Oliver Lauridsen täydentämään Jokerien puolustusta

  • 84 355
  • 357

Lapa7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Espoo,Detroit,Liverpool,Mercedes,Toyota
Mä pidän tästä toivottavasti jatkaa pitkään meillä. Puolustuksen isäntä!
 

HokiTero87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT,FPS,NHL
Täytyy kyllä nostaa tätä ketjua, Ollilla luistelu ja itseluottamus kiekon kanssa noussut.

Hieno ja tärkeä mies meidän alakerrassa joka ansaitsee suuret kehut. Uskon että rauhottaa myös vastustajien sikailioiden ylilyöntejä.

Vielä kun ennemmän kerkeisi taklaamaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Täytyy kyllä nostaa tätä ketjua, Ollilla luistelu ja itseluottamus kiekon kanssa noussut.

Hieno ja tärkeä mies meidän alakerrassa joka ansaitsee suuret kehut. Uskon että rauhottaa myös vastustajien sikailioiden ylilyöntejä.

Vielä kun ennemmän kerkeisi taklaamaan.

Tätä kaveria ei voi mielestäni liiaksi ylistää. Ollut jo aikaisempina kausina hyvä, mutta parantanut nyt kokonaisvaltaista peliään ja päässyt sinuiksi myös kiekollisemman pelin kanssa. Tästä varmasti kiitos Marjamäen peluuttamalle kiekolle.

Elinikäinen jatkosoppari Ollille. En haluu että hän koskaan lähtee täältä pois!
 
Ansaitsee kehut.

Kun pelaa vahvuuksillaan, on oikein tärkeä palanen Jokereille. Osa sitä fyysistä v-mäistä jokeriluonnetta, joka kuuluisi olla aina läsnä kaukalossa kun vastustaja asettuu pelaamaan Jokereita vastaan.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Olli on hieno mies. Tänään teki maalin, mutta se ei ollut sitä hienoutta. Hienoutta oli se, mitä maalin jälkeen tapahtui. Omalta viivalta heitetty ranne pomppi kaverin junnumolarin taakse, vieden seuran 7-0 johtoon. Moni muu olisi ilakoinut erikoista maalia, kuten esimerksi Jesper Jensen teki ja kertoi. Sen sijaan Olli heitti leuan rintaan, Jensenin sanoin jopa suuttui hänelle ilakoinnista ja paineli vaihtoon. Tuo on sitä kunnioitusta, mitä esimerkiksi Lauridsenin pieksemä Jakupov ei ymmärrä.

Toivottavasti jatkaisi meillä pitkään. Hienoja kehitysaskelia vieläpä ottanut, joten sitä suuremmalla syyllä. Nämä tyypit ovat niitä, joille kirjaimia rintaan voisi miettiä.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja Olli oli myös ensimmäisenä hakkaamassa vaihtoaition luukkua, kun Zapon nolla meni. Selvästi vitutti, kun nolla meni noinkin lopussa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Ainoa pelaaja joka myös blokkasi vetoja ja heittäytyi kiekon eteen tässä höntsässä. Viimeisen päälle joukkuepelaaja.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Aiemminkin todennut asian täällä, mutta pakko vain rakastaa Ollia. Niin hemmetin kova joukkuepelaaja ja pelaa kovaa, mutta rehdisti. Tänään tuo jälkimmäinen korostui.

Aivan turha odottaa vastaavaa itänaapurin joltain pelaajalta.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taisin unohtaa toisesta ketjusta, että Lauridsen pelasi tänään myös loistavan pelin vaikka vähän nukahti siinä kolmannessa maalissa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Se nyt on selvää ettei Regin voi jatkaa kapuna. Samoin Joensuu ei voi kuulua kapteenistoon. Jos itse saisin päättää valinta tehtäisiin Oliverin, Mörkön ja Lepän kesken.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jumalaude näittekö Ollin pyssyt, ku se veteli leukoja uusimmalla videolla. Mies on kuin rautavuori. Tervetuloa vaan Yakupov tuulettamaan molarin eteen. Olli on valmiina, me ollaan valmiina ja Ollin pyssyt on valmiina!

Game on! Cmon!
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Taitaa Ollin maine olla KHL:ssä jo sellainen, ettei tarvii enään mainostaa. Oishan se mukavaa, jos Ollille ois tullu 6-8kg lisää painoa ja liike silti sulavoitunut viime kaudesta!

Niemikin varmaan tykkää, kun vaan koppasee kiekon ja funtsii seuraavaa aloitusta, samalla kun vastustajat nauttivat Areenan valoista pötköllään!

Kuuluukohan Iso-Ollin jatkosoppari Kurrin Joulukalenteri julkistuksiin?! Ei se väärin ois...
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tervetuloa vaan Yakupov tuulettamaan molarin eteen.

Juuri tuli uusintana tämä peli Viasatilta. NHL-turhakkeen naaman leipominen jakoi kovasti mielipiteitä täällä, mutta edelleen olen sitä mieltä että Olli teki juuri niinkuin pitikin tehdä.

Pudotuspeleissä ei varaa ole yhteenkään turhaan vitoseen, mutta yksittäisessä runkosarjapelissä tuolla nyt ei ollut merkitystä kun SKA johti jo muutenkin 0-3. Itseäni ainakin olisi jäänyt häiritsemään jos kukaan ei olisi reagoinut mitenkään kun joku floppi jää tuulettelemaan Zapon naaman eteen meidän kotipelissä.

Yakupoville ja SKA:lle näytettiin, että aivan kaikki ei niellä rotilta. Ei tuuletellut toista maaliaan tuona iltana.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Oskulla tuntuu muutenkin olevan koodisto hyvin hallussa. Hyvin jäänyt mieleen se omasta päästä Slovanin junnuveskalle sipastu häkki jota Osku ei edes tuulettanut ja taisipa jopa ärähtää tuuletelleelle JJensenille asiasta
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Selvisikö kenellekään miksi Ollilla paloi hihat 3. erän maalinedustilanteessa? Oli aika nöyrän näköinen se vastustajan hyökkääjä kun Lauridsen karjui :D
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ikävä sanoa, mutta Lauridsen on aika lailla Jokereiden kuva tällä hetkellä. Pitäisi olla stay-at-home pakki, ja pelaajaprofiililtaan sellainen, joka tasan tarkkaan tietää paikkansa silloin kun puolustetaan omassa päässä, mutta niin se vain peli toisensa jälkeen kirmailee iloisesti pitkin kulmia kun vastustajat seisovat maalin edessä lapioimassa kiekkoja sisään.
 

Buster

Jäsen
Eikös Svitov ole vielä ihan tekijämiehiä, vaikka harvoin hanskat taitaa lähteäkin. Hockeyfightsin näyttämä lista on tosin vähän kaksijakoinen, kun on myllyttänyt nahilassa mm. Duncan Keithin ja puolet pienempien Richard Parkin sekä Patrick Thoresenin kanssa. On siellä tosin kölimöykkyä annettu Ryan Keslerillekin ja Dustin Brownin kanssa painettu 50/50. KHL-aikana ainakin Bolduc, Gratton ja Emelin tipahtaneet, sekä pirteän alun jälkeen Ryspaevin piti lopulta pystyssä lähinnä kypärällä isompien iskujen vastaanottaminen. Martin Grenier tosin näytti Svitoville kaapin paikan KHL:ssä '09.

Kieltämättä toivoi, että olisi Olli ollut Minskissä kokoonpanossa, koska kaverin asenteeseen voi aina luottaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös