Oletko ikinä kännissä Jatkoajassa?

  • 95 929
  • 1 135

Oletko ollut kännissä Jatkoajassa?

  • Kyllä

    Ääniä: 783 60,9%
  • En

    Ääniä: 345 26,8%
  • En ole varma

    Ääniä: 158 12,3%

  • Äänestäjiä
    1 286

Kyle

Jäsen
Pakko myöntää vaikka yleensä en tätä tekisi, että nyt on jumalaton känni tila päällä. Tämä ehkä siksi että laitan tämän piikkiin, jos tulee kirjoiteltua ihan sekavia.
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Lätkäkauden nollaus, day 2

Pikkuhiljaa rupeaa kännin puolelle kallistumaan tämäkin päivä. Eilen tuli kupiteltua vitutukseen, ja tänään ottaa kupoliin vähintään yhtä paljon, joten kaataminen jatkukoon.....Punkkuflinda kohta tuhottu ja pitäis lähteä Pitkänperjantain bileisiin.
 

Bloogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ny Rangers.Chelsea&Man City.
Tässä ollaa oltu 10 tuntii tuiskees ,mutta veilä juttua lentää :D
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Varmaan viisi kertaa olen vastannut tähän ketjuun, mutta olen taas kännissä. Niin ihanaa!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Sepi Kumpulaisen sanoin; "kännissä on kivaa olla...."
 
Tottakai taas olen. Just baarista tulleena. Josta tuli lennettyä ulos aika lahjakkaasti. Miten niin en kehtaa siihenkään baariin enää mennä? Niin siis menin vaan tarkistamaan että veljeni on kyseisessä baarissa. Olihan se. Ja nyt kait nukkumaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä! Suomenmestaruus on häilyvä käsite, kuka muistaa sitä enään 50 vuoden jälkeen. Lähes kukaan. Lieneekö kukaan jäljellä edes silloin, ei edes allekirjoittanut. Kello on nyt 3.15 ja olen hyvinkin humalassa. Onko kukaan muu tällä palstalla joutunut tilanteeseen jossa humalasta on päästävä eroon? Eiköhän ja niin myös minä. Ahh. Ei se mitään. Huomenna on uusi päivä ja tänään on uusi elämä. Mitä? .. Ei se mitään. Ei tarvitse ymmärtää. SINUN ei tarvitse tietää, ei kenenkään, ei kaikkea. Mutta tiedä se.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ollaan ollaan. Juhlitaan vaikka pitkää vapaata, tai sitä, että Jääkiekon SM-finaaleissa pelaa kaksi pikkuseuraa ja että suomalaisen jääkiekon tulevaisuus täten näyttää NIIN valoisalta ja autuaalta. Diibadaaba.
 

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Jeps, tuhannen päissään sitä TAAS ollaan. Piti duunin jälkeen vetää yhet, mutta kännín puolelle se kääntyi. Sepi Kumpulaisen sainoin:"Kännissä on kiva olla, kännissä laulattaa"!
 

Vertical

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noniinno. Lakkiaiset menossa tai no oikeastaan vieraat lähti jokunen aika sitten. Jaa että mitäkö mää koneella teen? vois nyt tempoa pohjiia sillä aikaa kun kaverit kestitsee vieraitaan, tulipas sopivasti poutasää, ai että, ai että...

on se elämää!
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
pihvit on grillattu ja uudet perunat syöty. Pohjia otetaan ja illalla suuntana club19 ja Pori On The Rocks 3. Live musaa ja hyvää seuraa. + oma avovaimo=) Hyvä ja hauska ilta tiedossa!
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ted Raikas kirjoitti:
Heh, täällä ollaan ja ihan hyvissä fiiliksissä. Moi vaan!
No terve, terve. Täälläkin ollaan ihan hyvissä fiiliksissä. Rapakon takaiset hurrikaani-serkut johtaa vielä. Kohta pitäisi ottaa jotain nestemäistä piristystä, jotta jaksaa seurata koko matsin.
 

Bandana

Jäsen
Ota nyt Pee vähän rauhallisemmin.

The walls of the Jatkoaika are decorated with an indiscriminate yellow matter.
Middle-aged TOJ and Special Guest shamble down the prison-like corridors, their eyes darkened from manic depression; most of the time they are loud-mouthed, overweight idiots.
Others resemble truck drivers or construction workers; these posters are pursuing a degree in refrigerator maintenance.
Benton Harbor Community College is a sanctuary for future air-conditioning specialists.
A woman with blubbery lips muscles past Me, slobbers over herself, and shouts:
"STOP THE FREAKING SPAMMING, PEE!"
Generous folds of fat drape her massive torso.
Her adipose tissue wiggles as she waddles.
These people are unteachable.
Their post are meaningless.
Nonetheless, I will acquire a position here.
I enjoy writing.
 
Viimeksi muokattu:

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Pee kirjoitti:
Tekis mieli Pakkiksen avovaimoa. Vittu... Sitä tekis mieli. Olen juonu!


Pitää ottaa tämä ylös, ettei editointi yllätä Peetä.
Ja kyllä, olen joskus ollut. Mm. eräänä vappuna kuumuus ja alkoholi sekoittivat pääni spämmäys-aalloksi. Onneksi olen jo seestynyt.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä olen. Juhlin alkanutta kesälomaa. Kello 13:30 aukesi ensimmäinen bisse, nyt pari pussikaljaa vielä ja sitten ulos, sen jälkeen lisää keittoa. Niin, lienee paikallaan sanoa että kesäloma loppuu huomenna 11:00 kun uusi duuni alkaa. Noh, sellaista se elämä on.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hih, ekaa kertaa taidan olla Jatkoajassa kännissä. Join kolme tölkkiä varsin maukasta Upcideria ja sekös näin huonolla viinapäällä varustetun ihmisen päähän nousi. Mikäs tässä, toivottavasti ei tule darraa, sillä huomenna menen Lintsille.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Juhannus... Joo joo Jokerit! Deutschland! Uimassakin kävin, kännissä. Nyt nukkumaan!
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lisättäköön sen verran, että "huono" viinapää on taloudellisesti varsin hyvä asia. Pari siideriä kun vetää niin johan nousee sopivasti päähän.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Jee jee kännissä ollaan. Ei päästy paikalliseen raflaan, tosin eipähän olla "etusivulla" tänään viettää syntymäpäiviäänkään. Hyvin menee, mutta menköön. Hyvää juhannusta kaikille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös