Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Olympialaiset 2018, Pyeongchang

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana JJ#36, 18.02.2014 klo 14.13.

 1. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  NHL ei suostunut tuohon, koska nuo rahat olisivat tulleet jääkiekon kehitykseen tarkoitetuista rahoista. Täysin oikea päätös "isolta pahalta" NHL:ltä pitää ruohonjuuritason puolia. Sehän juuri tappaa jääkiekon tulevaisuudessa ainakin Suomessa että lajia ei ole enää varaa harrastaa kuin porvarimukuloilla.
   
 2. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tämä tulokulma vaatii sellaista ajattelua, että NHL on muun urheilumaailman yläpuolella ja sitä tulisi KOK:n taholta paapoa enemmän kuin mitään muuta sarjaa tai lajia. Jos NBA:kaan ei vaadi KOK:lta vastaavia erivapauksia, niin vähän tuntuu oudolta, että KOK:n pitäisi mukisematta maksaa huomattavasti merkityksettömän lajin ja sarjan pelaajien täysin ylimääräisiä kustannuksia.
   
 3. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Niin, ainakin NHL:n virallisen propagandan mukaan näin. Oikeasti heitä kiinnosta paskaakaan, mitä rahoja IIHF jakelee. Heidän ongelmansa on se, että KOK olisi päässyt tässä ilmaiseksi.
   
 4. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Minusta tämän NHL:n eristäytymispolitiikan pitäisi johtaa siihen, että Suomen, Ruotsin, Venäjän ja Tsekin liitot yhteisrintamassa boikotoivat World Cupia. Siinähän sitten pelaisivat turnaustaan USA:n, Kanadan ja muiden hassuttelujoukkueiden kesken.
   
 5. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Ei NHL tarvitse kansallisialiittoja mihinkään järjestääkseen NHL-pelaajilla pelattavan World Cupin. Ketään ei kiinnosta pätkääkään jos jotain KHL:n tusinapelaajia ei nähdä turnauksessa.
   
 6. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ainoa vaan, että Bettmanilla ei ole minkäänlaisia valtuuksia tehdä tuota päätöstä. NHL-seurojen omistajat tämän päättivät ja ymmärrän kyllä heidänkin näkökantansa tähän.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Juuri näin. Pelattakoon World Cup jatkossa NHL-pelaajilla ja muut kv-turnaukset europelaajilla. Harmi vain, että pelkästään NHL-pelaajista koottavista joukkueista saadaan kasaan ehkä neljä maata (Kanada, USA, Venäjä ja Ruotsi). Siinäpä pelaavat sitten keskenään. No joo, kun tarkemmin ajattelee niin saa sinne Suomi ja Tsekkihin juuri ja juuri kokoonpanon kasaan kun vähän tinkii ja pelaa pienellä rosterilla. Jee, original six.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017 klo 16.58
 8. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Niin onhan siinä varmasti kiinnostus huipussaan kaikilla, jos NHL määrää ja järjestää Euroopan maille valmennuksen, huollon, leirityksen ynnä muut. Varmasti pelaajat ja fanit olisivat ihan kybällä mukana tuollaisessa touhussa.
   
 9. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Eivätkös he jo määränneet, kun kaiken maailman Selänteet ja kumppanit siellä olivat patsastelemassa World Cupissa jos jonkinnäköisissä höpöhöpö-rooleissa. Taustahenkilöä oli enemmän kuin itse pelaajia.

  Ja tämähän voisi olla Suomen kannalta hyä asia, jos NHL järkkäisi Leijonille valmentajan joka ei ole aivan pihalla kapeassa kaukalossa, kuten Marjamäet ja kumppanit. Ei se ainakaan huonommin voi mennä.
   
 10. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Siinä on se perustavanlaatuinen ero, että NBA ei joudu sulkemaan sarjaansa Olympialaisten ajaksi.
   
 11. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  KHL sulkee sarjansa olympialaisten ajaksi, FIS:in kaikki maailmancupit katkaistaan olympialaisten ajaksi, IBU katkaisee ampparin maailmancupin olympialaisten ajaksi jne. Kaikki muut ymmärtävät olympialaisten arvon ja ainutlaatuisuuden eivätkä yritä kiristää rahaa KOK:lta. NHL tekee ainoana poikkeuksen. NHL:llä on tähän toki kaikki juridinen oikeus, mutta todella erikoisena pidän ajatusta, että KOK on se syyllinen, kun se ei enää taivu kiristykseen.
   
 12. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  NHL-kuplan puhkeaminen vääränkokoisessa kaukalossa olympialaisissa on siis riski änärille. Jenkit ja kanukit ottaa kuokkaan ja väärät joukkuet vievät olympiakultaa vaikka maajoukkueet ovat pullollaan nhl-pelaajia? - En kyllä tsekannut ovatko pelit päällekkäin. Jos ovat niin homma on kyllä helpompi ymmärtää.
   
 13. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Mulla ainakin nimenomaan MM - ja olympiaturnaukset ovat se syy että olen alunperin lätkästä innostunut, enkä varmasti ole ainoa. Ei voi verrata johonkin World Cupin, joka tulee maksukanavilta ja muutenkin ainakin itselle jäi hyvin etäiseksi.

  Turha sanoa ettei ole markkinoinnin kannalta merkitystä. Näkee esim. Mitä mäkihypylle tapahtunut, kun on enää vain maksukanavilla. Ei kenelläkään enää kiinnosta.
   
 14. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä verrata jotain lajiliittoja kaupalliseen urheilusarjaan. KHL vertaus ainut edes jotenkin aiheellinen mutta silläkään ei samanlaisia riskejä pelissä ole ja päätös sarjan keskeytykseen ei ole KHL:n omissa käsissä. Miksi seurojen edes tulisi maksaa pelaajien matkustus ja vakuutuslaskut olympialaisiin liittyen? Minusta loogisempaa olisi, että maksajia olisivat järjestäjät tai pelaajat itse. Haluaisin kyllä itsekkin kaikki parhaat Olympialaisissa nähdä mutta ei kyllä sympatiaa heru KOK:lle.
   
 15. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Itseäni ei änärin poisjääminen harmita yhtään. Nyt kaikki muut lajit saavat enemmän ansaitsemaansa huomiota, mikä on olympiaurheilijoille ja koko olympialaisille hyvästä.
   
 16. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Se riippuu täysin siitä, että pitäiskö NHL-tauon olympialaisten aikaan vai ei. Toki on pitäny tässä sen aikaa kun olympialaisiin on NHL-pelaajat päästetty.
   
 17. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ainiin, World Cup. Turhin turnaus miesmuistiin.

  Nauran kun seuraavan yritelmän jälkeen NHL joutuu lopettamaan kesäkisansa todetessaan, ettei ketään kiinnosta.
   
 18. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Tähän muuhun vänkäykseen en jaksa enää ottaa kantaa, mutta pelaajayhdistykseltä tuli ainakin kohtalaisen kovasanainen lausunto tuota Bettmanin ja omistajien (ja KOK:n) perseilyä vastaan.

  Linkki pelaajayhdistyksen lausuntoon, pelaajayhdistyksen sivulle.

  No, otan kuitenkin kantaa sen verran että uskon omistajien vain pelaavan tässä hardballia KOK:n ihmiskyrpien kanssa. Molemmat sitten aiheuttaa omassa ylimielisyydessään aivan turhaan täysin typerän vastakkainasettelun, mitä ei todellakaan tämä kääpiölaji kaipaa. Vikaa siis molemmissa varmasti, mutta ei se saatana perseennäytöllä parane. Ja jostain vakuutuksista on ihan turha lässyttää, kun koko maailman kaikissa muissa lajeissa homma rokkaa, mutta lätkässä sitten ei? Hienot sopimukset on kyllä rustailtu, bravo! Potkupalloilijat ja koripalloilijat, esimerkiksi, tienaa ns. vitusti enemmän ja vakuutetaan ihan vitusti kalliimmalla kuin kendojanarit, mutta ongelma on vain jos NHL osallistuu Olympialaisiin. Hohhoijaa. Kyse on tasan tarkkaan "muut kulut" ja se, että änärin visiönäärit eivät osaa. Onhan se jo nähty, kun jengeijä heitellään aavikolle ja siellä sitten tekohengitellään, yms. tyhmää paskaa. Haluaisin nähdä jonkun oikean laskelman, millä NHL-pomot perustelee että tuo lyhyt tauko tuottaisi jotenkin tappiota? Tai jos tuottaa niin sitten ei ihan oikeasti kyllä kovin lujalla pohjalla ole markkinointi & myynti, varsinkaan uusille asiakkaille. Mutta sehän toki onkin jo sanottu, että NHL on ja haluaa olla juuri tuollainen. Amerikassa noin 8. seuratuin sarja ja liikevaihto sen mukainen. Ei siinä, oma on asiansa.

  Mulle on sinänsä ihan sama osallistuuko NHL Olympialaisiin vai ei. Tiedän että pelaajille tuo on kunnia-asia ja olen myös varma että jääkiekolle sekä NHL:n pitkäjänteiselle kehittymiselle osallistuminen on kannattavaa. Mutta jos omistajat katsovat että kahden viikon tauko on liian iso myönnytys, niin so be it - omaa oksaansa siinä vain sahaavat.
   
 19. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ketään ei kiinnosta World Cup, pikemminkin.
   
 20. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Harmillinen ja ei-toivottu ratkaisu, mutta kyllähän NHL:n päätöstä on pakko ymmärtää. Heille olympialaisiin osallistumisessa olisi hyvin vähän voitettavaa KOK:n taipumattomuuden vuoksi, mutta sitäkin enemmän hävittävää.

  Ratkaisun ymmärtääkseen tulisi ymmärtää, mikä asema NHL:llä on USA:n puolella muiden suursarjojen rinnalla. Kanadan markkinoilla sarjatauko ei olisi NHL:lle niin suuri menetys, mutta USA:n puolella se voisi sitä olla. Muutama uusi korealainen fani ei korvaa menetettyjä satunnaiskatsojia USA:n puolella, jotka olisivat saattaneet tuona aikana NHL-peliin eksyä. Lisäksi toki seuroilla aiheellinen huoli pelaajien loukkaantumisesta juuri ennen kevään tärkeimpiä pelejä jne.

  Sarjan pelaaminen olympialaisten aikaan ei myöskään kuulosta järkevältä. Väännä siinä sitten verisesti kuolemanotteluita pudotuspelipaikoista AHL-miehillä samalla kun avainpelaajat ovat Koreassa.

  Pelaajien päästäminen mukaan olisi NHL:lta hyväntekeväisyyttä, joten KOK:n kuuluisi edes jonkin verran tulla asiassa vastaan.
   
 21. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Siis meinaatko että NHL:n osallistuminen Olympialaisiin lisää NHL:n potentiaalisia seuraajia (ie. maksajia) "muutamalla korealaisella", mutta jos ei osallistuta ja samaan aikaan pelataan normaalit runkosarjamatsit - jotka siis tultaisiin pelaamaan joka tapauksessa, vain tiiviimmässä tahdissa - tulisi enemmän "satunnaiskatsojia, jotka peliin saattavat eksyä"?

  Eli vastakkain "muutama korealainen" ja "peliin eksyvä satunnaiskatsoja"? Jos änäripomot miettii samalla tavalla, niin en tosiaan ihmettele poisjääntiä. Samalla ihmettelen maailman kaikkien muiden lajien ammattilaisia, jotka kynsin hampain pitävät Olympiaedustuksistaan kiinni ja tappelevat verissäpäin kaikesta media&ruutuajasta. Ihan hillitöntä kapeakatseisuutta pienehkön lajin isoimmalta toimijalta, mikä ei sinänsä amerikkalaiselta bisnes-osaajalta olisi yhtään odottamatonta. Ja tämä ei siis @Joope mitenkään kritiikkinä sinua kohtaan, ihmettelyä vaan että eikö tuota potentiaalia oikeasti osata ulosmitata - vai eikö vaan haluta.
   
 22. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  NFL-kauden päätyttyä tarjolla voi olla melko paljonkin näitä satunnaiskatsojia, jotka arpovat mennäkö esim. NHL-peliin vai NBA-peliin. Satunnaiskatsojasta voi tulla fani, jos hyvin käy. NHL peliin hän ei varmasti eksy, jos NHL:aa ei pelata.

  Olympialaisten jääkiekkoa oletettavasti seuraa sellainen porukka, joka on jo ennestään kiinnostunut jääkiekosta, ja olisi seurannut NHL:aa aiemminkin, jos se kiinnostaisi. Minun mielestä mahdollisten uusien lätkäfanien saamiseen ei vaikuta se pelaako kisoissa NHL-miehet vai ei. Jos joku korealainen kisojen aikana innostuu jääkiekosta, vaikka siellä pelaisi vain anttipihlströmejä, niin kyllä hän nopeasti löytää myös NHL:n.
   
 23. Nerozki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Man Utd, Sotkamon Jymy
  Lainaus:
  Olympialaiset vie kyllä kiinnostavuudessa 100-0 World Cup:ia. Olympialaiset ovat itsessään jo niin suuri tapahtuma, että kyllä parhaat jääkiekkoilijat sinne kuuluisi. Tuo nykyinen World Cup on niin muovinen tekele, että ei sitä voi verrata edes olympialaisiin. Harmittaa paljon, jos parhaita ei siellä nähdä. Ei World cup tule korvaamaan koskaan olympialaisia.
   
 24. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ketään ei kiinnosta ja silti tuo turnaus tuottaa NHL:lle noin 60 miljoonaa taalaa. Aivan varmasti NHL ja seurojen omistajat näkevät tuolla turnauksella paljonkin tulevaisuutta, vaikka ketään ei kiinnostaisi. Eipä silti, ei minuakaan nykyformaatissaan tuo turnaus oikein jaksanut kiinnostaa.
   
 25. Vinyl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aravirran kovuus
  KOK kilpailee FIFA:n kanssa maailman korruptoituneimman urheilujärjestön tittelistä ja ketään muuta ei ole siinä edes lähellä. Ymmärrän jos porukkaa korpeaa että parhaita ei nähdä Etelä-Koreassa, mutta onhan se nyt huimaa että osa porukasta näkee olympialaiset vieläkin jonain tavoiltuna kruununa uralleen ja kaikkien pitäisi kumartaa jollekin komitean pampulle. KOK:n rahoissa ei tuntuisi kärpäsen paskaa maksaa omistajille kunnon korvaus siitä että sarja on poikki, mutta kun ahneet paskamahat eivät tätä halua tehdä, on tulos tässä.