Tulipa tänään syötyä parhaat pitsat vähään aikaan. Lahdessa oltiin käymässä ja torin reunalla olevaan italialaiseen pasta&pitsaravinteliin eksyttiin.
+ Pohja oli oikeasti _ohut_. Ei mitään turkishsentinpaksuinenpullapohjaperussettiä, vaan pohja oli oikeasti n.1mm paksu. Silti kestävä, ja maistui erittäin hyvälle.
+ Tomaattikastike oli maukasta, juusto maistui ihan oikeasti mozzarellalle ja täytteitä oli vallan sopiva määrä. Itse otin vähän täytteiksi suomalaismallisen rapulaliha-sydämenräjäyttäjän (salami, kinkku ja pekoni ainakin oli ja toki gorgonzola), vaimo parmankinkulla, rukolalla, tuoreella tomaatilla ja parmesanilastuilla täytetyn pitsan. Vähän kadutti valinta ku vierestä seurasin tuon toisen pitsan hupenemista (Toki omakin oli siis vallan mahtava).
+ Iloinen henkilökunta, suurinosa ihka oikeita italialaisia, paikan pomolla mafiosolasit <3.
+ Italialaista jäätelöä.
+ Pitsa tarjoiltiin sopivan lämpöisenä, eli kuumana, muttei suuta polttavana. Samoin kypsyysaste oli täydellinen.
- Seinällä oli HPK:n paita. :o
Hintataso oli abaut kotipitsan tasolla, joten mieluusti tuommoisesta 2-4 euroa enemmän pitsasta maksaa, kuin perus karvakäsiräiskäleestä. Tuntui olevan suosittu paikka, paikka oikeastaan kokoajan täynnä ja paljon pöytävarauksen kanssa tulleita ihmisiä.
Poikkean varmasti uudelleen.
EDIT: Paikan nimeä en tietenkään muista, joku Mamma M**** taisi olla.