Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana stiflat, 18.06.2017 klo 22.47.

 1. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Uusi kausi - uudet tuulet? Vai samat naamat ja Satherin sikarin käry? Päätinpä ottaa itseäni henkselestäni kiinni ja täräyttää tulevan kauden ketjun jaloilleen. Sitä kun ei nähtävästi kukaan muukaan niiltä Rangersin vuoden -94 voitto-VHS-nauhojen katseluiltaan ole ehtinyt tekemään. Ja vaikka kausi juuri loppui, on NHL:ssa silti tapahtumaa.

  Pieni kertaus menneestä kaudesta.

  Tosiaan uusia voittotallenteita ei viime kaudelta(kaan) tullut Rangersin osalta, vaan Pittsburgh klaarasi pystin toisen kerran peräkkäin. Onnea heille, kova saavutus. Rangersin runkosarja meni jopa hiukan ennakoimaani paremmin, joukkue pysyi koko runkosarjan selkeästi playoffviivan paremmalla puolen, mutta ei toisaalta liian hyvin, jotta olisi Metropolitan-divisioonan kovan kolmikon syrjäyttänyt. Tämähän sopi ainakin itselleni mainiosti ja playoffeihin joukkue muljahtikin sopivasti ennakkoon heikomman Atlantic-divisioonan puolelle. Siellä Montreal voitettiin ensimmäisellä kierroksella hienosti 4-2. Joukkueen, jonka piti olla koko Atlanticin kovin Raduloveineen ja terveine Priceineen. Tämän jälkeen ehkä jopa ennakkoon heikompi Ottawa sitten peittosikin todella tiukassa ja pienien marginaalien ottelusarjassa Rangersin 4-2 lukemin. Ottawalla oli kyllä todellinen kevätvire ja kuntohuippu. Eli ei sitä huonolle Rangers hävinnyt, vaikka sarjan päätyttyä olikin vähän epäuskoinen olo. Toisaalta kuten jo viime ketjussakin mainitsin, viisi vuotta sitten Ottawa laittoi myös suurena altavastaajana Rangersin todella tiukille. Joten toivottavasti Ottawa jää tulevaisuudessa playoffeissa välistä.

  Seuraavaan kauteen ilmassa haisee tällä kertaa vähän isompia muutoksia. Esim. Stepanista liikkuu huhuja suuntaan jos toiseen. Onko savua ilman tulta, jää nähtäväksi. Girardi siis ostettiin jo ulos joukkueesta, osin varmaan laajennusdraftin - osin peliotteidensa takia. Kaikkea hyvää jatkoon, mies oli iso osa tätä ns. uutta Rangersin tulemista, joten vähän haikeanahan näitä aina katsoo. En nyt kuitenkaan mitenkään katastrofina miestä pitänyt, sujuvaa varmaa peliä pääosin. Toki hitaus alkoi vaivata. Oliko sitten palkkansa arvoista tekemistä ($5,5M), jätän muiden arvioitavaksi. Sopimuksestaan jää nyt sitten capiin ensi kaudeksi 2,6M, sitä seuraaviksi kahdeksi kaudeksi 3,6M ja sitten vielä kolmeksi kaudeksi 1,1M dollaria rasittamaan Rangersin palkkoja. Tämän vuoksi en pidä ulosostoista hirveästi. En tosin pidä pitkistä sopimuksistakaan.

  Vegasin tulevaan laajennusdraftiin joukkue suojasi seuraavat pelurit:

  Kevin Hayes (F) ,Chris Kreider (F), J.T. Miller (F), Rick Nash (F), Derek Stepan (F), Mika Zibanejad (F), Mats Zuccarello (F), Nick Holden (D), Ryan McDonagh (D), Marc Staal (D), Henrik Lundqvist (G)

  Eli melkoisen odotettu lista. Vegas varmaan poimii Grabnerin, Raannan tai Lindberg/Fastin. Kleinin on sanottu harkitsevan Eurooppaa ensi kaudeksi, ilmeisesti ei ollut enää Vigneaultinkaan tärkein palanen ja Holden vähän kuin ajoi miehen rooliin. Grabner kirpaisee kyllä mahdollisena menetyksenä, potentiaalinen maalintekijä ainakin Rangersissa - en tiedä sopeutuuko samanlailla muihin pelitapoihin. Ja nimenomaan potentiaalinen, koska vaikka runkosarjassa kulki välillä jopa häkellyttävän hyvin, jäi playoffeissa kyllä (liian) moni maalipaikka käyttämättä. Raanta on todella hyvä kakkosena, mutta Skapski omista varmaan korvaa miehen, jos Vegas miehen nappaa. edit: Jaa, ei ole miehellä mennyt ihan suunnitellusti, vaan pelaillut ECHL:ssä. Magnus Hellberg sitten...ai pelaa KHL:ssä tulevan kauden? No sitten joutuu veskakaupoille. Muut onkin alempia, joskin hyviä, pelureita.

  Tällä hetkellä rosteri näyttää seuraavalta. Tiedot Cap Friendlystä, nimi, palkan cap hit, sopimuksen loppumisvuosi - jos ei ole tulevan kauden jälkeen ja mahdolliset muut sopimusehdot. Lisätiedot Cap Friendlyn sivulta.


  Koodi:
  Nash, Rick    $7,800,000 M-NTC NMC
  Stepan, Derek   $6,500,000 20-21 NTC
  Kreider, Chris  $4,625,000 19-20
  Zuccarello, Mats $4,500,000 18-19
  Miller, J.T.   $2,750,000
  Hayes, Kevin   $2,600,000
  Grabner, Michael $1,650,000
  Buchnevich, Pavel  $925,000 18-19 ECL
  Vesey, Jimmy    $925,000 ECL
  Puempel, Matt    $725,000
  
  RFA: Pirri, Zibanejad, Fast, Lindberg UFA: Glass
  
  Staal, Marc    $5,700,000 20-21 NMC
  McDonagh, Ryan  $4,700,000 18-19 M-NTC
  Klein, Kevin   $2,900,000
  Holden, Nick   $1,650,000
  Skjei, Brady    $925,000 ELC
  Kampfer, Steven   $650,000 18-19
  
  RFA: Clendening UFA: Smith
  
  Lundqvist, Henrik $8,500,000 20-21 NMC
  Raanta, Antti   $1,000,000
  
  


  Hiukan Rangersin kokoonpanosta mietteitä. Zibanejadille tullaan kirjoittamaan jatkoa, hinnasta ja pituudesta varmaan saadaan vääntää jonkun aikaa. Pirrille, eikä pakeista Clendeningille varmaan jatkoa tarjota, koska valmentaja-AV:n taktiikoissa putosivat miehet viimeisiksi vaihtoehdoiksi. Pirriä ainakin kannattaa jonkun muun joukkueen koittaa, mies omaa hyvän laukauksen ja vähän yllätyinkin miten mollivoittoisesti lopulta miehen kausi meni. Preseason lupaili ihan muuta. Fast ja Lindberg jatkanevat omilla bottom-6 jatkoillaan. UFA'sta Smithille varmaan yritetään jonkinlaista jatkoa rustata, mies pelasi ihan hyvin, vaikka Detroit-kirjoittelijat miehestä pelottelivatkin. Ja vihdoin on tullut se aika kun palstan suosikkipelurin Tanner Glassin sopimus loppuu. Okei, mies tuli ja osoitti taas, että siellä se vaan painaa kun pelataan kauden tärkeimpiä pelejä. Joten ei kai se niin paska ollut kuin osa väittää. Mies on vähän sellainen tuulahdus old school-nelosketjusta, josta itse pidän! Onko se nykykiekkoa, siitä en ala spekuloimaan. Mutta tuskin siis jatkaa (NHL:ssä), vaikka en minään maaaailman ihmeenä sitä pitäisikään. Veskat ovat samat tutut - ainakin vielä.

  Tulevaisuudesta sen verran, että puolustusta yritetään koventaa. Nythän se toki on vain heikentynyt Girardin poistumisen myötä. Shattenkirk tulee, tai on tulematta. Huhut ainakin miehestä New Yorkin joukkueisiin ovat käyneet kovina viime kauden. Skjei onneksi nousi omista vakituiseen kokoonpanoon ja hyvinpä mies pelasikin, joten siinä yksi mukava ja halpa palanen. Mitä tosiaan tekee Klein? Jos jatkaa sopimuksensa loppuun ja Smith tekee jatkon, niin ei tonne alakertaan onneksi hirveän isoa muutosta tarvi.

  Hyökkäyksessä jatkaa kaikki vanhat tutut. Zibanejad pelasi itsensä hyvin joukkueeseen ja tehnee jatkon - mikä sitten on hinta... NY Postin artikkelissa huhuiltiin, että pidempää kuin siltasopimusta haaveillaan joukkueen puolesta. Grabner olisi myös mukava nähdä jatkamassa. Kuten sanoin Stepanin treidihuhut pyörivät, mutta ainakaan mitään ei vielä ole konkretisoitunut. Melkoisen selvää, että jos mies treidataan, niin joku sentteri on tultava takaisinkin päin - ellei ykkösluokan pakki ole kiikarissa. Mutta mitä tällöin Rangersin jo nyt "kakkosketjun senttereistä" koostuvalle sentteristölle kävisikään? Ziba ja...ja..Hayes? Nashin viimeinen vuosi alkaa! Ei sinänsä etteikö mies vieläkin hyvin ajoittain pelaa, mutta ei nyt sentään tuon palkkansa arvoisesti. Laituritilanne näyttää ihan hyvältä tulevalle kaudelle. Etenkin Vesey teki vaikutuksen kypsyydellään jo nyt.

  En nyt tässä lähde arvuuttelemaan/fantasioimaan ketä olisi mahdollisia ja sopivia palasia joukkueeseen sisäänpäin treideissä, jätän sen siis muiden harteille.

  Drafti (siis se oikea) on myös tulevana viikonloppuna. Siellä on taas joitain vuoroja hassattu menemään jo ennakkoon, mutta ykkönen, vitonen ja seiska ovat omia jäljellä, sekä nelosen Floridan vuoro ja kutosen Vancouverin vuoro Rangersilla.

  Tulevan kauden preseason-aikataulut on myös julkistettu, ne alla.

  Monday, September 18 vs. NY Islanders 7:00 p.m.
  Wednesday, September 20 vs. New Jersey 7:00 p.m.
  Friday, September 22 at NY Islanders Webster Bank Arena, in Bridgeport, CT 7:30 p.m.
  Saturday, September 23 at New Jersey Prudential Center 7:00 p.m.
  Monday, September 25 vs. Philadelphia 7:00 p.m.
  Tuesday, September 26 at Philadelphia Wells Fargo Center 7:00 p.m.


  Vastustajat ovat näköjään pysyneet yhä tuttuina ja turvallisina naapureina. Joukkueiden runkosarja-aikataulut julkaistaan vasta tulevina päivinä, mutta se tiedetään että Rangers on jälleen osallistuvana joukkueena Winter Classic -tapahtumassa tulevana vuonna, kun joukkue kohtaa Buffalon New York Metsien kotistadionilla ensimmäinen päivä tammikuuta.

  Drafti siis viikonloppuna ja free agent -aika ensi kuusta alkaen. Siinäpä niitä tärkeimpiä päivämääriä ja muita joukkueeseen liittyviä asioita nyt taas aloitusviestin verran.

  Mukavaa kesää kaikille Rangers-kannattajille ja pidetään ketju ylhäällä taas kauden mittaan!
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2017 klo 21.11
 2. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Jaa, että Stepan ja Raanta Arizonaan? Mitä tilalle? Shane Doan... (sarkasmi)

  Parempaa kakkosveskaria ei tuo joukkue ainakaan Hellbergistä saa. Ja Stepanin tilalle sitten pitäisi saada oikea ykkössentteri.
   
 3. Romppanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
  Hellberg ensi kaudella KHL:ssä, oisko ollu Kunlun mihin siirtyi. Skapski siis ilmeisesti kakkonen tällä hetkellä?
   
 4. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Tämä kuvio ei vielä ihan loppuun pelattu varmaan, muuten olisi ihan paska treidi Rangersilta. Nyt on parasta olla isoa koukussa.
   
 5. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Eikös Skapski vetänyt viime kaudellakin jotain ECHLää tms. Ei siitä tule ikinä NHL-maalivahtia.
   
 6. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Joukkueen ensi liikkeet ovat tehtyinä, joten pieni yhteenveto.
  Hiukan oudosti (ainakin toistaiseksi) suunta olikin vain ulospäin, kun Stepan ja Raanta tosiaan suuntasivat aavikolle ja takasin tuli korkeahko pick, rookiekauden pelannut Anthony DeAngelo ja hmm, palkkatilaa. Pickikään ei hivenen yllättäen liikahtanut eteenpäin, vaan Rangers itse varasi sillä ruotsalaispelurin. Mitä draftista sitten jäi joukkueelle käteen:

  kierros, järjestysnumero, nimi, pelipaikka, joukkue, koko (height+weight)

  1 7 Lias Andersson C HV71 (SHL) 5' 11" 198
  1 21 Filip Chytil LW Zlin (Czech) 6' 0.5" 189
  4 123 Brandon Crawley D London (OHL) 6' 0.75" 207
  5 145 Calle Själin C Leksands (Allsvenskan) 6' 1" 179
  6 157 Dominik Lakatos C Liberec White Tigers (Czech) 5' 11" 175
  6 174 Morgan Barron C Sioux City (USHL) 6' 2" 195
  7 207 Patrik Virta C TPS Turku (SM-liiga) 5' 9" 180


  Aika Europainoitteista tällä kertaa ja toinen TPS-jantterikin tuli joukkueen tutkan alle viimeisellä varauksella Patrik Virran muodossa. Viime vuonnahan varattiin Tarmo Reunanen ja itseasiassa Suomi-putki on jo kolmevuotinen, kun sitä edeltävänä vuonna joukkue varasi Aleksi Saarelan, joka tosin jo jatkoi Carolinan organisaatioon Staal-kaupassa.

  Las Vegasiin matkasi siis Oscar Lindberg heidän valintanaan Rangersista ja voisiko sanoa, että tämä kirpaisi kyllä kaikkein vähiten tarjolla olleista vaihtoehdoista, vaikka onkin sentteri. Mies ei aivan istunut Vigneaultin palettiin, eikä ottanut sitä seuraavaa askelta ainakaan Rangers-vuosinaan, joten menetys ei ole järin suuri, vaikka tokihan sitä mielellään hänet olisi vielä pitänyt - varsinkin tässä sentterivajeessa. Mutta esim. Fastilla on mielestäni enemmän annettavaa. Mies tosin kyllä muistaakseni joutuu leikkaukseen nyt kesällä. Hän myös joutuu vaihtamaan numeroaan, kun #19 jäädytetään Jean Ratellelle tulevalla kaudella. Tekeekö joku vanha numero paluun, vai vedetäänkö taas uusi numero Fastin hatusta.

  Viimeisin signaus joukkueeseen on täällä palstallakin parranpärinää aiheuttanut Brendan Smith 4y/$4.35M diilillään. Ei voi kuin itsekin ihmetellä. Mies olisi ollut mukava 1-2 vuoden jatkolla ja kolmosparin hinnalla. Vaikka sitten tuolla hinnallakin pitkin hampain ja irvistäen, mutta ei mitään hemmetin neljän vuoden sopparia. Oltaisi annettu mennä vaan sitten. Hiukan tuo Girardin ulososto nyt ihmetyttää tässä valossa, vaikka erityyliset pelurit toki ovatkin. Ei tarvi olla meedio, jos ennustaa että neljän vuoden päästä voi olla eri fiilikset joukkueenjohdolla tästä. Tuolla hinnalla mies on myös "lukinnut" paikkansa top nelikossa puolustuksessa. Tietää hyvää mahdollisen mr. tekijämiehen tulon kanssa tämä lähtökohta taas, kun McDonagh, Skjei ja Staal varmasti ovat myös suunniteltuina sinne. Pitkästä aikaa diili joka tuntuu paskalta heti kättelyssä. Eli since Tanner Glassin sopimus. Korostan nyt vielä, että Smith kyllä pelasi ihan hyvin (lyhyen Rangers-aikansa) ja jatkoa vähän odottelin, mutta ei nyt noin hyvin sentään.

  Sitten kun vielä tuon Kleinin kanssa ilmeisesti ollaan "myötävaikuttamassa Eurooppaan siirtymisessä", niin ei nyt hyvä fiilis tästä puolustuspään rakentelusta ollenkaan.

  Hienoa että Raanta pääsi koittamaan siipiään (oletettavasti) ykkösmaalivahtina, mutta nyt Rangersin täytyy hommata uusi kakkosvahti. Varsinkin kun aika selväksi tuli, ettei sellaista löydy omasta syvyysrungosta. Toivottavasti tuleva mies on a)halpa b)hyvätasoinen kakkoseksi. Nyt Rangersissa on ollut oikeastaan Martin Bironista lähtien aina myös todella hyvä kakkosveska tukemassa joukkuetta, en haluaisi tämän putken katkeavan. Siitä vaan sitten UFA-veskoja pläräämään kaikki. Jotkut Carolinan kolmosvahdit ynnämuutsellaiset voi jättää heti rauhaan.

  Sitten se sentteri, joka kaiketi on myös tulossa. Onhan? Vai onko sentteritilanne kauteen lähdettäessä: Zibanejad-Hayes-tekstarilla apuun hälyytetty Martin St. Louis-Josh Joorisin comeback Arizonasta, jonne livahti waivereista?
  Tuo Hayes on muutenkin aikamoinen NHL:n Juhamatti Aaltonen. Mies "pellailee ja naatiskelee" minkä ehtii ja pisteitä tulee jos tulee. Mies paransi viime kaudesta ja teki piste-ennätyksensä. Siinä olisi ollut aika iskeä treidiä, kun markkina-arvo on korkealla. No, nyt lähti Stepan. Girardi ja Stepan poissa omista ja jotain keskivertopeluria kalliilla ulkoa sisään, tuleeko jollain muullakin vaarallinen déjà vu-olo.

  No, ei maalata piruja seinille vielä. Mutta täytyy sanoa, että mielenkiinnolla tässä odottelee nyt ensin heinäkuun ensimmäistä ja markkinoiden aukeamista ja sitten sen jälkeen mihin suuntaan joukkue alkaa muodostua. Tilaa nyt pitäisi olla kuitenkin palkkakattoon vielä onneksi jonkun verran, vaikkakin Ziba ja Fast pitää myös saada sopimuksen alle.

  Pirri, Clendening ja Skapski jäivät ilman qualifying offeria Rangersilta. Kaksi ensimmäistä odotettuja, mutta Skapski kyllä vetäisi uransa syöksyyn. Ajattelin että mies olisi Raannan jälkeen suunniteltu nostettavaksi ylös, (joka siis olisi ollut nyt - vuoden suunniteltua aiemmin) vieläpä kun mies mielestäni peittosi aina Hellbergin kun olivat esittämässä otteitaan ja pelasipa Skapski jopa nollat Buffaloa vastaan ylhäälläkin. Ei osunut miehille hyvään kohtaan penkin alle vedetyt kaudet.

  Jeff Beukeboom siirtyy muihin hommiin apulaisvalmentajan paikalta ja hänen paikalleen huhuillaan old school Buffalo-miestä Lindy Ruffia.

  -Kausi avataan 5.10 Coloradoa vastaan Gardenissa. Tämän jälkeen Toronto vieraissa.
  -Rangersilla on vain 11 back to back -peliä, vähiten idästä.
  -Vegas kohdataan ensi kerran 31.10 kotona ja vieraissa tammikuun 7.
  -Bye week on Rangersilla 8.-12.1.
  -Kymmenen 13:sta pelistä kauden alussa on kotipelejä, neljä viimeistä kauden lopussa vieraspelejä.
  -Kuten mainittua, Winter Classic on uudenvuodenpäivänä.
   
 7. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Kiitoksia Stiflatille hyvistä pohjustuksista. Minä haluaisin kyllä nähdä joukkueessa vielä Ziban lisäksi sen uuden "ykkössentterin", mutta myös "Shattenkirk" mahtuisi takalinjoille. Tosin Smithin aika iso soppari tosin voi tarkoittaa, ettei tule tapahtumaan.

  NHL Tonightissa mainittiin eilen Satherin ja AV:n luottavan Hayesiin ja Zibaan kärkisenttereinä ja haussa olevan leveyssentteri, mikä kuulosti ihan helvetin huonolta...
   
 8. Larppa Jäsen

  Eiköhän tää mee niin, että seuraavaks lähtee Zuc, Kreider ja Kapteeni ja tilalle hankitaan vaikka kassillinen kiekkoja tai joku Vanek 100 miljoonan sopimuksella.
   
 9. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Oikeastiko ne on raahaamassa Ondrej Pavelecia Hankin kakkoseksi? Mikä vitun idea siinä olisi?
  Ne lähetti halvemman ja paremman Raannan pois ja palkkaa neljä kertaa kalliimman ja huonomman veskarin tilalle?

  Smithin sopimus on vähintään puolet liian kallis vaikka pelasikin ihan mainiosti viime kauden lopun.

  Stepan meinataan paikata leveys-sentterillä? Eli jätetään joukkue ilman ykkössentteriä?

  Klein, Girardi ja Clendenning on pelaavasta kuusikosta pois? Kukakohan tilalle? Hal Gill ja Scott Stevens?
   
 10. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joo, oudolta näyttää nyt peliliikkeet, mutta kai se on katsottava homma loppuun, ennen kuin alkaa liikaa huutelemaan. Raanta-Pavelec kuvio kuulostaisi toteutuessaan aika hölmöltä, mutta ehkä Arizonan kanssa tehty kauppa vaati tuon Raannan mukaan toteutuakseen?

  Eikös Skej ottanut Clendenningin paikan tuosta kuusikosta jo viime kaudella?
   
 11. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Ok. Pavelec vuoden soppari 1,3 miljoonaa. Hyväksyn sen tohon hintaan. Ja Shattenkirkin neljän vuoden pahville iso peukku.
   
 12. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  No heittäisitkö nyt jo jotain lähdettä tolle Shattenkirkin paperille?
   
 13. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 14. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Minkähän takia tota ei ole vielä vahvistetu sitten, jännä homma.
   
 15. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Koska ei ole välttämättä mitään julkaistavaa sillä Kevin Weekes on voinut julkaista jotain mikä ei pidä paikkaansa.

  Edit: En toki tiedä yhtään kuinka hyvin Weekes on perillä Rangersin asioista ja kuinka luotettavasta henkilöstä on kyse.
   
 16. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Noh Shattenkirk on kotiutettu takaisin kotiin, New Yorkiin.

  New Jersey Devils tarjosi 7 x 7 diiliä mutta kuten kunnon New Yorkilainen, "Shatty" ei lähtenyt maalle pelaamaan vaan jäi Manhattanille pätevällä 6,65 x 4-diilillä.

  McDonagh - Shattenkirk
  Skeij - Staal
  Smith - Holden
  X

  Nyt alkaa pakisto näyttää sangen hyvältä jo. Varsinkin YV:llä kun otetaan huomioon Shattenkirkin tuoma lisä.

  Senttereitä tarvitaan huutaen. Duchenea yhdistetty Rangersiin. Avalanche vaatii 1. pickin sekä puolustajalupauksen. Skeij olisi liian kova hinta minusta. Saa nähdä mistä noita senttereitä saadaan haalittua ennen kauden alkua...
   
 17. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Okei, kuten ylhäällä mainitaan Kevin Shattenkirk halusi kuin halusikin Rangersiin ja otti täten palkanalennuksen rahassa sekä vuosissa. Teki siis tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Pakostakin tulee mieleen että oliko asiat sillä tolalla, että joukkue oli jo luovuttanut hänen suhteen ja backup-planina signasi Smithin. Toki sekään ei tuota hinta-kestosuhdetta hänen sopimuksessaan selitä. Ellei mies ollut joukkueen kuvitelmissa maailman ainoa saatavilla oleva puolustaja. Näiden sopimusten myötä toki nyt Rangersissa on ennätyssyvä puolustus, kuten ylhäältä hahmotelmista nähdään. Tuosta kun puuttuvat vielä nelospakkiparista sopimuksenalaiset Kevin Klein ja uusi tulokas Arizonasta, Anthony DeAngelo. Eli voisiko sanoa, että vähän turhankin syvä on jo ja olettaisin että melkoisella varmuudella Klein lähtee/saadaan/joutuu pois, jos viitteitä moiselle on ollut.

  Tohon Smithin sopimukseen muuten sellainen huono lisä vielä, että sieltä ei ole ennen sen loppumista muita kalliita puolustussopimuksia tippumassa pois, vaan päinvastoin tärkein palanen, kapteeni McDonagh saamassa kunnon palkankorotuksen. Nyt on sitten lukittu top-4 sellaisilla sopimuksilla, että hirvittää jo ajatellakin jos kaikki ei mene niin kuin pitää. Tai edes niin kuin viime kausi... Nämä huomioon ottaen sellainen ns. kahden vuoden pakki olisi ollut tähän sopiva täsmähaku.

  No, nyt on kuitenkin se Shattenkirk joukkueessa. Miehen #22 on jo Holdenilla, joten mihinköhän päätyy.

  Sentteriä tosiaan kaipailisi vieläkin. Onko sellaista tulossa, tai minkä tasoista. Larry Brooks heittää jo ilmoille, että Staal voitaisiin ostaa ulos tämän vuoksi. No jos nyt ei kuitenkaan, mutta jollain treidillä sen olisi kai tultava, jos on tullakseen (ainakin vähänkään parempi). Skjeistä en kyllä luopuisi, jo ihan hyvän hinta-laatusuhteensa takia. Toki tiedostan että "gotta give to get" pätee tässäkin. Captilaa on NY Postin mukaan sellainen $10.75M ja siitä arvioidaan noin $6.5M kuluvan Zibanejadin ja Fastin jatkosopimuksiin. Siihen jää sitten mitä jää.

  Niin, olisihan meillä toki se ykkössentteri ellei joukkue olisi sitä ostanut hätäpäissään ulos. Brad Richardsin sopimustahan on vielä 2020 asti jäljellä, eikä caphitkaan olisi kuin $6,66M... Ei taida paljoa enää kannatusta löytyä.

  Treidipalasiksi Rangersilla on historiallisesti kaikki tulevat omat varausvuorot jäljellä, joten liikkumavaraa olisi ainakin niissä. Okei, ensi kesän seiska meni Brassardin mukana, mutta muuten.

  Mielenkiinnolla seurasin onko Rangers San Josen kaksikon huhuissa mukana. Muutama vuosi sittenhän Thorntonia yritettiin kovinkin (mahtumaan joukkueen capiin). No eipä ollut ja ehkä hyvä niin, jos tätä pelaajien nopeutta meinataan ylläpitää joukkueen rakennuksessa tulevaisuudessakin. Toki siellä vielä Marleau on vapaana, mutta uskoisin että se sentteri on se mitä tässä nyt haetaan, joskin on mies sitäkin roolia tainnut pelata.

  Pavelec tosiaan tuli kakkoseksi, en miehestä ole hirveästi pitänyt, epävarma ex-ykköskassari. Onneksi ei ollut tuon pahempi sopimus. Mutta katsotaan onko Rangersin maalivahtivalmentajalla Benoit Allairella mahdollisuuksia koulia miehestä jotain Raanta/Talbot -hengessä.
   
 18. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:

  Tosiaan DeAngelohan tuosta puuttui. Kevin Klein ilmoitti lopettavansa kiekkoilun NHL:ssä, hän ei siksi mukana hahmotelmassa. Kleinin caphit ei myöskään vaikuta kun lopettaa uransa NHL:ssä (ikäkysymys)

  Olisihan meillä tosiaan palasia mitä antaa puolutuksesta, mutta ketä on saatavilla? Duchenea ollaan viemässä kovaa Predators/Blue Jackets-leiriin, Thornton kiinnitettiin Sharksiin ja Marleaun (pelasi aikanaan sentterinä) perässä tasan kolme joukkuetta; yksikään niistä ei ole Rangers.

  Senttereitä tarvitaan ja kovaa.
   
 19. Romppanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
  Palstatoverit ovatkin pohjustaneet mainiosti seuran vallitsevaa tilannetta, kiitos siitä heille!

  Sentteriosastolle olisi hankittava vahvistusta ja stiflat tuossa yllä mainitsi Larry Brooksin vihjanneen Marc Staalin ulosostolla varojen hankkimiseksi kyseiseen operaatioon. Entäpä jos Staal treidattaisiin omassa seurassa alle kykyjensä/palkkatasonsa esiintyneeseen sentteriin? Seura on käsittääkseni TOP4-pakkia vailla, joten tästä kaupasta voisivat optimitilanteessa hyötyä molemmat seurat. Kyseessä olisi siis Edmonton Oilers ja RHN. Olisiko tässä mitään järkeä? Jos jollakin on Gortonin faxin numero tiedossa, niin saa laittaa viestiä eteenpäin...
   
 20. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Kyllähän tuollainen treidi olisi enemmän kuin sopiva kaikin puolin ajatellen, mutta se on valitettavasti Staalista lähinnä kiinni kiinnostaako maisemanvaihto, koska miehen sopimuksessa on kokonaan siirrot estävä pykälä, josta miehen siis tulisi ensin luopua. Sama ongelma vähän oli Girardin sopimuksen kanssa.
   
 21. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  David Desharnais Rangersiin. 1 vuosi, 1 miljoona. Ihan OK haku sentteripulaan.
  Meidän kannattaisi omasta mielestäni signaa Mike Fisher. Siinä olisi johtajuutta, kokemusta ja "gritiä" keskikaistalle.
   
 22. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  En usko, että Fisher haluaisi signata New Yorkiin. Eiköhän Fisherin vaihtoehdot ole joko jatko Nashvilleen, tai hokkarien ripustaminen naulaan.
   
 23. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Tosiaan, ainakin paperilla hyvältä näyttävä haku sentteripulaan tämä Desharnais. En miehestä mitään tiedä, pienikokoinen, mutta kelpo pisteitä menneillä vuosilla on kuitenkin tehnyt ja miljoonan soppari nyt ei ole juuri koskaan huono idea. Päinvastoin kuin yleisesti miestä ollaan sijoittamassa nelosen keskelle, uskoisin itse, että (jos vain suinkin on kykeneväinen) hän on kolmossentteriksi kaavailtu näillä miehillä (ja ellei nyt mitään lisäsuunnitelmia ole treideillä). JT Miller on näyttänyt hyviä otteita vihdoin laidalla, joten en lähtisi häntä nyt työntämään väkisin takaisin sentteriksi, vaan joku nelosen sentteri vielä tuohon sopisi kaivaa ulkopuolelta. Muutenkin tällaiset martinstlouismaiset pakkoratkaisut laiturista sentteriksi, eivät mielestäni kuulu tämän tason organisaatioihin. Ja palkkakin voidaan maksaa teoriassa erkkarullina, kun "kolmosen sentterikin" tienaa vain miljoonan. Tämän paikan tosin voi joukkue täyttää vasta treenikaudella ynnämuu-ukoista, joka vähän on jostain syystä ollut Alain Vigneaultin/johdon tapana viime kausina.

  Toki Buchnevich olisi nelosen laita alustavasti noilla lähtökohdilla, mutta mielestäni miehen tulee kyllä osoittaa että hänestä on ylemmäs, ennenkuin miestä aletaan vakituisesti kaavailemaan laiturien top kuusikkoon.

  Jesper Fast saatiin myös joukkueen toimesta sopimuksen alle, 3y/$1.85M, joten nyt enää Zibanejadin sopimusta odotellessa. Juttujen mukaan saattaa venyä pidemmälle kesään UFA-markkinoiden takia. Tiedä sitten miten ne tähän vaikuttavat.

  Kreider-Zibanejad-Nash
  Miller-Hayes-Zuccarello
  Vesey-Desharnais-Grabner
  Fast-XXXX-Buchnevich/Puempel


  Tuollaiseksi nyt itse kaavailisin paperilla ja näillä pelureilla (ml. Ziba) joukkueen ketjuja. Ei nyt voi varsinaisesti sanoa niiden vahvistuneen viime kaudesta. Tuo Hayes joukkueen kantavana palasena top-2:ssa kyllä hiukan pelottaa, mutta annetaan nyt näyttää onko hänestä ottamaan steppiä eteenpäin.
   
 24. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  Oishan tuonne hyökkäykseen vielä yksi Kovalchuck mahtunut joka oli ainakin Devils-leirin keskusteluissa ollut tulossa Rangersiin jos ehdoista oltaisiin päästy sopuun. Mielestäni tuonne tarvittaisiin myös röyhkeyttä ja voimaa lisää, koska nyt tulee ihan KalPa mieleen kun katsoo NYR-rosteria. :D

  Edelleen tuon Smithin soppari naurattaa ja G:n menetys itkettää. Pitää varmaan hypätä seuraavaksi Tampan leiriin koska siellähän nuo ex-Rangerit tuntuu pelaavan.

  Btw entäs Jagr, annetaan sille vielä vuosi täällä, sitten paita Madison Square Gardenin kattoon?
   
 25. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Jagria itsekin vähän mietiskelin lähinnä huvikseni, jos vaikka herra paluun tekisi. Ei nyt sentään paitaa kattoon, mutta joku maltillinen vuoden soppari. No aika selväksi mies on tehnyt että raha kiinnostaa, joten tämä tulee kysymykseen lähinnä siinä vaiheessa kun kaikki kiinnostuneet joukkueet tarjoavat vain sitä maltillista sopparia ja herra päättää mikä joukkue häntä eniten niistä kiinnostaa. Saattaapa se olla jopa Pittsburgh ja sen heille soisin.

  Kovalchuckille taas kiitos ei. Olisi vaatinut aivan liian ison ja etenkin pitkän panostuksen ja ei nyt heti oteta "Nashia Nashin tilalle" laitaan, vaan ehdottomasti ne rahat mielummin sentteriin. Tuli sentteri sitten nyt tai myöhemmin. Kovalchuck-saaga voi toki olla mahdollinen ensi kesänäkin, kun mies pääsee itse neuvottelemaan kaikesta ja silloin Nashin nykyinen sopparikin on loppu...

  Mutta oikeastaan nyt kyllä laiturin tontit ovat aika täynnä olleet jo alusta asti, joten sinne olisi hiukan hölmöä alkaa kalastelemaan mitään isompaa nimeä vain ostamisen ilosta, jos sentteristö olisi tuo nykyinen.

  -Zibanejad meni siis välimieskäsittelyyn, kuten olemme lukeneetkin
  -Fast toipuu lonkkaleikkauksestaan tulevan kauden alkuviikot, muistelinkin jotain tällaista
  -Capspace on nyt $8.4M, ilman Kleinin lopetusta $5.5M. En ole nähnyt/lukenut vielä miehen lopettamispäätöstä, joten se roikkuu ilmassa toistaiseksi, ehkä SuperKakkella on jotain sisäpiirin tietoa tästä?
  -Treidipalasina sentteriin pyöritelty puolustuksesta lähinnä Holdenia ja Skjeita. Ensinmainittu tuskin mitään kummoista toisi takaisinkaan ja jälkimmäinen olisi ehkä liian iso lovi organisaatiolle.

  Ettei Tampaan tarvi siirtyä, niin nyt vaan rosterista uutta nimimerkkiä etsimään. ;)