Ottelutapahtuma ja lipunmyynti

  • 178 724
  • 727

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mitä tuohon ottelutapahtuman tuomiseen 2010-luvulle tulee, niin uskoisin, että valtaosa katsojista haluaisi musiikkilinjan ainakin 20 vuotta taaksepäin, mielellään enemmänkin. Tai saa uuttakin rokkia ja heviä soittaa, mutta teknoilu ja muu konenytkytys sekä päivänpopin vinkuna tuskin miellyttää hallilla ketään.

Valtaosa = pari Jatkoajan keskustelupalstan TUTO-puolen kirjoittajaa plus toisen isä ja veli? Kyllähän minullekin sopisi ihan hyvin, että kaiuttimista tulisi ne samat kappaleet kuin sieltä on tullut viimeiset 25 vuotta, mutta en näe nykyistä musiikkilinjaakaan minään ongelmana. Siis ainakaan sellaisena ongelmana, että siitä pitäisi purnata lähes jokaisessa tänne kirjoitetussa viestissä.

Omaan kaveriporukkaani ei kuulu yhtään teinityttöä tai piripäistä rastapäätä, mutta siltikään yksikään tutuistani ei ole kommentoinut hallin muuttunutta musiikkilinjaa millään lailla, eivätkä myöskään tuntemani satunnaiset hallilla kävijät. Pelin ja TUTOn takia sinne hallille mennään. Konsertit ja keikat ovat asia erikseen. Ei fiilis siitä parane, vaikka iänikuiset "Living After Midnight", "T.N.T" ja "Backseat" soisivat täydet 60 minuuttia, jos kentällä on tarjolla pelkkää kuraa. Vastaavasti mikään musiikki ei omaa ottelukokemustani pilaa, jos TUTO pelaa hyvin ja homma toimii kaukalossa.
 
Viimeksi muokattu:

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Meneekö se muuten noiden irtolippujen kanssa niin, että vain hallilta ostetut, vai kaikista ennakkomyyntipisteistäkin?
Ehkäpä jotkut tykkäävät tuosta uudesta musalinjasta, vanhat on jo nähty ja nyt mennään kohti uutta, kaikilta osin.
BTW: Mä menen Kupittaalle katsomaan lätkää, en syömään, juomaan tai kuuntelemaan musiikkia.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
...en näe nykyistä musiikkilinjaakaan minään ongelmana. Siis ainakaan sellaisena ongelmana, että siitä pitäisi purnata lähes jokaisessa tänne kirjoitetussa viestissä.

Pitäisi ja pitäisi, tai sitten ei.

Hiukan alkaa täälläkin nostaa päätään tuo Jatkoajasta laajemmaltikin tuttu ilmiö, eli että turhan usein mieluummin vittuillaan tai kehoitetaan olemaan vaiti, kuin keskustellaan rakentavasti. Jos täällä kritisoi paskaa taukomusaa, niin sitä ei kuulemma kannata tehdä. Jos taas kommentoi törkyhintaista nakkia tai kaljaa, niin ihmetellään että "ilmaiseksiko nekin pitäisi saada?". Mitä vittua? Eikö "puoli-ilmaisen" ja Suomen kalleimman välillä tosiaan ole mitään välimuotoja? Entä mitä vittua tänne ketjuun kirjoittaisi, jos ei ottelutapahtumaan tai lipunmyyntiin koskevia juttuja? Täällä TUTO-osiossa on muutenkin vuodenajasta riippumatta niin säälittävän vähän tarinaa, että tuskin mistään asiasta on edes etäisesti mahdollista jauhaa liikaa.


Ei fiilis siitä parane, vaikka iänikuiset "Living After Midnight", "T.N.T" ja "Backseat" soisivat täydet 60 minuuttia, jos kentällä on tarjolla pelkkää kuraa. Vastaavasti mikään musiikki ei omaa ottelukokemustani pilaa, jos TUTO pelaa hyvin ja homma toimii kaukalossa.

Näin on. Hiukan se vaan on surkeaa, kun trendimusa pauhaa ja kuutio kehoittaa ihmisiä pistämään "käsiä yhteen". Tosin en ole enää viime matseissa moista huomannut, voi olla että ovat älynneet yhtälön mahdottomuuden ja jättäneet kehoitteet kuutiolta.
 

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hiukan se vaan on surkeaa, kun trendimusa pauhaa ja kuutio kehoittaa ihmisiä pistämään "käsiä yhteen". Tosin en ole enää viime matseissa moista huomannut, voi olla että ovat älynneet yhtälön mahdottomuuden ja jättäneet kehoitteet kuutiolta.

En nyt täysin ymmärrä, mikä tässä on surkeaa? Tämä "trendikäs" musiikki? Se, että yleisöä yritetään saada elämään mukana paremmin? Se, että nämä tapahtuvat samaan aikaan?

Ainakin muutos positiiviseen on omasta mielestäni tapahtunut, jos näitä ensimmäisiä otteluita käyttää otantana. Hallissa on paljon enemmän väkeä kuin viime kaudella, lisääntynyt katsojamäärä on tuonut eloa halliin ja otteet kaukalossakin ovat olleet viihdyttävämpiä. Meikä on ainakin viihtynyt.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Täällä TUTO-osiossa on muutenkin vuodenajasta riippumatta niin säälittävän vähän tarinaa, että tuskin mistään asiasta on edes etäisesti mahdollista jauhaa liikaa.

Lainaamasi viestini kohta ei niinkään koskenut tämän palstan kommentteja yleisesti, vaan erään tietyn palstaveljen tapaa arvostella hallissa soivaa musiikkia käytännössä kaikissa viesteissään. Ja joo, en kahlannut hänen kaikkia viestejään läpi. Voi siis olla, että mukaan mahtuu myös viestejä, joissa jätetään musiikki rauhaan ja arvostellaan jotain muuta.

Time flies, sanoo jenkki. Asioilla siis vaan on vuosien kuluessa tapana muuttua pidimme siitä tai emme. Itse kuulun siihen joukkoon, jonka mielestä lähes kaikki muutokset ylipäätään missään asiassa ovat yleensä muutoksia huonompaan suuntaan. Tapoihini kuuluu myös arvostella eri tahojen tekemisiä ilman, että olisin kuitenkaan itse valmis laittamaan tikkua ristiin asian korjaamiseksi. Minunkin mielestäni hallissa pitäisi soittaa 70-80-luvun hevirokkia ja TUTOn ykkösketjussa pitäisi pelata Lätty Hirsimäen, Jone Tuomisen ja original Juha Virtasen. Silti ymmärrän ja hyväksyn, ettei näin kuitenkaan ole.

Hallimusiikin arvostelu täällä ei sinänsä aiheuta sen suurempia tunnekuohuja, mutta asioiden yleistäminen saa veren kiehumaan. Aletaan olla lähinnä yleisöosastokirjoittelun luvatussa maassa, kun omia mielipiteitä kerrotaan yleisenä totuutena tyyliin "valtaosa katsojista haluaisi musiikkilinjan ainakin 20 vuotta taaksepäin", "konenytkytys sekä päivänpopin vinkuna tuskin miellyttää hallilla ketään", "eivät ne uudetkaan kävijät tuollaista paskaa halua kuunnella", ja "kyllä sekä uudet että vanhat kävijät vaivaantuvat hermostuttavasta jumpsutuksesta". Niihin TUTOn 2000 katsojaan mahtuu oikeasti kuitenkin aika monta erilaista mielipidettä ja makua musiikin suhteenkin.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
En nyt täysin ymmärrä, mikä tässä on surkeaa? Tämä "trendikäs" musiikki? Se, että yleisöä yritetään saada elämään mukana paremmin? Se, että nämä tapahtuvat samaan aikaan?

Ei vaan se, että ihmisiä yritetään saada kannustamaan sellaisen musiikin tahdissa, jonka kanssa se on sula mahdottomuus. Hiukan sama kuin nuorison suosimassa tanssipaikassa yritettäisiin tanssittaa porukkaa trash metalin soidessa. Eli surkealla en tässä yhteydessä tarkoittanut trendimusaa enkä kuution kehoitusta, vaan tuota mahdotonta yhtälöä.

Ainakin muutos positiiviseen on omasta mielestäni tapahtunut, jos näitä ensimmäisiä otteluita käyttää otantana. Hallissa on paljon enemmän väkeä kuin viime kaudella, lisääntynyt katsojamäärä on tuonut eloa halliin ja otteet kaukalossakin ovat olleet viihdyttävämpiä. Meikä on ainakin viihtynyt.

Niin on meikäläinenkin. Alkushow esimerkiksi on näin Suomen ja ainakin Mestiksen mittarilla oikein asiallinen. Ei nyt teknisesti aivan huippuluokkaa, mutta ei sellaista voi näillä budjeteilla vaatiakaan. Todella jees!

Porukkaa on käynyt kiitettävästi, toivoa sopii että käy jatkossakin. Ja siksi nuo hinnatkin otin aiemmin puheeksi, sillä näin lapsiperheellisenä tiedän hyvin tarkkaan, miten ratkaisevia esimerkiksi juuri oheishinnat monelle lapsiperheelle ovat (ja toki myös muillekin). Esimerkiksi kesälomamatkan kohde vaikka Puuhamaan ja Tykkimäen voi monasti ratketa sen perusteella, millaisia hintoja safkoista ja juomista revitään. Eikä nämä ole aina edes pelkästään taskulaskimella ratkaistavia asioita, vaan fiilispohjalla. Kun se vaan nyt on niin, että kun ihminen näkee mielestään pöyristyttäviä hintoja, niin se aiheuttaa "pitäkää tunkkinne" -tyyppisen vastareaktion. Vastaavasti kun huokea hinta jää mieleen, paikassa käydään helposti uudestaankin. Sellainen vaan ihminen on, eikä koske pelkästään lapsiperheellisiä.

Ja kun kaikesta huolimatta sain itsekin "vinkkiä", niin toistetaan vielä kerran, että ei nuo kalliit hinnat itseä haittaa. Tulen käymään joka pelissä jatkossakin, ja säästöäkin tulee kun en enää niin paljoa kioskeilta osta. Ja toistetaan vielä sekin, että eiköhän toimisto ole osannut laskea hintojen korotuksesta olevan enemmän hyöytyä kuin haittaa. Näin ainakin haluaisin uskoa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Lainaamasi viestini kohta ei niinkään koskenut tämän palstan kommentteja yleisesti, vaan erään tietyn palstaveljen tapaa arvostella hallissa soivaa musiikkia käytännössä kaikissa viesteissään. Ja joo, en kahlannut hänen kaikkia viestejään läpi. Voi siis olla, että mukaan mahtuu myös viestejä, joissa jätetään musiikki rauhaan ja arvostellaan jotain muuta.

Tällä tietyllä palstaveljellä eli allekirjoittaneella tuli pari päivää sitten 4000 viestiä Jatkoajan foorumeilla täyteen, joten saattaa olla hyvinkin mahdollista, että "käytännössä kaikissa viesteissä" ei arvostella hallin musiikkia. Olisiko peräti mahdollista, että ottelutapahtumaan kuuluvia musiikkivalintoja olisi arvosteltu tässä nimenomaisessa ottelutapahtuma-ketjussa? Kuten Numero 1080p ytimekkäästi totesi: "mitä vittua tänne ketjuun kirjoittaisi, jos ei ottelutapahtumaan tai lipunmyyntiin koskevia juttuja?"

Olen myös Numero 1080p:n kanssa yhtä mieltä ottelutapahtuman yleisen tason nostosta, hallin aiempaa paremmasta viihtyvyydestä ja TuTon toiminnan selkeästä eteen päin menosta. Nyt ei ole muuta tekemistä kuin miettiä musiikkivalintoja, eli tosiasiassa suurempia ongelmia ei ole. Takavuosina ei kenelläkään olisi ollut aikaa miettiä ottelutapahtumia, kun kaikki tuskainen huomio meni kengännauhabudjetilla kootun joukkueen surkeaan taapertamiseen ja organisaation hitaaseen pystyynkuolemiseen.

Hallimusiikin arvostelu täällä ei sinänsä aiheuta sen suurempia tunnekuohuja, mutta asioiden yleistäminen saa veren kiehumaan. Aletaan olla lähinnä yleisöosastokirjoittelun luvatussa maassa, kun omia mielipiteitä kerrotaan yleisenä totuutena tyyliin "valtaosa katsojista haluaisi musiikkilinjan ainakin 20 vuotta taaksepäin", "konenytkytys sekä päivänpopin vinkuna tuskin miellyttää hallilla ketään", "eivät ne uudetkaan kävijät tuollaista paskaa halua kuunnella", ja "kyllä sekä uudet että vanhat kävijät vaivaantuvat hermostuttavasta jumpsutuksesta". Niihin TUTOn 2000 katsojaan mahtuu oikeasti kuitenkin aika monta erilaista mielipidettä ja makua musiikin suhteenkin.

Sanoit, ettet kaikkia viestejäni läpi kahlannut, mutta aika hyvällä prosentilla näköjään kumminkin kahlasit. Kiitän mielenkiinnosta ja vaivannäöstä.

Asioiden yleistämistä? Keskustelupalstalla? Kuinka sellainen voisi olla mahdollista? Sehän olisi peräti ennenkuulumatonta, samoin kuin asioiden ja näkemyksien kärjistäminen keskustelua herätellessä. Keskustelupalstoillahan kuuluu käyttää mahdollisimman paljon ympäripyöreitä, ylivarovaisen latteita ilmaisuja, joiden monitulkintaiseen konsensuksen suohon voi rauhassa hukkua. Ottakaamme oppia vaikkapa KELAn lausunnoista, jotta voisimme jatkossa keskustella neutraalein ilmaisuin.

Jotta veresi ei enää kiehuisi etkä joutuisi ajan myötä turvautumaan verenpainelääkitykseen (Orloc tai Emcomcor lienevät yleisimpiä lääkkeitä) olen valmis muuttamaan näkemystäni seuraavanlaiseksi:

On muistettava, että vaikka kaikki musiikkigenret ovat erilaisia, niin kaikki ovat samanarvoisia. Siitä huolimatta voi olla mahdollista, että TuTon hallin moninaisten, monikulttuuristen ja monenlaisista taustoista tulevien katsojien joukossa saattaa olla määrittelemättömän kokoinen katsojien osajoukko, jonka musiikkimaku saattaa olla tietyiltä osin tai tietyissä olosuhteissa jopa kokonaan erilainen kuin toisten katsojien osajoukkojen.

Voidaan myös olettaa olevan teoriassa mahdollista, että jäähallin ottelutapahtumassa soitetut, laaja-alaisesta musiikin kentästä moderneilla painotuksilla valitut kappaleet eivät välttämättä herätä aina yksinomaan positiivisia mielikuvia tai saavuta ottelutapahtumamusiikin uudistamisella haettuja tavoitteita kaikissa katsojaryhmissä.

Vaikka yksilötasoa koskevia suoria johtopäätöksiä ei voida sataprosenttisella varmuudella tehdä musiikkimakujen relativistisen suhteellisuuden takia, niin kokonaisvaltaisesti voidaan arvioida katsojajoukkojen demografisen rakenteen heijastavan osaltaan myös musiikkivalintojen vastaanottokykyä. Myös katsojien ikärakenteen voidaan estimoida vaikuttavan osittain katsojien valintoihin modernien ja vanhempien musiikkivaihtoehtojen välillä.

Näiden olettamuksien johdosta on mahdollista rohkeasti laatia hypoteesi, jonka mukaan tietyt kappalevalinnat saattavat joissain katsojien osajoukoissa aiheuttaa vieraantumisen, jopa toiseuden tunnetta soidessaan liian tiheästi.

Itse pelin ja joukkueen suorituskyvyn kannalta aihe on viime kädessä irrelevantti, kuten koko ottelutapahtumaketju, mutta koska kyseinen ketju on olemassa, sen voidaan katsoa toimivan alustana myös irrelevantille keskustelulle, joka ei liity kauden 2012-2013 pelisuorituksiin.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tällä tietyllä palstaveljellä eli allekirjoittaneella tuli pari päivää sitten 4000 viestiä Jatkoajan foorumeilla täyteen, joten saattaa olla hyvinkin mahdollista, että "käytännössä kaikissa viesteissä" ei arvostella hallin musiikkia. Olisiko peräti mahdollista, että ottelutapahtumaan kuuluvia musiikkivalintoja olisi arvosteltu tässä nimenomaisessa ottelutapahtuma-ketjussa?

Onnittelut 4000 viestin johdosta! Se on melkoinen saavutus sisältö huomioiden. Mistä päättelit, että juuri sinä olet se tietty palstaveli? Mutta kyllä, on peräti mahdollista, että TUTOn otteluiden musiikkivalintoja on arvosteltu tässä nimenomaisessa ketjussa, ja tästä nimenomaisesta ketjusta minäkin puhuin. Se varmaan oli kaikille selvää (huomioi yleistys).

Sanoit, ettet kaikkia viestejäni läpi kahlannut, mutta aika hyvällä prosentilla näköjään kumminkin kahlasit. Kiitän mielenkiinnosta ja vaivannäöstä.

Eipä kestä. Itse en pidä yhtä viestiä 4000:sta kovinkaan hyvänä prosenttina, mutta laskutoimitusten oikeat tuloksetkin taitavat olla makuasioita. Kaikki lainaamani kohdat löytyvät nimittäin edellisestä viestistäsi.

Asioiden yleistämistä? Keskustelupalstalla? Kuinka sellainen voisi olla mahdollista?

Anna, kun arvaan: Oikeaa vastausta ei edes tarvitse tietää, sillä todennäköisesti saamme lukea siitä pitkän selvityksen sinun kirjoittamanasi. Menikö oikein?

Keskustelupalstoillahan kuuluu käyttää mahdollisimman paljon ympäripyöreitä, ylivarovaisen latteita ilmaisuja, joiden monitulkintaiseen konsensuksen suohon voi rauhassa hukkua. Ottakaamme oppia vaikkapa KELAn lausunnoista, jotta voisimme jatkossa keskustella neutraalein ilmaisuin.

Valitettavasti, tai onneksi, minulla ei ole kokemusta KELAn lausunnoista. Olen varmaan ollut liian kiireinen tekemään töitä opiskelujen sijaan. Mutta uskon kyllä, jos sanot.

Juuso Wahlstenin sanoin, maailmassa on monta asiaa, joita et voi muuttaa, mutta yhtä asiaa voit muuttaa aina ja se on oma asenteesi. Jos siis maailma tuntuu paskalta, niin vika ei välttämättä ole maailmassa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Eipä kestä. Itse en pidä yhtä viestiä 4000:sta kovinkaan hyvänä prosenttina, mutta laskutoimitusten oikeat tuloksetkin taitavat olla makuasioita. Kaikki lainaamani kohdat löytyvät nimittäin edellisestä viestistäsi.

Kaikki kohdat löytyvät toki edellisestä viestistäni. Oletin kuitenkin sinun kykenevän lukemaan tai muistamaan korkeintaan yhden viestin, koska kirjoitit aiemmin musiikin kritisoimisesta "käytännössä kaikissa viesteissään", kuten asian ilmaisit. Esimerkkisi olivat vain yhdestä viestistä, mikä on aika kaukana käytännössä kaikista viesteistä. Onneksi minun verelläni ei ole taipumusta kiehua asioiden rankasta yleistämisestä.

Anna, kun arvaan: Oikeaa vastausta ei edes tarvitse tietää, sillä todennäköisesti saamme lukea siitä pitkän selvityksen sinun kirjoittamanasi. Menikö oikein?

Ihan oikein meni. Älköön vastedes kukaan väittäkö, että nettifoorumeilla käytetty aika on ajanhukkaa eikä netitse voi oppia mitään maailmasta.

Juuso Wahlstenin sanoin, maailmassa on monta asiaa, joita et voi muuttaa, mutta yhtä asiaa voit muuttaa aina ja se on oma asenteesi. Jos siis maailma tuntuu paskalta, niin vika ei välttämättä ole maailmassa.

Ah, mikään ei voita kiekkomiesten filosofisia elämänviisauksia. Tuota kannattaa viljellä vaikka kaikissa maailman kriisipesäkkeissä tai päähän potkittujen vähäosaisten parissa, se on ilmaista eikä maksa mitään. Bodia, sporttia ja tsemppiä! Jos maailma tuntuu paskalta eikä sen puolustusmuurista tunnu pääsevän läpi, niin Tamin sanoin four passes breaks any defence.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTon kotisivujen mukaan myös kortti-katsojat saavat ottaa kaverin mukaan, eivätkä vain irtolippulaiset. Nyt voidaan olla rajoilla siinä että halli täyttyy.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Hieno juttu, että TuTo-kortillakin saa kaverin mukaan! Tosiaan, nyt taitaa tupa tulla täyteen.

Edut vain paranevat, ja täällä minäkin vain suotta kinastelen palstaveli Devonin kanssa. Äh, nyt saa minun puolestani riittää.

Devon, kuomaseni: pidän joskus liiankin paljon verbaalisesta sparraamisesta, ja sopiva sanan säilän heristely puolin ja toisin pitää mielen virkeänä, varsinkin jos saa takaisin hyvin kohdalleen osuvaa vittuilua älykkäältä ja sanavalmiilta pitkän linjan kirjoittajalta. Saatan toisinaan intoutua tuomaan näkemyksiäni turhankin kärkkäästi ja kriittisesti esille netissä, jossa ylikriittisyys kieltämättä herkästi korostuu. Siviilissä en näille linjoille samalla tavoin lähde, kuten ei varmaan suurin osa muistakaan nimimerkkikirjoittajista.

Mutta vaikka sparraus on välillä antoisaa, niin viime kädessä haluan pitää sen sparrauksena, en minään paidattomien ammattilaisten matsina. Treenikaverit sparraavat, vastustajat matsaavat. Mikään vastustaja en halua olla, saman seuran värejä tässä kannustetaan. Sitä paitsi ovathan nettiväittelyt pohjimmiltaan kuin sokeiden jousiammuntaa: nuolet voivat osua maalitauluun, mutta tuloksia ei itse koskaan näe.

Eli myönnän, että ottelutapahtuman musiikkivalinnat eivät tosiaan varmasti häiritse "kaikkia", vaikka en henkilökohtaisesti kaikista valinnoista pidäkään. Viime kädessä se tietysti on minun ongelmani, tosiaan asenteeseen voi vaikuttaa kuten sanoitkin.

Hyvin vähäpätöinen ongelma aihe lopulta minullekin on, vaikka viime aikoina olenkin siitä jokusen viestin laittanut. Peliähän minäkin tulen katsomaan, en mihinkään musacorneriin. Mutta täytyy sitä suomalaisen kansanluonteen mukaisesti aina jostain pikkuseikasta yrittää keksiä kritisoitavaa, kun asiat ovat nykyisin Kupittaalla niin helkkarin hyvin ja hallissa on väkeä ja elämää .

Musa-aiheesta olimme hieman eri linjoilla, mutta jostain muusta asiasta olemme mahdollisesti ja luultavastikin täysin samaa mieltä tulevaisuudessa. Riidelkööt asiat, eivät miehet. Eli tarjoan virtuaalisen kädenpuristuksen ja jätän musiikkiaiheen nyt lopullisesti tähän.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTon kotisivujen mukaan myös kortti-katsojat saavat ottaa kaverin mukaan, eivätkä vain irtolippulaiset. Nyt voidaan olla rajoilla siinä että halli täyttyy.

Nyt ilmestyi tarkennus, että korttilaisen + kaverin pitää saapua hallille ennen 18.00. Ihan ok, saadaan kalja tai kaksi huiviin ja siten lisää mölyä ja tunnelmaa halliin.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Saapa nähdä kuinka paljon tänään väkeä tulee hallille. Mökki täyteen yritystä taitaa olla. Jos pelkästään korttiväestä ilmestyy 1000 paikalle, jotka tuovat toisenkin katsojan mukanaan niin aika lähelle menee. Itse tosin toivoisin, että ei ihan täyteen tulisi, koska se tarkoittaa myös sitä, että ulkopuolellekin jää väkeä.
 

Erkenholt

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TUTO, AIK
Saapi nähdä jatketaanko nyt valittua ilmaiskatsojalinjaa pitkään tai vaikka koko kauden. Ansaintalogiikkana ilmeisesti on että väki päästetään ilmaiseksi tai hyvin halvalla sisään ja tulot pyritään ottamaan oheismyynnistä. Onkohan mikään muu seura missään lajissa kokeillut vastaavaa?

Onkin mielenkiintoista kuulla kauden jälkeen miten käy talouspuolella. Riittikö oheismyynnin kasvu korvaamaan poisjääviä lipputuloja? Riskinä näkisin sen, että jos mökki on turhan täynnä, niin ostosten teko on hidasta ja epämukavaa jonojen ja ahtauden tähden. Toisaalta myös mainoksista voi kai pyytää korkeampaa hintaa, jos hallissa on väkeä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tänään ei kampanja ihan tainnut purra odotetulla tavalla, yleisömäärä oli kauden kotimatsien heikoin ja jäi alle kahden tuhannen. Sääli kyllä, itse ottelu oli erittäin jännittävää ja vauhdikasta kiekkoviihdettä, joka päättyi dramaattisen huikeasti TuTon taisteluvoittoon. Hiukan ihmettelin, että miksi eivät nyt lipunostajat ja TuTo-korttilaiset sitä kaveria ottaneet mukaan. Minä käytin tarjouksen, ja hallilta tuli ostettua tavallista enemmän muutenkin. Pizzanpala, makkaratarjous ja fanishopista vielä kangaskassi ja pinssi.

Kelihän oli tänään päivällä sysipaska, ja vettä tuli kuin Esterin perseestä, mutta alkuillasta oli jo ihan ok keli ja sateetonta, joten ei sekään voi esteenä olla.

TuTo-kortti maksoi sivumennen tänään itsensä jo takaisin, eli äkkiä tuli ne rahat "tienattua". Loppukausi on silkkaa plussaa, ja säästyneet rahat voi käyttää vaikka oheistuotteisiin ja hallin sapuskoihin. Laskutoimitus etenee näin:
-yksi harkkapeli, 10 euroa
-kolme matsia á 18 euroa (S-etukortti)
-yksi kanssakatsoja tänään sisään ilmaiseksi á 18 euroa
-kaksi makkaraa yhden hinnalla, säästö 2 euroa
-Aninkaistensillan grillin -10% ale, 1 euro
=yhteensä 85 euroa. TuTo-kortti maksoi 75 euroa, joten kympin verran ollaan jo voitolla. On tämä vain oivallinen kortti.

Sen verran on TuTo-kortin vetovoima purrut, että nyt isänikin aikoo TuTo-kortin ostaa, hänellä ei sitä alkukaudesta vielä ollut kun pariin matsiin on päässyt ilmaiseksi mm. Citymarketin ilmaislippujen yms. avulla. Toisin sanoen "sisäänheittotaktiikka" on ainakin yhden henkilön kohdalla nyt onnistunut, luultavasti useammankin ihmisen eli eiköhän TuTo-kortteja mene myyntiin nyt lisääkin ja myös vanhemmalle ikäpolvelle, joka ei nettifoorumeita, nettimainontaa yms. niin seuraile ainakaan ennen kautta.
 
Suosikkijoukkue
Tuto
Tänään ei kampanja ihan tainnut purra odotetulla tavalla, yleisömäärä oli kauden kotimatsien heikoin ja jäi alle kahden tuhannen. Sääli kyllä, itse ottelu oli erittäin jännittävää ja vauhdikasta kiekkoviihdettä, joka päättyi dramaattisen huikeasti TuTon taisteluvoittoon.

Mielestäni hyvä kuitenkin kampanjoida näin. Uskoisin, että TUTO-korttilaisten tai muuten aktiivisten kävijöiden ystävät/kumppanit ovat kuitenkin niitä joiden kynnys ostaa TUTO-kortti on pienin. Pidän 1800 katsojaa kuitenkin varsin hyvänä. Olen ihmetellyt useampaan otteeseen ennen kautta ja kauden aikana spekulointia siitä, että on mahdollisuus jäädä hallin ulkopuolelle. Nyt ne TUTO-lasit pois silmiltä. Ellei kahta kampanjaa vedetä päällekkäin ei Kupittaa tule olemaan täynnä runkosarjassa ellei olla sijalla 1. ja vastustajalla on jotain änärituliaisia tai muuta todella mielenkiintoista nähtävää. Kahdella kampanjalla tarkoitan esim. ilmaislippuja sekä kaksi yhden hinnalla. Uskoisin hallin täyttymiseen vaadittavan jaettavaksi 2000 ilmaislippua tuhannen sijaan. Ainakin kolmannes lipun saaneista jättää edun kuitenkin käyttämättä. Tällöinkin halliin siis mahtuisi kaikki halukkaat.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Pikkasen täytyy antaa järkkäreistä palautetta...
Ihan ok, että turvatarkastus tehtiin, mutta ensi kerralla voitaisiin miettiä kuka kenetkin tutkii. Aika moni nainen nimittäin koki inhottavaksi sen nuoren miespuolisen järkkärin rintojen taputtelun.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Pikkasen täytyy antaa järkkäreistä palautetta...
Ihan ok, että turvatarkastus tehtiin, mutta ensi kerralla voitaisiin miettiä kuka kenetkin tutkii. Aika moni nainen nimittäin koki inhottavaksi sen nuoren miespuolisen järkkärin rintojen taputtelun.

No joo, perussääntö kai pitäisi olla että mies taputtelee miehen ja nainen naisen. Tosin minut taputteli nainen, enkä nyt sen enempää kiinnittänyt asiaan huomiota.
 
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Philadelphia Flyers
Tänään ei kampanja ihan tainnut purra odotetulla tavalla, yleisömäärä oli kauden kotimatsien heikoin ja jäi alle kahden tuhannen.

Mielestäni olisi voinut tiedottaa paremmin siitä, että tarjous koski vain ennen 18:00 paikalle saapuneita. Kyllä siinä muutamat ärräpäät lenteli pään sisällä kun lipunmyyntikojulla oikein mairea hymy naamalla ilmoitettiin tästä pienestä yksityiskohdasta. "Pakkohan" se kuitenkin katsomaan oli mennä kun hallille asti oli raahautunut.

En siis pitäisi täysin mahdottomana että sieltä jokunen kuuden jälkeen paikalle saapunut katsoja olisi tämän takia jättänyt matsin väliin. En sitten tiedä miten hyvin tästä on tosiaan joissain paikallisaviiseissa informoitu, mutta ainakaan TUTOn facebook-päivityksessä ei mitään tällaisesta aikarajasta mainittu(?).
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
No joo, perussääntö kai pitäisi olla että mies taputtelee miehen ja nainen naisen. Tosin minut taputteli nainen, enkä nyt sen enempää kiinnittänyt asiaan huomiota.

Minut saa nainen taputella, ei suinkaan haittaa. Jos pitää oikein haaroväliä kopeloida (onneksi ei ole tarvinnut), niin itse asiassa ennemmin nainen kopeloimaan kuin mikään karvainen ukko.

Yleisesti ottaenhan tässä asiassa tuntuu olevan samanlainen kaksoisstandardi kuin uimahallien siivoojissa. Pidetään itsestäänselvänä, että naissiivooja siivoaa miesten puolella kun miehet heiluvat siellä munasillaan. Eikä tässä valtaosalle olekaan ongelmaa, ei siivoojalle eikä miehillekään. Vaikka kieltämättä ymmärrän ujojen teinipoikien ongelmat tässä asiassa, kun fyysinen kehitys on kesken, ja ronski Rivo-Riitta tulee siihen viereen luuttuamaan - ja joskus kun spontaanit erektiot iskevät suurin piirtein tuulenvireen voimasta, niin nuori siivoojatyttö vieressä voi aiheuttaa noloilta tuntuvia tilanteita. Mutta anna olla, jos naisten puolelle menee työtään tekevä miessiivooja, niin siitä seuraavaa älämölöä, itkuraivohuutoa ja medioiden skandaalijuttuja voi hädin tuskin kuvitella.

No, onneksi ei hallilla sentään tarvitse alasti riisuutua, mutta vaikka tietysti naisjärkkäri voisi naisasiakkaat taputella, niin aina ei naisjärkkäriä joka hetki ole saatavilla. En tietysti tilanteita tiedä, mutta en silti oikein usko, että sisäänkäynnin kohdalla tehty pikainen tsekkaus ehtisi miksikään rintojen leipomiseksi ja kourimiseksi muuttua, vaatteiden päältä tehty kevyt taputtelu ei minusta mitään erityisen ahdistavaa voi olla. Voin tietysti olla väärässäkin.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Kyllä tuo siinä aika facebook-päivityksessä mainittiin, aivan kuten kaikissa muissakin mainoksissa aiheesta.
Joo, minut taputteli sama miesjärkkäri, kuin seurueeni naisetkin, naisjärkkärin seistessä siinä vieressä. Aika monen naispuolisen henkilön suusta vaan kuului hieman negatiivista palautetta rintojen taputtelusta, vaikka se olikin vain sellainen nopea päällinen taputtelu ja rintoihinkin koskettiin lähinnä sivusta.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Tami on ideoinut mielestäni hieno tapahtuman. 8.11. Pelataan kupittaalla mestiksen pohjoinen vastaan etelä tähdistöottelu. Lisäksi jäällä kohtaavat Suomen ja Ruotsin kiekkolegendat, muunmuassa Peter Forsberg, Mats Sundin, Jari Kurri ja Jere Lehtinen.
Linkki uutiseen TUTOn sivulle
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Tami on ideoinut mielestäni hieno tapahtuman. 8.11. Pelataan kupittaalla mestiksen pohjoinen vastaan etelä tähdistöottelu. Lisäksi jäällä kohtaavat Suomen ja Ruotsin kiekkolegendat, muunmuassa Peter Forsberg, Mats Sundin, Jari Kurri ja Jere Lehtinen.
Linkki uutiseen TUTOn sivulle

Sopii juuri sopivasti Karjala-turnauksen välipäivälle.Onko tietoa tuleeko ennakko lippuja myyntiin? Luulisi että halli tulee täyteen.
 
Suosikkijoukkue
Tuto
Hieno tapahtuma ja pakko osallistua. Täytyy hiukan kärkkyä kun liput tulevat myyntiin. Tiedä vaikka turkulaisyleisö heräisi tähän spektaakkeliin.

Onko huomiseen Jokipojat matsiin mitään ilmaislippukampanjoita? En ole ainakaan itse kuullut mistään tällaisesta. Huomenna siis voisi olla mahdollisuus nähdä onko kampanjoinnista ja esillä olosta ollut merkittävää hyötyä lisääntyneiden katsojien muodossa. TPS:llä vieraspeli niin ei ole sekään imemässä kiekkoväkeä kupittaalta.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Keskiviikkona onkin sitten odotettavissa itse pelin lisäksi toinenkin spektaakkeli, paikalle nimittäin saapuu itse Mehu-Janne lipittämään mehujaan. Ja tietenkin nimenomaan Marlin mehuja, kuinkas muutenkaan. Itseä nyt ei voisi vähempää kiinnostaa koko Janne, mutta eipä tuosta nyt haittaakaan ole. Tosin hankala kuvitella, että kyseinen heppu imisi mehun lisäksi juurikaan ihmisiä halliin vetovoimallaan.

Linkki Mehu-Jannesta kertovaan uutispommiin: Keskiviikon kotiottelussa yritetään maailmanennätystä - Tuto Hockey

Tässähän sopii odottaa kauden aikana vielä ihan mitä tahansa. Eihän sitä tiedä vaikka vanha kunnon Aarne Kärpänen kaivettaisiin naftaliinista rikkomaan Felix Baumgartnerin BASE-hyppyennätystä Marlin kattorakenteista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös