Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Olympialaiset 2018, Pyeongchang

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana JJ#36, 18.02.2014 klo 14.13.

  1. Tietotoimisto Jäsen

    Lainaus:
    Eipä se NHL myöskään kuulu IIHF:n alaisuuteen ja silti USAn ja Kanadan maajoukkueet saavat osallistua IIHFn alaisiin turnauksiin.

    KHL on jo pidempään halunnut olla Venäjän/euroopan vastine NHL:lle, joten ihan luonnollinen veto siinäkin mielessä. Kun olet tarpeeksi iso, niin ei siinä tarvitse kattojärjestöä kuunnella.
     
  2. Tshekki77 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
    Lainaus:
    Itse olen käsittänyt siten, että Venäjällä on tosiaan ihan lainsäädännössä asti, että kaikkien urheilukilpailujen on oltava alisteisia lajiliitoille, mutta jos se duumassa mahdollisesti valmisteilla oleva lakiluonnos muuttaa tätä asetelmaa, niin KHL voisi tosiaan päästä "kahleista vapaaksi" ja se voisi kyllä tuoda mukanaan pahimman myllerryksen eurooppalaisessa kiekossa ikinä. Jos siellä esim. ulkomaalaisrajoitukset nostettaisiin 10 pelaajaan, per joukkue tai jopa luovuttaisiin rajoitteista kokonaan, niin Euroopasta saattaisi toista sataa pelaajaa lähteä, nykyisten lisäksi itään. Ja jos KHL pääsee kansallisen liiton liekasta ja välillisesti myös IIHF:n, niin silloinhan he voivat napsia joukkueita eripuolilta Eurooppaa, sitä mukaan, kun rahaa riittää.
     
  3. Mängimies Jäsen

    Lainaus:
    Minä taas olen lukenut useinkin vastaavanlaista ylistystä noiden kovaltshukien ja vastaavien suulla. Ja uskon ihan aidosti heidän olevan sitä mieltä. En tosin tiedä miten tämä enää liittyy siihen alkuperäiseen keskusteluun.

    Mihinkään politikointiin tai jääkiekosta täysin ulkopuoliseen keskusteluun minulla ei ole minkäänlaisia intressejä lähteä, joten minusta et ainakaan saa kaveria tähän.
     
  4. KwutsNI Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK
    Lainaus:
    Tästä tulee mieleen vanha vitsi. Sarajevon olympialaisissa Itä-Saksa saavutti enemmän mitaleja kuin Neuvostoliitto. Olympialaisten päätyttyä Moskovasta saapui sähke Itä-Berliiniin:

    "ONNITTELUT VOITOSTANNE STOP MAAKAASU STOP ÖLJY STOP"

    Ehkäpä nykyaikaan käännettynä tulee sähköposti Jokerien toimistolle:

    "Moi,
    Tsemppiä olympialaisiin!

    T:Roman

    P.S. Hoidatteko oheisen laskun ehtiessänne. Siinä on tämän kauden pelaajapalkkiot."
     
  5. The Original Jags Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
    KOK:n päätös oli poliittinen ja täysin ennenkuulumaton, että minusta KHL:n tulisi vetäytyä pois olympiakisoista, eli olla päästämättä KHL:stä kisoihin valittuja pelaajia turnaukseen. Samalla KHL:n olympiatauko tulee tietysti perua.

    Joskus täytyy laittaa kova kovaa vastaan ja nyt sellainen tilanne minusta on tullut. KOK ei voi päästää kuin koira veräjästä sulkiessaan tekaistuin ja poliittisin perustein Venäjän ulos olympiaturnauksesta. Tämä on eräänlainen toisinto "Irakin joukkotuhoase" tapaukselle, mutta Venäjän ja Irakin ero on se, ettei Venäjää vastaan voi hyökätä sotilaallisesti, joten hyökkäys täytyy tehdä muilla keinoin: taloudellisesti (pakotteet) ja näköjään myös urheilun saralla tällaisella iskulla vyön alle.

    Alkuperäinen olympia-aate voidaan samalla julistaa kuolleeksi. Tapahtuma, jonka piti olla maailman nuorison parhaimmiston välinen kisailu ja kansojen välisen ystävyyden lisääminen, on muuttunut länsimaiden toimesta poliittiseksi sodankäynniksi niitä maita vastaan, jotka se katsoo vastustajikseen. KOK:ssa länsimailla on dominoima asema, joten siellä se pystyi nöyryyttämään Venäjää. Monilla muilla alueilla tämä ei enää ole mahdollista.

    Toivottavasti Venäjä ottaa tästä entisestään opikseen ja ymmärtää, ettei lännestä päin ole odotettavissa muuta kuin vihamielisyyttä ja pahimmillaan sotaa.
     
  6. msg Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Sopimustekninen verovelka
    Hassua olla Veli Petterin kanssa samaa mieltä. Minäkin toivon, että Venäjä ja KHL laittavat kovan kovaa vasten ja samalla luonnollisesti eroavat myös IIHF:stä ja potkivat Venäjän mestaruussarjasta pois kaikki länsimaiset joukkueet kuten Jokerit. EIhän Venäjän liitto ja KHL voi olla osa IIHF:ää, jos eivät päästä pelaajia maajoukkuepeleihin. Jatkossa IIFH voisi linjata, että KHL:ssä pelaavilla pelaajilla ei ole saman kauden mitään asiaa mihinkään kansainväliseen peliin.
     
  7. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Tappara, LA Kings, Raiders
    Lainaus:
    Just. On niin lapinakyvaa sontaa ollut tuo veli Venajan toiminta doping-puolella ettei noilla vaitteilla ole edes puolikkaan perunan painoarvoa. Irakin joukkotuhoase ja Venajan doping-sotku eivat vertaudu millaan tasolla silla toisesta on selkeat todisteet, eika varmistamattomia huhupuheita. Saat itse miettia kummassa.

    Ainoa oikea ratkaisu KOK:lta. On siella muitakin, mutta ne ovat enemman yksittaisia tapauksia (Norja tietysti aikapommi mutta ilman todisteita viela), eivat systemaattisia DDR:n tasoisia ohjelmia. Mutta kuplassa on mukava elaa. Hyvaa itsenaisyyspaivaa!
     
  8. Erkka Lapanen Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK Liverpool. Tool
    Lainaus:
    Täysin rinnoin samaa mieltä. Itse asiassa voisitte järjestää omat varjo-Olympialaiset. Hallitkin on jo valmiina Pietarissa, Moskovassa, Pasilassa, Jaroslavlissa, Kiovassa jne. Tai ei ehkä Kiovassa mutta hienot kisat kyllä silti. Pääsylippujen hinnat vain riittävän alas niin jaffalakin on täynnä. Eikä kyseessä olisi tietenkään kannanotto mihinkään, ainoastaan upeeta lätkää sopuhintaan.
     
  9. Erkka Lapanen Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK Liverpool. Tool
    Lainaus:
    Olympia-aatteen kuolemaan johtanutta, valtiojohtoista dopingia voidaan siis nimittää Olympia-aatteen venyttämiseksi.
     
  10. eläin Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK,
    Meni hivenen huumoriksi. Sekä kisat että erm, "tietyt mielipiteet". Valtiojohtoinen doping on vakavampi asia kyllä kuin se että menee yhdet kisat vähän läskiksi.

    Saa nähdä mitä tapahtuu.
     
  11. Mazoo78 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Lainaus:
    Luetko usein mitä itse kirjoittelet? LOL, nyt oli kyl niin biased shittiä ett tuli kahvit nenästä.
     
  12. Perusjäbä Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Jokerit
    Norjan ja USA:n banneja odottaessa.
     
  13. San Jose Shark #50 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
    Lainaus:
    Olympialaisiin huolittiin kaikkiaan 12 joukkuetta, joista 8 suoraan maailmanrankingin nojalla ja neljä karsintaturnausten kautta. Ensimmäinen karsintaturnauksessa rannalle jäänyt - ja siten mitä ilmeisimmin mahdollinen Venäjän korvaaja - olisi Ranska. Sen jälkeen järjestyksessä Belarus, Latvia ja Kazakstan - jotka kaikki olisivat kokolailla syvällä kusessa jos KHL estäisi pelaajiensa osallistumisen. Dinamo Minsk, Dinamo Riga ja Barys Astana kun muodostavat omien maajoukkueidensa rungon varovasti arvioiden 75%:sti.
    Myöskään P-Amerikkalaisilla joukkueilla ei olisi helppoa jos ja kun joutuisivat haalimaan pelaajia USA:n yliopistosarjoista tai kanadan tapauksessa CHL:sta. ECHL:ssa tuskin olisi yhtäkään mitat täyttävää pelaajaa. Esim. Zapolskin korvaaminen olisi enemmän kuin hankalaa.
     
  14. Tshekki77 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
    Putin on ilmeisesti tänään toistanut kantansa, etteivät lähde ainakaan valtionjohdon suunnalta estämään urheilijoiden osallistumista olympialaisiin (iltasanomat). Eli iso hefe ei aio ilmeisesti asettua poikkiteloin, mutta onhan tässä vielä monta mutkaa matkassa. Tuleeko sitä lakiesitystä duumasta, millainen se on ja meneekö läpi? Ja sitten sekin, että jos KOK on se taho, joka kutsuu pelaajat kokoon, niin ei ole siinäkään tapauksessa vaikea nähdä mahdollisuutta tilanteeseen, jossa päreet palaa Moskovan suunnalla (jos siis tekevät venäläisten mielestä huonoja pelaajavalintoja).
     
  15. Juhaht Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kuvailemattomat linkit
    Lainaus:
    Sehän on ihan sama mitä Venäjällä venäjän liigan osalta päätetään. Se sarja ei kiinnosta ketään entisen Neuvostoliiton ja itä-Helsingin ulkopuolella, joten hällä väliä.

    Noin muuten tämä toiminee enemmänkin oppina lännelle ja sivistyneelle maailmalle: Venäjään ei ole koskaan voinut luottaa missään asiassa, eikä siihen voi luottaa koskaan tulevaisuudessakaan. En tiedä johtuuko se juomavedestä, kansan yleisestä oppimattomuudesta vai pelkästä roskaväen johtamasta yhteiskuntajärjestelmästä, mutta mätähän se maa on.

    Sinänsä toki kiva nähdä, että palstan russofiilein trolli nousi taas haudastaan. Toivottavasti Kremlin maksama palkka korvaa edes viestin kirjoittamiseen kuluneen ajan.
     
  16. aquanqua Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HIFK
    Lainaus:
    NHL on ihan oma, yksityinen bisnes. Venäjällä on vähän eri meininki, kun KHL ja kansallinen lajiliitto ovat johtohenkilöiden tasolla hyvin toisiinsa nivoutuneet organisaatiot ja vielä laajemmassa kuvassa kumpikin lafka läheisessä yhteydessä koko valtion johtoon.
     
  17. benicio Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Rauman Lukko
    Lainaus:
    Miksi Ranska eikä Valko-Venäjä? Vv keräsi enemmän pisteitä karsintaturnauksessa ja on rankingin paras ei-mukana oleva.
     
  18. benicio Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Rauman Lukko
    Kelpaako Venäjällä ammatikseen urheilevat ja asuvat venäläiset KHL-pelaajat KOK:lle? Mikä taho KHL:n doping-testauksesta vastaa? Onko ns Wadan hyväksymää, vai lähempänä Venäjän Adt:tä?
     
  19. PPK Jäsen

    Lainaus:
    Muuten samaa mieltä mutta niin päin, että IIHF sulkee venäjän kaikesta kansainvälisestä toiminnasta. CHL näyttäisi olevan jopa suunnan näyttäjä tässä asiassa.

    Lainaus:
    Nuo varjo-Olympialaiset tunnettiin aikanaan nimellä Spartakiadit. Järjestäjämaana tietenkin Neuvostoliitto, eli vanhoja perinteitä vaan elvyttämään.

    Spartakiadit – Wikipedia
     
    Viimeksi muokattu: 06.12.2017 klo 22.16
  20. Kirjoittelija Jäsen

    Lainaus:
    Toivottavasti vuoden 2022 kisoissa ovat taas NHL-pelaajat mukana. Saadaan ainakin pääosin erittäin puhdas kiekkoturnaus, kun mukana ei ole niin valtavaa määrää KHL-pelaajia. Mulla on vahva epäilys, että KHL:ssä saattaa esiintyä täysin systemaattista kiellettyjen aineiden käyttöä. NHL.ssä taas vastaavasti tehdään aivan ensiluokkaista antidoping-työtä.
     
  21. benicio Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Rauman Lukko
    Lainaus:
    2/5. Vähän vanha ja läpinäkyvä. Laita graduun toki silti.
     
  22. The Original Jags Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
    Lainaus:
    Selkeät todisteet, missä?

    Nimenomaan valtiojohtoisesta dopingohjelmasta, jota käytettiin bannausperusteena, ei ole olemassa yhtään ainoaa selkeää todistetta.
     
  23. Mazaa Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Karsinnat
    Lainaus:
    Nyt JAGSI pää selväksi!

    Jos olet täysi Venäjän Trolli, niin silloin voit puhua ihan mitä paskaa tahansa, mutta jos edes yrität olla jotain muuta niin kannataisi pitää vaikka pää kiinni, kun asiat ovat totaalisesti ja täysin sinua vastaan.

    Todisteita. Niitä ei ole vain yksittäisiä. Eikä edes kymmeniä. Vaan jopa satoja. Herätys nyt vittu siellä Pietarin Trollitehtaallakin saatana!
     
  24. The Original Jags Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
    Lainaus:
    Ei satoja, ei kymmeniä, ei edes yhtä. On vain syytteitä, väittämiä, "epäilyksiä".

    Poliittinen päätös, piste. Länteen ei voi luottaa, ei koskaan. Yhdysvaltojen hallitus petti jokaisen - siis jokaisen - tekemänsä sopimuksen Amerikan alkuperäiskansojen kanssa jo 1800-luvulla. Eikä se ole siitä miksikään muuttunut, vaan tullut ainoastaan pahemmaksi.

    "Irakin joukkotuhoaseet" jälleen kerran vähän eri paketissa.

    Toisaalta tämä on vain urheilua, ja Venäjän tulee jatkaa maansa, taloutensa ja asevoimiensa kehitystä entistä vauhdikkaammin tiedostaen se entistä selvemmin se vaara, joka sitä uhkaa Yhdysvaltojen ja NATO:n taholta. Niin kauan kun Yhdysvallat on olemassa nykyisessä muodossaan, ei Venäjä voi hengähtää.
     
  25. The Original Jags Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
    Lainaus:
    Itse asiassa hyvä kysymys.

    Jos esimerkiksi venäläiset Venäjälllä pelaavat jääkiekkoilijat eivät saa pelata kisoissa Venäjän lipun alla, niin millä perusteella Venäjällä pelaavat muiden maiden kansalaiset saavat? Hehän pelaavat samassa venäläisessä järjestelmässä, joka ei ole KOK:n päätöksen mukaan edustuskelpoinen olympiakisoissa.

    Vai onko niin, että tässä on tarkoitus rangaista (ja nöyryyttää) nimenomaan Venäjää maana, ja rangaista urheilijoita pelkästään heidän kansallisuutensa perusteella? Näinhän asia tietenkin on.

    Ensimmäisen kerran olympiahistoriassa urheilijat asetetaan edustuskieltoon pelkän kansalaisuuden perusteella, vaikkeivat he olisi antaneet urallaan yhtään positiivista näytettä doping-testeissä.

    Asiaa täytyy katsoa laajemmin, jotta ymmärtää mistä on kysymys. Yhdysvallat ja NATO ovat turhautuneita siitä, että Venäjä on asettanut sille kapuloita rattaisiin monin paikoin eri puolilla maailmaa. Viimeksi Venäjä pilasi lännen pyrkimykset Syyriassa (Syyria piti Libyan tavoin hajottaa moniin pieniin islamistien hallitsemiin osiin, ja saattaa maa ikuiseen kaaokseen ja toimintakyvyttömäksi. Suunnitelmat Syyrian, kuten myös Libyan ja Irakin tuhoamisesta tehtiin Pentagonissa jo 1980-luvulla). Venäjän interventio Syyriassa vuonna 2015 sotki nämä suunnitelmat ainakin toistaiseksi, ja Syyrian laillinen hallitus on käytännössä voittanut sodan. Samalla Turkki on kääntynyt enemmän länttä vastaan, minkä USA lukee myös Venäjän syyksi. Erinäisten lähteiden mukaan se oli juuri Venäjän tiedustelu, joka varoitti Erdogania länsimaiden ajamasta vallankaappauksesta Turkissa kesällä 2016, jonka Erdogan onnistui estämään saatuaan siitä tiedon etukäteen. Tästä eteenpäin Turkki lähti voimakkaasti etääntymään lännestä ja lähestyi Venäjää. Samaan kastiin voi lukea myös Iranin vaikutusvallan kasvun.

    Nämä edellämainitut ovat olleet kovia takaiskuja Washingtonin rikollisten neokonservatiivien suunnitelmille. Yhdysvallat haluaa kostaa Venäjälle ja se hakee koston paikkoja kaikkialla siellä, missä se on mahdollista. Yksi on urheilu ja KOK, jossa USA:lla ja sen liittolaisilla on hallitseva asema. Näin olympialiike valjastettiin USA:n imperialialismin sätkynukeksi. Kuten sanoin, olympia-aate on nyt kuollut ja kuopattu.