Nyt vituttaa!

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden pitäisi parmemin pystyä tarjoamaan reitti kasvaa KHL-pelaajaksi. Luonteva ratkaisu olisi neuvotella Liigan suunnilta sopimus, että koko kauden kestävät lainasopparit ilman mahdollisuutta paluuseen kesken kauden olisivat mahdollisia. Tuolloin liigajengi voisi saada pätevän pelaajan, pelaaja saa paremman väylän kehittyä ja Jokerit ei menettäisi "pysyvästi" pelaajaa.
Kun kääntää asian niinpäin, että mitä se Jokereitten junnu hyötyisi tuosta kuviosta, niin alkaakin olemaan järkeenkäypien vastauksien osalta aika hiljaista. Jos liigajengi olisi halukas ottamaan nuoren pelaajan X lainalle kaudeksi Jokereista, niin miksi tuo X sitoisi itsensä siihen kuvioon sopimuksella Jokereitten kanssa, eikä vain tekisi suoraan sopimusta kyseisen liigaseuran kanssa? Mä en löydä oikein mitään hyvää syytä junnun kannalta tuolle kuviolle. Ne omat junnut kenestä voisi olla parin vuoden tähtäimellä pelillistä hyötyä Jokereille, ovat kuitenkin lähtökohtaisesti niitä lupaavimpia pelaajia, joilla tähtäinkin on todennäköisesti enemmän NHL:n kuin KHL:n suunnalla.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
Mun mielestä Liiga on omalta suunnalta tuonut esiin, että tämä ja nimenomaan tässä muodossa, olisi mahdollista. Tosin se oli silloin siirron aikoihin, että en tiedä, onko tilanne tuossakin mielessä muuttunut. Mutta koko kauden lainathan eivät olisi ikäänkuin farmaamista, ainakaan sen farmaamisen ikävimmässä ja näkyvimmässä muodossa, joten en tiedä miksi Liiga tällaisesta mallissa kieltäytyisi.
Liiga on sakon muodossa ottanut kantaa siihen, että Jokereissa kuluvan kauden aikana pelannut ei Liigaan ole tervetullut edes purettuaan sopimuksensa Jokerien kanssa. Ja käsittääkseni tuo tapahtui ensimmäisen kauden jälkeen, sillä tuskin esimerkiksi Sportilta veloitettiin Liigan osalta Peltolan lainasta. Toki mielelläni näkisin suhteiden olevan sillä tasolla, että lainat onnistuisivat.

Kun kääntää asian niinpäin, että mitä se Jokereitten junnu hyötyisi tuosta kuviosta, niin alkaakin olemaan järkeenkäypien vastauksien osalta aika hiljaista. Jos liigajengi olisi halukas ottamaan nuoren pelaajan X lainalle kaudeksi Jokereista, niin miksi tuo X sitoisi itsensä siihen kuvioon sopimuksella Jokereitten kanssa, eikä vain tekisi suoraan sopimusta kyseisen liigaseuran kanssa?
Heitetään pari täkyä:
- Jokerit maksaa osan liksasta ja täky KHL-paikasta KHL-liksalla tuleville kausille. Liigajoukkueelta säilyy tällöin hilloa (vrt. maksaisi koko liksan itse), pelaajalle voidaan mahdollisuuksien mukaan tarjota rahallisesti hieman enemmän ja kimmokkeena on pääsy isompien rahojen "taatulle" jaolle, jos kehitys on on suotuisaa. Hieman siis sama, miksi esimerkiksi naapurissa Teräväinen ja Myllylä tekivät sopimuksen Liigajengin kanssa, eivätkä suoraan Mestikseen. Omaamalla sopimuksen "ylemmäs" pelaajat ovat heti muutaman sijan lähempänä pelaamista "ylempänä": sopimuksen omaavalla taholla on intresseissä seurata pelaajia muita tarkemmin, he saavat tiedot päivittäisestä tekemisestä eri tavalla ja keskusteluyhteys pelaajan ja seuran välillä on auki.

- Jos pelaajan kehitys ei ole suotuisaa Jokerien kannalta, ei Jokereilla ole mitään syytä nostaa pelaajaa KHL-rinkiin yhden lainavuoden jälkeen. Toisin sanoen pelaajan ei ole pakko "hirttää itseään kiinni" Jokereihin. Jos kausi muualla menee hyvin ja lähtökohtaisesti ruutua Jokereissa ei seuraavalle kaudelle ole, ei pitäisi olla ongelmana pitkittää lainasopparia. Esimerkiksi 2+1 soppari seuran optiolla takaisi sen, että näille pelaajille annettaisiin rehellinen mahdollisuus luoda uraa Liigassa ja kehittyä pelaajana ilman, että olisi pakottavaa tarvetta kituuttaa Vantaalla. Ja joo, aivan varmasti joidenkin pelaajien kävisi niin, etteivät nämä tulisi koskaan nousemaan Jokerien tahtomalle tasolle. Se on kuitenkin mielestäni pieni hinta siitä, että joistakin tulisi pelaajia edustukseen.

- Urheiluromantikkona haluan uskoa, että moni seuran X junnuputken läpi mennyt kaveri haluaa myös kantaa seuran X paitaa jonain päivänä edustusjoukkueen riveissä ellei siltoja saada poltettua tyystin. Lainadiilin kautta Liigaa pelaava kaveri on tuota unelmaa askeleen lähempänä, kuin suoraan sopimuksen tehnyt. Enkä usko senkään vähentävän intoa, että Jokerien paitaa kantaessa on tällä hetkellä mahdollista saada suurimmat palkkiot lätkästä Suomessa.

- Jokereilla on takanaan ammattimainen organisaatio. Uskon vahvasti siihen, että Jokereilta löytyy pelaajaa itseään parempi näkemys siitä, mikä seura pystyy tarjoamaan koko uran kannalta todennäköisimmin hyvän paketin. Toki pelaajilla on agenttinsa, mutta näiden kohdalla on huomioitava myös muut intressit. Jokerien intresseissä on kehittää pelaajaa mahdollisimman hyväksi, agentina intresseissä voi olla "pikavoiton" hakeminen maksimoimalla sopimuksen rahallinen arvo heti kättelyssä. Henkilökohtaisesti en jaksa uskoa siihen, että parhaat agentit myöskään panostavat tuhottomasti aikaa ja vaivaa niihin pelaajiin, jotka eivät ole "cash cow" tasolla. Joku Lundellin tai Kakon agentti voi vaikka harjata joka aamu ja ilta näiden hampaat säästääkseen pelaajan pehmeitä käsiä, mutta nämä ovatkin niitä potentiaalisia ykkösvarauksia ja erittäin todennäköisiä kärkivarauksia, jollaisten varaan ei Jokerien putkea Liigan kautta mielestäni voi laskea.

- Jokereilla on monesta pelaajasta dataa aiemmilta vuosilta ja jos yhteistyö junnujen ja edustuksen välissä toimii, pitäisi Jokereilla lähtökohtaisesti olla kilpailijoita paremmat valmiudet spotata ne meidän potentiaalisimmat kaverit. Näkisin tässä Jokerien sauman kiinnittää potentiaalinen tulevaisuuden toivo ennen, kuin muut pääsevät apajille ja pystyvät tarjoamaan parempaa pahvia. Jokainen osaa spotata ikäluokkansa suvereenit pelaajat, mutta Jokerien intresseissä olisi spotata myös ne, jotka todennäköisimmin pystyvät auttamaan Jokereita KHL:ssa. Heitetään nyt vaikka sellainen nimi kuin Atte Ohtamaa esille. Ei junnumaajoukkueen vakiokasvoja, ei NHL-varausta, mutta lahjakas ja potentiaalinen tekijä kuitenkin. Aivan varmasti reilu kymmenen vuotta takaperin Kärpillä oli paras mahdollinen kuva siitä, mihin Ohtamaa voi yltää. Vaatii toki organisaatiolta paljon erottaa se tuleva Ohtamaa siitä Liljebladista, joka oli junnumaajoukkueissa useammin ja lopulta jämähti Ruotsin kolmostasolle.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Liiga on sakon muodossa ottanut kantaa siihen, että Jokereissa kuluvan kauden aikana pelannut ei Liigaan ole tervetullut edes purettuaan sopimuksensa Jokerien kanssa. Ja käsittääkseni tuo tapahtui ensimmäisen kauden jälkeen, sillä tuskin esimerkiksi Sportilta veloitettiin Liigan osalta Peltolan lainasta. Toki mielelläni näkisin suhteiden olevan sillä tasolla, että lainat onnistuisivat.
No mutta toihan on sitten jo ihan täysin eri asia. Minä meinaa vastasin sinun aikaisempaan viestiin, josta leikkasin tämän kohdan

Jokereiden pitäisi parmemin pystyä tarjoamaan reitti kasvaa KHL-pelaajaksi. Luonteva ratkaisu olisi neuvotella Liigan suunnilta sopimus, että koko kauden kestävät lainasopparit ilman mahdollisuutta paluuseen kesken kauden olisivat mahdollisia.
Boldaus oma. Tuollainen lainaaminen on käsitykseni mukaan Liigan suunnalta hyväksyttävää. Tai näin ainakin aikaisemmin olen käsittänyt. Voi toki olla, että mieli on tuonkin osalta kääntynyt ja voihan siinä olla mahdollista, että uudessa mediasopimuksissakin on jotain pykäliä siitä, saako Liiga tehdä yhteistyötä muiden tahojen kanssa, joka Liigan suunnalta näyttää alisteiselta yhteistyömuodolta. Mutta yllä antamasi esimerkki ei mielestäni mitenkään, sellaisenaan poissulje tätä sinun aikasemmin esittämääsi vaihtoehtoa. On aivan täysin eri asia aloittaa kausi Liiga seurassa ja pelata kausi loppuun, kuin aloittaa kausi Jokereissa ja sitten "purkaa" sopimus ja sitten jos Jokereille tuleekin yht'äkkiä tarve saada pelaaja takaisin, että ko. pelaaja saisi jotenkin sopimuksen taas "purettua" ja palaisi aikaisempaan sopimukseensa.

Mutta jos sitten tarvetta muun kaltaisille yhteistyölle on, niin onhan niitä vaihtoehtoja olemassa. Allsvenskan voisi olla yksi vaihtoehto. Viime vuonna väläyteltiin jotain VHL tai MHL joukkuetta Tallinnaan ja jos sekään ei natsaa, niin Dinamo Rigalla on käsittääkseni farmijoukkue MHL:ssä ja heillä ei varmasti ole millään tavalla liikaa rahaa olemassa, kun katsoo heidänkin menestystä edustuksessa. Eli jollain sopivalla summalla sitä olisi helppo uskoa, että voisitte saada tyyliin viidelle omalle junnulle peliaikaa siellä, josta sitten voitte nostella ylös aina tarpeen mukaan. EU maa ja onko sinne edes tunnin lentoaika Stadista?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Vituttaa katsoa tuota perjantai-illan kiimaa naapurihallissa. Me ollaan oltu vasta kuukausi lomilla hei
Sitä mäkin mietin, että eikö kukaan muka vaihtaisi pelin tasoa, ja mitä näitä parempia tuomareita olikaan, tuohon fiilikseen joka Nordiksella oli kotifaneilla tänään? Jokereiden kannattajat missaavat jääkiekkokauden parhaat hetket ja itseäni se ainakin vituttaa, koska muistan mitä oli olla Jokereiden fani näinä aikoina.
 
Jokereiden kannattajat missaavat jääkiekkokauden parhaat hetket ja itseäni se ainakin vituttaa, koska muistan mitä oli olla Jokereiden fani näinä aikoina.
Aijaa kaikista hienoimmat hetket, kun oltiin niitä kukkulan kuninkaita, aijai voihan hitsi miten ihanaa.

Samalla toisaalta oltiin niitä luusereita, pohjan surkeimpia. Pelin taso on yksi vitsi, kunhan saataisin huutaa hoosiannaa :D
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Aijaa kaikista hienoimmat hetket, kun oltiin niitä kukkulan kuninkaita, aijai voihan hitsi miten ihanaa.

Samalla toisaalta oltiin niitä luusereita, pohjan surkeimpia. Pelin taso on yksi vitsi, kunhan saataisin huutaa hoosiannaa :D
Pistähän korkki kiinni. Tai vaihtoehtoisesti kaasu pohjaan, it's always booze o'clock somewhere.

Mun makuun ei sovi turvapaikka-ajattelu. "Eipä kisata voitosta, mutta ainakaan ei enää olla se ennakkosuosikki joka tyrää ja sit kaikki nauraa meille ja paremmat tuomarit ja ei ole ikävä". Joillekin kelpaa taatusti, mutta ei tälle urheilun kautta faniutta elävälle.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Vituttaa katsoa tuota perjantai-illan kiimaa naapurihallissa. Me ollaan oltu vasta kuukausi lomilla hei
Mä en ymmärrä miksi Jokereiden kannattaja edes ylipäätänsä katsoo noita pelejä. Liiga-aikoina kun Jokereiden pelit loppuivat niin sen jälkeen loppui kyllä koko Liigan seuraaminen siihen paikkaan. Vähän sama juttu KHL:ssä. Ei vaan kiinnosta enää vittujakaan miten muut pelaa. Siinä on jo tarpeeksi kestämistä kun pitää puoli vuotta odottaa seuraavaa peliä..Milloin viimeksi Jokerit edes on pelannut huhtikuussa.. Ei tule edes mieleen.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Niin, Jokerit on pelannut viimeisen kymmenen vuoden aikana KERRAN tähän aikaan. Näin Jokerifanina Nordiksella olleena en tossa huomannut tänään mitään erikoista kiimaa mitä ei ois meillä ollut.

Alkaa vituttamaan hiljalleen nää itkijät kun naapurissa skulataan vielä. Ei Jokerit teitä kaipaa. Menkää vittu sinne naapuriin jos siltä tuntuu ja sitä elämää pitää elää. Pärjätään ilmankin.

Ps. Korkki on auki. Sorry.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
Sitä mäkin mietin, että eikö kukaan muka vaihtaisi pelin tasoa, ja mitä näitä parempia tuomareita olikaan, tuohon fiilikseen joka Nordiksella oli kotifaneilla tänään? Jokereiden kannattajat missaavat jääkiekkokauden parhaat hetket ja itseäni se ainakin vituttaa, koska muistan mitä oli olla Jokereiden fani näinä aikoina.
Mikä estää pitämästä samanlaista fiilistä ja meteliä KHL:n pleijareissa Jaffalla? Niitähän tossa jokunen viikko sitten pelattiin. Vai onko se Liiga se autuaaksi tekevä asia jolloin Eteläpääty taas täyttyy ja meininki on kovempaa kuin ikinä? Jos näin on niin aikamoisia ”faneja” iso osa porukasta
 

Hilavitkutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikä estää pitämästä samanlaista fiilistä ja meteliä KHL:n pleijareissa Jaffalla? Niitähän tossa jokunen viikko sitten pelattiin. Vai onko se Liiga se autuaaksi tekevä asia jolloin Eteläpääty taas täyttyy ja meininki on kovempaa kuin ikinä? Jos näin on niin aikamoisia ”faneja” iso osa porukasta
Eihän sitä mikään estä, tosin siellä on tainnut väki vaihtua (ja nuorentua) varsin paljon näin 318:sta viimeiset seitsemän kautta seuranneena. Hienoahan se olisi nähdä Eteläpääty taas kukoistuksessaan kuin parhaina liiga-aikoina mutta vahvasti epäilen ettei paluu liigaankaan paranna kaikkien arpia mitä koheloon lähtö, tai lähinnä se tapa millä lähdettiin, aiheutti.
 
Viimeksi muokattu:

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Jokerit ei koskaan saa samanlaista hurmosta katsomoon pelatessa KHL:ssä kuin sitä oli liiga ajalta.
Ei jumalauta tää nyt on aivan uskomatonta sontaa. Se että eteläpääty ei ole liiga-aikojen veroinen, ei tarkoita etteikö hallissa olisi hurmosta.

Jos otetaan paikallismatsit pois, milloin Hartwallilla on ollu sama rähinä kun esim viime kauden poffeissa? Ei ihan joka vuosi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Sillä on iso merkitys, milloin se hurmos on. Jos KHL:ssä Jaffala syttyy kerran tai kaksi kertaa kun joukkue yrittää sinnitellä TsSKA:ta vastaan maaliskuussa, se on ihan kiva. Se sätkiminen kuitenkin loppuu KHL:ssä aina lyhyeen, kuten ollaan nähty. Jokerit ei ole KHL:ssä menestyjäkandidaatti. Niinpä tosipelit vallataan muiden joukkueiden toimesta: KHL:ssä siellä on moskovalaista, pietarilaista, kazanilaista ja sen sellaisia, jotka eivät Suomessa kiinnosta, ja Suomessa mediatilan valtaavat Jokereiden kanssa ihmisten kiinnostuksesta kamppailevat joukkueet.

Ja juuri tuota asennetta en voi käsittää, että masistellaan sitä, miten Jokerit ei Liigassakaan päässyt pitkiin aikoihin tosipeleihin. Urheilussa on kyse mahdollisuuksista, ja Liigassa Jokereilla oli niitä joka vuonna. KHL:ssä niitä taas ei ole, koska järjestelmä ei ole tasa-arvoinen, eli urheilullinen.

TJEU: 2000-luvun kestomokailija HIFK on lähtenyt kauteen kerta toisensa jälkeen isoilla resursseilla ja isoin toivein. Tulosta ei juuri tullut ennen vuotta 2011 ja sen jälkeenkin meni muutama vuosi ihan reisille. Nyt seura on kuitenkin ponkaissut pystyyn ja on ollut mitalipeleissä neljä vuotta putkeen joukkueilla, joissa on pelannut monia omia kasvatteja. Kuinka moni uskoo, että HIFK:n fanit olisivat nyt tyytyväisempiä, jos seura olisi siirtynyt KHL:ään kaudelle 2014 Jokereiden sijaan?
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei jumalauta tää nyt on aivan uskomatonta sontaa. Se että eteläpääty ei ole liiga-aikojen veroinen, ei tarkoita etteikö hallissa olisi hurmosta.

Jos otetaan paikallismatsit pois, milloin Hartwallilla on ollu sama rähinä kun esim viime kauden poffeissa? Ei ihan joka vuosi.
Sinä se jaksat vaan puolustaa vaikka väkisin KHL kiekkoa. Toki onhan sinulla siihen oikeus.
Mitä minä seurasin Jokereiden pelejä TV:n kautta niin kyllä siellä aika hiljaista oli.
En minäkään usko siihen, että moni HIFK:n kannattaja olisi pitänyt seuran siirrosta Venäjän liigaan.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Mä en ymmärrä miksi Jokereiden kannattaja edes ylipäätänsä katsoo noita pelejä. Liiga-aikoina kun Jokereiden pelit loppuivat niin sen jälkeen loppui kyllä koko Liigan seuraaminen siihen paikkaan. Vähän sama juttu KHL:ssä. Ei vaan kiinnosta enää vittujakaan miten muut pelaa. Siinä on jo tarpeeksi kestämistä kun pitää puoli vuotta odottaa seuraavaa peliä..Milloin viimeksi Jokerit edes on pelannut huhtikuussa.. Ei tule edes mieleen.
Jaa, no. Minä ainakin olen katsonut joka ikisen ottelun Viaplaylta KHL:n konffafinaaleissa. Ja on se aika hienoa ja kovaa kiekkoa. Kaukana sekä NHL:stä että Liigasta. Kaiketi jossakin siinä välissä. Ja Jokereilla ei olisi noissa sarjoissa palaakaan. Vaikka Jokerit olisivat voittaneet Dynamon, olisi ZSKA antanut kuitenkin kylmää kyytiä. SKA:ta vastaan kyllä kiihottaisi ottaa jokin kerta yhteen pleijareissa. On se soft power ottanut meikäläisestä otteen ja Putin onnistunut tavoitteissaan kun seuraan mieluummin venäläisseurojen taistoa kuin kotoista liigaa. Vai johtuneeko se kuitenkin siitä, että Viaplayn maksuille on otettava vastinetta, eritoten kun en mitään Teliaa ole ostanut.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Sinä se jaksat vaan puolustaa vaikka väkisin KHL kiekkoa.
Totuuden kertominen ei ole kirjaimellisesti puolustelua. Osaan katsoa asioita laatikon ulkopuolelta, mihin esim sinä et taida olla kykenevä kun suollat perättömiä kommentteja tunteen mukaan.

Vituttaa lukea hifk hehkutusta täällä. En olisi uskonut moiseen törmäävän.
Tämä. Painusivat kannattamaan hifkiä jos siltä tuntuu. Uskomatonta miten ihmiset jaksaa elää valheessa ja muiden elämää.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mikä on tää Liiga-ajan hurmos Eteläpäädyssä? Käydäänpä sitä nyt vähän läpi ja muistellaan.

1. Työsulkukausi: Yksittäinen kausi, joka oli täysin poikkeuksellinen Eteläpäädyn osalta. Ei sellaista oltu koettu koskaan ennen. Huikeaa ja poikkeuksellista.

2. Jarmo Kekäläisen aikakausi: Hyvälle pohjalle rakennettu fanitoiminta otti lisäboostin Kekun aikana, tästäkin huolimatta ajanjaksolla oli USEITA erittäin väsyneitä tiistai-torstai pelejä jotain saipa-kalpoja vastaan. Jokainen peli ei todellakaan ollut kuuman kiimainen ja hekumallinen derby.

3. Ne derbyt. Näitä on tietenkin eniten ikävä. "Paikallisvastustaja ska" on kuitenkin hyvin täyttänyt ifk:n jättämää tyhjiötä. Pidän jopa pienenä ihmeenä millaiseen viha-asemaan ska on noussut hyvin lyhyessä ajassa. Tunnelman kannalta todella positiivista, vaikka oksettavasta paskasakista puhutaankin. Ja täytyy muistaa mihin epäterveeseen vihanpitoon historia ifk:n kanssa päättyi. Jos jos vielä kaivellaan, niin määrällisesti näitä paikallispelejä oli liikaa monen mielestä, varsinkin kun tammikuun tasauskierroksilla kohdattiin vielä back-to-back.

4. Vierasmatkat. KHL luo hyvän vastineen Liiga-ajan mega-matkoille esim. Turkuun tai Raumalle näillä Riikassa tai nyt Tallinnassa pelatuilla peleillä. Vähän arkisempi Hämeenlinna-Lappeenranta -reissailu kuitenkin puuttuu listalta.

Entä nyt KHL-aikana?

Eteläpäädyn meno, kävijämäärä sekä äänekkyys ovat kehittyneet parempaan suuntaan koko KHL-jakson ajan. Nykyisellään perusmeno näissä tavallisissa arkipeleissä ei eroa lainkaan siitä mitä se oli Liigassa. Välillä on todella hyvä meno ja pari kertaa kaudessa mukaan sattuu pari todella väsynyttä iltaa. Normi settiä siis.

Ns. Kiimapeleissä jäädään toki julli-derbyjen fiiliksestä, mutta kuten kirjoitin, ei ska-pelit jää niin kauas siitä menosta (katsomossa, jälkipelit toki eri asia) että tunnelmaa voisi sen vuoksi haukkua tai lytätä. Tuntuu kuitenkin, että näitä tunnelmaltaan keskitason ylittäviä pelejä on KHL:ssä jopa hieman enemmän, kuin Liigassa, jossa Kärpät oli yksi niistä harvoista sytyttäjistä. KHL:stä löytyy CSKA:a, Dynamo Moskovaa, idän isoja, Lokomotivia ja vähän yllättäen Sotshia ja Torpedoa, joita vastaan pelatut playoffit ovat nostaneet kierroksia. Yhtä lailla Kärpätkin kasvoi siihen asemaansa Jokerifanien mielissä.

Playoffeissa KHL-Jokerit ei katsomon puolella kalpene lainkaan Liiga-aikojen vastaavalle. Jopa päinvastoin. Taas kerran julli-pelit on oma lukunsa, mutta kyllä nyt esimerkiksi kevään Dynamo-sarjan kotipeleissä oli ihan yhtä hyvä tunnelma, ellei parempi, kuin vikojen liigakausien Lukko- tai JYP -sarjoissa, olkoonkin että JYPpiä vastaan pelattiin semifinaaleita! Vikan kauden sääliplayoff-sarjaa Kerhoa vastaan en edes vertaile, koska se oli todella aneemista paskaa katsomon puolelta ja kentällä.

Summattuna:

Tässä on nyt sillä tavalla klassisesti, että aika on kullannut muistot. Ei ne vikat liigakaudet olleet yhtä riemujulaa ja marssia voitosta voittoon (paitsi julleista). Helvetin siistiähän se oli, mutta ei se ero nykypäivän Eteläpäätyyn niin järisyttävä ole. Samaa paskaa samassa purkissa, vähän eri etiketillä.

Sitten on jengiä kuka dissaa kaikkea mahdollista vain koska vihaavat KHL:ää.

Ja sitten on osa keneltä se tunne on oikeasti vaan kuollut. Jokerit kiinnostaisi, mutta KHL ei sytytä. Se että joku yksittäinen henkilö ei syty enää jollekkin tietylle vastustajalle tai sarjalle, ei tee koko toiminnasta paskaa.

Ja millä taustalla tämä? Peleissä, vierasmatkoilla ja paikattomassa pyörineenä since en edes muista.
 
Viimeksi muokattu:

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa lukea hifk hehkutusta täällä. En olisi uskonut moiseen törmäävän.
Maailma muuttuu. Enpä minäkään olisi vuosituhannen alussa uskonut, että suosikkijoukkueestani tulisi Venäjän sarjaa pelaava venäläisten rikollisten omistama muukalaislegioona.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Liigassa
Totuuden kertominen ei ole kirjaimellisesti puolustelua. Osaan katsoa asioita laatikon ulkopuolelta, mihin esim sinä et taida olla kykenevä kun suollat perättömiä kommentteja tunteen mukaan.
Oliko sekin "asioiden katselua laatikon ulkopuolelta" kun kerroit meille ennätyksellisestä kausikorttimyynnistä ennen kuin kausikorttimyynti oli edes alkanut vaikka taisit sen kertomasi mukaan kaveriltasi kuullakin? Oli niin tai näin, niin ihan ei laatikon ulkopuolisen ajattelun määritelmä tuossa toteudu. Vai oliko se kuitenkin perätön kommentti mistä siis nyt siis @pappi :a syytät?
Tämä. Painusivat kannattamaan hifkiä jos siltä tuntuu. Uskomatonta miten ihmiset jaksaa elää valheessa ja muiden elämää.
Ja mikä ongelma siinä on jos stadilaisena toivoo IFK:n menestyvän Liigassa nyt kun Jokerit eivät siellä pelaa. Samaahan teki/tekee Jokereiden osake-enemmistön omistava sipoolainen, suomenruotsalainen, purjehdusta harrastava Hankenin ekonomi Harkimokin. Onhan meidänkin palstalla kirjoittajia, jotka käsitykseni mukaan kokevat kotipaikkarakkautta siinä määrin, että kannattavat kotipitäjänsä jalkapallojoukkuetta.

Mutta kai se on sitä oikeinkannattamista, että katsoo velvollisuudekseen olla määrittelemssä muiden puolesta sitä mille joukkueille toivoo menestymistä ja mille ei. Mutta kuten totesitkin "uskomatonta miten ihmiset jaksaa elää muiden elämää"

Vituttaa, että kiekkokiiman käydessä stadissa kuumimillaan vain toisella jengillä on staga pystyssä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Oliko sekin "asioiden katselua laatikon ulkopuolelta" kun kerroit meille ennätyksellisestä kausikorttimyynnistä ennen kuin kausikorttimyynti oli edes alkanut vaikka taisit sen kertomasi mukaan kaveriltasi kuullakin? Oli niin tai näin, niin ihan ei laatikon ulkopuolisen ajattelun määritelmä tuossa toteudu.
Niin, olenko jankuttanut asiasta monta vuotta putkeen? Tietääkseni en.

Ja mikä ongelma siinä on jos stadilaisena toivoo IFK:n menestyvän Liigassa
Ei siinä ole mitään ongelmaa. Eikä mikään ole ongelmana. Rasittavaa on jatkuva parkuminen "muut sitä, muut tätä, me ei ikinä NYKYISIN". Mulla on ainakin sen verran hyvä itsetunto, ettei tarvii ajatella asioita "vittu kun muut, mut me ei" mentaliteetilla. Hieno olisi, että Jokerit vielä pelaisi, mutta kun ei pelaa niin ei pelaa. IFK:n pelaaminen ei vaikuta pätkääkään omiin fiiliksiin, koska elän omaa elämääni.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Olitko mukana huutamassa ja vielä kotijoukkueelle?
Katsoin pelin televisiosta. Huono provo, tiedät sen itsekin, yrittää tehdä meikäläisestä HIFK:n miestä.

Edit. Vieläkin kiinnostaisi tietää täällä KHL-Jokereiden puolesta meuhkaavilta: Jokerit ja HIFK, kumman tarina on kiehtovampi?
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Katsoin pelin televisiosta. Huono provo, tiedät sen itsekin, yrittää tehdä meikäläisestä HIFK:n miestä.

Edit. Vieläkin kiinnostaisi tietää täällä KHL-Jokereiden puolesta meuhkaavilta: Jokerit ja HIFK, kumman tarina on kiehtovampi?
En ole KHL-meuhkaaja, mutta jos ihan tarinan kannalta ajatellaan, siis jos joku vaikka tekisi elokuvan, niin suomalainen joukkue, joka siirtyy Venäjän liigaan pelaamaan on paljon mielenkiintoisempi. Siihen vähän ripaus suurvaltapolitiikkaa ja muuta jamesbondailua ja talvisota-viitteitä, niin vot.
:) Toisaalta jos Aki Kaurismäki tekisi vielä yhden leffan, niin mikä jottei hiljalleen ränsistyvässä Kisapuistossa, täydellisessä hiljaisuudessa pelattava, marraskuun loskan täytteinen SaiPa-HIFK voisi kirvoittaa Cannesissa kriitikoilta ties minkälaiset ylisanat. Kurjuuden ylistystä kerrakseen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös Pohja