Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus
 1. Alejandro Jäsen

  Avautuukohan tästä NHL:n osallistumisesta kohdetta millekään vedonlyöntipalstalle. Voisin nimittäin lyödä vaikka vetoa, että NHL ja KOK pääsevät vielä sopuun. Toivottavasti nämä puheet ovat vain osa neuvottelutaktiikka ja eikös se niin mennyt, että viimeeksi päätös saatiin valmiiksi kesän 2013 loppupuolella?
   
 2. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  En tiedä tuleeko vastaavaa saman kirjoittajan suhteen tapahtumaan toiste, mutta tästä tekstistä olen 99% samaa mieltä!

  Erittäin hyvin sanottu - pois lukien keskikohdan "pakollinen" flame.
   
 3. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, Pelicans, Nopsa ja FC Lahti
  Lainaus:
  Rahamiehet voisivat lyödä tästä vedon. Mutta palstan historian tuntien (tapaus MustatKortit), niin tuskin. Mistähän KOK sitten nuo maksamansa rahat ottaa, kun ei Jenkeissäkään ole ketään tuohon kellonaikaan kisoja katsomassa? Mainostajilta siis tuskin.
   
 4. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Luulin, että hoki on urheilua ja urheilijalla tässä lajissa halu voittaa esimerkiksi / myös olympiakultaa. Mutta hus pois, urheiluromantikko minusta! Ehkä WC:stä (pun intended) tulee joskus jotain niin suurta kuin jalkapallon arvokisoista. Olympiafutishan nyt on hauska kuriositeetti kisoissa, mutta vaatinee järjestäjämaalta ainakin sopivan kokoiset stadionit, missä sitä potkia. Takinkäännöstä noin muuten, niin liekö osalla kirjoittajista vieläkään vaahto kuivunut suupielistä, kun miettii millä intesiteetillä täällä noista parhaiden olympiahokista on kirjoitettu. Nyt sitten best vs. best olympic tournament onkin ollut koko ajan vain turnamentti muiden joukossa. :)
   
 5. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pitkästä tekstistä muutama poiminta: NHL:ää ei pidä päästää sitten myöskään mukaan 2022 Kiinaan.

  Vancouverissa oli helvetin hyvää lätkää versus Sochi, mutta Sochissa nähtiin ihan vitun paljon parempaa kiekkoa kun WC:ssä missä pelaajat tulivat kesäterässä neppailemaan. Katsottiin varmaan sitten aika erillaisilla laseilla.

  Stanley Cupia ei voi verrata turnaukseen missä pelataan kerrasta poikki menetelmällä, mutta esim Naganon, Torinon ja etenkin Vancouverin finaalin ottelut olivat huikeita näytelmiä. Jos jokainen pelaaja muistaa sen Stanley Cupin missä on ollut mukana, niin ne pelaajat jotka olivat noissa finaaleissa mukana, muistavat ne lopun ikänsä.
   
 6. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Ei taipunu, KOK ei ole taipunu yhtään mihinkään. IIHF se oli joka ois ollu valmis, mutta NHL ei sitä hyväksyny, että lajin kehittämiseen tarkotetut rahat menisi tuohon tarkoitukseen.

  Kansainvälinen jääkiekkoliitto lupautui maksamaan NHL:n olympiamaksut: NHL asetti lisää vaatimuksia - Aamulehti

  Omassa täydellisessä maailmassani KOK olisi maksanut pelaajien kulut ja lisäksi NHL olisi saanut pystyttää fanikama puljuja Koreaan olympialaisten ajaksi ja NHL-logoa näkyviin kaukalomainoksiin. Fanikaman hintataso toki olisi siellä varmasti ollut alhaisempi.

  Saa nyt nähdä, tuleeko tästä sitten työsulku kaudelle 2019-2020.
   
 7. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Discoveryn Suomen osasto olisi varmaan tosi "innoissaan", jos NHL-pelaajat eivät kisoihin osallistuisi (mihin en edelleenkään usko). Hehän kielsivät Yleä näyttämästä olympiakiekkoa ollenkaan. Varmaan olisivat tyytyväisiä EHT-turnauksen yksinoikeuteen samalla, kun Yle kerää valtavat katsojamäärät hiihdolla ym.
   
 8. Tach Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  En nyt heittäisi kirvestä vielä kaivoon, sopimus Sochiin osallistumisesta syntyi 19.7.2013, joten hyvin ehtivät vielä vääntää..
   
 9. Jonisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis blues
  Mitähän KHL:n johtoportaassa mietitään tällä hetkellä? Tämähän on eräänlainen tahaton palvelus siihen suuntaan, sillä onhan se änärin jälkeen se kovin liiga ja iso osa pelaajista tulee tällä päätöksellä olemaan sieltä, joten liigan näkyvyys pelaajien muodossa tulee olemaan iso. Imu tulee olemaan kova siihen suuntaan seuraavalle kaudelle, se on varma, mikäli päätös hovissa pysyy.

  Mutta lätkä on aina lätkää ja sitä katsoo innoissaan, vaikka niitä best on best -pelejä mielellään kattoisikin. Ei laske omaa kiinnostusta olympiakiekkoon, tekee siitä ehkä jopa mielenkiintoisempaa, sillä uskoisin että itselle vieraat pelaajat nousevat framille.
   
 10. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Kiitos korjaamisesta. Eli tämän perusteella ei ole epäilystäkään, että tarinan suurin roisto on ilman muuta KOK.

  Maikkarin Kasperi Kunnaksella on myös ihan hyviä pointteja aiheeseen liittyen.
   
 11. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Puututaan nyt vaikka tähän, vaikka koko teksti on sellaista kamaa, mihin tekisi mieli sanoa vaikka mitä. En kuitenkaan jaksa liikaa aikaani tähän kuluttaa.

  Stanley Cup on se kovin juttu P-Amerikassa, sekä muualla maailmassa kaikkein kovimpien lätkämiesten kohdalla. Muutoin koko maailmaa katsottaessa Olympialätkä on se kovin juttu. Kaikesta huomaa, että ajattelet asioita hyvin NHL-lähtöisesti, kuten koko NHL:n johtokin ajattelee. Tämä ei kuitenkaan ole se näkökanta, mikä maailmalla on yleisin.

  Olympiakiekko on suurelle yleisölle maailmassa se kovin kiekkotapahtuma, mitä ylipäätään järjestetään. Se on suurta mainosta jääkiekolle kokonaisuutena ja NHL on se kovin jääkiekkosarja, joten NHL:lle mainosarvo on suuri. On aivan naurettavaa todeta, että NHL ei menettäisi mitään mainosarvoa, koska "olympialaisia seuraa aina ne samat ihmiset". Jos tuota miettii yhtään pidemmälle, niin samalla logiikalla juuri mikään mainostaminen missään yhteydessä ei olisi järkevää.

  NHL tekee tässä äärimmäisen suuren virheen, mikäli päätös pitää. Menetetty mainosarvo on suuri, mutta on myös todella suuri virhe tehdä päätös, jota varsin suuri osa pelaajista vastustaa äärimmäisen kovasti. Ei olla kestävällä pohjalla, jos tällaisia päätöksiä tehdään välittämättä seurauksista pätkääkään.
   
 12. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Tartun, vaikka ei kohdistukaan minuun.

  Stanley Cup on se suurin niin "kovimpien lätkämiesten", kuin pelaajien, että tärkeimmällä markkina-alueella olevien fanien mielestä.

  Kukaan ei varmasti kiistä sitä tosiasiaa, että Olympialätkä on arvokasta mainosta niin itse lajille kuin NHL:lle. Mutta ottaen huomioon, että NHL on joka tapauksessa suunnannut katseen itään ja lähtee tavalla tai toisella valloittamaan Aasian markkinoita, ei Etelä-Koreassa pelatut skabat ole kuin yksi kärpäsen paska siinä. Sitä paitsi pelataanhan siellä jääkiekkoa joka tapauksessa, nyt vain ne absoluuttisesti parhaimmat puuttuvat, mutta kovatasoisesta turnauksesta on kysymys joka tapauksessa, joten ei se jääkiekko lajina jää kokonaan edustuksetta.

  Sitten tullaankin siihen rahaan. Kuten aiemmin postaamassani Maikkarin linkissä todetaan, on KOK kieltäytynyt oikeastaan kaikeasta mahdollisesta yhteistyöstä. NHL:n pitäisi kustantaa sekä pelaajiensa vakuutukset että matkat, sen lisäksi että KOK käärii sievoiset rahat niin tv- kuin mainostuloista - mihin KOK ei halunnut NHL:ää mukaan. Samaan aikaan NHL:n tärkeimmällä markkina-alueella on sarja poikki n. kaksi ja puoli viikkoa. Ja kun puhut mainostamisesta, niin ainoa mainostaminen mitä KOK sallii NHL:n suunnalta, on se että siellä pelaa NHL-pelaajia. Ei rekvisiittaa myytävänä, ei logoja kaukalon laidalla yms.

  Tämä koko tapaus on harmillinen, ilman muuta, eikä vähiten pelaajien ja kannattajien kannalta. Mutta NHL on KAUKANA tarinan suurimmasta roistosta.
   
 13. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Miten se työsulku tuolle kaudelle osuu? Eikös nykyinen sopimus pääty kauteen 2021-2022?
   
 14. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Kanadan ja USA:n maajoukkueille myös iso imagotappio. Oletus on aina, että etenkin Kanada on vähintään hopealla.
   
 15. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ota nyt asioista selvää ennen kuin rupeat suoltamaan tällaista sontaa. Käy vaikka lukemassa maikkarin toimittajan kolumni, niin sullekin valkenee että NHL ei ole se pahis tässä vaan KOK. Heitä sinun kuuluisi boikotoida ei änäriä.

  Ovyt ja muut venäläiset eivät ole mitään isänmaallisia sotureita, jotka uhraavat änäri-rahat saadakseen pelata olympialaisissa. Totuus on että Venäjän valtio maksaa heille helvetinmoiset palkkiot, eivätkä Ovyt ja muut todellakaan jää tappiolle. Muiden maiden pelaajien on vähän vaikeampi olla "isänmaallisia" venäläisten tapaan, kun heille ei valtiot maksa jättipalkkioita.
  Aika törkeää ruveta vaatimaan pelaajien protestointia, kun jos itse olisit suomalainen änäri-pelaaja, niin et varmana lähtisi ottamaan taloudellisesti turpaan pelataksesi jossain arvottomassa turnauksesa Koreassa.
   
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Rupesin tässä miettimään, että KHL:ssäkin pelaa paljon sellaisia pelaajia jotka on olleet nippanappa NHL-tason pelaajia, mutta ovat sitten lähteneet KHL:ään pelaamaan paremman palkan perässä. Nyt näille aukeaa paikka esim. Kanadan maajoukkueessa, esimerkkinä vaikkapa kovaa jälkeä tehnyt Nigel Dawes - eiku hetkinen, eipä aukeakaan koska edustaa nykyään Kazakstania maajoukkuetasolla.

  Huvittavaa sinänsä että tällaisia kohtalaisen kovia pelaajia on KHL:ssäkin paljon, ja tällaisille aukeaisi nyt elämänsä paikka päästä edustamaan vaikkapa Kanadaa olympialaisiin, mutta ovi on mennyt kiinni koska ovat äkkipikaisesti vaihtaneet kansalaisuutta ja pelaavat nyt joissain Kazakstanin tai Valko-Venäjän maajoukkueessa.
   
 17. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  NHL plans to hold another World Cup of Hockey in 2020 (unless there's a lockout) - Puck Drunk Love
  Lainaus:
  Eli ilmeisesti 8+2 vuotinen tuo.
   
 18. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  En pidä Kasperi Kunnasta tai Ylen Tommi Seppälää (tai sinua) sellaisina ajattelijoina, että heidän kolumneillaan olisi mitään vaikutusta mihinkään.

  Ei NHL ole ainoa syyllinen, mutta viime kädessä he pilaavat maailman parhaan kiekkoturnauksen suhteellisen pienten pennosten takia. Ja joo, tuskin tulee paljoa katseltua olympiakiekkoakaan, kun ei sillä ole enää mitään arvoa. Eli voin sitäkin boikotoida, jos siitä tulee sinulle parempi mieli.

  En sanonutkaan, että venäläiset olisivat aidosti isänmaallisia. Tietysti sieltä valtion puolelta tulee käskyt ja siihen liittyvät kannustimet. Mutta on venäläisillä myös munaa protestoida kun sen paikka on. Suomalaiset pelaajat taas eivät uskalla ottaa mitään kantaa mihinkään, vaan hymistelevät muiden mukana.
   
 19. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Tai vaihtoehtoisesti KOK pilaa suhteellisen pienten pennosten takia NHL-pelaajien osallistumisen Olympialaisiin. Se on vähän siitä kiinni, miten asian haluaa nähdä.
   
 20. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Voisiko vuorostaan pelaajayhdistys ilmoittaa, ettei he vuorostaan ilmottaudu world cupiin?
   
 21. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Ymmärrän kyllä että seurapomot vastustaa olympialaisia mutta eihän sieltä koko joukkue ole lähdössä vaan vain "muutama" pelaaja / joukkue ?
  Kai niillä pienemmilläkin rostereilla voi liigaa pelata ? Kyse on kuitenkin vaan parista viikosta?
  Ja eikö ne NHL pelit ole kuitenkin eri aikaan kun olympialaiset olisi ?
   
 22. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Et ole Miracle On Icestä kuullut?
   
 23. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  No, tällä hetkellä pelaajat ovat NHL:n "panttivankeina". Viime kädessä on kyse siitä, mitä heidät "kaapannut" taho tekee. Toki KOK voi maksella lunnaita tms., mutta vapauttamisesta vastaa NHL.

  Ja jotta menee kerralla jakeluun, niin kyseessä on vain kielikuva.

  edit. Sitä paitsi IIHF lupasi jo maksaa nuo vakuutusmaksut ym., minkä jälkeen NHL-pomot päättivät, että lisääkin pitäisi saada, kun KOK ei joudu luopumaan mistään.
   
 24. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Aina ollut niin saatanan vaikeata sopiminen tässä asiassa. Nyt palataan sitten aikaan, kun Veikko Nieminen, Keskinen, Ojanen ja kumppanit pyöritteli vastustajia. Oli siinäkin oma fiiliksensä.
   
 25. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Niin, kun ei paremmasta tiennyt tai osannut haaveilla. Kyllähän tuo turnaus kaiken arvonsa menettää, vaikka kai niitäkin höntsiä katsella voi. Katsoohan moni Spengler-cupia ja Karjala-turnausta ihan fiiliksissä, mutta ei kai niiden voitolla oikein mitään arvoa ole.