vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Sehän nyt lipsahti tunteisiin. Tarkoitukseni ei suinkaan ollut loukata. Kyseessähän oli äärimmäisen vakava tilanne, joka sai onneksi onnellisen lopun.

En ottanut kantaa mestaruuksiin mitenkään, mutta lähtökohtaisesti niiden voittaminen on kuitenkin olennaista huippu-urheilussa.

Kaikkea hyvää.
Ihan kauheasti meni tunteisiin. Onneksi pääsin nopeasti terapeutin vastaanotolle käsittelemään nämä tunteet, niin ei tässä mitään.
 
If that's true, if you don't know who I am, then maybe your best course would be to tread lightly.

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Ihan kauheasti meni tunteisiin.
Kyllä se on mennyt tunteisiin, kun puhutaan hienoista ihmisistä ja saavuttamattomista mestaruuksista. Tämän varmistaa ei mennyt tunteisiin -selittely.

Samaan hengenvetoon pitää todeta, että sinä vilpertti kuulut tännä NHL-palstalle juuri tämän takia. Eri joukkueiden kannattajat odottavat jo hykerrellen Sharksin lupaavan näköistä taivalta kohti Stanley Cupia. Taivalta, joka saa uhon nousemaan, mutta päättyy jälleen karvaasti. Uusi syksy tulee kuitenkin joka kauden jälkeen, ja paluu kirjoittajien joukkoon on itsestäänselvyys pienen katoamistempun jälkeen.

Let's go Sharks!
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Muutaman päivän vanha jo mutta laitetaan silti. Chara nosti hieman Scheifelen mailaa ja lähetti sen maata kiertävälle radalle.

https://www.youtube.com/watch?v=0lbF2ctWkdw

Tehokas ja sallittu mailannosto vai jäähyn arvoinen huitominen?

No Scheifele poimi myöhemmin mailansa ja teki saman vaihdon aikana vielä maalin joten sai viimeisen naurun.
 

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
"– Tyypillistä "Peksiä". Hän on vaatimaton jätkä. Loistava urheilia ja loitava maalivahti. Hän kustuu noita (huipputorjuntoja) onnekkaiksi 99 kertaa sadasta, mutta kovin moni jätkä ei tee tuollaista torjutaa illasta toiseen. Hän on yksi heistä, puolustaja Ryan Ellis ylisti hymy suupielissään." -- https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/755705-han-kutsuu-noita-99-kertaa-sadasta-onnekkaiksi-joukkuekaveri-hymyili-55-nollapelin

En tiedä onko tarkoitus apinoida Ellisin hampaatonta puhemaneeria, vai missä vika.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Connor McDavidin tähdittämä tuore CCM-mainos on silkkaa kultaa.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
Sitä älämölön määrää, jos Bortuzzo olisi hyppinyt noin Lindellin huitaisujen seurauksena. Mutta suomalaisen pomppiessa se on "ymmärrettävää".
Näinpä. Nolot hypyt Lindelliltä.
 
Sometimes maybe good, sometimes maybe shit. -Gennaro Gattuso

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Sitä älämölön määrää, jos Bortuzzo olisi hyppinyt noin Lindellin huitaisujen seurauksena. Mutta suomalaisen pomppiessa se on "ymmärrettävää".
Ai luulet, että Bortuzzo olisi sietänyt poikittaista mailaa? Siellä olisi tullut tuplaten kovemmin poikkaria ja ehkä muutama jabiki loppuun.
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Vaikka katsoin peliä vasta aamulla, repesin tilanteelle aika kovaa. Pudotuspeleissä pitäisi nähdä sentään kovaa peliä, vaikka runkosarja onkin mennyt sählymäiseksi maalintekokisaksi ja tehopisteiden laskeskeluksi.

Onko NHL lopettanut sakkojen jakamisen filmaamisesta? Eikös sen alunperin pitänyt mennä niin, että ensin saat korotettuja sakkoja ja lopulta pelikieltoja jos jatkat? Todellisuudessa tuo on lakaistu maton alle aika nopeasti lanseerauksen jälkeen. Esim Subban sai alussa jotain sakkoja, mutta nyt ei ole kuulunut mitään vaikka hän filmaa ihan samalla tavalla kuin ennenkin. Jalkapallomainen pomppiminen sopii hyvin linjaan NHLn nykyisen pehmoilun kanssa. Seuraavaksi voitaisiin ruveta jakaa kolmansia syöttöjä niille pelaajilla, jotka aiheuttavat jäähyn mistä syntyy lopulta maali. Markkinointikoneistolle tuntuu olevan elintärkeää saada lajiin enemmän 100 pisteen ukkoja, joten tuo lisäisi sitä, tulkoot filmausta lisää tai ei.

South Parkissa oli joskus hyvä jakso, missä NFL-pelaajat laittoivat foliohatut ja rintaliivit päälle + pallona toimi ilmapallo, jotta laji olisi poliittisesti korrekti ja kaikilla olisi kivaa + kenenkään ei sattuisi. Tuo oli sopivan yliampuva jakso, mutta johonkin tuohon suuntaan jenkeissä ollaan menossa, jos aletaan liikaa kuunnella "suurta yleisöä" joka tekee poliiseille ilmoituksia jos peleissä sattuu jotain spontaania. On tietysti ihan hyvä, että eurooppalaiset pehmopelaajat pärjäävät nykyään todella hyvin, vaikka he eivät ole yhtään sen parempia kuin aikanaan siellä flopanneet kollegat, mutta jokin kultainen keskitie olisi löydettävä ennen kuin on liian myöhäistä..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy