Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Oliver Lauridsen täydentämään Jokerien puolustusta

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 29.04.2016 klo 15.52.

 1. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Videon kohdassa 4:45 on esimerkki siitä miten nämä pitää hoitaa. Myös Ben Amourilla aikanaan oli jo vähän yritystä. Jos siis oikeasti haluaa satuttaa. Itse en soisi tällaista kiekossa näkeväni, mutta jos tälle linjalle haluaa mennä, niin sitten pitää kanssa hakata niin että tuntuu, ei siinä muuten ole mitään järkeä.

  Tie Domi KO's Ulf Samuelsson
   
 2. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tuo nyt oli Domilta täysin raukkamaista. Vastustaja ei pystyny varautumaan yhtään. Yakupov ties jo 20 sekuntia että kohta tulee päihin ja kovaa. Siinä just on järkee että laitetaan turpaan jotenkuten rehellisesti, eikä tolleen raukkamaisesti koiteta tappaa vastustajaa niinku Domi tekee.
   
 3. seeseeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mielestäni Lauridsenin teko oli täysin ymmärrettävää. Jos tuolla tavalla virnuilet maalin jälkeen niin saapahan siihen varautua, että joku saattaa vähän tulla moukuttamaan! Sen jälkeen sitten Lauridsen pihalle ja toiselle ei mitään penalttia... Nooh raha puhuu, mutta kyllä se silti aina aika armottomasti v***ttaa, kun muistaa taas kenen säännöillä tässä liigassa pelataan.

  Mutta kokonaisuudessaan joo aika heikko peli Jokereilta ja toivottavasti huomenna mennään taas täysillä ja raavitaan pisteet himaan Minskiltä!
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No kyllähän noi jäähyt nyt ihan oikein meni. Lauridsen väkisin haki Yakupovin yksipuoliseen koitokseen ja tuosta olisi vieraille pitänyt vielä jäähy antaa?

  Yksi vitonen runkosarjan pelissä sinne tänne, eiköhän tärkeintä ollut lähettää se fyysinen ja psykologinen viesti, tämä peli ei vetele!
   
 5. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No ei, ei tässä nyt todellakaan ollut halu oikeasti satuttaa. Eihän tuossa skalainen kuitenkaan veskaria vaihtoon kolannut, tai kapteenia temponut jään rakoon. Kunhan provosoi tuulettamalla.
   
 6. AaWikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HPK
  Eikös vastaavanlainen tapaus ollut kerran jo tällä kaudella jossain meidän matsissa? Paitsi että vastustaja tiputti hanskansa maalinedus hässäkässä ja teloi meidän pelaajaa nyrkein, kun taas meidän pelaaja meni kilpikonnapuolustus-asentoon. Muistaakseni tuomio oli kaikenlisäksi meille 2min väkivaltaisuus ja vastustajalle 2+2 väkivaltaisuudesta.

  Siis mielestäni Oliverin tuomio oli ihan oikein tai siis tuo on ainoa oikea tuomio tuollaisesta tilanteesta teki sen sitten kuka tahansa ja kelle tahansa.

  Harmi tapahtumassa oli vaan se, että SKA pystyi hyödyntämään ylivoiman jonka tästä sai ja Jokereiden takaa-ajo tyssäsi siihen paikkaan vaikkakin se taisi tyssätä jo matsin alussa SKA:n salamamaalien ansiosta....Näistä kyllä miinukset Kivistölle (0-1) ja Zapolle (0-2).

  Mielenkiinnolla odotan kyllä seuraavaa kohtaamista ja myös sitä, että monta matsia Lauridsen joutuu huilaa SKA:n tähtipelaajan telomisesta.
   
 7. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Oikein tämä meni. Yakupov lässytti aikansa ja joutui maksamaan hintaa siitä. Olisi ehkä muutaman lyönnin voinut jättää Oliver pois kaverin maatessa jäässä, mutta joka tapauksessa muistuttaminen meni perille. Kyllähän tuo aika rajua katseltavaa oli, kun kahdesta linjurista huolimatta Lauridsen repii Yakupovin pois kasasta ja alkaa takomaan tätä. :D Ei paljoa seuraavaa maalia enää tuuletellut.

  Sinänsä kyllä harmittaa, koska Lauridsen on tällä kaudella ollut hemmetin hyvä ja parantanut selvästi kaikessa pelaamistaan. Toivottavasti ei saa kovin isoa kakkua, mutta odottaisin ehkä jotain ~5 pelin pelikieltoa. Ja niille jutuille huutonaurua, että valmentajan pitäisi pitää Lauridsen katsomossa muutaman extrapelin vielä.
   
 8. Iamhere4theFinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalaiset joukkueet ja suomalaiset kv-sarjoissa
  Kokonainen ottelu tuli pelikieltoa : -)

  On tämä vaan hurja sarja tämä KHL. Kyllä tuosta olisi voinut enemmänkin laittaa oli Yakupovin käytös sitten miten huonoa tahansa.

  Se hyvä puoli tuossa tappelunujakassa oli, että jatkossa vastustajat on varmaan meidän kanssa vähän varpaillaan, eikä meitä kohtaan tule niin helposti sitten ylilyöntejä. Muistissa on monella todennäköisesti myös se Anttilankin hermostuminen.
   
 9. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Eikös toi Ollin jäähy ollu ottelurangaistus, josta automaattisesti väh. Yksipeli kakkua ja nyr siis ei katsottu tarpeelliseksi rangaista lisää?! Eli käytännössä mitään ihmeellistä ei tullu ja selvittiin minimillä!

  Laurin aikana Ollilla on ilmeisen vapaat kädet tarvittaessa, joten kohtuu kapealla pakistolla mennään, jos Late ei uskalla kierrättää pakistoa(+tietysti hyökkääjiä)!
   
 10. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Harmi kun oli pelikiellossa tänään. Toisaalta hyvä että selvisi yhdellä pelillä. Olisi juoppo-veljekset ja Jevenko saaneet kunnolla selkäänsä...
   
 11. Iamhere4theFinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalaiset joukkueet ja suomalaiset kv-sarjoissa
  Lainaus:
  Eilen olisi tosissaan ollut käyttöä Lauridsenille. Yksi tappelu alta pois ja lopun tunteiden kuumentumisesta olisi päästy paljon vähemmällä.

  Anttilaa ne sitten haki kun Ollie ei ollut rosterissa, mutta ei Marko halunnut tiputtaa hanskoja. Muuten oli toki tärkeänä turvana paikalla mm ylivoimalla odottamassa kun vastustajan jäähyaition ovi avautuu.
   
 12. spertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vikkelällä googlettelulla, niin eipä tuo Valko-Venäjän sankari mitään muuta ole urallaan tehnyt kuin sikaillut. Pohjois-Amerikassakin hirveä määrä minuutteja, ja Youtube täynnä tappeluvideoita. Hauska tappelu varmasti olisi tiedossa, kun olisi Lauridsenilla kerrankin vastusta, mutta jos mietitään kumpi tuossa jää lopulta voitolle, kävi tappelussa miten vain, niin lopputulos on se että meiltä lentää pihalle top-6 puolustaja, ja kaverilta nelosketjun jyrä, joka on niin hidas ettei saisi edes Timo Jutilaa nykykunnossa kiinni luistelemalla.
  EDIT: Tällä tarkoitin siis ottelun lopussa sikaillutta Yevenkoa
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2018 klo 19.43
 13. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Ei pelannu Lauridsen enää. Vissiin nivunen meni. Saatanan saatana jos on jotain pitkäaikasta. Noh toivotaan ettei ole.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivotaan että tästäkin selvitään säikähdyksellä, toivottavasti tuo vain varotoimi.

  Lauridsen näytti pelin jälkeen olevan siviilit päällä kopissa.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Näin villinä huhuna: Pavel Dastyuk oli sanonut Yakupoville, että hänen tulisi käydä pyytämässä anteeksi Jokerien kopissa huuteluitaan.
   
 16. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  No ei varmaan ole. Siinä jengissä ihmiskyrpänä oleminen on pelkkää plussaa, eikä Datsyuk ole ajattelutavaltaan mikään poikkeus.
   
 17. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ok. No sä oot @Mike ihan oikeessa, eikä mitään tämmöstä oo koskaan tapahtunutkaan. Vittuillakseni kirjottelin.

  Edit: ja että jokainen ymmärtää, ni tää oli sarkasmia ja vittuilua Mikeä kohtaan. Antakaa kakkua. Näin Datsyuk sano ja thats it...
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2018 klo 21.08
 18. Uimalakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  @powerplaymaker Kyllä sä oot varmasti väärässä, ihan varppina karppina oot. Paveli on ryssä ja vielä ska:n mies, ei varmasti ole koskaan tehnyt mitään hyvää tai arvostettavaa.
   
 19. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Se on juurikin näin. Pelkkä nolla.
   
 20. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Ollista on kyllä kasvanut eräänlainen isähahmo tuolla puolustuksessa. Antaa keppiä ja puolustaa tovereitaan viimeiseen asti. Pelillisesti ei mikään taitoniekka, mutta ehdottoman tärkeä mies alakerrassa. Tämmöistä miestä ketä vastustajat pelkää, tarvitaan aina.

  Puolustuspelaaminenkin näyttää paremmalta. Turhat säntäilyt on jäänyt ja pystyy antamaan avaavan syötön.
   
  flintstone ja Jara76 tykkäävät tästä.
 21. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Eilen oli hauska tilanne päätöserässä, kun Kaprizov tuli kiekon kanssa siniviivan yli laidan lähellä ja näki kun iso-Olli on tulossa antamaan karmeaa tappotaklausta. Luopui kohtalaisen nopeasti ja huolimattomasti kiekosta suojellakseen itseään. Keväällä kun täysin mahdollisesti Moskovan nippu taas kohdataan, niin on hyvä että sinne jää parille kaverille jälkiä muistiin Jokereiden isojen poikien läsnäolosta.

  Itsekin suorastaan rakastan Oliverin pelaamista ja halua pelata joukkueelle. Hienoa oli nähdä A rinnassa eilen ja varmaan ihan kova juttu noin suurelle joukkuepelaajalle itselleenkin. Onneksi on soppari 2020 saakka. Kuluva sesonki on pisteiden valossa sujumassa parhaiten Jokeriaikana, nykyisellä tahdilla tulee +/- 15 paunaa mikä on oman pään luudalle oikeinkin mukava määrä.
   
 22. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Iso suosikki on täälläkin. Nyt kun on vielä löytänyt enemmän tuota taklauspeliäänkin, jota tekee tällä hetkellä äärimmäisen fiksusti ja tietysti tehokkaasti tuollaisella kropalla ja voimatasoilla. Ajaa kun on paikka ja ei höntyile niillä itseään jäähylle, tai tilanteesta ulos. Kiekollisenakin siinä samalla pelaa parasta peliään heittämällä tällä sesongilla. Ehdottoman tärkeä palanen ja aina kun tulee jotain hässäkkää, niin sitä toivoo #7 olevan kentällä.

  Eilen kanssa lähti aika tylyt terveiset Okuloville siellä maalinedustalla, kun pienen tönimisen jälkeen naureskeli ja heilutteli hanskalla terveiset perään. "Täällä vartioin minä".
   
  Matza187 tykkää tästä.
 23. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Tämä mies on Suuri Soturi. Toi oli hauska tilanne mitä itsekin hymyilin tuo maalinedustilanne. Oliver siirsi vastustajan aika tylysti pois meidän maalilta.
  Sen jälkeen kunnon hymy perään. Huulilta luin jotain Amerikkalaista tekstiä tyyliin, lähde nyt menemään. Oliver on yksi kovista. Ihailtava soturi.
   
 24. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Siellä halus joku kanukki kokeilla, että onko jutut Oliverista totta. No ei tarvii enää yöuniaan menettää tuota miettiessä. Tässä taottiin kirjaimellisesti totuutta ja järkeä päähän.

  Hyvä Oliver! Olkoon voima kanssasi!
   
 25. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Se on juuri näin! Lauridsen julisti joulurauhan päättyneeksi ennenkuin se ehti alkaakaan.

  This is KHL!