NHL16 – Hockey Ultimate Team

  • 211 743
  • 1 561

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Itse olen tätä lähinnä supertähtiliigassa pelannut jos on kokoelmia varten kerättävä puckseja, kun kone on suhteellisen helppo supertähtenäkin vastassa ja 5 maalia saa helposti tehtyä. Pakkoja keräillyt nyt halvimmat eli Arizona, Buffalo, Carolina, Florida, New Jersey, Toronto ja All-Starit. Ekman-Larssonin kun myytyä saan niin sitten on saan Sedinit ja Millerin ostettua Vancouverista jonka jälkeen Winnipegiä kohti. Edelleenkin ainoat yli 85 ovr pakoista saatuina Faulk ja Kronwall, vaikka puckseilla aika paljon pakkojakin oon ostellut...
Schneider on kyllä ollut aika ilmiömäinen maalissa, aikaisemmin ostin Millerin niin tuntui ettei mitään saanut kiinni.
Joukkue

Huberdeau-J.Staal-Niederreiter
Hagelin-Galchenyuk-Cogliano
Zuccarello(C)-Vermette-Vrbata
Bodker-Filppula-Helm

Kronwall(A)-Voynov
Vlasic-Klingberg
M.Staal-Vatanen(A)

Schneider
Niemi
Hiller
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
HUT kyrvähtelee täällä nyt vähän väliä kun tallennan ja muutan kokoonpanoa. Hellurei EA.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Viimeisen viikon on ainakin itellä ollu ihan käyttö kelvoton toi hut. Jäätyilee ja tekee siitä failed to retrieve data tms.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Keräilly hopea pakkoja harrastuksen vuoksi. Myyny pienellä voitolla, kun on kärsivällisesti ettiny halpoja ja eipähän tarvii sopimuksia ostella. Noin puolet AHL-jengeistä keränny ja tänään palkittiin. Napsahti Quick. Joutuu laittamaan perkele Rinteen myyntiin ja ehkä keräämään La Kingsin kuitenkin, kun ei kalliista puutu kuin Doughty, Kopitar ja Gaborik. Tuli vähän puskista tämä.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Eilen paloi käämi kun keräsin siinä duunin jälkeen tyttökaveria kotiin odotellessa pari aikaisemmin aloitettua pronssikokoelmaa loppuun. Eihän noita kokoelmia meinannut saada millään hyväksytysti läpi, näytti välillä 28/28 mutta se completed-nauha puuttui ja pakkoja ei näkynyt. Ja välillä taas näytti käsittämättömästi jotain 12/28. Täytyi molemmista kokoelmista käyttää pelaajia inboxissa yhteensä toista kymmentä kertaa ja siinä välissä lentää puolisen tusinaa kertaa ulos HUTista koska "failed to retrieve data". Palkitsevaa hommaa. Pakoista ei tullut kultakortteja tällä kertaa.
 

Ribals

Jäsen
Tänään on se päivä, kun saan jengin siihen kuntoon, että päästään kairaamaan oikein olan takaa HUT:ia! Ostoslistalla herrat Datsyuk, Lindros, Hedman ja jokin rightin pakki. Mahdollisesti jokin kolmoskentän laiturikin.

Tietenkin jos PSN:ää ei kaadeta. Pahoin pelkään, että tapahtuu viimejouluiset...
 

Lazion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Tuli kiva dublication bugi vastaan kun eilen Espoon Bluesin kokoelmaa viimeistelin. Ostelin puuttuvat kortit marketista, mutta peli ei rekisteröinyt täyttä kokoelmaa joten laitoin suurimman osan pelaajista tunniksi myyntiin, noh huutokaupan päätyttyä löytyi kokoelmasta ja saapuneista kasa samoja kortteja. Tänään ei enää sama onnistunut.. Harmi etten mitään arvokkaampaa tajunnut glitchailla.
 

Ribals

Jäsen
Hitto meinasi leikata äsken tän peli kanssa kiinni. Joku ryssä vastassa ja armoton lagi päällä koko ottelun ajan (mihin asti peli kesti). Johdan 2-0 ja helppo voitto tulossa, ryssällä kova nippu, mutta oli kädetön. Sitten peli freezaa ja yhteys ea-palvelimiin katkesi. Olin varma että häviö paukahtaa tilille, mutta ei näy.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Se olisi HUT:ssa tarjolla nyt joulupyhien ajan peleistä ansaitut coinsit kaksinkertaisesti ja tällä kertaa ihan oikeasti sillä 2,00X kertoimella eikä 1,5X kuten oli parina edellisenä kertana.
Tuossa aamulla pelailin pari peliä pikaisesti tekoälyä vastaan ja heitin avauserään 5-0 tauluun ja jätin ohjaimen pöydälle jatkaen muita askareita. Helpot noin 2300-2400 coinsia per peli tarjolla.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Klassinen jouluhauskuus alkanut, kun ei pääse EA:n palvelimille NHL:llä eikä SW Battlefrontilla?
 

Ribals

Jäsen
Taisi olla vain ruuhkaa, nyt ainakin pääsee servuille. Uusi pakka tulee todennäköisesti 2:00, joten silloin pitäisi hintojen alkaa tippua. Odotellaan sitä. Kovasti odotellaan, että saataisiin nippu siihen kuntoon, että päästään pelaamaan!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö tuossa yksi päivä tullut pelipäivitys? Ihmeen vaikeaa ollut maalin teko tuon jälkeen. Ovatko muut huomanneet samaa? Esim. pakkien onetimerit osuvat nyt pääsääntöisesti ekaan ukkoon, menevät ohi maalin tai epäonnistuvat muuten vaan. Yhtään mahtilämäriä ylänurkaan en ole saanut enää tehtyä suoraan syötöstä. B-pisteen takakaarelle nousulla uppoaa edelleen, jos saa vastustajan kärkikarvaajan vipuun. Tavallaan ihan realistinen päivitys. Toinen mitä huomaisin niin hyökkäys alueen sitomisaloitus ei enää johda automaattiseen maalipaikkaan, vaan nyt puolustavan joukkueen pelaajat osaavat myös reagoida siihen + kiekko ei välttämättä jää staattisesti paikalleen, vaan kimpoilee jaloista sinne tänne. Itse en tätä harrastanut, vaan olin lähinnä ottavana osapuolena, niin hyvä uudistus sekin. Ainoa miinus tässä nyt on se, että maalin merkitys kasvaa älyttömästi ja antaa sitten toisaalta heikommille pelaajille sauman yllättää. Itsellä oli tuossa juuri sellainen peli, että itse sai ampua 15 kertaa yhden maalin eteen ja vastustajan veskari veti monta "all hope was lost" torjuntaa ja kun vs tekee sen pari niistä harvoista paikoistaan, niin saa todella tehdä töitä voittonsa eteen. Mistä sitten lisää maaleja? Mielestäni niitä voisi tulla enemmän sellaisten taisteluripareiden kautta. Nythän ripareita näkee pääsääntöisesti vain näistä valmiiksi animoiduista patjatorjunnoista, joita jotkut hakee. Tippuu aina siihen hyökkääjän lapaan, mutta voisi tulla enemmän maaleja irtokiekoista ja maalinedusruuhkista. Nythän kun ripari tippuu, niin siitä ei ole käytännössä mitään palaa laittaa sisään, jos bottipakki on metrinkään säteellä. Oikeassa elämässäkin riparin jälkeen tulee monesti sellainen hetken kuollut tilanne, kun kukaan ei tiedä missä kiekko on. Bottipakit tietävät nanosekunnissa missä kiekko on ja pokettavat vaikka selkä kiekkoon päin.
 

Ribals

Jäsen
Kaksi ilmaista pakkaa jokaiselle pelaajalle! 12 korttia, 5 harvinaista ja pakka on sunnuntaihin asti lunastettavissa. Mitään isoa erikoispakkaa ei vielä tullut eli tulee varmaankin tämän päivän puolella päivällä.

Pelaamispäivitys ei ainakaan mielestäni ollut mikään kovin suuri, en ainakaan itse huomannut isoa eroa vanhaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Olipas ylläri että pakoista tuli aivan totaalista hyperkuraa, mitä muutaman sopparikortin ja coinseja vähän sai.

Päivitys korjasi sen jonkun jäähybugin, kun joillain alivoima oli kestänyt koko erän vai pelin loppuun asti kun jäähy loppui.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Taisi olla vain ruuhkaa, nyt ainakin pääsee servuille. Uusi pakka tulee todennäköisesti 2:00, joten silloin pitäisi hintojen alkaa tippua. Odotellaan sitä. Kovasti odotellaan, että saataisiin nippu siihen kuntoon, että päästään pelaamaan!

Kyllä he oli todellakin kaataneet EA:n servut useaksi tunniksi. Säälittävää etteivät parempaan pystyneet.
 

Ribals

Jäsen
125k:n/20€:n pakka saatavilla huomiseen kello 20:00 saakka. Veikkaisin, että tuon pakan jälkeen tulee isompi pakka, joka pudottaa pelaajien hintoja ja silloin ainakin itse käytän kaikki jäljellä olevat kolikkoni pelaajien hankintoihin.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Innostuin näillä tuplahinnoilla nyt keräämään Vancouverin, Winnipegin, Calgaryn, Columbuksen ja Edmontonin. Calgaryn pakoista tuli sentäs Saad, edes jokin hyvä, mutta muuten normi kuraa ja lähinnä kortteja pakkoihin jotka on jo kerätty... Bostoni seuraavana vuorossa, on tää kieltämättä aika koukuttavaa tämä kerääminen. Nyt siis 11 + allstarit kerätty.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ilmaisia joulupakkoja ja jouluhan sieltä napsahti Luongon muodossa. Saan vihdoin ja viimein heittää Masonin kypärästä vittuun joukkueesta!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Keräilly noita AHL-jengejä. Utica Comets muuten ollut jo monta päivää valmis, mutta Pedan puuttuu. Niitä on kyllä pilvin pimein myytävänä, mutta hintapyyntö 500 000 melkein kaikilla. Sitten yksi oli myynnissä 20 000. joku 2-3000 ihan maksimi mitä maksan. Mikäköhän tuossa on takana, että jengi hinnoittelee tuon yhden pelaajan noin korkeaksi. On siellä joistain korteista pyydetty sitä 5000, mutta tuo menee jo ihan överiksi.

Sain noista AHL:stä saaduista pakoista Quickin. Joutu myymään Rinteen pois. Palkitsi noiden keräily.
 

Metsuri #37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Keräilly noita AHL-jengejä. Utica Comets muuten ollut jo monta päivää valmis, mutta Pedan puuttuu. Niitä on kyllä pilvin pimein myytävänä, mutta hintapyyntö 500 000 melkein kaikilla. Sitten yksi oli myynnissä 20 000. joku 2-3000 ihan maksimi mitä maksan. Mikäköhän tuossa on takana, että jengi hinnoittelee tuon yhden pelaajan noin korkeaksi. On siellä joistain korteista pyydetty sitä 5000, mutta tuo menee jo ihan överiksi
Korkeiden hintojen takana on eräs Youtubettaja (BaconCountry), joka jakoi ennen joulua kortteja ilmaiseksi. Ainut ehto oli laittaa kyseinen pelaaja myyntiin puolella miljoonalla.

En saanut joulupakkoja?
Marketista löytyy.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Korkeiden hintojen takana on eräs Youtubettaja (BaconCountry), joka jakoi ennen joulua kortteja ilmaiseksi. Ainut ehto oli laittaa kyseinen pelaaja myyntiin puolella miljoonalla.
Ärsyttää kun Bacon on PS:n puolella. Olisi kelvannut joku kortti oikein kivasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös