Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Olympialaiset 2018, Pyeongchang

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana JJ#36, 18.02.2014 klo 14.13.

 1. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ilmeisesti. Ja kun kaikki tietävät mistä joukkueesta on kyse, niin mikä pointti koko bannissa oli? Olisi kiva tietää kuinka paljon rahaa on vaihtanut tällä kertaa omistajaa ennen päätöksen tekemistä.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Pointti oli varmaankin kieltää suurimmalta osalta venäläisurheilijoista osallistuminen Olympialaisiin. Sitä en kyllä osaa sanoa, että miksi juuri curling- ja jääkiekkojoukkueet tekevät poikkeuksen ja saavat osallistua. Osaako joku sanoa?
   
 3. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  No mulla on parempaa faktaa - ehkä.

  Venäjä/KHL eronnee huomenna IIHF:stä, joka tarkoittaa ettei ne saakkaan osallistua kisoihin.
   
 4. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mikäs veikkaus tämä nyt on? Mitä ihmettä Venäjä voisi saavuttaa tällaisella siirrolla?
   
 5. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Onko joukkueen nimi neutraali joukkue?
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Perkele tässä lyötäs Suomenkin tasa-arvointoilijoille luuta kurkkuun, ei olisi enää kyse tytöistä ja pojista ja eri valtiot voisivat olla vaan neutraalisti Maa tai Valtio.

  Valtio - Maa 4-3 ja.

  En malttanut olla viisastalematta, mutta noin niinkuin muuten povaan tästä olympiaturnauksesta kiekon osalta pannukakuksi.
   
 7. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  Ei tämä mikään veikkaus ole, vaan KHL johtaja Dmitry Chernyshenko sekä useat duuman jäsenet ovat näin suoraan sanoneet.

  Se olisi kosto IOC:ta kohtaa Venäjän sulkemisesta kisoissa. Jääkiekko on NHL:n poisjäämisestä huolimatta tärkein laji olympialaisissa ja KHL voisi sulkemalla omat pelaajan kisoista tehdä olympialiikkeelle ennen näkemätöntä hallaa.

  Olisihan se lopulta todella koomista, jos Venäjän maajoukkue pelaisi IOC lipun alle, eli sen organisaation, joka juuri sulki maan ulos olympialaisista.
   
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Saako Joukkue/Maa/Valtio laittaa sirppiä ja vasaraa rintaan? Sehän kun ei ole Venäjän, vaan jo hajonneen valtion tunnus. Eikös ne retropaidat ole muutenkin tätä nykyä muodissa?
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017 klo 22.33
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä koomista, mutta myös pakollista jos haluavat osallistua. Vai olisiko parempi heittää marttyyrikortti pöytään ja sanoa "pitäkää tunkkinne" ja jättäytyä pois kisoista?
   
 10. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  No jos yhtään tuntee Venäläistä kulttuuria, niin varmasti parempi ratkaisu on vain jättäytyä pois.

  Esimerkiksi Putin on sanonut, että kilpaileminen IOC:n lipun alla on nöyryyttävää Venäjää kohtaan.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ja Kovaltshuk totesi, että ihan sama minkä tunnuksen alla kilpailevat, venäläisiä he ovat ja kotimaataan edustavat siitä huolimatta.
   
 12. zone55 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tässä olisi nimenomaan olympialaisen aatteen säännöt ja yhteisöllisyys samassa. Olette tervetulleita mutta puhtaana. Kyllä se suuren yleisön silmissä on hieman alistavaa kilpailla olympialipun alla. Mutta tietysti kokonainen joukkue olympialipun alla ja Venäjän propaganda voimana saattaa tehdä vahinkoa. En tiedä olisiko hyvä juttu jos noin iso valtio pelaisi joukkueen voimin olympialipun alla. Ei välttämättä. Joukkue kuitenkin se suurin mestarisuosikki.
   
 13. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Nyt on sen verran mielenkiintoinen case että täytyy ottaa popparit esiin.
  Uskon että tämä tilanne tulee vielä muuttumaan moneen kertaan ennen pelien alkua.
   
 14. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siis kulkeeko KHL-pelaajien sulkeminen kisoista käsi kädessä IIHF-jäsenyyden kanssa? Tiesin toki tästä KHL-uhkauksesta, mutta en tiennyt että se tarkoittaisi eroamista IIHF:stä.
   
 15. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  McKenzie:

  Lainaus:
   
 16. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Ennennäkemätöntä hallaa he tekivät neljä vuotta sitten Sotshissa. Kaikki tämä on vain jälkimainikia siitä, sekä 2008-2012 olympialaisista.
   
 17. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Kovaltshukin mukaanhan he "edustavat maailman parasta maata". En ole ihan varma pitääkö mitään miehen lausunnossa ottaa kovin vakavasti tuollaisen huumoripläjäyksen jälkeen.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ai mikä tuossa oli huumoria?
   
 19. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä. Aivan kuin Britannia olisi eroamassa EU:sta. Tai vaikka olisikin joskus, niin ei sitä kukaan tiedä.

  Joku jääkiekkopeli tai hiihtokilpailu on aavistuksen pienempi juttu, mutta juurikin tulee muuttumaan vielä moneen kertaan tässä parin kuukauden aikana.

  Tai hiihtohan ei enää muutu, mutta tämä meidän jääkiekko. Se mitä huomenna mahdollisesti kerrotaan on ensi viikolla taas jotain aivan muuta.

  Ähky tulee näistä poppareista.
   
 20. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Hyvä kysymys, sillä Venäjähän on varmasti multimiljonäärille oikein hyvä maa.
   
 21. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Eli Venäjä kostaisi olympiakomitealle sulkemalla itsensä kaikesta kansainvälisestä jääkiekkotoiminnasta ulos mahdollisesti pidemmäksikin aikaa? Joo, varmasti ihan vakavissaan suunnittelevat tätä.
   
 22. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Mitäpä luulet? Totalitaristista kehitysmaata harvoin kuulee kutsuttavan hyväksi, saati parhaaksi maaksi mistään näkökulmasta. En yrittämälläkään löydä mitään asiaa, missä Venäjä olisi hyvä. Ne vaan eivät ole kovin osaavia missään. Toki maata johtavan roskaväen lähipiirissä tilanne näyttää erilaiselta, joten sinänsä pullaposken mussutus ei yllätä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017 klo 09.50
 23. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Onhan niillä vehje millä ihminen saadaan turvallisesti kansainväliselle avaruusasemalle ja sieltä alas. Muilla sellaista ei ole, nyt mitenkään Venäjää kehumatta.
   
 24. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Muutenkin aika surkea kostotoimi, kun kaikki muut hurraisivat moiselle päätökselle. Ehkä Kummolaa ja muutamaa muuta venäjäsymppaajaa lukuunottamatta.
   
 25. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Mielenkiintoinen tilanne päällä ja saa nähdä, mihin tämä vielä menee. Tosiaan edellisenä päivänä Putin oli ainakin iltalehden mukaan viestittänyt, etteivät tule boikotoimaan kisoja omalta osaltaan, vaikka KOK jotain banneja Venäjälle laittaisi. Tosin siellä oli kait se joku lakiesitys duumassa, joka kait mahdollistaisi KHL:n aikaisempaa itsenäisemmän toiminnan. Eli on tässä kait sekin vielä mahdollista, että eka Putin sanoo, että ne urheilijat, jotka haluavat, voivat osallistua. Sen jälkeen sitten KHL kuitenkin päättäisi, ettei jääkiekkoilijoita lähde. Mutta nythän ilmeisesti ainakin Kovaltshukki ilmoittanu, että haluaisi pelata, eli näinköhän päättäjätkin sitten suostuvat lähettämään tunnuksettomat miehet ja naiset Koreaan?

  Jos nyt kuitenkin KHL haluaa sitten kostaa, niin maksimihaitta varmaan saataisiin tavalla, jossa kiellosta ilmoitettaisiin vasta tyyliin viikko, ennen olympiatauon alkamista. Eli että kaikki toimenpiteet tehtäisiin taustalla jo valmiiksi, mutta ilmoitus sitten aivan viime hetkellä. Tietenkin siinä on sitten sekin, että miten "ulkomaiset" KHL seurat saadaan tottelemaan.