Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana stiflat, 18.06.2017 klo 22.47.

 1. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Surullinen vire jatkuu, nyt 2-4 pataan Kingsiltä hyvästä alusta huolimatta ja taas jäätiin laukauksissakin kakkoseksi. Katsoin aamulla toisen erän lopun ja viimeisen kympin, eikä yhtään maalipaikkaa mahtunut tuohon, Kings teki sitten viimeisen tyhjiin.

  Loukkaantumiset vaivaa, ja vieraskiertue päällä, tuskin ollaan villikorttipaikalla enää turneen päättyessä.
   
 2. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Eipä jatkunut lännenkiertue paremmissa merkeissä, kun loistavan 0-2-alun jälkeen Rangers hävisi taas parilla, joista jälkimmäinen tuli jälleen yrittäessä ilman maalivahtia tasoitusta. Taitaa tulla aika pitkä kotimatka noiden tulevien parin pelin jälkeen tällä miehistöllä... Kuvaavaa oli, että Kings oli kuuden ottelun tappioputkessa ja sanoiko (selostajansa, jota Viaplayltä nyt tuli kuunneltua) että ovat olleet johtoasemassa viimeksi 4. päivä kuluvaa kuuta. Niin vain se putki sitten katkesi, toisin kuin Coloradon.

  Desharnais pienellä tuurilla ylivoimalla ja Vesey maalinedusronkkimisellaan veivät Rangersin johtoon, joka siis suli toisessa erässä. Kingsin maalit olivat muuten kaikki ylivoimaosumia (pl. tyhjiin tehty).

  Jos nyt jotain jäi mieleen, niin Smith on kyllä mukavan fyysinen pakki (ja eka takaisku toki tuli miehen jäähyn aikana), mutta sitten esim. veti alimpana kärkikarvaajan polvareihin ja sitten hienosti selkä suoristui, kun seurasi saako Lundqvist läpimenneen ukon vedon kiinni vaiko ei. Sai. Myös DeAngelon, jonka pitäisi olla kiekollinen puolustaja, syötöt ylivoimalla ja ylivoimaa vastaavilla painostusjaksoilla olivat aina vastaanottajan jaloissa, tai muuten kehnoja, ettei kiekkoa vaan voinut jatkaa niistä ykkösellä eteenpäin, vaikka teoriassa kyllä perille menivätkin. Tämä ainakin avauserässä, jossa Rangersilla muutenkin luisti vielä parhaiten ja näytti jopa, että Kings on aivan vastaantulija.

  Staal ja Grabner palasivat kokoonpanoon ja Lundqvist pelasi kummatkin back-to-back-peleistä.

  Anaheim ja San Jose vielä tarjolla päivän välein ennen taukoa.

  Oli muuten Staples Centerissä päiväpelinä Knicksin ja Lakersin välinen NBA-mittelö ja tämä on aika harvinaista historiassa, että New Yorkin jengit pelaavat vieraissa samaan aikaan.

  Jahas, Jymäkkä ehti väliin. No jätetään nämä nyt kuitenkin tähän.
   
 3. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Toivottavasti ei kuitenkaan liikaa loukkaantumisten taakse piiloutua, koska peli on ollut ihan onnetonta jo ennen niitä ja lähinnä Lundqvistin huippukausi on peittänyt ongelmarypästä. Toivottavasti siirtorajalla myydään ainakin kaikki ufat.
   
 4. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Grabnerista voisi jotain saadakin, mutta Desharnais, Holden, Pavelec -kolmikosta ei kauheasti varmaan kehtaa pyytää.

  En muistanutkaan, että Pavelec oli vain vuoden sopparilla. Lundqvistia ei ole kyllä tappioista syyttäminen, joten Pavelecin nykyvire on jäänyt itseltäni todistamatta. Ehkä/varmaan jompikumpi seuraavista peleistä. 91.5 prosentit yhdestätoista pelistä on kyllä ihan kelpo lukemat kakkoselle.
   
 5. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Grabner toisaalta ainoa, jonka poissaolon huomaisi heti, ja joka myös tekisi ensi kauden jengistä paremman. Välillä kyrsii änärissä tämä, kun jatkuvasti pitää olla katse vahvasti tulevilla kausilla, joutuu usein luopumaan pelaajista liian aikaisin. Grabner istuu kyllä niin Rangersiin kuin nykyänäriinkin kuin nenä päähän. Mutta hintahan nousee reilusti, se on selvä, ja voipi olla, että siksi joudutaan myymään.
   
 6. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Tämä on kyllä ihan totta, varsinkin noissa menestyvissä joukkueissa se tulee vasten kasvoja pahemmin, kun kaiken maailman tekijät hakevat heti isoa sopimusta ja hyvästä rungosta ei voida pitää kiinni. Toisaalta tämä tasoittaa NHL:ää, mikä varmaan on ollutkin tarkoitus. Ja estää myös sen, ettei voi kaikkea myöskään ostaa, joka taas - vaikka hiukan oudolta kuulostaakin - suojelee näitä rangerseja ja torontoja itseltään ja pakottaa kehittämään pelureita, sen ainaisen hiipuvan tähtipelaajan oston sijaan.
  No nyt mentiin vähän sivuraiteille pääaiheesta, mutta ajatuksia noin yleisesti liigasta.

  Epäilen, että Grabner kyllä pidetään kauden loppuun ja katsotaan miehen pyynti kesällä ja myydään sitten vaikka tarvittaessa oikeudet á la Yandle. Ellei nyt ihan lähde käsistä häviöt. Kesällä kuitenkin vapautuu Nashiin käytetyt rahat.
   
 7. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joo, parempi tää minustakin näin on, kuin vapaissa euroliigoissa. Liigassakin voi koko rosteri vaihtua 2-4 kaudessa. Tykkään kyllä enemmän, että joukkueet pysyvät "kasassa" pidempään. Tuo mainitsemani sitten yksi miinuspuoli asiaan. Toinen se pakollinen pohjien koluaminen rakennusvaiheessa. Tosin Vegas kyllä näyttänyt, että nimettömälläkin voi pärjätä.
   
 8. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Kyllä siitä Nashistakin varmasti jotain saa. Holdenistakin jämävarauksia, jos ei muuta.

  Ehkä olennaisinta on se, ettei lähdetä ostelemaan, koska mitään todellista menestysmahdollosuutta ei ole (aikanaan oli hyvä idea ostaa St. Louis ja Yandle, koska mestaruusikkuna oli avoinna, mutta Eric Staal oli pöljää tuhlausta koska siinä joukkueessa oli liikaa vikaa). Ja tällä kertaa sellaista ei tarjota ilmaiseksi niinkuin viime kaudella, ja silloinkaan se ei kelvannut.

  Piti siitä tai ei niin Rangers kaipaa systeemiinsä paljon lisää nuoria ja paras tapa saada niitä on tällä hetkellä noiden veteraanien myyminen. Tietysti sitten pitäisi olla valmentaja, joka rohkeasti antaisi niille nuorille vastuuta.

  Grabnerille tai Nashille voi kyllä tarjota kesällä sopimusta vaikka ne nyt myisikin, vastinetta ei vaan saa silloin enää jos lähtevät.
   
 9. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Hyvää pohdintaa yllä.
  Nashilla on siirrot estävä pykälä sopimuksessaan, joten hänen kauppaaminen voi olla melkoisen tekemätön paikka, vaikka haluttaisikin. Käsittääkseni mies lisäksi viihtyy joukkueessa/kaupungissa hyvin. Todennäköisempänä itse näen, että miehelle tehdään kesällä jatko alennetulla hinnalla. Poisluetaan nyt kuitenkin se vaihtoehto, että kaikki sulaa alta ja playoff-paikkaan ei ole mahdollisuuksia. Silloin varmaan Nash ja Grabner saattavat halutakin pelata pidempää kevättä. Ja Grabnerhan tosiaan voidaan myydä nytkin, jos halukkuutta on. Trade deadline on 26. helmikuuta, joten tuollainen kuukausi on aikaa katsoa kurssi.

  Siitä olen samaa mieltä, että ehkä tuonne ei nyt mitään lyhytnäköisiä hankintoja kannattaisi tehdä. Joukkue on mikä on ja pitkäaikaiset sairaslomalaiset palailevat kenties vielä runkosarjan loppuun. Hiukan hankalaakin moinen sovittelu siinä vaiheessa, jos jotain tuuraajia on paljon osteltu.

  Tosiaan, viime keväänä oli se paikka iskeä, sekä myös nuo mainitsemat edelliset vuodet olivat the aikaa.

  Nuoria on onneksi nyt tulossa ainakin Chytil ja Andersson, jotka kaiken lisäksi ovat vielä senttereitä. Toivotaan kehityksessä isoja harppauksia heille.
   
 10. Draken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Rangers
  Nostellaas vähän ylöspäin, aika alas on vajonnut Rags-ketju, vähän niinkuin pelikin tällä hetkellä. Ja terve vaan omasta puolestani muille Rangers-kirjoittelijoille, näin uutena jäsenenä.

  Cody McLeod napattiin waivereista, saa nähdä mikä tulee olemaan pelillinen anti.. Kevin Hayes ilmeisesti palailemassa ehkä jo tänään mikä hieman positiivisempi asia.
   
 11. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Kaikkien jotka ovat osallisena Cody McLeodin waiverointiin pitäis saada potkut. Huonompi versio Tanner Glassista pelaa kohta jonkun nuoremman oikean jääkiekkoilijan sijasta. Vaikea nähdä miten kukaan pystyy perustelemaan sitä nykyhetken saati tulevaisuuden kannalta.
   
 12. Draken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Rangers
  Lainaus:
  Sanos muuta, jollain tuolla on paha fiksaatio näihin turhakkeisiin, tuntuu että joka kausi pitää sainata joku kiintiö-apina. No jonkinlaista jatkumoa tuokin osaltaan..
   
 13. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  No juu, "tough fourth-liner" kuulostaa kieltämättä aika Glassin comebackille. Miehestä puheen olleen, ei ole seitsemää peliä enempää Calgaryssä siunaantunut hänelle tällä kaudella. No annetaan nyt McLeodin näyttää ensin. Pelästyin, kun täällä jo mainittiin tulevaisuudestakin, että miehellä olisi pidempikin sopimus vuosissa, muttei sentään. Ilmeisesti sitten tähän päädyttiin, koska tuosta AHL-arpapyörittelystä ei tullut voittavaa arpaa alakenttiin. #55 oli varattu, niin McLeod otti numerokseen kasin.

  Lännenkeikan totaalinen pohjakosketus vältettiin San Josesta otetulla voitolla. Aika suurimaalisiksi peleiksi muodostuivat nämä kaksi viimeistä. Anaheim-pelistä en nähnyt kuin koosteen ja tuntui, että joka veto meni ensierässä maaliin molemmissa päissä. Lundqvist tätä myöten teki myös pikaisesti tilaa maaliltaan. Nash pääsikin hyvään vauhtiin maaliensa kanssa, kun naputteli sitä paria tulemaan.

  Odotetusti näillä näytöillä joukkue on tippunut wild card-paikalta ulos ja on nyt hyvissä kyttäysasemissa pisteen perässä.

  Kieltämättä Nash ja Grabner nostavat hyvin arvoaan juuri nyt, jos sille tielle lähdetään, että heitä yritetään myydä pois.

  Larry Brooksin ns. viralliset vinkit mitä miehistä voisi odottaa:

  Nash: a legit youngster plus a first-rounder - Nashista voidaan myös pidättää puolet palkasta
  Grabner: a first-rounder or a young roster player
  Holden: a third or a fourth
  Desharnais: a fourth or fifth

  Myös Zuccarellosta ja McDonaghista (!?) ollaan kuulemma valmiita katsomaan kysyntä (nyt ja kesällä), johtuen heidän oletettavan pitkistä tulevista sopimuksistaan.

  Siinähän sitä. Olisihan se ainakin mielenkiintoista seurattavaa ulkopuolisen kannalta.

  Nyt siis All Star-tauko ja torstaina vasta jälleen Rangersia tarjolla, kun Toronto saapuu vieraille.
   
 14. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  McDonagh on jo useamman vuoden ollut Rangersin paras ei satumaisen komea -pelaaja, mutta mun on aika vaikea väittää itselleni, että Rangersilla olisi hirveän realistista mestaruusikkunaa tuon nykyisen sopimuksen jäljellä olevana aikana (ensi kauden loppuun). Siihen kun päälle laskee sen, että seuraava sopimus on varmasti niin kallis ja pitkä, että siinä maksaa liikaa viimeisistä vuosista niin oon kyllä vähintäänkin avoin kapteenin kauppaamiselle. Vastineen kuitenkin täytyy olla oikeasti merkittävä.

  Osa musta jopa toivoisi Lundqvistin kauppaamista johonkin mestarisuosikkiin, jotta se saisi puuttuvan palkintonsa, koska jotenkin Rangers kuitenkin onnistui hukkaamaan menestysmahdollisuutensa historiallisen suurmaalivahtinsa kanssa.

  Kun on joskus joutunut fanina hyväksymään Brian Leetchin siirron niin sen jälkeen on valmis hyväksymään minkä tahansa muunkin.
   
 15. Draken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Rangers
  Lainaus:
  Mitähän kapteenista tai Lunkasta olisi realistista saada? Kirpaisisi kyllä luopua, mutta niinkuin sanoit, on ikkuna kyllä sulkeutumassa. Kieltämättä Lunkalle soisi sen kruunun uralleen, vaikkakin toisessa joukkueessa.
   
 16. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Lunkka voi olla aika vaikea kaupattava. Hänellä on itsellään täysi valta päättää haluaako lähteä vai jäädä. Ja jos lähtee niin voi päättää mihin suostuu siirtymään. Tämä rajaa potentiaalisia seuroja merkittävästi.

  Toinen on se, että joukkue tarvitsisi 36 vuotta täyttävää ykkösmokea. Varsin monella on pätevä kassari ja vielä edullisemmalla sopparilla. Ja kun soppariin päästiin niin harvalla on tilaa 8,5 miljoonaa capissä ja vielä seuraavienkin kolmenkin vuoden capissä. Toki tuosta Rangers voi pidättää cappiä ja ottaa kunnon uudelleen rakentamisen.

  McDonagh sitten varmasti kiinnostaakin lähes kaikkia playoff-joukkueita ja hänestä varmasti Rangers saa kovan maksun jos haluavat hänet myydä.
   
 17. Draken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Rangers
  Lainaus:
  Tuota pohdin itsekin, tuskin Lunkalle ottajia contendereissa hirveästi löytyy. McDonagh varmasti kelpaa mutta keneltä löytyy sellainen paketti mikä tyydyttäisi. Eiköhän tuolta ennemmin liiku tuo Nash/Grabner/Holden kolmikko jos myyjäksi ruvetaan. Saas nyt nähdä..
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Suhteellisen valmiiseen pakkiprospektiinhan tuon McDonaghin pitäisi vaihtua, eli tyyliin Sergachev jotta tuossa olisi järkeä Rangersin kannalta. Noiden contenderien varausvuorojen odotusarvo on aika matala ja Rangers varmaan itsekin varailee aika myöhään. En kyllä oikein keksi mikä muunlainen treidi sitten kannattaisi, nuori tähtisentteri?
   
 19. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Tämä toisesta ketjusta lainattuna. Tuli mieleen, että jos johdolla olisi tosiaan munaa laittaa Grabner, Nash (jotenkin) ja muut lihoiksi kelpo (tulevaisuuden) vastinetta vastaan, niin olisi kyllä ollut sopiva markkinarako tuoda Jagr vielä loppukaudeksi pelailemaan. Tässä skenaariossa olisi siis pudotuspelihaaveet unohdettu ja panostettu lähitulevaisuuteen, mutta samalla saatu varmasti yleisön mieleen oleva tähtinimi kuitenkin mukaan. Samalla myöskään Shattenkirkin ja Kreiderin paranemisia ei olisi tarvinnut kiirehtiä. Se on sitten toki kokonaan eri asia, miten helpolla johtoporras vetää kytkimestä off-asennon playoffeille/toiveille siellä pärjäämisessä.
   
 20. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Tuntuu, että nykyinen Toronto on ylipäätään todella vaikea vastus Rangersille, mutta tänään he eivät jättäneet kyllä mitään epäselvyyksiä. Tuntui, että Toronto kävi tuikkimassa maalin jos toisenkin ja kotijoukkue seurasi vierestä. Pelin puolessa välin aloin lähinnä jännäämään, pitääkö tosiaan tämä mr. McBackup nollan Toronton maalilla ja kyllähän hän piti. Niin piti käytännössä Paveleckin, kun Lundqvist oli päästänyt kaikki ottelun maalit toisen erän alkuun mennessä ja mies vaihdettiin pois.

  Tästä pelistä ei hyvällä tahdollakaan voi kovinkaan paljoa positiivista hakea. McLeod teki Rangersin paidassa ensiesiintymisensä ja mieleen miehestä tuli Brandon Prust pelityylinsä ja -numeronsa johdosta.

  Tulevat pelit tuovat pelkästään playoff-paikassa kiinni olevia joukkueita vastaan (Calgary on fifty-fifty), joten helppoa ei tule olemaan seuraavat viikot.

  Huomasin muuten, että Rangers on nyt NHL:n kymmenenneksi huonoin joukkue. Eli siis 2/3 on parempia jengejä tällä hetkellä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2018 klo 05.32
 21. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Juu ja ei. Neljäs häviö putkeen ja toisin kuin edelliset, jotka pysyivät näennäisen tasaisina, tällä kertaa repesi kunnolla, kun Bruins haki 1-6 vierasvoiton. Eikä heidän tarvinnut edes peluuttaa Raskia ja suurempien lukemien välttäminen oli vain tolppien varassa. Sen verran luokatonta pelaamista oli kyllä nyt itse kullakin, että sellainen reipas luistelutreeni ei olisi pahitteeksi vielä tähän pelin jälkeen. Aivan ala-arvoista pelaamista välillä, etenkin puolustussuuntaan. Lundqvistkin toki tuli jälleen vaihtoon jo hyvissä ajoin peliä. Rangersin ainokaisen teki Nash, joka täten toivottavasti parantelee myyntiarvoaan.

  Josta puheen ollen, niin harmillista kuin se onkin myöntää, mutta tyhmähän organisaatio on, jos ei nyt ota irti kaikkea mitä lähtee noista pelaajistaan treidirintamalla. Aikaa on vielä onneksi kaksi ja puoli viikkoa. Nyt vaan kylmästi kaikki lihoiksi mitä irtoaa. Ei varmaan vastineena tule sitä mitä odotuksissa on, mutta edes jotain tulevaisuuteen. En tiedä mitä pelaajat ajattelevat itse tällaisiin "treidataan sut playoff-jengiin ja katsotaan jatkosopimusta taas kesällä" -tapauksiin, ottavatko sen ilolla mahdollisuutena cupiin, vihalla luottamuspuutteena, vai ammattimaisen välinpitämättömästi vastaan. Kuitenkin esim. Grabnerin näkisin mielelläni ensi kaudenkin joukkueessa. Nashkin olisi varmasti vielä hyvä palanen, mutta riippuu ihan miehen tulevasta palkkakuitista.

  Vaikka Zuccarellosta pidän ehkä eniten nykyjoukkueesta, niin onhan hänkin jo 30v ja ensikauteen päättyvän sopimuksen jälkeen hakee varmaan vielä suht isoa sopimusta - ja miksei saakin, jos/kun taso on hyvä. Mutta tässäkin voisi jo katsoa eteenpäin, jos joku antaa hyvän vastineen hänestä tulevaisuuteen nyt tai kesällä. McDonaghin treidaamiseen en oikein usko, kapteeni ja kaikki, mutta kaikki on toki mahdollista.

  Rehellisesti ottaen, olihan tämä aika välikausi jo alun alkaenkin. Treidataan toinen kärkisenttereistä ulos tulevaisuuden vastineeseen ja luullaan ettei tunnu missään. Ottaen vielä huomioon, että varsinaisia kärkisenttereitä on Rangersissa viime aikoina ollut 2a ja 2b -statuksella. Treidi ei ollut mitenkään (toivottavasti) huono, mutta sen satoa tullaan näkemään vasta ensi kaudesta (jälleen, toivottavasti) lähtien kun Lias Andersson on (sanoinko jo, toivottavasti) ottanut paikan Rangersista yhdessä Filip Chytilin kanssa ja sentterin paikat on mahdollisesti vähän taas paremmalla tolalla täten.

  Päävalmentajakin taisi käyttää vapaudu vankilasta -korttinsa viimeisillä hetkillään syksyllä, kun jengi heräsi pelaamaan viimeinkin. Nyt tuskin päävalmentajaa aletaan enää vaihtamaan tässä vaiheessa. Tai no, jos playoffit kiiltää pinttyneenä johtoportaan silmissä, niin olisihan se helpoin vaihtoehto.
   
 22. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Ei tuo joukkue kyllä playoffeihin tällä kaudella ole menossa.
  Järkyttävää pelaamista. Ja pelistä toiseen.

  Tosin tällä kaudella en ole ihan yhtä tiiviisti seurannut Rangersien pelejä vaan katsellut NHL.ää laajemmin ja eritoten suomalaisten otteita on tullut seurattua.
  Ne Rangersin pelit, jotka olen katsonut (n. 30), ovat pääasiassa olleet todella huonotasoisia. Tietysti, kun Stepan ja Brassard myytiin, oli kova paikka, koska olivat kaksi suosikkia. Myös Kleinin menetys harmitti.
  No, jos tuonne ensi kaudella tulisi vähän mielenkiintoisempia pelaajia nykyisen harmaan massan sijasta.
   
 23. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Joo, kirves on lentänyt kaivoon täälläkin. Pelejä olen edelleen katsonut, mutta varmaan loppukaudella tulee siirryttyä enemmän kakkossuosikkien otteluiden pariin.

  Tahmean alkukauden jälkeen peli näytti jo parhaimmillaan ihan hyvältäkin, mutta tämä uusi sukellus on ollut todella syvä, eikä otteluissa ole ollut mitään palaa, ja laukaukset hävitään jatkuvasti rumin lukemin. Dallas- pelin katsoin, ihan viihdyttävä ottelu, mutta Rangers- fanille viihdettä toi lähinnä Lunkan huippuotteet. Näennäisen tiukka 1-2 tappio pelissä, joka "normaalisti" olisi mennyt jotain 4/5-1 Dallasille.

  Zibasta ei ollut todellakaan ykkössentteriksi. YV:llä hyvä ja ajoittain muutenkin, mutta ei pysty tasaiseen huippusuoritukseen, jota ykkössentteriltä vaaditaan. En hänen niskaan kaada kuitenkaan, huonoja treidejä on tehty sentteriosastolla, ja oikein kootussa joukkueessa Ziballa olisi paikkansa. Materiaali on niin ohut, että Kreiderin ja Shattenkirkin loukkaantumiset olleet paljon isompia menetyksiä, mitä kuuluisi.

  Nyt sitten rakennusjakso edessä. Kovin nopeasti tuosta kakusta ei saa kaunista, se on selvä.
   
 24. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Smith hiuksista vilttiin voisi ainakin kokeilla.
   
 25. BlueRanger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Kylläkyllä. Samat fiilikset täälläkin, aivan kamalaa suorittamista koko jengiltä. Tuntuu että pelejä tulee seurattua puoli väkisin.

  Saas nähdä mitä deadlinellä tapahtuu, Grabnerille kysyntää riittää varmasti. Nashistä voisi vielä ihan ok korvauksen saadakkin joltain contenderiltä. Tiedä sitten kuinka herralla haluja siirtyä.
  Itsekkään en Grabsystä mielellään luopuisi, tehot 21+5 kertovat kuinka taitavasta pelinrakentajasta puhutaan. McDounaghin siirtoon en jotenkin jaksa uskoa, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä hulluilla päivillä tapahtuu.

  Andersson muuten tehnyt Wolf Packissa kuuteen peliin 1+4. Hyvältä näyttää ensi kauden suhteen.

  E. Smith waivereihin twiittaa Renaud Lavoie.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2018 klo 19.58