Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  On kyllä suomalaisena Kakko-fanina otollinen tilanne, kun ykkösenä mennessään kaverista tulisi ensimmäinen suomalainen 1st overall ja toisaalta kakkosena mennessäänkin olisi vielä se, että Kakko pääsisi seksikkäämpään ja perinteikkäämpään seuraan.
   
  Kynämestari tykkää tästä.
 2. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä ne painavat, kun scoutit ymmärtävät etteivät osanneet tulkita Kakon liigapelaamista oikein. Tekee ihmeitä saada pelata koutsille joka ei ole täysin vierautunut toimivasta jääkiekosta. Ja sitä paitsi, Kakko on antanut näyttöjä koko kauden ajan. Jos taas aletaan keräämään näyttöjä viimeisten 2:n tai 3:n kauden ajalta, niin siinä käy helposti Patrickit. Pelaajat kas kun kehittyvät. Esim. Kakko keväällä oli aivan eri Kakko kuin syksyllä, ja onkin siis äärimmäisen typerää edes huomioida syksyn pelejä, jos pelaajan nykytasoa miettii. Itseasiassa, se pitäisi nähdä positiivisena, että Kakko on vainut kauden aikana niinkin paljon kehittyä. On suorastaan käsittämätöntä olla ottamatta näinkin yksinkertaista asiaa huomioon. Tämä "sample size"-roska on yksi suurimpia syitä virhescouttaukselle. Parikin peliä riittää jos pitää silmät auki.
   
 3. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Joo, ja lähinnä peilaisin tätä tuollaiseen "51-49" tilanteeseen, mitä joku nimetön head scout Bobin jutussa turisi, ja kuinka korosti, että tilanne edelleen elää. Jos se Devilsin papereissa olisi tasan tai edes lähelle sitä, niin kyllä tällekin turnaukselle painoa annettaisiin (olettaen, että turnaus ja esimerkiksi Kakon esitykset jatkuisi vähän vastaavana). Tässä toki taustalla sitten nuo Sheron kytkökset Hughesiin, mikä on toki oma soppansa. Siltikin, en nyt ehkä ihan noinkaan jyrkästi näiden kisojen vaikutusta rajaisi poiskaan.

  Ja samoilla linjoilla loppusi kanssa, kuten eilen satuin tähän ketjuun ensimmäistä kertaa kirjoittelemaan. Joo, kyllä Hughesista se potentiaali paistaa selvästi, ei sitä voi paatuneinkaan Kakko-fani kieltää. Tosin tässäkin mielessä ihan mielenkiintoinen dilemma edessä, koska Kakko pelaa jo nyt niin korkealla tasolla. Hänestä ei bustia saa aikaiseksi, vaikka ryssisi miten. Hughesista sitten onkin jonkin verran kysymysmerkkejä, mm. tuo sentterikyvykkyys NHL:ssä.
   
  Giroux tykkää tästä.
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Nyt en ymmärrä ihan tätä kommenttia? Kyllä, Hughes hivelee, mutta yhtä lailla Kakkokin hivelee. Mutta tuossa heitin aika monta perustelua sille, miksi uskon Hughesin yhä menevän ykkösenä draftissa. Ihan mahtavaa, että Devils pääsee varaamaan kahdesta näin loistavasta pelaajasta. Mutta voin vaikka lyödä vetoa, että Hughes tulee silti menemään ykkösenä Devilsiin. Sen verran todennäköisenä sitä pidän.

  Minua hivelee erittäin paljon ajatus päästä katsomaan Hughesia tai Kakkoa jatkossa Devils-paidassa. Itselleni on ihan sama, kummanko maan kansalainen siellä joukkueessa vetää. Yritän vain vetää näkemäni, lukemani jne. perusteella jotain johtopäätöksiä siitä, kummanko pelaajista varaisin itse joukkueeseen ja kumman uskon Devilsin varaavan joukkueeseen. Molemmat ovat huikeita pelaajia/lupauksia, joista Sheron ja kumppaneiden on varmasti hieno fiilis päästä varaamaan toinen joukkueeseen.

  Sillä, että Shero tuntee Hughesin isän, ei ole päätöksessä yhtään mitään merkitystä. Tai saa olla aika amatöörimäistä tekemistä, jos sen perusteella aletaan päätöksiä tehdä.

  Mitä tulee Hischier-Patrick -draftiin, niin itse toivoin silloin ensiksi mainittua. Toisaalta silloin kisa noiden kahden pelaajan välillä oli jo huhtikuun draft-rankingeissa ihan 50/50, eli vielä selvästi tasaisempaa kuin Kakon ja Hughesin kohdalla. Mutta kuten sanoin, niin en usko päätöksestä tulevan helppoa Devilsille, mutta olen silti melko varma, että joukkue tulee varaamaan Hughesin. Jos Devils varaa kuitenkin Kakon, niin ei todellakaan haittaa pätkääkään!

  Olen aikaisemminkin kirjoittanut, että se on vähän hassua, kun täällä saa puolustella Hughesin ykkösvarausta ja HFBoardsin Devils-osiossa Kakon erinomaisuutta.
   
  Cliffer666 tykkää tästä.
 5. Tornados Jäsen

  Minä olen tähän asti pitänyt aika varmana Hughesin ykkösvarausta. Kakon näytöt näissä kisoissa on kuitenkin olleet huomattavasti kovemmat kuin odotin ja jos pelit jatkuvat samanlaisina, niin uskon Kakon ykkösvaraukseen. Keksin jopa optiovetoidean, johon saa tarttua 100 euroon asti ja kuka vaan voi suostua siihen ennen Suomen seuraavaa peliä. Väitän, että jos Kakko tekee yli 10 maalia MM-kisoissa, niin hänet varataan ensimmäisenä. Jos Kakko tekee vähemmän maaleja, niin veto raukeaa, eikä kumpikaan maksa mitään.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ei kyllä kahta sanaa kumman itse draftaisin ykkösenä. Kakko pärjäisi tuolla pelillä jo NHL playoffseissa ja olisi siellä merkittävä tekijä mille vaan joukkueelle.

  Lainaus:
  Tuommoinen lainaus HF Boardsilta.

  Lähinnä nyt kiinnostaa tuo Detroitin kutosen kannalta. Cozens tai Dach entistä todennäköisempi.

  Kris Draper taisi puhua "isokokoisista rightin senttereistä" jo syksyllä Red Wingsin targetteina.
   
 7. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Pikkuisen silti malttia, vaikka vähän keuliikin. Kakolta ollut loistavat kevät, uskon silti että Devils varaa Hughesin vaikka hän onkin vielä raakileempi pelaamaan ukkojen kanssa. Sentterit ovat kultaakin arvokkaampia, ja Hughes on poikkeuksellisen lupaava sellainen.

  Toki jos miehiä verrataan tällä hetkellä, voi Kakko olla edellä (ei toki vielä NHL-playoff-tasoa), mutta draftihan perustuu tulevaisuuteen, ei välttämättä ensi kauteen.
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Niin, jos drafti perustuu tulevaisuuteen, niin mitäs jos Kakko onkin tulevaisuudessa keskellä ja Hughes laidassa?
   
 9. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  U18 Suomi - Kanada pelissä Peyton Krebs teki vaikutuksen. Jotenkin tuli pelaajasta mieleen Joe Sakic ja näytti selkeesti että peliäly ois vahvuus. Oli vielä joukkueen kapu eli omaa kai sitten jotain johtajan ominaisuuksia. Krebs on pelaajatyyppinä niin lähellä minkälainen pelaaja Yzerman itse oli joten kyllä mulla on käynyt mielessä että nappaisko pojan tolla kutosvuorolla. Tossa 6-10 paikkeillahan toi Krebs on pyörinyt noissa rankkauksissa, joten ei ois mikään megaylläri.
   
  secord tykkää tästä.
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Jep tätähän on moni asiantuntija arvioinut, että Kakko lopulta on sentteri ja Hughes tulee pelaamaan koko uransa laidassa. Tässäkin valossa tilanne draftiin on mielenkiintoinen.
   
 11. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Kuinka paljon Kakolla on kokemusta sentterin hommista?
   
 12. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Turkulaiset osannee vastata tähän enemmän, mutta käsittääkseni on sekä junnuissa, että liigassa ainakin tuurannut tuolla tontilla muutamia pelejä.
   
 13. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Jos Turcotte menee kolmantena, niin en jaksa uskoa Avsin ottavan pakkia, koska tarvitsevat sentterin. Eli pikemminkin Cozens tai Dach Avsiin.
   
 14. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eiköhän nämä molemmat tule tekemään NHL-uran senttereinä. Toki ensimmäiset kaudet voi olla järkevä ajaa sisään liigaan laiturin tontin kautta, mutta lopulinen sijoituspaikka tullee molemmilla olemaan keskushyökkääjä. Toivottavasti Kakkokin varattaisiin kesällä nimenomaan sentterinä, eikä "laiturin status" laskisi pisteitä.

  Veikkaan silti Hughesin menevän ykkösenä vaikka näissä kisoissa kävisi mitä.
   
 15. Karamahti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Coyotes
  Minulle tulee jotenkin hakematta mieleen Forsberg/Sakic kaksikko Kakkosta ja Hughesista. Sano nyt näistä kumpi on parempi. Sen sijaan Podkolzinia en varaisi missään tilanteessa kympin sakissa. Siinä kaverissa ei ole mitään mikä oikeuttaisi kärkipään numerolle. Iso ja osaa teoriassa jotain, mutta ei saa pakettia kasaan. Arpanumero jollekin pullopersejengille.
   
 16. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Omasta mielestäni pelkästään maininta kokoetu on hiukan downgrading. Harvoin näkee pelaajaa joka käyttää kokoaan noin hyvin erottaakseen itsensä jäällä. Olen harvoin nähnyt 18 vuotiasta pelaajaa joka käyttää kokoaan noin hyvin hyväksi ja on tällä saralla vähintään tuo elite. Anttila on myös pelaaja jolla kokoetu jos ajatellaan tämä yksinkertaisena ominaisuutena.

  Kakko tekee itsestään isomman jäällä ja täysin verrannollinen tässä nuoren Barkovin, Rantasen, Forsbergin ja jopa Jagrin kanssa. Vaikka hänen fysiikkansa ei ole vielä lähelläkään huippua, niin edes aikuiset miehet tai NHL pelaajat eivät näytä pystyvän horjuttamaan häntä.

  Tuo ominaisuus erottaa hänet monista pelaajista. Se myös tarkoittaa sitä, että esimerkkinä alivoimalla, maalin edessä, suorassa hyökkäyksessä ja maalin takana (officessa) hän tulee todennäköisesti olemaan varsin pitelemätön tulevaisuudessa NHL:ssä.
   
  Toby Dammit tykkää tästä.
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jeps. Hughes saa mennä ihan vapaasti ykkösenä, mutta Kakko tulee oleman voittavampi pelaaja, kun aletaan pelaamaan isoja pelejä. Onhan tuo Kakon pelaaminen nyt juuri sitä pelaamista, jolla playoffseissa loistetaan ja Hughesia tullaa sitten ihmettelemään, että mihin se katosi vs. runkosarjatehot, kun peli muuttui kovemmaksi. Meikäläisen silmissä Kakko on todennäköisempi Conn Smythe Trophy -mies ja Hughes taas Art Ross -tyyppi. Ja jos olisin GM, varaisin Kakon, koska Mestaruudet on ne mitkä loppujenlopuksi merkitsee.
   
  M10 tykkää tästä.
 18. Lord Nikon Jäsen

  Lainaus:
  Varaus Edmontoniin ja ura samalla pakettiin. BUST.
   
  Kendo26 tykkää tästä.
 19. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Täällä puhutaan Hughesin tason riittämättömyydestä aikuisten tasolle ja puhutaan "näiden kisojen" näytöistä, kun Hughesilla yksi (1) pelattu peli ja Kakolla kaksi (2). Katotaan nyt hieman pidemmälle eteenpäin näitä kisoja. Kakko on aloittanut kisat helvetin hienosti ja tehnyt kovaa jälkeä ja kannatellut Suomea, mutta otanta MM-kisojen osalta on aika pieni vielä. Malttia nyt ja kyllä se Hugheskin on todella kova pelimies.
   
 20. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  En ota Hughesiin kantaa, kun olen nähnyt kaverilta vain pari peliä. Jotenkin jäi lotteryn jälkeen vain tunne, että homma on Devilsin osalta lyöty jo lukkoon, sitä tuskin yhdet MM-kisat muuttavat.

  Kakko on kuitenkin loistava pelaaja jo nyt ja tulee varmasti ensi kaudella lyömään NHL:ssä lähemmäs 50 pistettä. Parin kauden päästä tulee pelaamaan jo tasolla mikkorantanen. Ja onhan nuo voittajan ominaisuudet selvästi näkyvillä. Hieno ura edessä ja saattaa joidenkin vuosien päästä olla se kaikkein kirkkain suomalainen tähti NHL:ssä. Lapsena fanitin TPS:aa ja Saku Koivua, Kakossa on nähtävissä paljon samaa kuin nuoressa Koivussa, sillä erolla että on fyysisiltä ominaisuuksiltaan aivan eri luokkaa.
   
  Ck tykkää tästä.
 21. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  Tais olla joo vain yhdessä neljästä isoimmasta, mutta pointti oli, että Lainehan ei meinannutkaan mennä ohi Matthewsin, koska sen verran kovia näyttöjä hän (eli Matthews) oli antanut ja ihan sama missä pelasi niin pelasi hyvin.

  Hughes taas ei ole esittäny oikein mitään erikoista niin u20 kisoissa ja joo toki taitavaa luistelua ja niin edelleen, mutta mistä tuota tietää, vaikka olisi joskus taitoluistelun maailmanmestari. Ja veikkaan, että ei tule miesten kisoissa näyttämään sitäkään vähää ...

  Alkaa ajautua kauas alkuperäisestä ideasta, mutta pointti se, että jos Hughes vetää ihan vihkoon nämä kisat ja Kakko näyttää edelleen vahvoja otteitaan, niin voi listaukset muuttua ja mikä tärkeintä myös valinta.
   
 22. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  On pelannut sentterinä tepsissä, eikä ollut mitenkään huono.
   
 23. Vatso Jäsen

  @Viljami84 No jos katsoit tuon USA -SVK pelin niin kilometrin päähän näkyi Hughesin potentiaali ja helposti olisi voinut paremmalla tuurilla saada pari-kolme pinnaa tuosta pelistä (mm. yksi tolppa). Kaikissa kaksinkamppailuissa Hughes toki lenteli ympäri seiniä kuin märkä rätti, mutta silti hän oli todella hyvä varsinkin hyökkäyspäässä.

  Kovasti nyt hehkutetaan Kakon tehoja, mutta olen varma, että Hughes tulee tekemään myös hyvät tehot tässä turnauksessa.
   
 24. Zohan Jäsen

  Samaa mieltä @Vatso n kanssa. Väläytteli kyllä huikeita käsiään ja varmasti jo tänään avataan pistetilit.
   
 25. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ottamatta kantaa siihen kumpi menee ensimmäisenä tai kumman pitäisi mennä, niin ainakin tässä koko ajan vain vahvistuu entisestään se, ettei kumpikaan näistä kahdesta kärkinimestä ole vahingossakaan valumassa Chicagon vuorolle. Perkele!
   
  Petr T. ja FutureHockey tykkäävät tästä.