Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Oliver Lauridsen täydentämään Jokerien puolustusta

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 29.04.2016 klo 15.52.

 1. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tämä iso, kivitalon kokoinen järkäle, täydentää kyllä hyvin Jokereiden puolustusta. Nyt kun alkoi Jokereilla joululoma, voi Turku julistaa maanantaina joulurauhan.
   
 2. Lapa7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo ja moni muu
  Mä pidän tästä toivottavasti jatkaa pitkään meillä. Puolustuksen isäntä!
   
 3. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Täytyy kyllä nostaa tätä ketjua, Ollilla luistelu ja itseluottamus kiekon kanssa noussut.

  Hieno ja tärkeä mies meidän alakerrassa joka ansaitsee suuret kehut. Uskon että rauhottaa myös vastustajien sikailioiden ylilyöntejä.

  Vielä kun ennemmän kerkeisi taklaamaan.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tätä kaveria ei voi mielestäni liiaksi ylistää. Ollut jo aikaisempina kausina hyvä, mutta parantanut nyt kokonaisvaltaista peliään ja päässyt sinuiksi myös kiekollisemman pelin kanssa. Tästä varmasti kiitos Marjamäen peluuttamalle kiekolle.

  Elinikäinen jatkosoppari Ollille. En haluu että hän koskaan lähtee täältä pois!
   
 5. sporttipappa Jäsen

  Ansaitsee kehut.

  Kun pelaa vahvuuksillaan, on oikein tärkeä palanen Jokereille. Osa sitä fyysistä v-mäistä jokeriluonnetta, joka kuuluisi olla aina läsnä kaukalossa kun vastustaja asettuu pelaamaan Jokereita vastaan.
   
 6. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Olli on hieno mies. Tänään teki maalin, mutta se ei ollut sitä hienoutta. Hienoutta oli se, mitä maalin jälkeen tapahtui. Omalta viivalta heitetty ranne pomppi kaverin junnumolarin taakse, vieden seuran 7-0 johtoon. Moni muu olisi ilakoinut erikoista maalia, kuten esimerksi Jesper Jensen teki ja kertoi. Sen sijaan Olli heitti leuan rintaan, Jensenin sanoin jopa suuttui hänelle ilakoinnista ja paineli vaihtoon. Tuo on sitä kunnioitusta, mitä esimerkiksi Lauridsenin pieksemä Jakupov ei ymmärrä.

  Toivottavasti jatkaisi meillä pitkään. Hienoja kehitysaskelia vieläpä ottanut, joten sitä suuremmalla syyllä. Nämä tyypit ovat niitä, joille kirjaimia rintaan voisi miettiä.
   
  Piikkiperse, Palokan Keisari, pappi ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 7. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ja Olli oli myös ensimmäisenä hakkaamassa vaihtoaition luukkua, kun Zapon nolla meni. Selvästi vitutti, kun nolla meni noinkin lopussa.
   
 8. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Ainoa pelaaja joka myös blokkasi vetoja ja heittäytyi kiekon eteen tässä höntsässä. Viimeisen päälle joukkuepelaaja.
   
 9. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Aiemminkin todennut asian täällä, mutta pakko vain rakastaa Ollia. Niin hemmetin kova joukkuepelaaja ja pelaa kovaa, mutta rehdisti. Tänään tuo jälkimmäinen korostui.

  Aivan turha odottaa vastaavaa itänaapurin joltain pelaajalta.
   
 10. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Taisin unohtaa toisesta ketjusta, että Lauridsen pelasi tänään myös loistavan pelin vaikka vähän nukahti siinä kolmannessa maalissa.
   
 11. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Ton kolmannen häkin laittasin juurikin Ollin piikkiin. Kiekko oli tulossa, mutta peruutteli ja Shipa kerkes kiekkoon ja pam.
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juuri näin. Ja tuon jälkeen mietin että kuka Jokereista olisi tehnyt samasta paikasta maalin. Niinpä!
   
 13. Gemondo Jäsen

  Kaikki muut voivat lähteä, mutta Lauridsen voi jäädä.
   
  Heatley, salama#8, Tonny ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 14. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Lauridsenille C rintaan ens kaudelle.
   
 15. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Se nyt on selvää ettei Regin voi jatkaa kapuna. Samoin Joensuu ei voi kuulua kapteenistoon. Jos itse saisin päättää valinta tehtäisiin Oliverin, Mörkön ja Lepän kesken.