NHL-huumoria

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings
Kertokaas kuka Dallasin pelaaja tuossa kuvassa on?
 

Liitteet

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei ole tosi, NBCSN on tehnyt mainoksen game #4 Tämä on käsikirjoitettu, salaliitto Ref Joset mestariksi. Laitamma hymiö tähän loppuun niin kukaan ei usko, että en ole, olen tosissaan. :)

NHL Capitalizes on Blues Misery
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eka Domi oli paras

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
MTV Jääkiekko yrittää parhaansa:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/winnipeg-kauppasi-patrik-laineen-ketjutoverin-nhl-ssa-siirtohinnassa-valtava-romahdus/7435802?fbclid=IwAR3VfdCtNHFhCRjkQa6eVmbhEnFdJnDWSIYrvWMk9ABNkTUDtlsK3P4M304#gs.g4jpb7

Näköjään juttua oli onneksi päivitetty ja mukaan lisätty Hayesin sopimustilanne, joka "saattaa vaikuttaa siirtohintaan". Älä ihmeessä.
Hyvä tietää, että jos omat duunit kosahtaa, niin on aina ikkuna auki urheilutoimittajaksi.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Twitterin ykköstykki eli DanyAllstar15 pisti pari aika hyvää tuohon liittyen:

Bruins fans beating the fuck out of each other is what sports are all about. Passion. It’s like fighting your brother. Sometimes you just get so god damn drunk in public that as soon as the WWE music comes on you just gotta punch someone right in the face. Rockstar shit.
Big Heat on Twitter

TD garden: you absolutely cannot play WWE music in a building that sells alcohol and also happens to have 20,000 people from Massachusetts in it and not expect fist fights and bloodshed. Hope everyone made it out ok. Series is long from over.

Big Heat on Twitter
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös