Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana stiflat, 18.06.2017 klo 22.47.

 1. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Nash olisi pitänyt laittaa lihoiksi ajat sitten, enää ei kukaan ole valmis kunnollisiin kauppoihin, jossa saataisiin tulevaisuuden pelaajia vaihdossa. Nash on viimeksi ollut todella hyvä kauden 15-16 alkupuolella, mutta loukkasi jalkansa päätytilanteessa, eikä sen saikun jälkeen ole enää parhaalle tasolleen noussut.

  E: Ja heti Nasherille maali, kun julkesi kritisoida. Maalin tappio tästä huolimatta, eli valtakunnassa kaikki ennallaan.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2017 klo 10.13
 2. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Joopajoo, myös Devils vei pisteet, vaikka pelissä oltiinkin ainakin pääosin suht hyvin mukana, eikä myöskään Pavelecia syyttäminen. Joukkue majailee 1-5-saldolla nyt idän peränpitäjänä. Draftiin ainoastaan Arizonalla olisi paremmat saumat kärkivaraukseen. Kyllä tässä nyt haisee Vigneaultin lähtölaskenta pahasti ilmassa, tällaista sekoilua se alkoi olemaan Tortorellankin loppuaikoina. Seitsemällä pakilla mentiin taas viime peli. Ykkönen on yhä koskematon, vaikka Ziban maali Montrealia vastaan on ainoa tasakentällisin tehty heiltä. Onkin suorastaan mielenkiintoista katsoa kauanko "0+3-Buchnevich" saa pitää paikkaansa ykkösketjussa ja ykkösylivoimassa. Viime pelissäkin taas sellaista hiihtelyä välillä, että voisihan siinä muitakin koittaa. Ilmeisesti treeneissä onkin nyt menty uusituilla ketjuilla.

  Tietenkään en Vigneaultin potkuja toivo, mutta ehkä se aika on vaan tullut täyteen mikä yhdellä valmentajalla on annettavanaan. Toki vielä on aikainen kausi, mutta Pittsburgh tiistaina vastassa ei ainakaan helpota tilannetta. Viimeistään jos Islandersiltakin tulee viikonloppuna kuokkaan, niin Vigneaultina pakkaisin jo matkalaukkujani. Larry Brooks nosti Darryl Sutterin nimen ylös, ei huono recordi ainakaan Kingseistä muutamien vuosien takaa. Ja ketä siellä nyt muutenkaan saatavilla olisi tällä hetkellä. Mutta mennään nyt tämänhetkisellä ja toivotaan pelaajienkin heräävän ja Vigneaultin laittavan/kokeilevan ne kentälliset sellaisiksi kun ainakin paperilla parhaimmalta näyttää.

  Fast teki paluun kokoonpanoon kolmoseen ja waivereista poimittu Cracknell löysi itsensä jo scratchättynä. Nelosessa ei siis ollut kuin kaksi herraa.

  Kiitokset @SaucerPass :lle Rosenin hommien selventämisestä.
   
 3. BlueRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Tervehdys arvon palstatoverit! Vihdoin sain itsekin liityttyä palstalle pitkään oltuani vain lukijan roolissa.

  Tänään olikin vuorossa Nykin derby josta itsellä ainakin oli kovat odotukset.

  Vaan eipä lähtenyt kovin vahvasti matsi käyntiin, Kreideriltä hyökkäyspään jäähy josta Isles rokottaa heti. Maalia edeltävässä tilanteessa Nashillä selkeä purku paikka josta kiekko yksinkertaisesti täytyy saada sinisen yli.Tästä ei peli kauan kerennyt vanhetakkaan kun Shatty toimitti kiekon viivasta jonka Desharnais ohjasi hienosti Halakin selän taakse.Mutta sitten.. Cracknelilta vähän turhan helposti viedään tikkari lavasta ja Nelson pääsee niittaamaan viiksien välistä ja peli 2-1.Tämän jälkeen Skjeij taisi kilauttaa kerran tolppaa, ja hyvän hyökkäyskuvion päätteeksi Veseyn veto on jo lirua maaliin mutta ei pompi meille tällä kertaa..

  Toinen erä alkoikin yhtä hyvin kuin ensimmäinen, Barzal pääsi haastamaan laidasta Nashillä ja vähemmän yllättäen Big Rickin jalka ei tässä taisteluparissa riittänyt.. Barzal pääsee nousemaan laidasta keskelle ja nostaa kiekon reppuun. Hyvänä päivänä lunkka olisi tämän kyllä ottanut.. Itseä pisti pahasti silmään kuinka Nashin selkä suoristui kun kaveri pääsi ohi..
  Pari vaarallista paikkaa saatiin vielä erän ensimmäiselle puolikkaalle, Nash läpiajossa jonka jälkitilanteesta Shattenkirk pääsi nousemaan vielä maalille ja yrittämään rystyltä mutta kovin on tuskaista viimestelyn kanssa.
  Lunkka otti pari isoa torjuntaa tämän jälkeen!

  Huolestuttavan pahasti rangerssin pakka kyllä hajoaa kun vastustaja saa pelin pyörimään meidän päässä.
  Ylivoimalla saatiin vielä yksi vaarallinen maalipaikka kun Buchnevich löysi hyvällä poikittaissyötöllä Ziban, mutta tämän maila katkeaa one timerissa.


  Kolmas erä alkoi sitten hieman paremmissa merkeissä. Smithiltä loistava katko siniviivalla josta pääsee karkuun Hayesin kansa. Smith koittaa syöttää Hayesille, mutta Lee syöksyy väliin ja kiekko kimpoaa tämän mailasta suoraan Zuccarellolle joka saa putata tyhjään maaliin. Hetki tästä ja Nash on jälleen nokikkain Halakin kanssa ja saakin vietyä tämän kahville mutta veto osuu tolppaan.

  Tämän rangers sai pitkiä hyökkäyksiä useamman, mutta maalinteko on vain tällä hetkellä erittäin vaikeaa.

  Palkinto oli erittäin lähellä kun kellossa oli 7:53 jäljellä. Hayes ampui laidasta ja Smith rynni nälkäisenä maalille ja kiekko miehen luistimista maaliin. Video tarkastusten jälkeen maali kumminkin hylättiin potkumaalina. Harmi.


  Lopulta kun vajaa kuusi minuuttia oli peliä jäljellä Hayes kuljetti kiekkoa koko kentän läpi ja ampui tasoituksen rystyltä pienestä kulmasta. Tässä saatiin vähän Halakilta apuja, mitään toki Hayesiltä pois ottamatta!

  Isles ei ollut tähän mennessä saanut koko erässä kunnon hyökkäyksiä rakennettua rangers päätyyn. Peliä oli enää 5 sekuntia jäljellä kun Bailey yhtäkkiä vetääkin McDounaghin aivan nippuun ja pääsee läpi, mutta Lunkka kestää!


  Jatkoaika tarjosi taas muutaman ylimääräisen sydämmenlyönnin. Rangerssilla oli monta paikkaa naulata voittomaali mutta kun ei niin ei. Otettiin vielä loppuun liikaa pelaajia jäällä rangaistus, mutta alivoima taisteltiin hienosti. Kapteenille ja Hayesille maininnan arvoiset blokit.


  Rankkareissa Zuccarellolle pönttö, Ziba ja Desharnais epäonnistuivat ja kaksi pinnaa Islandersille.


  Nash oli hyökkäyspäässä erittäin pirteä! Olisi miehelle kyllä maalin suonut.. Kolme läpiajoa ja pari loistavaa kiekon riistoa.

  DeAngelo ja Smith pelasi hyvällä itseluottamuksella ja suurimmilta aivopieruilta vältyttiin.


  Kyllä tuosta pelistä vaan paistaa läpi selkeiden huippuhyökkääjien puute ja keskikaista on armotta liian heikko.

  Cracknellin tilalla näkisin mielelläni kyllä Lettierin.. Jotenkin mitäänsanomaton kaveri.

  Jokohan tappion myötä lyötiin viimeisiä nauloja Vigneaultin arkkuun?
   
 4. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  Tervetuloa Rangereihin BlueRanger!

  Kiitos hyvästä raportista, näitä lisää! :)

  Eipä tosiaan nyt hyvältä näytä, ehkä pari pomppua toiseen suuntaan niin tämäkin peli olisi voitu voittaa mutta kun ei niin pakko alkaa nyt tekemään muutoksia, ei näin voida jatkaa. 8 ottelua ja vain 1 voitto, c`moon!
   
 5. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Joo, nyt on häviämisen kulttuuri voimissaan. Kaikki nämä maalin pelit kääntyy nyt vastustajalle mitä ihmeellisempien vaiheiden jälkeen. Keskikaista huoletti ennen kautta, mutta en mä nyt tällaista odottanut, kun lopulta tosiaan se Stepan <=> Shattenkirk oli ainoa iso muutos rosterissa. Kaukana ollaan viime kauden alun lennosta.
   
 6. BlueRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Noniin, saatiin kuin saatiinkin se helpottava voitto Nashvillestä! Itse pääsin katsomaan peliä vasta toisesta erästä ja eihän se nyt kaunista ollut(pl Hayesin maali).
  Kolmas erä varsinkin oli yhtä kelloa vastaan taistelua, mutta naatitaan nyt näistä pisteistä!

  Pari huomiota itselle jäi mieleen kahdesta viimeisestä erästä: Holden noussut kokoonpanoon ja oli huono. Monesti joutui pidättämään hengitystä miehen ollessa jäällä.
  Lundqvist todella antoi tänään mahdollisuuden pelata voitosta!

  Nyt pieni huili ja ma-ti yönä sitten Sharks kotona!
   
 7. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Joo, ei ollut kaunis voitto, mutta tärkeä oli! Muutenkin ihan hyvä ja uskoa luova viikko, kun kaikissa peleissä päästiin pisteille, eikä maalintekokaan ollut enää pelkän ylivoiman varassa. Fastin paluu kokoonpanoon ollut iso juttu. Ei nyt ole mikään key- player tuolla, mutta kummasti toi eloa esimerkiksi maalineduspeliin. Nyt pitäisi sitten päästä säännöllisempään voittotahtiin, ettei poff- viiva karkaa heti kauaksi. Metro on taas niin kova, että kärjessä ei tarvitse olla, vaan wild card paikalta pääsee taas ihan hyvistä lähtökohdista liikkeelle.
   
 8. BlueRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Yksi siirtokin tapahtui eilen. Matt Puempel Red Wingsiin ja vaihdossa Ryan Sproul Rangerssiin. Aika tuntenmaton kaveri tämä Sproul.. Sen tiedän että viimekaudella pelasi vajaa 30 peliä Detroitissa eikä kauheasti kehuja kerännyt. AHL:ssä tällä kaudella 4 pinnaa viiteen peliin. Hartfordiin.
   
 9. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Tervetuloa vaan BlueRanger myös omastakin puolestani tänne kirjoittelemaan, ainahan uusia näkökulmia on mukava saada. Toit myös samalla yhden version lisää kirjoittaa Brady Skjei.

  Viimein voitto, en itsekään nähnyt kuin osan peliä, joten eipä siitä sen enempää. Ainoa että "Oh what a burst of speed" -ilmaisua ei Kevin Hayesistä kyllä usein tule kuultua. No nyt tuli, vaikkei maalinsa nyt mikään raketti kuitenkaan ollutkaan.

  Puempel tuntui vähän sopimuksensa alusta asti vain Vegasin laajennusdraftin ehtojen pakottamalta täydennykseltä. Ja kun ei mitään kummempaa esittänyt preseasonilla, se oli menoa. Sitä ei yksi tappelu paljoa muuttanut. Täytyy silti muistaa että mies teki hattutempun viime kaudella Arizonaa vastaan, ei niitä ihan joka päivä kuitenkaan näe. Saa nähdä koska Cracknellille käy samat.

  Vigneaultin nelonen jaksaa hämmästyttää yhä uudelleen. Nyt on vaihe, jossa ollaan ilmeisesti todettu että ei siinä sentterinä kukaan pärjää, joten mennään ilman! Grabner ja Buchnevich siis pelkästään laidoilla ja Zibaa ja Milleriä kierrättäen. Näin saatiin taas seitsemän pakkia kokoonpanoon, josta DeAngeloa päästiin käyttämään pelkästään ylivoimilla. Ei varmaan ideaali puolustuksellekaan.

  Josta päästään taas Buchnevichiin, joka tipahtikin sitten ykkösestä suoraan neloseen asti. Ylivoimissa mies pysyy kuitenkin kuin purukumi ja saipa sitten lopulta YV-maalinkin Pittsburghia vastaan. Hymyä miehestä ei tunnu löytyvän edes maalin jälkeen. En nyt tiedä onko se nelonenkaan miehen oikea paikka. Kakkos-kolmosketjut on ilmeisesti mahdoton yhtälö. Eikä sitä AHL:aa voi ilmeisesti taaskaan harkita, saisi viisikkopeliinsä itseluottamusta. Toki kun häntä ei siellä viime kaudella nähty, niin turha varmaan odottaa tällekään kaudelle.

  En näe miehessä mitään sellaista YV-peloitetta, että olisi pakko pitää kokoonpanossa tämän takia. Ja jos ei luottamusta muuten löydy jämäminuutteja enempää, niin eikö siinä nyt taas hukata jotain kehitystä. Sama on tämän mielestäni järjettömän seitsemän pakin kierrätyksen kanssa, joka syö nelosen sentterin rosterista. Jos ei se Shattenkirk/McDonagh hoida YV:tä, niin ei sinne mitään DeAngeloita pelkästään sen takia tarvi mukaan. Rangershan pelaa pelkästään yhdellä YV-pakilla (että Buchnevich saadaan kentälle tarpeeksi usein - oho, pääsi oma mielipide mukaan).

  No voitto on aina voitto ja Lundqvistista varmasti jokainen näki, että maistui Veseyn tyhjän börsän jälkeen kohtuu hyvin.

  Seuraavaksi sitten se San Jose - voidaan skoutata samalla Thorntonia, että monikovuotisen sopparin sitä lätkäistäisiin pöydälle.

  ps.Jostain syystä tuli mieleen, että vieläkö Girardi#5 tallentelet digiboksille Viasatilta Rangersin matseja ja katsot kuin ehdit, tuli vaan mielikuva kun joskus manailit rästipelejäsi boksillasi.
   
 10. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Vahvaa suorittamista taas Sharksia vastaan. Pelillisesti mun mielestä Rangers oli parempi ja vahvempi. Maalinteko ja maalivahtipeli taas meni 100-0 Sharksille.
  Ei muuta kuin leukaa rintaan ja eteenpäin.
   
 11. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Jep, taas vain se kiintiömaali tehtynä, tällä(kin) kertaa Zibanejad asialla. Myös tämä, että vastustaja päästetään johtoon heti alkuminuuteilla, on tullut vähän turhan tutuksi. Kuudella ylivoimalla ei maaliakaan. Jotain positiivista, niin ainoastaan yksi oma jäähy joukkueella.

  Ei mikään paras peli (todellakaan) Lundqvistille ja nyt olisikin aika koittaa Pavelecia seuraavaksi Arizonaa vastaan. Vai onko se niin, että hommattiin sellainen kakkonen, johon ei tiukassa paikassa löydykään luottoa ja nyt pakkovoitot mielessä peluutetaan Lundqvistia taas liikaa heti kättelyyn?

  Vigneault pyöritteli ketjuja myös kohtuu oudosti lopussa, kun esim. kolmannen erän aloitti Grabner-Miller-Zuccarello. Holden-Skjei-pakkipari ei myöskään vakuuta alkuunkaan. Taas toki mentiin ilman neljättä sentteriä ja seitsemällä puolustajalla.

  Tässä on nyt asiaankuuluvasti seuraavaksi todelliset jumbokamppailut kun Arizonan jälkeen on Montreal jälleen vastassa. Seuraavaksi siis Stepan ja Raanta jälleen New Yorkissa. Vai onkos se Raanta vielä loukkaantuneena.

  Larry Brooksia lainatakseni, Rangers on tällä hetkellä vähemmän kuin osiensa summa.
   
 12. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Stepanin ja Brassardin treidaukset näkyy kyllä karusti jengissä, kun vain toinen korvattiin, eikä Zibakaan tarjoile vastaavaa vakaata sentteripelaamista. Nyt tarvittaisiin Lunkalta vakaata pelaamista, mutta otteet heilahtelee vähän liikaa, vaikkei ole mitenkään surkea ollut.
   
 13. BlueRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Ei todella paras peli.. Luulen kanssa että Lunkalle annetaan nyt muutaman päivän hermoloma ja Pavelec tolppien väliin Arizonaa vastaan. King Henrik sitten uutena miehenä Montreal peliin!

  Todella huolestuttavaa tämä tehottomuus kyllä, taas lauottiin 34 kertaa kohti maalia ja saatiin punalamppu syttymään kerran. Tästähän saadaan maalinteko prosentiksi 2,94%. Tuolla määrällä kuteja pitäisi nakuttaa ainakin se 3-4 kaappia.

  Noh, suuntahan on tästä vain ylöspäin!
   
 14. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Ihan hyvä tilasto TSN:llä noista yli 35 vuotiaista mokeista. Viimeisen työsulun jälkeen vain Anderson, Luongo ja Miller ovat pystyneet yli 91,0 prosentin kausiin. Lundqvist jäi jo viime vuonna tuohon 91,0 prosenttiin, joten kova työ on nostaa torjuntaprosentti edes siihen. Tällä hetkellä prosentit ovat selvästi vuosittain laskussa; 92,0 - 91,0 - 90,0.

  Statistically Speaking: Tough times for King Henrik - Article - TSN
   
 15. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  En jaksa edes kirjoittaa mitään joukkueen suorituksista.

  Voisin tosin mainita seuraavan huhun olevan ilmoilla:

  Kreider <-> Galchenyuk

  Tämä sinänsä tekisi järkeä, koska meille saataisiin nuori ja potentiaalinen (?) sentteri täyttämään huutavaa sentteripulaa.

  ”Kreids” on ollut oma suosikki pidemmän aikaa, mutta onhan mies vähän jättänyt odotuksia lunastamatta.
   
 16. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Täältä tervehtii myös yksi uusi foorumilainen jonka sydän sykkii Broadwayn sinipaidoille siitäkin huolimatta että tänä syksynä joukkueen kannattaminen on tuntunut syystä tai toisesta hieman normaalia raskaammalta.

  Tokkopa foorumidebyyttiä voisi tehdä yhtään tämän tuskallisempaan paikkaan ja onhan alkukausi ollut kaikinpuolin melkoista tervanjuontia. Jo ennen kauden alkua joukkueen uudistukset herättivät ristiriitaisia fiiliksiä ja siinä missä Shattenkirkin naaraus tuntui todelliselta lottovoitolta, tuo paljon puhuttu keskikaistan kapeneminen mietitytti. Vähän jäi sellainen olo että toimistolla luotettiin siihen että joko jompikumpi ykköskierroksen varauksista eli Andersson tai Chytil on valmis NHL-kaukaloihin heti, tai että vapailta markkinoilta saadaan napattua sentteri (Thornton?) mutta koska molemmat noista menivät metsään niin tilanne on mitä se on. Boo Nieves on ilmeisesti nyt seuraava ratkaisuehdotus ongelmaan ennenkuin mitään treidejä lähdetään tekemään.

  Sentteriosasto on kuitenkin vain yksi noista kasaantuneista ongelmista ja kärjistäen voisi sanoa että sakkaamista on nähtävillä melkeinpä jokaisella osa-alueella. Näennäisestä hallinnasta huolimatta viimeistely on ollut todella vaikeaa ja onhan se nyt älytöntä että kautta on takana 10 peliä ja herroilla kuten Nash, Kreider, Vesey, Grabner ja Buchnevich on kasassa vasta yksi maali per mies. Zibanejad tuntuu jossain määrin ottaneen ykkössentterin roolin haltuun ja Hayes väläyttelee parhaimmillaan pientä dominanssia mutta jonkinlainen epätasaisuus tuntuu vaivaavan molempia. Vieläkin tulee liikaa totaalisia hutipelejä joissa herrojen olemassaoloa ei oikeastaan edes huomaa. Tulivoimaa hyökkäyksestä kyllä löytyy mutta alkukauteen mahtuu aivan liian monta alisuorittajaa jotka eivät ole ottaneet sitä isoa harppausta eteenpäin jota heiltä on odotettu. David Desharnaisin ei pitäisi kaiken järjen mukaan olla viidentenä joukkueen pistepörssissä takanaan monia mainituista pelaajista mutta näin se vaan on. Maalinteko helpottuu varmasti jossain vaiheessa kun jonkinlainen tulppa aukeaa mutta kuinka kauan sitä on aikaa odotella? Alkukaudesta toiminut ylivoimakin on hyytynyt aivan täysin ja viimeisin Sharks-peli oli tästä karmea esimerkki.

  Vielä pari vuotta sitten tuota tehottomuutta pystyi katsomaan läpi sormien koska Rangers saattoi voittaa illasta toiseen tekemällä vain 1-2 maalia kiitos tuhdin puolustuksen ja satavarman maalivahtipelin mutta viime ja etenkin tällä kaudella myös tuo paketti on natissut liitoksissaan. Perusvarmat oman alueen taistelijat (nojoo) Girardit ja Kleinit ovat vaihtuneet Shattenkirkin ja DeAngelon kaltaisiin kundeihin jotka pistävät kyllä kiekkoa aktiivisemmin eteenpäin mutta omassa päässä ongelmia on vielä enemmän kuin noilla edeltäjillä ja Linday Ruffilla on edessä vielä monta unetonta yötä ennenkuin tuo paketti saadaan jotenkin riskittömämmäksi. Tähän päälle vielä se että Lundqvistin alkukausi on ollut siitä yhdestä nollapelistä huolimatta yhtä epätasaista suorittamista kuin muullakin joukkueella. Tulee maaleja joita 2-3 vuoden takainen Henrik ei olisi päästänyt edes unissaan ja kaikesta kehonkielestä näkee että tyynen pinnan alla myrskyää tosissaan. Häviöiden pitääkin kismittää mutta jotenkin aistii sen että sen sijaan että ukko sisuuntuisi noista entiseen tapaan, taistelutahdon tilalle on hiipinyt totaalista turhautumista eikä hommaa auta varmasti se että pelin eka maali menee lähes järkiään omiin ja vieläpä ensiminuuteilla.

  Noh, tulipahan vähän purettua näitä alkukauden patoutumia vaikka kaikki mainittu on varmasti jokaiselle NYR-fanille itsestäänselvää. Tilanne on melkoisessa umpisolmussa ja joukkueen henkistä kanttia mittaillaan nyt tosissaan. Pientä välähdyksiä ryhdistäytymisestä nähdään melkein joka pelissä mutta sitten tapahtuukin jotain karmeaa omalla alueella tai hyökkäyspäässä kiekkoa vedetään vain plekseihin ja yhtäkkiä huomataan että jahas, 60min täynnä ja taas tulikin turpaan. Vigneault on tehnyt mielestäni hyvää työtä tähän asti mutta puseroon hiipii jo vähän fiilis että näinköhän ukon taikatemput on nähty ja olisiko kenties jo aika ravistella valmennusosastoa. Heikompia putkia on mahtunut aiempiinkin kausiin mutta nyt eletään jo niitä kriittisiä hetkiä että kelkan on pakko kääntyä jo ihan pisteidenkin takia. Kollektiivinen flegmaattisuus on pakko ravistella pois ja henkinen lukko aukaista mutta tällä hetkellä se tuntuu melkein ylivoimaiselta.

  Eipä se auta kuin uskoa että tuska alkaisi pikkuhiljaa helpottamaan ja homma toimimaan mutta saa nähdä kauanko sitä vielä odotellaan tällä kokoonpanolla ja valmennustiimillä ennenkuin kärsivällisyys loppuu. Olen edelleen sitä mieltä että tuossa rosterissa on potentiaalia paljon, paljon enempään mutta jotain pitäisi nyt tapahtua että ukot saadaan heräteltyä horroksistaan. Voihan se olla että joukkue nappaa tästä sellaisen viiden-seitsemän pelin voittoputken ja alkukauden ankeudet huuhtoutuvat samantien mielestä mutta juuri nyt sellaista taistelutahtoa ei tunnu löytyvän. Elämme vaikeita, kriittisiä ja eriskummallisia aikoja NYR-leirissä. Saa nähdä mitä seuraavina viikkoina tapahtuu.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2017 klo 13.25
 17. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Onko tämä näitä Brookseja? Mies toki antoi vaihtokappalemahdollisuutena myös Zuccarellon. Galchenyuk pelaa ilmeisesti (alaketjujen) laidalla tällä hetkellä, koska ei sentterinä ole vakuuttanut... Ei kuulosta juuri siltä mitä tarvittaisiin. Saapa nähdä, kyllä varmaan jotain ratkaisua mietitään, jos tulokset pysyy nähdyn kaltaisina. Kunhan ei ihan lapasesta lähtisi.

  Lainaus:
  Lainasin nyt vaikka tätä, vaikka Lundqvistia käsitellään muissakin. Nyt on tosiaan vähän niin, että kun joukkue on ollut menneinä vuosina heikommalla vaihteella, Lundqvist on ollut apuna takana omalla pelillään. Nyt kun Lundqvist on heikommalla vaihteella, ei joukkue auta yhtään, vaan tekee sen yhden maalin, jolla ei pelejä voiteta.

  Pitääköhän juuri palkattu Lindy Ruff muidenkin valmentajien pestejä elossa pidempään. Seura tuskin haluaisi heti miestä heitää ulos, ellei ole aikeissa nostaa ykköseksi, ja uusi valmentaja varmaan toisi omat apulaisetkin.

  Itse muuten tykkään tästä Desharnaisista, miljoonalla kyllä todella hyvää tekemistä ja vielä se sentterismies kyseessä

  Pavelecin olisi tosiaan tarkoitus aloittaa huomenna maalilla.

  DeAngelo lähetettiin AHL:ään ja varmaan Cracknell seuraa perässä, jos selvittää waiverit. Ylempänä mainittu Boo Nieves nostettiin siis NHL:n puolelle.
   
 18. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Samaa mieltä, että Lunkan niskaan tätä on turha kaataa, maalinteko tässä nyt eniten kiikastaa. Lunkka on kuitenkin ollut paljon parempi kuin viime kaudella heikoimmillaan. Silloin taisteltiin silti usein pelien voitoista, kun oma hyökkäys toimi, mutta nyt hävitään heti rumasti, jos Lunkka ei ole godmodessa.
   
 19. BlueRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Noniin vuorossa elintärkeä matsi kojootteja vastaan! Pavelec tosiaan aloitti tolppien välissä ja Nieves nelosen keskellä. Nashillä 1000 ottelun merkkipaalu ja Staalilla 700 matsia täyteen.


  Ensimmäisen erän ensimmäinen tekopaikka saatiin kun Hayes nousi väkevästi laidasta maalille ja Hilliltä tippui maukas ripari jota ei saatu kauhottua sisään. Noin minuutti tästä kun Grabsy pääsi haastamaan jalalla Schennin ja pääsi puolittain läpi ja saikin vedon aikaiseksi. Jälkitilanteesta Nieves sai aivan huippupaikan, mutta ei saanut rystyltä nostettua patjan yli.
  7.55 ajassa Kreider voitti kaksitaiston Stepania vastaan viivojen välissä josta kiekko Ziballelle joka laittoi vauhtiin Zuccarellolle laitaan. Tämä löysi upealla syötöllä selän takaa maalille hiipineen Kreiderin ja peli 1-0! Ai että mikä passi..

  Toinen maali tulikin kuin varkain. McDonagh avasi keskialueelle Buchnevichille joka sutaisi B-pisteeltä pakin jaloista kiekon vain maalia kohti kiekko onnekkaasti reppuun! Tämä olisi kyllä Hillin pitänyt torjua mutta otetaan mielellään. Syöttöpinna myös Nievesille. 17 minuuttia oli pelattu kun saatiin vielä ylivoima, mutta eipä saatu peliä edes kunnolla rauhoitettua hyökkäyspäähän. Tämän jälkeen Domi pääsi vielä karkuun yksin mutta veto taisi mennä suoraan ohi. Samaan vaihtoon Domi oli päästä vielä uudestaan läpi mutta Holden kerkesi nipinnapin häiritsemään sen verran että kaveri ajoi vain maalin sisään.


  Toisen erän alkuun saatiin hyvä tekopaikka kun Ziba löysi hyvällä poikittaissyötöllä McDonaghin maalin edestä mutta kapu ei saanut viimeisteltyä. Viiden minuutin pelin jälkeen Arizona saa paineen Rangers päätyyn, McDonaghilla on jo kiekko lavassa mutta purku on liian löysä ja kiekko heitetään maalin eteen josta Duclair neppaa kiekon maaliin.
  Vain hetki tästä ja päästään heti Coyotes päätyyn. Nieves saa kiekon pelattua keskelle Grabnerille joka vie hienosti sivuun ja kuittaa nopeasti äskeisen. Hyvä suoritus molemmilta.
  13 minuuttia pelattu kun Skjei nousee vauhdilla keskustaan ja antaa hyvän passin Hayesille poikittain mutta Hill kestää.

  Puoli minuuttia tästä kun heitetään kiekkoa päätyyn Hill lähtee avaamaan peliä, mutta syöttää suoraan Nievesin lapaan joka jatkaa ykkösellä Buchnevichtsille joka ohjaa ensin ohi mutta kiertää maalin ja pistää mustan maaliin. Nievesille jo kolmas syöttö! Nyt näyttää peli hyvälle! Pian Shattenkirk avaa Grabmerin läpi mutta yllättäen tämä ampuu maalista ohi. Kaikki kuitenkin odottivat vetoa logoon. Tilanteen jälkeen Shatty huitoo Duclairia naamaan neljän minuutin edestä.


  Kolmas erä alkoikin alivoimalla joka selvitettiin melko helposti. Shattenkirk otti kuitenkin heti perään uuden jäähyn kun meni lyömään Cousinsia tämän taklattua Nievesiä aition edessä. Keller pääsi tästä nopeasti kuittaamaan kun koitti syöttää takatolpalle, mutta kiekko kimposi Rangers pakista suoraan miehelle takaisin ja tyhjä rysä edessä. Tästä hetki ja omissa oli soida taas kun Coyotes rakensi hienon kuvion mutta onneksi Skjei ehti mailoineen pelastaa tämän. Seuraavaksi olikin meidän ylivoiman vuoro päästä kokeilemaan kun Zuccarello kampattiin puolustusalueella. Tämä yv saatiin tuhlattua taas lahjakkaasti, yksi laukaus Milleriltä. Vajaa 13 minuuttia kun oli erää pelattu Domi pääsi ampumaan huippu paikalta ja Pavelec otti aivan jäätävän torjunnan. 4 minuuttia jäljellä kun Cousins ajoi vähän myöhässä Desharnaisin jonka jälkeen Kreider ja Demers tappeli. Vähän laimea mylly, niukka pistevoitto Kreiderille :D

  Hetki tästä ja Miller oli yllättää Hillin, mutta vihainen ranne suorasta luistelusta tolppaan. Grabner otti lopussa vielä hyvän syötön katkon viivassa ja karkasi neppaamaan tyhjiin ja peli pakettiin 5-2!


  Todella tärkeä voitto itseluottamuksen kannalta.

  Pavelec oli kyllä mies paikallaan tänään ja muutenkin oma pää toimi ihan hyvin.

  Ylivoimassa paljon petrattavaa varsinkin kiekon sisääntuonti tuottaa suuria vaikeuksia.
  Nieves istui hyvin nelosen keskelle.


  Toki vaikka “vaan” Arizona oli vastassa niin tällä pelillä tunnelin päässä saattaa näkyä jopa hieman valoa.
   
 20. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  No siinä yläpuolella tulikin mukava kooste ottelusta. Matsi tosiaan meni hyvin ja Arizona oli aikamoinen vastaantulija. Luvalla sanoen jopa heikko ja maalivahtinsa teki vielä kriittisiä virheitä vieden loputkin pelihaluista. Muutenkin melko kuritonta menoa heillä, Rangersin avausmaalissa esim. ensin Stepan menettää keskialueella ja sitten ei jaksa pitää maalille edestään yksin purjehtivaa Kreideriä yhtään. Paljon on töitä sielläkin näköjään. Mutta tämä lopputulos kelpasi Rangersille varmasti tähän saumaan.

  Ja mitä hemmettiä, Boo Nieveshän oli aivan kurko nelosen sentterinä. Tuskin tulee aivan heti takaisin alas lähtemään tällä pelillä. Katsojatkin jo "Boo"asivat miehelle. Mies tuntui olevan heti ihan eri formulasta kuin edelliset nelssonin kokeiljat. Liikettä riitti ja kokoakin löytyi. Sekä tarvittavat kädet. Pidin näkemästäni ja kolmen syöttöpisteen matsi vain kruunaa miehen illan. Mies on muuten tehnyt kolme pistettä myös AHL:ssä seitsemään matsiin.

  Seuraavaksi sitten lauantaina Montreal ja kenties 100% keskittynyt Lundqvist jälleen.
   
 21. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Paras heitto tuosta voitosta tuli joltain fanilta: "Coyotes were the fat girl in the bar the Rangers needed tonight to feel good about themselves."

  Kyllä voitto toi helpotusta ja oli mukava että maalejakin syntyi mutta olihan tuo totuuden nimessä Coyotesilta joka osa-alueella melko ala-arvoista suorittamista kuten ylempänäkin jo todettiin. Noh, voitto kuin voitto ja elintärkeät pisteet kotiin. Stepanin paluumehustelu pisti palan kurkkuun ja ukko totesi pelin jälkeen että puoli matsia meni siinä kun koitti saada itsensä takaisin kasaan.

  Nelosketjulta todella ryhdikäs esiintyminen ja toivotaan että Nievesistä saataisiin sentteriosastolle pysyvä ratkaisu niin tuo ketjulotto voisi rauhoittua edes hetkeksi. Tuskin kaverilta voi joka peliin tuota kolmea pistettä odottaa mutta kaksi pinnaa per peli lienee realistinen oletusarvo.

  Seuraavaksi vastassa sitten vielä epätoivoisemmassa tilanteessa oleva Habs. Ei muuta kuin pusketaan tuo jengi rotkon reunalta lopullisesti alas.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2017 klo 12.47
 22. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Paskamedia™ kehtaa klikkihuorata että Lunqvist alennettu kakkos maalivahdiksi.

  Eihän Lunkin otteet sitä ole ollut mitä pitäs mutta eipä se ole ainut syy joukkueen konttaamiseen.

  Luulisi pisteet Habsista tulevan, sen verran on ruuti ollut märkää heillä eikä Price ole ollut alkukaudesta sellainen muuri mihin on totuttu.
   
 23. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Olihan taas peli. Eka erä telineissä, ja hyvä kiri kaatui sitten nukahduksiin 2-3 kavennuksen ja 4-4 tasoituksen jälkeen. Ei näistä hyvistä kireistä paljoa kostu, kun lopulta aina sössitään. Paljon parjaamani Nash oli huikea ja otti joukkueen reppuselkäänsä ekan erän jälkeen. Puolustuksessa Staal, Shattenkirk ja Smith aivan kuutamolla.
   
 24. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Erikoinen ottelu kyllä kaikkinensa taas. En tiedä montako muistutusta Rangers tarvitsee vielä tällä kaudella että peleihin on pakko tulla paremmalla asenteella heti alusta alkaen ja tässä tapauksessa ensimmäinen erä oli suoraansanoen kauden kehnointa kiekkoa ja peli hävittiin käytännössä jo siinä hyvästä loppukiristä huolimatta. Omassa päässä koomailu kostautui karusti ja Shattenkirkiltä melko katastrofaalista suorittamista etenkin loppusuoralla.

  Ei Rangers tee näillä otteilla elämästä itselleen tai faneille helppoa kun yhtä tunteiden vuoristorataa mennään pelistä toiseen. Homma ei ainakaan helpotu kun seuraavaksi vastaan tulevat melkoisen kuumat Golden Knights ja Lightning. Pray for AV.
   
 25. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Rangersin pitäisi kaikki jäljellä olevat kymmenen ottelun sarjat hoitaa 6-3-1 tahdilla, kuka uskoo, että se vielä tapahtuu? Viime peleissä ei ole kuitenkaan näkynyt mitään sellaista joka vihjaisi suuren käänteen olevan tulossa ja sen pitäisi tapahtua kokolailla heti, jotteivat playoffit olisi mennyttä jo lokakuun alussa.

  Huonot otteluiden alut ovat vaivanneet Rangersia jo muutaman vuoden niinkuin myös sekoava puolustus. Niin hyvä kuin AV parhaimmillaan olikin niin ehkä ne eväät tämän kääntämiseksi on syöty.

  Kuka olisi muuten uskonut, että Lindy Ruff, jonka joukkueilla on vuosia ollut valtavia vaikeuksia puolustuksessa, ei olekaan oikea mies korjaamaan puolustusta? Tietysti jos palkkauksia tekisi jollain muulla prioriteetilla kuin sillä, että on AV:n ja Arnielin vanha kaveri niin voisi saadakin jotain muuta kuin samaa vanhaa? Kun valmennus lopulta vaihtuu niin kaikkien kolmen on lähdettävä, jotta muutos on todellinen.

  PS. Mitä Buchnevichin pitää tehdä, että saa ansaitsemansa minuutit? Ensin Rangersin ainoa toimiva kenttä (KZB) hajotettiin niin, että Buch joutui neloseen. Sitten se pelasi siellä ilman sentteriä muutaman ottelun jämäminuuteilla, sai yhdeksi eräksi mennä Ziban ja Nashin kenttään (tietysti syötti heti Ziban maalin ja järjesteli muutaman muunkin tilanteen) ja sit taas neloseen. Tosta tilastoa tueksi, jos ei halua uskoa silmiään Twitter