Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Olympialaiset 2018, Pyeongchang

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana JJ#36, 18.02.2014 klo 14.13.

 1. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ihan uteliaisuudesta, saako tällaisen paskanjauhannan jälkeen unta? Ihme ettei sun esimiehet puutu miten paskaa duunia sä teet olemalla noin läpinäkyvä. Toisaalta ihme ett modet siivoo näitä sun kaltaisiasi pois.

  Lainaus:
  Venäjäänhän voi onneks luottaa :D Teillä on kans aika paljon ton brändin kaa ongelmia. Edelleen täysin epärelevanttia minkään kanssa - paitsi ehkä jos haluis puhua Krimin niemimaan touhuista. Mut hei, ei me haluta!

  Lainaus:
  Venäjä vois mennä hengähtää muille foorumeille. Ehkä sunkin pitäis? Mitä vittua sä mistään asevoimien kehittelystä selität olympialais-keskusteluissa? Eiks toimivampaa ois mennä trollaa youtube-kommentteihin missä muidenki maiden nationalistit pauhaa suu vaahdossa.

  Lainaus:
  Ei. Ei tässä kukaan halua Venäjälle mitään pahaa. Mutta jos mentäis takaisin urheiluun, niin mehän haluttais parhaat urheilijat ja pelaajat turnaukseen - ja niitä Venäjällä olisi paljon. Ei olympialaisissa voittamisella oo merkitystä jos tiedät ettei kaikki parhaat ollu mukana. Eli mitä te tässä haluatte? Mitalin omiin muroihin kusemisesta? Venäjän kannattais nyt vaa kasata se joukkue olympialipun alle ja lopettaa kitinät - niin kuin se tulee tekemäänkin. Presidenttinne jo myönsi tän doping-jutun olemalla vastustamatta olympiapannaa. Kun me suomalaiset perseiltiin doping-hiihtomme, me nostimme käden virheen merkiksi ja pyysimme anteeksi. Ei se niin vaikeeta oo, koittakaa kerrankin!

  Lainaus:
  :D
   
 2. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Eli jokainen journalisti, laakari ja urheilija joka on tapauksessa ollut osallisena on lannen maksama agentti tms.

  Naissa tapauksissa on aina pienia hairioita mutta vaikka puhut lannen riidan, jopa sodan, haastamisesta, unohdat etta jopa Pohjois-Korea on kisoissa.

  RUS ei, koska on todistettavasti, maailmanpoliittisia doktriinejaan noudattaen kiskonut ylimaaraisia ryyneja urheilijoihinsa, urheilun kattojarjeston valvonnan alla, nostat
  taakseen poliittista profiiliiaan maailmalla.

  Sotshi oli Putinille taysin maailmanpoliittinen kunnia-asia ja siella menestymiseen valjastettiin valtion rahoitus, varsinkin doping-puolella.

  Luonnollisesti kun mitalit omista kisoista vahenevat viikko viikolta ja koko koneisto paljastuu, alkaa huuto sorrosta.

  E: Huomasin vasta kuinka off the rails TOJ oli mennyt yon tunteina. Haluan laskea sen piikkiiin vaikka kohta varmaan pitaisi koko Suomi kaataa kun RUS ei voi kisailla
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 06.05
 3. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Putin sai sen mitä tilasikin eli totaalisen nöyryytyksen. Puhtaat venäläisurheilijat saavat edustaa kisoissa neutraalin lipun alla, joten ei pitäisi myöskään itkeä siitä että "kaikki parhaat ei ole mukana, yhyy"
   
 4. Piirakainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & Sharks
  Lainaus:
  Miten kujalla voi ihminen olla? Ja itselle aivan sama vaikka nämä KHL-''tähdet'' eivät kisoihin tulisi. Jämäkisat näillä jaoilla, MM-kisoja odotellessa.
   
 5. kiwipilot Jäsen

  Olen aina pitänyt nimim. @The Original Jags trollina, mutta selkeästi näin ole vaan kaveri seisoo 110 prosenttisesti sanojensa takana. Tuo paatos on kirjoitettu sydänverellä ja itku silmässä. Täyttä sontaahan se on mutta niin viihdyttävää. Aika liikuttavaa miten pihalla ihminen on agendansa kanssa.

  Itse doping casesta: Venäjä ei tule koskaan oppimaan tästä(kään) asiasta. Maa jossa pikavoittojen tavoittelu, kusettaminen, korruptio sekä kaikenlainen vilunki on normi, ei tule ikinä ottamaan opikseen virheistään. Ei ikinä. Tässä on yksi syy miksi iivana tulee aina olemaan kehitysmaa joka kateellisena kyräilee läntistä kehitystä ja edistystä, yrittäen samalla kaataa hiekkaa sen rattaisiin.

  Jari Tervoa lainatakseni: "Venäjä on kuin jälkeen jäänyt jättiläinen joka hakkaa pöytää peltilautasella".
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 08.15
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Tämä on täysin totta. Onkin hienoa, että Venäjän trolli myöntää itsekin venäjän liigan mädännäisyyden ja järjestelmällisen dopingin käytön.

  Terveisiä trollitehtaan esimiehelle, pyydä ensi viikolle paremmat työvuorot niin ei tarvitse koko yötä kukkua suoltamassa puppua.
   
 7. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Syy on se, että näiden muiden maiden kansalaisten kotimaat ei ole jäänyt kiinni laajasta valtiojohtoisesta doping-ohjelmasta. Ja valtiojohtoisella en tarkoita että olisi todisteita että asialla olisi korkein valtiojohto, vaan todisteet viittaavat urheiluministeriön ja esim FSB:n mukanaoloon. Tämä on KOK:n päätöksessäkin mainittu. Olet varmaan lukenut McLarenin ja Schmidin raportit, kun pystyt ne noin ponnekkaasti kieltämään? Et pidä niitä totuudenmukaisina miltään osin? Syynä mm Amerikan alkuperäiskansat ja Irakin joukkotuhoaseet?

  Sen verran googlettelin, että KHL:n testaus on vissiin IIHF:n valvomaa (Testing Authority), mutta onhan tietysti esim hiihtäjätkin FIS:n testaamia, eli en tiedä mitä tuo sitten tarkoittaa.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Venäjältä (ei siis sisällä Neuvostoliittoa) on nyt viety 49 olympiamitalia ja päälle sitten lukuisat todistajat ja nyt kahteen kertaan tutkinnan tuloksena porttikielto vaikka nämäkin ovat vähän tämmöisiä puolitiehen jätettyjä rangaistuksia. Venäjä on myös jäänyt kiinni näytteiden manipuloinnista niin aika hankala tässä on mustasta tehdä valkoista.
   
 9. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Kyllähän tässäkin valtiollisesta dopingohjelmasta oli kyse: Lahden MM-hiihtojen dopingskandaali 2001 – Wikipedia Pitäisi takautuvasti tuokin maa sulkea kisoista. Kuten myös jenkit Balco-lskandaalin jälkeen, ulos ainakin kesäkisoista. Norjalaisia kukaan ei vielä ole saatu kunnolla kiinni, mutta kyllä sielläkin valtio, tai ainakin liittotasolla mennään. Itäsaksasta nyt ei varmaan tarvitse mitään mainitakaan. Eikä ne Jamaicalaiset taannoin pelkän hampun voimalla olleet järjestään muita parempia pikajuoksussa.

  Eli kyllähän Venäjä suljettiin ulos kisoista ihan sen vuoksi, että kyseessä sattui olemaan Venäjä. Politiikkaa aivan kuten Ilja osuvasti totesikin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 17.29
 10. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Pitääkö rautalangasta vääntää erot Venäjän ja Lahden käryjen välille vai onko sulla jotain sisäpiirin tietoa mitä ei ole julkisuuteen tullut?
   
 11. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nopeastipa voi mennä hyväkin ketju pilalle kun muuan Putinin trolli hyppää hiekkalaatikolle julistamaan lännen pahuudesta, NATO:n salajuonista, Amerikan alkuperäiskansoista, Irakin joukkotuhoaseista ja venäläisten systemaattisesta sortamisesta.
   
 12. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Ja ihmeen hyvin jengi tuohon hörhöilyyn tarttuu.
   
 13. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Totta. Trollia ei pitäisi ruokkia.
   
 14. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Voin ihan sen verran paljastaa, että olisi aika kovan luokan uutinen jos paljastuisi, (vaikka nyt pian seitsemäntoista vuoden jälkeenkin), että suojelupoliisi olisi ollut Lahdessa mukana hemohessiä peittelemässä, kulttuuriministeri Suvi Lindenin määräysten mukaisesti tietysti. Kun edes hiihtoliiton puheenjohtaja ei tiennyt mitä on menossa.
  Oikeasti, perehdy noihin raportteihin, edes pintapuolisesti.

  Minusta olisi ollut parempi jos Venäjä ja venäläiset urheilijat olisi suljettu kokonaan kisoista. Se olisi ollut selkeämpi rangaistus, varsinkin pelotteen kannalta, miksei myös retributatiivisesti. Jos huijaat ja jäät kiinni, olet ulkona. Nyt keskustelu suuntautuu tällaiseen onko Ilja puhdas, mitä pahaa Legkov on tehnyt yms retoriikkaan. Amerikan alkuperäiskansojen lisäksi tietysti.
   
 15. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vankina Siperiassa
  Lainaus:
  Tämä lainaamani pätkä kirjoituksesta on kuin Moskovan Tiltun käsialaa. Vaihtamalla sanan Yhdysvallat sanaan Suomi ja sanan Nato sanoiksi Mannerheim ja Ryti voisin vannoa tekstin olevan sitä samaa pitkää trollijatkumoa sieltä itärajan takaa, jonka Moskovan, Petroskoin ja Leningradin Tiltut tarjosivat radion välityksellä Neuvostoliiton yritettyä tehdät Suomelle Krimit vuosina 1939-1944. Pitkät on teillä perinteet siellä itärajan takana propagandassa. Ja edelleen täynnä komiikkaa.

  Linkki YouTubeen The Orig... Moskovan Tiltun puheeseen.
   
 16. PPK Jäsen

 17. kiwipilot Jäsen

 18. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Uskomattoman pihalla tämä Venäjän trolli. Mietin tässä, että onkohan tuo oikeesti noin sekaisin ja uskoo tuohon paskaan itse vai trollaakohan vain huvikseen?

  Asiaan. Ennestään pilalla olevat kisat voivat kyllä epäonnistua täysin jos KHL-pelaajatkaan ei pääse mukaan. Tämän kiekkokauden kovatasoisimmat pelit jääneen Karjala- ja Moskovan turnauksiin.
   
 19. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siis eikö tuo varmistunut jo tänään, että Venäjän joukkue on mukana kisoissa? Miksi ihmeessä enää tarvitsee puhua KHL:n poisjäämisestä, kun sitä tuskin Venäjän joukkueen mukana ollessa tapahtuu?
   
 20. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Eli olympia-areenalla ei mielestäsi ole politikoitu ennen Venäjän sulkemista tulevista Korean kisoista? Kertaahan vaikkapa Moskovan ja Los Angelesin kisoihin 1980-luvulla vaikuttaneet boikotit. Olympialaisissa on jo useiden kymmenien vuosien ajan ollut kyse jostain aivan muusta kuin maailman nuorten keräämisestä yhteen tai kansojen ystävyydestä, mikään ei siis muuttunut.
   
 21. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Ainakin Venäjän joukkueen NHL-pelaajat varmasti olivat. Eikös änärissä olla dopingvalvonnassa niin tiukkoja, että jopa kasvuhormoni saatetaan kieltää vielä tällä vuosisadalla?
   
 22. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Lähde olisi mukava saada mukaan, kun esität uutta tietoa palstalle.
   
 23. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 24. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
 25. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Eihän mikään täysin varmaa vielä ole, mutta kyllähän venäläiset kiekkoilijat ovat ilmaisseet halunsa lähteä ja toisaalta Putin ainakin toistaiseksi pitänyt linjaa, ettei Venäjän valtio aio millään tavalla boikotoida kisoja. Kummolaki arvelee, että KHL pelaajat osallistuvat kisoihin (iltasanomat). Jostain toisesta lehdestä olin lukevinani, että 12. joulukuuta venäläiset kokoustaisivat asian tiimoilta ja tekevät päätöksensä ja sitten seuraavana päivänä IIHF pitää oman kokouksensa. Eli eiköhän sitten ensi viikolla tule taas lisätietoa. Toki niinkuin tuossa iltasanomien jutussakin käy ilmi, niin voihan tässä vielä mutkiakin tulla matkaan. Eli onko KHL pelaajat testattu asianmukaisesti ja jos ei, niin voidaanko niitä nyt tässä vielä parin kuukauden aikana testailla, että ovat Koreassa puhtaina. Ja sitten toinen juttu on tietenkin se, että kuka ne pelaajat sinne kisoihin kutsuu. Pyytääkö KOK Oleg Znaroksia kutsumaan haluamansa pelaajat kisoihin vai valitseeko KOK itse pelaajat vai miten menetellään? Ja toisaalta jos tilannetta tarkastelee sellaisesta "varaudu pahimpaan" näkökulmasta, niin voiko olla niin, että haluaisivat viedä vielä Channel One Cupin "kunnialla" läpi, kotiyleisön edessä ja vasta sen jälkeen alkaa asiasta vääntäminen, painostuskeinoin?

  Edit. Samainen iltasanomat kertoo myös, että Venäjän hallituksen edustaja olisi halunnut lavastaa ulkomaalaisen urheilijan doupista. Eli jos tässä nyt foliota käärii päänsä ympärille tukevasti, niin voiko esittää huolestuneen kysymyksen siitä, että onko ulkomaalaiset kiekkoilijat turvassa Venäjällä tällä hetkellä? Vai kärähtääkö Koreassa kaikkien muiden kiekkojoukkueiden pelaajia, paitsi venäläisiä? Siis niistä maista, joilla on pelaajia KHL:n venäläisissä joukkueissa?
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2017 klo 12.45