Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Olympialaiset 2018, Pyeongchang

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana JJ#36, 18.02.2014 klo 14.13.

 1. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  En tiedä, mutta tässä on googlen hauista dataa: NHL, Jääkiekko, Ice hockey – Google Trends

  Osittain toi pienoinen nahilaan liittyvien hakujen yleistyminen(isommat piikit) Vancouverin jälkeen johtuu toki internetin yleistymisestä.
   
 2. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Aleksandr Ovetshkin uhannut lähteä olympialaisiin NHL:n päätöksestä välittämättä: "Siitä seuraisi kaaos" | Yle Urheilu | yle.fi

  Tuossa YLE:n jutussa sanotaan, etta Ovetshkin olisi menossa Venäjän Olympiajoukkueeseen, päätti NHL mitä tahansa. Eikö myös muutkin voisi lähteä vaikka sakkojen uhalla E-Koreaan? Voiko tässä käydä niin, että NHL ei pidä taukoa O-kisojen aikana, mutta pelaajat pitävät taukoa NHL:stä O-kisojen takia?

  Ainakin julkisuudessa monet pelaajat ovat olleet tyrmistyneitä NHL:n päätöksestä.

  Joka tapauksessa, nostan hattua Aleksanteri Suuren isänmaallisuudelle.
   
 3. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itsekkään en tunne, mutta Caps on jo antanut Ovechinille luvan lähteä ja sama lupa koskee kaikkia sen joukkueen pelaajia koska jos rupeat rankaisemaan jotain ns. rivipelaajaa niin äkkiä on seurajohto lakituvassa kertomassa että miksi näin ja jos sovintoa ei tule niin jurya ei kiinnosta kyllä yhtään kuka on Ovechin ja kuka on Möttönen, näin kärjistetysti.
   
 4. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Ovechkinille täytyy hattua nostaa. Voi tuolla hyvällä jääräpäisyydellään saada herrat vielä miettimään päätöstä uudelleen. Itse olen kanssa käynyt miettimään, jospa tämä sittenkin on vain bluffausta ja kesällä kerrotaankin, että parhaat ovat mukana. Jos näin ei ole, ovat näistä päättävät täysiä idiootteja.
   
 5. Jäätyneet kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
  Vaikka Ovetshkinin päämäärää pelata olympialaisissa arvostetaankin yleisesti, täytyy silti tiedostaa Ovetshkinin motiivit pelata kisoissa. Kysehän on puhtaasti siitä, että Ovetshkin on Putinin läheinen ystävä, ja hän siksi haluaakin olla pönkittämässä suuren johtajansa arvovaltaa kuin Neuvostoliitto aikoinaan olympialätkässä. Kolikolla on tosiaankin kaksi puolta, ja siksipä etenkin venäläisten NHL-pelaajien haluun pelata kisoissa tulisi suhtautua melko kriittisesti, ihan vain totalitarismia vastustaen.
   
 6. Isaa Jäsen

  Eipä tämä mahdollinen päätös juuri missään tunnu. Näkyy ehkä siinä, että tulee olympialaispelejä katsottua vähemmän. Omalla kohdalla joku parin viikon turnaus millä tahansa nimellä varustettuna ei kuitenkaan ikinä pysty kilpailemaan kokonaisen NHL-kauden kanssa, mitä arvostukseen ja merkitykseen tulee.
   
 7. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Tässä mistään isänmaallisuudesa ole kyse, vaan siitä että Ovy saa Putinilta tähtitieteellisen korvauksen pelaamisesta. Ei todellakaan jää tappiolle, vaikka NHL millaiset sakot lyö miehelle. Muun maalaisten on ihan turha odottaa lähtevän kisoihin, koska taloudellisesti tulisi takkiin.

  Lainaus:
  Capitalsin seurajohdon toiminta on ollut säälittävää ja ovat suututtaneet toimillaan muut seurat. Se on hyvä nuolla Ovyn persettä ja luvata hänelle jotain mitä he eivät voi antaa, kun totuus on se että liiga jakaa rangaistukset eivät seurat. Seuran luvalla ei ole tuon taivaallista väliä, rangaistus tulee joka tapauksessa.
  Totuushan on että Caps ei halua päästää Ovyä kisoihin, mutta he eivät halua suututtaa häntä, joten valehtevat hänelle että kyllä he antavat luvan, kun tietävät ettei sillä ole mitään arvoa, kun liiga jakaa joka tapauksessa rangaistuksen. Täysin arvoton lupa Washingtonilta ja tuskin Ovykään on niin sokea ettei näe sitä.
   
 8. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Bettman on ilmeisesti maininnut myös, että olisivat iloisia pelaajiensa osallistumisesta, jos kiekkoturnaus pelattaisiin kesäolympialaisten yhteydessä, koska ei silloin häiritsisi NHL kautta. Vaikka äkkisältään kuulostaa poskettomalta ehdotukselta, niin pitäisikö tällaiseen suuntaan kuitenkin mennä? Kun kausi ei ole häiritsemässä, niin itse turnausrakennekin voisi olla urheilullisempi. Loppupeleissä kun vähän pidempään asiaa pohtii, niin tuntuisi aika pieneltä uhraukselta, vaikka tietenkin KOK:n kannalta menettäisivät yhden ison vetonaulan, jo muutenkin vähemmän kiinnostavista olympialaisista.

  Edit. asiasta puhutaan muunmuassa sportnetin jutussa. Kertoo myös, että kolme eurooppalaista Liigaa ovat esittäneet Bettmanille toiveen, että NHL osallistuisi, koska muutoin heidän on keskeytettävä kautensa. Ketäköhän nämä kolme Liigaa ovat, meinaa eikös esim. KHL ole varmaan vain innoissaan, kun Venäjän mahdollisuus voittaa, kasvaa tämän päätöksen myötä?
   
 9. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Lainaus:
  Ovechkinin isänmaallisuudella ei tuskin ole mitään tekemistä Putinen kaveruuden kanssa. Samalla tavalla Alex tulisi kisoihin oli Putin vallassa tai ei.
   
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Periaatteessa aikataulujen ja muiden seikkojen puolesta kiekkoturnauksen järjestäminen kesäolympialaisten yhteydessä voisi olla järkevääkin, ei tosiaan tulisi ylimääräistä taukoa NHL-kauteen eikä muidenkaan sarjojen kausiin. NHL vaan ampuisi näkyvyyden puolesta itseään jalkaan tässä, sillä kesäolympialaisissa jääkiekko olisi vielä enemmän marginaalilaji. TV-katsojia tuskin hirveästi olisi jos pelejä on menossa samaan aikaan kuin esim. yleisurheilua tai uintia. Lisäksi jäisi varmasti myös olympiajalkapallon jalkoihin.

  Kiekkokauden alku toki tulisi sitten poikkeuksellisen aikaiseksi, olkoonkin että onhan sitä elokuussa ennenkin lätkää pelattu. 2004 World Cup alkoi elokuun lopussa, taitaa nykyään se KHL-kausikin alkaa elokuun lopussa. Esim. Tokion olympialaiset kestävät 24.7.-9.8., joten siinä olisi muutama viikko aiemmin pelejä kuin mitä juurikin tuossa 2004 World Cupissa oli. Ja jos en väärin muista niin aikanaan Canada Cupia pelattiin myös elokuun lopusta jonnekin syyskuun puoliväliin?

  Sanotaanko että ideana muutamilta osin ihan jopa järkevä ollakseen Gary Bettmanin idea, mutta kokonaisuutena aika pystyynkuollut ajatus kuitenkin.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Varmaankin SHL, Liiga ja NLA. Mahdollisesti myös Extraliga.

  Nyt jo vahvistamattomien tietojen perusteella KHL pitää kuukauden(!) tauon Olympialaisten vuoksi.
   
 12. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Mahtoiko NHL vetää lyhyemmän korren Kiinan markkinoilta, kun Jokerit nappasi yhteistyösopimuksen Kiinan jääkiekon kehittämiseksi? http://www.is.fi/jaakiekko/art-2000005157148.html linkki vie IS:n sivuille uutiseen, jossa mainitaan Jokereiden tehneen yhetistyösopimuksen kiinalaisen Red Kunlunin kanssa.
  Saattoiko tällä olla myös osittainen vaikutus tuohon päätökseen olla lähtemättä Koreaan? Keskittyvät omiin markkinoihinsa?
   
 13. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  En usko, että NHL on edes päässyt neuvottelemaan Kiinan kanssa asiasta. Kiinalla ja Suomella tuntuu olevan hyvät välit ja Kiinan keisarin Suomen vierailu on hyvin harvinaista herkkua koko maailman mittakaavassa. Siinä jäi Hollandet ja Merkelit kakkoseksi. Venäjällä ja Kiinallakin on paremmat välit, kuin esim USA:lla ja Kiinalla. Siksi Kiinalaisia kiinnostaa suomalainen jääkiekkoseura enemmän, kuin yksikään NHL seura.
   
 14. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  En minä kyllä lähtisi ihan näin negatiivisella asenteella liikenteeseen. Totta on, että kesäolympialaisissa jääkiekko joutuisi taistelemaan tiukemmin tilasta, muiden lajien puristuksissa, mutta toisaalta kesäolympialaisten seuraaminen taitaa globaalissa mielessä olla aivan toista luokkaa, kuin talvikisojen ja sillä tavalla, vaikka jääkiekko jäisi kesäkisoissa marginaaliin, niin voisi silti saada kokonaisuudessa globaalisti enemmän huomiota, kuin talvikisossa koskaan ja nimenomaan sellaisiltakin markkinoilta, joissa ei muutoin talvilajeille millään tavalla altistuttaisi. Voisiko tästä vetää jopa sellaisen "kaikille jotain" kompromissin, jossa jääkiekkoa pelattaisiin sekä talvi, että kesäkisoissa? Kesäkisoissa olisi änärimiehen mukana ja talvikisoissa annetaan kultamitali mahdollisuus sitten niille, jotka eivät pelaa NHL:ssä?
   
 15. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Voisi olla käytännössä hieman hankalaa järjestää jääkiekkoa kesäkisoissa. Mikäköhän esimerkiksi Riossa on jäähallitilanne. Aika kovat satsausvaatimukset tulisi olympiamaille jäähallien kohdalla.
   
 16. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Lisäksi tuossa negatiivisena puolena kun pelaajat tulevat kesäloman jälkeen tuonne läpsyttelemään, ei pelin taso huimaa kuten World Cup osoitti.
   
 17. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Tai sitten vaan kylmästi AHL:stä paikkaajat pelaajat joukkueiden kokoonpanoihin Olympialaisten ajaksi.
   
 18. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Toisaalta onko KOK tunnettu siitä, että se taipuu paikallisiin ongelmien edessä vai enemmänkin niin päin, että esim. Brasiliassa piti jopa lainsäädäntöä muuttaa, koska muuten olisi tullut jotain ongelmia kisojen kalja sponsorin kanssa. Seuraavat kesäkisat 2020 on Tokiossa ja voisi kuvitella, että sen kokoisesta kylästä jäähalli löytyy, tosin en sata varma asiasta ole. Sitä seuraavat kisat 2024 on sitten joko Los Angelesissa tai Pariisissa ja näistä kummastakin löytyy +10k hallit.
   
 19. Ciry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  le Club de hockey Canadien
  Lainaus: Juu 3 vuotta jos olis jatkettu nykyistä CBA:ta, nii ois päässy pelaajatkin sinne mihin ilmeisesti haluavat. Hieman huvittavaa pelaajilta esittää ettei heillä ollut mitään sananvaltaa asiassa. Tai vaihtoehtoisesti luovuttu siitä viikon lomasta olympiavuosina, mutta tietysti NHLPA toimii kuin mikä tahansa ay-liike eli johtavien intressien mukaisesti eikä välttämättä niinkään olympialaisiin pääsevien pelaajien intressien mukaisesti, koska tämä on vähemmistö ja pääsääntöisesti keskivertoa paremmin tienaava osa jäsenistä.

  Sinänsä huono lainaus itseltäni, mutta tuo pelaajien "itku" kuvastaa omasta mielestäni koko tapausta eli tekopyhää. Valitetaan itse että toinen osapuoli ajattelee vain rahaa ja itse ajatellaan todellisuudessa vain rahaa(escrow), no NHL omistajat nyt avoimesti ajattelee markkinatalouden mukaisesti, vaikka sieltäkin tulee hienoja korulauseita. Katotaan mitä syntyy, koska voihan olla että sopu vielä syntyy, jos liiketaloudellinen peruste löytyy.
   
 20. Calgaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flames, Panthers
  Lainaus:
  Tämähän se olisi. Lisäksi mikäli Capitals päästäisi Ovechkinin kisoihin, niin muutkin pelaajat vaatisivat päästä samalla ovenavauksella, jolloin käytännössä sieltä menisi koko NHL squadi Koreaan. Siihen ei ole kyllä Capitalsilla varaa, jos muut seurat pidättäytyvät liigan päätöksessä.
   
 21. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Lainaus:
  Vuosina 1976, 1981, 1984, 1987 ja 1991 Kanada Cupit pelattiin seuraavina päivinä:

  1976: 2.9-15.9.1976

  1981: 1.9-13.9.1981

  1984: 1.9-18.9.1984

  1987: 28.8.1987-15.9.1987

  1991: 31.8.1991-16.9.1991

  1996 World Cup pelattiin päivämäärillä 26.8.1996-14.9.1996 vuonna 1996.
   
 22. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin siis NHL on yrittänyt tällä Olympialaisiin päästämisellä kiristää sekä KOK:ta, että pelaajia ja kun ei ole onnistunut, niin sitten itketään kuinka kukaan ei anna meille rahaa. Siis sitähän NHL olisi halunnut, rahan siirtoa kaikilta pelaaajilta NHL:lle, jotta osa pelaaajista olisi päässyt kisoihin. Tai vastaavasti KOK:n olisi pitänyt antaa NHL:lle rahaa sopimusdiilin muodossa ja neuvotella uudelleen tv ja nettioikeudet jotka jo oli muualle annettu. NHL oli siis oikein avokätisesti valmis pitämään kaksi viikkoa taukoa peleistä ja halusi tienata sillä kunnon rahat.
   
 23. op777 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tamminen
  Mikäli änärimiehiä ei kisoissa nähdä, niin oisko Kai Kantolalla elämänsä mahdollisuus päästä olympialaisiin? Voiko edustaa nyt USA:ta, kun ei ole Suomen paidassa koskaan ollut?
   
 24. Hasselbaink Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, NHL
  Käsittääkseni se olisi mahdollista, mutta USA:lla on niin kova panostus omaan pelaajapolkuunsa, että Kantolan mahdollisuus päästä olympialaisiin edustamaan USA:a on silti häilyväisen pieni, jopa olematon, vaikka NHL ei osallistuisikaan. NCAA pelaajat + montaluokkaa kovemmat veteraanit euroopasta vie paikat. Enkä itse yhtään ihmettelisi mikäli muutama kentällinen NHL:ssa hieman pienemmässä roolissa pelaavia pelaajia siirtyisi tämän mahdollisen olympialaisissa pelaamisen takia kaudeksi pelaamaan Euroopan liigoja. Ensikaudesta lähtien on taas muuutama paikka lisää palata NHL:n Vegasin uuden porukan takia, joten paluu rapakon taakse yhden kauden "olympiavisiitin" jälkeen Eurooppaan saattaa olla helpompi ottaa. Vegas ja olympialaiset sekoittavat mielenkiintoisesti pakkaa näiden ei-tähtipelaajien joukoissa.