pelailevat vähän Venäläistä sarjatasoa, mutta silti. Toki 90% pelipaidoista olisivat hienoja Liigassakin, mutta mainokset tuovat niin läjän rahaa joukkueille, ettei niitä riisuta vain kannattajien iloksi.
   
  Useful Idiot ja Porilaine miäs tykkäävät tästä.
 13. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Lainaus:
  Sama myös täällä. Kävin vilkaisemassa Sibirin asua ja värit ovat kyllä kivat, mutta paidan malli eli pienistä kuvista rakennettu kokonaisuus ei vain näytä omaankaan silmään tarpeeksi hyvältä. Perinteikkyys on pelipaita-asioissa kova juttu. Mukavaa että joku muukin on huomioinut Jokereiden punakeltaisten paitojen komeuden. Mä pidän lisäksi siitä, että ensi kaudella Satakunnan paikallispelit otellaan jälleen Raumalla Lukon osalta sinisessä ja Ässien osalta valkoisessa paidassa. Olin aiemmin ehtinyt pohtia, että miksi niin ei ole, mutta ei mennyt kauaa kun asia toteutui. Lukon siniset paidat ovat hienot.
   
  Via Dolorosa tykkää tästä.
 14. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Väri on oikea, kuten myöskin se oikea logo, mutta en minä Lukon paidoista kuitenkaan hienoja saa. Tilkkutäkkejä nekin ovat siinä, kuten kaikilla muillakin Liigassa, vaikkei nyt ihan sieltä pahimmasta päästä. Aikoinaan tämä paita oli hienoin koko kiekkoilevasta maailmasta. Valitettavasti olivat vain pelin ajan ja toinen valitettava asia on linkkiä painamalla kovin vajaavainen kuva paidasta.
   
 15. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Lainaus:
  Ei voi väittää, etteikö olisi tyylikäs. Täydellisessä SM-liigassa raumalaisten kerho pelaisi juuri tuolla paidalla. Hienolla tarkoitin sitä, että väriasetelma on juurikin kohdillaan. Tilkkutäkit ovat tässä maassa normi, mutta jos pyyhii ajatuksissaan ne Puustellit ja Olvit pois, niin näyttää paremmalta.
   
 16. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kuvakooste: Iloittelut vähissä Rauman juhlaottelussa

  Siittä lissää kuvii. Hienot paidat oli kyllä.
   
  Punamusta, Via Dolorosa & Ikävänkantaja tykkäävät tästä.
 17. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Paita on hieno sinällään, mutta kokonaisuuden pilaa hirvittävän rumilla ja isoilla mainoksilla varustetut housut, sekä jostain ihmeen syystä mustat sukat, jotka eivät sovi tuohon ollenkaan. Todella vaikea on keskittyä paidan tyylikkyyteen, kun kokonaisuus on noinkin hirveä.
   
  Porilaine miäs ja redpecka tykkäävät tästä.
 18. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Täällä taas tuttuun tapaan kaavoihin kangistuneet jäärät ovat esittäneet eriäviä mielipiteitä, mutta minä komppaan kyllä sinua ja totean, että ihan törkeän hienot paidat ja peliasut kokonaisuudessaan. Oikealla tavalla modernit, eli tietynlainen siisteys ja tyylikkyys on säilytetty, mutta kokonaisuus tuntuu raikkaalta ja modernilta. Tykkään todella paljon.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 19. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
 20. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Olihan noi Sibirin asut ihan törkeän hienot :D
  Hauskalla tavalla tehty ja jäljittelee oikealla tavalla kuitenkin pelipaitaa.

  Pelsujen asussa kokonaisuus olisi säilynyt hyvin, jos samat raidat olisi ollu alaosassa kuin hihoissa. Iso plussa kuitenkin mainosten väristä ja sijoittelusta.
  Lainaus:
  Tykkäsin tästä myös, logo vaan oikeaksi niin olis ihan hyvä paita.
   
 21. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tästä täytyy olla "värilaseilla" samaa mieltä. Hieman outo ratkaisu tuo paidan alaosa. Tuon linkitetyn kuvan turkoosi näytti myös turhan laimealta, mutta onneksi pelikuva pitsistä paljasti sen todellisen sävyn.

  Pelicans on ollut edelläkävijä mainosten sijoittelun ja värin suhteen, eikä siinä ole otettu takapakkia. Paidat ovat olleet paremmatkin. Katsotaan nyt vielä se kolmospaita.
   
  redpecka tykkää tästä.
 22. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Aivan hieno on Sibirin peliasu, mutta tuo mulle mieleen Nukku-Matin yöasun. T. nimim. Tosikko
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 23. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Tässä juuri tunti sitten julkaistu SaiPan peliasu pian starttaavalle kaudelle. Selkäpuolella yksityiskohtana "Ylpeästi Keltamusta"-teksti.

  SaiPa kertoo FB:ssä:

  "SaiPa lähtee kolmanteen kauteensa samalla pelipaitapohjalla. Pieniä muutoksia paidassa kuitenkin on uusien kumppanilogojen lisäksi:

  - Jokainen pelaaja on ylpeästi keltamusta. Yhteisöllisyyttä korostava lause lukee myös pelipaidan niskassa.
  - Myös hihanumerot ovat brodeeratut
  - Kaulusmalli on erilainen (nyörit)
  - Paidan sisäpuolella on aitoustodistus, jonka päähuoltaja allekirjoittaa. Todistuksessa lukee myös milloin paita on ollut käytössä."
   

  Liitetyt tiedostot:

  redpecka ja heavylutaa18 tykkäävät tästä.
 24. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Ihan kuin olisin lukenut eilen SaiPan kilpailijan osittain vastaavista pelipaitamuutoksista. Olisi jännä tietää kumpi keksi nämä ensin.

  Mitä paitaan tulee, niin ihan okei -luokkaa. Nuo skeidan logot vaan pistää silmään vähän liiankin hyvin. Mustana toimisi paremmin.
   
 25. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Kaikkialla ollaan niin ylpeää nykyään että koko fraasi alkaa olemaan erittäin kulunut.
  Mm. chanteissa kuultu sekä futispuolellakin samaa jargonia.
   
  Anu Saukko ja Porilaine miäs tykkäävät tästä.