Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana stiflat, 18.06.2017 klo 22.47.

 1. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Onhan sillä Pavelilla kuitenkin 14,5 minuuttia ottelua kohden peliaikaa... Ainoastaan Top-6 pelaa enemmän, 7. ja 8. ovat Fast ja Buchnevich hyvin marginaalisella erolla... En mä nyt mitenkään kovin alhaisina noita Buchnevichin minuutteja pitäisi kuitenkaan...
   
 2. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  23 Rangersia tällä kaudella edustaneesta pelaajasta sitä vähemmän 5 vs 5 aikaa /ottelu pelaajista on saanut Grabner (käytännössä saman verran), AV:n pelkäämä DeAngelo, Chytil ja surullisen huonot Carey ja Cracknell.
   
 3. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Niin no, eikös sitten tämä logiikan mukaan Buchnevich ole saanut kohtuullisesti YV-aikaa kuitenkin...? Aika epäolennaista muutenkaan lähteä vertaamaan kaikkia pelaajia, kun kuitenkin puhutaan hyökkääjä Buchnevichista...
   
 4. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Joo, ylivoimalla saa sen ajan minkä ansaitseekin. Eikä tietenkään pitäisi verrata muihin kuin hyökkääjiin, ajattelin vaan korostaa sitä, että jos osaa vetää luistimet jalkaansa tai pukea oikean paidan päällensä saa luultavasti enemmän 5 vs 5 aikaa kuin Buch.

  Rangersin suurin vahvuus on mun mielestä niiden laituriosasto ja sen viidestä oikeasti hyvästä pelaajasta Buchnevich on se, joka hyvistä esityksistä riippumatta jatkuvasti pudotetaan neloskenttään. Siitä huolimatta, että sen positiivinen vaikutus jonkun Zibanejadin peliin on huomattava. Musta on vaan vähän huvittavaa, että kriisijoukkueessa yksi harvoista onnistujista ei saa luottoa samalla kun auttamatta heikompilahjaiset fastit ja veseyt (jätetään Desharnais nyt pois pelipaikan takia) saa enemmän luottoa kun karvaavat niin sympaattisesti.
   
 5. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Jos Brooksin tiedot siitä, että AV:lla on yksi ottelu aikaa pitävät paikkaansa niin olen kyllä samaa mieltä siitä, että potkut on silloin jo käytännössä annettu ja pitäisi vaan antaa heti.

  Jos sen väliaikaiseksi korvaajaksi otetaan toinen varavalkuista niin sitten Arniel jonkinlaisen Sullivan-efektin toivossa mieluummin kuin varmasti keskinkertainen Ruff.
   
 6. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:
  Brooks tai ei, viime yön Canadiens - Senators pelissä oli läsnä New York Rangersin korkeinta johto tarkkailemassa "jotain"

  Sattumaa varmasti.
   
 7. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  AV:n kuolemanpelissä on vastassa edellisenä iltana pelannut laajennusjoukkue, joka lähtee otteluun nelos- tai vitosmaalivahdillansa. Siinä saa varmasti hyvän ja realistisen kuvan kaikesta.
   
 8. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
  Muutamasta eri mediasta myös bongannut tuota Kreiderin kaupittelua. Harmillista, sillä on yksi omista suosikeista.

  Edmontonista olisi liikkumassa ulospäin Strome & Jokinen. Aiempi olisi potentiaalinen haku paikkaamaan huonoa sentteriosastoa. Ihan täyttä mutua vaan.
   
 9. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:
  Yhtäkkiä senttereitä onkin "saatavilla" huhupuheiden ja osittain faktojen perusteella:

  Alex Galchenyuk, Montreal

  Vadim Shipachyov, Las Vegas (tosin viimeinen tieto kertoo miehen olevan jo matkalla Venäjälle...)

  Ryan Strome, Edmonton

  Matt Duchene, Colorado (I know, ikuisuuskysymys... onko vai eikö)
   
 10. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Se on vaan, että mitä niistä senttereistä ollaan itse valmiita maksamaan. Ja riittääkö/auttaako tuohon nyt joku keskivertosentteri avaamaan tämän joukkueen solmun? Onko tämä edes senttereistä kiinni tällä hetkellä? Lähtökohta nyt tietenkin pitää olla tässä se, että takaisin tulisi varmempi peluri kuin mitä lähtee ulospäin. Tällä menolla tosin joukkueen kesän ykkösvarauskin tulisi olemaan suht kova.

  Ottawan reissussa oltiin jo Brooksin kuulopuheiden mukaan tarkasteltu laitureitakin paremman puolustusominaisuuksien toivossa. Kreider (sekä Miller) ovat hänen mukaansa nyt kuitenkin kaiketi poissa vaihtokauppaspekulaatioista. Mitä tuonne nyt sitten enää jäisi..? Zuccarello on hyvä peliätekevä laituri. Minkä arvoisena ihmiset näkevät Skjein?

  AV:n "kuolemanottelusta" tuli kuin tulikin voitto, vaikka näytti pääosin, että Rangers on todella pahasti vastaanottavana osapuolena. Ainoastaan Zibanejadin kolmannen erän mahtivire pelasti pisteet. Lundqvistin eleistä voisi päätellä että hermot olivat pinnassa.

  Itse kyllä vielä antaisin aikaa Vigneaultille ja odottaisin/vaatisin että jotain pysyvyyttä pitäisi saada tuohon peliin ja pakkihieromisiin. Varsinkin jos vaihtoehto B on tuo Lindy Ruff. Onhan se ennenkin onnistunut herralta ja pääsoin samat naamathan tuolla edelleen on. Toivottavasti se sitten menee kuitenkin, että joko treidi tai valmentajanvaihdos, eikä kummatkin hätäisillä muuveilla. No katsotaan mihin tämä nyt lähtee tästä.

  Seuraavaksi Floridan vieraspelit.

  Lainaus:
  :D Tämä on minunkin maltillinen odotukseni.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Eikös futiksessa potkut anneta voitollisen pelin jälkeen? Nyt olisi sauma.
   
 12. BlueRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Melkoinen peli taas.. Onneksi tällä kertaa kolmannen erä kiri toi pisteitäkin. Ainakin hyökkäysketjut olivat siinä muodossa kun ne itsekkin tällä hetkellä näkisin, eli:

  Kreider-Zibanejad-Buchnevich
  Nash-Hayes-Zuccarello
  Vesey-Desharnais-Miller
  Grabner-Nieves-Fast

  Pakeista Kampfer oli nostettu kokoonpanoon ja kellotti reilut 12 minuuttia mutta luulen että ei kovin pysyvä palanen kokoonpanossa ole.
  Buchnevichistä on täällä jonkun verran mielipiteitä jaettu ja oma kantani on siihen että kyllä tämän hetken joukkueessa ansaitsee pelata enemmän Ziban ja Kreiden kanssa kun pienemmillä minuuteilla Nievesin ja Grabnerin kanssa. Mies kyllä jakaa hyvin mielipiteitä, itse kyllä pidän kaverista ja toivotaan että saadaan onnistumisia lisää!
   
 13. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Siellä se veteli tänäänkin harjoitukset, joten samoilla jatketaan. Kuinkahan usein pelkkää apuvalmentajaa on vaihdettu kesken kauden? Jos vaihtaisi Ruffin johonkin jolla on näyttöjä puolustuksen organisoinnista?

  McDonagh muuten missasi tänään harjoitukset, joka on kolmas kerta viimeisen kahden viikon aikana. Jo peliesityksistä on herännyt epäillys siitä, että näinköhän on jotain vammaa ja tämä kyllä vahvistaa sitä epäillystä. Jälkiviisaasti voisi ajatella, että olisiko vaan kannattanut jättää pari peliä väliin ja parannella itsensä kuntoon? Tietty sen voi vieläkin tehdä.

  Tämä oli muuten ensimmäinen kerta kun Rangers oikeasti voitti pelin, jossa nousi kahden maalin takaa tasoihin. Tätä ennen hävisivät vastaavissa Coloradolle, Pittsburghille ja Islandersille ja vielä pahemmissa Montrealille (kolmen takaa tasoihin) ja Torontolle (neljän). Tiedä sitten kuinka paljon nousujen onnistuminen on kiinni siitä, että vastustaja varmistelee ja Rangers pääsee hyökkäämään ja kuinka paljon sitä, että Rangers hyökkää vähän riskillä paremmin kuin silloin kun pyrkii pelaamaan "järkevästi". Yleensä tietysti tasoituksen jälkeen vastustaja on taas hyökännyt uudestaan ja puolustuspaniikki on palannut.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2017 klo 18.59
 14. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Nyt oli varmaan kauden tasapainoisin ja ehkä paraskin peli Tampassa. Puolustus pysyi kerrankin tiiviinä, eikä alkukauden loistavasti aloittanut Tampa päässyt paikoilla juhlimaan, vaikka olihan niilläkin paikkoja useampaankin, mutta Lunkka hoiti sitten loput. Rangers vei niin laukaukset kuin maalipaikatkin, mutta huipputasainen peli oli avauserän jälkeen, avauserää Rangers vei selvästi. Tappiokin oli lopulta lähellä, Tampalta hylättiin 2-1 johtomaali, mutta oikein tuo minusta meni, maskimies oli kokonaan sinisellä jo laukauksen lähtiessä, tosin ihan täsmällisesti en noita sääntöjä osaa.

  Uudistettu ykkönen toimii hyvin, veli Bob on ollut hajulla tässä.
   
 15. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Täytyy sanoa rehellisesti että olin jo melkein varma että tämä on se Vigneaultin viimeinen viikko Rangersin jatkaessa alakuloisesti ja ottaessa nokkaan kuumilta Knightseilta ja Lightningilta mutta tuntuupa todella hyvältä olla väärässä. Kova nousu kolmannessa erässä Vegasia vastaan teki varmasti hyvää joukkueen itseluottamukselle ja viime yön Tampa-peli oli kauden parasta Rangersia vaikka maaleilla ei juhlitukaan. Sitä yhtä pientä yv-nukahdusta lukuunottamatta paketti pysyi kasassa melko hyvin ja tämä on ilahduttavaa etenkin puolustuksen osalta. Lundqvist oli vanha oma itsensä ja pistikin pystyyn Vasylievskin kanssa melkoisen molarinäytöksen vaikka Tampan varsinaiset a-luokan paikat olivatkin vähissä. Ansaittu voitto irtosi Millerin röyhkeällä OT-ratkaisulla ja toivotaan että voitto liigan kärkijengistä avaa Rangersin kipsiä entisestään. Homma jatkuu lauantaina Panthersia vastaan.

  Kausi on vielä nuori mutta silti Nashin tilanne mietityttää jo nyt. Noin 8 miljoonan dollarin mies on näyttänyt peleissä aktiivisemmalta ja nälkäisemmältä kuin vuosiin mutta tilastojen valossa meno on ollut tosi vaisua, 14 peliin kasassa kokonaista 2 maalia. Mammuttisopimuksen viimeinen vuosi on menossa ja parin kk:n päästä on isojen ratkaisujen paikka. Ukko lihoiksi siirtorajalla vai pidetään jengissä ja koitetaan kesällä vääntää maltillisempi jatko? Myös Hayesin, Millerin, Veseyn ja mahdollisesti Grabnerin kanssa pitäisi saada kesällä nimet papereihin ja niillekin pitää olla tilaa. Noh, ehkä menen tässä jo vähän liikaa asioiden edelle mutta miten muut näkevät Nashin tilanteen?
   
 16. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:
  Nash ulos tai sitten max 3 miljoonan paperi. Tuolla n. 8 miljoonalla saa aikaseksi vaikkapa mitä, en nyt ole analysoinut ensi kesän UFA-markkinaa mutta oletusarvoisesti kovemman luokan UFA-miehenkin voisi kiinnittää tuolla jo.

  Onhan Nash monipuolinen pelaaja, mutta ei yhtä kautta lukuunottamatta ole ollut Rangers-ajallaan palkkansa arvoinen.
   
 17. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Lainaus:
  Itse olisin hyväksynyt tuon maalin, koska eikös nykyisin ns. Brett Hull säännön mukaan luistimet saa olla alueella jos ei häiritse maalivahtia ja mielestäni yön tilanteessa häirinnästä ei ollut kyse. Ei Lundqvistikaan tainut sen kummemmin prostestoida osumaa. Vegas peliin verrattuna todella hyvä esitys Rangereilta.
   
 18. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joo, kuumana kävi Tampa tuosta, ja samoin siitä Killornin tilanteesta, kun sai kakkosen huitaistua vaihtoaitiosta vettä päällensä ruiskuttanutta Hayesia. Mutta olihan tuo ihan pelaamalla tullut voitto, vaikka nuo pari tilannetta tuli etua tuomareiden puolelta.

  En mä nyt vielä muuten masentuisi mistään teoreettisista x pistettä/peli vaatimuksista. Toki niille poff- paikkaan vaadittaville pisteille on joku keskiarvo olemassa ja tuskin se kauheasti siitä eroaa tälläkään kaudella, mutta eihän tässä nyt jumalauta ole kautta vielä hävitty, kun pelejä on vielä 68 ja n. 4 pistettä poff- paikkaan.
   
 19. BlueRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä, ollut monessa pelissä ilo katsoa miten nälkäiseltä Nashin koko olemus vaikuttaa. Yllä tullut max kolmen miljoonan jatkosopimus voi olla aika lähellä totuutta. Ei kahta vuotta pidempää. Varmaan vaikuttaa aika paljon missä joukkue menee playoff taiston suhteen kun siirtoraja tulee eteen että laitetaanko mies lihoiksi vai ei.

  Tässähän parin voiton myötä uppoava laiva onkin jo noussut kertaheitolla heikommaksi keskikastiksi ;)
   
 20. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Muistin että Nashilla olisi täysi NTC sopimuksessaan, mutta sisältyyhän tuohon kuitenkin 12:n joukkueen lista, johon suostuu siirtymään. Onko näissä joukkueissa halukkaita kauppakumppaneita treidirajalla voikin olla toinen juttu... Muuten olenkin samaa mieltä SuperKakken kanssa Nashin jatkosta, pienellä sopparilla tai ulos vaan.

  Mainio peli viime yönä, kuten yllä onkin jo mainittu. Oikein yllätyin kun yhdessä kohtaa Grabnerkin latasi vanhan kunnon lämärin, kun perinteinen maalille ajo ja vippaus veskan syliin on ollut ratkaisuna jo liian monesti.
   
 21. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Kait se riippuu siitä, kuinka hyvä Rangersin ajattelee olevan. Jos näkee sen reilun sadan pisteen joukkueena niin alkukauden voi huolettomammin nähdä yskähtelynä joka siitä vielä kääntyy pudotuspelipaikaksi. Jos taas arvioi, että Rangers on sellainen 95 pisteen joukkue niin silloin sen mitättömältä tuntuvan neljän pisteen (mutta useamman sijan hyppäys) on aika vaikea.

  Nash on maalintekijä, joka oletusarvoisesti rikkoo kymmenen prosentin rajan laukausprosentissa. Nyt se prosentti on neljä, joten se on siltä osin huonoa tuuria joka varmasti kääntyy ja tasaantuu vielä tämän kauden aikana, luultavasti vielä suhtkoht nopeasti. Ikä ja aivotärähdykset ovat pitäneet huolen siitä, ettei Nash enää ole se supertähti jolle tuo sopimus on tehty, mutta kuitenkin on tämän joukkueen ehdotonta parhaimmistoa.

  Kuitenkin heti jos playoff-paikka karkaa kannattaa Nashia (ja Grabneria) kaupata eniten tarjoavalle, kesällä voi sitten vapailta tarjota uutta sopimusta jos mieli tekee.

  Shattenkirkillä on muiden tavoin ollut omat ongelmansa puolustamisessa ja voi vain toivoa, että silläkin oman pään peli palaa oikealle tasolleen (ei mikään huikea, mutta ihan ok). Kuitenkin New Yorkin median huutelut flopista ovat sitä itseään kun huomioi, että Shatty johtaa nhl-puolustajia ns. primary pointseissa (maalit ja ykkössyötöt). Ei se vielä sitä ole mitä tilattiin, mutta paljon lähempänä kuin syntipukittelijat haluaisivat nähdä.
   
 22. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Voittoputki senkun jatkuu, onko Rangers liigan kuumin jengi??!!

  No, ei nyt ihan ja melko tiukille tuo taas Panthersia vastaan meni. Tasavahvan Tampa-esityksen jälkeen homma oli taas vähän enemmän levällään eikä ollut ihan parasta Lundqvistiakaan maalilla. Vaikka Panthersin viimeinen tasoitus olikin napakan näköinen veto, Henkan olisi pitänyt torjua tuo ja pelin olisi pitänyt olla ohi 60 minuutin jälkeen. Shattenkirkin väkevän illan ja kahden maalin kautta pisteet kotio mutta paljon pitää parantaa Blue Jacketsia vastaan. Liian monen miljoonan Smith taitaa istua edelleen poppareilla kun voittoja näyttää irtoavan herran poissaollessakin.
   
 23. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  En sitten tiedä kuinka hyvä ratkaisu pitkällä tähtäimellä on peluuttaa AHL-tason Kampferia jatkuvasti kokoonpanossa vaikka siitä huolimatta joku voitto irtoaisikin. Kampferin puolesta ilmeisesti jossain määrin puhuu kätisyys. Olikohan sieellä AHL:n puolella olisi jotain taitavia nuoria righteja tarjolla, joita voisi käyttää jos uskaltaisi...

  Kysymyksiä herää tietysti myös Holdenista ykkösparissa missä sen paikka ei ole vaikka tekisi mitä. Toki se on vaikea tilanne kun Smithillä on ollut vaikea kausi, Shattenkirkia ei McDonaghin kanssa ilmeisesti peluuteta ja positiivisesti yllättäneen Marc Staalin paikka nykyisellään on kuitenkin siellä vähän kevyempiä vastustajia vastaan. Onneksi sentään Skjei-Shattenkirk vaikuttaa aika mainiolta puolustajaparilta.

  Positiivista sen sijaan oli se, että kummassakaan vieraspelissä ei Rangersin paletti seonnut vastustajan maaleista niinkuin poikkeuksetta aiemmin tällä kaudella. Ja molemmissa peleissä Rangers oli kokonaisuutena vähintään yhtä hyvä tai parempi kuin vastustaja.
   
 24. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Voittoputki senkun jatkuu ja tällä kertaa Blue Jacketsin kustannuksella. Viime peleissä näkynyt ilahduttavasti se kuinka valmistautuneena Rangers peleihin tulee verrattuna niihin alkukauden karmeimpiin startteihin kun omissa soi lähes poikkeuksetta ekan vitosen aikana. Suoraviivaisuutta ja röyhkeyttä on mukana selvästi enemmän ja ilman Bobrovskyn mahtitorjuntoja Rangers olisi painellut karkuun jo ekassa erässä. Sähäkän mutta tehottoman alkumyllytyksen jälkeen Blue Jackets pääsi peliin pikkuhiljaa mukaan ja menikin jo 0-2-johtoon. Grabnerin ekan osuman kautta Rangers pääsi taas kärryille ja tästä lähtikin melkoinen kissa ja hiiri-leikki jonka Rangers hoiti lopulta kolmannen erän hurjan YV-tehoilun myötä. 6 minuuttiin kolme ylivoimamaalia on harvinaista herkkua Broadwaylla ja ne riittivät nyt voittoon. Tuo ykkösylivoima on kyllä melkoisessa tikissä. Vielä kun tuosta oman pään ajoittaisesta panikoinnista päästäisiin eroon niin tässähän voisi olla jo luottavaisin mielin.

  Juhlapoju-Nashin tuskailu jatkuu. Ei uppoa, ei sitten millään vaikka mistä koittaisi mutta onneksi nuoremmat kollit ovat ottaneet tulosvastuun harteilleen. Jos ja kun Nieves tervehtyy seuraavaan peliin, Desharnais taitaa siirtyä paukkumaissi-osastolle. Eilen jääaika loppui 7 minuutin kohdilla ja kolmas erä taisi mennä taas pääosin penkin päässä.
   
 25. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Multa on mennyt vähän ohi mitä kauheaa Desharnais teki, jotta luotto loppui. Tainnut tosiaan tipahtaa kolmesti peräkkäin kesken pelin pois kuvioista. Liekö sitten AV ollut tyytymätön työskentelyyn omissa?

  Joka tapauksessa sillä päästään nopeasti alkukauden ongelmatilanteeseen ainakin jos korvaaja on Paul Carey: ei voi pyörittää neljää kenttää. Joka kerta kun Carey on ollut kokoonpanossa AV on jossain kohtaa todennut, ettei sitä voi hirveästi peluuttaa.