Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Tämän kesän draft ei oikein vakuuta jos nuo kaksi menevät ensimmäisinä. Kumpikaan ei mikään tähti ollut ainakaan mm-kisoissa. Aika valju kuva jäi.
   
 2. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Nojaa, kyllähän molemmissa on ainekset ihan supertähdiksi ja tuollaisiksi +80 pisteen miehiksi.

  Hughesin kohdalla nyt ehkä vähän hämää tämä miten valjusti nämä kisat meni, mutta kyllähän kyse on huimasta offensiivisesta dynamosta kun saa tuohon vielä vähän vuosirenkaita lisää vyölleen.

  Mutta jännä nähdä kyllä miten tämä lopulta kääntyy ja kumpi menee ekana. Missään nimessä nyt ei ole niin selvä tilanne kuin Matthews - Laine parissa oli.
   
 3. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mullakin jäi viime kisoista valju kuva Heiskasesta (no, ei oikeasti kun katsin häntä myös Liigassa ja tiesin paremmin), mutta ihan hyvin näyttisi nyt menevän, joku voisi jopa väittää että olisi pitänyt pickata draftissaan tokana.

  Elias Pettesson veteli 17 vuotiaana 6 peliin 0+1 ja nyt ollaan sitä mieltä että olisi pitänyt mennä ykkösenä NHL draftissa.

  Samoin näin Puljujärven takovan jäätävää tulosta 17 vuotiaana näissä kisoissa 2016 ja olin varma että hänestä tulee superstara. Ei perkele tullutkaan. Juolevikin takoi takalinjoilta pisteitä ja valittiin viidentenä, mutta ei se perkele hänelläkään ole oikein lähtenyt.

  Kotkaniemi ei ees päässyt jengiin ja hyvin menee silläkin.

  Mikko Rantanen ei ollut koskaan erityisen hyvä kansainvälisissä u20 kisoissa.

  Omasta mielestäni näillä kisoilla ei kannata koittaa ennustaa kenenkään menestystä.
   
  Kumielvis, vanukas, Pewros ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 4. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  EI yksistä kisoista kannata suuria päätelmiä tehdä. Hughes paukutteli samoissa sarjoissa viime kaudella käytännössä täsmälleen samoilla tehoilla kuin Matthews. Viimeisestä draftia edeltävästä kaudesta mahdotonta tehdä vertailuja, kun Matthews pelasi Sveitsissä. Kakkoa katsoessa tällä kaudella näyttäisi potentiaalia olevan jopa supertähdeksi.

  Onko kenenkään muun mielestä muuten Rantasessa ja Kakossa paljon yhtäläisyyttä? Molemmat Turusta ja erinomaisia suojaamaan kiekkoa laidoilla ja rakentamaan peliä. Kakko himpun verran edellä kuin Rantanen vastaavassa iässä terävyydessä.
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Hughes kieltämättä muistuttaa hieman Pat Kanea, taitava ja älykäs pelaaja, luisteluhan on vielä parempaa kuin itse Kanel varmaan. Kakko muistuttaa taas mielestäni Rantasta, solidi kahdensuunnan hyökkääjä jolta löytyy kokoa ja taitoa takoa koviakin pistemääriä tulevaisuudessa kuten Rantanen.
   
 6. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Jack Hughesista tulee minulle mieleen ehkä eniten Johnny Gaudreau. Mitä tulee sitten Kakkon ja Rantasen vertailuun tyylillisesti, niin mielestäni Rantanen on suoraviivaisempi pelaaja ja Kaapolla enemmän sellaista pehmeäkätistä taituruutta. En tiedä saatana, mutta sekä Hughes että Kakko vaikuttavat molemmat juuri niin lahjakkailta pelaajilta kuin on mainostettu. Itselläni on semi man crush Vasili Podkolzinia kohtaan. Siinä vasta nuori härkä kasvamassa!
   
 7. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Miten muut näkevät tässä Kakko-Hughes kisassa tämän sentteri/laituri asetelman? Hughesia verrataan paljon huippulaitureihin(mm. Kane,Marner) ja hänen vahvuudet ovat myös tyypillisiä ehkä enemmän laiturille. Kuinka nopeasti Hughes pystyy pelaamaan keskushyökkääjänä NHL:ssä? Heti ensi kaudella?

  Kakon ominaisuudet ja vahvuudet sopivat kuitenkin myös hyvin keskikaistalle. Kakon tapauksessa voidaan hyvinkin nähdä Ahon kaltainen siirtyminen keskushyökkääjäksi.

  Tarkoitan vaan että pelaajien ominaisuudet huomioiden onko tällä sentteri/laituri asetelmalla tässä tapauksessa niin suurta merkitystä Draftin suhteen? Itse kun nään että näiden pelipaikat voisivat 5 vuoden päästä olla täysin päinvastoin.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2019 klo 19.23
 8. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Coloradon tuurilla Ottawa jää viimeiseksi, mutta lotterystä tulee 4.pikki ja ei saa edes tuota Podkolzinia :D
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ja aika harvoin ovatkaan mitään tähtiä kun pelaavat kaksi vuotta alaikäisinä U20-kisoissa. Tästä kun nyt katsotaan ajassa taaksepäin aiempia U20-kisoja ja seuraavan kesän kärkivarausten suoriutumista, niin aika vähissä ovat ne todelliset dominoinnit. Toki kun mennään riittävän kauas ajassa taaksepäin, niin muisti alkaa jo hieman rakoilemaan. Tilastot kun eivät kokonaiskuvaa kerro.
   
 10. Lord Nikon Jäsen

  Lainaus:
  Sen enempää en Kakon juniori uraa tunne mutta eikö mies ole pelannut sentterinä ? Muutaman pelin painoi miehissäkin tällä kaudella?

  Olisi aika peliveto laittaa Kakko sentteriksi seurajoukkueessa antamaan näyttöjä draftia ajatellen.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  No ei se seurajoukkue siitä mitään hyödy, että pumppaavat pelaajansa asemaa draftia ajatellen. Periaatteessa TPS:n kannalta olisi parempi mitä myöhäisemmällä vuorolla menisi, niin todennäköisyys hänen pelaamisestaan Turussa myös ensi kaudella kasvaisi. No olematon se todennäköisyys on toki joka tapauksessa. Tietenkin jos sitten katsovat, että joukkueen edun mukaista on peluuttaa sentterinä, niin silloin ilman muuta. Ja onhan tosiaan peluutettukin tällä kaudella keskellä. Kuten myös junnuissa aiemmin.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos arvata täytyy tämän hetkisten tietojen perusteella, niin Hughes todennäköisemmin pelaa laitahyökkääjänä kuin sentterinä. Mutta, kuten todettua, jos ja kun oletetaan kropan kehittyvän, niin ykkössentterin statuksella hänet varataan.
   
  mikkelson tykkää tästä.
 13. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Ihmetellään nyt vielä kerran, mutta Kakko on nyt pöllyttänyt Hughesin kahdessa arvokisafinaalissa ja Kakko kasvaa koko ajan korkoa miesten peleissä. Missä sarjassa Hughes pelasikaan? Hughesin potentiaalia ja raakilemaisuutta en kiistä, mutta melkoista settiä kun tulevan ykkösvaraus-Hughesin kohdalla joudutaan käyttämään seli-sitä-seli-tätä-korttia. Seuraava pöytään lyöty lappu on vissiin oman ikäluokan kisat. Ja tarvittaessa varmaan järjestetään vielä Hughes-Cup jotta sitä dominointia nähdään(tämä kevennyksenä).
   
 14. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Olet kyllä oikeassa että sillä on tosiaan merkitystä kuka niitä kommentteja antaa. Nyt vaan olin yllättävänkin pettynyt siihen mitä odotin lukemani perusteella.

  Eikä tuo vaan Hughesiin jää vaan aika monesta odotin nimenomaan kommentoinnin perusteella enemmän.

  Aika näyttää, mutta alkanu tulee mielee pitääkö joka ikäluokasta pakolla vaan löytää joku jota hehkutetaan jumalasta seuraavana.
   
 15. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jack Hughesista tulee mieleen Clayton Keller, joka varattiin seitsemäntenä Kojootteihin vuoden 2016 draftissa. Tilastot varausta edeltävältä vuodelta ovat saman tyyppiset:

  Keller:
  2015-16
  USA U18 WJC-18 7 4 + 10 = 14
  USNTDP Juniors USHL 23 13 + 24 = 37
  U.S. National U18 Team USDP 62 37 + 70 = 107

  Hughes:
  2018-19
  USNTDP Juniors USHL 10 1 + 14 = 15
  U.S. National U18 Team USDP 25 10 + 38 = 48

  Keller ei toki mahtunut U20-kisajoukkueeseen, jossa Hughesin saldo oli neljä syöttöä neljässä ottelussa.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Media tätä hypeä rakentaa. Draft on suosittu aihe ja kerää paljon otsikoita ja klikkauksia. Ja toisaalta juuri tällaiset keskustelupalstat ruokkivat sitä hypeä kun sitä tiettyä erityistä pelaajaa aletaan seuraamaan tarkasti jo pitkälle ennen kuin täyttää edes 15 vuotta. Siis jo ennen kuin media kiinnostuu.

  Joka ikäluokassa on joku tai jotkut, jotka jo vuosia ennen draftia sen isoimman hypen keräävät. Hughes on tässä ikäluokassa Se nimi. Se on enemmän sitten omasta arvioinnista kiinni, pitääkö näitä seuraavina kiekkomessiaina vai ainoastaan seuraavina ykkösvarauksina.

  Onhan Jack Hughesin potentiaali ilmeinen. Tuleva huippupelaaja tästä on kasvamassa ja toistaiseksi kehitys on mennyt odotusten mukaisesti. Nyt päättyneet U20-kisat eivät muuttaneet tätä mitenkään.
   
  Lico tykkää tästä.
 17. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Milläs tavalla Kakko pöllytti Hughesia tässä finaalissa? Teki toki voittomaalin, mutta kyllä Hughes oli näkyvämpi pelaaja, kuin Kakko finaalissa. Onhan Kakko erinomainen pelaaja, mutta Hughes on kuin tehty nykyiseen änärikiekkoon, erinomainen luistelutaito yhdistettynä pehmeisiin käsiin ja hyvään pelisilmään. Hughes on potentiaaliltaan huikea pelaaja ja sen lisäksi sentteri ja jenkki, niin olen aivan varma, että menee ykkösenä kesällä.
   
 18. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  No vähän tunteella kirjoitin, mutta minusta pitäisi jotain arvoa antaa sille missä sarjoissa pelaavat ja miten ne keskinäiset kovimmat battlet menneet. Eli: ei sen Kakonkaan potentiaali ole vielä loppuun saakka mitattu. Saati edes alkumetrejä pidemmälle. Minusta hyvin tasainen kaksikko ja KK ollut kovimmissa battleissa parempi. Hughesia nyt vaan kovasti haipataan. Tajuan potentiaalin, mutta olisi asiallista huomioida Kakko isossa kuvassa myös.
   
 19. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Ainakin TSN:llä olivat sitä mieltä että Kakko voitti jälleen tuon kaksintaistelun. Hugheshan sai nimenomaan aika paljon kuraa, että lähti koko ajan puskemaan Suomen viisikkoa vastaan ja menetteli ison määrän kiekkoja. Oli siellä hyviäkin suorituksia, mutta kyllä mun mielestä Kakko oli erittäin näkyvä finaalissa ja iso palanen myös ilman voittomaalia. Kaapo Kakko Gold Medal Game Highlights- YouTube linkissä Kakon otteita finaalissa.

  Lainaus:
  Hyvä, vaikka tietysti vähän provosoivan ylikriittinen kirjoitus Hughesista. Alkaa hieman tuo hypetyksen savuverho väljenemään, kun kausi ei ihan sellaista dominointia ole ollut kuin on odotettu. Ja sitten on näitä ongelmia joita näkyy pelistä toiseen, joita tuossa nostetaan hyvin esille.
   
  aessi, red.machine & Rambokala tykkäävät tästä.
 20. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Ykkösvaraus Suomeen olisi toki plussaa ja kiva meriitti pienelle kiekkomaalle, mutta muuten ainakin itse tykkään mieluummin siitä miten Rantanen, M.Koivu, Teräväinen ym ovat nousseet vähän taaempaa ihan TOP3-5 pistenikkareiksi ikäluokassaan. Mieluummin se kuin case Puljujärvi, Juolevi ym.

  Joten 2-3 varaus Kakolle ja ikuinen jossittelu edellä olevien joukkueiden faneille, että olisi pitänyt varata Kaapo.
   
 21. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Niin on ja se on väärin. Toki myyntiä pitää saada jne.

  Hype ei haittais niinkään jos puhuttaisin tämän hetken tasosta. Netti on täynnä kommentteja joiden mukaan luulin näkeväni jotain poikkeuksellista.
   
 22. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Draft-hype on ehkä maailman idioottimaisin asia. Ei se ole mikään kilpailu vaan usein pieleen menevä arvio pelaajien tulevasta potentiaalista. Ei pelaaja voi draftiä "hävitä" tai "voittaa".
   
  MAKE #89 tykkää tästä.
 23. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Ottamatta sen kummemmin kantaa Hughesiin tai Kakkoon, tuntuu että nykyään odotellaan joka vuoden draftiin McJeesuksia. Kyllä joka draftista kovia pelaajia tulee, mutta ei esimerkiksi Matthews-tason äijiä voi odottaa joka vuosi.
   
  aessi ja Gust tykkäävät tästä.
 24. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toisaalta taas mielestäni voi. Laji on ammattimaistunut ympäri maailmaa ja nykyään pystytään ihan pikkujunnuista asti hiomaan pelaajaa draftia kohti. Taso nousee ja entistä kovemmassa paineessa nousee niitä timantteja. Samaten entisaikojen huippujen pojat ovat viime vuosina tulleet draft-ikään, joten väkisinkin sieltä tulee helmiä joilla on kasvatus kunnossa niin kaukalossa kuin kotonakin (Barkov, Kapanen, Jokiharju, Tkachukit ym.).
   
 25. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Kyllä varmasti osittain näin, mutta eikö pelaajien taso nouse kokonaisuudessaan ja erottuvia huippuyksilöitä on suurin piirtein samassa suhteessa kun aina ennenkin?