Mainos

NFL season 2008–2009

  • 91 348
  • 1 010

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Cube? Olet varmaan jo jossain asian ilmaissut, mutta kerrotko mikä on suhteesi Baltimoren jengiin? Mikä on taustalla sen kannattamiseen, juuret sieltäpäin tai vastaavaa?


MACK
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Luin tuossa tuon Hesarin nettijutun noista konferenssifinaaleista ja aika hellyyttävä määrä kirjoitusvirheitä siellä taas oli. Artikkelin sankareina seikkailivat Kurt Wagner ja Troy Polamolu. Steelersin kerrottiin olevan nelinkertainen mestari vaikka oikeasti mestaruuksia on viisi. Jotain muitakin kirjoitusvirheitä ihan normaaleissa sanoissa oli. Eihän näillä millään mitään isoa väliä ole, mutta jotenkin vaan veikkaan, että esim. jääkiekosta kertovissa jutuissa ei tällaisia virheitä ole. Tämäkään ei nyt sinänsä ole mikään uutinen, koska jenkkifutis on Suomessa pieni laji ja tuo koko juttu on varmaan käännetty vaan ihan suoraan jostain englanninkielisestä uutisesta. Mutta pitipä tästäkin nyt vähän valittaa ajan kuluksi.
 

Cube

Jäsen
Mutta urhoollinen suoritus Ravensilta, pelata 17-18 peliä yhtä soittoa ilman taukoa. Alkoi olla varsinkin niitten takakenttä puolustuksessa aika varamiehinen, kun sinne alettiin 3 TE sijoittamaan CB hommiin.
Tämä loukkaantumissuma oli kyllä niin surkuhupaisaa. Aiempien loukkaantumisten lisäksi eilisestä pelistä sivuun joutuivat hetkellisesti Frank Walker, Corey Ivy ja Daren Stone, eli #4, #5 ja #7 CB:t (McAlister ja Rolle huomioiden). Kaikki palasivat toki kehiin, mutta vaikea tietää olivatko oikeasti minkäänlaisessa pelikunnossa enää siinä vaiheessa vai heitetiinkö kentälle lähinnä pakon edessä. Stonehan otti loppupuolella idioottimaisen rangaistuksen potkunpalautustilanteessa, joka kusi oikeastaan lopullisesti Ravensin mahdollisuudet, kun erinomainen 40 jaardin rajan tuntumassa ollut aloituspaikka siirtyi rangaistuksen seurauksena 10 jaardin rajan tuntumaan. Pelin jälkeen Stone oli haastattelussa todennut, että ei aivotärähdyksestään (jonka sai siis heti pelin alussa) johtuen kyennyt hahmottamaan tuossa vaiheessa enää yhtään missä kohtaa kenttää oli ja sen takia rikkoi Steelers-pelaajaa sivurajan ulkopuolella. Toki kyseessä on vain Stonen oma selitys, jolla hän saattaa yrittää vierittää vastuuta tyhmästä rangaistuksestaan jonkun muun niskoille, joten sille ei sovi antaa liikaa painoarvoa.

Ensi kaudeksi kuitenkin parempi terveystilanne, kiitos.

Peli pysyi yllättävän tiukkana Polamalun touchdowniin saakka, vaikka a) Flaccon heittopeli oli aivan surkeaa, alussa (kun sai vielä heittää aika rauhassa) yritti pitkillä jotka menivät jatkuvasti yli ja muutenkin olisi kaivannut jonkinlaista rohkeutta heittää eikä heittää ns. safety-heittoja eli jos ei mene perille niin ei tule interiakaan-heittoja. Ja silti 3 interia.

Ja b) Steelersin pass-rush teki Ravensin O-linesta niin reikäjuustoa ettei mitään rajaa, miehiä tuli pocketiin joka suunnasta. Sinänsä yllättävää että Ravensilla oli enemmän säkkejä eli neljä, Steelersin kolmea vastaan.
Sekä A:sta että B:stä vähän eri mieltä. A:n kohdalla kyseenalaistaisin ennen kaikkea Ravensin ratkaisua laittaa Flacco heittämään edes tuon verran alussa. Eka drive taisi olla 3-and-out kolmella heitolla. Ei mitään järkeä mielestäni, kun juoksu Steelersiä vastaan runkosarjassa kulki hyvin. Eilenkin se kulki aika hyvin ja Ricelle ja McClainille olisi voinut antaa enemmän kantoja. McClainilla ei edes nilkka ollut kovin pahassa kunnossa omien sanojensa mukaan, joten en ymmärrä miksi hänet yhtäkkiä hylättiin noin täysin. McGahee hoisi oman osansa hyvin ja toivottavasti pystyy tuosta kovasta kolauksesta toipumaan kunnolla. Flaccosta vielä sen verran, että viimeiset kaksi syötönkatkoahan tulivat nimenomaan siinä vaiheessa, kun piti alkaa yrittämään jotain enemmän. Koko Ravensin menestys playoffeissa perustui siihen, että Flaccoa ei laiteta liian vaikeisiin tilanteisiin ellei se ole aivan pakollista. Outoa, että tässä vaiheessa Harbaugh ja Cam muuttivat taktiikkaa tuolla tavalla. Kyseessä oli tulokas, joten en tiedä oliko kovin realistista odottaa häneltä yhtään tämän parempaa suoritusta liigan parasta puolustusta vastaan jäisessä vieraspelissä.

B:stä sen verran, että olen ilmeisesti katsonut eri peliä, kun mielestäni Ravensin hyökkäyslinja pelasi oikein hyvin. Välillä Flaccoon tuli toki nopeasti painetta, mutta keskimäärin hänellä oli aivan tarpeeksi aikaa ja välillä jopa ruhtinaallisesti.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Meikäläinen sai myös vihdoin matsit katottua boxista. Eilen kyllä kattelin Cardinals - Eagles matsin puoliaikaan asti ja aattelin että peli on taputeltu. Sen verran vakuuttavasti Arizona jyräsi, mutta mitä vielä. Philly nousi mahtavasti peliin mukaan ja johtoonkin vielä. Ihan se ei riittänyt, kun Warner ja kumppanit saivat viimeisen rynnistyksen onnistumaan. Mutta peli oli todella mukavaa seurattavaa. On se Fitzgerald melkonen ukkeli pideltäväksi. Tämä rissu on pakko tuplata joka kerta ja silti maaleja paukkuu. Heti kun Larrylle ei saatu palloja, alkoi Cardinalsin peli yskiä. Noh, tulevassa SuperBowlissa kannatatetaan tääläkin ehdottomasti Cardinalseja. Toivotaan, että Steelers ei nouse ainoaksi joukkueeksi joka on yltänyt kuuteen mestaruuteen.

Steelers vs Ravens oli kova puolustuksien taisto kuten odottaa saattoi. Peli hahmo oli ehdottomasti kumiukko Polamalu. Kaveri oli ihan joka paikassa ja uskomaton pelinlukutaito tällä pelaajalla. Intteri sitten kruunasi illan. Muutenkin pelissä nähtiin muutama varsin kova taklaus/blokki. Olikohan se Limas Sweed (vai mikä se oli), joka pisti kunnon blokin Ivyyn, tiputettuaan muutama peli taaksepäin varman maalikopin. Tietenkin kovin hitti oli Clarkin puhdas vastapalloon vedetty taklaus Mcgeehen. Molemmat kaverit kerättiin kentältä, tosin Clark taisi sitten loppujen lopuksi kävellä omin jaloin pois. Toivottavasti McGaheelle ei sitten tullut mitään uraa lopettavaa loukkaantumista. Ilmeisesti jokin niskavamma?

Tulevasta superbowlista tuleekin sitten todella mielenkiintoinen, puolustus vs hyökkäs, kuten moni on jo täälä asian ilmaissut. Pittsburgin on ehdottomasti saatava ilmasilta Warnerin ja Fitzgeraldin välillä poikki, jos mielivät voittaa. Pittsburgin puolustus on todella kova, mutta en usko sen ihan yksin voittavan mestaruutta. Tarvitaan apuja hyökkäykseltä. Parker oli aika vaisu Baltimorea vastaan ja Wardin loukkaantuminen on myös paha isku. Cardinalsilla taas näyttää olevan ihan hyvin pullat uunissa. Jos O-line pitää ja Warnerilla on aikaa sekä puolustus pelaa niin kuin on tähän asti pelannut pleijareissa, on Cardinalsilla mahdollisuus. Itse pidän kuitenkin aika todennäköisenä, että Steelers homman hoitaa. Ben tekee muutamat tarvittavat maalit ja D pitää Warnerin ja kumppanit aisoissa ja takoo siinä sivussa myös pisteitä tai ainakin ottaa turnovereita. Mutta tässä on vielä parisen viikkoa aikaa heittää syvällisempää analyysiä tulevasta...

E: tosta Clarkin iskusta vielä sen verran, että ei se ehkä ihan puhdas ollut kun sitä tarkemmin hidastuksista katselin. Tosin taitaa siinä olkapää osua ensiksi ja sitten vasta helmet to helmet. Kommentaattori Phill Simmskin taisi sanoa, että puhdas takalaus tjs...
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
delete kirjoitti:
E: tosta Clarkin iskusta vielä sen verran, että ei se ehkä ihan puhdas ollut kun sitä tarkemmin hidastuksista katselin. Tosin taitaa siinä olkapää osua ensiksi ja sitten vasta helmet to helmet. Kommentaattori Phill Simmskin taisi sanoa, että puhdas takalaus tjs...
Itse en edes tiedä mikä sääntökirjan mukaan on puhdas ja mikä epäpuhdas taklaus. Simms sanoi, että tuollaisessa tilanteessa ei olemassakaan sellaista kuin helmet-to-helmet taklaus. Tarkoitti sillä siis, että puolustajan tehtävä on vetää hyökkääjään mahdollisimman kova pommi, jos kypärät samalla kolahtavat niin sille ei sitten mahda minkään. Ja ei tuossa Clarkin taklaussa muistaakseni kuitenkaan kypärät ole ne mitkä ensimmäiseksi kohtaavat. Nimenomaan Clark yrittää taklata olkapäällä ja siten myös vähän suojata itseään.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
No sikäli ei olisi ihme jos tuosta joku sakko tulisi kun ne kypärät kuitenkin yhteen osuivat. Sillä ei varsinaisesti ole väliä, että mitenkään tahallinen/likainen tuo kontakti ei ollut. Normaali taklaustilanne, jossa vauhtia oli paljon ja taklattava ei ehtinyt reagoida taklaukseen ollenkaan. Clark ei vedä taklausta hirveän alas. Joko ei ehdi tiputtaa itseään tai sitten haluaa estää lisäjaardien syntymisen tai aiheuttaa fumblen. McGahee puolestaan laittaa päänsä alas juuri ennen kontaktia mikä todennäköisesti aiheutti varsinaisen loukkaantumisen.

Rex Ryan sitten siirtyi Jetsiin. Lisäksi kuuleman mukaan Cowboys olisi valmis tarjoamaan Ray Lewisille 25 miljoonaa taattua tuloa kolmen vuoden sopparilla. Kuvittelisin, että Lewis ei Ravensia jättäisi, mutta mitä mieltä Cube ja St. Lemiin asiasta olette? Vaikuttaa kyllä aika lailla ensi kauden puolustukseen jos nuo molemmat siirtyvät muualle. Ja miten vaikuttaa Suggsin ja Scottin sopimusneuvotteluihin, jotka vissiin myös ovat vapaita agentteja?

En kyllä ymmärrä mikä idea Cowboysilla on houkutella isolla rahalla joukkueeseen pelaajia joilla vuosia ei enää kovin montaa edessään ole ainakaan siinä huippukunnossa missä heidät on totuttu näkemään. Viime vuonnahan joukkueeseen liittyi Zach Thomas, jolle ei tosin tarvinnut vissiin kauheasti maksaa? Thomashan on Rayta pari vuotta vanhempi. Jos mennään isolla rahalla niin miksei yritettäisi saada riveihin esim. Vilmaa, jolla kuitenkin on hyviä pelivuosia edessään vaikka millä mitalla ja varmaan pelin taso korkeintaan nousee seuraavan viiden vuoden aikana. Toki Raykin voi pelata sen kolme vuotta vielä hyvinkin kovalla tasolla, mutta viimeistään sitten pitää taas lähteä etsimään uutta miestä tilalle ja riskinä kuitenkin on, että ikä ja jalka alkaa painaa jo ensi vuonna siihen malliin ettei peli ihan 25 miljoonan arvoista ole.

Steelersin kannalta hienoa, että Ward on todennäköisesti pelikunnossa Superbowlissa. Terveystilanne jatkuu siis hyvänä ja matsiin päästään valmistautumaan huolella.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Lisäksi kuuleman mukaan Cowboys olisi valmis tarjoamaan Ray Lewisille 25 miljoonaa taattua tuloa kolmen vuoden sopparilla.
Minä en kyllä jaksa millään usko Lewisin siirtyvän Cowboyssiin. Dallasin LB osasto on kuitenkin varsin hyvä, ne ongelmat ovat ihan jossain muualla. Vaikka Ray Lewis on todella hyvä pelaaja ja iso johtaja, en näe kuitenkaan Dallasilla olevan tarvetta hänelle. Pikkasen ihmettelin jo viime vuoden Thomas soppariakin. Toki jos Lewis tulee, niin ilman muuta otetaan vastaan. Jotkut huhuthan puhuvat vaihtokaupasta TO ja Lewisin välillä
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
En kyllä oikein usko, että Lewis itsekään on kiinnostunut siirrosta Dallasiin. NFL:ssä ei vaan tule menestystä tuolla Cowboysin nykykonseptilla. Luulen Rayn huomanneen saman. Varmasti jatko Baltimoressa on ykkösvaihtoehto, mutta jos seuranvaihto tulee kyseeseen, niin varmaankin Super Bowl-sauma ajaa isoimpien rahojen edelle kun hän uutta seuraansa miettii.

T.O:sta sen verran, että wikipediasta muistaakseni joskus luin, että silloin kun Owens oli San Franciscosta Phillyyn siirtymässä, oli 49ers kai ehtinyt jo tehdä jonkun treidin Baltimoren kanssa, jossa Owens olisi nimenomaan Ravensiin siirtynyt. Owens itse kuitenkin oli tehnyt samanaikaisesti sopimuksen Eaglesiin ja tuo kauppa meni sitten puihin. Mutta, että ainakin joskus Ravensin ukoilla on ollut kiinnostusta T.O:hon. Tosin tuon 2003-2004 vuoden jälkeen T.O:n imago on ottanut aika paljon hittiä, joten voi olla ettei hän enää ole tervetullut Ravensiin. Ja eikös Harbaugh tunne Owensin juuri Phillyn ajoilta? Joten voi olla, että tämä T.O to Baltimore-ikkuna on jo mennyt kiinni.
 

Cube

Jäsen
En ehdi juuri nyt kommentoida enempää, mutta Ray Lewis on UFA, joten ei Ravensille tarvitse antaa vaihdossa mitään, enkä usko, että Owens olisi muutenkaan tulossa tai tervetullut.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Sweedhän tiputti San Diegoa vastaan jo edellisessä pelissä ihan samanlaisen pallon. En muista oliko siinä tilanteessa ihan noin vapaana kun nyt oli, mutta kuitenkin sekin heitto oli jotain 30+ jaardia. Ja runkosarjassakin pallot tippuivat vähän väliä. Joten millään muotoa ei Sweedin tulokaskausi ole ollut mikään menestys, hän on päässyt pelaamaankin tosi vähän. Ottanut tyhmiä rangaistuksia kiinnipitämisestä ja syötönhäirinnästä. Eli on kaikin puolin vaikuttanut kokemattomalta tulokkaalta. Mutta Steelers on myös sellainen joukkue, jossa harvemmin ensimmäisen vuoden pelaajat pääsevät loistamaan. Esim. Polamalu pääsi starteriksi vasta toisena vuonnaan, vaikka onkin täysin poikkeuksellinen pelaaja. LaMarr Woodley nousi vasta täksi kaudeksi avaukseen, Lawrence Timmons tekee vielä tuloaan. Joten Sweedillä on vielä paljon aikaa. Toki olisi ihan kiva jos hän olisi vaikka Super Bowlissa se unsung hero, joka nousee tuntemattomuudesta tähtiin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Toki olisi ihan kiva jos hän olisi vaikka Super Bowlissa se unsung hero, joka nousee tuntemattomuudesta tähtiin.

Amerikkalaiseen tapaan tästä tehtäisiin nyt sellainen leffa, että Sweed koko kauden mokailtuaan siellä täällä ottaakin viimeisellä neljänneksellä sen ottelun ja pystin ratkaisevan 40-jaardisen heiton kiinni. Elokuvan tuottaa "money shot all night long"-tyyppisistä venytetyn ekstaasin toimintadraamapätkistään tunnettu Jerry Bruckheimer.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Amerikkalaiseen tapaan tästä tehtäisiin nyt sellainen leffa, että Sweed koko kauden mokailtuaan siellä täällä ottaakin viimeisellä neljänneksellä sen ottelun ja pystin ratkaisevan 40-jaardisen heiton kiinni. Elokuvan tuottaa "money shot all night long"-tyyppisistä venytetyn ekstaasin toimintadraamapätkistään tunnettu Jerry Bruckheimer.
Hidastuskuvaa siitä kun pallo lentää ilmassa kauniissa spiraalissa... Ja sitten receiver kurottaa kätensä ja syöksyy ilman halki ja lopulta saa pallon kinni. Jokaisessa jenkkifutisleffassa on aina sellainen kohtaus. Mutta itseasiassa viime vuonnahan Giantsin David Tyree vähän tällä tavalla nousi vaikeuksien kautta isoon rooliin Super Bowlissa. Ei toki noin dramaattisella tavalla, mutta olihan se "Helmet Catch" aika legendaarinen. Ja hänelläkin on kuitenkin kaikenlaista tapahtunut uran aikana. Ollut vaikeuksia mahtua jengiin ja kai pidätetty jostain DUI:sta tai vastaavasta. Veti kai Super Bowlia edeltävät viimeiset kenraaliharjoitukset ihan päin helvettiä, ei saanut mitään kiinni. Sitten itse ottelussa nousi ratkaisijan rooliin. Että NFL:ssä on kyllä ennenkin näitä sankaritarinoita nähty.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Sweedhän tiputti San Diegoa vastaan jo edellisessä pelissä ihan samanlaisen pallon. En muista oliko siinä tilanteessa ihan noin vapaana kun nyt oli, mutta kuitenkin sekin heitto oli jotain 30+ jaardia. Ja runkosarjassakin pallot tippuivat vähän väliä. Joten millään muotoa ei Sweedin tulokaskausi ole ollut mikään menestys, hän on päässyt pelaamaankin tosi vähän. Ottanut tyhmiä rangaistuksia kiinnipitämisestä ja syötönhäirinnästä. Eli on kaikin puolin vaikuttanut kokemattomalta tulokkaalta. Mutta Steelers on myös sellainen joukkue, jossa harvemmin ensimmäisen vuoden pelaajat pääsevät loistamaan. Esim. Polamalu pääsi starteriksi vasta toisena vuonnaan, vaikka onkin täysin poikkeuksellinen pelaaja. LaMarr Woodley nousi vasta täksi kaudeksi avaukseen, Lawrence Timmons tekee vielä tuloaan. Joten Sweedillä on vielä paljon aikaa. Toki olisi ihan kiva jos hän olisi vaikka Super Bowlissa se unsung hero, joka nousee tuntemattomuudesta tähtiin.

Puolustuksena Sweedille voi sanoa sen, että todella vähän (juuri siihen perinteiseen Steelers tyyliin) on tullut vastuuta peleissä ja ei suuri ihme jos vähän jäätyy kun yhtäkkiä on tekemässä maalia konferenssifinaalissa, kun vastassa on vieläpä yksi kovimmista puolustuksista. Pitäisihän tuollaiset perussuoritukset onnistua missä ja milloin vain, mutta toivotaan tuolla epäonnistumisella olleen kasvattava vaikutus. Onneksi Sweed sai myös onnistumisia pelissä niin ei jäänyt paska maku itselle eikä joudu toivottavasti myöskään miksikään kannattajien antisankariksi.

Itsehän veikkasin matsin alussa (jo ennen Wardin loukkaantumista), että Sweed tekee maalin ottelussa, kun pari kaveria jätkää mollasivat. No en ihan tosissani ollut, mutta tulipahan kuitenkin veikattua. Pallon ollessa ilmassa kyseisessä pelissä olin sitten, että ei helvetti voi olla totta ja pudotuksen jälkeen vielä enemmän, että ei voi olla totta. Onneksi ei tullut laitettua panosta tuon veikkauksen tueksi. =)

E: Kirjoitetaanpas vielä vähän lisää. Sweedillähän oli vissiin jonkinasteinen asenneongelma ennen kauden alkua/alkukaudesta. Ilmeisesti suhtautui asioihin vähän sillä meiningillä, että on laitahyökkääjänä täysoppinut eikä suhtautunut työntekoon ja opetteluun kovinkaan nöyrällä asenteella. Hines Ward oli vissiin jossain palaverissa ottanut asian esille ja kehoittanut Sweediä ryhdistäytymään ja nöyrtymään jos meinaa liigassa menestyä saati pysyä. Tämä tarina haastatteluineen sopii kuin nenä päähän tuohon Superbowl-sankaristooriin.

Eli virallinen veikkaus Superbowl XLIII:n sankariksi: Limas Sweed, Pittsburgh Steelers WR #14
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Puolustuksena Sweedille voi sanoa sen, että todella vähän (juuri siihen perinteiseen Steelers tyyliin) on tullut vastuuta peleissä ja ei suuri ihme jos vähän jäätyy kun yhtäkkiä on tekemässä maalia konferenssifinaalissa, kun vastassa on vieläpä yksi kovimmista puolustuksista.
Joo totta puhut. Ei ole paljoakaan kentälle päässyt. Ja sitten kun on päässyt, ei ole onnistunut, ja sitä myötä on sitten joutunut odottamaan vielä pidempään sitä seuraavaa mahdollisuutta. Potentiaalia ja lahjoja kyllä riittää, siitä ovat todisteena menestyksekäs collegeura ja kakkoskierroksen varausnumero. Fyysisiltä ominaisuuksiltaankin hän on erittäin lupaava receiver, pitkä ja kuitenkin suhteellisen nopea kuten viime pelissä nähtiin. Ja nyt kun Steelers on tavallaan ilman häntä päässyt tänne asti, niin jos Sweed pystyisi nyt astumaan esiin ja ottamaan isoa roolia, olisi se tavallaan sellainen ihan uusi jokerikortti Steelersille, mikä voisi olla se ratkaiseva tekijä, joka Lombardin Pittsburghiin taas toisi. Mutta en minä sitä häneltä mitenkään odota. Kaikki mitä Sweediltä SB:ssä saadaan, on plussaa. Ellei sitten taas tiputa jotain kuningaspalloa.
 

maki8511

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikkiruokainen, ja potkupallossa MANU
Nyt kun puhuitte leffoista, niin mainitaanpa The Express. Harvoja jenkkifutiselokuvia johon liiga antanut lisenssinsä. Elokuva kertoo Ernie Davisistä, josta tuli ensimmäinen musta Heisman trophyn voittaja. Oli todella laadukas pätkä ja varmasti kuvasi 1950-luvun rotuerottelu tilanteen vakavuutta amerikassa. Eikä ollut mikään disney nyyhkyroska, sillä perustui tositapahtumiin. Voi käydä wikipediassa lukemassa herra Davisin tarinasta lisää.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ernie_Davis

En tiedä miten on suomeen tullut tuo elokuva ja millä aikataululla. Mutta ainakin amerikassa ollut melko suosittu. Luulisi suomessakin menestyvän, sillä urheiluelokuvat ovat usein menestyneet, vaikka usein melkosta huttua ovatkin.
 

Cube

Jäsen
Rex Ryan sitten siirtyi Jetsiin. Lisäksi kuuleman mukaan Cowboys olisi valmis tarjoamaan Ray Lewisille 25 miljoonaa taattua tuloa kolmen vuoden sopparilla. Kuvittelisin, että Lewis ei Ravensia jättäisi, mutta mitä mieltä Cube ja St. Lemiin asiasta olette? Vaikuttaa kyllä aika lailla ensi kauden puolustukseen jos nuo molemmat siirtyvät muualle. Ja miten vaikuttaa Suggsin ja Scottin sopimusneuvotteluihin, jotka vissiin myös ovat vapaita agentteja?
En usko, että Lewis lopulta lähtee mihinkään, enkä siihenkään, että Dallas tarjoaisi ihan noin paljon. Jos oikeasti tarjoaa, niin Ravensin saattaa olla hankala vastata siihen kilpailukykyisesti. Silloin lähtö voi olla lähellä.

En ole muistaakseni koskaan suhtautunut kovin negatiivisesti pelaajan tai johtoportaan jäsenen lähtöön Ravensista, eikä tämä tilanne olisi yhtään erilainen. Rayn täytyy nyt tehdä mikä on hänelle parasta, se on selvä. Reiska on antanut Baltimorelle 13 kautta ja tietysti elämänsä parhaat vuodet. Jos hän saa tässä vaiheessa tarjouksen, joka A) on selvästi Ravensin tarjousta parempi, tai B) on Ravensia suuremmalta mestarisuosikilta lähes samaan hintaan, olisi vaikea syyttää häntä lähtemisestä. NFL on bisnestä ja sopimus on Lewisille uran viimeinen. Hänellä on muistaakseni aika iso määrä lapsia elätettävänä, eikä muukaan suku ole todennäköisesti kovin varakasta, joten rahalle on varmasti hyvää käyttöä.

Lewisin lähtö olisi todella kova kolaus, mutta siitä jäisi todennäköisesti huono fiilis ainoastaan silloin, jos hän karkaisi johonkin kovimmista kilpailijoista alhaisella sopimuksella. Iso soppari NFC:n puolelta ei jättäisi minkäänlaista katkeruutta, haikeutta kylläkin.

Täytyy muistaa myös se, että Ray Lewisin jatkosopimus ei voi olla Ravensin offseasonin ykkösjuttu. Itse näkisin tärkeysjärjestyksen seuraavanlaisena:

1) Jason Brown:
- Iso ja vahva sentteri on välttämätön, kun samassa divisioonassa pelaa Shaun Rogers ja Casey Hampton ja muualla AFC:n kärkiseuroissa Albert Haynesworth (ainakin toistaiseksi), Vince Wilfork, Kris Jenkins, John Henderson ja Jamal Williams. Vaatinee pelipaikkansa isoimpia sopimuksia ja heittäisinkin franchise tagilla, jos yksimielisyyteen ei ajoissa päästä. Kauden 2009 alkaessa 26-vuotias, joten pitkä sopimus olisi paikallaan.

2) Terrell Suggs:
- On kasvanut todella monipuoliseksi ja laadukkaaksi pelaajaksi. Ei ole ensimmäisen kuuden kautensa aikana jättänyt peliäkään väliin ja sai Steelersiäkin vastaan kaksi säkitystä, vaikka olkapää oli silminnähden huonossa kunnossa. Myös Suggs on ensi kauden alkaessa vasta 26-vuotias, joten pitkää sopimusta ei tarvitse pelätä. Hinta vaan taitaa olla aika suolainen, mutta ehkä Julius Peppersin, Haynesworthin tai jopa DeMarcus Waren mahdollinen saatavuus tiputtaa sitä vähäsen. Tulevaisuuden Ravens-puolustus tullaan rakentamaan Suggsin ja Haloti Ngatan ympärille.

3) Ray Lewis:
- Luulisi, että Ravens tarjoaa joku kolme vuotta ja 20 miljoonaa. Jos joku laittaa paremmaksi, niin ei voi mitään. Menetys olisi kova pelillisesti, mutta ennen kaikkea henkisesti. Eteenpäin on kuitenkin pakko mennä, eikä NFL:ssä ole varaa uhrata tulevaisuutta uransa loppupuolella oleviin pelaajiin. Toivottavasti Lewis palaisi mahdollisesta lähdöstä huolimatta Baltimoreen vielä valmentajaksi pari vuotta lopettamisensa jälkeen.

4) Bart Scott:
- Olisihan Scottkin mukava pitää, mutta siihen ei taida olla varaa, eikä se muutenkaan kovin välttämättömältä tunnu.

Tuossa nuo neljä avainpelaajaa. Lisäksi on muutamia muita enemmän tai vähemmän tärkeitä UFA-pelaajia, joista ainakin Jim Leonhardin pitäisin erittäin mielelläni maisemissa, vaikka Landry ottaakin varmaan avauspaikkansa takaisin ensi kaudeksi toivuttuaan. Sopimuksenalaisista pelaajista ainoa "varma" lähtijä on tässä vaiheessa Chris McAlister, mutta myös Samari Rolle, Willie Anderson ja Frank Walker ovat liipasimella. Todd Heap, Willis McGahee ja Kelly Gregg saattaisivat muutoin olla lähtökuopissa, mutta heidän kohdallaan ei sopimuksia purkamalla capiin valitettavasti juurikaan lisätilaa syntyisi.

Ravensin kevään ja kesän tarpeet ovat aika selviä:

1. CB:
- Cornerit olivat pahasti loukkaantuneita tällä kaudella ja jopa molemmat starterit saattavat lähteä, joten lisävahvistukset ovat tarpeen. Todennäköisimmin vahvistaminen tapahtuu draftin kautta heti ensimmäisellä kierroksella (esim. Vontae "Vernonin veli" Davis, Alphonso Smith tai D.J. Moore), mutta myös muut tavat ovat mahdollisia. Itseäni kiinnostaisi Lito Sheppard Philadelphiasta, joka oli tiettävästi kaupan jo viime kesänä. Hinta tosin on ongelma, enkä haluaisi Ravensin maksavan hänestä kuin kolmos- tai neloskierroksen varausta, mikä ei varmaankaan riittäisi. Myös sopimusvaatimukset saattaisivat olla liiallisia, kun Drew Rosenhaus taitaa Sheppardin agentti nykyisin olla.

2. WR:
- Tällä kaudella Flacco joutui heittämään lähinnä Masonille ja Claytonille, joten vahvistuksia kaivataan. Itse en lähtisi ihan draftin ekalta kierrokselta rissua ottamaan, ellei Ozzie oikeasti ole sitä mieltä, että kyseessä on paras vaihtoehto. Darrius Heyward-Bey on Marylandin pelaajana monien suosikki, mutta ehkä liian raakile vielä tässä vaiheessa. Apua tarvitaan heti, eikä myöhemmin. Jos kakkos- tai kolmoskierrokselta saisi laatua, niin mielummin sieltä joku, vaikka potentiaalia ei yhtä paljon olisikaan. Vapaalla ei hirveästi hyviä vaihtoehtoja ole, mutta Bryant Johnson voisi tulla kyseeseen. Houshmandzadeh ei kiinnosta kovin paljoa.

3. DE/DT:
- Puolustuslinjassa on aloittajat sentään kunnossa, mutta Trevor Pryce (ja Kelly Gregg) on jo vanha. Muutenkin linjoissa ei voi koskaan olla liikaa syvyyttä ja Ravens on tätä ehkä vähän laiminlyönyt viime kausina. Tarve korostuu nyt etenkin, jos Ravens siirtyy Rex Ryanin lähdön myötä 4-3:een, mikä on täysin mahdollista. Draftin pelaajista en tiedä paljoa, mutta Tyson Jackson olisi ilmeisesti erinomainen vaihtoehto nimenomaan Prycen seuraajaksi. Hän menee kuitenkin todennäköisesti jo ekalla kierroksella, joten ainakin CB pitäisi Jacksonia varatessa hankkia sitten muualta. Draftista löytyisi myös Fili Moala, joka on Haloti Ngatan serkku.

4. TE:
- Tight endiä ei kovin korkealta tarvitse varata, mutta vähän alempaa olisi hyvä joku ottaa. Todd Heap ja Quinn Sypniewski ovat ok kaksikko vielä ensi kaudeksi, mutta syvyyttä kaivataan. 2010 Heap varmaankin lähtee, joten nyt varattava kaveri voisi silloin nousta jopa aloittajaksi.

5. MLB/ILB:
- Tarve on suurempi, jos Scott ja Lewis lähtevät molemmat. Toivoisin kuitenkin, että Tavares Gooden saa otettua Scottin paikan ensi kaudeksi. Oli miten oli, Ravensin olisi hyvä varata linebackereita aina draftin keski- ja loppukierroksilla.

Kun nyt listoja aloin tekemään, niin vielä puolustuskoordinaattoriehdokkaiden top5:

1. Greg Mattison:
- Mattisonista kirjoitin jo aikasemmin ja pidän häntä todennäköisimpänä valintana uudeksi koordinaattoriksi. Huhuissa jotkut muut nimet tuntuvat olevan vahvemmin esillä, mutta luulen, että Mattison hankittiin Floridasta viime vuonna nimenomaan tulevaisuuden DC:ksi. Hänen myötään saattaisi Ravens siirtyä takaisin 4-3 -puolustukseen, mikä ei mielestäni olisi paras vaihtoehto. Blitzaaminen varmasti kuitenkin jatkuisi, koska Mattison on aggressiivinen valmentaja. Hän oli Florida Gatorsin puolustuksen koordinaattori kolmen kauden ajan, joten jos joku osaa kertoa tarkemmin siitä millaisella tyylillä tuo jengi pelasi 2005-2007, niin mielellään kuulisin siitä. Toki ero NFL:n ja collegen välillä on suuri. Mattisonilla on 37 vuoden kokemus valmentamisesta ja hän työskenteli aikanaan Western Michiganissa John Harbaugh'n kanssa tämän faijan alaisuudessa. D-koordinaattorina hän oli eri joukkueissa 11 kautta college-tasolla. NFL:stä kokemusta on ainoastaan Ravensista tältä kaudelta, jolloin hän toimi LB-valmentajana. Mattisonin poika Bryan aloitti kauden Ravensin ringissä, mutta päätyi lopulta IR-listalle.

2. Vic Fangio:
- Fangio on Ravensissa John Harbaugh'n avustajana. Hän on toiminut jo aiemmin puolustuksen koordinaattorina NFL:ssä 11 kauden ajan (Carolina, Indy, Houston).

3. Chuck Pagano:
- Tuli Mattisonin tavoin Ravensiin Harbaugh'n myötä. On tällä hetkellä Ravensin secondary-valmentaja. Tehnyt NFL:ssä aiemmin hyvää työtä Oaklandissa ja Clevelandissa, joissa molemmissa oli osatekijänä hyvän heittopuolustuksen takana. College-tasolla valmensi Miamissa ja oli Ed Reedin aikaan joukkueen seconrady-valmentajana. Pagano saattaisi olla ässä hihassa, jos Ravens yllättäen lähtee jahtaamaan Asomughaa (olettaen, että heillä on välit kunnossa Raiders-ajalta).

4. Clarence Brooks:
- Ollut Ravensissa puolustuksen linjan valmentajana neljä kautta. Ei ole ollut nyt spekulaatioissa kovin vahvasti esillä, mutta voisi mielestäni tulla kyseeseen, koska on ollut organisaatiossa vähän pidempään.

5. Sean McDermott:
- Musta hevonen Philadelphiasta. McDermott on Eaglesin secondary-valmentaja ja voisi olla mahdollinen "Harbaugh-valinta". Nuori ja lupaava kaveri, joten vaarana olisi, että hänetkin menetettäisiin päävalmentajaksi muutaman vuoden päästä.

Myös Ravensin Mike Pettine (outside linebacker coach) voisi saada harkintaa, mutta vahvojen huhujen mukaan hän olisi lähdössä Jetsin puolustuksen koordinaattoriksi Ryanin mukana. Olen jokseenkin yllättynyt, jos valinta kohdistuu johonkin näiden kuuden ulkopuolelta. Mielestäni olisi ihan hauskaa "varastaa" Steelersistä joku tähän hommaan, kun Pittsburghissa ei aivovuodosta ole tavallisesti kärsitty yhtä paljon kuin Baltimoressa. En tosin tiedä löytyykö sieltä realistisia vaihtoehtoja. Lisäksi Ravensin sisäiset ehdokkaat saattaisivat suhtautua vähän nihkeästi siihen, jos uusi koordinaattori haetaan tällä kertaa organisaation ulkopuolelta.

Ei ollut oikeastaan tarkoitus kirjoittaa Ravensin kaudesta tai tulevista kuvioista mitään ennen kuin Super Bowl on rauhassa pelattu alta pois, mutta kirjoitin nyt kuitenkin, kun aihe nousi esille.
 
Viimeksi muokattu:

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Ward on todennut pelaavansa takuu varmasti SB:ssä. Ilmeisesti vamma ei edes paljoa hidasta menoa, kun olisi pelannut kuulemma jo tänä sunnuntaina jos peli olisi pelattu jo viikon päästä konferenssifinaaleista. Hieno juttu, että vamma ei ollut pahempi.

Muuten Steelers yrittää ylläpitää normaalirutiineja mentäessä kohti isoa peliä. Tomlinille tilanne on uusi, mutta onneksi suurin osa pelaajista on ollut tilanteessa aiemmin ja pahempia sekoamisia tuskin tulee. Ensi viikko nyt on aika rankkaa mediapyöritystä eli silloin saattaa rutiini olla kaukana. Mielenkiintoista nähdä miten Cards homman klaaraa, kun siellä valmennukselle homma on tuttua, mutta pelaajille uutta.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
NFL.comissa tästä on aika paljonkin puhuttu noissa videoklipeissä. Että kummalla valmentajalla/joukkueella on etu SB:hen mentäessä. Molemmat HC:t ovat aika kokemattomia valmentajia, Whisenhuntilla ja Grimmilla on toki etuna se kokemus Pittsburghin viime Super Bowl-voitosta kaudelta 2005. Toisaalta sitten valtaosalla Steelersin pelaajista on tämä sama kokemus myöskin. Mun mielestä kyllä tämä pelaajiston kokemus on tärkeämpää kuin valmentajien kokemus. Ja kun tarkemmin ajattelee niin onhan siellä Steelersinkin staffissa ainakin DC LeBeau ja OC Arians, jotka olivat mukana jo viime SB:ssä. Joten ei Arizonalla kovin selkeää kokemusetua ole valmentajapuolellakaan.

Sitten jos ajattelee ylipäätään vastustajan tuntemista, niin siinä Arizona varmaankin saa edun itselleen. Vastakkain nämä joukkueet eivät ole tällä kaudella pelanneet, joten se mitä Whisenhunt ja Grimm pystyvät Steelersistä omille pelaajilleen kertomaan, on heille hyödyksi. Mutta kyllähän videoltakin aika hyvin pystyy vastustajaa skouttaamaan. Whisenhunt ei myöskään itse kutsu hyökkäyksen pelejä, mutta tottakai hän pystyy silti kertomaan omalle OC:lleen, että millä tavalla LeBeauta vastaan kannattaa lähteä hyökkäämään.

Uskoisin, että molemmat joukkueet ovat yhtä lailla nälkäisiä. Arizona tietenkin nyt on jo venynyt tosi paljon, mutta eivät he varmasti vielä tyytyväisiä ole. Ei kukaan tahdo Super Bowlia hävitä, ja luulisi heidän ymmärtävän että tällaista mahdollisuutta ei suurella todennäköisyydellä ikinä enää tule. Vastaavasti myöskään Steelers ei ole kylläinen, joukkue on täynnä sen tyylisiä pelaajia, että heillä kyllä nälkää riittää. Periaatteessa Steelersillä on kokemusetu Cardinalsiin nähden, mutta toisaalta Arizonalla on aika hyvä momentum ollut puolellaan näissä playoffeissa.
 

Cube

Jäsen
Sivutitte molemmat täysin sen, että kaikista pelaajista Kurt Warnerille tämä tilanne on tutuin. 10 playoff-peliä uran aikana ja niissä 2991 jaardia, 23 touchdownia, 12 syötönkatkoa, 8,3 jaardia/yritys, heitot perille 64% tarkkuudella ja kaksi Super Bowl -voittoa. Runkosarjatehoiksikin tuollaiset olisivat todella kovia, playoff-tilastoiksi ne ovat jo aivan älyttömät.

Tietenkään Warner ei ole enää sama pelaaja mitä joskus aiemmin oli ja olen sitä täällä toistellut ehkä äänekkäämmin kuin kukaan, mutta tosiasia on, että edellinen peli oli Warnerin playoff-uran aivan parhaita.

Valmentajapuolella tosiaan on Arizonalle suuri etu, että Whisenhut ja Grimm tietävät todella paljon Steelers-pelaajien heikkouksista. Pittsburghin onneksi he ovat kuitenkin jo pari kautta olleet poissa, jonka aikana moni asia on varmasti muuttunut. Juuri joukkuetta vaihtaneen valmentajan uusi jengi tuntuu nimittäin vievän pelejä aika suurella prosentilla vanhaa joukkuetta vastaan. Esimerkkeinä viime kaudelta Cards-Steelers ja tältä kaudelta Baltimoren yksi voitto Philadelphiasta ja kaksi Miamista. En kuitenkaan usko, että tällä kertaa nämä jutut nousevat ratkaiseviksi, vaan Steelers voittaa.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Niin no, onhan Warner kova, ei sitä kukaan ole kiistänyt. Mutta en nyt näe häntä minään ainutlaatuisena kaverina. Paljon enemmän pelkään Fitzgeraldia kuin Warneria. On Kurtilla toki paljon kokemusta playoffeista ja Super Bowleista, mutta ei tämä nyt mikään uusi juttu ole, että Warner on kokenut. Ei se että kyseessä on Super Bowl, tee mun mielestä Warnerista automaattisesti jotenkin kovempaa kaveria.

Eikä Roethlisbergerkään enää ole mikään junnu. Aivan varmasti oppi tosi paljon siitä 2005 vuoden finaalista, joka ei ihan putkeen häneltä mennyt. On itsekin myöntänyt, ettei ole ikinä jännittänyt mitään ottelua niin paljon kuin sitä SB:tä. Joten kyllä Beniäkin voisi mun mielestä jo kutsua kokeneeksi playoffpelaajaksi. Toki Warner on yksittäisistä pelaajista kaikkein kokenein, mutta joukkueena etu on silti Steelersillä. Ei se yksinään Steelersiä voittoon asti siivitä, mutta ei se myöskään mikään huono lähtökohta otteluun ole. Jos jompikumpi näistä joukkueista häkeltyy kaikesta ensi viikon häslingistä ja mediahärdellistä, niin kyllä se on Cardinals. Itse en usko kummankaan pasmojen sekoavan, mutta Steelersillä tämä riski on ainakin pienempi.

PS. Warnerille itselleen tämä tuleva ottelu on aika tärkeä. Tästä voitto ja hänen HOF-paikkansa on satavarma. Mutta jos voittoa ei tule, ja ura päättyy tähän kauteen, menee tuo HOF-tilanne aika tiukaksi. Toki Kurt tullaan muistamaan jonkinlaisena True American Herona ja legendana vaikkei häntä Hall of Fameen valittaisikaan. Mutta varmasti mies itsekin haluaisi tuon nimityksen saada, jotta saisi nimensä todellisten huippujen seuraan.
 

Cube

Jäsen
Niin no, kyse ei nyt ollutkaan vain siitä, että Warner on erittäin kokenut (sitä on joku Edgerrin Jameskin), vaan myös siitä, että hän on pelannut pleijareissa käytännössä aina todella kovalla tasolla. Warnerilla on playoffeista vain yksi huono peli ja se on kaudelta 2000 asti. Saa onnistua Steelers aika isosti, jos aikoo hänen menoa nyt suolata. Yksin en Warneriin juurikaan uskoisi, mutta kun palloa saa heittää Larry Fitzgeraldille ja Anquan Boldinille (jolla on varmasti erittäin paljon todistettavaa), saattaa siinä vähän vanhempikin kaveri saada tulosta aikaan.

Roethlisberger ei ole mikään junnu, mutta hän ei myöskään yleensä ole ollut mikään huippu pudotuspeleissä. Lisäksi Big Ben oli runkosarjassa aika keskinkertainen, joten kyllä Arizonalla melko selvä etu on lajin tärkeimmällä pelipaikalla. Mielestäni sitä ei kannata vähätellä tuohon tyyliin, mutta (kuten jo sanoinkin) eiköhän Steelers silti voita, koska se on muilta osin parempi joukkue.
 

janóz

Jäsen
Sivutitte molemmat täysin sen, että kaikista pelaajista Kurt Warnerille tämä tilanne on tutuin. 10 playoff-peliä uran aikana ja niissä 2991 jaardia, 23 touchdownia, 12 syötönkatkoa, 8,3 jaardia/yritys, heitot perille 64% tarkkuudella ja kaksi Super Bowl -voittoa.

Kyllä tilastot osoittaa, että Warnerin käsi ei alkuvuodesta tärisi. Tosin eikös hänellä ole kuitenkin vain yksi SB-sormus kahdesta finaalista.

Täällä on puhuttu jo Warnerin ja Fitzgeraldin tärkeydestä sekä valmentajien kokemuksesta, mutta itse pidän kaikista tärkeimpänä pointtina Arizonan hyökkäyksen linjaa. Kuinka se kestää kovimman puolustuksen tiukimmassa mahdollissa paikassa? Tähän asti on kestänyt, mutta nyt tulee vastaan hurja 3-4 puolustus Polamalun kera. Jos O-line kestää Arizonalla on loistava mahdollisuus voittaa ensimmäinen Super Bowlinsa. Jos ei niin homma on sitä myöten selvä. Jos Warner ei saa tärkeitä sekunteja ja sekunnin kymmenyksiä aikaa katsoa mihin heittää niin silloin on aivan sama mitä Boldin ja Fitz kentällä tekevät. Myös palloa tulisi juostua edes nimeksi, jotta hyökkäys toimisi tasapainoisesti.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Niin sehän nyt on aika selviö, että Warner on parempi tuollaisena perinteisenä pelinrakentajana, joka heittää paljon ja on hyvä lukemaan puolustuksia. Roethlisberger ei ole sen tyylinen QB, eikä Pittsburgh sellaista tarvitsekaan. Big Ben on oikein hyvä QB Steelersille, samoin kuin Warner on juuri oikea kaveri Cardinalseille.

Tosiaan Arizonan linja tulee aika isossa roolissa olemaan. Steelers pelaa 3-4 puolustusta, joten ne passrusherit ovat linebackereita eivätkä linjamiehiä. Tämä muuttaa hyökkäyksen linjan pelaamista, koska ryntääjät pääsevät tulemaan vauhdilla, eivätkä linjamiehet pääse heti näihin kavereihin käsiksi. Joten paljon enemmän ajatustyötä tuo blokkaaminen 3-4 puolustusta vastaan vaatii.

Steelersiltä taas koko puolustuksen tulee toimia yhtenäisesti. Puolustuksen linjan pitää pystyä sitomaan itseensä juuri noita hyökkäyksen linjamiehiä, jotta linebackerit pääsevät vauhdilla Warnerin iholle. Pass rushin pitää toimia, jottei Warner pääse tuntemaan oloaan liian kotoisaksi. Samalla secondaryn pitää jollain ihmeen kaupalla koittaa saada pidettyä Fitzgerald hallinnassa, ettei hän pääse yksinään puolustuksen taakse. Sinne jos Fitz pääsee, Warnerin ei tarvitse kuin lingota pallo jonnekin sinne päin, Fitz kyllä käy sen sieltä ilmasta poimimassa. En sitten tiedä, että pitäisikö Fitzgeraldia koittaa ottaa fyysisesti heti scrimmagessa vai miten häntä olisi paras puolustaa, mutta selviö on, että joku erikoisvartiointi Fitzille pitää järjestää. Boldinia ei voi myöskään unohtaa, mutta hän ei ole samanlainen deep threat kuin Fitzgerald, joten hänen tuplaamiseen eivät resurssit riitä.

Jotenkin itselläni on vähän sellainen fiilis, että joko Arizonan hyökkäys toimii kuin unelma, tai sitten se ei toimi ollenkaan. En tiedä mistä tällainen on mieleeni tullut. Polamalulla on potentiaalia olla Super Bowlin ratkaisupelaaja. Jos hän jotenkin pystyisi varjostamaan Fitzgeraldia, mutta samalla olemaan paikallaan pysäyttämässä juoksupelit, pääsisi Steelers ikäänkuin pelaamaan miesylivoimalla Polamalun hoitaessa kahden miehen tehtäviä. Kyllä tätä nyt kun tarkemmin ajattelee, niin kyllä tämä ratkaisu tullaan Arizonan hyökkäyksen ja Steelersin puolustuksen välillä käymään. Olen aika luottavainen, että Ben ja Fast Willie saavat hyökkäyksen ihan hyvin kulkemaan, ja Steelers itse tulee tekemään vähintään jotain 17 pistettä. Puolustuksen tehtäväksi jää sitten pitää Arizona tuon pisteluvun alapuolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös