NFL offseason 2014

  • 43 891
  • 250

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Giantsin David Wilson on sivussa niskavamman vuoksi, ja vamma voi olla vakava. Rashad Jennings aloittaa Giantsilla todennäköisesti bäckinä.

Eagles rosteri on mennyt eteenpäin huimasti. Malcolm Jenkins on napannut hurjan määrän inttereitä campilla. Jenkinsiä on peluutettu slottirissuja vastaan ja mies on ollut todella iso upgrade pass coveragessa. Nolan Caroll on esiintynyt vahvasti ja uskoisin, että mies tätä menoa aloittaa kornerina.

Pass rushereiden osalta homma näyttää myös hyvältä. Ykkösroundilla varattu Marcus Smith on loistanut coveragessa TE:tä vastaan. Taylor Hart on pelannut yllättävän hyvin Eaglesin hyökkäyksen linjaa vastaan. Nelosrounderi Jaylen Watkins pelaa myös hyvin. Yksi harvoja rosteritaisteluita käydään toisesta safetyn paikasta, kun Earl Wolff ja Nate Allen ovat osoittaneet, että pystyvät pelaamaan paikkaa.

Hyökkäyksen puolella Jordan Matthews ja Josh Huff ovat loistaneet. Matthews on ollut spotlightsissa koko campin ja on mielenkiintoinen slottirissu. Miehen vertical leap ja pituus nimittäin ovat sellaiset, että NFL:stä on vaikea löytää slottikorneria, jolla tuumat riittävät puolustamaan Matthewsia. Esim. Calvin Johnsonia ja Dez Bryantiahan on entistä enemmän peluutettu slotista ja voi olla, että tämä on yleistymässä. Huff on lyhyempi, mutta todella vahva ja nopea ja miestä käytetään samalla tavalla kuin RB:tä slotista. RB:stä puheenollen Sproles jätättänyt Eagles LB:t kuin tikun paskaan. Eagles pelaa välillä settejä, jossa Sproles ja McCoy ovat kentällä samaan aikaan.

Eaglesia vastaan pelattiin 2013 suurin osa miestä yhdellä syvällä safetyllä. Eagles valmennus ovat tällä offseasonilla satsanneet nimenomaan siihen, että miespuolustusta vastaan saadaan tehtyä pelejä. Heittohyökkäystä on monipuolistettu enemmän tuonne neljän huippupelinrakentajan suuntaan.

Puolustus näyttää todella hyvältä. Eagles on puolustanut 4wr 1 rb muodostelmaa 4-1-6 puolustuksella, jossa safetyä pidetään boksissa. Rotaatio tulee olemaan tiheämpää. Eagles on lisännyt puolustukseen enemmän uusia personnel packageja. Viime kautena joukkue pelasi oikeastaan 3-4 basesta ja nickelistä kaikki pelinsä.

Eaglesin treeneistä vedettyjen arvioiden ja videoiden perusteella voidaan odottaa, että rosteri on parempi ja syvempi monelta paikalta. Tahot, jotka ovat kiertäneet Eastin training campeja, ovat olleet sitä mieltä, että Eaglesin campi on ollut vahvin. Näkisin NFC:ssä olevan kuitenkin parempia joukkueita ainakin 49ers, Seahawks, Saints ja Packers.
 
Viimeksi muokattu:

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Giantsin David Wilson on sivussa niskavamman vuoksi, ja vamma voi olla vakava.


Tänään tosiaan tämä vuonna 1991 syntynyt draftin ensimmäisen kierroksen varaus (2012, 32nd overall) ilmoitti lopettavansa jalkapallouransa. Jotenkin aika rajua, minua nuorempi kaveri ja tulee ura ammattilaisena suht nopeasti päätökseen. Toivottavasti kävi aikanaan collegen kunnolla, 23v. on aika nuori ikä jäädä kokonaan eläkkeelle, vaikka siellä onkin se ensimmäisen sopparin 3,3milj signing bonus takataskussa :)


Andy Daltonille 6vuoden ja 96 miljd dollarin sopimus, oikeesti Bengals??! :D

Andy Dalton, Bengals reach six-year, $96M extension - NFL.com


Artikkelin kokonaan lukemalla siellä mainitaan yhtäläisyyksiä Kaepernickin ja Daltonin sopimuksille, periaatteessa pääpointtina se, että tuo suuri summa rahaa tulee vain, jos jatkavat pelaamistaan totutulla tasolla. Eli oman joukkueen pitää jatkossakin päästä playoffeihin jne., mikä kuulostaa kyllä kovin fiksulta. Silti, eräässä toisessa artikkelissa mainitaan myös Andy Daltonin tienaavan seuraavan 6kk aikana 22milj, joten kyllä hän käveli tästä sopimuksesta ulos voittajana..... toisin kuin kertaakaan kolmen vuoden aikana pleijareissa... :)
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Wilsonin tavoin toinen nuori RB Jonathan Franklin (4. kierros 2013) joutui lopettamaan uransa niskavamman takia. Vamma tuli kickoffin palautuksessa Minnesotaa vastaan, katselin tuon palautuksen vähän aikaa sitten uudelleen ja siinä mies saa aikamoisia iskuja sekä vastustajan pelaajilta että omilta. Yhden (vajaan) kauden ehti siis pelata ja offseasonilla lääkärit totesi että ei voi jatkaa enää uraa. Löytyi kuitenkin jo paikka Packersin organisaatiossa ilmeisesti hallinnollisissa tehtävissä joten hienoa että saa jatkaa joukkueessa joka hänet myös varasi.

Myös ex-GB TE Finley on edelleen vapaana agenttina ja ainut lääkäri joka hänet on niskavammastaan klaarannut on hänen oma lääkärinsä joka on myös Steelersin lääkäri. Toistaiseksi kukaan ei kuitenkaan ole tehnyt sopimusta miehen kanssa niskaleikkauksen takia. Niskavamma päätti myös ex-GB safety Nick Collinsin uran, suoraan huipulta.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Myös ex-GB TE Finley on edelleen vapaana agenttina ja ainut lääkäri joka hänet on niskavammastaan klaarannut on hänen oma lääkärinsä joka on myös Steelersin lääkäri. Toistaiseksi kukaan ei kuitenkaan ole tehnyt sopimusta miehen kanssa niskaleikkauksen takia.
Steelers teki Finleylle sopimustarjouksen, mutta ilmeisesti se oli taloudellisesti aika huono tarjous, sellainen joka ei sisältänyt Steelersin kannalta suurta riskiä. Finley ei tuohon tarjoukseen tarttunut, enkä sitä suuresti ihmettele. Jotain juttujahan on liikkunut siitä, että Finleylla olisi joku vakuutus olemassa, että jos joutuu lopettamaan uransa tähän niskavammaan, niin hän saa miljoonia dollareita (olikohan jopa yli 10M) korvauksena vakuutusyhtiöltä. Tämä huomioon ottaen puhtaasti taloudellisesti ajateltuna hänen ei ihan pikkurahoja vastaan kannata lähteä enää pelaamaan, koska ymmärtääkseni tuota korvausta ei makseta, jos hän nyt vielä näiden loukkantumisten jälkeen jatkaa uraansa ja loukkaantuu uudelleen. Ja ei yksikään organisaatio tule hänelle antamaan suoraan monivuotista, useamman miljoonan diiliä ilman, että hän ensin todistaisi pystyvänsä vielä pelaamaan korkealla tasolla NFL:ssä. Ei ainakaan sellaista sopimusta, jossa guarantee moneyn osuus olisi merkittävä. Joten melkein väkisin Finley joutuisi ensin pelaamaan pienemmällä sopimuksella, ennen kuin hän voisi isosta sopimuksesta haaveilla. Erittäin epätodennäköiseltä näyttää siis Finleyn NFL-uran jatkuminen.

Sinänsä kyllä todella harmi jos/kun Finleyn ura näin lyhyeen päättyy. Hänelle povattiin todella hyvää uraa vielä pari kautta sitten, ennen näitä niskavammoja. Olikohan se Peter King, joka jossain gallupissa nimesi nimenomaan Finleyn kun häntä pyydettiin nimeämään nuori pelaaja, jolla on potentiaalia tehdä HOF -tason NFL-ura. Jokainen taklaus voi olla se uran päättävä taklaus. Siinä mielessä en ihmettele yhtään, että pelaajat haluavat nopeasti tehdä rahakkaita diilejä, sillä toista mahdollisuutta rahastaa ei välttämättä koskaan tule.
 
Viimeksi muokattu:

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Andy Daltonille 6vuoden ja 96 miljd dollarin sopimus, oikeesti Bengals??! :D

Juu, mitvit? "Ihan ok" on Dalton tuossa QB:n paikalla, mutta että tuolla sopparilla? Ei siinä, suhteessa Kaepernickiin verrattuna Andyllä on toki pelivuosia takana enemmän (heh) ja on vienyt Bengalsia pleijareihin, mutta esim. kyllähän viimekeväinen tipahtaminen oli aika yksioikoisesti Daltonin sulamista. Ei kässää, ei.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Juu, mitvit? "Ihan ok" on Dalton tuossa QB:n paikalla, mutta että tuolla sopparilla? Ei siinä, suhteessa Kaepernickiin verrattuna Andyllä on toki pelivuosia takana enemmän (heh) ja on vienyt Bengalsia pleijareihin, mutta esim. kyllähän viimekeväinen tipahtaminen oli aika yksioikoisesti Daltonin sulamista. Ei kässää, ei.
En ole yksityiskohtia tuosta sopparista nähnyt, mutta ilmeisesti on Kaepernickin tyylinen diili, eli Bengals pääsee irti tuosta sopimuksesta suht halvalla jos haluaa. Eli guaranteed moneyn osuus ei ole kovin suuri. Dalton on mielestäni keskitasoa kun puhutaan aloittavista pelinrakentajista NFL:ssä, mutta toisaalta hän on nuori ja voi vielä kehittyä tuosta jonkun verran. QB-markkinat ovat nykyään sellaiset, että keskitaso QB:kin tienaa sievoisen summan. Myös omasta mielestäni 96 miljoonaa Daltonista on järjetön summa rahaa, mutta pitää muistaa, että NFL:ssä sopimukset eivät ole "guaranteed" eli jos Dalton alkaa pelata huonosti, voi Bengals näyttää miehelle ovea ilman, että sopimusta täytyy ostaa ulos. Ja voidaan myös kysyä, että mitä muita vaihtoehtoja Bengalsilla olisi ollut? Daltonia parempaa pelinrakentajaa tuskin vapailta markkinoilta löytyy. Pelinrakentajia todella harvoin saa myöskään treidin kautta, varsinkaan hyviä pelinrakentajia. Ryan Mallet on ainoa nimi joka tulee mieleen potentiaalisena starterina NFL:ssä, joka voisi irrota treidin kautta, mutta hän on täysi jokerikortti NFL-tasolla eikä mikään varma upgrade Daltonista. Jos taas uutta QB:ta lähdetään etsimään draftin kautta, siirtyy Bengalsin menestysikkuna kaksi-kolme vuotta eteenpäin. Daltonin kanssa sentään on mahdollista mennä playoffseihin NYT. Nähtävästi GM Brown/HC Lewis kokevat, että heidän mahdollisuudet menestyä ovat parhaimmillaan juuri nyt, enkä lähtisi vastaan väittämään sen suhteen. Ei Daltonilla mestaruutta voiteta ilman Seahawks -tason puolustusta, eikä Bengalsilla sellaista ole, joten en näe Cincyn olevan minkään sortin mestarikandidaatti parin vuoden sisään. Mutta playoffs jengi voivat hyvinkin olla jatkossakin, ja sekin on ihan hyvä saavutus NFL:ssä ottaen huomioon kuinka kovatasoinen sarja on kyseessä. Huippu-QB:ta ei kasva puissa, joten jos sellaista ei ole saatavissa, on average-QB ihan hyvä asia sekin.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
En ole yksityiskohtia tuosta sopparista nähnyt, mutta ilmeisesti on Kaepernickin tyylinen diili, eli Bengals pääsee irti tuosta sopimuksesta suht halvalla jos haluaa. Eli guaranteed moneyn osuus ei ole kovin suuri. Dalton on mielestäni keskitasoa kun puhutaan aloittavista pelinrakentajista NFL:ssä, mutta toisaalta hän on nuori ja voi vielä kehittyä tuosta jonkun verran.

No, en tiedä. Kovasti odottelin itsekin viime kauden alla että josko se nyt Andyltäkin irtoaisi ja alkukausi taisikin olla yllättävän hyvä, mutta sitten alkoi epätasaiset esitykset ja kyllähän se suoraan Daltonin ailahtelua seurasi koko Bengalsin porukka lopulta. D oli erittäin kova, mutta kun pisteitä ei hyökkäys pysty tekemään niin sitten ei pysty. Siihen minusta kyykkäsi myös tuo playoff-polkukin, muut kyllä täyttivät roolinsa (paitsi ehkä Harrisonilta olisi joku varmaan odottanut vähän enemmänkin ja juoksussa taas hyviä suorituksia mutta varmaankin aika moni odotti että lakifirma olisi ollut isommassa roolissa) mutta minusta Andyn epätasaisuuteen homma sitten kusi. Vielä kauden puolivälin paikkeilla pidin Bengalsia varteenotettavana SB contenderina.

Niin, se näissä tietysti aika että kuka sitten tilalle? Jonkun Manzielin nappaaminen draftin kautta on kuitenkin riskipeliä ja Tim Tebow lienee "isoimpia" nimiä jota on saatavissa sopimusten ulkopuolellta, Daltonin vaihtaminen taas tebow-tason QB:hen se vasta hassua olisikin. On Andy sen verran kuitenkin hyvä, parhaimmillaan jopa erinomainen. Tuo ailahtelevuus pitäisi saada pois.

Minun mielestäni Bengalsilla on kyllä ollut mestaruustason puolustus (tai oli siis ainakin viime kaudella, ei nimilistaan vaan peliesityksiin nojaten).
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Kuukauden vanha esikoispoika kun valvottaa, niin ei teettänyt ongelmia olla viideltä hereillä ja katsoa suorana Cowboysin preseason matsi Chargersia vastaan.

Samaa paskaahan se oli mitä viime vuonna. Erityisesti puolustus vaikutti tismalleen yhtä huonolta, ellei jopa huonommalta. Tosin puolustuksesta puuttui takakentältä Carr, Claiborne, Scandrick ja Church. Sekä DT Henry Melton ei myöskään pelannut. Alottava Mike oli Justin Durant ja muut LB:t odotetusti Carter ja Wilber. Chargers vyöryi kokoajan läpi kentän ja kolmansilla yrityksillä poimittiin ekoja jatkuvasti. Safety Jeff Heatin johdolla otettiin huonoja kulmia ja taklailtiin taas useaan otteen ohi. Oli puolustuksessa muutama positiivinen kaverikin. Rookie safety Ahmad Dixon oli tosi hyvä siihen asti kunnes, yllätys yllätys, loukkaantui. Jakeli kovia pommeja ja taklaukset oli varmoja. Taisipa niitä kertyä reippaasti yli kymmenen. Samoin rookie LB Anthony Hitchens oli ihan ok. Hieman D:n puolustukseksi on sanottava, että kornereina sielä viiletti tyyppejä joilla ei ollut yhtään treeniä alla joukkueen kanssa ja sen kyllä huomasi.

Hyökkäyksen ainut ns. ykkös stringin pelaaja oli WR Terrance Williams. Romo, Dez, Witten, Murray ja koko alottava O-line ei pelannut snäppiäkään. QB Weeden oli yllättävän hyvä. Samoin hyökkäyksestä suurimman vaikutuksen teki rb Randle. Hyviä kantoja. Muutenhan oli hyökkäyskin aika vaatimatonta taaperrusta. Noh, homma on nyt avattu ja kohti seuraavaa harkkapeliä...
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Heitetään tämä myös tänne, kun tuonne pelipuolelle harvempi eksyy, eli Jatkoajan Fantasy Liigaan mahtuu mahdollisesti yksi tai kaksi pelaajaa, eli jos kiinnostusta on niin pelipuolelle NFL Fantasy Football-ketjuun nimeä alle ja jos paikkoja avautuu niin ilmoittautumisjärjestyksessä mennään.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Kun Mark Sanchez pelaa paremmin, kun tiimin aloittava pelinrakentaja, ei kaikki ole ihan kohdillaan. Ensimmäinen preseason peli, onneksi, takana ja aloittava hyökkäys veti homman kohtalaisen käteen. Foles heitti ensimmäisellä quartterilla yhtä monta pickiä, kuin viime kaudella yhteensä. Huonoja ratkaisuja molemmat. DB osasto, Malcolm Jenkinsiä lukuunottamatta, vakuutti melkein yhtä vähän. Tätähän preseason futis paskimmillaan on, mutta pikkuhiljaa olisi herätyksen paikka.

edit aikamoista pelleilyä olivat pelikutsutkin, Bearsin tupla TE:tä vastaan 3 LB:tä sisään, ihan niinkuin sieltä ei tulisi sitä hottia.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Katselin Game Passista vähän muutamien viime kesänä varattujen pelinrakentajien otteita, erityisesti Manzielin.

Johnny Football -mania alkoi vierasottelulla Detroitissa. Hoyer oli aloittava QB, pelasi ihan ok. Sitten Johnny sisään. Vähän sekava fiilis siitä hommasta jäi. Brownsin O-line pelasi mielestäni todella huonosti. Johnny ei saanut oikein kunnon suojaa ja muutamat snapit olivat sellaisia, ettei niistä Bradyn Tomppakaan olisi saanut mitään aikaiseksi. Mutta toki osa menee myös sen piikkiin, että Manzielilla on paljon hommaa siinä, kun hän yrittää adjustoitua nopeisiin NFL passrusheihin. Silti Johnny pystyi ihailtavasti välttämään säkitykset, ja kyllä se hyvä liikkuvuus sieltä jälleen nousi esiin. Heittohyökkäys nojasi lähinnä lyhyihin syöttöihin, jotka sujuivat vaihtelevasti. Siinä missä esim. Raidersin koutsi antoi Derek Carrin kokeilla paria vähän pidempääkin kusikaarta, jäi Johnnyn heittokäsi kunnolla testaamatta. Mutta pari potentiaalista heittopeliä jäi tietty näkemättä niiden kauheiden snappien takia. Mutta varmasti valmennustiimi on korostanut Johnnylle sitä riskien välttämistä. Ei sirkustemppuja ja "gämbläyksiä", jotka voivat johtaa inttereihin. Kiltisti Johnny myös liukui sen sijaan, että olisi väkisin yrittänyt juosta ylimääräisiä jaardeja. Tuo on todella tärkeää, sillä dual-threat -pelinrakentaja yksinkertaisesti taklataan paskaksi NFL:ssä, jos hän ei osaa liukua ja juosta tarvittaessa rajojen ulkopuolelle. Russell Wilson tekee tämän ihailtavasti, ja Johnnyn oppimispolku tässä mielessä on hyvässä vauhdissa.

Manzielin NFL-urasta puhuttaessa kysymys on lopulta siitä, pystyykö Browns luomaan sellaisen ympäristön, jossa Johnny saa itsestään parhaan irti? College Stationissa sellainen ympäristö oli. Ensinnäkin päävalmentaja Kevin Sumlin oli koko ajan samalla sivulla Johnnyn kanssa, ja silminnähden nautti siitä, että hänellä oli käytössään Manzielin kaltainen luova pelinrakentaja. Toisekseen A&M:n hyökkäyksen linja oli Manzielin kahden kauden ajan laadukas, ja siellä oli jopa Luke Joeckelin ja Jake Matthewsin kaltaisia tähtiä. Tilastojen perusteella Brownsin hyökkäyksen linjasta ei voi sanoa samaa. Brownsin keskushyökkääjien yards per carry oli viime kaudella vaatimaton 3.53; säkitysten välttämisen osalta Browns oli keskitasoa. Melko epätodennäköiseltä tuntuu tällä hetkellä, että Johnny pääsisi nauttimaan yhtä hyvästä O-linesta kuin mikä hänellä Texas A&M -kausinaan oli. Kolmanneksi Mike Evans oli kokonsa ja "liimanäppiensä" vuoksi aivan beast college-puolustuksia vastaan, ja onko Johnylla nyt Clevelandissa vastaavaa "hovirissua"?

Pelinrakentajia kohtaan tavataan olla todella julmia, ja liian usein unohdetaan se toimintaympäristö, jossa he ovat. Russell Wilson on kova jätkä, ei siinä mitään, mutta kyllä hänellä on myös ideaali toimintaympäristö, jos katsotaan mm. koutsia ja ympäröivää joukkuetta. Vastaavasti RGIII:n touhu on aikamoista tuskaa, kun hän joutuu kestämään Redskinsin organisaatiota, jota sana "ammattimainen" ei kovin hyvin kuvaa.

Ihan samalla tapaa Manzielin onnistuminen tai epäonnistuminen NFL-uralla ei tule olemaan vain hänestä itsestään kiinni. Kaikki tietävät Manzielin vahvuudet: liikkuvuus, vahva ja tarkka heittokäsi, hillitön kilpailijaluonne. Ihan yhtä lailla meillä on tiedossa myös ne potentiaaliset heikkoudet: ajoittainen hidas päätöksenteko, taipumus jättää välillä avoimia targetteja vapaiksi, pienikokoisuus. Oikeassa ympäristössä hän pääsee hyödyntämään vahvuuksiaan ja kehittämään heikkouksia/minimoimaan niiden vaikutuksen. Mutta valitettavasti mulla ei ole liian kovaa luottamusta Browns-organisaatiota kohtaan.

Kentän ulkopuolella Johnnylla menee tietty lujaa. "Manziel 2" on NFL:n myydyin pelipaita, ja Niken kaltaiset yritykset ovat solmineet monivuotisia sponsorisopimuksia Manzielin kanssa. Johnnyn puolesta näitä sponsorisopimuksia neuvottelee Maverick Carter, joka on LeBron Jamesin lapsuudenystävä ja tuttu nimi LeBronin tiimistä. Eli hyvissä käsissä on tässä mielessä asiat.

Ja kova on meininki myös yöelämässä. Selfie-kuviin on päästy Draken, Justin Bieberin ja Kevin Durantin kanssa. Pieni kohu nousi, kun jossain yökerhon vessassa joku kuvasi Manzielin käärimässä seteliä rullalle. Mikä lie ollut aikomuksena? Drakehan vitsaili ESPY-gaalan juontajana, että Johnny olisi halunnut kokeilla taikasieniä Draken kanssa. Tähän Johnny vastasi twiittaamalla: "Trippy.."

Ja jos itse pelikentällä oli vähän vaikeaa ekassa preseason-matsissa, niin Johnny voi lohduttautua sillä, että niin oli myös Vikings-Raiders-ottelussa esiintyneillä Teddy Bridgewaterilla ja Derek Carrilla. Teddyn touhuja katsoessa tuli väkisinkin mieleen, että tässä on alimittainen QB, jonka otteluohjelma collegessa oli todella helppo. Pidän silti suunnattomasti hänen taidoistaan, mutta kyllä se tie hyväksi NFL-startteriksi on todella pitkä. Carr taas löi Fresno Statessa hurjat tilastot pöytään. Häntä pidetään erinomaisena heittäjänä, ja Raiders kutsuikin aika paljon jopa vähän pidempiäkin heittoja. Mutta kovin epätarkka Carr niissä oli, ja mahtuipa joukkoon jopa intterin paholainen. Saas nähdä, ovatko nämä jätkät aloittavia pelinrakentajia alkavalla kaudella. Kilpailu sinänsä ei ole kovin kovaa, sillä esim. tässä pelissä Vikingsilta avasi Matt Cassel ja Raidersilta Matt Schaub.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Aikaisemmin itse kyselin tuosta NFL GamePass:sta ja siitä kuinka sen hintaa saa mahdollisesti hiukan alemmas, niin Romanian kautta tilattuna (Chrome+Hola Better Internet-lisäosa) hinta on 145€, joten tuli siinäkin muutama kymppi säästettyä (Suomessa Season+ paketti 199€). Takuuseen en kuitenkaan mene että kaikki toimii elokuun puolella kuten elokuvissa. Pääsen testaamaan, että kaikki toimii ilman mitään lisäkikkailuja tosiaan vasta elokuussa, kun vanha tilaus loppuu heinäkuun lopulla, joten voin asiasta muutaman päivän päästä raportoida jos jotain asia silloin vielä kiinnostaa.


Kiitos vinkistä! Tuli otettua neuvosta koppi ja hyvin näyttäisi toimivan... Diilin kruunasi REP15-alennuskoodi, jolla sai vielä 15 % tuosta pois. Hinnaksi jäi vain noin 123 euroa, eli käytännössä ainoastaan kymppi kuussa, kun tilaus jatkuu sinne 31.7.2015 asti. Ei yhtään paha!
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos vinkistä! Tuli otettua neuvosta koppi ja hyvin näyttäisi toimivan... Diilin kruunasi REP15-alennuskoodi, jolla sai vielä 15 % tuosta pois. Hinnaksi jäi vain noin 123 euroa, eli käytännössä ainoastaan kymppi kuussa, kun tilaus jatkuu sinne 31.7.2015 asti. Ei yhtään paha!

Toimiiko tuo sitten myös iPadin appin kautta normaalisti kun sen on kerran tuon lisäosan avulla ostanut? Vai pitääkö aina katsoa selaimella jossa tuo lisäosa on?

On muuten hintaerot melkoiset GamePassissa. Nettisivuilta Suomi-hinta vajaa 200e, mutta appin kautta jos kokeilee tilata niin maksaisikin suolaiset 260e.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Toimiiko tuo sitten myös iPadin appin kautta normaalisti kun sen on kerran tuon lisäosan avulla ostanut? Vai pitääkö aina katsoa selaimella jossa tuo lisäosa on?

On muuten hintaerot melkoiset GamePassissa. Nettisivuilta Suomi-hinta vajaa 200e, mutta appin kautta jos kokeilee tilata niin maksaisikin suolaiset 260e.

En omista iPadia, mutta Samsungin vastaavalla laitteella ainakin toimii moitteettomasti.

Huomasin muuten sellaisen asian, että jos tuo lisäosa on jäänyt vahingossa päälle, niin ainakaan tietokoneella nuo videot eivät pyöri ollenkaan. Sitten kun vaihtaa maan takaisin Suomeen tai ottaa ohjelman pois päältä, ei ole mitään ongelmia. En tiedä mistä johtuu, mutta eipä sillä niin väliä ole, kunhan toimii jotenkin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Toimiiko tuo sitten myös iPadin appin kautta normaalisti kun sen on kerran tuon lisäosan avulla ostanut? Vai pitääkö aina katsoa selaimella jossa tuo lisäosa on?

On muuten hintaerot melkoiset GamePassissa. Nettisivuilta Suomi-hinta vajaa 200e, mutta appin kautta jos kokeilee tilata niin maksaisikin suolaiset 260e.

Toimi tosiaan iPadin Game Pass -appilla ihan moitteettomasti, kun noita preseasosin uusintoja katsoin. Varmaankin iPhonella toimisi yhtälailla. AppStoren kautta tilattuna hinta olisi tosiaan melko kammottava, tuleekohan ero siitä Applen välistä ottamasta osuudesta... Sääli niitä, jotka sitä kautta erehtyvät palvelun ostamaan!
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Nyt kun suurin järkytys on ohi, niin voisin hieman kirjoittaa tuosta Buccaneers-Jaguars -ottelusta. Eli ottelu päättyi siis Jaguarsin 10-16 voittoon kotikentällään, mutta onneksi tuloksilla ei ole kauheasti väliä tässä vaiheessa kautta. Otetaan tästä nyt muutamalla ranskalaisella asioita, jotka jäivät selkeästi mieleen:

- Buccaneersin O-line:

Aivan järkyttävän huonoa suorittamista läpi ottelun... McCown oli aivan pulassa Jaguarsin puolustuksena kanssa, kun Bucsien linja ei pystynyt suojelemaan pelinrakentajaansa ollenkaan. Cowboysin puolustuksen ohella koko viikon surkeimpia suorituksia, ainakin omasta mielestäni. Onneksi tähän on myös heti puututtu, sillä Lovie Smith ilmoitti hyvin nopeasti pelin jälkeen, että RG Jamon Meredith on penkitetty seuraavasta ottelusta ja hänet on siirretty backup OT:ksi. Hänen paikkansa ottaa tulokas Jace Daniels, ainakin seuraavassa ottelussa.

Jonkin verran on ollut myös puhetta, että Bucs yrittäisi treidata 49ers:lta siirtohuhuissa pyörivän Alex Boonen. Tässä olisi jonkinlainen vastaus tuolle guardin paikalle, mutta hyvin riskialtis haku tämäkin olisi.

- Mike Glennon vs. Josh McCown

Glennon oli hyvä, mutta sai toisaalta pelata myös hieman helpompia minuutteja kuin McCown, jolla oli todella vaikea ottelu. Suurin syy on kuitenkin hyökkäyksen linjassa, eli en vielä tekisi kauhean suuria johtopäätöksiä.

- Blake Bortles

Pelasi jopa odotettua paremmin, vaikka TD:t jäivätkin uupumaan. Varmaa työskentelyä kuitenkin hyökkäyksestä toiseen ja oli mielestäni paras näistä viime draftin pelinrakentajista.

Ensi viikolla Bucseilla vastassa Miami Dolphins ja tästä tottakai haetaan voittoa. Tärkeintä kuitenkin, että tuo hyökkäyksen linja olisi edes jollain tasolla siedettävää.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Buccaneersin O-line

Paha olohan tuosta pelistä tuli. Minkään muun hyökkäyksen osa-alueen arvioiminen noin huonon linjatyöskentelyn takia on vaikeaa, joten keskityn vain haukkumaan sitä.

Dotson oli hyvä, Dietrich-Smith välttävä ja Collins, Cousins ja Meredith sysipaskoja. Daniels on tosiaan kerännyt hiukan kehuja TC:llä, joten katsotaan jos hänestä olisi aloittavaksi Guardiksi. Toivottavasti ensiviikolla homma näyttää erityisesti Collinsin kohdalla paremmalta.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Eagles harjoittelee Foxborolla Patriotsia vastaan kolme päivää. Ranskalaisilla:

- Molemmat linjat pelaavat tasaisesti Patriotsia vastaan ja hyökkäyksen linja näyttää vakuuttavalta.
- Bradyn rissut ja erityisesti Edelman ja Thompkins ovat olleet auki Fletcher, Williams kaksikkoa vastaan. Samanlaista teurastusta ei ole kuitenkaan ollut kuin viime vuonna ja joukossa on paljon maahanlyöntejä ja puolustettuja heittoja.
- Foles on pelannut hyvin Patriotsin puolustusta vastaan. Maclin ja Sproles ovat olleet auki (vs. Revis ja Donta Hightower). Jordan Matthews on pudotellut hieman. Alla olevassa jutussa kehutaan Maclinia vs. Revis, mutta jätetään mainitsematta, että Revis pelaa puolivaloilla.
Jeremy Maclin toasts Revis in Eagles-Pats practice - NFL.com
- Safety Malcolm Jenkinsiä on polteltu. Patriotsin hyökkäys on kärytellyt DB:tä paljon erilaisilla double moveseilla, joita ei osattu puolustaa viime viikollakaan.
- Foxborolla tehtiin ekana päivänä yleisöennätys.
- Milloin touhu kusee seuraavaksi?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Kuten jäsen Grand-Pierre tuolla peliluolan puolella totesikin, niin auction-muotoisessa fantasy-liigassa olisi vielä halukkaille tilaa. Laitetaan siis tännekin tiedoksi, jos jollain ei ole peliluolassa silmään ao. viesti tarttunut, mutta kiinnostusta olisi osallistua:

Jos haluatte auctionin pystyyn, niin suosittelen Join Custom League - Free Fantasy Football | 2014 Fantasy Football - NFL.com ja password Jatkoaika.

Kyseisen liigan komissaarilla ei ole tunnuksia Jatkikseen, mutta huomasi keskustelun ja haluaisi pystyttää toisen auction-liigan normaalisti komissoimansa liigan ohelle. Pelaan tässä toisessa liigassa ja voin taata, että komissaari on erittäin skarppi ja hoitaa homman mallikkaasti. Tämä on 14 joukkueen 0.5 PPR-liiga, jonka huutokauppa alkaa alustavan aikataulun mukaan tiistaina 26.8. 19:00.

Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä osoitteesta nflfantasy09@gmail.com.

Nostetaanpa tätä vielä ylös koska liigasta löytyisi vielä hyvin tilaa, eli mukaan vaan jos hieman erilainen kokemus draftin suhteen kiinnostaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Lions aloitti pre-seasonin 13-12 voitolla Brownseista ja seuraavaksi on Raiders vastassa. Tuleva kausi on mielenkiintoinen, kun on uusi valmentaja ja Staffordin pitäisi ottaa seuraava iso askel urallaan. Otteluohjelma näyttää hiton hyvältä, 14/16 matseista on iltamatseja (yksi Falconseja vastaan päivällä Lontoossa). Divarin sisäisten vastustajien lisäksi varsinkin Saints (kaverin suosikkitiimi) ja Patriots (emännän lemppari) matsit aiheuttavat kutkutusta jo nyt. Noiden lisäksi ohjelma ei näytä kauhean pahalta, kun siellä on kaikenlaisia Buccaneerseja, Jetsejä, Billsejä ja Dolphinseita. Tämä on se kausi!
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Kakkosviikolla Eagles pelasi Patriotsia vastaan. Foles pelasi hyvin. Vieläkin paremmin pelasi Mark Sanchez, jonka statsit preseasonilla ovat hämmentävät. Aloittavan hyökkäyksen molemmat rissut olivat loukkaantuneita, joten Jordan Matthewsille ja Zach Ertzille jaettiin palloa enemmän.

Heittopuolustus oli paskaa. Bradley Fletcher toivottavasti penkitetään ja Nolan Caroll pistetään tilalle. Cary Wlilliamsilta tuli hyviä pelejä. Paskalla pass rushilla ja noilla kiristyneillä heittopuolustussäännöillä voi homma kusta jatkossakin. Täytyy muistaa, että vastustajana toimi Patriots Foxborolla eli ei tuo esitys nyt maailman loppu ole.

Eastin muista peleistä lyhyesti. Cowboysin heittopuolustus poltettiin tehokkaasti Baltimoren toimesta. Giantsin hyökkäys takoi neljänteen neljännekseen mennessä nolla pistettä Indianapolisia vastaan. Vakuuttavin tiimi on toistaiseksi ollut Redskins, joka voi hyvinkin olla ratkaisemassa tämän vuoden eastia.

Seattle ja Denver näyttäisivat olevan samassa vireessä kuin viime vuonna.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboysin heittopuolustus poltettiin tehokkaasti Baltimoren toimesta.

Jaa, enpä tiä mitä peliä oot katellu sillä jonkin verran eri mieltä? Starttereiden osaltahan Cowboys melkein jopa dominoi peliä, mutta silti oli tappiolla. Ravensin kaksi ekaa maalia tuli fumblen ja kickoffin pohjiin palautuksista. Muutenhan Cowboys hyökkäys rullasi vahvasti starttereiden osalta. Romo pelasi ekan pelinsä ja oli todella hyvä. Romo to Dez akseli toimi erinomaisesti ja jos jotain polttelua sattui niin nämä kaksi herraa järjesti sen? Hyökkäyksen skill playerit pelasi vain kaksi draivia ja o-line neljä. Ravensin ykkösjätkät takoi täydet kaksi neljännestä. Flaccon johtama hyökkäys ei saanu juosten tai heittäen mitään aikaan Dallasin starttereita vastaan. Takentältä kuitenkin puuttui vielä Carr sekä Claiborne ja linjasta Melton. Webb oli nostettu toiseksi aloittavaksi corneriksi

Muutama muu huomio Cowboysin osalta ranskalaisilla
- Juoksu oli vähän nihkeää, hyvä heittosuojaus
- Leary ottamassa LG paikan
- Rookie Coleman jo toista kertaa DT startterina
- Scandrick puolustuksen paras pelaaja, mutta missaa neljä ekaa peliä
- Puolustuksen linjan uudet kaverit Martez Wilson ja Zac Minter vakuuttivat
- Weeden oli aika heikko, Hanie parempi
- Spessuissa tuli tukkaan huolella
- Durantin ote Miken roolista vahvistui

Huomattavasti parempi tämä oli kuin Chargers peli. Erityisesti puolustus nosti tasoaan. Ilahduttavaa oli nähdä, että selkäleikkaus ei vaivaa Romoa pätkääkään. Nähtiin jälleen kerran niitä tuttuja kierrähdyksiä, joilla hän ostaa aikaa. Samoin Dez on todella eläin ja tulee pelaamaan superkauden. Ei huono....
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Ravensin ykkösjätkät takoi täydet kaksi neljännestä.

Heh, takoi täydet kaksi neljännestä tarkoittaa siis että ekalla neljänneksellä hyökkäyksen "ykkösjätkät" pääsi kentälle ensimmäistä kertaa kun neljännestä oli jäljellä kolme ja puoli minuuttia. Matsin jälkeen haastatteluissa Harbough puhui että turha oli vetää kavereita ekan neljänneksen jälkeen, kun eivät juuri olleet päässeet palloon käsiksi. Mutta joo.. itse matsi ei paljoa positiivista Ravens näkökulmasta kuitenkaan tarjonnut, spessut pelasi kyllä ihan ok matsin loppua lukuun ottamatta. Hyökkäyksen tahmea alku osittain selitettävissä tuolla poikkeuksellisella pelin alulla, mutta vain osittain. Linja kuitenkin pelaa viime vuotta paremmin, ainakin tällä hetkellä näyttää siltä ja täten juoksukin toimii jollain tasolla. Puolustus oli melko nihkeä, koko first string pelasi jotenkin puolitehoilla.

Dallasin heittohyökkäykseen suhtaudun edelleen varautuneesti; siellä ei ollut matsin ekaa driveä lukuunottamatta ravenssien kolmea parasta cb:tä kentällä (poissa olivat Webb ja 3 cb:n paikassa kiinni oleva Asa Jackson sekä ekalla drivellä loukkaantunut Jimmy Smith). Chykie Brownista kertoo jotain se että vastustajan 3th string qb:t ja wr:t polttaneet kaveria useasti preseasonila. Franks ei hänkään ole hirveän hyvältä näyttänyt campin aikana / preseasonilla, joka on johtanut siihen että jopa rookie safety Brooksia on peluutettu cb tontilla. Ei se toki Dallasin vika ole ettei Ravensseilla ole tarpeeksi syvyyttä takakentällä.

Preseason is just... preseason. Alkais jo kunnon pelit.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Heh, takoi täydet kaksi neljännestä tarkoittaa siis että ekalla neljänneksellä hyökkäyksen "ykkösjätkät" pääsi kentälle ensimmäistä kertaa kun neljännestä oli jäljellä kolme ja puoli minuuttia.

Jep, toki näin olikin. Mutta tossa nopeesti laskettuna niin Flacco ja muut ykköset tais vetää kuitenkin sen viisi draivia? Ja jos ihan puhtaasti vain vertailee ykkösiä keskenään, niin mielestäni Cowboys voittaa tämän vertailun tässä pelissä? Nää höntsäpelit ja erityisesti höntsäpelaajat on mitä on. Sen vuoksi ei juuri kovin paljoa painoarvoa lopputuloksille voi antaa. Itekki lähinnä kattelen preseason matseista vain ekat neljännekset tai niin kauan kuin joukkueiden startterit pelaa. Toki Cowboysin matsit katon aina kokonaan. Tosipelejä odotellessa kuten st. lemiinkin jo totesi
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Ja jos ihan puhtaasti vain vertailee ykkösiä keskenään, niin mielestäni Cowboys voittaa tämän vertailun tässä pelissä?

Kyllä Dallas oli ehdottomasti parempi, etenkin jos vielä jätetään spessut (+ tuo TD:n johtanut fumble) pois laskuista. Toki startterit pelaa niin vähän aikaa vastakkain, ettei näistä hirveän hyvää kuvaa saa, mutta sen aikaa kun olivat vastakkain, niin kyllä Dallas oli parempi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös