Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana stiflat, 18.06.2017 klo 22.47.

 1. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  Lainaus:
  Hah, paha rasti, kun monesti minun suosikit ovat olleet näitä pakkeja, kuten Leetch #2, Beukeboom #23, Samuelsson #5, Kasparaitis #6 ja viimeisin tämä Girardi #5.

  Hmm, tosiaan noista nykypakeista moni on nyt Left-pakkeja joten esim. Holden joutaisi sentterikaupan kylkiäiseksi.

  McDonagh - Shattenkirk
  Skeij - Staal
  Smith - DeAngelo
   
 2. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jätkät, se on Brady Skjei. :D

  Ja toki "oikeaoppinen ääntäminen" sekoittamaan soppaa:
  How to pronounce Brady Skjei, New York Rangers
   
 3. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:
  Nyt on kyllä paha moga, myönnettäköön.

  Onko kenelläkään muuten tietoa milloin Winter Classic-liput tulevat yleensä myyntiin? Ajattelin lähteä UV:ksi NYCiin katsomaan urheilua (NFL, NBA, NHL jne) ja erityisesti tuon 1.1.2018 pelattavan Sabres - Rangers Winter Classic-ottelun. Vielä ei näy lippuja edes Stubhubissa. Yhdeltä trokaussivulta löytyy n. 400 USD alkaen lippuja, en kuitenkaan usko oikeen lippujen olemassaoloon kun muualta ei löydy mitään.
   
 4. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Jännästi täällä Smithiin sopimuksineen suhtaudutaan ihan eri tavalla kuin muussa seuraamassani Rangers-keskustelussa. Tietenkin siitä olisin itsekin vuoden ja muutaman satatonnia ottanut mielelläni pois, mutta vapailtahan tuolle ei olisi löytynyt pätevää korviketta.

  Smithän on siitä hyvä puolustava puolustaja, että se oikeasti rajoittaa vastustajien laukausmääriä toisin kuin vaikkapa Staal tai, luoja paratkoon, Girardi. Suurena syynä siihen on se, että Smith on erinomainen pysättämään vastustajan nousut hyökkäysalueelle:

  https://mobile.twitter.com/DimFilipovic/status/880136806045372416/photo/1

  Tilasto on siis menneistä playoffeista, carry-in prosentti tarkoittaa sitä, että kuinka monta prosenttia kyseiseen puolustajaan suoraan kohdenneituista sisääntuloista onnistui ongelmitta. Smith oli siinä koko pudotuspelien kolmanneksi paras Lindholmin ja Subbanin jälkeen.

  Smithin kokonaisuuden ensimmäisen parin puolustajista erottaa se, ettei Smith ole kovinkaan erikoinen avaamaan peliä (joka tietysti on tuttua viime vuosien Rangersista. Tjeu. Girardi, Dan ; Staal, Marc ; Holden, Nick ; Klein, Kevin). Sitä onneksi pystyy vähän korjaamaan sillä, että Smith pelaa kirkollisesti pätevän Skjein kanssa.

  Uskoisin myös, että Gorton ei ihan turhaan treidannut Stepania joten DeAngelon voi olettaa lähtökohtaisesti pelaavan kolmannessa parissa. Pariksi sitten raskaasti ylipalkattu Staal tai Holden, riippuen kumpi saadaan kaupaksi kesällä. Molemmat varasti selviävät suojatuista kolmospariminuuteista, mutta riskihän on se, että AV laittaa ne jälleen pelaamaan liian kovaan paikkaan parempien pelaajien sijasta.

  McDonagh muuten varmaan pelaa nyt elämänsä kauden kun ei tarvitse raahata riippakiveä mukanaan vaan pääsee pelaamaan oikean laatupuolustajan kanssa (paitsi jos kts. edellinen kappale).

  Senttereistä on sellainen viba, että 1. Ziba 2. Hayes 3. Desharnais -tilanteessa jokainen on yhden kentän liian korkealla. Nopsaan sitä suurimmasta heikkoudesta tuli joukkueelle vahvuus ja samalla tuli toiselle puolen kenttää ongelma.
   
 5. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
  Kyllähän tuo sentteritilanne vaikuttaa hieman heikohkolta ellei suuria tasonnostoja nähdä tulevalla kaudella. Eipä taida hirveästi olla hyviä äijiä markkinoillakaan enää.

  Smithistä kyllä tykkään. Vaikka vähän kalliilta soppari vaikuttaa, niin itsellä on kyllä uskoa miehen tekemiseen. Vaikkei mikään massiivinen kaveri ole, niin taistelee kovaa ja puolustaa tarvittaessa joukkuetta. Sytyttää.

  Hankin tulevan kauden patjat ovat muuten suht nätit.

  Ajattelin nyt tähän uhrata ensimmäisen jatkoaikaviestini ikinä. Vuosia on seurattu tätä jorinaa sivusta, mutta nyt ajattelin vähän itsekin osallistua.
   
 6. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:


  Joo, ei taida, mutta voihan noita treidejä edelleen tehdä, vielä kauden aikanakin. Mä olen joukkueeseen nyt melko tyytyväinen, mutta juuri sellainen selkeä ykkössentteri puuttuu, ja sitä nyt tietysti toivotaan. Mutta kyllä nuo kaikki GM:t asiansa osaa, eli pilkkahintaanhan ei helmiä saa.

  Kakkosveskaritilanne myös paperilla heikentynyt, mutta eipä väliä, koska ei Hankia kuitenkaan pysty tosissaan haastamaan. Loukkaantuminen olisi paha takaisku.
   
 7. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Saatiin juuri mailia kyseisesta pelista ja taitanee olla etta paras vaihtoehtosi on loytaa liput StubHubista tai vastaavasta palvelusta.

  Lainaus:

  Sabres-kausikorttilaiset ovat omansa jo ostaneet ja Rangers-fanien vuoro tulee siis seuraavan parin viikon aikana. Sen jalkeen mikali lippuja viela on jaljella, menevat ne geneeriseen myyntiin ilmeisesti. Kartta josta loytyy hinnat.
  Itse ei toki olla menossa, nakee paremmin telkkarista ilman etta tarvitsee palella ja olla nakematta mitaan.
   
 8. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
 9. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
  Lainaus:
  Jutun kommenteista päätellen Larry Brooksia ei pidetä kaikista luotettavimpana lähteenä. Kerfoot olisi kyllä hyvä matalan riskin haku. Löytyyhän sentteriosastolta miehen mentävä aukko.
   
 10. Broadsword Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Tervehdys palstaveljille ja -siskoille! Liityin taannoin servulle, ja ajattelin tulla aukomaan sanaista arkkuani. Rangersin joukkueesta sokaisee silmiäni yksi merkittävä yksityiskohta: joukkueen kokoamisfilosofia on kuin Glen Hanlonin Jokerit-valmennuksesta: puolustus on paras hyökkäys eikun... Pointti on se, että mielestäni Shattenkirkin hankinta on hyvää PR:ää, mutta ei vie joukkuetta poffien ensimmäistä kierrosta pidemmälle.
   
 11. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
  Traverse Cityn prospect-turnaus alkaa tänään. Rangers lähtee turnaukseen siis seuraavalla joukkueella:

  Hyökkääjät
  Lias Andersson, Adrian Carbonara, Filip Chytil, Gabriel Fontaine, Tim Gettinger, Ryan Gropp, Robin Kovacs, Dawson Leedahl, Vinni Lettieri, Ryan Moore, Kyle Pettit, Ty Ronning, Luc Smith ja Malte Strömwall
  Puolustajat
  Alexei Bereglazov, Brandon Crawley, Sean Day, Brendan Kotyk, Vince Pedrie, Neal Pionk ja Sergey Zborovskiy
  Maalivahdit
  Alexander Georgiev ja Chris Nell

  Suurin mielenkiinto kohdistuu tietenkin Anderssoniin ja Chytiliin. Itse aion seurata myös Georgievin ja Berezgalovin otteita. Tulevaksi kaudeksi näistä tuskin ketään vakinaista NHL-paikkaa ottaa, mutta syvyyspelaajiksi löytyy ehdokkaita. Esimerkiksi Ryan Gropp on juniorisarjoissa osoittanut kykenevänsä pisteidentekoon. Bereglazov nyt pelannyt jo yli kaksi KHL-kautta nousujohteisesti, joten mahdollisesti pääsee kolmospariin näyttäytymään. Ty Ronning myöskin kävi viimekaudella jo farmissa esiintymässä suht hyvin tuloksin.

  Surffailua ja läpsyttelyähän tämä turnaus on, kun pelaajille annetaan vapaat kädet esiintyä omilla vahvuuksillaan. Ihan mukavahan tuota on silti seurata.
  Pelit streamataan netissä. En ole varmistanut mistä näkyy, mutta livetv varmasti toimii.
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2017 klo 17.04
 12. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
  Lyhyttä päivitystä prospect-turnauksesta.

  Saldona kahden päivän jälkeen voitto Chicagosta ja tappio Carolinaa vastaan. Hieman huonosti itse kerennyt seuraamaan, mutta kapteenina toimiva Ty Ronning on tweettien & tilastojen perusteella esiintynyt pirteästi. Myöskin Gabriel Fontaine on ollut paljon scoresheetillä esillä. Chytil on turnauksesta joutunut sivuun, oli itseltä mennyt kokonaan ohi, että hänellä on lihasrepeämä jalassa.

  Maanantaina vielä peli Detroitia vastaan ja tiistaina turnaus loppuun, jos niitä pelejä ehtisi vähän katsoa.
   
 13. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
  Jatketaan yksinpuhelua:

  Sean Dayn luistelua on ilo katsella, erittäin hyvä hyökkäyssuuntaan. Hieman vaikeuksia pelin avaamisessa, mutta tuota nyt ei pidä liikaa tutkia kun joukkue koostuu täysin toisilleen vieraista pelaajista. Hfboardislla joku jo kommentoi, ettei yllättyisi jos Day siirtyisi hyökkäjän paikalle jossain vaiheessa uraansa.

  Ryan Gropp on myös luisteluvoimainen ja omaa hyvän laukauksen. Ratkaisut kestävät hieman, mutta hänellä on potentiaalia kehittyä Kreiderin tyyliseksi voimahyökkääjäksi.

  Lias Andersson on ollut erittäin näkymätön. Tämän tyyppiset turnaukset tietenkin suosivat selkeitä vahvuuksia omaavia pelaajia, mutta odotin häneltä enemmän. Pari hyvää vääntöä, mutta muuten ei ole huomioitavaa suuntaan tai toiseen.
   
 14. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Laitetaan yksinpuhelulle lopu.

  Itse en ole prospect-turnausta jaksanut seurata, mutta allekirjoitan väitteesi Sean Daysta. Mies on erittäin mielenkiintoinen tapaus, samaan aikaan hyvä luistelija vaikka yleiskunto on ollut miehen ongelma koko "uran" ajan. Kunto on ollut aina kysymys ja ilmeisesti elintavat ovat olleet vähän mitä ovat.

  Tulevasta kaudesta tulossa vähintään mielenkiintoinen.

  Maalivahdit:

  Henrik Lundqvist on 35-vuotias. Vieläkö on paukkuja jäljellä? Miten hyvin Pavelec pystyy paikkaamaan? Mikä on long-term suunnitelma maalivahtien suhteen?

  Puolustus:

  Kevin. Shattenkirk. Kesän kovin kiinnitys by far.
  Puolustus on kaikkiaan OK kunnossa ensi kauteen lähtiessä. Tosin kysymyksiä on yhä ilmassa; Nick Holden ja Marc Staal. Villeimmät veikkaukset puhuvat yhä näin lähellä kauden alkua Marc Staalin ulostamisesta. Nick Holden lähtenee pelaajakaupassa vielä ennen lokakuuta.

  Shattenkirk - McDonagh
  Smith - Skjei
  Staal - DeAngelo/Pionk

  Hyökkäys:

  Keskushyökkääjät. Mitkä? Nimenomaan.

  Stepan lähti, tilalle ei tullut oikeastaan mitään. Huhumyllyt huutavat Tyler Bozakia meille. Tämä kävisi mainiosti. Bozak on erinomainen aloittaja (+55% viime kaudella), nuori ja kantaa vain 4,2 miljoonan caphitia. Kenties Holden + X + Y <-> Bozak ?

  Hyökkäystä en lähde rakentamaan vielä kun meillä ei edes ole 4 kpl puhdasta sentteriä (ellei prospecteja lasketa)
   
 15. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Bozak on kylläkin jo 31 että en hänestä nuorta saa. Sopisi kyllä varmaan muuten Rangersiin ihan hyvin.
   
 16. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:
  Viime vuosien ajan kun on rullaillut mielessä sentteriukkoja kuten Thornton, tuntuu Bozak nuorelta. Hyvä pointti!
   
 17. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Tuossa SuperKakke otti hyvin esille tuon maalivahtipuolen. Jotenkin tuntuu että siitä lakaistiin nyt kaikki kerralla ulos, kun AHL:kin tyhjeni kokonaan ja mitään sen suurempia pitkän tähtäimen suunnitelmia on vaikea nähdä. Outoa sinänsä, että myös kakkoseksi otettiin tasonsa osoittanut (ja se hiukan keskinkertaiseksi todettu) 30-vuotias Ondrej Pavelec. Ei apua siltäkään suunnalta siis tulevaisuuteen. Tästä voi tulla iso probleema, jos ei a)Lundqvist pysy ehjänä b)hän pelaa toivotulla tavalla c)Pavelec paranna Winnipegin otteistaan maalille päästyään. Toki nyt auttavana asiana voidaan nähdä, että Rangersissa pitäisi olla snadisti tiiviimpi puolustuspelaaminen mitä Winnipegissä. Jää siis nähtäväksi. Muistetaan kuitenkin että viime kausina Lundqvist on jo istunut terveenä penkillä pelejä putkeen, kun kakkosveskalle on koppi tarttunut paremmin.
  Halverson-Giorgijev kaksikolla on varmaan tarkoitus aloittaa Hartfordissa. Jännä nähdä miten viime kauden TPS-veska pärjää.

  Tuntuu lähinnä että Larry Brooksin oma haave toi Toronton Bozak on ollut, mitä miestä on lukenut. En tiedä onko jossain muualla ollut savua asian suhteen. Yrittipä mies Staalistakin päästä eroon fantasiamanageroinnissaan tätä varten, mutta totesi jo itsekin ettei tule tapahtumaan. Sentteri kyllä olisi mieluinen lahja, kun tämä nuori yliopistokaverikin, Alex Kerfoot, valitsi lopulta Avalanchen. Mutta mutta, näillä mennään nyt toistaiseksi.

  Joukkueessa uusia pelinumeroita muuten ovat: Pavelec #31, Desharnais #51, Fast #17, DeAngelo #77, Shattenkirk #22 ja Holden #55.

  Onhan noi Lundqvistin patjat sen verran hienot, että laitetaan vielä kuvaa tuolta joukkueen instagramista. Tässä vielä Pavelecin ulkoasu, jotta tietää kumpi veskoista on luukulla. Maskit ovat valitettavasti jälleen erittäin tylsiä ideoiltaan.

  Tästä se taas pikkuhiljaa lähtee, tänään alkaa joukkueen Training Camp lääkärintarkastuksilla. Tästä (.pdf) voi nähdä tämänvuotiset osallistujat.

  Niin ja tervetuloa vaan kaikille uusille nimimerkeille minunkin puolestani, mukava saada uusia keskustelun ylläpitäjiä. Toivottavasti ei ole kellään ranskalainen visiitti.
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2017 klo 01.10
 18. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Lainaus:
  Vaikea kyllä nähdä, että millään järkevällä kaupalla Bozakia New Yorkiin saataisiin... Deadlinella voi toki tilanne olla erilainen. Bozak menee keskitason joukkueessa kakkossentterinä, mutta jos NYR haluaa contender olla, Bozakille ei käyttöä pitäisi olla kuin korkeintaan kolmosketjussa. Sitten tullaankin siihen, että kannattaako tuollaisesta kaverista maksaa kovinkaan paljoa, kun noita kakkos/kolmosketjun sankareita Ragsilla on jo ennestäänkin... Mun näkökulmasta Bozak ei toisi oikein mitään lisää, mitä Rangersilla ei olisi jo omasta takaa...
   
 19. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:
  Miehen saaminen meille voi olla vaikeaa kyllä. Torontolla on senttereitä nyt aika iso määrä (Matthews, Kadri, Bozak, Moore + kaikki keskellä mahdollisesti pelaavat kuten Hyman, Fehr, Smith, Marner jne.) joten voisi kuvitella Bozak-huhujen olevan totta. Tuleehan enemmin tai myöhemmin Maple Leafsille iso cap-ongelma kunhan nuori kolmikko signaa uudet sopimukset...

  Itse näen Bozakissa paljonkin mahdollisuuksia Rangersissa. Mitä hän toisi meille? No sentterin. Tällä hetkellä meillä on puhtaita senttereitä tasan kolme kappaletta (Zibanejad, Hayes ja Desharnais)
   
 20. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Joo, olet ihan oikeassa, periaatteessa Leafsilla on leveyttä keskikaistalle. Mutta taas toisaalta, kuka muu noista kuin Marner pystyy uskottavasti johtamaan top-3 ketjua...? Mutta anyway, Torontolla on melkeinpä pakkotilanne päästää Bozakista irti. Joko deadlinella, tai viimeistään ilmaiseksi kesällä. Sitä tarkoitin juuri argumentoida, että Bozak on kuitenkin aika ideaali rental-pelaaja contenderille, jolle varmasti on kysyntää keväällä. Ei Leafsin kannata Bozakia nyt myydä alennuksella, ja vastaavasti Rangersin näkökulmasta hinta saattaisi olla aika kova olosuhteisiin nähden. Olosuhteisiin siinä mielessä, että Bozak ei yksinään tee minkäänlaista vaikutusta Rangersin menestysmahdollisuuksiin, koska toiseenkin suuntaan pitäisi cappia siirtyä jonkin verran.

  Lainaus:
  On, mutta mä en vain näe kannattavana tuhlata assetteja päälle 4M kaveriin, joka parantaisi marginaalisesti joukkueen mahdollisuuksia mennä pitkälle keväällä. Ennemmin sitten, jos maksamaan ruvetaan, niin haetaan se Duchene sieltä kalliovuorilta, maksoi mitä maksoi. Koska korkeaksi se Bozakin hinta joka tapauksessa nousisi, saatuun hyötyyn nähden.
   
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Mää kyllä luulen, että Babcock haluaa pitää Bozakin ihan oman joukkueensa menestyksen kannalta. Ei Toronto ole enää mikään rebuild-joukkue, joka automaattisesti myy pending UFAt pois. Matthews-Bozak-Kadri-Moore on ihan selkeä sentterinelikko, eikä sieltä takaa noista varamiehistä kukaan ole ollut päätoiminen sentteri.

  Patrick Marleaussa melkeen eniten olisi sentterin "potentiaalia", mutta eiköhän tuo laitaan ole täysin suunniteltu.

  Jos sitten tulee joku ihme katastrofikausi, että Leafs on takarajalla 20 pinnaa pleijareista, niin sitten Bozakin myynti tulee aiheeseen. Mutta se on epätodennäköistä. Eiköhän jengi vaan viime kaudesta paranna.
   
 22. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Okei, ensimmäinen preseasonpeli ovella ja näyttäisi että se huonohko kani on otettu hatusta ja JT Milleriä peluutetaan keskellä. GM Gorton sanoi että silmät ovat auki senttereille kyllä, mutta mennään nyt ensin preseason ja katsotaan miltä näyttää. Myös valmentaja-AV on sanonut että Staalin täytyy taistella tulevista peliminuuteista. Ihan kuin se ei sitten olisi joka pelaajalle itsestään selvää, vai ketä hän ajatteli peluuttaa ilman vaadittavia näyttöjä. Jotenkin haisee sille että jos mies halutaan (savustaa) pois, voidaan vedota että ei ole taso riittävä pelaavaan kokoonpanoon, vaikka oikeasti tarkoitetaan että sentteriä kaipailisi, mutta sinä viet liikaa cappia. Voi toki olla hiukan salaliittoteoriaakin mukana nyt, mutta ainakin Staalia on nyt muistutettu tasonousun odotuksista.

  Varakapteenit treidattiin kesällä, joten uusia etsitään. Zuccarello on varmaan toinen ja olisiko Kreider, Nash -kaksikosta sitten toinen.

  Nelossentteristä taistelevat ainakin nyt alkuun paperilla Lias Andersson, Christoval "Boo" Nieves ja ex-Blackhawk Andrew Desjardins, joka on try outilla mukana. Desjardins'iä ei sovi sekoittaa David Desharnais'iin, joka siis tuli Oilersista ja on sopimuksen alainen ja täten ehkä ennakkosuosikki nelossentterin paikkaan.

  Tällaiset ovat odotetut ketjun illan peliin. Myöhemmin ehkä huomioita pelistä. Tästä se lähtee, vastustajana siis Islanders.

  Grabner-Andersson-Buchnevich
  Carey-Miller-Nash
  Schneider-Desjardins-Fontaine
  Farnham-Nieves-Lettieri

  McDonagh-Pionk;
  Holden-DeAngelo;
  Graves-Kampfer

  Pavelec
  Halverson
   
 23. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  NYR-NYI 1-0 OT, preseason

  Laitetaan nyt tähän alle mitä osui silmiin:

  Ensimmäisessä erässä joukkue saa ylivoimaa heti jopa 5-3:sen, joten ei vaikeuksia olla kiekollinen. DeAngelo vakuuttaa, Pionk tuntuu vähän aralta. Puolustaja-Gravesilta hieno syöttö kaverin (en ehtinyt huomaamaan kuka) läpiajoon, mutta ei maalia. Selostajat saivat myös muistamaan että tämä Pavelec tosiaan ehti loukkaantuakin viime kaudella. Maalaan vähän kyllä sellaisia uhkakuvia miehen Ranger-tulevaisuudesta, että ei kai ole kuin voitettavaa. Mies on selvästi isompi kuin Raanta. Lias Andersson vaikuttaa yllättävänkin fyysiselle nuoreksi rookieksi.
  On muuten ainakin tarpeeksi päävalmentajakokemusta tämän kauden Rangersissa Vigneault-Arnell-Lindy Ruff -kolmikolla penkin takana. Ylivoimaa tarjoillaan vähän kummallekin, mutta ei tulosta. Yllättävän tiivistä viisikkoa on ollut preseasonpeliksi. Pavelecillä tuskin edes torjuntoja. 0-0 tauolle.

  Tasaisena jatkuu peli toisessakin erässä. Myös jäähyjen tulo jatkuu tasaisena, kun niitä näyttää tulevan joka toisesta tilanteesta. Ei mukavaa seurattavaa tällainen. Vietiinpä Islandersilta johtomaalikin, kun vastustaja rannasi Pavelecin patjan alta, mutta kaveri oli huitonut juuri jäähyn Anderssonin kanssa keskialueella. No, hyvä että otetaan rikkeitä pois, mutta rasittavan rikkonaista kuten sanoinkin ja pysyykö se linja sitten tällaisena kaudellakin. Jäähyjä tulee ja tulee, eikä pelaajatkaan enää oikein tiedä mistä niitä vihelletään. Eipä tässä nyt oikein voi sanoa pelaamisista yhtään mitään kun kokoajan on erikoiskentät jäällä. Yllättävän hyvää peliä yleisesti kyllä heti ensimmäiseksi kesän jälkeen. Andersson pelaa kyllä vahvaa peliä kaikin puolin. Ei maaleja toisessakaan erässä.

  Ajattelin että jos tämä Andersson on lähellekään oikeaa tasoansa tuolla, eikä mitään ensipelin boostia ole kummemmin, niin villeissä ajatuksissa miestä voisi jopa harkita kolmosen keskelle ja Miller pääsisi näin laidalle (tai vaikka siinä vaihtelisivat). Nelosen mies hän ei oikein kyllä ole, sen näkee jo nyt, että on parempaan potentiaalia. Toki nuori ja oikeat pelit on niitä eri pelejä, mutta mukavan ensivaikutelman hänestä saanut kyllä. Ehkä mies sitten oli draftivuoronsa arvoinen kesällä. Toivottavasti ei jätettäisi neloseen/vilttiin Buchnevich-tyyiin ylhäälle roikkumaan kuitenkaan vaan rohkeasti sitten vaikka alas.

  Kolmannessa erässä vaihdettiin veskat ja päästiin taas jo pelaamaankin, mutta eipä vaan maaleja saatu aikaan varsinaisella peliajalla.
  Kyllä tuo DeAngelo varmaan vähintään sen seiskapakin tontin arvoinen on. Tämä Bobby Fernham tuo vahvat Avery-vibat pienenä ja nopeana rähistelijänä. Kiekollisesta taidosta en tiedä miten on, kun äijä taisi saada selvästi vähiten jääaikaa.

  Jatkoajalla Neal Pionkilla sitten ei enää arkuutta näkynytkään, vaan mies ratkaisi rohkealla yksilösuorituksella pelin Rangersille ja näin ensimmäinen treenimatsi sai päätkösensä.

  Tällaista tällä kertaa. Itselleni nämä preseasonpelit ovat heti playoffsmatsien jälkeen kauden mielenkiintoisimpia, kun pitkän tauon jälkeen näkee taas uusia ja vanhoja pelureita. Keskiviikkona sitten Devils.
   
 24. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
  Lainaus:
  Olisi huikeaa, jos saataisiin taas joku kunnon ärsyttäjä remmiin, bonusta tietenkin, jos osaa myös pelata. Averystä nyt voi hyvin montaa mieltä olla, mutta itse ainakin fanitan.

  Öistä peliä en tullut katsoneeksi, mutta Pionkin ratkaisumaali oli kyllä nättiä katsottavaa. Anderssonista vielä sen verran, että onpas hienoa jos hän on hieman tuosta rookie-turnauksen meiningistä herännyt. Käsittääkseni alkuperäinen suunnitelma olisi pelata Frölundassa tämä kausi ennen siirtoa rapakon taakse. Itse pitäisin hyvänä valintana siirtyä jo nyt Hartfordiin isoon rooliin totuttelemaan nopeampaan peliin ja suureen pelimäärään jos hän kerran fyysisesti on jo hyvällä tasolla.
   
 25. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Enpäs tosiaan ajatellutkaan että Anderssonia voi suunnitella myös vielä Frölundaankin takaisin. Ei ole niin tuttua nämä kärkivaraukset Rangersissa... Mutta ihan hyvä ensipeli, päättäkööt johto minkä näkee parhaimmaksi sitten treenipelien jälkeen.

  Ensimmäiset rosterileikkaukset on tehty suunnitellusti tänään: Kovacs, Chapie Hartfordiin, Gettinger, Ronning takaisin junioreihin ja Kotyk vapautettiin tryoutista. Eipä noihin sanottavaa, mutta tämän Ronningin olisin jo halunnut nähdä edes sen yhden ottelun pelaavan aikuisten pelejä. Lauantaina leikataan seuraavaksi.

  Treeneissä on menty seuraavilla muodostelmilla ja oletettavasti samoilla jatketaan huomenna Devilsiä vastaan:

  Kreider-Andersson-Gropp
  Puempel-Hayes-Zuccarello
  Vesey-Chytil-Tambellini
  Catenacci-Desharnais-Desjardins

  Skjei-Shattenkirk
  Pedrie-Smith
  Staal-Gilmour

  Lundqvist/Georgiev


  Andersson ja Desjardins ainoita, jotka pelasivat myös aloituspelin. Zibanejad kärsii flunssasta, mutta on tod.näk. käytettävissä jo viikonloppuna.

  Toinen viime kesän ykkösvaraus pääsee täten myös näytille, kun oletetusti tsekki Filip Chytil sentteröi Veseytä ja Tambellinia. En saanut selville mikä ketju ovat, mutta oletan kolmosta.

  Loppuun huonompia uutisia naapurileiristä, kun ex-Ranger Brian Boylellä todettiin leukemia joukkueen training campin veritesteissä.