Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Oliver Lauridsen täydentämään Jokerien puolustusta

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 29.04.2016 klo 15.52.

 1. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tämä iso, kivitalon kokoinen järkäle, täydentää kyllä hyvin Jokereiden puolustusta. Nyt kun alkoi Jokereilla joululoma, voi Turku julistaa maanantaina joulurauhan.
   
 2. Lapa7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo ja moni muu
  Mä pidän tästä toivottavasti jatkaa pitkään meillä. Puolustuksen isäntä!
   
 3. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Täytyy kyllä nostaa tätä ketjua, Ollilla luistelu ja itseluottamus kiekon kanssa noussut.

  Hieno ja tärkeä mies meidän alakerrassa joka ansaitsee suuret kehut. Uskon että rauhottaa myös vastustajien sikailioiden ylilyöntejä.

  Vielä kun ennemmän kerkeisi taklaamaan.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tätä kaveria ei voi mielestäni liiaksi ylistää. Ollut jo aikaisempina kausina hyvä, mutta parantanut nyt kokonaisvaltaista peliään ja päässyt sinuiksi myös kiekollisemman pelin kanssa. Tästä varmasti kiitos Marjamäen peluuttamalle kiekolle.

  Elinikäinen jatkosoppari Ollille. En haluu että hän koskaan lähtee täältä pois!
   
 5. sporttipappa Jäsen

  Ansaitsee kehut.

  Kun pelaa vahvuuksillaan, on oikein tärkeä palanen Jokereille. Osa sitä fyysistä v-mäistä jokeriluonnetta, joka kuuluisi olla aina läsnä kaukalossa kun vastustaja asettuu pelaamaan Jokereita vastaan.