Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Draft Combine on nyt takana ja Free Agency alkaa noin kahden päivän kuluttua. Näin siis aiheelliseksi avata uuden ketjun näitä hienoja aikoja varten. Jonkin verran on jäänyt nyt NFL:n seuraaminen vähemmälle armeijan takia, mutta kaikkeni olen tehnyt, että pysyisin mukana viime aikaisissa tapahtumissa.

Combinen kovin nimi oli ehdottomasti South Carolinan DE Jadeveon Clowney, jonka nopeus teki todella suuren vaikutuksen kaikkiin asiantuntijoihin. Muista pelaajista eniten palstatilaa ovat nähdäkseni saaneet Buffalon OLB Khalil Mack, jonka Mike Mayock listasi koko draftin ykkösvaraukseksi., Clemsonin WR Sammy Watkins, Texas A&M:n OT Jake Matthews sekä kuumimmat QB:t Teddy Bridgewater, Blake Bortles ja Johnny Manziel.

Avataan nyt sitten offseasonia vähän Buccaneersin näkökulmasta, joka lähtee hakemaan tulevalla kaudella playoff paikkaa uuden logon ja pelipaidan avulla. Suurimmat kysymysmerkit ovat tällä hetkellä pelinrakentajan paikalla (miten Glennon pystyy pelaamaan koko kauden aloittajana) ja hyökkäyksen linjassa. Apua tarvittaisiin myös puolustuksen linjassa, eikä yksi TE olisi haitaksi. Siksi en ihan ymmärtänyt miksi Bucs purki kokeneen RG:n David Josephin sopimuksen, mutta kai se on pakko luottaa Lovie Smithin ammattitaitoon. Toivon mukaan nyt sitten hommataan se uusi pelaaja hyökkäyksen linjaan, ja miksi ei myöskin puolustukseen. Uusi DE, OG ja TE ovat siis hankintalistan kärjessä, ja toivon Bucseilta erittäin aggressiivisia liikkeitä kun markkinat aukeavat parin päivän kuluttua.

Buccaneerseilla on tällä hetkellä draftin #7 varaus. Kaikki NFL:n kotisivujen mock draftit veikkaavat tällä hetkellä, että Bucs aikoo varata joko QB:n tai OLB:n. Ennen combinea tehdyissä arvioissa UCLA:n OLB Anthony Barr oli todennäköisin vaihtoehto, mutta combinen jälkeen nimet ovat vaihtuneet lähes jokaisen asiantuntijan listoissa.

Olen oikeastaan enemmän kuin tyytyväinen siihen, että mm. QB:t Teddy Bridgewater ja Blake Bortles sekä OLB Khalil Mack ovat olleet todennäköisempiä vaihtoehtoja tuolla Bucsien vuorolle. Eniten näistä toivisin Teddy Bridgewateria, mutta epäilen, ettei hän tule valumaan ihan 7.vuorolle asti. Toki OLB Khalil Mack voisi myös olla todella mielenkiintoinen vahvistus jo ennestään vahvaan puolustukseen, enkä usko Anthony Barrin olevan mikään huono vaihtoehto myöskään. Mielenkiintoisia aikoja siis eletään, ja toivon mukaan ensi viikko on kaiken odottamisen arvoinen.
 
"Häviäjilla on usein selitys, voittajilla suunnitelma." -Vesa Rantanen

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Koko viikon oli melkein mielessä että pitäisi tämä ketju avata, mutta enpä saanut aikaiseksi. Joten kiitokset Hawkille, että päästään avaamaan keskustelu ennen free-agent hulinoita.

Hivenen ajatuksia Packers-fanin näkökulmasta ennen free agencya. Se mitä eniten toivoi tältä keväältä eli että Packers olisi potkinut DC Dom Capersin pellolle, ei toteutunut joten jälleen laitetaan toivo siihen että draftista ja ehkä jopa tällä kertaa free agencysta saataisiin puolustukseen toimivia osasia. Aika heikko on myös GM Thompsonin saldo parista viime vuoden draftista.

Packers kiinnitti tärkeimmän FA-pelurinsa eli CB Sam Shieldsin isolla sopimuksella vaikka vielä tag periodin mentyä näytti siltä että Shields testaa arvonsa vapailla markkinoilla. Parempi näin, nyt Packersin ei tarvitse käyttää varausvuorojaan ainakaan korneriin.
Muita starttereita Packers-leirista ilman sopimusta ovat DT:t BJ Raji sekä Ryan Pickett, C Evan Dietrich-Smith, WR James Jones sekä TE Jermichael Finley.

Näistä Packers-paidassa nähtäneen toivottavasti Dietrich-Smith ja mahdollisesti toinen kaksikosta Raji tai Pickett. Jones ja Finley ainakin testaavat markkinat, Finleyn kohdalla lisäksi on epäselvää kuinka hän on toipunut viime kauden päättäneestä vakavasta niskavammasta.

Packers on Shieldsin sopimuksen jälkeen vielä capin alla reilusti, taitaa olla 27 miljoonaa. Toki sekä Jordy Nelson että Randall Cobb pelaavat viimeistä vuotta sopimuksestaan ja heidät Packers varmasti pyrkii signaamaan ennemmin tai myöhemmin.
Kerrankin lienee edes mahdollista että GM Thompson jotain joukkueeseen tuo free-agent markkinoilta. Puolustuspainotteisesti todennäköisesti edelleen mennään. Safety, DT/NT, OLB Matthewsin toiselle puolelle sekä ILB ovat pelipaikat, joita Thompsonin pitää paikata jotta Packers olisi contender.

Hyökkäys on jo mainiolla tasolla, mutta C ja kenties laadukas TE tarvitaan.

Draftin osalta on toiveissa että huippusafetyista joko Calvin Pryor tai Ha-Ha Clinton Dix on vielä 21.pickillä Packersin saatavissa. Ellei sitten Thompson pysy linjallaan ja poimii jompaan kumpaan linjaan ison kaverin. Toisaalta tällä kertaa ainakaan OL:ään ei ykköspickiä tultane käyttämään, kun ainakaan yhdessäkään mock draftissa en ole nähnyt yhtään sentteriä ykköskierroksen pickinä.
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Todella hyvältä näyttää lähtökohdat ensi kaudelle Eaglesin kannalta. Rissut Cooper ja Maclin saivat jatkopahvin. Slottirissu Avant cutattiin, kuten myös Michael Vick. Joukkue tulee tulevalla kaudella olemaan NFL:n nuorimpia. Eräs huomionarvoinen seikka on se, että Folesille on annettu offseasonilla RB juoksuohjelma käyttöön ja miehestä koitetaan luoda juoksu-uhkaa read optionin käytön helpottamiseksi.

Puolustuksen avainpelaajista mm. Cedric Thornton signattiin. Mediassa on jonkinnäköinen konsensus siitä, että Eagles tulee laittamaan uusiksi DB-osastonsa. Itse uskon, että safety tulee jo free agent vaiheessa, mutta Byrd ja TJ Ward saattavat olla liian kalliita siihen, että Eagles säilyisi skabassa mukana loppuun asti. Byrd on pallohaukkamainen free safety ja Ward taas enemmän boksisafetymäinen prototyyppi. Etenkin Byrd olisi heittopuolustukselle iso upgrade, mutta Howie Roseman ja Kellyn ensimmäinen seasoni antaisivat odottaa matalan profiilin hankintoja. Plus muutama epätoivoinen tiimi saattaa hilata hinnan pilviin.

Eräs villikortti olisi San Francikscossa pelaava Donte Whitner. Kaveri on ennen kaikkea tasainen ja luotettava safety, vaikka Eric Berrymäiset pelit jäävät puuttumaan. Toivon Eaglesin pitävän tämän vaihtoehdon auki ja polttavan 23 miljoonaa capista tasaisesti backuppeihin loukkaantumisten varalle.

Eaglesin hyökkäys näyttää todella vahvalta. NFC-Eastin muiden tiimien tilanne näyttää suosivat Eaglesin mahkuja divisioonassa. Redskins teki mielestäni yllättävän, jopa Dan Snyderin tietäen, ratkaisun palkatessaan Jay Grudenin coachiksi. Kaverin näytöt olivat jo muutenkin markkinoilla olevista coacheista heikommasta päästä, mutta nyt hän johtaa joukkuetta, joka ilman pätevää johtajaa uppoaa nopeammin kuin mikään tiimi NFL:ssä. Kokemattomat kaverit avainpelipaikoilla ja ball security ongelmana. Mielestäni tässä on taas kaikki draaman ainekset.

Giants ja Cowboys ovat sitten oma juttunsa. Joku muu saa ruotia nämä tiimit, mutta omasta puolestani näkisin, että Cowboysissa pelaajat vaihtuvat liian tiuhaan, että mitään isompaa menestystä uskaltaisin povata. Giants pelasi jopa hyvin loppukaudesta, mutta hirvittävä määrä turnovereita, luokaton RB peli ja Eli Manning ja rissut pelaa eri pelejä, lienee syynä siihen, miksi en Giantsille rahojani laittaisi.

Draftin pelinrakentajajärjestyksestä on vaikea s.anoa mitään, kun mielipiteet järjestyksistä vaihtelevat päivittäin. Nyt Bortlesin osakkeet ovat combinen jälkeen olleet todella kovassa nousussa muutaman scouttilausunnon johdosta ja Johnny Footballiakin on nähty kärkikympissä Grudenin QB campin jälkilöylyissä. Bridgewater lienee top 10 hänkin.

Eaglesin draftitarpeita, mikäli eivät mene jo ennen, ovat OLB ja DE. Olisin todella pettynyt, mikäli safety tai korneri otettaisiin. Pryor, Clinton-Dix ja Dennard ovat ykköstargetit näiltä paikoilta.

Tulevalla kaudella näkisin, että NFC:ssä on iskukykyisiä tiimejä paljon. San Francisco, New Orleans ja Packers lienevät ennakkoon vahvoja. AFC:ssä uskoisin Patriots, Broncos, Ravens ja Chargers olevan vahvoja. Nähtäväksi jää, jatkuuko modernimpien read option hyökkäysten voittokulku kolmatta kautta.
 
Viimeksi muokattu:

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Buccaneers, Mets, Leeds Utd, Islanders
Siksi en ihan ymmärtänyt miksi Bucs purki kokeneen RG:n David Josephin sopimuksen, mutta kai se on pakko luottaa Lovie Smithin ammattitaitoon. Toivon mukaan nyt sitten hommataan se uusi pelaaja hyökkäyksen linjaan, ja miksi ei myöskin puolustukseen. Uusi DE, OG ja TE ovat siis hankintalistan kärjessä, ja toivon Bucseilta erittäin aggressiivisia liikkeitä kun markkinat aukeavat parin päivän kuluttua.
David Joseph on ollut jo useamman kauden keksivertoa huonompi Guard, joten ylihintaisen sopimuksen purkaminen oli odotettavissa. Itseasiassa hyökkäyksen linjamiehistä viime kaudelta puhtaat paperit sai vain RT Demar Dotson, joten lisämuutoksia on mahdollisesti luvassa seuraavien päivien aikana. Smith puhui muutama viikko sitten, että Dotson tulee Training Campilla kokeilemaan puoliksi myös LT:n tehtäviä, joten jos rivienvälistä oikein osaan tulkita, niin Donald Penn voi olla myös lähtökuopissa. LT/RT:ksi soveltuvaa korvaajaa ei pitäisi olla ainakaan vaikea löytää, sillä Draftin 7th Pick ja vaihtoehtoisesti Pennin vapauttama 7,5 milj antavat Smithille/Lichtille riittävästi pelimerkkejä korvaajan löytämiseksi.

Joka tapauksessa Free Agencyn ensimmäiset päivät tulevat näyttämään vahvasti miten ja keiden ympärille Bucs-linja rakennetaan. Mahdollisia nimiä markkinoilta naarattavaksi ovat mm. Geoff Schwartz, Jon Asamoah, Jared Veldheer ja Eugene Monroe.

Heikohko puolustuksen linja tarvitsee myös täytettä, joten ainakin yhden DE/UT hankkiminen on Tampan To Do-listalla korkealla. Todennäköisesti tämäkin pelaaja löydetään vapailta markkinoilta, mutta jos markkinat nostavat pelaajien hinnan liian korkealle, niin Draft tarjoaa myös hyviä vaihtoehtoja. Hawk #22 mainitsema OLB Khalil Mack on erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto, mutta onko hänestä lopulta 5-Tech:ksi 4-3 puolustukseen on iso kysymysmerkki. Jos Tampa pääsee liikkumaan Draftissa hiukan taaksepäin (sijoille 10-15) ovat Aaron Donald ja Kony Ealy myös mielenkiintoisia nimiä.

No kävi alkavalla viikolla miten kävi, niin taas helvetinmoinen tiistai ilta tiedossa. Twitter viritetty valmiiksi ja mieli alkanutta kautta kohden erityisen korkealla.
 
#LGM

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Muutama sananen myös Cowboysin tilanteesta. Cowboys meni capin alle niukin naukin viime perjantaina. Romon, Scandrickin ja Leen sopimukset rukattiin uuteen uskoon. Guardi Bearnedeaun sopimus tehtiin kokonaan uusiksi ja centteri Costa sai lähteä. FA:n suhteen muutenkin on varmasti melko hiljasta, ei vaan oo rahaa tuhlattavaksi. Aukkoja paikattavaksi olisi kyllä yllin kyllin. Voi olla muutenkin isoja muutoksia rosterissa tänä vuonna, erityisesti puolustuksessa. Melko varmasti DE/LB Spencer ja DT Hatcher eivät ole joukkueessa ensi kaudella. Sama voi myös päteä Wareen. Tästä hieman ristiriitaiset tunnelmat. Ware on ollut Cowboysin puolustuksen kasvot siitä lähtien kun hänet varattiin. Pari viime kautta ovat olleet kuitenkin aika heikkoja. Toki loukkaantumiset ovat vaivanneet melkoisesti. Toisaalta jos Ware pysyy terveenä, on hän edelleen yksi parhaista pass rushereista koko liigassa. Ilmeisesti Ware ei ole kuitenkaan suostumassa palkan alennukseen, joten saa nähdä miten äijän käy? Hyökkäyksen puolelta melko varma lähtijä on WR Miles Austin. Eipä siinä, en jää kaipaamaan. Aika vaisua on ollut Austinin viime vuodet ja muutenkin ihan pätevä ja nuorempi korvaaja on jo rosterissa (Williams).

Valmennuksessa hyökkäyksen kordinaattori on edelleen Callahan, mutta hän sai avukseen Scott Linehanin. Linehanin titteli on heittopelin kordinaattori, joka ilmeisesti myös kutsuu pelit Romolle? Näitten siirtojen tarkoituksena on kaiketi antaa Garrettille enemmän aikaa puolustuksen parissa. Onko tuo nyt sitten hyvä vai huono juttu? Papparainen Monte Kiffin siirtyy sivuun puolustuksen kordinaattorin tehtävistä. Hän kyllä jatkaa joukkueessa apuvalmentajan tehtävissä. Veto vastuun ottaa Rod Marinelli.

Draftista sitten tarvittaisiin kipeästi jo valmiita pelimiehiä. Oikeastaan lähes joka puolustuksen pelipaikalle pitäsi saada pelaajia. Mutta kaikista suurin tarve on puolustuksen linja. Dallashan varaa vuorolla 16 ja heillä ei ole varaa draftata pläänillä: best player availabe. Jos tosiaan Ware, Spencer ja Hatcher ovat kaikki poissa, niin aukkoja todellakin on. Tosin nuoremmat Crawford ja Bass eivät pelanneet peliäkään viime vuonna loukkaantumisten vuoksi. Joten ihan siltäkin osin on "uusia" pelaajia kehissä. Huippukauden pelannut DE Geroge Selvie ja DT Nick Hayden ovat mukana ensi kaudellakin. DT Aaron Donald on noussut useasti esille juuri Cowboysin varauksena. Samoin mm. DE Kony Ealy on jossain yhteyksissä mainittu. Melko varmaa on, että useampikin varaus tulee kohdistumaan juuri puolustuksen linjaan.

Toiseksi suurin tarve on sitten taas kerran se kuuluisa safetyn paikka. Barry Church oli ihan hyvä ja häneen homma ei varmasti kaadu. Wilcox oli ihan ok, ne muutamat pelit mitä pelasi startterina. Loukkaantumiset sitten pilasi hänenkin kauden. Jeff Heath ei ole yksinkertaisesti NFL tason startteri, nippa nappa menee bakcuppina? Matt Johnsonissa on potentiaalia, mutta kaveri on tehty lasista. Kaksi kautta takana jo NFL:ssä ja vyöllä tasan 0 peliä. Molemmat kaudet ovat olleet done for season jo pre season peleissä. Jos Cowboys varaa safetyn ekalla kierroksella, niin se on joko Clinton-Dix tai Pryor. Korneri otetaan myös todennäköisesti myöhemmillä kierroksilla.

Hyökkäyksessä ei ole ihan niin valtavia reikiä mitä puolustuksessa. Se guardin paikka ehkä isoin? Backuppeja toki tarvitaan muuallekin linjaan. Rosterissa on tällä hetkellä vain kaksi guardia. Todennäköistä on, että he ovat ensi kauden startterit (Leary ja Bernadeau). Draftista puhuttaessa Zack Martin on se pelaaja jota on työnnetty Dallasin suuntaan. Hän pystyy pelata tacklena tai guardina. Muuten hyökkäyksen puolelle on tarvetta backup qb:lle ja rissulle. Ortonin jatko on auki, joten joku veteraani qb tarvittaisiin. Samoin syvyyttä wr-osastolle. Mielenkiintoista on myös nähdä missä vaiheessa Cowboys alkaa puuhaamaan jatkosoppareita Wr Dez Bryantille ja LT Tyron Smithille. Siinä pari viime vuoden Pro Bowl pelaajaa joiden on pakko jatkaa Dallasissa! Toisaalta pienin pelon-sekaisin tuntein odotan kuinka järkyttävän sopimuksen Jerry Jones näille rustaa? Ei olisi eka kerta kun menee vähän överiksi ja sitten ihmetellään kun ollaan kusessa capin kanssa.

Paljon on kysymysmerkkejä Cowboysin leirissä. Näin ennakkoon odotukset ei ole kovinkaan korkealla ensi kautta ajatellen. Phillyä pidän suurimpana ennakkosuosikkina Eastin voittoon. Skins, Giants ja Cowboys tulevat olemaan tasaisen huonoja tänäkin vuonna. Tietysti pienenä toiveena on, että jos (ja kun) koko puolustus vedetään uusiksi, niin se nostaisi koko joukkueen aivan uudelle tasolle. Hyökkäyshän oli jo varsin hyvä viime vuonna ja sielä ei muutenkaan ole näköpiirissä isompia pelaaja vaihdoksia. Mutta näillä eväillä on potkaistu uusi NFL (off) season käyntiin.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Paljon oli puhuttu pitkin koko viime kautta, että Teddy Bridgewater olisi draftin ykkös-QB, mutta Blake Bortlesin loppukauden näytöt ovat olleet kovia, ja ehkä Bortles yllättää ja nousee ykkös-QB:ksi kesän draftissa. Johnny Manziel varmastikin lienee kaksikon takana seuraavaksi varattava QB. Manzielin etu on koko draftin paras luovuus. Nyky-NFL:ssä tällaiset pelaajat ovat kultaakin arvokkaampia, kuten Super Bowlissakin loistanut Russel Wilson näytti. Mielenkiinnolla odotan mitä tapahtuu kaksikolle Derek Carr / David Fales. Kun Fresno State ja San Jose State kohtasivat, molemmat olivat heittäneet puoliaikaan mennessä tusinan verran TD:tä ja yli 100 pistettä taululle. Yksi hulluimmista hyökkäysesityksistä college-sarjassa koskaan!

Jadeveon Clowneyn plussaksi on laskettava monipuolisuus. Hän varmasti pystyy pelaamaan DE:tä sekä 4-3:ssa, että 3-4:ssä. Nopeutta, voimaa ja kokoa löytyy molempiin puolustuslinjoihin. En usko että hänestä tehtäisiin Demarcus Waren kaltaista OLB/DE hybridipelaajaa. Kaikkihan on kiinni siitä, miten heittopuolustus onnistuu. Clowney on kuitenkin täysverinen pass rusher. Kova jätkä, tällaisia tulee vastaan todella harvoin.
 
"Aina nähdessäni kaljupäisen ihmisen, mietin lusikkaa ja miten sillä napsautan keitetyn kananmunan rikki."
- SamSpade

HN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ry, Ilves Edustus Oy, NUFC, Packers
Dallashan varaa vuorolla 16 ja heillä ei ole varaa draftata pläänillä: best player availabe.
Yhdelläkään NFL-joukkueella ei ole varaa mihinkään muuhun kuin BPA-taktiikkaan. Jos oman vuoron tullessa sen hetken BPA on pelaaja, jota ei halua varata, pitää treidata alemmas voidakseen napata haluamansa pelaajan tälle sopivalla vuorolla. Tässä on toki aina mietittävä tarkkaan se, haluaako todella sen BPA:n päätyvän vastustajan rosteriin. Missään tapauksessa pelaajia ei kannata varata korkeammilla pickeillä kuin omaan boardiin on arvioitu. Jos taas GM ei luota boardiinsa, pitää sen laatijat vaihtaa. Silloin ollaan joka tapauksessa kusessa.
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Yhdelläkään NFL-joukkueella ei ole varaa mihinkään muuhun kuin BPA-taktiikkaan.
No joo, ehkä se on niin kuin HN kirjoitti ja taisin olla liian hätäinen arvioissani? Täytyy kuitenkin muistaa, että Cowboys on joskus aiemminkin varannut perustuen tarpeisiin eikä paras pelaaja saatavilla. Tosin aika huonosti se meni silloinkin. Tätä drafti suunnitelmaa on kovasti pohdittu pitkin talvea Cowboysin sivuillakin, mm Bryan Brodduksen taholta. Hän on football analyst/scout titteliltään ja omaa draft kokemusta muualtakin kuin Dallasista (Green Bay ja Philadelphia). Toisaalta Cowboysin on lähes pakko varata ukkoja puolustuksen linjaan, joten siltä osin voi olla perusteltua varata tarpeen mukaan? Onneksi ei tarvitse itse olla tekemässä päätöksiä. Viime vuonnahan Cowboys treidasi alaspäin 49ersin avustuksella. Cowboysille ei kelvannut S Eric Reid ja en tiedä miten korkealla juuri Reid oli Dallasin boardilla kun safetyllekin oli silloinkin tarvetta? Ei se kuitenkaan metsään menny Dallasin osalta, koska ekalla rundilla haaviin jäi centteri Travis Frederick ja lisäpikkinä sitten kolmannella kierroksella Wr Terrance Williams.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Buccaneers, Mets, Leeds Utd, Islanders
T Anthony Collins – Tampa Bay Buccaneers (6,5 - 7,0 milj. / vuosi)

T Anthony Collins on yhdistetty Free Agent-huhuissa Tampaan viime lauantaista lähtien, kun puheyhteydet joukkueiden ja pelaajien välillä avautuivat. Collinsin odotetaan allekirjoittavan sopimus jossa vuosipalkka liikkuu 6,5 - 7,0 milj. välillä. Collins ei ennakkoon kuitenkaan tarjoa pelillisesti mitään huimaa parannusta Donald Penniin, mutta Collinsin nuorempi ikä ja hiukan halvempi palkka voidaan laskea kuitenkin parannukseksi. Demar Dotsonin suhteen Collinsin tulo olisi myös positiivinen asia, sillä Donald Pennin ”kiveen hakattu” paikka LT:nä olisi tällöin auki (oletus että Penn:in sopimus puretaan), mutta jos Dotson ei vielä tällä kaudella paikkaa pysty lunastamaan, niin Collins pystyy paikkamaan häntä vasemmalla ja siirtyä monipuolisuutensa takia myöhemmin oikealle.

Collinsin tulon myötä ongelmat linjan päissä olisi ratkaistu, mutta linjan keskusta vaatii vielä korjaamista. LG Carl Nicks on toipilaana ja mitään takuita siitä, että hän syksyllä pelikunnossa olisi ei ole, joten kummatkin Guardin paikat ovat tällä hetkellä avoinna. St.Louisin Rodger Saffold on yhdistetty jossain huhuissa myös Tampaan, mutta jos huhut Oaklandin kiinnostuksesta kiinnittää Saffold T Veldheerin korvaajaksi pitävät paikkansa, niin tällöin hinta nousee hänen kohdallaan varmasti liian korkealle, jotta Tampa hänestä oikeasti olisi vielä kiinnostunut.

Tällä hetkellä oma skenaario (olettaen, että Collins hankitaan) menisi Tampan linjan suhteen jokseenkin näin. Eli Zuttahin siirtyessä takaisin Guardiksi linjaan jäisi kaksi paikkaa täytettäväksi. Jos Nicks on pelikuntoinen tulee Zuttah palaamaan keskelle tai on hänen sopimuksensa purettavissa. Toisaalta syvyyttä linjassa ei voi olla liikaa, joten hänen monipuolisuutensa pelata melkein mitä pelipaikkaa tahansa on arvokas lisä joukkueelle, vaikkakin 4 milj. vuosipalkka on tällöin melko korkea palkka maksettavaksi.

LT Demar Dotson
LG Jeremy Zuttah (Carl Nicks)
C Draft/Free Agent (Jeremy Zuttah)
RG Draft/Free Agent (Jeremy Zuttah)
RT Anthony Collins

DE Michael Johnson – Tampa Bay Buccaneers (10 milj. / vuosi)

Toinen mielenkiintoinen huhu on Tampan kiinnostus DE Michael Johnsonia kohtaan. Johsonin tavoittelema vuosipalkka kuitenkin pelottaa, ainakin allekirjoittanutta. 10 milj. vuodesta on pelaajasta paljon, jonka viime kauden säkitysten määrä tippui huomattavasti 2012 kaudesta. Monipuolisuus voidaan laskea myös Johnsonin vahvuudeksi, mutta Tampan tapauksessa en näe Johnsonin OLB kokemuksesta hirveästi hyötyä. Uskoisin, että Tampalla on kuitenkin haussa Tampan haussa puhdas 5-tech, joka pystyy yli 10 säkitykseen kaudessa, eikä niinkään OLB/DE hybridi.

Muita huhuja:

QB Josh McCown – Tampa Bay Buccaneers, New York Jets, Houston Texans, Chicago Bears (Re-sign)
QB Michael Vick – New York Jets
QB Matt Schaub – Cleveland Browns
T Anthony Collins – Cincinnati Bengals (Re-sign), Washington Redskins
T Eugene Monroe – Baltimore Ravens (Re-sign)
T Branden Alberts – Miami Dolphins (9,0 milj. / vuosi)
T/G Rodger Saffold – Oakland Raiders
T Jared Veldheer – Arizona Cardinals (8,0 milj. / vuosi)
G Jon Asamoah – Atlanta Falcons
RB Chris Johnson – Trade or Cut
RB Knowshon Moreno – Oakland Raiders
TE Jermichael Finley – Pittsburgh Steelers, Kansas City Chiefs
WR Hakeem Nicks – Indianapolis Colts, San Diego Chargers, Carolina Panthers
WR Emmanuel Sanders – Cleveland Browns, Detroit Lions
WR Dexter McCluster – Tampa Bay Buccaneers, Cleveland Browns
WR Eric Decker – Indianapolis Colts
DE Jared Allen – Denver Broncos, Oakland Raiders
CB Aqib Talib – Washington Redskins
CB Champ Bailey – Philadelphia Eagles
CB Alterraun Verner – New York Jets, New England Patriots
CB Darrel Revis – Trade or Cut (!!!)
CB Cortland Finnegan – Cut
S T.J. Ward – Denver Broncos
S Jairus Byrd – Miami Dolphins, St. Louis Rams
S Donte Whitner – Cleveland Browns

Yhdelläkään NFL-joukkueella ei ole varaa mihinkään muuhun kuin BPA-taktiikkaan.
Varaa ei ehkä ole, mutta kyllähän tuota pelipaikka kohtaista varaamista silti tapahtuu, erityisesti pelinrakentajien kohdalla.
 
Viimeksi muokattu:
#LGM

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Steelersin organisaatiossakin on eletty mielenkiintoisia aikoja kauden päättymisen jälkeen ja vaikuttaa siltä, että tänä vuonna joukkue saattaa olla aikaisempaa aktiivisempi myös free agencyssa. Mitään kovin mullistavia liikkeitä on turha odottaa, mutta yksi kovemman luokan signaus tai muutama vähän pienempi saattaa olla tulossa. Yleensä Steelers on signannut 1-3 todella halvan hintaluokan pelaajaa.

Tähän asti tapahtunutta. Joukkue näytti kenkää ILB Larry Footelle, CB Curtis Brownille ja OT Levi Brownille. Lisäksi tänään selvisi, että myös OLB Lamarr Woodley saa etsiä uuden työnantajan. Kolme ensimmäistä kärsivät loukkaantumisista viime kaudella ja ainoastaan Curtis Brownin leikkaamista voidaan pitää jonkin sortin yllätyksenä. Woodleyn leikkaaminen jättää joukkueen OLB-syvyyden melko heikoksi, mutta muuten liike ei ollut yllättävä johtuen heikoista otteista, loukkaantumisista ja isosta cap hitistä. Muista pelaajista liipaisimella saattaa olla vielä CB Ike Taylor johtuen cap hitistä ja pelaajan iästä.

Vapaita agentteja ovat.
WR: Plaxico Burress, Jerricho Cotchery ja Emmanuel Sanders.
Sanders todennäköisesti menee rahalla muualle ja Burress on liian vanha. Cotchery varmaan halutaan pitää kunhan hinta on kohdallaan.

RB: Jonathan Dwyer, Felix Jones, Larod Stephens-Howling
Jos kaikki lähtevät on pelipaikalla tilausta. Kukaan ei ole silti korvaamaton.

TE: David Johnson, Michael Palmer
Johnson saattaa jäädä, mutta epäilen. Back-upit löytyy rosterista.

OL: Ferdando Velasco, Cody Wallace, Guy Whimper
Varsinkin Velasco olisi mukava pitää, mutta kaikki käyttivät näytönpaikkansa aika hienosti. Eivät kuitenkaan lähtökohtaisesti starttereita, joten ei pakkorakoja.

DL: Ziggy Hood, Brett Keisel, Al Woods
Tämä on mielenkiintoinen pelipaikka sillä jos kaikki lähtevät niin endin paikalla on iso aukko. Hood saattaa saada kovia tarjouksia muualta. Keisel on seuraikoni, mutta ikä tulee vastaan. Woods saattaa olla se palanen joka joukkueeseen lopulta jää.

LB: Stevenson Sylvester, Jamaal Westerman
Sylvester saanee kohtalaisen tarjouksen muualta ja Westerman olisi varmaan jo signattu jos olisi jäämässä.

DB: Ryan Clark
Clark ei joukkueessa jatka.

Spes: Matt McBriar, Greg Warren
LS Warren saattaa jäädä, McBriarille ei käyttöä.

Vapaista agenteista kiinnitettiin jo aiemmin OLB Jason Worilds transition tagilla ja hän varmaankin tulee tekemään uuden sopparin lähiaikoina. Myös S Will Allen kiinnitettiin.

Muuten joukkue hankki pelivaraa free agencyyn ja salary cappiin pistämällä uusiksi SS Troy Polamalun, TE Heath Millerin ja WR Antonio Brownin sopparit. Lisäksi on odotettavissa uudelleenjärjestelyt QB Ben Roethlisbergerin ja ILB Lawrence Timmonsin osalta.

Mielestäni S, TE ja QB ovat sellaiset pelipaikat joille Steelersin ei välttämättä tarvitse hankkia apuja tällä off-seasonilla. Eli niille löytyy startterit ja pätevät back-upit rosterista tällä hetkellä. Parannus kelpaisi silti safetyn ja TE:n paikoille.

ILB, OLB, NT, OL ja WR ovat sellaisia paikkoja joissa löytyy startterit tarvittaessa, mutta syvyys puuttuu. Eli näille pitää hommata vähintään syvyyttä, mutta useimmille paikoille kelpaisi uusi aloittavakin pelaaja.

CB, DE ja RB ovat sellaisia pelipaikkoja joille pitäisi hankkia aloittamaan kykenevät pelaajat. CB tilanne riippuu toki vähän siitä mitä Taylorin kanssa tapahtuu, mutta vaikka hän olisi mukana niin paikka ei kaksiselta näytä. Endejä joukkueessa ovat Cam Heywardin lisäksi sellaiset starat kuin Brian Arnfelt ja Nick Williams. Bell on tietysti aloittava RB, mutta sen jälkeen joukkueessa ei olekaan juuri mitään eli sinne tarvitaan muutakin kuin täytemiehiä.

Free agencya koskevissa huhuissa Steelersiin on liitetty ainakin TE Jermichael Finley ja useita cornereita.

Eli odotettavissa on Pittsburghilaisittain normaalia aktiivisempi free agency. Todennäköisesti joukkueeseen tullaan kiinnittämään osa omista vapaista agenteista, mutta tuskin sillä ja draftilla saadaan täytettyä kaikkia aukkoja joukkueessa. Tänä vuonna joukkueella on myös tehtyjen sopimusten ansiosta edes jonkinlaista pelivaraa pelaajahankinnoissa. Aika paljon riippuu siitä kuinka kovasti Steelersin vapaat agentit keräävät kiinnostusta vapailta markkinoilta. Steelers on perinteisesti halunnut pitää kiinni omista pelaajistaan ennemmin kuin haalinut uusia ulkopuolelta.

E: Ike Taylor todisti rakkautensa joukkuetta kohtaan ja hyväksyi noin 4,5 miljoonan palkanalennuksen tulevalle kaudelle. Pysyy siis joukkueessa parantaen CB paikan tilannetta ja ennenkaikkea teki edelleen tilaa palkkakaton alle.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kello 21 Suomen aikaan ilmeisesti saavat seurat ruveta signaamaan vapaita agentteja.

Tässä NFL.comin lista kovimmista vapaista agenteista..osa sieltä on jo pois, mutta kovia nimiä on lista täynnä:

Top 101 NFL free agents for 2014 - NFL.com
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Buccaneers, Mets, Leeds Utd, Islanders
Kun ei millään malta odottaa, että Free Agency aukeaa niin tuli tässä tehtyä huhujen ja omien mieltymysten pohjalta jonkinlainen lista siitä, miltä toivoisin Bucs-rosterin näyttävän viikon kuluttua. Revis tradea en toivo, mutta sisällytin sen kuitenkin tähän pakettiin, koska se on huhuissa pyörinyt. Sopimukset ovat arvioita, joista osa saattaa mennä vähän metsään, mutta sen näkee vasta myöhemmin.

Tampa Bay Buccaneers Offseason 2014

Hyökkäys

Quarterback

QB Mike Glennon
QB Mike Kafka

Acquisitions:
*QB Josh McCown – Free Agent ($ 4,500,000/Year)

Center/Guard/Tackle

C → LG (C, RG) Jeremy Zutah
LG Carl Nicks – Injured Reserve
RG Patrick Omameh
LT Donald Penn – Cut (Salary Cap + $ 7,500,000)
RT (LT) Demar Dotson – ★

Acquisitions:
G Zane Beadles – Free Agent ($ 2,000,000/Year)
G Eben Britton – Free Agent ($ 1,000,000/Year)
*RT (LT) Anthony Collins – Free Agent ($ 6,000,000/Year)

Practise Squad:
LG Jason Foster
T Jace Daniels
T Emmet Cleary


Running Back

RB Doug Martin
RB Mike James
RB Bobby Rainey – Extend (ERFA)
RB Michael Smith
RB Jeff Demps – Cut

Full Back

FB Erik Lorig – Extend
FB Lonnie Pryor

Tight End

TE Timothy Wright
TE Tom Crabtree
TE Luke Stocker

Acquisitions:
TE Garret Graham – Free Agent ($ 3,000,000/Year)

Practise Squad:
TE Steve Maneri


Wide Receiver

WR Vincent Jackson
WR Mike Williams
WR Chris Owusu
WR Skye Dawson
WR Tommy Streeter

Acquisitions:
WR Lance Moore – Free Agent ($ 3,000,000/Year)
*WR (KR/PR) Dexter McCluster – Free Agent ($ 2,000,000/Year)

Practise Squad:
WR Russel Shepard


Puolustus

Defensive Tackle

UT Gerald McCoy
NT Akeem Spence
NT David Hunter

Practise Squad:
UT Everett Dawkins


Defensive End

RDE Adrian Clayborn
RDE (SLB) Steven Means
RDE (SLB) Scott Solomon
LDE (UT) William Gholston
LDE Da’Quan Bowers

Acquisitions:
*RDE Michael Johnson – Free Agent ($ 8,500,000/Year)
LDE (UT) Corey Wootton – Free Agent ($ 1,500,000/Year)

Practise Squad:
RDE Marvin Booker
LDE (UT) Matthew Masifilo

Linebacker

OLB Lavonte David
OLB Jonathan Casillas
OLB Damaso Munoz
MLB Mason Foster
MLB Danny Lansanah
SLB Dekota Watson – Extend

Practise Squad:
OLB Ka’Lial Glaud

Cornerback

CB Darelle Revis – Traded (Salary Cap + $ 16,000,000)
CB Johnthan Banks – ★
CB Rashaan Melvin – ★
CB Leonard Johnson
CB Anthony Gaitor
CB DJ Moore

Acquisitions:
*CB Charles Tillman – Free Agent ($ 5,500,000/Year)
CB Walter Thurmond III – Free Agent ($ 4,000,000/Year)

Practise Squad:
CB Marc Anthony
CB Bobby Felder


Safety

SS Mark Barron
FS Dashon Goldson
FS (CB) Keith Tandy
FS Kelcie McCray
FS Bradley McDougald

Long Snapper/Kicker/Punter

LS Andrew Economos – Extend
K Connor Barth
P Michael Koenen – Cut (Salary Cap + $ 3,250,000)

Practise Squad:
LS Patrick Scales
K Patrick Murray
P Jake Schum


Salary Cap After Cuts: $49,000,000
Salary Cap After Signings: $14,000,000
 
Viimeksi muokattu:
#LGM

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Se on sittenkin 22 kun nuo siirrot voidaan virallistaa, joten korjaus edelliseen viestiin.

NFL Networkilla pyörii Free Agency Frenzy ja ilmeisesti nämä siirrot ovat ns.allekirjoitusta vailla:

S Donte Whitner => Browns
T Brayden Albert => Dolphins
WR Andre Roberts => Redskins
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
FS Malcolm Jenkins Eaglesiin. Reilu 5 miljoonan hitti tuosta vain tuli, joten äijiä saadaan lisää hommattua. Monikäyttöinen safety. Pystyy pelaamaan slottikorneria ja blitzaamaan tarvittaessa. Tosin hänelläkin oli omat heikot hetkensä Rob Ryanin ja Spaqnuolon systeemeissä.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Steelersin organisaatiossakin on eletty mielenkiintoisia aikoja kauden päättymisen jälkeen ja vaikuttaa siltä, että tänä vuonna joukkue saattaa olla aikaisempaa aktiivisempi myös free agencyssa. Mitään kovin mullistavia liikkeitä on turha odottaa, mutta yksi kovemman luokan signaus tai muutama vähän pienempi saattaa olla tulossa. Yleensä Steelers on signannut 1-3 todella halvan hintaluokan pelaajaa.
Melko erilaiselta tulee ensi vuoden Steelers näyttämään, kuin mitä ollaan totuttu näkemään viime vuosina. Viime vuoden joukkueesta eivät siis jatka Woodley, Clark eikä Foote. Lisäksi Keisel ja Sanders erittäin todennäköisiä poislähtijöitä. LB-osastosta tuli kerralla sitten selvästi nimettömämpi ja kokemattomampi. Worildsin ja Jarvis Jonesin varassa on nyt paljon. Keskellä Timmons ja Williams ovat mielestäni ihan riittävä kaksikko. Toki Williamsin paikka starterina ei ole millään lailla kiveenhakattu.

Tavallaan haikeaa, että Woodleyn ja Keiselin kaltaisia runkopelaajia vaihtaa maisemaa. Toisaalta viime kausi oli puolustuksen osalta sen verran räpellystä, että nyt oli jo aikakin tehdä kokoonpanoon isoja muutoksia. Clarkin tilalle uudeksi Free Safetyksi hankittiin Carolinasta Mike Mitchell. Ei mikään household name, mutta ymmärtääkseni kyseessä nopea pelaaja (4.45 40-yard dash), joten tuo secondaryyn juuri sitä mitä se eniten kaipaakin. Mitchellin soppari on 25 milj/5 vuotta, joten kyseessä Steelersin mittapuulla melko rahakas sopimus.

Mitään kovin aktiivista free agencya en tänäkään vuonna Steelersiltä odota, enkä oikeastaan kaipaakaan. Vaikka rahaa olisi nyt käytettävissä enemmän kuin yleensä, niin mielummin rakennetaan joukkuetta draftin kautta, kuin lähetään ylimaksamaan vapailla markkinoilla. Puolustuksen linja on ainoa paikka mihin tarvittaisiin ehdottomasti vahvistusta, samoin laitahyökkääjä -osasto kaipaa täydennystä jos Cotchery päästetään muualle.

Omista vapaista agenteista oikeastaan vain em. Cotchery on sellainen, jolle ehdottomasti toivoisi jatkoa. Muut ovat suht helposti korvattavissa jos vaihtavat maisemaa. Luultavasti kuitenkin ainakin muutama omista FA:sta jatkaa ensi kaudeksi, omat veikkaukset olisivat Al Woods ja joku RB:sta.

Draftissa toivon, että Colbert jatkaa puhtaasti BPA -filosofialla. QB, RB ja C ovat oikeastaan ainoat pelipaikat joihin ykköskierroksen varausta ei voida käyttää. CB on varmaan se suurin puute mihin täydennystä tarvitaan, mutta hyviä cornereita löytyy myös myöhemmillä kierroksilla, mitään pakkoa ykköspickiä ei ole siis corneriin sitoa.
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Seitsemän Pro bowlia, 117 säkkiä ja yhdeksän kautta. DeMarcus Ware ei jatka Dallasissa. Eräänlainen ajanjakso tuli loppupisteeseen ja tavallaan hieman haikeat fiilikset. Päätös oli kuitenkin suht odotettu ja ehkä oikeakin? Uutta ja ennen kaikkea nuorempaa verta tarvitaan. Jotkut muuten veikkailevat, että Ware vielä nähtäisiin kuitenkin Cowboys paidassa? Enpä tiedä? Samalla oven avauksella lähtee odotetusti wr Miles Austin. Jos vielä ajattelee Cowboys FA:ta, siis mitä voisi olla tulossa, niin ylivoimasesti eniten esille on noussut ex-Bears Henry Melton. Kelpaa toki minulle, jos hintalappu on sopiva. Loukkaantumista Melton on ilmeisesti jonkun verran kärsinyt. Pari muuta poimintaa potentiaalisista FA ehdokkaista on olleet ex-Broncos LB Wesley Woodyard ja Panthersin safety Mike Mitchell. Woodyardin kelpuuttaisin varsin mielelläni, koska hän pystyy pelaamaan keskellä sekä outsidena. Varsinkin kun muistaa miten paljon Lee on ollut loukkaantuneena. Waren ulostaminen antoi kuitenkin vähän liikkumavaraa FA:ssa. Säästöä kertyi tällä moovilla 7,5 milliä. En nyt siltikään odota mitään isoa liikehdintää Dallasin suunnalta.

Denver on ainakin ollut kiinnostunut Waresta. Broncosin heikoksi haukuttu takakenttä vahvistui kerta heitolla kun joukkueeseen liittyi CB Aqib Talib ja safety T.J Ward. Tässä joitan muita merkittäviä siirtoja:

FS Jairus Byrd -> Saints
DE Michael Johnson -> Bears
DE Lamar Houston -> Bears
CB Alterraun Verner -> Buccaneers
SS Antoine Bethea -> 49ers
SS Donte Whitner -> Browns
LB Carlos Dansby -> Browns
T Branden Albert -> Dolphins

EDIT: Safety Mike Mitchell olikin jo tehnyt sopimuksen Steelersin, joten Cowboys kiinnostuksen saa unohtaa.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
DE Michael Johnson -> Bears
Uusi seura alkaa kyllä B-kirjaimella, mutta käsittääkseni se on Buccaneers.


Loukkaantumista Melton on ilmeisesti jonkun verran kärsinyt.
Tekee paluuta polven ristisidevamman jäljiltä joten varmaan mitään huikeata megasopimusta ei liene Meltonille luvassa. Marinellin tuttu Bearsista, joten aika looginen yhteenpaluu toteutuessaan.

Aikamoista hulinaa oli eilen markkinoilla ja yllättäviäkin siirtoja. Etenkin Jairus Byrdin päätyminen Saintsiin oli pommi, joten Saintsilla lienee vielä edessä lisääkin cutteja jos haluavat Grahamin soppariin.

Packersin puolella oli hiljaista, Thompsonin tuntien ei yllättävää, mutta kun kerrankin Packersilla captilaa on niin olisin odottanut että jotain saatetaan Packersin War Roomissakin tehdä free agencyssa. Noh, odotellaan josko nyt day 2 toisi jotain uutta verta myös Lambeau Fieldillekin.
Waren cuttaamisesta kuultuani aloin elätellä toiveita että siitä napattaisiin Matthewsin toiselle puolelle se kauan odotettu rusheri, mutta Broncosin kiinnostus laski odotukset aika nolliin.
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Uusi seura alkaa kyllä B-kirjaimella, mutta käsittääkseni se on Buccaneers.
Oikeassa olet. Olin katsonut tuonkin väärin. Eli Johnsonin kohdalla luki Chicago, mutta vain kohdassa "Interested teams". Jotenkin siitä sekoitin että sopimus on tehty Bearsin kanssa. Olihan siellä jonkun verran muitakin kiinnostavia kiinnityksiä muitten jo mainittujen lisäksi. Nyt vasta nimittäin huomasin qb Blaine Gabbertin treidin 49ersiin ja Darren McFaddenin jatkon Oaklandissa. Tosiaan tämä safety Byrdin siirto Saintsiin isolla rahalla tuli kieltämättä hieman yllätyksenä. Jännä juttu, että TE Grahamille ei löydy hilloa ja Byrdille löytyi. Tosin tagin Graham taisi saada? Mutta on pelottava safety kaksikko New Orleansissa. Melkeinpä vetää jo vertoja Seattlen vastaavalle? Waresta vielä sen verran, että joku analyytikko maalaili kuvioita siihen malliin, että Ware jatkaisi Texasissa. Eri joukkueessa kylläkin. Watt, Ware, Clowney, Cushing... tai Indyyn Mathiksen toiselle puolelle?
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tosin tagin Graham taisi saada?
Sai, mutta Graham ei ole tyytyväinen tight endin tiliin tagissa (~7milj.dollaria kaudessa) ja haluaa että hänet luokiteltaisiin rissuksi. Todennäköisesti tässä nyt Saintsin sekä Grahamin välillä käydään hivenen nokittelua tovi ja lopulta mies allekirjoittaa jonkun 9-10 milj./kausi diilin kun Gronkowskin tili on muistaakseni sen 9 miljoonaa.
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Waresta vielä sen verran, että joku analyytikko maalaili kuvioita siihen malliin, että Ware jatkaisi Texasissa. Eri joukkueessa kylläkin. Watt, Ware, Clowney, Cushing... tai Indyyn Mathiksen toiselle puolelle?
Ware on ainakin ensiksi menossa Denverissä käymään ja tuskin tarvitsee muualle enää sieltä lähteä. Ware tulee todennäköisesti korvaamaan Shaun Phillipsin joka siirtyy FA-markkinoiden kautta pois Denveristä.

Adam Schefter ‏@AdamSchefter

One AFC West official who tried to get DeMarcus Ware to visit his city said he was told "you're not going to like where he winds up.
Adam Schefter ‏@AdamSchefter

Former Cowboys DE DeMarcuus Ware will be flying to Denver today to visit the Broncos, per source.
Onko muuten kellään tiedossa parempaa NFL-foorumia kuin footballsfuture.com? Tuolla on ilmeisesti ihan päteviä kirjoittelijoita, mutta tuo on aika hiljainen foorumi verrattuna vaikka jääkiekon hfboardseihin.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Clarkin tilalle uudeksi Free Safetyksi hankittiin Carolinasta Mike Mitchell. Ei mikään household name, mutta ymmärtääkseni kyseessä nopea pelaaja (4.45 40-yard dash), joten tuo secondaryyn juuri sitä mitä se eniten kaipaakin. Mitchellin soppari on 25 milj/5 vuotta, joten kyseessä Steelersin mittapuulla melko rahakas sopimus.
Tuli puskista tämä signaus. Ilmeisesti Shamarko Thomas nähdään sitten puhtaasti strong safetynä. Sopparin guaranteed osuus on vain 5,25 miljoonaa ja se on takapainotteinen eli hyvä diili. Mitchell ei ollut kovinkaan tuttu edes Al Davisin kautta, mutta joka tuutista kerrotaan olevan täysin Steelersin tyylinen pelaaja. Vain yksi kausi aloittajana takana, mutta toisaalta se oli myös ainoa kausi kun hän pelasi free safetynä. Vaikuttaa tosiaan hyvältä signaukselta.

Muuten Steelers-rintamalta on kuulunut sellaista, että Cotcheryn kanssa neuvotellaan. G/C Cody Wallace kiinnitettiin. David Johnson signasi muualle. Al Woods ja Emmanuel Sanders keräävät paljon kiinnostusta muualta.

E: Myös Ziggy Hood on sopinut treffejä muualle eli ainakin minun suurin mielenkiinto on tällä hetkellä tuossa puolustuksen linjassa.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Denverin free agency meni sitten överiksi. TJ Ward ja Aqib Talib saivat messiin Demarcus Waren, jolle vielä näidenkin jälkeen riitti eka kaudelle 13 miljoonaa cappia.

Muita:

Tampa cuttaa Darrelle Revisin.
Cleveland cuttaa Brandon Weedenin.
San Francisco treidaa Jonathan Martinin. Lähes ilmaisiksi saivat Gabbertin ja Martinin, ainakin jälkimmäinen voi osoittautua hyväksi diiliksi ninersille.

Eagles signaa OLB Bryan Bramanin Texansista. Spessuihin.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Kylläpäs tulee jatkuvalla syötöllä isoja mooveja FA:ssa. Viime illan/yön isoimmat signaukset ovat totta kai Ware Broncosiin ja cb Darrelle Revis Patriotsiin. WR Eric Decker viiden vuoden pahvilla Jetsiin ja ex-Seahawk WR Golden Tate Lionsiin. Siinä ehkä ne isoimmat. Toki muitakin signauksia tapahtui ja niitä voi tarkastella nfl.com sivustolta halutessaan. Oma veikkaukseni on muuten, että ei isot siirrot tähän lopu. Sen verran kovia pelimiehiä on vielä vapaalla jalalla.

Tapahtui Dallasissakin sentään jotain. Paperin ohueeseen puolustuksen linjaan hankittiin pari ukkoa. Toivottavasti näitä hankintoja ei ole kaavailtu aloittajiksi vaan olisivat puhtaasti backuppeja? Ensimmäisenä tuli DT Terrell McClain. Pelannut aika puhtaasti varamiehenä nosea Texansin 3-4 puolustuksessa, mutta pitäisi istua myös Cowboysin 4-3:een? Toinen sopimuksen tehnyt pelaaja on DE Jeremy Mincey Jacksonvillestä. Backuppina pelasi hänkin koko viime kauden. Aika heikolta näyttää edelleen jos ajatellaan, että draftista ei tulisi ekoilla kierroksilla DT/DE? Jos pitäisi arpoa tämän hetkiset startterit DL:ään niin se varmaan olisi seuraavanlainen: DE:t Tyrone Crawford & George Selvie. DE/OLB Kyle Wilber ottanee Durantin paikan tukimiehen tontilta? DT:t kaiketi Ben Bass ja Nick Hayden. Hehehhe....ei tuolla kyllä kuuhun mennä. Henry Melton olisi oikeasti vahvistus tämän hetkiseen linjaan.
 
Viimeksi muokattu:

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Muuten Steelers-rintamalta on kuulunut sellaista, että Cotcheryn kanssa neuvotellaan. G/C Cody Wallace kiinnitettiin. David Johnson signasi muualle. Al Woods ja Emmanuel Sanders keräävät paljon kiinnostusta muualta.

E: Myös Ziggy Hood on sopinut treffejä muualle eli ainakin minun suurin mielenkiinto on tällä hetkellä tuossa puolustuksen linjassa.
Jonathan Dwyer Cardinalsiin ja Al Woods Titansiin. Eli endin ja RB:n paikalla tapahtuu ainakin jonkinlaista muutosta viime vuoteen.

E: Ziggy Hood Jaguarsiin. Saa nähdä vieläkö Keisel kuitenkin kaivetaan naftaliinista.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Eagles sitten nappasi Darren Sprolesin muutenkin jo laadukkaan hyökkäykseensä.

Darren Sproles traded to Philadelphia Eagles - NFL.com

Ei liene NFC Eastin ennakkosuosikista ensi kaudelle kovinkaan paljon epäselvyyttä.

cb Darrelle Revis Patriotsiin.
Lisäksi ainakin jonkun tiedon mukaan viime kaudella pelikiellon kärsinyt ja Seahawksin jättävä Brandon Browner on tulossa visiitille. Olisi aika kova kornerikaksikko samantien Patriotsilla jos Browner tekee diilin.

Packersin osalta edelleen hiljaista. DE/OLB Neal saatiin jatkamaan mikä on ok, mutta muuten Thompsonin "draft and develop" - mentaliteetti alkaa taas näyttää todennäköiseltä.

Ainoa vaan että draftista pitäisi löytää kaksi LB:tä, kaksi kaveria puolustuksen linjaan, laadukas safety ja hyökkäykseenkin yksi TE. Muut NFC:n playoff-jengit ovat jos eivät vahvistuneet niin ainakin pitäneet avainpelaajiaan/paikanneet lähtijät.

Packersilta on vielä viisi viime kauden startteria ilman sopimusta: Raji, Pickett, Jolly, Finley sekä Jones. Ja ketään ei ole tullut tilalle ja ainoa selkeä toiminnan merkki Nealin sopimuksen lisäksi on ex-Texans Owen Danielsin visiitti.
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy