Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Ottelutapahtuma ja lipunmyynti

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toejoen Veikko, 17.09.2011 klo 11.24.

 1. apulais-GM Jäsen

  Kävin keskiviikkona TuTon pelissä (vs. JyPin kakkosjoukkue) ja oli kyllä todella positiivinen kokemus.
  Pieni kaukalo, jyrkät katsomot ja katto matalalla. Ne katsomoiden yläosat on ihan äärimmäisen jyrkät, loistavat näkymät jäälle. Saattaa olla ettei muualta löydy yhtä rohkeita ratkaisuja katsomoiden suhteen, Liiga- ja Mestis-halleista. Erittäin viihtyisä paikka jääkiekko-ottelulle ja halli oli täynnä elämää. Löytyi pehmustetut istuimet ja tyylikkäät on myös ne baari-tyyliset alueet kaukalon päädyissä. Lapsille pomppulinna ja pöytäjääkiekko, ja niin pois päin.

  Huomiota kiinnitti myös aktiivinen mainostaminen radiossa siellä Varsinais-Suomessa. Mainoksessa oli lopuksi sellainen iskulause, että "TuTo -matkalla liigaan". Ei itse asiassa mitään haihattelua, varsinkin kun sinne aiotaan ottaa vielä joku Mestis-seura. TuTon nostaminen tuskin on kuitenkaan liigan intresseissä, varsinkaan kun päätökset voidaan avoimesti suhmuroida salassa kabinettisopimuksin. TPS:llä on vaikeuksia houkutella yleisöä ja muutenkin markkina olisi liian pieni kahdelle seuralle SM-Liiga Oy:n kannalta.

  Eihän tuo pelikään niin vakuuttanut, ja jos sarjataulukkoa katsoo niin aika iso ero on sarjan parhaisiin joukkueisiin. Mutta liiganousuahan ei urheilullisin perustein ratkotakaan, joten siinä mielessä sopii yrittää.
   
 2. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  No kyllä sitä urheilullisuutta tarvitaan. Ensin pitää voittaa Mestiksen mestaruus, jonka jälkeen haetaan Liiga lisenssiä. Outoa, ettet jääkiekon seuraajana tätä tiennyt.
   
 3. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  No, tähän voi sanoa, että ei välttämättä! Kuten varmaan tiedät, niin nämä nykypäättäjät voivat tehdä ihan mitä huvittaa! Jos he haluavat, niin he nostavat vaikka Rokin suomisarjasta suoraan liigaan. Tätä voidaan sitten perustella kaikenlaisilla argumenteilla kuten maantieteellinen sijainti, joulupukin kotikaupunki yms. Urheilullisuus on kuitenkin näissä nykypäivän sarjanousuissa sivuseikka vaikka se siellä mainitaankin aina. Joka joukkuetta voidaan kuvata urheilulliseksi ja se urheilullinen menestyskin saadaan jollain konstilla aina haluttaessa näkymään. Tämä on täyttä sontaa nykyään! Katsojien kusetusta! Tästäkin kaudesta tulee taas "hienoa" seurattavaa esim. Liigan häntäpään osalta. Mikä joukkue tyhjenee ensin?!
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Hyvät toverit TOVERIT. Ette kai te voi tosissanne väittää, että esim sarjan voittaa tällä kaudella Jukurit, jolloin he laittavat Mestis lisennssihakemuksen vetämään. No se ei menekkään läpi. Yhtäkkiä Rannisto ilmoittaa, että nyt kaikki muut joukkueet voivat hakea Liiga lisenssiä. Se olisi suomalaisen jääkiekkoilun murhan isku.
   
 5. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Murha on jo tapahtunut!
   
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 7. Havumetsien GM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
  Olen ollut paikkaliputtomuuden kannattaja erityisesti runkosarjassa, mutta nyt näin playoffien yleisöryntäyksissä tämä alkaa mennä vähän hankalaksi. Mulla on playoff-kausaripaikka hallin ns. parhailla paikoilla. Tänään saavuin peliin 17 minuuttia ennen matsin alkua, ja tottakai siellä oli jo perseet laskettu kausikorttipaikoille, joten katselin ekan erän muualta kun ei viitsinyt mennä hätistelemään. Muutenkin näytti siltä, että aika moni kausikorttilainen joutui kaivamaan lompakosta sen kortin esiin todistaakseen irtolippulaisille, että se kausikorttitarra on siinä penkissä ihan syystä.

  Viime playoffeissa oli paikkaliput, eikä kertaakaan ollut sitä ongelmaa, että joku olisi mennyt istumaan kausaripaikalleni. Kuten todettua, en muuten kannata paikkalippuja mutta näissä kaikkein eniten yleisöä vetävissä otteluissa paikkalippujärjestelmä toimisi IMO paremmin kuin paikkaliputtomuus.
   
 8. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Ikävä, että sinulle on käynyt noin. Havaintojeni mukaan hallissa on kuitenkin monia satoja tuoleja, joissa on tuo tarra. Luullakseni kuitenkin pleijarikausareita ei ole kovin monta myyty. Hölmöä olisi, jos hyvillä paikoilla olisi monia penkkirivejä tyhjinä vain siksi, että tuoleissa on ikiaikaiset tarrat

  Toki minustakin olisi selkeintä, että KooKoo -sarjassa olisi paikkaliput, kun Toverit -buumia on syntymässä.
   
 9. Havumetsien GM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
  Lainaus:
  Jos siellä penkeissä on vielä niitä runkosarjatarroja, niin ne olisi syytä heivata menemään. Mutta en mä tiedä miten se menee, sillä kyllä niitä kausareitakin yllättävän paljon myydään varsinkin kun hinnat on kaukana Liiga-tasosta. Yhtä kaikki itse en ainakaan ole koskaan mennyt ennen ensimmäistä erää kausikorttipaikalle silloin kun olen ollut irtolippulaisena. Kesken matsin on sitten eri juttu, jos ihan selvästi näyttää siltä että kausikortin haltija on poissa.
   
 10. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Itselläni on kausikortti kolmatta vuotta. Sama paikka ja tuolissa tarra. Paikka on yleensä tyhjä kun saavun peliin. Jos siinä joku istuu niin ystävällisesti mainitsen asiasta ja paikaa vapautuu välittömästi käyttööni. Viime vuonna kun paikkaliput otettiin käyttöön pleijareissa syntyi aikamöinen älämöly asiasta. Mielestäni paikkalippuja ei tarvita. Kausikorttipaikka omalla paikalla on ok ja mielelläni sen maksan, ja näin omalta osaltani tuen Tuto:n toimintaa. Hinta ei ole kallis näin hyvästä viihteestä.
   
 11. Ertzie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo/ paikallinen kiekkoilu
  Lainaus:
  Miten niin kaukana liiga-tasosta? Siis joo toki niin päin että liigaan pääsee puoleen hintaan jos mestikseen vertaaa :D
   
 12. Havumetsien GM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
  Lainaus:
  Onhan noi liigajoukkueiden playoff-kausarit selvästi kalliimpia, kun ajatellaan nimenomaan kausareita hallin parhaille paikoille. Esim. HIFK:lla playoff-kausari parhaille pakoille 500 euroa, ja Kärpilläkin TuTo-hinnalla (150 e) pääsee vain seisomaan.
   
 13. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Laitetaan tähän ketjuun tämä, kun en muutakaan paikkaa löytänyt. Tällaiselle etäällä otteluita seuraavalle tuo Elisan MestisTV on tarpeellinen, kun muutakaan ei ole. Nyt siis tuo TUTO Total on ihan ok ja lisäksi nyt on lähetyksissä myös hidastukset ja onko sinne kameroitakin lisätty? Aikaisemmin noita hidastuksia ei tainnut olla monellakaan. oisko Mikkelissä ollut.
   
 14. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Eilisessä pelissä oli lisätty yksi kamera vaihtoaitioiden väliin.
   
 15. Mufloni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuota mistä päin hallia löytyy lipunmyynti? Tarkoitus olisi tulla illalla katsomaan peliä ja lippu on vielä hommaamatta.
   
 16. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Hallin edessä molemmissa sisäänkäyntipäädyissä on lipunmyyntikojut. Keskustan puoleinen lipunmyyntipiste oli runkosoarjan peleissä suljettu, mutta pudotuspeleissä sekin on ollut auki.
   
 17. Mufloni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiitos avusta.
   
 18. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lomalta pelaamassa jääkiekkosorvin ääreen. Toverit on muutamana edellisenä vuotena alkanut myydä kausareita jo touko-kesäkuun vaihteessa. Tänä kesänä kukaan ei ole markkinoinut eikä myynyt yhtään mitään. Onko toimiston henkilökunta lomalla koko kesän? Onko kausareista luovuttu kokonaan? Vai ovatko kausarit korvanneet seuran sivuilla mainostettava Elisan viihdepaketti, mikä maksaa 240 euroa vuodessa? Voisiko joku asiasta tietävä vastata.
   
 19. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Kausarit ovat tulleet myyntiin. Normaalihinta 250€, opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset ja rebelit 150€ ja nuoret 50€. Ihan kohtuulliset hinnat kun vertaa muiden mestisjoukkueiden kausikorttien hintoihin. Täytyy ostaa kortit itselle ja juniorille.
   
 20. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Kelpo hintaisia ehdottomasti. Melko myöhään kortit tuli myyntiin. Toki tämä johtuu Mestiksen ja Elisan sopimusväännöistö, joissa yritettiin saada televisiomatsis ja live-pelit niputettua samaan pakettiin.
   
 21. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Onko joku jo saanut kausikortin? Itse maksoin jo elokuun puolella eikä korttia näy vaikka kotimatsit starttaavat ylihuomenna.
   
 22. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Eilen tiedottivat että postitettu eilen ja pitäisi olla perjantaihin mennessä perillä.
   
 23. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Niin jos postimiehet eivät lakkoile. Ei ainakaan vielä tänään kausarit olleet tulleet meidän talouteemme. Olisikohan kannattanut kortit tilata vähän aikaisemmin niin tekijältä.
   
 24. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Käsittämätöntä, että kausikorttien kanssa on joka syksy tällainen sekoilu. Ongelma on aina sama, ainoastaan selitys vaihtuu vuosittain. Kannattajilla on perinteisesti syksyisin kaksi jännityksen aihetta; onko TUTO päässyt vihdoinkin tehottomuudesta eroon ja saapuvatko kausarit ennen runkosarjan alkua. Ensimmäiseen aiheeseen saatiin jo eilen negatiivinen vastaus. Toista jännitetään vielä huomiseen asti.
   
 25. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään ovat kuulemma kausikortit saapuneet postiluukusta. Hyvä niin, huomenna kaikki hallille.