Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Nyt vituttaa!

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Swearengen, 18.10.2011 klo 21.54.

 1. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kohelon molemmat konf finaalit menivät 4-0. Kertoo tuon sarjan "tasaisuudesta" ja "urheilullisuudesta" riittävästi.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Katoitko pelejä? Oli aivan tasaisia pelejä ja esim jos Loko olis jättänyt ekan vieraspelin sössimättä niin mitä vaan olisi voinut tapahtua.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No, olishan se kiva kun suosikkijoukkue vielä pelaisi mutta hei, siellä on kevät... Voi pelailla korista, futista, golfata, nauttia valosta...
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Bingo!

  Siis se ero on aivan älytön. Katsellut tässä hifk peliä kolmannesta erästä eteenpäin, samoin nyt Mansen paikallispeliä niin ihan jännää viihdettä mutta taitotaso on kyllä suorastaan luokaton. Syötöt jää aina ekaan mieheen, ei taklauksia, maalinedessä hirveästi tilaa, luistelunopeus näyttää löysältä, kukaan ei saa 1:1 tilanteessa yhtään mitään aikaan jne... varsinkin tuo vika kohta pisti eniten silmään.

  Keränen ollut yksi parhaista ja saanut itseluottamuksen takaisin. Tosin nyt otti tyhmän jäähyn...
   
 5. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Fågelit sjungaa ja stadissa skulataan. Vaan ei Haspulatovit...
   
 6. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Täytyy sanoa että vaikka hyvä ja vauhdikas ja taitava kiekko on aina kivaa niin vaihdan sen koska vaan huhtikuun alun pudotuspelikiekkoon oli se sitten millaista räpellystä vaan. Jos kiekon hyvyys on mittari niin sitten änäriä, mutta se ei ole koskaan sama kuin oman joukkueen seuraaminen. Yksi iso ongelma KHLlässä on että vastustajat SKAta lukuunottamatta eivät vieläkään herätä minkäänlaista reaktiota, enkä kolmen KHL kauden jälkeen muista puolienkaan nimiä saatika tiedä mihin vastustajien kotikaupungit kartalla sijoittuvat. Eikä suoraan sanoen kiinnostakaan, mitä väliä. Sen kautta ei joukkueista tule minkäänlaista mielikuvaa mieleen, enkä usko että asia muuttuu viidessä kaudessa. Pahin juttu on että vastustajien fanien kanssa ei tule minkäänlaista nettikeskustelua vaikkapa otteluketjuissa, siellä omat kehuu ja haukkuu omiaan ja siinä se. Koko homma tuntuu vaan tosi haljulta.

  Ja vituttaa kun tuntuu että oma rakas jengi ei osaa tehdä asioita kunnolla.

  a) Junnut kuntoon. Rahaa on. Kekäläisen sapluuna on. Toteuttakaa! Mikä helvetti siinä on niin vaikeaa? Ja jos ei muuten osaaminen riitä niin soittakaa Keklulle ja kysykää. Hattu kouraan ja oppia hakemaan.

  b) Suhde faneihin kuntoon. Palkatkaa yksi oikeanlainen ihminen tekemään fanien kanssa hommia oikein tosissaan. Kestäkää kritiikkiä. Oppikaa virheistä. Mahdollisuuksia on. 2000-luvun Jokereilla olisi mahdollisuus olla tiennäyttäjä jos vaan oikeasti haluaisi.
   
 7. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Olen myös katsonut ja kyllä Liigan playoffien taso on selvästi heikompi. Mutta niin pitääkin olla, kun toisilla on 2-4 miljoonan rosteri ja toisilla lähteistä riippuen 40-80 miljoonan rosterit.

  Samaa mieltä finaalisarjasta joskin sillä varauksella, että SKA saa "edes" Datsyukin suht normaalikunnossa takaisin. Vaan eipä taida saada. Samoin Voinovin puuttuminen on iso lovi, jos on pois, kuten vähän ounastelen.

  Vituttaa päättää kausi helmikuussa. Aina. Parempi olisi pelata päätyyn asti hyvällä joukkueella huonommassa sarjassa kuin pudota kättelyssä huonolla joukkueella (suhteessa kärkeen) paremmassa.
   
 8. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä. Ja kun odotusarvo on se että tämän kauden suoritus on se "hyvä taso" johon päästään jos hommat natsaa ok. Erinomaisella suorituksella sitten jopa toiselle playoff kierrokselle ja siellä 4-0 tai 4-1 turpaan.

  Haukkukaa vaan gloryhuntteriksi, mutta kyllä se että pelataan edes jollain realistisella mahdollisuudella koko sarjan voitosta tekee koko homman seuraamisesta mielenkiintoista. Urheilua tämän kuitenkin pitäisi olla.
   
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  A
  Lainaus:
  Äläs nyt! Hjallishan sanoi että oltiin lähellä mestaruustason menestystä kun pistettiin mestaruustason TsSKA niin koville. Siitä Hjallis ei ole tosin tehnyt ulostuloa että Jokerit 4-0 voittanut joukkue hävisi joukkueelle joka puolestaan hävisi seuraavalle joukkueelle 4-0.
   
 10. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  B
  Lainaus:
  Äläs nyt! Hjallishan sanoi että Jokereiden menestysmahdollisuudet pitää suhteuttaa budjettiin. Budjetti on pieni joten meidän pitää olla iloisia pienestä menestyksestä. Tehdään iloista kiekkoviihdettä koko Suomelle ja vietetään kesälomaa maaliskuun alusta lähtien.
   
 11. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Jokereiden suurin ongelma koko 2000-luvun on ollut Hjallis, eikä kukaan muu. Keskinkertainen liikemies leikkimässä kiekkopomoa ei vain toimi. Resursseja on, mutta niitä ei osata hyödyntää. Kekäläisen aikana nähtiin, että ammattilaisten ollessa töissä Jokereilla olisi kaikki mahdollisuudet olla oikeasti se Suomen suurin ja kaunein. Mikäli Kekäläisen viitoittamalla tiellä oltaisiin jatkettu, olisi Kanada-malja ollut selviö ennemmin tai myöhemmin. Harkimo sen sijaan ei ymmärrä urheilujohtamisesta hevonpaskaa ja tämän seurauksena yksi suomen suurimmista ja perinteikkäimmistä seuroista ajettiin lähes konkurssiin ja venäläisomistukseen.
  Edelleen odotan sitä päivää, että joku toimittaja uskaltaa laittaa purjehtijan lujille ja lypsää kunnolliset perustelut seuran nykytilanteelle ja syyt miksi tähän on päädytty.
  Ja tosiaan, olisihan se kiva pelata vielä huhtikuussakin.
   
 12. Anzta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, JKS
  Kyllähän vähän pistää vituttamaan kun liigan playoffeja seurailee, että miksi me ei olla siellä? Olkoon pelin taso huonompaa. Ei kiinnosta. Siellä on kaikki jengit jotka herättää tunteita. Siellä on meidän perinteet. Tällä hetkellä meitä perseraiskataan kohelossa, jota ei todennäköisesti koskaan voida edes voittaa. Vastustajat ei herätä mitään tunteita. Helvetti enhän mä edes osaa nimetä puoliakaan kohelojengeistä. Miksi Hjallis miksi? Miksei voida vaan olla se Suomen suurin ja kaunein Jokerit liigassa. Nyt vedetään Venäjän liigassa. Eihän meillä oo ees täällä vastustajan faneja, kelle kuittailla duunipaikalla eilispäivän pelistä. Ei tää oo ollu enää se Jokerit johon aikanaan pikkuskidinä rakastuin. Ei me silloinkaan mitään voitettu, mutta tsäänssit oli. Ja oli Ifk, oli Kärpät. Missä ne on nyt?
   
 13. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Sanasta sanaan samat ajatukset. KHL ei herätä mitään tunteita. Toki kovatasoista kiekkoa, mutta eihän nämä Automobiilit sunmuut mitä näitä nyt edes on, tarjoile mitään tunteita mitä ei tarjoilisi esimerkiksi Saipat ja Jypit. Liigassa on sentään tutut vastustajat joita vastaan on edes jotain tunteita, täällä meillä kohelossa tulee vastaan näitä Socheja, Amureita ja Neftehimikkejä. Astukoon esiin se, joita nämä jengit kiinnostavat ja herättää tunteita.

  Ja lisättäköön tähän vielä, että olen kyllä katsonut jokaisen matsin viaplayn kautta. Jopa kaksi ottelua kävin paikan päällä katsomassa. Muovinen tapahtuma.
   
 14. Juzsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
  Lainaus:
  Molemmista liigoista löytyy muutamat joukkueet jotka kiinnostavat tai herättävät tunteita. Jokerit herättää tunteita kyllä ja sehän tässä tärkeintä on.
   
 15. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Täältä nousee varovasti käsi ylös kiinnostuksen merkiksi. KHL:ää kun on tullut seurattua jo ennen kuin Jokerit sinne siirtyi, niin vastustajat ovat hyvinkin tuttuja. Jääkiekkoa ja muitakin urheilulajeja paljon seuraavana kyllä tunne moudostuu ensisijaisesti tasokkaan pelin kautta. Tästä johtuen NHL on toki selkeä ykkönen seurattavan kiekon osalta, mutta kyllä Kohelo on sitten se eurooppalaisesta kiekosta paras vaihtoehto. Jokereitten tapauksessa erityisesti, koska matkaa hallille tulee sen verran, että muutamaa kertaa enempää kaudessa ei paikalle pääse ja TV:n kautta KHL on kyllä usein huomattavasti hauskempaa katsottavaa kuin Liiga.

  Jokereitten KHL ajalta on tullut katsottua lähes kaikki pelit ja kyllähän esim. mainitsemasi Avtomobilist herättää tunteita. Samankaltaisia tunteita kuin moni muukin jengi: mielenkiintoa pelitapaa kohtaan, innostusta mahdollisuudesta nähdä hienoja yksilösuorituksia. Esim. tuon Avtomobilistin kohdalla Anatoli Golyshev on pelaaja, joka voi tehdä kentällä yllättäviä asioita. Joitain kausia takaperin heillä oli rankkarikisoihin lyödä Denis Abdullin, jonka kiemurat olivat välillä melkoista seurattavaa. Näitten jengien kohdalla ei koskaan tiedä mitä sieltä tulee. Tuleehan sieltä myös ohipelejä niin kuin kaikissa liigoissa, mutta kyllä KHL:n potentiaali viihteelle on suurempi kuin kotimaisen liigan. KHL-joukueet herättävät tunteita samalla tavalla kuin NHL-joukkueet.
   
 16. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  @HockeyIsLife Jep kyllähän kohelo on ihan eritason viihdettä tv:stä/netistä katsottuna kuin kura-Liiga.. Toki nautin kyllä eniten tältä kaudelta lätkäpeleistä tässä Ipa-Kahvara eeppisessä sarjassa, mutta se onkin ihan täysin tunnepuolen juttu ja mikään jellonien MM-finaali ei edes tänä keväänä korvaisi tätä tunnetta. Runkkaripelit ei niin kiinnosta tv:stä katsottuna kun ei muutenkaan näy Nelonen pro taika Ruutu, hallilla tosin aina viihdyn ja nautin Ipan peleistä koska urheilu on vaan parasta paikanpäällä!
   
 17. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Tämähän se juttu on. Tunnepuoli kun on täysin subjektiivinen asia. Toisille tunne syntyy eri asioista kuin toisille. Vaikka tuo Tampereen derby on se oma paikalliskamppailu, niin ei se taas itseäni kuitenkaan niin paljon kiinnostanut, vaan katsoin mieluummin tällä kertaa KHL:n pleijareita. Tuossa vaan kun kyseltiin, että mikä sitä kiinnostusta herättää kohelossa, niin koitin tuota omalta kohdaltani vähän avata. Minulle se juttu on kuitenkin aina olut lätkän seuraaminen, ja joukkueet se toissijainen asia. Toki joka liigaan löytyy muutamia seuroja, joita erityisesti tsemppaan, mutta perusteet näille valinnoille vaihtelevat suuresti pelitavasta yksittäisiin pelaajiin tai vaikka niin triviaaliin asiaan kuin peliasuun.
   
 18. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ymmärrettävää, mutta mitä tekemistä tuolla on Jokerien kanssa? Voit katsella KHL:n konferenssifinaaleja ja finaaleja Tapparan/Ilveksen/Jokerien sarjasta riippumatta. Olet KHL-fani, jota ei Tampereen derbykaan kiinnosta. Itseäni ja monia muita Jokerien perinteisiä kannattajia vain Jokerit kiinnostaa. Sarjasta riippumatta.

  Jokerien osalta sanon vielä kerran sen, mikä vituttaa. Se että ei pelata edes maaliskuussa. Vittu.
   
 19. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Tuo nyt ei suoranaisesti Jokereihin liitykään, vaan oli vain osa tuota keskustelua siitä, mitkä asiat herättävät kiinnostusta jääkiekosta puhuttaessa. Itselläni Jokerit kuuluu noihin kannatettaviin seuroihin, ja tuosta samaa mieltä, että Jokereiden lyhyt kevät vituttaa. Olkoonkin että itseäni aika maltillisesti, kun en ole vittuuntuvaa tyyppiä etenkään urheilun osalta. No, lätkäkauden huipentumat ovat edessä liigassa kuin liigassa, joten ei muuta kun jännäämään. Liiga, KHL ja kirsikkana kakussa NHL tarjoavat varmasti vielä jännittäviä hetkiä ennen loppuratkaisuja.

  En sitä myöskään tuolla meinannut, ettei Liiga kiinnostaisi lainkaan. Kyllähän tuota tulee seurattua ja Hakametsässä aina välillä vierailtua, kun se suht lähellä on. Kuitenkin NHL on ykkösseurattava, KHL kakkonen ja Liiga kolmas. Näissä vastauksissanihan koitin nimenomaan tuoda tällaisen jääkiekon suurkuluttajan näkökulmaa esille KHL:n kiinnostavuudesta, kun tuolla aiemmin kyseltiin, että kenessä nämä Siperian Saipat herättävät tunteita. Ymmärrän ihan hyvin sen, että joku seuraa vain yhtä joukkuetta sarjasta riippumatta. Sori, jos on menty ohi aiheen.
   
 20. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Juu, ymmärsin kyllä mitä kirjoit, @HockeyForLife ja oma kommenttini koski Jokerien ketjussa Jokereita. Vähän sama kuin menisit Ilveksen ketjuun tänään kertomaan, että turha vittuuntua, Liigahan jatkuu vielä välierillä.
   
 21. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Lainaus:
  Välitetään oikealle nimimerkille :D @HockeyIsLife
   
 22. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Heh, ehkä pitäis mennä kokeilemaan tonne Ilves-osioon. Jokereita vaan tullut sen verran seurattua, että täällä mielellään keskusteluun osallistuu. Ja on muuten hämmästyttävän samanlainen nimimerkki sattunut. Olis varmaan pitänyt allekirjoittaneen käyttää mielikuvitusta nimimerkkiä keksiessä :D
   
 23. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nyt kun omista pleijareista on kulunut hetki niin sen lisäksi että ei pelata maaliskuussa vituttaa myös se että tämä kausi oli sen tason pyristelyä että putoaminen oli jopa helpotus. Kummallinen tunne kun fiilis rakastamaani joukkuetta kohtaa oli että loppuisi jo niin pääsisi tekemään ensi kaudella paremmin. Jos tuolla olisi pelannut joukko nuoria, joista olisi kasvamassa tulevaisuuden joukkue niin sidos joukkueeseen olisi vahvempi vaikka esitykset olisivat viime kauden kaltaisia. Nyt kun ollaan ostoporukka niin palkkasoturien pitäisi olla niin kovia että niistä haluaisi omia poikia. Tällä kaudella yksikään tälle kaudella hankittu pelaaja ei ollut sellainen jota toivoisin ensi kaudella kokoonpanoon. Osa oli ihan ok, mutta silti sijoitetulla rahalla pitäisi saada vielä kovempia.

  Ymmärrän että jos katsoo lätkää lätkän takia KHL kiinnostaa. Minä katson lätkää Jokereiden takia (ja Suomen maajoukkueen).
   
 24. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kiitokset. meni nimimerkkinne iloisesti sekaisin.Ja @Mordjinn tiivistää hyvin tuossa yllä omiakin ajatuksia.
   
 25. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ottaa päähän kun Jokerit ei taistele Suomen mestaruudesta. Yhtään KHL- pleijari peliä en ole katsonut Jokereitten tiputtua. Mielummin seuraan Suomen liigan pleijari pelejä.