Onnellisuusketju

  • 1 294 335
  • 7 895

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Vittu jumalauta!

Tänään oli tosiaan viimeinen työpäivä. Helvetti, fiilis on samankaltainen kuin intistä päässessä. Kesäkuun alkupuolella tämä tuskien taival tuntui vielä loputtomalta. Olin viime kesänäkin samassa paskalafkassa duunissa, mutta jostain syystä tänä kesänä ahdistus oli korotettu vähintään kymmenenteen potenssiin verrattuna viime vuoteen.

Kiitos ja näkemiin. En ole palaamassa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Äsken canal+:lla mainostettin huomisia lähetyksiä ja ainakin tuon perusteella United - Fulham tulisi sittenkin huomenna suorana, eikä mitään helvetin DTM:ää sen tilalla. Loistavaa, jos näin on!
 
Olipas kiva pelata

Kesätauon jälkeen neljättä kertaa pelaamassa.. lähti totutusti eli mitään ei saa kiinni. Kuitenkin aloin nähdä ekaa kertaa tälle "kaudelle" mihin niitä kiekkoja lentää ja aloin saamaan koppejakin :D

Nooh.. eiköhän se taas ylihuomenna vaihu seulailuun, mutta paistaa se aurinko risukasaankin.

P.S. Meikä on yleensä aika pienestä iloinen.
 

Raff28

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Brian Rafalski, Newcastle United
Opiskelupaikka ensiyrittämällä yliopistolle, muutto uuteen melko edulliseen 50-neliöiseen vuokrayksiöön lähipäivinä, duunista jäänyt opiskeluajoiksi ihan hyvä pesämuna, Newcastle aloitti kauden eilen upeasti ja ihana tyttökin löytyi kainaloon kesän alussa. Kylläpä kannatti kolme vuotta tarpoa paskan ja masennuksen keskellä, kun sateen jälkeinen auringonpaiste loistaa näin kirkkaasti!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
MP:n hieno voitto RoPsista jaksaa hymyilyttää. Pelin jälkeen ilahdutti nähdä myös Tuukka Sirviön aito riemu pojan onnistuttua maalinteossa. Hyvän kauden pelannut vielä B-junnuikäinen jannu loisti aitoa iloa pelin jälkeen matkalla koppiin, juuri näin!!
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Ei nyt välttämättä mitenkään onnellisuutta, mutta ei kyllä vitutustakaan.
Eli muutaman tunnin päästä emännän kanssa Ruåtsin risteilylle. Jääkylmä lonkero alkaa maistumaan jo pikkuhiljaa.
Toisekseen pitkiin pitkiin aikoihin omistan puhelimen, joka TOIMII!
Mikäs täsä ollessa.. :)
 

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensimmäinen lomapäivä noin sataan vuoteen, ihan hyvältä tuntuu. Tuli nukuttua paremmin kuin aikoihin, ihan puoleenpäivään asti. Heräämisen jälkeen olenkin tehnyt ei mitään. Cool.

Kämppäasianikin näyttäisi hieman etenevän. Voi olla, että tällä vauhdilla pääsen jo ennen joulua muuttamaan.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Herra "minä tiesin tämänkin asian" päätettiin sitten lopullisesti poistaa jatkoajan kirjoittajien vahvuudesta. Tietenkään ei saisi dumata ihmistä palstalla, joka ei pysty enää puolustautumaan, mutta alituinen toisten älyn aliarviointi ja viestit, jotka saivat suurimmalla osalla savun nousemaan korvista alkoivat ainakin meiksiä tympiä, varsinkaan kun ei tiennyt, että uskooko hän itse ihan tosissaan siihen mitä kirjoittaa vai onko kyseessä pelkkä todella taidokas trolli.

Noh se jäänee mysteeriksi.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koko tämän vuoden kestänyt työttömyys päättyi tänään, kun työnhaku tuotti viimein tuloksen. Kyllä sai tapella, että sai itsensä johonkin sisään, mutta se on tätä päivää. Nyt taas helpottaa joksikin aikaa.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllähän sitä voi olla onnellinen. D-työ on kirjoitettu, odottaa vaan esimiehen tarkastusta ennen tarkastavalle professorille vientiä. Valmistuminen tapahtuu tässä syksyn aikana... eipä olisi uskonut. Nyt työntekokin sujuu paremmin, kun yksi apina on saatu olkapäiltä tiputettua.

Äskettäin tuli sitten varsin arvovaltaiselta musiikkirintaman edustajalta sähköpostia, ja pelkästään positiivista. Katsellaan, miten sillä rintamalla menee, hyvältä näyttää sielläkin.

Sitten olen onnellinen siitä, että eilen alkanut vittumainen olo on menossa ohitse, eikä enää ole kuin kurkkukipua, jota lääkitsen parhaillaan totilla.

Ja eipä tässä mene enää kauaa, kun pääsee reissaamaankin...

Perkele, onkohan mulla koskaan mennyt näin hyvin...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
ManU otti 0-3 voiton Charltonista ja Chelsea hävisi Riversidella Borolle. Siinäpä kerrassaan aihetta onnellisuuteen! :)
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Takana on loistava loma Berliinissä. Erilainen tunnelmaltaan kuin Prahan reissu vuosi sitten, mutta aivan mahtava matka. Pidempäänkin olisin viihtynyt, mutta toisaalta nyt oli myös kiva palata kotiin. Laukkukin painoi nyt vain reilut 18 kiloa, joten pari lisäpäivää olisi voinut koitua kohtalokkaaksi. Kissa on ollut todella hyvässä hoidossa loman ajan ja otti minutkin ilolla vastaan taas viikon poissaolon jälkeen.

Nyt on aika kova väsy ja aamulla täytyy jo olla töissä, mutta ei paina mieltä ainakaan toistaiseksi.

Tykkään elämästäni.
 

Metalheart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Chris Pronger, HC '05 Banská Bystrica
Mahtavaa!

Kortti tuli ajettua tossa pari päivää sitten ja huomenna onkin sitten Kiekkokansa-turnaus täällä kotikaupungissa. Lisäksi ollaan serkkupojan kanssa, joka kasvoi täysi-ikäiseksi viime viikolla, menossa ensi kertaa yhdessä kunnon baarikiertueelle. Autoilua, kiekkoa ja biletystä siis luvassa viikonloppuna. Kuulostaa niin lupaavalta, että edes koulun alku ja lähestyvät yo-kirjoitukset jaksa vituttaa!
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Löysin kauan kadoksissa olleen bussikorttini. Nyt tuntuu hyvältä.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli vietettyä mukava ilta yhden neidon kanssa, mikä harmi vain on varattu vielä, mutta jutteli että kiinnostusta voisi olla..ei välttämättä tähän ketjuun kuulu, mutta on vain aika iloinen olo kun noin mukava tyttönen osoitti kiinnostuksensa..no voipi olla että tämä iloisuus johtuu näistä promilleista, pitänee kysyä haluisiko se nähdä huomenna selvänä..saas nähdä..
 

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Pakko myöntää, että tuntuu hyvältä tuo avovaimon huominen (tänään) kotiinpaluu. On ollut hauskaa olla kotona rauhassakin, mutta nyt alkaa olla jopa jo hieman ikäväkin. Lisäksi alkaa tekeminen loppua kesken.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jääkuutio kirjoitti:
Pakko myöntää, että tuntuu hyvältä tuo avovaimon huominen (tänään) kotiinpaluu. On ollut hauskaa olla kotona rauhassakin, mutta nyt alkaa olla jopa jo hieman ikäväkin. Lisäksi alkaa tekeminen loppua kesken.

Hyvä kuutio, tais olla mukava ilta tänään?

Itsellänihän vain kolme vuoroa enää kesätöitä ja sain juuri tänään vaihdettua että pääsen muuttamaan takaisin opiskelupaikkakunnalle jo torstaina enkä aiemmin suunniteltuna perjantaina. Ja parhaana asiana tuo tyttöystävä pitää mainita. Ihana tyttö, välitän todella paljon.

Jees, elämä maistuu juuri nyt.
 

Puster

Jäsen
Dubsit hävisivät yli 80 tuhannen fanin hysteerisestä kirkunasta huolimatta! Pitkästä aikaa on näin onnellinen jonkun/joidenkin tappiosta.

Onnellisuutta lisää välieräottelun tasokkuus ja jännityksen säilyminen viimeiseen hetkeen saakka. Finaalia voikin sitten seurata neutraalina ja nauttia vain tapahtumasta.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olin yli 3 vuotta nykyisessä työpaikassani jaetussa työhuoneessa. Nyt menossa toinen päivä "ylennettynä" omassa rauhassa.

Vaikka samassa huoneessa työskennellyt henkilö on erittäin mukava eikä mitään kitkaa henkilökemioissa ollut, niin oma huone molemmille on silti parempi ratkaisu molempien mielestä.

Nyt voin soittaa musiikkia enemmän ja lujempaa ja eristäytyä vaikka kokonaan muusta maailmasta. Työtehokin on parempi kun ei mene joutavaa aikaa lörpöttelyyn.

Itse jatkan samassa huoneessa kuin ennen, ja pieni pelko on siitä, että jossain vaiheessa tähän tulee taas joku. Nyt täytyykin osata sisustaa tämä siihen malliin, että näyttäisi kuin tarvitsisin koko tilan itselleni.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jussi77 kirjoitti:
Jatkoaikaan kirjoittelee myös älykkäitä ihmisiä! Hyvä älykkäät ihmiset!
Kiitos! Kiva, että meitäkin muistetaan joskus.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
sampio kirjoitti:
Kiitos! Kiva, että meitäkin muistetaan joskus.
Ole oikein hyvä.

Ostin talon, sekin täytyy nyt käydä postaamassa jokaiseen onnellisuusketjuun. Nähdään sitten parin vuoden päästä tuolla ottaa kuuppaan-ketjussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös