NFL offseason 2014

  • 43 721
  • 250

Cube

Jäsen
DT DOMINIQUE EASLEY
Olin eilen kirjoittamassa pientä pätkää Patriotsien tarpeista ja DT on yksi näistä jolle on tarvetta. Hyvä pick, hieman huolestuttaa vaan loukkaantumishistoria missä lukee että molemmat polvet on leikattu.
Hienoinen reach ja odotin että tämä treidi olisi laitettu kiertoon ja Easley olisi otett 2-3 kierroksella mutta vanha sanonta sanoo "In BB we trust".
Raporttien mukaan Seahawks oli iskenyt silmänsä Easleyhin ja päätti välittömästi hakea treidiä ulos ensimmäiseltä kierrokselta siinä vaiheessa, kun hän Patriotsiin meni.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboys oli ilmeisesti hakenut treidiä, mutta ei ollut saanut haluamaansa? Jerry Jones myös kertoi, että Cowboysin targetteina oli koko ajan Aaron Donald, Anthony Barr, Ryan Shazier ja sitten valittu Zack Martin. Jännä homma, että kumpaakaan safetyä ei edes harkittu?

Sitten jos siirtää katseita jo kakkoskierrokselle, niin linjan toiselle puolelle pitäs saada vahvistuksia. Onneksi sitä on tarjolla ja vieläpä aika laadukkaitakin jannuja. Cowboys oli ollut muuten myös kiinnostunut Easleystä. Jos katsoo mitä huippunimiä on jäljellä puolustuksen linjamiehistä, niin ainakin seuraavat on syytä mainita: Kony Ealy, DeMarcus Lawrence, Scott Scrichton, Timmy Jernigan, Stephon Tuit, Trent Murphy ja RaShede Hageman. Onhan siinä ukkoa kyllikseen ja eiköhän joku noista tipu Cowboysiin. Ilmeisesti sopivin kaveri on Lawrence ja häntä povataan jopa treidin kautta Dallasiin? Kony Ealy on varmasti myös kiinnostava pelaaja kuten WR Marqise Lee. Toki molemmat ovat menneet aikoja sitten kun Dallas on kellolla (47 pick). Eli ensi yöltä toiveena Dallasiin DL ja WR.
 
Viimeksi muokattu:

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Olipas eka kiekka. Bortles otettiin varmasti osittain siksi, että Luke Joeckel ja Justin Blackmon ovat aika turhia kavereita, jos ei joukkueessa ole kunnon pelinrakentajaa. Buffalolta käsittämätön veto. Cleveland ryösti Billsin kertaheitolla. Cleveland treidasi ekalla kiekalla kahteen otteeseen myöhemmän kierroksen pickejä vastaan. Gilbert ja Manziel ovat kummatkin hyviä pickejä ja lähestulkoon siellä, missä joku toinen tiimi olisi heidät ottanut. Lupaava alku kaksikolta Pettine/Farmer.

Odell Beckham jr. oli Giantsilta todella hyvä veto, ja kun ottaa huomioon Nicksin ulostamisen ja capin, erinomainen. Cowboysin picki oli todella hyvä, joukkue sai hybridipelaajan jo ennestään vahvaan linjaan, joka on tärkeä siksi, että ainakaan Eagles ei saanut hirveän hyvää pass rushia aikaan edes viime vuonna sekä siksi, että Romolla on kaksi selkäleikkausta takana. Valinta on upgrade juoksupelinkin kannalta.

Eagles otti DE/OLB Marcus Smithin. Solidi picki Eaglesilta. Kolmosroundin picki saatiin Clevelandilta vaihdossa ja 26. sijalle tiputettaessa boardilta oli pois:
- Barr ja Mosley sekä kornerinelikko sekä safetyt Pryor ja C-D. Marqise Lee olisi ollut tarjolla.

Marcus Smith on pelannut Louisvillessä samanlaista schemeä kun Phillyssä. DE/OLB hybridi, joka on todella hyvä pass rusheri ja myös coveragessa. Paljon säkkejä, taklauksia miinuksille ja ennen kaikkea liikkuvuutta pelipaikalle, jossa Connor Barwinin ja Trent Colen vauhti on ollut heikkoa ja ikä alkanut painaa. Picki herättää varmasti kritiikkiä myöhemmin, mutta 5 prospecti OLB;nä ja tarjolla oleviin kornereihin, safetyihin ja rissuihin nähden hyvä picki. Marcus Smith Draft Profile – NFL.com

Mutta eka kiekka oli vasta lämmittelyä. Nyt alkavat tosipelit.

Puolustuksen linjan depthi on aivan jäätävä:

Endit: Kony Ealy, Demarcus Lawrence, Scott Crichton
Tackelit: Stephon Tuitt, Ra'Shede Hageman, Timmy Jernigan, Louis Nix III, Ego Ferguson
Rissut: Marqise Lee, Cody Latimer, Allen Robinson, Jordan Matthews, varauksin Lavante Adams ja Donte Moncrief.

Hyökkäyksen linjaa, RB:tä, LB:tä ja TE:tä on tarjolla riittävästi. Safetyt, kornerit ovat jo kohtuu hyvin menneet. Pelinrakentajamarkkinoilla kannattaisi olla hyvin varovainen, kun katsoo mitä laatua esim. linjoihin ja rissuihin on tarjolla. Voi olla, että Carr lähtee tradella kakkosen alusta.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Toki Mont-Blanc ehti jo live-seurannassa haukkua Lichtin ja Smithin alimpaan helvettiin, mutta en olisi nähnyt kauheasti järkeä siinä, että olisi lähdetty väkisin hakeen QB:ia ensimmäiseltä kierrokselta. McCown pystyy kuitenkin vetämään tuossa hyvällä tasolla pari kautta ja Glennonissa on paljon potentiaalia. Ehkä ensi kaudella sitten, jos joku hyvä QB osuu kohdille (ei sillä ettei niitä voisi vielä tänäkin vuonna varata).

No nyt yö nukuttu ja vähän rauhoituttu, niin otetaas ihan analyyttisesti eikä niin tunteella.

Mike Evans: B

Evans tuli. Ihan ok valinta kun katsoo ketä oli enää valittavissa. Watkinsin tippuminen Tampalle jäi niin pienestä kiinni, joten siltä osin Evans ei tunnu mitenkään huikealta haulta, mutta eihän tuohan Buffalon maksamaan hintaa kukaan täysijärkinen pysty vastaamaan. Ei Evans missään nimessä ennakkoon mikään Calvin Johnsson tai muu eliitti rissu tule olemaan, mutta iso ja varma kätinen rissu. Evans on vähän kuin paranneltu Mike Williams, joka treidattiin alta kuukausi sitten Buffaloon 6th Round Pickiä vastaan.

Mutta kuten sanoin, ei siellä oikein muitakaan valittavana ollut. Kello käytettiin muistaakseni aika loppuun, joten alaspäin yritettiin ilmeisesti päästä, mutta hyväksyttävää korvaus ei tällä kertaa siis löytynyt. Tai Manziel oli, mutta en häntä nyt ikinä niin kovasti halunnut, että tästä valinnasta olisin ollut sen takia pahoillani.

EDIT: Okei, ilmeisesti Tampa ei juurikaan halunnut liikkua alaspäin vaan puhelimet alkoivat soida Tampan ollessa vuorossa ja Licht/Smith päättivät vain kuunnella muiden joukkueiden tarjoukset, ennen kuin Evans virallisesti valittiin. Smith ja Licht ilmeisesti tosissaan halusivat Evansin.

Okei! Myönnetään, väsy sai eilen vallan ja tuli kirjoitettua ehkä vähän rankoin sanankääntein tuonne liveseuranta-ketjuun. Halusin Bridgewaterin. Minusta hän oli ylivoimaisesti draftin paras QB ja Tampalle on ihan oikea tarve tuolle pelipaikalle. Ei ehkä täksi eikä ehkä vielä seuraavaksi kaudeksikaan, mutta tulevaisuus on tällä hetkellä Glennon tai kysymysmerkki? Hinta varata hänet lopulta kuitenkin aika pieni. (2nd + 4th)

Nyt kun lähdetään toiseen päivään, niin itse pyrkisin siirtymään taaksepäin. Ja nyt tähän väliin se kicker, eli jätetään se QB sitten kokonaan varaamatta, jos ei nyt ihan late flyeriä heitetä Tampa Fan Boy Aaron Murrayn suuntaan. Ainoa jonka jotenkin vielä toisella kierroksella hyväksyn on Derek Carr, mutta ei hän tosiaan riemunkiljahduksia minussa herätä.

Guardeista jäljellä Bitonia, Sua' Filo, Jackson, Yankey ja Tackleista Moses, Kouandjio. Toinen veto olisi hakea nyt se TE. Eli Niklas, ASJ tai Amaro ovat vielä jäljellä. Puolustuksen linjaan Kony Ealy tai Trent Murphy kuulostavat myös hyvältä.

Kyllä tästä porukasta joku tippuu Tampalle väkisin vaikka mahdollinen alaspäin siirtymisen mahdollisuus käytettäisiin. Olisikohan 49'ers kiinnostunut maksamaan kovaa ylihintaa ja luovuttamaan kummatkin 2 roundin pickinsä esimerkiksi Marqise Leestä.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
San Franciscolla taisi olla tälle päivälle viisi varausvuoroa. Enää on neljä, kun yksi matkasi Buffaloon vaihdossa WR Steve Jacksoniin. Silti, San Francisco on paljon tänään lavalla.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
San Franciscolla taisi olla tälle päivälle viisi varausvuoroa. Enää on neljä, kun yksi matkasi Buffaloon vaihdossa WR Steve Jacksoniin. Silti, San Francisco on paljon tänään lavalla.

Taitaa olla ensi vuoden picki kyseessä, eli SF jatkaa viidellä. Ja kyseinen Steve Johnson on muuten hyvä hankita 49'silta.
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ykköskierros tuli ja meni, varsin viihdyttävää katsottavaa oli jälleen kerran. Puretaan alle vielä päällimmäiset ajatukst ykkösrundista, ennen kuin siirretään katseet kohti tulevaa yötä ja toista kierrosta.

- #4 Buffalo - Sammy Watkins, WR. Itse valinnassa ei varmaan ole mitään vikaa, mutta hinta minkä Bills maksoi ylöspäin treidaamisesta oli täysin järjetön. Käytännössä Bills käytti kaksi ykköskierroksen varausvuoroa ja yhden neloskierroksen vuoron Watkinsin valintaa. Tuollaisia siirtoja tehdään franchise QB:n toivossa, ei receiverin vuoksi joka kaikesta talentistaan huolimatta on kaukana can't miss prospektista.

- Clevelandia on helppo parjata monesta syystä, mutta tänä vuonna Browns itseasiassa teki ihan fiksuja peliliikkeitä. Ensin treidasivat alaspäin ja saivat silti haluamansa pelaajan Jason Gilbertin muodossa. Kierroksen lopulla sitten treidasivat vastaavasti ylöspäin ja ottivat Manzielin 22.pickilla. Alkuperäisellä 4.pickilla Manzielin ottaminen olisi ollut iso virhe, mutta 22.pickilla hän oli oikeastaan ihan hyvä valinta. Vaikka mukana tuleva mediasirkus olisi ainakin itselleni head coachina liikaa kestettäväksi, niin onhan Manziel pelaajana satakertaa mielenkiintoisempi kuin Brian Hoyer. Ja vaikka Manziel olisikin täysi bust, niin Gilbert Pick voi pelastaa osittain tämän draftin Clevelandin kannalta. Kokonaisuutena tämä Manziel sirkus muistuttaa mielestäni pelottavan paljon Tebowmaniaa, enkä olisi yllättynyt vaikka lopputulokset olisivat sama, eli hetken huuman jälkeen nopea huuhtoutuminen ulos sarjasta. Mutta annetaan nyt Manzielin ensin näyttää mihin pystyy NFL:ssä ennen kuin lähdetään täysin tyrmäämään. Jos mieheltä itseltään olisi kysytty ennen eilistä, että mihin kaupunkiin haluaa päätyä, niin Cleveland ei varmasti olisi ollut listan kärjessä. Mutta toisaalta nyt hänellä on ainakin kaikki mahdollisuudet nousta starteriksi nopeastikin, Brian Hoyer kun on... no Brian Hoyer.

- Ei varannut Dallas sitten Manzielia. Itse pidin tätä epätodennäköisenä alusta alkaen, mutta kyllä siinä Dallasin ollessa varausvuorossa alkoi mieleen hiipiä ajatus siitä, että kaikki on mahdollista Jerry Worldissa. Näin ei-Dallas fanin silmin olisi ollut itseasiassa oikein viihdyttävää nähdä Johnny Footballin päätyminen Cowboys-paitaan. Oi sitä saippuaoopperan määrää mitä siitä olisi seurannut. Varmaan olisi Cowboys valittu taas Hard Knocksiin ja NFL.comin Johnny Cam olisi seurannut Manzielin jokaista liikettä training campilla. No, ei mennyt käsikirjoitus tällä kertaa niin, vaan Cowboys valitsi Zack Martinin, joka onkin selvästi fiksumpi valinta kun asiaa loogisesti ajattelee. Romolle annettiin jokin aika sitten 100+ miljoonan soppari, joten QB:n varaaminen ykköskierroksella olisi ollut totaalista varausvuorojen haaskaamista.

- #15 Pittsburgh - Ryan Shazier, LB. Tykkään tästä valinnasta todella paljon. Aluksi harmitti hieman, että Chicago valitsi CB Kyle Fullerin juuri edellisellä vuorolla, mutta hyvin nopeasti se tunne vaihtui tuuletteluun Shazierin varauksen myötä. Kyseessä siis erittäin nopea ja sähäkkä tukimies, joka jenkkisanonnan mukaisesti "lentää kentällä". Hänen heikkoutena pidetään blokkien karistamista, mutta luotan LB coach Butlerin pystyvän koutsaamaan Shazierin tekniikkaa sen verran paremmaksi, ettei tuosta tule ongelmaa NFL:ssä. Lawrence Timmons ja Vince Williams ovat lähtökohtaiset starterit ILB:na, mutta Shazierille annettaneen kaikki mahdollisuudet syrjäyttää Williams ja ottaa starterin rooli itselleen. Toki on myös mahdollista, että Shazier ajetaan Steelers-tyyliin hitaasti sisään, mutta uskon hänen saavan peliaikaa jo rookiena, koska nopeille pelaajille on aina käyttöä. Myös special teams -pelaajana luulisi Shazierin tyylisellä nopealla pommikoneelle olevan käyttöä.

Listataan loppuun vielä omasta mielestäni ykköskierroksen viisi parasta varausta, painottaen erityisesti pelaajan soveltuvuutta valittuun joukkueeseen sekä huomioiden varausnumeron.

- #5 Oakland - Khalil Mack, LB. Täydellinen fit ja hyvä value 5.vuorolla. GM McKenzie ja HC Allen varmasti äärettömän tyytyväisiä, että Mack valui heille.
- #9 Minnesota - Anthony Barr, LB. Erittäin nopea pass rusher, jonka upside on taivaissa. Loistovalinta GM Spiellmanilta ja uudelta HC Zimmerilta.
- #15 Pittsburgh - Ryan Shazier, LB. Perustelut ylempänä.
- #21 Green Bay - Ha Ha Clinton-Dix, S. Malliesimerkki siitä kun BPA osuu yhteen position of needin kanssa. C-D:llä on hyvät saumat nousta suoraan starteriksi, mikä tekisi tästä varauksesta välittömästi onnistuneen varauksen.
#32 Minnesota - Teddy Bridgewater, QB. Kun 10 vuoden päästä tätä draftia katsotaan taaksepäin, on Bridgewater tämän draftin paras QB ja tehnyt pitkän uran menestyksekkäänä Pro Bowl -tason pelinrakentajan. Mark my words.
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Cowboys oli ilmeisesti hakenut treidiä, mutta ei ollut saanut haluamaansa? Jerry Jones myös kertoi, että Cowboysin targetteina oli koko ajan Aaron Donald, Anthony Barr, Ryan Shazier ja sitten valittu Zack Martin. Jännä homma, että kumpaakaan safetyä ei edes harkittu?
Steelers.comin artikkelin mukaan Cowboys oli niin varma siitä, että Steelers varaa cornerbackin, että he olivat jo kirjoittaneet Shazierin nimen paperille eteenpäin luovutettavaksi omalla vuorollaan. Aikamoista jos pitää paikkansa. Toisaalta Steelers olisi mahdollisesti ottanut Kyle Fullerin ellei Chicago olisi vienyt häntä nenän edestä, joten turha näitä on jälkikäteen sen enempää pyöritellä.

Linkki tuohon artikkeliin on tässä: Steelers believe Shazier fills a need. Samassa jutussa mainitaan, että Shazier on juossut 40 jaardia aikaan 4.38. Aika käsittämätön aika linebackerille, kun vertailun vuoksi esim. Sammy Watkins juoksi combinessa 4.43.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Se muuten selvisi myös tänään, kun katselin NFL Networkia, että Clowney tulee pelaamaan OLB:tä. Hän ei tule pelaamaan endiä, vaan hänestä tehdään pass rusher oikealle puolelle puolustusta.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Ilmeisesti sopivin kaveri on Lawrence ja häntä povataan jopa treidin kautta Dallasiin?
Juurikin näin! En voisi olla enempää tyytyväisempi, että Boise Staten DE Demarcus Lawrence saatiin Dallasiin. Tässä siis DeMarcus Waren korvaaja!? Ehkä hieman liikaa pickistä jouduttiin kuitenkin antamaan? Cowboys teki kaupat Redskinsin kanssa ja sai toisen kierroksen tokan varauksen (34). Cowboys joutui luopua vuoroista 47 ja 78. Jopa Steven Jones myöntää sen, että ehkä vähä ns. overpaid hommaksi meni. Mutta kun jonkun pelaajan haluaa ja tarvitsee kipeästi, niin näin välillä käy. Lawrence oli rankattu Cowboysin boardilla kolmanneksi parhaaksi pass rusheriksi heti Clowneyn ja Barrin jälkeen. Kaiken lisäksi Cowboys tarvitsi todella puhdasta oikean puolen endiä ja Lawrence oli viimeinen kova nimi silläkin sektorilla. Garrettin sanoin: "There are only a handful of right-end guys in this draft. We felt like we needed to get an impact player in this draft". Lawrence olisi voinut olla vielä otettavissa vuorolla 47, mutta kuka tietää? Jerry Jones ja kumppanit eivät vaan halunneet ottaa riskiä etteivät saisi haluamaansa. Eilen liikkui jo huhuja, että Cowboys yrittää treidata Falconsin eteen koska olisivat samoilla apajilla. Enemmän minä olen innoissani tästä pickistä kuin ykköskierroksen Zack Martinista.

Ihan mukavasti kuitenkin drafti mennyt tähän asti. Molempiin linjoihin startterit, uskallan näin sanoa! Sitä kolmos kierroksen varausta olisi kyllä tarvittu, mutta turha tässä on ruikuttaa kun noin hyvä pelaaja saatiin. Dallasilla on vielä varausvuorot neljännellä ja viidellä kierroksella. Näistä olisi hyvä tippua WR/DB/LB. Sitten viimeisellä kierroksella Cowboysilla on huikeat 6 varausta. Sieltä kunnon varamiehet kehiin.
 
Viimeksi muokattu:

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
En voinut uskoa korviani kun kuulin Eaglesin kakkos ja kolmosroundin pickit. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Kelly vie Eaglesia eri suuntaan, mitä suuri yleisö odottaa.

Eagles ulosti Desean Jacksonin ja Jason Avantin. Yhteinen nimittäjä molemmille on, koko ja fyysisyys ei Kellyn näkökulmasta riitä. Kelly preferoi nopeuden lisäksi puhdasta fyysistä voimaa - Marqise Leetä ei otettu ja Desean Jackson...

Eagles draftasi senior pelaajia, jotka ovat pelanneet spread hyökkäyksissä. Molemmat rissut ovat fyysisiä ja helvetin isoja. Josh Huff on lyhyeksi kaveriksi todella painava ja tämä paino on lihasta. Molemmat näistä kavereista olivat vakuuttavia pressiä vastaan ja juoksublokkaavia rissuja. Molemmat pelasivat spessuja. Ja mikä tärkeintä, molemmat ovat proven starttereita mahdollisimman samankaltaisista systeemeistä kuin mitä Eagles on. Molemmat voivat pelata slottia.

Matthewsia kaavaillaan Jacksonin paikalle. Matthews rikkoi SEC konferenssin jaardi- sekä vastaanottoennätyksen. Huffin statsit ja redzone production oli kovaa luokkaa ja slottirissuksi sekä goallineen tulee nyt Huffin myötä apuja. Kyseessä on selvä henkivakuutus Maclinin sekä Riley Cooperin kylmenemisen varalle, sillä Matthews voi pelata molempia paikkoja. Josta tulikin mieleen se, että molemmat sekä Maclin ja Cooper signattiin vain yksi vuotisilla pahveilla. Hmmmm....

Kun muistetaan Eaglesin tappiopelit, joissa hyökkäys yski - Kansas City, Dallas 1st game, New Orleans, niin tuossa ollaan korjaamassa erästä vuosia Eaglesia vaivannutta ongelmaa, joka toivottavasti nyt tulee kuntoon. Erityisesti divisioonan sisällä odotan, että Eagles saa vihdoin heitettyä muitakin tiimejä kuin Redskinssiä vastaan. Ensikaudella vastaan tulee mm. Seattle ja 49ers, joka muuten näyttää näiden pickien onnistumisesta varmasti paljon.
 
Viimeksi muokattu:

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Toinen päivä takana. Buccaneer-johto varasi osoitetulla vuorollaan, eikä ylös- tai alaspäin liikkumista nähty. Sitten varauksiin ja arvosanoihin.

Austin Seferian-Jenkins: A-

Olen todella tyytyväinen tähän varaukseen. Itse uskoin Tampan olevan enemmän Amaron tai Niklaksen perään, jos ylipäätään TE:tä varaavat, mutta ASJ käy minulle erinomaisesti. Jimmy Grahamin dominoitua jo useamman vuoden NFC South -divisioonaa on äärettömän hieno nähdä Tampan hankkivan pelaajan, jolla on kaikki edellytykset tulla yhtä dominoivaksi pelaajaksi. Varma kiinniottaja, jolla nopeutta riittää haastamaan moni isompi CB. Hiukan lisää massaa ja voimaa, niin potentiaalia on nousta Grahamanin kaltaiseksi TE:ksi, jota harvemmin saadaan edes S/LB:den fyysisyydellä horjutettua. Pro Day jäi loukkaantumisen takia väliin. Aaron Donaldin kaltaiset vakuuttavat esitykset siellä, niin uskon että olisimme puhuneet ASJ:stä Mid/Late 1. Round varauksena. Yksi DUI ilmeisesti myös tiputti häntä hiukan, mutta lukemani perusteella en olisi tästä huolissani.

Charles Sims: D-

ASJ varaamisen jälkeen usko tähän Licht/Smith kaksikon varaamisen nousi korkealle, mutta sieltä tultiin ihan yhtä nopeasti alaspäin kolmannen kierroksen alussa. Tedfordin hyökkäyksen ollessa vielä suuri mysteeri on tätä varausta turha dumata vielä täysin ja ei Sims itsessään mikään huono pelaaja ole. Joku vertasi häntä Danny Woodheadiin ja joku Matt Forteen.

Silti kun joukkueessa näitä backejä riittää, niin kolmannella kierroksella yhden bäkin varaaminen jo olemassa olevan porukan jatkoksi ja vielä siihen päälle pienoinen reachaaminen, niin ei tätä voi tyytyväisenä katsella.

Siinä toisen kierroksen lopussa hyviä ensi kaudella pelaamaan pystyviä guardeja iso nippu jäljellä ja sitten kaiken odotuksen jälkeen RB. Buu!

Todennäköisesti sielä vielä joku Halapio on viidennellä jäljellä, mutta todennäköisesti varataan joku CB tai WR, jossa sinäänsä ei ole mitään vikaa, mutta tällä hetkellä jos Nicks ei pysty pelaamaan niin ainoa kokemusta omaava edes välttävä Guard on Meredith. Tai onhan meillä Cousins, joka oli viime vuonna liigan yksi huonoimpia guardeja. Isoja kysymysmerkkejä ilmassa jos viidennellä ei hyökkäyksen linjamies haaviin tartu.

Sitten vielä loppuun oma Target List viimeiselle päivälle. Koska neljännen kierroksen pickiä Tampalla ei ole niin laitetaan niitä pelaajia muutama myös viidennen kierroksen targeteiksi, jos vaikka joku heistä sinne asti tippuu, kuten tässä erittäin oudosti etenevässä draftissa saattaa käydä.

5th Round - G David Yankey - Stanford
5th Round - ILB Christian Jones - Florida St.
5th Round - G Cyril Richardson - Baylor
5th Round - G Dakota Dozier - Furman
5th Round - ILB Telvin Smith - Florida St.
5th Round - WR Jared Abbrederis - Wisconsin
5th Round - T Cameron Fleming - Stanford
5th Round - ILB Jordan Zumwalt - UCLA
5th Round - G Jon Halapio - Florida
5th Round - DE Jackson Jeffcoat - Texas
5th Round - G Kadeem Edwards - Tennesee St.

6th Round - OLB Prince Shembo - Notre Dame
6th Round - QB Aaron Murray - Georgia
6th Round - CB Aaron Colvin - Oklahoma
6th Round - CB Ricardo Allen - Purdue
6th Round - C Bryan Stork - Florida St.
6th Round - T Laurent Duvernay-Tardif - Canada
6th Round - OLB Lamin Barrow - LSU

7th Round - DE Michael Sam - Missouri
7th Round - DT Calvin Barnett - Oklahoma State
7th Round - TE Colt Lyerla - Oregon

Siinä listassa kun pysytään, niin minä ole tyytyväinen. :)

Noin yleisesti Oakland on ainoa joukkue, joka saa puhtaan A:n toistaiseksi tästä draftista. Green Bay oli samassa vauhdissa, mutta hämmentävä 3. kierros ja nyt Oakland on yksin. Redskins valinnut hyviä pelaajia, mutta Spencer Long oli kyllä pienoinen reach, vaikka pelaaja potentiaalinen menestyjä onkin. Texans myös muuten hyvä, mutta C.J. Fiedorowicz kolmosen alussa saa myös jonkun verran miinusta jonkinmoisena reachina.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Sekä puolustuksen että hyökkäyksen linjan isoja miehiä on vielä runsaasti tarjolla. Sellaisiakin, joita on povailtu 2-3 kierroksille ja jotka ovat pelanneet kovissa konferensseissa ja hyvissä ohjelmissa.

Hyökkäyksen linjaan ensimmäinen varaus, C Corey Linslay. Eli haastetta TJ Langille/JC Tretterille, ketä Packers sitten kaavaileekin aloittavaksi sentteriksi.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Eaglesin, Seahawksin ja Patriotsin draftit on keretty haukkua rapakon takana. Itse kuulun siihen porukkaan, jotka uskovat Eaglesin vahvistuneen merkittävästi loppuviikosta.

Ensiksi vastasignattu kickeri Carey Spear. Pidän suunnattomasti siitä, miten Kelly on varautunut jokaiseen skenaarioon. Mitä jos kickeri joutuu taklaamaan? Ei hätää (linkeissä pari miehen pommia). Alex Heneryllä on ollut yksi huonoimpia completion prosentteja läpi uran ja mies missasi todella ison potkun Saintsia vastaan pleijjareissa. Toivon, että Heneryä ei nähdä rosterissa seuraavalla kaudella. Mitä tulee draftiin, Heneryn piti olla aikanaan paras potkaisija kymmeneen vuoteen ja Eagles draftasi miehen jo neljännellä rundilla.

http://cdn3.vox-cdn.com/imported_assets/2176183/2zs4o_medium_medium.gif
http://cdn2.vox-cdn.com/imported_assets/2176195/2zsak_medium_medium.gif

Kaksi todella hyvää pelaajaa draftattiin eilen kotkiin. Taylor Hart Oregonista on Kellylle tuttu nimi. Kelly rekrytoi saman kaverin yliopistoon ja yllättäen myös valmensi tätä pari kautta. Kyseessä on ei niin nopea, mutta vahva ja vaikeasti horjutettava endi. Juoksua vastaan hyvä ja sets edge -hyvin. Sopii loistavasti Billy Davisin puolustukseen.

Jaylen Watkins korneri ja safetyäkin pari kautta pelannut mies. Safetyn uraa en ihmettele. Miehellä on aivan jäätävän hyvä pelisilmä ja sijoittuu todella hyvin alueelle. Turnover machine. Pidän mahdollisena, että kaverista voidaan saada strong safety, sillä Nate Allenin en usko pelaavan juoksua noin hyvin kuin mitä alla olevasta pätkästä näkyy. Tuohon päälle vielä 4.40 vauhti, niin ihmettelen sitä, miksi mies ei mennyt jo kolmosella. Ne asiat, jotka Allenissa ovat perseellään, ovat tuossa miehessä kohdillaan. Odotan kahta kolmea startteria tästä draftista.

Ultimate Jaylen Watkins Highlights | HD - YouTube

Kaikilla draftatuilla on spessukokemusta. Ja eiköhän näin ole myös jatkossa.

Mielestäni on todella hyvä, että Eagles ei lähtenyt taktikoimaan sillä, saataisiko joku näistä äijistä myöhemmillä kiekoilla vaan otettiin se mikä boardilla oli. Kun näitä Richard Shermaneja löytyy alemmilta kiekoilta, niin ainahan sieltä scouttireporteista löytyy näitä, ei ole riittävän nopea, ei vahva, yms. Ja joku asiantuntija on nuo käynyt naputtelemassa. Luotan tässä suhteessa Kellyyn ja Carrolliin, jotka ovat vastanneet yliopistojensa rekrytoinnista pitkään ja nähneet, minkälaisista äijistä ne voittavat tiimit rakennetaan.

Kellyltä toistaiseksi puuttuvat NFL-tason näytöt, mutta rosteria kun katselee niin näytöt ovat selvät. Huonosti taklaavat kornerit ja huonosti blokkaavat rissut eivät kuulu pelaajiin, joita Eaglesissa käytetään. Korneria ei tarvitse käryttää 5 jaardin etumatkalla vaan kaksi jaardia riittää. Mutta se blokki ja taklaus tarvitsee tehdä aina silloin, kun on tilaisuus. Eaglesin pelaajissa näköjään korostuu, että perusasiat tulee olla kunnossa. Track starojen sijaan Eagles on ottanut pelaajia, jotka hoitavat oman hommansa.

edit Howie Roseman on näköjään julkaissut omat scoutting reportinsa:

Jordan Matthews:

“When you talk about a guy like Jordan Matthews, he can (beat man coverage) by his ball skills, by being able to go over guys. He's 6-foot-3, he's 217 pounds, he's got huge hands, he's got long arms.”

Josh Huff

it's easy to see what he does in our offense, right, so it's an easy transition for us. That’s one of the hardest things when you’re projecting players is how are they going to fit in your scheme if they don’t do what you're doing?

I know coach has talked a lot about what we’re looking for in a receiver, the ability to beat man coverage, beat press coverage ... Josh Huff, he can separate because he's explosive. When I watch Josh Huff, I say explosion.

Jaylen Watkins:

if his ankle was 100 percent would have ran even faster and done even better in his testing. When you talk about the package of things he can do, he can play corner, he can play nickel, he can play safety. We think he’s got starting ability at all those three spots. He’s almost 6-feet tall. He’s as smart as you can be.

Taylor Hart

His production really is off the charts. (Defensive line coach Jerry Azzinaro) likes to talk about contacts with the ball, and his ability to make contacts with the ball is extremely impressive.

"He can run, he’s got instincts, obviously he’s big, he’s long, and so we did have that third-round grade, and because you know half the teams don’t run a 3-4, when we study other teams that run a 3-4, they sometimes look for different – there is variation on the 3-4 scheme, so we just kind of looked at it. You also kind of look at top 30 visits and who’s worked them out privately
 
Viimeksi muokattu:

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
En ole mikään asiantuntija, mutta kirjoitellaanpa pieni yhteenveto Denverin pickeistä lähinnä NFL.comin tietoihin perustuen.

1. kierros (31): Bradley Roby, CB
Broncot vahvistivat Super Bowlin jälkeen secondaryaan, mutta näköjään halusivat sinne vielä lisävoimia. Robyllä on koko ja nopeus kohdillaan ja pelaa varsin fyysisesti ja aggressiivisesti. Pelkoja on täten pelikunnossa pysymisestä. Monipuolinen pelaaja, joka tuo syvyyttä secondaryyn/spessuihin.

2. kierros (56): Cody Latimer, WR
Lisää aseita Manningille. Kookas ja fyysinen alkujaan koripalloa pelannut rissu, joka ottaa hyvin palloa kiinni ja ottaa jaardeja pallo kourassaankin. Parantanut otteitaan tasaisesti yliopistopeleissä. Ei kuitenkaan omaa mitään räjähtävää nopeutta. Projektio Latimerille oli rundit 4-5, joten jotain Broncot hänessä näkevät.

3. kierros (95): Michael Schofield, OT
Blokkaa hyvin juoksua ja hoitaa hommansa kunnialla, kunhan pääsee käsiksi vastustajaan. Henkiset ominaisuudet kunnossa, mutta ongelmana nopeuden puute. Ensi kaudelle lähinnä potentiaalia tuomaan hyökkäyslinjaan syvyyttä, mutta ehkä joku päivä jopa yltää startteriksi. Jälleen pikki, jonka Broncot otti 1-2 rundia projektiota aiemmin.

4. kierros -- Ei pickiä

5. kierros (156): Lamin Barrow, OLB
Pienikokoinen pelipaikalleen. Nopea, ahkera, älykäs. Mahdollisesti spessutiimikamaa tulevaisuudessa?

6. kierros (207): Matthew Paradis, C
Pienikokoinen ja kärsinyt lonkkavammoista. Taitava, räjähtävä sentteri, joka on ahkera ja pidetty joukkuetoveri, johtaja-ainesta. Isompikokoisena olisi mennyt varmasti huomattavasti korkeammalla, nyt jää nähtäväksi, että mihin pääsee. Tiukkaa on kilpailu, kun 190cm, 140 kg on liian pieni johonkin...

7. kierros (242): Corey Nelson, OLB
Tästä jampasta edes NFL.com ei osaa sanoa statseja enempää. Vielä hiukan pienempi kuin Barrow, joten ehkäpä tästäkin kaverista haetaan mahdollista kaveria spesiaalitiimiin?

Sellaista. Ei mitään maata järkyttävää, mutta harvemmin varmaan noilla varausvuoroilla sellaista saakaan. Latimerilla ja Robylla lienee kaikki mahdollisuudet saada peliaikaa ensi vuonna, mutta sen sitten näkee, että kuinka pärjäävät. Yhtään "valmista" pelaajaa ei Denveriin mennyt, vaan kaikilla on omat kehitysosa-alueensa.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
2. kierros (56): Cody Latimer, WR
Lisää aseita Manningille. Kookas ja fyysinen alkujaan koripalloa pelannut rissu, joka ottaa hyvin palloa kiinni ja ottaa jaardeja pallo kourassaankin. Parantanut otteitaan tasaisesti yliopistopeleissä. Ei kuitenkaan omaa mitään räjähtävää nopeutta. Projektio Latimerille oli rundit 4-5, joten jotain Broncot hänessä näkevät.
Mielestäni aivan helvetin hyvä picki, kun tippui kakkosen loppuun. Se mitä tulee nopeuteen, niin onhan 4,38 tuon kokoluokan rissulta aivan mieletön aika, kun combine ilmeisesti meni mieheltä vielä alakanttiin. Todella varmakätinen kaveri, joka ei tiputa palloa ikinä. Latimer oli minun suosikkipelaaja tästä saapumiserästä ja väittäisin, että jos olisi pelannut paremmassa yliopistossa ja hyökkäyksessä, niin olisi mennyt huomattavasti aikaisemmin. Ja nyt pääsee ottamaan palloja Manningilta! Offensive rookie of the year ja fantasy alert ei ole mielestäni ylihypetystä, kunhan pysyvät Manningin kanssa molemmat ehjänä.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Draft takana. Melkoisen mediamonsterin on NFL onnistunut draftista luomaan. Päihittää uutisoinnissa esim. NBA:n playoffsit mikä on melkoinen saavutus, kun ajattelee, että kauden alkuun on aikaa 5 kuukautta. Välillä tuntuu, että draft on paisunut jo liian suureksi, varsinkin tämä kahden viikon viivästys ennen draftia tuntui yllättävän pitkältä ajalta. Toivottavasti tästä ei tule traditiota vaan draft siirrettäisiin takaisin huhtikuun puolelle.

Draft gradeja on netti pullollaan, toinen toistaan turhempia. Kenenkään on turha väittää, että tässä vaiheessa pystyisi sanomaan kenen draft onnistui ja kenen ei. Kaikki valitut pelaajat olivat collegessa jonkin tason tähtipelaajia, joten jokaisella pickilla on potentiaalia olla onnistunut. Varmaan monesta tuntuu, että sen oman joukkueen draft onnistui todella hyvin. Näin myös omalla kohdallani, sillä mielestäni Steelersin drafti meni erinomaisesti.

Kaksi ensimmäistä valintaa, Shazier ja Tuitt olivat todellisia jackpotteja. Molemmilla on todella hyvät saumat nousta suoraan starteriksi, varsinkin Tuittilla, jonka voinee nostaa suoraan depth chartin keulille. 3.kierroksen Archer oli koko draftin nopein pelaaja ja hän voi olla return spesialistina isossa roolissa jo ensi kaudella. 4. ja 5.kierroksen valinnat WR Bryant ja CB Richardson ovat samasta puusta veistetty: huikea fyysinen paketti yhdistettynä epäkypsään luonteeseen. Kyse siis hit or miss -tyylisistä prospekteista, jotka talentin puolesta olisivat olleet 1.kierroksen varauksia, mutta epätasaisuus kentällä ja hölmöilyt kentän ulkopuolella laskivat osakkeita. 6.kierroksella varattiin kaksi roolipelaajaa joista Zumwalt on minimissään core special teams pelaaja, kun taas McCullers lienee yksi isoimmista pelaajista joita NFL:ään on koskaan varattu.

Pelaajista yhdenkään en ole nähnyt omin silmin pelaavan, joten arviot perustuvat puhtaasti siihen mitä olen heistä lukenut, Colbertin ja Tomlinin kommenteihin ja siihen mitä Mayockilla ja kumppaneilla oli heistä sanottavaa ennen draftia ja draftin aikana. Pelaajan nimeä klikkaamalla pääsee lukemaan kyseisen pelaajan scouting profilen NFL.comista.

1.kierros (15): Ryan Shazier, LB

LB ei ollut Steelersin suurin tarve ennen draftia, mutta Shazier oli pelaaja, jota Steelers ei voinut jättää valitsematta kun siihen mahdollisuus oli olemassa. Juossut 40 jaardia alle 4.40, mikä on mieletön aika tukimiehelle. Ruumiinrakenteeltaan OLB, mutta Steelersissä tulee pelaamaan keskellä Timmonsin vierellä. On todella hyvä blitzaamaan minkä ansiosta soveltuu loistavasti Dick LeBeaun puolustukseen, missä pass rushin odotetaan pitkälti tulevan linebackereiden toimesta. Haastaa Vince Williamsin taisteluun toisen aloittavan ILB:n paikasta. Minimissään on heti rookiena tärkeä special teams pelaaja nopeutensa ansiosta, odotukset kuitenkin paljon korkeammalla.

2.kierros (46): Stephon Tuitt, DE

Pelaaja, josta vielä tammikuussa puhuttiin top 10-pickinä. Pelasi erinomaisen 2012 kauden, mutta viime kausi ei mennyt aivan niin hyvin. Kärsi loukkaantumisista ja päästi painonsa nousemaan turhan korkeaksi. Sopii täydellisesti Steelersin 3-4 puolustukseen, sillä on 3-4 endin prototyyppi. Ei ole mikään nopein linjamies maailmassa, mutta liikkuu kokoonsa nähden hyvin. Kaikki mahdollisuudet nousta suoraan starteriksi. Vaikka 3-4 endin päätehtävä ei olekaan pass rushing, pystyy Tuitt auttamaan myös sillä osastolla. Tällaista pelaajaa Steelersillä ei ole ollut sitten Aaron Smithin. Jos Tuitt saavuttaa täyden potentiaalinsa, tulee hänestä 10 year starter puolustuslinjaan.

3.kierros (97): Dri Archer, RB

Draftin nopein pelaaja, juoksi 40 jaardia aikaan 4.26. Kääpiön kokoinen (173cm/78kg) multi-purpose threat á la Darren Sproles. Juoksi high schoolissa 100 metriä aikaan 10.49, jolla heltisi Floridan state finalsien kakkossija. 2012 College All-American kick returner. Tulee olemaan isossa roolissa heti rookiena, nimenomaan return spesialistina. Varsinaisena running backina Archerilla ei ole paljoakaan annettavaa NFL-tasolla, mutta returnerina ja receiverina Archer on touchdown uhka, joka kerta koskiessaan palloon. Archer varattiin muuten compensatory pickilla, jonka Steelers sai Mike Wallacen lähdettyä FA:na Miamiin. Steelersin oma 3.kierroksen varaus luovutettiin 2013 draftissa pois treidin yhteydessä, jonka seurauksena varattiin S Shamarko Thomas.

4.kierros (118): Martavis Bryant, WR

""He has a Randy Moss-type build. Doesn't run as fast as Randy but a notch below. There's some immaturity ... He does some idiotic stuff. But as far as natural ability he's up there."" Näin oli joku skoutti kommentoinnut Bryantia. Pituutta 6-4 ja nopeutta 4.42/40. GM Colbertin mukaan jonain muuna draft vuotena Bryant olisi ollut vähintään 2.kierroksen varaus, mutta tänä vuonna oli vapaana vielä 4.kierroksella. Huikea fyysinen paketti, mutta asenne ja korvienväli kysymysmerkki. Pelaaja, jonka varaan on vaikea laskea mitään, mutta onnistuessaan Pro Bowl kaliiberin pelaaja.

5.kierros (157): Shaquille Richardson, CB

Boom or bust. Joko kehittyy huippukorneriksi tai sitten huuhtoutuu liigasta ulos kolmessa-neljässä vuodessa. Omaa kaikki fyysiset avut mitä CB:ltä voi vaatia: nopea, ulottuva ja huikea pomppu. Ei tykkää taklata ja ottaa riskejä coveragessa hakiessaan highlight reel suorituksia. Omaa myös jotain off the field kantolastia. Ei ehkä ihan sen tyylinen CB kuin mitä olisin toivonut, mutta lahjoiltaan huipputasoa.

5.kierros (173): Wesley Johnson, OT

Monipuolinen linjamies, joka on pelannut kaikkia pelipaikkoja hyökkäyslinjassa. Tuskin omaa NFL-tulevaisuutta starterina, mutta monipuolisuutensa ansiosta hyödyllinen syvyyspelaaja rosteriin.

6.kierros (192): Jordan Zumwalt, LB

Shazierin ja Tuittin valintojen jälkeen kenties kolmanneksi paras pick. Energinen ja kovan moottorin omaava linebacker, joka taklaa kaikkea liikkuvaa. Rakastaa kontaktia ja on myös johtajatyyppi kentällä. Fyysiset avut eivät riitä ehkä starteriksi asti, mutta asenteesta onnistuminen ei ainakaan jää kiinni. Pelaaja, jollaisen jokainen joukkue tarvitsee. Tulevaisuuden special teams kapteeni?

6.kierros (215): Daniel McCullers, NT

Jos Archer oli draftin nopein pelaaja, niin McCullers on draftin isoin pelaaja. Mitat 201cm/160kg, eli melkoisesta ihmisvuoresta on kyse. Colbert käytti hänestä termiä "obstruction" eli vapaasti käännettynä tukkeuma. Liike on sitä mitä tuon kokoiselta pelaajalta voi odottaa, eli puhtaasta run stopperista on kyse. Tämän tyylisillä pelaajilla painonhallinta on aina jonkin tasoinen ongelma, niin myös McCullersilla joka painoi jossain vaiheessa college-uraansa yli 180kg. Ei ole kuitenkaan mikään erityisen isomahainen kaveri, vaan pikemminkin "lean build" tuon painoiseksi. Pitkän tähtäimen projekti, josta tuskin mitään three down -pelaajaa koskaan tulee, mutta ainakin short yardage -tilanteissa luulisi käyttöä löytyvän. Steelersiltä puuttui juuri tämäntyyppinen pelaaja, sillä Steve McLendon on liian köykäinen kaveri NT:ksi. 6.kierroksen varaukseksi loistava valinta. NFL.comissa hänet oli projektoitu 2-3 kierroksen varaukseksi.

7.kierros (230): Rob Blanchflower, TE

Ruumiinrakenteeltaan TE:n prototyyppi. Kokemusta myös DE:n pelipaikalta. Oli collegejoukkueensa kapteeni ja team leader, joten asenne ja luonne vahvuuksia. Kohtalainen kiinniottaja, mutta NFL-tasolla enemmän käyttöä blokkaajana. Asennepelaaja, jonka tulevaisuus on special teamsien lisäksi roolipelaajana tietyissä short yardage -tilanteissa.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Steelersin osalta Shazierin valinta oli iso yllätys kuten Fawkes kirjoittelitkin. Williams oli minusta niin hyvä, että paikka ei ollut varsinainen kipupiste ja ennen draftia raportoitiin Sean Spencenkin saaneen vihdoin terveen paperit. Nyt ILB paikalla on ainakin ukkoa riittävästi. Katsoin joskus talvella Shazierista jotain videota ja jäi silloin mieleen positiivisesti.

Tuitt todella hyvä haku ja täytti ison aukon puolustuksessa. Kun pääsee takaisin 2012 kondikseen niin äärimmäisen arvokas pelaaja joukkueelle.

Dri Archer tuo lisäarvoa joukkueelle ainakin palauttajana jos ei muuten. Tilausta 3rd down backille on eli siinä mielessä hyvä haku. Pikkuinen ukkelihan tuo on, mutta jospa se nopeus korvaisi sen puutteen. Nopeutta ainakin piisaa.

Bryant todella hyvä haku 4. kierroksella. Vähän alkoi jo huolestuttamaan, että missä CB:t ja WR:t viipyvät, mutta Bryant oli tosiaan ehkä paras mahdollinen vaihtoehto sen jälkeen kun kolmella ekalla kierroksella ei tätä tarvetta täytetty. Richardson ei ainakaan minulle näyttäydy ihan yhtä potentiaalisena tapauksena, mutta hyvä kun ainakin yritettiin hankkia joku kornerikin. Colbert taisi kommentoida, että joukkueen sisällä tarvetta kornerille ei nähdä ihan yhtä suurena kuin ulkopuolella sillä joku/jotkut rosterissa olevista pelaajista ovat osoittaneet hyvää kehitystä. Saa nähdä mitä pre-season tuo tullessaan.

Johnson on hyvä kokeilu, koska saattaa breikata monella paikalla ja jos ei niin tarjonnee hyvän back-upin usealle paikalle. Ei siis tarvitse roikottaa niin montaa linjamiestä pelipäivän rosterissa. Zumwalt lähtökohtaisesti special teameri ja viitaten tuohon ILB määrään joukkueessa erikoinen valinta. Varmaan juontaa jollain tavalla Steelersin UCLA yhteyksistä kuten Richardsonkin.

McCullersilla on sellainen potentiaali kokonsa puolesta, että hyvä haku kuutoskierroksella. Kysymysmerkkejä on paljon, mutta niinhän kaikilla draftin loppupuolella. Branchflowerin kohdalla pelipaikka meni oikein, mutta kaiken muun saa pelaaja todistaa campilla ja pre-seasonilla.

Kokonaisuutena ei ihan sellainen drafti pelipaikkojen osalta mitä olisin toivonut, mutta tyytyväinen olen.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Steelersin osalta Shazierin valinta oli iso yllätys kuten Fawkes kirjoittelitkin. Williams oli minusta niin hyvä, että paikka ei ollut varsinainen kipupiste ja ennen draftia raportoitiin Sean Spencenkin saaneen vihdoin terveen paperit. Nyt ILB paikalla on ainakin ukkoa riittävästi. Katsoin joskus talvella Shazierista jotain videota ja jäi silloin mieleen positiivisesti.
Lisäksi rosterissa on vielä Arthur Moats, joka aloitti viime kaudella Buffalossa 12 matsia. Jotenkin on muistikuva, että hänet olisi draftattu OLB:na, mutta ainakin tällä hetkellä hänet on Steelesin rosteriin merkattu ILB:ksi. Shazier voi passing downeilla pelata myös OLB:ta, mutta pääsääntöisesti häntä tullaan peluuttamaan keskellä. Zumwalt lienee tosiaan puhdas special teameri ainakin ensimmäisellä kaudella.

Kun Colbertin ja coaching staffin haastatteluita lukee, niin tulee vaikutelma, että tämän vuoden draft classista voi useampikin pelaaja nousta suureen rooliin jo ensi kaudella. Hyvä näin, sillä kuten olen tännekin monesti kirjoittanut, Steelers on ollut aiemmin turhan konservatiivinen ja varovainen ajamaan tulokkaat sisään kokoonpanoon montaa muuta joukkuetta hitaammin. Starterin pelipaikka pitää aina ansaita, mutta tänä vuonna Tuittilla, Shazierilla ja Brantilla on kaikilla mahdollisuus aloittaa pelejä jo rookiena, sillä A) he ovat juuri niin lahjakkaita ja B) heidän edellään rosterissa ei ole vakiintuneita veteran startereita.

Shaq Richardsonista sen verran, että vaikka hän ei ollutkaan sen tyylinen character pick kuin olisin toivonut, niin Colbertin post-draft haastattelusta käy ilmi, että Richardson on pelaaja, jota Steelers oli kiikaroinnut jo ennen draftia, ja olivat laskeneet, että on vapaana nimenomaan 5.kierroksella. Eli kyseessä ei ollut mikään hetken mielijohde vaan hänet on scoutattu kunnolla. Pelaajan hyvät ja huonot puolet pitäisi siis olla hyvin tiedossa.
 

Rocco

Jäsen
Vähän esimakua jo uudesta stadionista.

Mukava seurata miten Minnesotan kotipelit parilla seuraavalla kaudella menee. Vikings pelaa ulkona ottelunsa, University of Minnesotan stadionilla. Sehän on ulkostadion, eli marras-tammikuussa säät ovat varsin mielenkiintoiset...
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Ensimmäiset koko joukkueen harjoitukset ja samantien eka avainpelaajan kauden päättävä loukkaantuminen. Kuinkas muutenkaan, tuttua Cowboysia. Potuttaa erityisesti koska kyseessä on ehkä koko puolustuksen paras ja tärkein pelaaja. Toisaalta ei tule yllätyksenä, että kyseessä on tietenkin MLB "Lasi" Lee. Polvi paskaksi ja kausi sitä myöden paketissa. Niin tämä tietysti avaa uusille kavereille näytönpaikkaa. Tällä hetkellä ns. ykkösketjun MLB on juuri varattu Anthony Hitchens. Oikeasti tosi hyvä juttu, jos rookie Hitchens lopulta paikan itselleen taistelee. Se on nähty jo niin monena vuotena, että Sean Lee ei vain yksinkertaisesti pysy ehjänä. Joten olisiko aika siirtyä eteenpäin? Mahdollista on myös, että viime kaudella juuri Lee:tä tuurannut Holloman voisi olla uusi alottava MLB? Kuitenkin suht hyvin hoiti tonttinsa silloin? Aika köyhästi on vapaalla tällä hetkellä Mike paikan tukimiehiä. Mm. Jonathan Vilman, Rocky McIntoshin sekä Ernie Simsin nimet on mainittu? Minä mielelläni näkisin statteri tukimiet seuraavanlaisessa muodossa:

Will: Bruce Carter
Mike: Anthony Hitchers/Devonte Holloman
Sam: Kyle Wilber/Devonte Holloman

Cowboysissa on oikeasti meneillään uuden "Great wall of Dallas" rakentaminen. Tästä olen enemmän kuin innoissani. Ykköskierroksen varaus Zach Martin (23v) on muuten vasta kolmanneksi nuorin OL starttereista. Nuorempia ovat LT Tyron Smith (23v) ja C Travis Frederick (23v). Kaiken lisäksi G Ronald Leary on 25. Ylivoimasesti vanhin on RT Doug Free (30v), mutta hänet voi jo tänä vuonna korvata Jermey Parnell, joka on iältään 27v. Kyllähän tuossa on on sellanen tukijalka minkä varaan voi rakentaa vuosikausiksi. Muista backupeista Bearnadeau on 28v ja hän pystyy pelata guardia ja centteriä. T Darrion Weems on 25v ja varsin soldi varamies hänkin. En ole asiaa tarkistanut, mutta melkeinpä voisin lonkalta väittää että kyseessä on koko liigan nuorin OL ja melko varmasti myös yksi parhaista?

Hyökkäyksen puolella asiat siis näyttää varsin hyvältä. Puolustuksessa ei ehkä niinkään. Kovin sekava tilanne on, mutta toivottavasti selkiintyy tässä kesän aikana. Ainut melko varma startteri DL:ssä on DT Henry Melton. Kaikki muu onkin sitten enemmän kuin epävarmaa. Kuntoutuuko Anthony Spencer? Siirretäänkö hänet oikeaksi DE:ksi? Kuka on toinen DT? Pelaako Crawford endiä vai tackleä? Onko Demarcus Lawrence day one startteri? Siinä nyt jotain kysymyksiä koskien pelkästään linjaa. Tukimiehiä käsittelin jo aikaisemmin, joten siirrytään suoraan takakentälle. Ja taas kerran sama virsi: kuka on toinen safety? Tällä hetkellä kuskin paikalla on J.J Wilcox ja toivon hänen lopulta paikan ottavan. Barry Church on se toinen alottava safety. Wilcoxin pahimmat haastajat lienevät Matt Johnson (jos pysyy ehjänä) ja rookie Ahmad Dixon. Entäs kornerit? Sekavaa on sieläkin. Mielestäni Cowboysin paras cb on tällä hetkellä Orlando Scandrick? Eli melkoista tason nostoa vaaditaan Brandon Carrilta ja erityisesti Morris Claibornelta. Näissä merkeissä mennään kohti kesää ja toivottavasti vältytään avainpelaajien loukkaantumisilta.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vähän esimakua jo uudesta stadionista.

Mukava seurata miten Minnesotan kotipelit parilla seuraavalla kaudella menee. Vikings pelaa ulkona ottelunsa, University of Minnesotan stadionilla. Sehän on ulkostadion, eli marras-tammikuussa säät ovat varsin mielenkiintoiset...

Tuollahan pääsee Wild pelaamaan kätevästi jokusen matsin. Näyttää kyllä hyvältä.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Buccaneersin (ja ManU:n) omistaja Malcolm Glazer on kuollut 85-vuotiaana. Ikää sen verran, että ei taida olla kyse mistään erikoisemmasta asiasta kuin pois nukkumisesta. En tiedä miten tuo vaikuttaa Bucsien tulevaisuuteen, vai vaikuttaako mitenkään, mutta mielenkiinnolla seuraan tätä vallanvaihtoa. Toki jos jolloin (Mont-Blanc?) on jotain tarkempaa tietoa siitä, mitä tämä valitettava omistajanvaihdos tuo mahdollisesti tullessaan, niin luen niitä kyllä mielelläni.

Tässä vielä linkki nfl.com -sivuston uutiseen aiheesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös