Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nyt vituttaa!

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Swearengen, 18.10.2011 klo 21.54.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Samassa junassa. Joskin eht-höntsät ei kuulu joukkoon ja maajoukkue on mulla monikossa. U20 kisat on yleensä viihdyttäviä, kun pelaajat on jo hyviä, mutta järki ei liikaa haittaa...

  Liigan seuraaminen on ollut teksti-tv:n varassa myös pleijareissa ja KHL:n seuraamiseksi meidän tippumisen jälkeen olen pari kertaa käynyt sivuilla päivittämässä tilanteen.
   
 2. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Onhan tää nyt aivan saatanan vitun perseestä, että taas kun pelit kovenee niin Jokerit viettää kesälomaa. Se on aivan vitun yksi hailee onko matsit kuinka nysväystä, mutta kyllähän huhtikuussa kuuluu pelata niitä kovimpia pelejä. Nämä ajatukset kumpuaa Nelosen tämänhetkisestä Liiga pelistä. KHL on perseestä.
   
 3. Steeger#23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kovalchuk #71, Semin #28 Zherdev #13,
  Lainaus:
  Miten tämä nyt eroaa normaalista? Ei jokerit normaalistikkaan ole enää huhtikuussa mukana ollut.
   
 4. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tiedät varsin hyvin kuitenkin, että missä sarjassa se huhtikuussa pelaaminen on todennäköisintä ja realistisinta.
   
 5. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Perseestähän tämä on. Melkein yli puoli vuotta saa odottaa seuraavaa peliä. Kauden päättymisestäkin jo yli kuukausi. Mitä tulee tuohon Neloseen otteluun niin ihan mielenkiinnosta seurasin avauserää ja seuraaminen loppui kyllä samantien. Ei vaan kiinnosta ja jos haluan laadukasta kiekkoviihdettä seurata niin katson SHL:ää, KHL:ää tai änäriä.
   
 6. Steeger#23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kovalchuk #71, Semin #28 Zherdev #13,
  Lainaus:
  No se on totta, mutta eipä tuossa monesti tarvinnut jaffalle menneinä vuosinakaan huhtikuussa matkustaa, ikävä kyllä.
   
 7. P.R. 33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
  Ai se kuka pelaa keväällä ajallisesti pisimpään on kovinta ikinä?

  Wuuhuu!! Colorado Avalanche on sittenkin pelannut paremman kauden kuin suurin osa jääkiekkojoukkueista maailmassa. Koska kausihan jatkuu edelleen. Ja sehän vituttaa.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Avalanche pelaa omassa kontekstissaan eli Pohjois-Amerikassa ja Jokerit omassaan eli Suomessa ja toisaalta KHL:ssä, joten esimerkkisi oli varsin banaali. Tosin sen varmasti tiesitkin. Vähän sama kuin jengi vertailee täällä Jokereiden rahoituskuvioita maailman futisjättiläisiin.
   
 9. P.R. 33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Ja Jokerit KHL:ssä ja esim. jullit Liigassa. Heille tuo olikin osoitettu kun "stadissa skulataan" kuulemma edelleen. Siitä juuri olikin kyse, että kun sarjat alkavat ja päättyvät vähän eri aikaan, niin tuo kuka vielä pelaa milloinkin, on vähän yksinäistä kikkelin mittausta, jolla ei ole sinänsä mitään keskusteluarvoa.
   
 10. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kahdesta syystä olen eri mieltä.

  1. KHL:n otteluohjelma on perseestä, sillä Jokerit aloittaa kautensa kesälomalla ja kesälomansa talvella.

  2. Keväällä, kun jääkiekko saa eniten kansallista huomiota, Jokerit jää huomiotta ja HIFK kerää sitä kaksin verroin. Tämä huomion epätasainen jakautuminen sataa naapurin laariin uusina faneina todella tehokkaasti. HIFK:n urheilullinen menestys yhdistettynä Jokereiden aikataululliseen tilanteeseen on myrkkyä Jokereiden jo ennestään vaikeaan kiinnostavuusongelmaan.

  Edit. typo
   
 11. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Ensimmäisestä kohdasta samaa mieltä. KHL:n sarjakausi voisi alkaa sen viikon myöhemmin, silloin se teoreettisesti loppuisi samaan aikaan kuin Liigan, ja alkaisi vähän parempana ajankohtana.

  Kakkoseen aika eri. Ainakin omassa feedissäni tällä viikolla Jokereiden osa on ollut Jormakan jatko, ja mieletön yhteistyökuvio Kiinaan. HIFK:sta on kerrottu sulaminen playoffeissa ja siitä seurannut sikailu pelin jälkeen. Minä laittaisin tästä jälkimmäisestä syttyvät uudet kannattajat ihan mielelläni sinne Nordikselle edelleen. Siellä he ovat aina olleet, ja siellä he tulee aina olemaan. "Mut hei, me voitettiin tappelut".
   
 12. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Subjektiivisesti arvioiden tilanne vaihtelee sen mukaan kuka tilannetta kulloinkin katsoo. Varsinkin somefeedit ovat niin kustomoitavissa, että niistä saa aika harvakseltaan kunnollista kokonaiskuvaa isoista aiheista. Joka tapauksessa pitkän aikavälin tilanne on se, että HIFK pelaa toista kautta putkeen mitalipeleissä ja Jokerit on siinä vaiheessa ollut jo pitkään poissa peleistä. Jos Kiina-diili tuo uusia faneja muuallekin kuin sen penkingiläisen fanituotekaupan liepeille, niin ok, mutta kansallisesti ja pääkaupunkiseudun fanitilannetta arvioitaessa urheilullisella menestyksellä on taatusti isompi painoarvo.

  Hjallishan sanoi, että Jokerit ei halua kilpailla HIFK:n kanssa eikä aio niin tehdä. Se on sikäli ihmeellinen lausunto, että HIFK kyllä kilpailee Jokereiden kanssa, ja tällä hetkellä tämä kilpailu on sitä, että HIFK kerää kaikki katseet ja Jokerit on teljetty jonnekin kellariin, jonne kukaan ei näe. Sieltä on hyvä huudella että "hei meille tulee faniputka Pekingiin!!"

  Mitä otteluohjelmaan tulee, sen aloitusajankohta elokuun alussa tai lopussa (katsantokannasta riippuen) on paljon pienempi ongelma kuin tuo aikainen loppuminen. Ellei Jokerit saa jostain 25-30 miljoonaa euroa lisärahoitusta, tilanne on jatkossakin se, että kausi päättyy pettymykseen ennen termistä kevättä ilman todellisia urheilullisia saavutuksia. Sitten voidaan taas kerääntyä haukkumaan Liigan tasoa ja todeta kuinka Jokereilla on ylivoimaisesti Suomen paras jääkiekkojoukkue.
   
 13. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Kun ne Jokereiden menestysmahdollisuudet ovat rajalliset, niin vähän ihmetyttää, miksi eivät ottaneet enempää irti Bobrov divisioonan voitosta, toissa kaudella. Meinaa kun siellä Ilmalassa on esim. Tikkasen paita jäädytettynä ja vissiin numero 17 kahdella eri nimellä, niin miksi ihmeessä sinne kattoon ei olla saatu "Bobrov divisioonan voittaja 2016" viiriä? Meinaa kun eihän sikäläisissä pudotuspeleissä kuitenkaan ratkaista divisioonien voittajia, niin Jokerithan jäi tuon kauden osalta divisioonansa parhaaksi, vaikkei sitten pudotuspeleissä menestynytkään.
   
 14. Neely#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Anteeksi jo alkuun vieraisiin pöytiin huutelusta. Vaikka olin Jokereiden liiga-ajan heidän syvin vihollinen, niin nyt oikeesti jo vituttaa kun ei enään näe Jokereita liigassa, niin tunteikkaita oli pelit Rinkelinmäellä monta vuotta! Ai jumalauta että tulee ihan kylmät väreet niistä playoff-sarjoista vuosien varrelta,toki kruununa säälit Jokereiden viimeiseksi jääneeltä liiga visiitiltä!!!
  Mutta asiaan: On ihan pakko myöntää että alkuun seurasin Jokereiden KHL taivalta aikalailla tiiviistikin, johtuen ehkä Kapasen Lallin ja Hahlin Riksan mukana olosta(kotiopäin vetoo...) KHL on kuitenkin tasoltaan huikeeta lätkää ja parin ekan kauden(Jokereiden) aikana kävi jopa katsomassa jokusen pelin paikanpäällä jaffalassa,mutta on myös myönnettävä että tälle kaudelle kiinnostus väheni. Johtuiko se ehkä tästä Hämptoniin kallellaan olevasta asenteesta vai mistä,en pysty suoraan sanomaan...? Mutta enivei, Varsinkin ekalla kaudella tapahtuma oli hyvä, tosin yksi niistä meni asiakkaan piikkiin vip-tiloissa joten kyllähän siellä viihty... :D Mutta tällä menneellä kaudella en ollut paikanpäällä ja mitä pelejä kattelin teeveestä niin ne oli jotenkin "paskaa/väkinäistä"? En tiedä miksi mutta itteen iski sellainen ajatus että organisaatio ei ollut jotenkin "tosissaan" tällä kaudella...? Tuntuu vitun hölmöltä selittää asiaa mutta sellainen tuntuma tuli meikälle... Täälläkin jokusen kirjoittajan mainitsema tunne puuttui ja pystyn kyllä samaistumaan siihen että ei se jengi Uralilta välttämättä tunnu ihan samalta kuin esim.IFK tai vaikkapa HPK?
  Itse olen päissäni miettinyt sellaista vaihtoehtoa, mahtaako olla mahdollista, että siellä ei nyt oikeesti valmennus ja toimisto puhu samaa kieltä joukkueen rosterista? En kuitenkaan jaksa uskoa että Jalonen on muuttunut niin paskaksi valmentajaksi ettei pystyisi enään valmentamaan? Josko siellä ei vaan haluta/osata hankkia Jalosen kaipaamia työkaluja..?Vituttaa sanoa mutta toivon oikeesti että homma saadaan toimimaan ja Jokerit edustaa Suomen kiekkoa kovalla tasolla KHL:ssä, silloin meikääkin näkyy katsomossa!
  Ps.Oli sarja mikä vaan niin kiekkoherruus tulee ratkoo keväällä,ei alkuvuodesta!
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ei mikään ihme. Narrit skulasi ilman 3 ja 4 kenttää koko kauden ja asian korjaamiseksi ei tehty muuta kuin potkittiin 4 täysflopista vain Keränen pois, ei ketään tilalle. Eikä asiaa korjata ns juhlakaudellekaan, vaan 3 floppia jatkaa. Lisäksi Jalonen ei osoittautunut sateentekijäksi, vaan päin vastoin, kyklooppi sai paljon enemmän irti miehistöstä. Raipen rooli ei ole avautunut kellekään, sehän ei ole menestynyt koskaan valmentajana. Tähän päälle kun leuaton hehkuttaa pelin tasoa ja väittää että ei tuloksella ole merkitystä, niin varmuudella voi sanoa, että tsto toiminta vain heijastaa isoa maalia: se on sievä häviäminen.
   
 16. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Lainaus:
  Ilman kolmos- ja neloskenttää? Eikö meillä ollut juuri 3-4 tuollaista ketjua? Omasta mielestäni meiltä puuttui selkeä kakkoskenttä, koska ei ollut tarvittavaa sentteriä.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Meillä oli OK ykkönen ja nelonen ja sit jotain sätkijöitä siinä välissä, jotka ei paikkaansa täyttäneet.
   
 18. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa
  Lainaus:
  Mut onneksi peli KHL:ssä on parempaa!
   
 19. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Niinhän se onkin. Tänään sai nauttia sydämmen kyllyydestä kun katsoi tuon tason kendoa euroopasta kun Magnitka-SKA verrattuna parin päivän takaiseen räpellykseen HIFK- Kahvara matsissa. Se on vähän sama kun vertaa koheloa tai liigaa edes jollain tasolla, kun vertaisi liigaa ja Mestis-kiekkoa niin suuri ero on. Mutta kaippa sitten jotkut nauttivat katsoa onnetonta ja täysin "taidotonta" lätkää verrattuna huippu viihteeseen.
   
 20. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Lainaus:
  Ja ihan sama, mitä taustalla tapahtuu kunhan pelin taso on niin paljon parempaa!
   
 21. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Varmasti näinkin ja myös minä voin allekirjoittaa näkemyksen siitä, että tämänpäiväinen KHL-finaalimatsi oli jääkiekkopelinä kuin toiselta planeetalta suhteessa esim. tänään Nelosella nähtyyn peliin. Mutta minusta pelin taso ja viihde on täysin toissijainen asia kun puhutaan tunteesta ja rakkaudesta seuraa kohtaan. Sillä, että peli on täysin onnetonta ja taidotonta ei ole mitään merkitystä, jos joukkueensa kokee omakseen. Ymmärrän täysin näkemyksen siitä, että miksi Jokereiden peleistä halutaan jäädä pois: identiteetti on muuttunut liikaa, eikä sillä ole mitään tekemistä huippu viihteen kanssa. Puhumattakaan siitä, mitä Jokereiden taustalla tapahtuu.

  Mun kommenttini ja katkeruuteni siitä, että Jokerit ei pelaa keväällä taaskaan keväällä juontaa täysin juurensa siihen, että 2002 vuoden jälkeen tää seura ei ole saanut osakseen kuin vastustajien räkäiset naurut ja miljoonatappiot vuodesta toiseen. Liigassa Jokerit oli idenfioinut itsensä yhdeksi suurista ja Suomen kansan silmissä se oli joko vihattu tai rakastettu seura. Keväällä pelaaminen oli kuitenkin realistista, joka kausi. Nykyään Jokerit on vain neutraali kasa sitä itseään, kun roikkuvat venäläisten talutusnuorassa vuodesta ja mahdollisesti vuosikymmenestä toiseen. Fanin näkökulmasta sellaisen seuran menestymättömyys, jonka olisi kuulunut olla dynastia suomalaisessa jääkiekossa ottaa koville. Eikä sitä menestystä ole tarjolla ainakaan seuraavaan viiteen kauteen kuin tuonne maaliskuun alkuun saakka (menestystä suorastaan huutaville faneille tämä on floppi), vaikkakin sinänsä kunnioitettava suoritus kovassa sarjassa. Suomalaisen jääkiekkoilun kovimmat matsit pitää pelata silloin kun kevät alkaa haisemaan luonnossa ja päivät alkavat olemaan oikeasti pitkiä. Ei keskellä talvea ja sekin on yksi pitkä miinus tähän KHL:n masentavaan olemukseen. Ei tunteen ja menestyksen paloa korvaa se, että yksittäiset pelit SKA:ta ja TSSKAa vastaan ovat tasoltaan parhaimmilaan jopa NHL tasoisia. Se ei korvaa sitä tyhjyyttä kun Areenan ovet suljetaan jälleen viimeisen kerran kauden päättymisen merkiksi.

  Joku voisi sanoa gloryhunteriksi, joku taas viisastella, että Jokereilla olisi edelleen pelit käynnissä jos pelaisi finaaleissa. Mutta ei, tässä ei ole kyse gloryhunttaamisesta tai uskon menettämisestä. Vaan siitä, että omalla rakkaalla seuralla olisi kaikki hyvin ja identiteetti palautuisi entiselleen, Helsingin Jokereiksi joka taistelisi Suomenmestaruudesta 3,0 miljoonan pelaajabudjetilla. Nyt me joka kevät katsomme vierestä sitä leikkiä, joka oli jääkiekkofanittamisen syvin ydin, omasta mielestäni. On täyttä masokismia tulla tänne toitottamaan, että this is KHL ja kuinka on hienoa, että pelaamme näin kovassa sarjassa kun oma joukkue on ollut peleistä ulkona jo ties kuinka kauan.

  Jälkikäteen on helppo viisastella, mutta vituttaa suunnattomasti se, että Kekäläisen projekti jäi Jokereissa pahasti kesken. Se pienen pieni aikakausi oli Jokereiden historiassa varmaan kirkkaimpia ja mahtipontisimpia aikoja. 90-luvulla tunteella tätä jengiä kannattaneet varmasti voivat olla eri mieltä, mutta sitä yleistä tunteen paloa tota jengiä kohtaan oli aivan saatanan hieno katsella ja on edelleen tasaisin väliajoin tsekkailtava Youtubesta. Nyt tyhjään Eteläpäätyyn ovat jääneet ne, jotka haluavat sitä hyvää lätkää halvalla. Ja ne elinkautiset (minä mukaanlukien), jotka eivät osaa päästää irti. Ja mitäs sitä käykään kiistäminen: Keväisin Jokerit on Helsingin kakkosjoukkue.

  EDIT. Jaa @V-G- osannut kirjoittaa ylempänä analyysia kuin omalta näppäimistöltä. Kiitos siitä.
   
 22. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa
  Lainaus:
  Eipä sitä ole kukaan tässä kiistänytkään ettei kohelon kärkisi olisi kollektiivisesti euroopan sarjoja edellä. Hienoa vaan jos lätkä kehittyy, mutta ainoa miinus henkiläkohtaisellla tadolla että juuri Venäjä siinä kehityksen kärjessä. On ollut ties mitä dobingia, pienten maiden sotilaallisia valtauksia yms paskaa mitä tuohon kivikautiaeen kulttuuriin kuuluu. Yök. VMP.

  Itse sain nauttia pitkästä aikaa kotimaisesta lätkästä kun tsiigasin tänään Tapparan ja Jullien väännön. Hyvää lätkää jota katsoisin tynnesiteistä johtuen noin 100x mielummin kuin em. ryssäpaskaa, mutta jokaiselle jotain, ymmärränän toisille "paremman pelin" vaatimukset. En niitä itse todellakaan allekirjoita, mutta kuten sanoin on meitä joka junaan.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017 klo 22.02
 23. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa
  Lainaus:
  Joo!! Seuran osuus on olematon kunhan vain peli on parempaa. Have a nice life.
   
 24. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Hyviä pointteja ylläolevilta @-Ville- ja @KuumaaKamaa. Onko tämän tyyppisiä palautteita yritetty antaa toimistolle ja mieluiten Hjallikselle asti? Eihän kannattajien mielipiteillä nykyään juuri merkitystä ole, mutta näkisivätpähän ainakin mitä fanien keskuudessa ajatellaan.
   
 25. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Niillä jotka seuraavat KHL:ää tai Liigaa nimenomaan sarjana, on toki tärkeää se, että peli on playoffien loppupuolella sellaista kuin haluavat. Ja KHL:ssä se on huomattavasti parempaa. Kuten pitääkin, koska budjettierot ovat nettopalkoissa yli kymmenkertaiset.

  Sitä olen tosin ihmetellyt, miksi Jokerit ei ole tärkein. Muutamalle kirjoittajalle kuten @-Ville- Jokerit on kaikista tärkein, mutta nämä sarjafanit lähinnä vittuilevat... Mistä tämä kertoo?

  Kun pelattiin Liigassa, ei playoffit kiinnostaneet tippaakaan, kun Jokerien tie päättyi. Nyt näyttää olevan osiomme eri ketjuissa sellaista menoa, että tärkeintä on se, että KHL:ssä pelataan konferenssifinaaleissa ja finaaleissa hyvää lätkää. Mitä vitun väliä sillä on, jos Jokerit ei ole mukana?