Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana stiflat, 18.06.2017 klo 22.47.

 1. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Taisi olla tässä pelissä muistaakseni tuo Panarinin maali missä Pikku-D katseli lähietäisyydeltä kun oma äijä pistää maalin edestä sisään ja ehkä siellä on muutenkin ratkaisut olleet vähän sellaisia... no ei kovinkaan peliä edistäviä. Itseäni ihmetytti myös se miksi äijää roikotettiin ylivoimassa alkukaudesta pelistä toiseen samalla kun mielestäni huomattavasti vaarallisempi ja luovempi pelintekijä Hayes istui penkillä. Ehkä siinä koitettiin pistää väkisillä Desharnaisia vähän liian isoihin saappaisiin. Toivotaan että hommat nyt loksahtaisivat siihen malliin että äijästä saataisiin se vakituinen 3. tai 4. ketjun sentteri. Enempää lienee turha vaatia.
   
 2. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Nythän tästä lähti oikein voittoputki päälle, ja kausi alkaa tavallaan nollasta, kun ollaan noin poff- viivalla. Rehellisyyden nimissä sanottava, että siinä missä alkukaudesta oli vähän huonoa tuuriakin, kun tiukat pelit valui aina käsistä, niin onhan tässä viime peleissä sitten ollut taas hyvääkin tuuria. Toivottavasti otteet jatkuu nyt hyvinä.

  Muutama pelaaja nostanut huomattavasti tasoaan alkukaudesta. Ziba, Miller, Kreider(loistavaa maskityöskentelyä), Nash(vaikka ei uppoa), Grabner(on se spurtti vaan kova) ja Shattenkirk. Shatty on toki omissa lapanen, mutta eipä häntä luudaksi hankittukaan. Ziba oli tehokas jo alkukaudesta, mutta sentteripeli on nyt selvästi parempaa.
   
 3. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Sieltä se voitto taas kaavittiin ja tällä kertaa loukkaantumisten runnomasta Bruinsista. Viides putkeen mutta eipä tälläkään kertaa ollut kyseessä mikään dominanssi vaan hengitys tasaantui vasta kun Nash sai lyötyä kiekon tyhjiin loppumetreillä. Vaikka pisteitä ropisee niin tiukkoja pelejähän nämä ovat olleet melkein järjestään. Ilman Lundqvistin huippuotteita tämäkin olisi voinut kääntyä Bruinsille melko äkkiä. Omassa päässä taas melkoista koomailua josta pahimpana esimerkkinä tuo Bergeronin maali.

  Zibanejad & Buchnevich-akselin peliä on ollut hieno seurata viimeisten viikkojen aikana. Kundien otteissa on sellaista röyhkeyttä, päättäväisyyttä ja suoraviivaisuutta mitä on viime vuosina tullut kaivattua Rangersin hyökkäyksestä. Kaksikko on ponnistanut kuin vaivihkaa sellaisiksi isoiksi pelaajiksi (toki vähän yliampuva statementti parin hyvän viikon perusteella) jotka ottavat roolia kun tilanne sitä vaatii eikä flegmaattisuudesta ole tietoakaan. Käytännössä siis tekevät juuri sitä hommaa mitä Kreideriltä, Milleriltä ja Hayesiltakin on odoteltu tässä muutaman vuoden ajan mutta se viimeinen steppi on jäänyt ottamatta. Ensinmainittu on toki tehnyt hyvää duunia tämä tehokaksikon rinnalla. Kyllähän se nakuttelu varmasti tästä tasaantuu mutta mukava nähdä tällaisia jätkiä Rangersin paidassa. Ei hierota liikaa vaan kiekkoa maalille ja siitä sisään. Säättänä.
   
 4. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Nyt näyttää maalin pelit kääntyvät Rangersille, kun alkukaudesta tuli maalilla parilla takkiin. AV:n potkut varmaankin on peruttu voittoputken myötä.
   
 5. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Toi Buchnevichin maali oli vihdoin sitä mitä olen odottanut mieheltä, ottaa enemmän itse vastuuta, niin nähdään mihin miehestä on. Chara oli kyllä luokattoman hidas Buchin kiertäessä miehen, mutta kaiketi Charan ulottuvuus kompensoi tätä. Ja hieno etunurkkanosto oli kyllä lopulta. Miehen jäykät ilmeet ovat kyllä tulleet jo tavaramerkiksi.

  Mitä sitten tosiaan tuossa Bostonin vastaiskumaalissa tapahtui, en halua edes uudestaan katsoa. Puolustajia siellä ei ainakaan ollut missään. Tai no Holden pelasi poikittaissyötön pois lopulta ja kun veto epäonnistui, oli kaaoksen loppuhuipennus valmis.

  Mutta hieno voitto jälleen, kelpaa totisesti nähdyn kauden aloituksen jälkeen.

  Ainoa mikä huolestuttaa on tuo Smithin healthy scratchinä oleminen, pitäisi saada dollarit käyttöön.
   
 6. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Nostetaas vähän. Voittoputkesta palattiin kahden peräkkäisen vierastappion myötä arkeen, mutta Ottawa kaatui sitten komeasti kotona 3-0. Peli on juuri tällä hetkellä melko hyvissä uomissa, ja nuo molemmat tappiopelit olivat täysin voitettavissa, mutta nyt kääntyivät vastustajalle. Columbus kyllä vei jälkimmäistä tappiopeliä vahvasti loppua kohden. Lisäksi voittoputkessa oli elementtejä, jotka eivät vaan voi toistua noin säännöllisesti kovin pitkään. Esimerkiksi useammassa ottelussa ylivoima toimi kuin unelma juuri silloin, kun sitä eniten tarvittiin. Niinpä tämä tappioilla "korjattu" kuntopuntari kertookin enemmän joukkueen viime aikojen vireestä. Kyllä tällä pelillä pisteitä tulee jatkossakin, mutta jatkuvasti tässä nyt taiteillaan viivalla veitsi kurkulla. Tappioputkiin ei ole juurikaan varaa.
   
 7. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Näinpä. On tässä tullut jo vähän pohdiskelua että mitä jos Zibanejad tai Hayes sattuisi loukkaantumaan kun tuo sentteriosasto on muutenkin niiiiin kapea. Sieltä täältä kuiskitaan Rangersin edelleen etsivän vahvistusta sentteriosastolle eikä ihme.
   
 8. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Kolmas voitto putkeen Detroitia vastaan, ja taas vakuuttavan esityksen jälkeen, vaikka jatkoille venyikin. Toinen erä oli yksi kauden parhaita, ja AAA-luokan maalipaikkoja syntyi solkenaan. Vain Howardin godmode piti pelin tasoissa, ja välillä oli tuuriakin miehellä, kun vedot napsui hartioihin. Smithin hölmöt jäähyt ja heikko viimeistely ainoat miinukset illasta. Nyt sitten taidetaan olla ihan "aidosti" viivan päällä, eli myös pistekeskiarvo riittää kahdeksan sakkiin. Näyttää taas vahvasti siltä, että wild cardit jaetaan Metrosta.
   
 9. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Mitenhän pitkään kungen jaksaa tuolla tasolla. Ilman huippuotteita olisi Detroit vienyt pisteet mennessään. Menneillä kausilla heikko jakso on sijoittunut juuri joulu-/tammikuuhun.
   
 10. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  No niinhän siinä sitten kävi että Zibanejad sai aivotärähdyksen Red Wingsiä vastaan. Ei ollut ilmeisesti oireillut vielä heti tuon jälkeen joten pelasi vielä Canucks-pelin kunnes meni lekurien juttusille ja diagnoosi tehtiin. Paluusta ei tietoa. Tuli kyllä kaikinpuolin pahaan rakoon, koko Suomen Mika pelannut Kreiderin ja Buchnevichin kanssa todella ärhäkkäästi pari viime viikkoa ja Rangersin marraskuu oli muutenkin loistava synkän lokakuun jälkeen.

  Lokakuu: 3 voittoa, 9 tappiota
  Marraskuu: 10 voittoa, 3 tappiota

  Alkavalle viikolle mahtuu vieläpä kolme todella tärkeää matsia Pensiä, Capsia ja Devilsiä vastaan. Tiukka vääntöä luvassa.
   
 11. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joo, näistä on pakko raapia pisteitä vähintään 4-6, koska ovat juuri niitä pahimpia kilpailijoita. Jotenkin tuntuu, että varsinkaan Devilsiä ei saa päästää karkuun, sillä Pens ja Caps voivat äityä vielä kovaankin lentoon.

  Joo, harmi tuo Ziba, peli on alkanut käydä jo vähän kuin ykkössentteriltä sopii odottaa. Plusmiinustilasto kyllä vähän tylyä luettavaa, mutta sehän nyt ei ole koskaan yhden miehen tilasto kuitenkaan.
   
 12. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
  Joukkue kävi sitten viikonloppuna treenaamassa Winter Classicia varten Central Parkin Lasker Rinkillä. Hetken aikaa katselin facebook livessä lähetystä ja näytti olevan kyllä hienosti järjestetty tapahtuma. Skjei, Hayes ja Vesey matkustivat täysissä varusteissa metrolla pelipaikalle. Pelaajat nauttivat ainakin ja faneja oli saapunut paikalle melko paljon.

  Mitä mieltä ollaan muuten Winter Classic-peliasusta? https://www.nhl.com/rangers/fans/winter-classic-jersey

  Itse tykkään, samaa vanhaa tyyliä kunnioitetaan, erityisesti uusi kirkas väritys on omaan mieleen.
   
 13. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Onhan nuo ihan hienot erikoisotteluun. Minusta kuitenkin nykyiset kotipaidat paremman väriset, joten pysyvää muutosta en halua.
   
 14. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:

  Näköjään tullut tuo pistetavoite laadittua 3 pisteen säännöllä, mutta ei kukaan ihmetellyt kovaa tavoitetta ;) Korjataan nyt, että 2-4 pistettä noista vähintään raavittava, ja nythän tuo minimi tuli täyteen, kun taisteltiin vierasvoitto Penguinseilta.
   
 15. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Ziban loukkaantumisen jälkeen peli on ollut odotetusti vähän hakemista kun palettia pistettiin uusiksi ja tälläkin hetkellä pisteitä raavitaan kasaan melkoisella sinnittelyllä. Ok, parissa pelissä maaleja on ropissut yllättävänkin paljon vastustajan verkkoon mutta kyllä joukkue ykkössentteriään kaipaa ja etenkin herrat Buchnevich ja Kreider jotka ovat olleet näkymättömissä viime pelit. Toivotaan että Zibanejad pääsisi takaisin kehiin mahdollisimman pian, jäällä on kuulemma ollut jo mutta paluusta ei ole vielä vissiin tietoa.

  Yön peli Dallasia vastaan oli melkoista tervanjuontia ja yksi piste tuosta tuntuu melkein lottovoitolta sillä niin totaalisen purjeissa Rangers oli kolmatta erää lukuunottamatta. Pavelec piti lukemat suotuisina ja on kahdessa viime pelissään torjunut yhteensä yli 80 kertaa. Talbotin ja Raannan ajat tulevat mieleen eli vaikka Rangersin mv-peli onkin kuulemma aina täysin Lundqvistin varassa, varalle löytyy silti pätevä jätkä.

  Rangersin ainokaisen "iski" Nash joka tuntuu olevan kaikkien kiekkojumalien kirouksen alaisena tällä kaudella. Aiemminkin sanoin että ukko näyttää nyt pirteämmältä ja vaarallisemmalta kuin vuosiin mutta tehot tuntuvat olevan niin pirun tiukassa että ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Noh jospa ne padot aukeaisivat sitten keväällä kerrankin.
   
 16. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Hyviä uutisia Rangers-faneille ja yksi joululahja jo etukäteen: Zibanejad on pelikunnossa ja hyppää kaukaloon Ducksia vastaan jo ensi yönä ellei mitään hälyyttävä ehdi tapahtua ennen kiekon tippumista jäähän. Mika palaa odotetusti Kreiderin ja Buchin keskelle, Desharnais neloseen ja Boo Nieves poppareille.

  Rangers are getting Mika Zibanejad back | New York Post
   
 17. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Kovaa on taistelu pudotuspelipaikoista Metrossa. Viime yönäkin taisi kaikki kisaajat kerätä pisteitä, vaikka oli keskinäisiäkin pari kappaletta. No, Habs jäi pisteittä, mutta alkavat tippua junasta jo muutenkin. On tää hienoa, mutta myös raastavaa, kun poff-viiva ei loittone, vaikka peli käy. Eipähän oo turhia pelejä. Rangersilla ollut todella kotipelipainotteinen alkukausi, joten vierasturneiden on nyt sujuttava, tai käy kylmät. Rangers ollut viime vuosina kova vierasjoukkue, mutta vuodethan eivät veljeksiä. Pelitapa kyllä sopii vieraspelaamiseen hyvin.

  Ei tullut yön peliä katsottua, mutta arvokas voitto Capseista rankkareilla varsinaisen päätyttyä maalittomaan. Ziba ratkaisi ja Pavelec piti nollan.

  E: Niin ja Habshan ei tietysti Metrosta, mutta samoista paikoista kisaa kuitenkin.
   
 18. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Tiukan ja maistuvan Caps-voiton jälkeen Nykistä kantautuu ankeita uutisia sillä Chris Kreiderin oikeasta kädestä on löytynyt veritulppa. Ihmettelinkin ekan erän jälkeen että mihin äijä oli kokoonpanosta hävinnyt mutta eipä olisi arvannut että näin karusta jutusta on kyse. Noh, ukko hoitoon ja pikaista paranemista. Parhaimmassa tapauksessakin puhutaan kuulemma 1,5-2 kuukauden toipumisesta mutta voihan tuo mennä pidemmällekin kevääseen. Toivottavasti Kreider saadaan kuntoon.

  Rangers’ Chris Kreider has alarming blood clot | New York Post

  Kreiderin paikan ottaa Vinni Lettieri joka tekee NHL-debyyttinsä Red Wingsiä vastaan.
   
 19. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Lettierille heti maali, kun laittoi Rangersin 2-1 johtoon kolmannessa erässä. Lopulta tappio rankuilla kuitenkin. Voittoa olisi kaivattu, jokainen piste nyt tärkeä, mutta onneksi edes 1 piste jäi laariin. Toivottavasti Kreider toipuu täysin tulpastaan, ja saadaan kehiin vielä tällä kaudella, mutta nuo ovat niin vakavia juttuja, että urheilu jo ihan toissijaista. No niin, seuraavaksi sitten ulkoilemaan, toivottavasti sataa vähemmän lunta kuin U20 kisojen ulkoilmapelissä. Alkoi jo vähän tympiä koko homma viime yönä, ei lumikasassa kuulu pelata huippukiekkoa, vaikka pieni tunnelmasade vielä menetteleekin.
   
 20. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Karulla tavalla näkyy kovempia joukkueita vastaan hyökkäyksestä ykkösketjun puuttuminen. Viime yön matsin Chicago sai käännettyä pitkälti hyökkäyksen supertähtien ansiosta, joita Rangersilla ei ole. Ville Niemisen sanoin Rangersilla on kakkosketju, kaksi kolmosketjua ja nelosketju. Tuleva vieraspelikiertue näyttänee suunnan, onko Rangersista edes villikorttikierrokselle. Pahalta näyttää, jos sama vieraspelitahti jatkuu kuin aiemmin.
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2018 klo 14.37
 21. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Jahas, alkuvuosi pidetty täällä päässä hiukan lomaa NHL:stä ja nyt paluu otteluiden seuraan. Luin että Rangers katkaisi häviöputkensa sopivasti ja odottelin jotain kiivasta takaa-ajoasemaa playoffpaikasta. No wild card-paikassa joukkue oli (ja on yhä) kuitenkin kiinni, joten ei kai ne muutkaan olleet kovin hyvin pelanneet. Muutama mielenkiintoinen matsi meni sivu suun, mutta kohti tulevaa nyt vain.

  Buffalo oli vastassa jo toistamiseen tällä vuodella ja mukavasti kaksi pistettä jäi jälleen Rangersille, kun Nash kahdella maalillaan, sekä Miller että Buchnevich yksillä takasivat tiukan voiton. Tai oikeastaan isoin kiittäminen on Lundqvistia, joka koppasi aikamoisen gamesaverin maskin takaa kaksi sekuntia ennen loppua. Buffalo oli kyllä etenkin ylivoimillaan aika aseeton ja välillä ihmettelin voiko NHL-joukkueen peli näyttää tuollaiselta räiskimiseltä. Jos ei Ristolaisen kautta pelattu, tuntui ettei mitään saatu siellä aikaan. Ja Ristolaisellakin se rannari maalille se yleisin toive. Lopussa saivat kuitenkin nättejä sommitelmia ilman veskaa. Saipa myös jopa heidän puolustajansa Justin Falk (joka käväisi Rangersissakin muinoin) uran kolmannen maalinsa. Edeltävä maalinsa kun syntyi ties milloin (100 peliä sitten keväällä 2015).

  Mutta se heistä, mitäs Rangersista.

  Buchnevichista sanotaan, että olisi joukkueen taitavin peluri, mutta itse muistan miehen juurikin tämänkaltaisista maaleista. Läheltä tyhjiin. Noo, kaikki lasketaan toki.

  Nash näytti oikeinkin pirteältä ja halusi selvästi maalejaan, ilmeisesti alla kuitenkin kuiva kausi, joka hiukan jopa yllätti nyt nähtynä. Nyt kuitenkin kaksi kertaa kaksi kaappia viime peleissä. Larry Brooks jo suunnittelee miehen treidausta takarajalla... vähän vaikeaa toki ilman halukkuutta.

  Trade deadlinesta puhe, niin Michael Grabner johtaa selvästi joukkueen maalipörssiä 20 osumallaan. Miestä ei kuitenkaan ilmeisesti pakoteta päättämään jatkostaan Rangersissa ennen kesää (toisin kuin Satherin aikakauden vapaaksi tuleet halutut pelurit). Ilmeinen palkkapussin kasvatus on kyllä miehellä edessä. 20+4 tehoillaan on siinä peluri josta tykkään. Ja taaskin vailla ylivoimamaaleja. Ainoastaan mahdollisissa Play Offeissa pitäisi sitten ne paikat käyttää paremmin kuin viime kerralla. 3y/$10M ja 4y/$14M -sopimuksia huhuiltu ilmoille. Mies on ilmeisen hyvää pataa valmennuksen kanssa edellisistä joukkueistaan ja tuli tämän takia hiukan huokeammalla muinoin joukkueeseen.

  Harmillinen tuo Kreiderin veritulppa, noiden kanssa ei kyllä kannata pelleillä. Pikaisia paranemisia. Joukkue saattaa kaavailla ennen siirtorajaa jotain peluria miehen paikkaajaksi, koska runkosarja taitaa olla mieheltä taputeltu ja ehkäpä jopa koko kausi. Eipä noista kyllä tarkalleen voi sanoa etukäteen. Kreider tarvitsee leikkauksen ja 2-3 kk mennee paranemiseen ainakin.

  Lias Andersson heitti tosiaan hopeamitalinsa katsomoon (hetkellisesti) U20-kisoissa, siinä sitä voittamisen halua tuleviin joukkueisiin, prkl.

  Tästä alkaa joukkueella länsirannikon kiertue, joka alkaa lauantaina mukavasti päiväpelillä Coloradoa vastaan kello 22:00 Suomen aikaa. Siitä vaan siis jokainen seuraamaan. Sitten onkin LA, Anaheim ja SJ vastassa ei-niin-mukavaan aikaan suomalaisille. Pelit loppuvatkin sitten tähän hetkellisesti ja edessä on All Star-viikonloppu, johon pääsi joukkueesta mukaan Henrik Lundqvist.

  Hayes ja Staal poissa kokoonpanosta loukkaantuneina (Kreiderin lisäksi). Länsirannikolle otettaneen mukaan vielä ylös AHL:sta joku. Nyt joukkueessa jo Lettieri, Carey ja Holland hyökkäyksessä ja pakeista Kampfer.

  Shattenkirk pelasi muuten Buffaloa vastaan pakeista vähiten, eikä miehen alkutaipale muutenkaan ole mennyt aivan Vigneaultin toiveiden mukaisesti. Mm. joukkueen synkin -14 teholukema.

  Lauantaina siis vastassa Colorado, joka on tulikuumassa kahdeksan ottelun voittoputkessa ja on lännessä samoissa pistemäärissä Rangersin kanssa.

  Loppuun vielä osui silmiin hauska somepätkä, kun Rod Gilbert meni yllätystervehtimään faniaan katsomossa.

  Rod Gilbert Twitterissä: "That's me surprising a Ranger fan wearing #7 in Las Vegas. Go @NYRangers!… "
   
 22. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Nämä maaliryppäät ovat tulleet Nashille varmasti melkoisina helpotuksina, taisi olla alla lähes kymmenen peliä vailla maalin maalia. Samassa ketjussa taidettiin aiemminkin ihmetellä että on se kumma kun ukko näyttää energisemmältä ja vaarallisemmalta kuin vuosiin mutta näennäinen dominointi ei realisoidu mitenkään tehotilaistoissa. Jospa se ketsuppipurkki olisi nyt auki ja tulosta tulisi hieman tasaisemmin. Ei kyllä käy kateeksi niitä tahoja joiden pitää päättää mitä Nashin kanssa tehdään seuraavan puolen vuoden aikana. Eriskummallinen kausi kaiken kaikkiaan.

  Tuosta Anderssonin tempauksesta... vaikka temppu herättikin ihan ansaitustikin huvitusta ympäri sosiaalista mediaa, meikäläinen oli vain ja ainoastaan tyytyväinen. Lätkässä ei pidä pelata mistään muusta kuin voitosta ja kun takkiin tulee kovassa paikassa, silloin pitääkin vituttaa niin ettei veri kierrä. Viime keväänä meinasin repiä itseltäni naaman irti kun NYR oli juuri hävinnyt ratkaisevan matsin Senatorsia vastaan ja yksi joukkueen oletetuista johtajista eli Derek Stepan hymyilee kättelyssä muina miehinä vaikka kausi on juuri päättynyt raastavalla tavalla. En meinaa että äijän olisi pitänyt nakella kamoja katsomoon mutta ei voi noin iso tappio pistää hymyilemään millään tavalla. Rangersin asenne on ollut viime kausina muutenkin vähän lepsu joten joukkueen oletetut johtajat eivät vain voi käyttäytyä noin. Otan joukkueeseen sata kertaa mielummin Anderssonin kaltaisen äksyilijän kuin Stepanin myhäilyt. Ukothan vaihtuivat periaatteessa päittäin kun Anderson poimittiin Stepanista saadulla draft pickilla.
   
 23. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
 24. BlueRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Noniin. Itselläkin meni lähes koko joulukuu ja tammikuun alku työkuvioiden takia NHLn osalta muutamaa primetime matsia lukuunottamatta täysin koosteiden ja keskustelupalstojen varassa. Nyt takaisin sorvin ääreen ja eihän tämän hetken Rangers kokoonpano kovin hyvältä näytä.
  Kynsin ja hampain roikutaan playoff taistossa mukana ja tilannetta ei helpota yhtään Kreiderin ja Shattenkirkin loukit.

  Tänään Colorado vastassa ja ennen pelin alkua jo valahti "tonnin seteli" ilme kasvoille kun tajusi että kokoonpanosta löytyy samanaikaisesti Catenacci, Holland, Carey, Lettieri, Kampher ja DeAngelo .
  Kysymys kuuluukin kuuluisiko tällä kokoonpanolla edes voittaa NHL ottelua ilman kungenin huippupäivää?

  No, tänään ei ainakaan.
  Peli ei tänään(kään) kyllä viihdearvoa Rangerssin hyökkäyspelin osalta tarjonnut ja tuloksena 3-1 tappio. Lunkan lisäksi kelpo pelin pelasi myös Holden. Muuten valopilkkuja ei oikein rosterista noussut.

  Toki täytyy huomioida että Colorado otti nyt 9. voiton putkeen, eli ei me huonolle jengille hävitty.
  Nyt ei auta kun toivoa että lasaretti osasto paranee pikaisesti niin saadaan joukkueesta kaikki irti!

  Osaako muuten joku sanoa kuinka pitkää huilia shattylle on arvioitu?
   
 25. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK