Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Toinen vuosi peräkkäin, kun kausikortti ei näy tulevan. Tällä kertaa kyse ei taida olla vain minun kausikortista. Saattaa olla jonkinmoinen hässäkkä lipunmyynnissä hallin edustalla. Tai sanotaan positiivisin ajatuksin, että toivottavasti on. Mikä butiikki näitä muuten painaa? Sama kuin kaikilla ja liiga ajaa edellä? Naapurillakin oli myöhässä, mutta huhujen mukaan jo hoidettu.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei tullut korttia pe eikä ma ja tien päällä ollaan jo. Lipunmyynnissä kuitenkin lista varmaan vielä tai näin ainakin ymmärsin saamastani sähköpostista. Täytynee kuitenkin tulostaa tilausvahvistus ja Rebels kuitti varmuuden vuoksi. Ja jos ne ei auta, niin sitten ostaa se lippu luukulta.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Omaan korvaan aika persoonaton esitys...
Hieman samalta tuntuu ainakin näin aluksi. Ei ole mitään hirveän yllättävää ja iskevää, vähän se väri puuttuu... Toisaalta lienee hyvä saada lisää näitä kappaleita valikoimaan. Joillekin tämä voi sopia hyvinkin.

Lippuja näyttäisi saavan ennakkomyynnistä aika halvalla nykyään. Joka pelissä näyttäisi olevan 5€ hintaisia lippuja E-katsomon alariviin (vain 24 kpl), näyttää tosin jo lopuun myydyltä ainakin huomiseen peliin. Huomiseen peliin kaarteisiinkin näyttäisi ennakkomyynnin mukaan saavan lipun 8,5€ hintaan. Ei ole pelit hinnalla pilattuja nykyään ja jää rahaa käyttää myös hallin palveluja.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Täytyy kyllä hieman ihmetellä, eikö Turun kokoisessa kaupungissa saada sumplittua ottelupäiviä mitenkään koordinoidusti. TuTon ja Tepsin pudotuspelejä pelailtiin samoina päivinä, ja olisi pelattu edelleen ellei TPS olisi pudonnut aiemmin.

Nyt kun ei ole siitä huolta, niin eiköhän TuTon seuraava kotiottelu - pronssipeli - pelata samana päivänä ja samaan kellonaikaan kuin samoilla kulmilla pelaavan jalkapallojoukkue FC Interin kauden avausmatsi Veikkausliigassa.

Ei tämän luulisi niin mahdottoman vaikeaa olevan, että voisi edes peräkkäisille päiville sorvata kalentereita ja/tai vaihtaa pelipäiviä ajoissa kun tietää milloin minkäkin liigan ja sarjan ottelukalenteri julkistetaan.

Monet jalkapallofanit eivät jääkiekosta piittaa ja toisin päin, mutta osa on kiinnostunut kummastakin ja vieläpä siten, että Interin fanit tulevat todennäköisemmin TuTon peliin kuin Tepsin peliin. Tämä syö nyt kummankin yleisömääriä, ja joka tapauksessa aiheuttaa Kupittaan alueelle kovat ruuhkat.

Voisiko näitä pelipäiviä vähän rukata ensi kauden kalenteriin ja vaikka ihan puhelimella rimpauttaa sekä jalkapallo- että jääkiekkoseurojen edustajille, että saataisiko mahdolliset pelipäivät/ajat sovittua edes peräkkäin eikä päällekkäin? Olisi ihan taatusti kaikkien seurojen ja sarjatasojen etu.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Harmillistahan tuo Tovereiden ja Interin pelien päällekkäin meneminen on. Meidänkin perheestä oltaisiin menty katsomaan molempia pelejä. Nyt poika taitaa mennä Interin ja minä todennäköisesti TUTOn peliin, vaikka TUTOn kausi kyllä mielestäni päättyikin jo perjantaina. Mutta kai tuo tämän kauden joukkue pitää vielä kerran nähdä.
 

Oadie

Jäsen
Ohoh, onpa suolaiset hinnat ronssiläpsyttelyllä! 21 euroa sivuille ja 16 kulmiin?? Noinkohan halliin saapuu väkeä, vaikka Tuken viimeinen matsi onkin. Rahallisesti varmaan pakko paikata kautta, kun taas kerran jätiin isoimmista peleistä ulos. No toivottavasti sinne nyt joku muukin eksyy.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Virallinen yleisömäärä oli 1407.

Kohtalainen määrä kumminkin, tosin Interin peli varmasti söi vähäsen ja melko kalliit liput vielä vähän lisää. Tuli ne nyt kumminkin pulitettua puhtaasti Tuukka Pulliaisen jäähyväispelin takia, vaikka mielestäni pronssimatseihin pitäisi päästä vähän halvemmalla yleisömäärän maksimoimiseksi ja samalla myydä loput fanikamat, nakkimukivarastot yms. tyhjäksi kauden päätteeksi.

Tosin Pulliaisen jäähyväisottelusta tulee kyllä näin jälkikäteen antikliimaksi, jos toisessa ketjussa olleet huhut pitäisivät paikkansa ja Tuke jatkaisikin uraansa jossain random-seurassa Mestiksessä. Mikä jäähyväismatsi se sellainen olisi, jos vain sopimus TuToon loppuisi ja vaikkapa Espoo United tai K-Vantaa kutsuisi? Minusta se on jäähyväismatsi jos/kun ura loppuu ja sellaisena minä tämän pronssipelin otin.

Ottelutapahtumasta sen verran, että aiemmin kaudella äänentaso on ollut kohtuullisen hyvillä kantimilla, mutta nyt oli äänimies joko kuuroutunut tai muuten mopo oli karannut käsistä, sillä voluumi oli paikoin aivan saatanallisen kovalla. Niin kovalla, että se kaikui hallin seinistä ja bonuksena kuuluttaja karjui mikrofoniin tajuamatta, että mikrofoni on äänenvahvistin, johon ei tarvitse huutaa koska mikrofoni vahvistaa ääntä itsessään. En ollut ainoa tästä kärsivä, vieressäni toisella oli korvatulpat ja toinen piteli korviaan, kaikki aikuisia miehiä. Lapsia ei hallille uskaltaisi tuodakaan ilman korvatulppia tai muita kuulosuojaimia, onneksi monet vanhemmat laittavatkin jälkikasvulleen kuppikuulokkeet. Siltikin tulee mieleen, että muutamaa pykälää pienemmällä äänentasolla kiekkoillasta tulisi kaikille mukavampi.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Virallinen yleisömäärä oli 1407. Kohtalainen määrä kumminkin, tosin Interin peli varmasti söi vähäsen ja melko kalliit liput vielä vähän lisää.


Ottelutapahtumasta sen verran, että aiemmin kaudella äänentaso on ollut kohtuullisen hyvillä kantimilla, mutta nyt oli äänimies joko kuuroutunut tai muuten mopo oli karannut käsistä, sillä voluumi oli paikoin aivan saatanallisen kovalla.
Hyvin oli väki löytänyt tiensä Kupittaalle, kun Interin murskavoittoakin oli ollut kylmässä säässä todistamassa 2.768 katsojaa. Enpä tiedä olisiko vähän halvemmilla lipun hinnoilla paljonkaan enemmän katsojia saatu paikalle, jollei sitten lippuja olisi myyty puoli-ilmaiseksi, Toisaalta me Kupittaalla elinkautista kärsivät olemme joka tapauksessa aina paikalla lipun hinnoista riippumatta.

Samaa mieltä äänen volyymistä. Ei se koskaan ennen ole ollut noin häiritsevän kovalla.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kausikortista ihmettelyä. Positiivista 99 euron TUTO kortti, mutta miksi erikoiskausikortin ja varsinaisen kausikortin kohdalla puhutaan myös että pääsy jos hallilla tilaa? Nehän on numeroita ja luulisi että niissä ei olisi tuollaista mainintaa. Nehän siis eroaisivat vain numeropaikalla, mutta koska halli tuskin täyteen tulee runkosarjassa niin pelkkä TUTO kortti on riittävä useimmille.
Plussaa myös osamaksulla tapahtuvasta mahdollisuudesta. Se voi olla monelle myös houkutteleva ja järkevä vaihtoehto.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
Itseasiassa kerrottiin, että luovutaan taas numeroiduista paikoista. Ainoastaan jos ottaa kausikorttiin tietyn paikan, niin se on varattu.

Sitä en tiedä miksi siellä lukee että "jos on tilaa". Voi olla virhekin.

PS: ensi kaudella kuulemma molemmissa päissä iso screeni, kuten loppukaudesta oli toisessa päässä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Toivottavasti alkavalla kaudella on voluuminappula löytynyt äänentoistosta ja sitä on käännetty sopivasti alaspäin. Viime kauden pronssipelin järjetön kakofonia on vieläkin mielessä huonona esimerkkinä siitä, miten äänentoistoa ei tule hoitaa. Ei se ole ns. tunnelmaa, jos ääni kiertää ja särisee pitkin hallia ja on niin kovalla, että katsojat pitelevät korviaan. Ainakaan lapsia ei moiseen meteliin voi tuoda ilman kuppikuulosuojaimia eikä aikuistenkaan kannata ilman korvatulppia lähteä.

Aiemmin viime kaudella oli ihan ok äänenpaineet ja ns. normaali äänentaso, en ymmärrä miksi se pudotuspeleissä ja pronssipeleissä karkasi täysin käsistä. Pitäisi muutenkin ymmärtää, että jos hallissa on 1000-1500 katsojaa niin silloin ei pidä vetää nuppeja kaakkoon koska siellä kaikuu silloin paljon enemmän kuin jos olisi ns. tupa täynnä.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tuossa kun olen kuunnellut hallien äänentoisojärjestelmistä juttua, niin joissakin niissä on käytetty automaattista säätöä äänenvoimakuuteen. On siis mikkejä sijoitettu eri paikkoihin ja ne kertovat taustaäänestä eri tilanteissa. Tuota jos ei ole käytössä, niin pitäisi jonkun kaverin katsomossa sitten merkeillä näyttää mihin suuntaan tappio käännetään. Toivotaan, että kokemuksesi ja muiden myös, ei toistu enää.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Toivotaan, että kokemuksesi ja muiden myös, ei toistu enää.
Eiköhän tuo pronssipelin äänen liiallinen volyymi ollut vain yksi erehdys. TuToa kiinnostaa katsojien käsitykset hallin äänentoiston volyymista. Viime kaudella Dan Aavinen kysyi minunkin käsitystäni siitä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eiköhän tuo pronssipelin äänen liiallinen volyymi ollut vain yksi erehdys. TuToa kiinnostaa katsojien käsitykset hallin äänentoiston volyymista. Viime kaudella Dan Aavinen kysyi minunkin käsitystäni siitä.
TuTon organisaatiota varmasti kiinnostavat katsojien kokemukset ja näkemykset asioiden toimisesta. En nyt suoraan löytänyt reittiä palautteelle tai kehitysehdotuksille, mutta kaipa sellaisista asioista voi laittaa vaikka sähköpostia toimistolle? Tietenkin asioiden kanssa joudutaan aina tasapainoilemaan, jos yksi haluaa yhtä ja toinen toista. Virheitäkin välillä sattuu ja tekniikka voi pettää, mutta näistä pitäisi aina ottaa hieman opiksi.

TuTo-kortti (Gretzky hinnalla 99€) on kyllä todella edullinen. Käytännössä edellisiin kausiin verrattuna tuo on luokkaa kaksi yhden hinnalla. Tulee hieman mieleen, että voisi ostaa vaikka jollekin tutulle tällaisen lahjaksi? Onko TuTolla edes mitään lahjakortteja? Isolle perheelle TuTo-kortit ovat todella edullisia ja niin se pitää ollakin. Perheille kertautuva hinta on varmasti merkittävä syy miksi kiekkopeleissä ei käydä. Toivottavasti nyt heitäkin saataisiin enemmän hallille.
 

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
näyttää TuTo mainostavan sosiaalisessa mediassa melko ahkerasti jotain uutta alkushowta. Kiinnostaisi kovasti tietää mitä sieltä tulee. Itse en tänään pääse paikalle, sillä olen katsomassa Lukon peliä...viitsisikö joku hallille menevistä palstaveljistä kertoa matsin jälkeen täällä, että miltä tuo näytti? Ensi keskiviikkona olisi tarkoitus tulla Marlille väijymään kun siellä suunnalla liikun. Ovatko esimerkiksi @tosiasia @penaz @Musta Nuoli tai @Eesau_65 menossa hallille?
 
Kaarina on koti ja Paimio synnyinpaikka, mutta sydän sykkii ainoastaan Stadin Kingeille <3

—> "Ainakin Morley oli täysin näkymätön tänään Kunykin verrattuna." - Käyttäjä Jääkaappi perustelee, miksi Kunyk on parempi kuin Morley. Morely ollut viestin kirjoitushetkellä jo useamman viikon loukkaantuneena, eikä pelannut ottelussa...

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
näyttää TuTo mainostavan sosiaalisessa mediassa melko ahkerasti jotain uutta alkushowta. Kiinnostaisi kovasti tietää mitä sieltä tulee. Itse en tänään pääse paikalle, sillä olen katsomassa Lukon peliä...viitsisikö joku hallille menevistä palstaveljistä kertoa matsin jälkeen täällä, että miltä tuo näytti? Ensi keskiviikkona olisi tarkoitus tulla Marlille väijymään kun siellä suunnalla liikun. Ovatko esimerkiksi @tosiasia @penaz @Musta Nuoli tai @Eesau_65 menossa hallille?
En taida valitettavasti tänään päästä avausotteluun. TuTo-palstakollegat toivottavasti pääsevät ja kertovat miltä uusi alkushow näyttää?

Kaipaisin tietoa myös siitä, minkälainen on ottelun melutaso eli onko voluumia saatu hiljaisemmaksi viime kevään pronssipelin kakofoniasta vai missä mennään? Toivon mukaan oltaisiin palattu normaalimmalle tasolle, sillä kuuloni on muutenkin alentunut eivätkä korvani enää viimekeväisen möykän kaltaista meteliä kestä.

Aina sitä voi tietysti ottaa kuppikuulosuojaimet mukaan, mutta ei sellaisessa oikein järkeä ole, että pitäisi mennä lätkäpeliin yhtä hyvin varustautuneena kuin keskiverto remonttimies kesken seinän poraamisen. Silloin on vika järjestävässä tahossa eikä katsojissa jos katsojien on suojattava kuulonsa nähdäkseen jääkiekkoa. Mutta toivottavasti tosiaan viimekeväisestä olisi opittu ja äänenvoimakkuusnappulasta löydetty tolkun ihmisten keskikohta: äärioikea ei tässäkään tapauksessa ole hyvä asia (ei tosin äärivasenkaan, ei kaiuttimien tarvitse mykkänäkään olla).

Valoshow'sta ei minulle ole niin väliä suuntaan tai toiseen, mutta hyvä saada siitäkin rapsa koska liian välkkyvät strobot aiheuttavat monelle migreeniä ja pahimmillaan epilepsiakohtauksen.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
En taida valitettavasti tänään päästä avausotteluun. TuTo-palstakollegat toivottavasti pääsevät ja kertovat miltä uusi alkushow näyttää?

Kaipaisin tietoa myös siitä, minkälainen on ottelun melutaso eli onko voluumia saatu hiljaisemmaksi viime kevään pronssipelin kakofoniasta vai missä mennään? Toivon mukaan oltaisiin palattu normaalimmalle tasolle, sillä kuuloni on muutenkin alentunut eivätkä korvani enää viimekeväisen möykän kaltaista meteliä kestä.

Aina sitä voi tietysti ottaa kuppikuulosuojaimet mukaan, mutta ei sellaisessa oikein järkeä ole, että pitäisi mennä lätkäpeliin yhtä hyvin varustautuneena kuin keskiverto remonttimies kesken seinän poraamisen. Silloin on vika järjestävässä tahossa eikä katsojissa jos katsojien on suojattava kuulonsa nähdäkseen jääkiekkoa. Mutta toivottavasti tosiaan viimekeväisestä olisi opittu ja äänenvoimakkuusnappulasta löydetty tolkun ihmisten keskikohta: äärioikea ei tässäkään tapauksessa ole hyvä asia (ei tosin äärivasenkaan, ei kaiuttimien tarvitse mykkänäkään olla).

Valoshow'sta ei minulle ole niin väliä suuntaan tai toiseen, mutta hyvä saada siitäkin rapsa koska liian välkkyvät strobot aiheuttavat monelle migreeniä ja pahimmillaan epilepsiakohtauksen.
Ainakin Suomen Cupin finaalissa äänen taso oli loistavalla tasolla, eli asiaan on ilmeisesti paneuduttu. Sosiaalisen median kanavien perusteella kyseessä ei ole valoshow, vaan jonkinlainen näytöiltä esitettävä video josa pelaaajat ovat mukana
 
Kaarina on koti ja Paimio synnyinpaikka, mutta sydän sykkii ainoastaan Stadin Kingeille <3

—> "Ainakin Morley oli täysin näkymätön tänään Kunykin verrattuna." - Käyttäjä Jääkaappi perustelee, miksi Kunyk on parempi kuin Morley. Morely ollut viestin kirjoitushetkellä jo useamman viikon loukkaantuneena, eikä pelannut ottelussa...
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy