Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 04.05.2017 klo 00.36.

 1. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hieno ja tärkeä voitto Vancouverista, vaikkakin tuomarit yrittikin lopussa väkisin vielä saada vieraat tasoihin. Hall-Hischier-Bratt ketju oli melko hyvä. Hall hieno ottelu 1+2 ja ajo boesserin avojäällä kauniisti. Hischier 0+2 ja oli ilo katsella nuoren herran otteita, on kyllä
  perkeleen nopea kaveri. Bratt oli ihan hyvä myös, vaikkei pisteille tänää päässykkään. Butcerilta huikea esityö Boylen 2-1 johtomaaliin. Ja Schneider oli vakuuttava maalilla jälleen.
   
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Kauhea peli Floridaa vastaan. Kaksi ekaa erää kauden huonointa lätkää Devilsiltä. Laukaukset niiden aikana 32–10 Floridalle tms. Kolmas erä oli ilmeisesti vähän parempi (katsoin sen osittain pikakelauksella), mutta ei sekään tarpeeksi hyvää tekemistä. Vaikka kyseessä olikin seitsemäs peli kahteentoista päivään, niin näistä etukäteen heikommiksi arvioiduista joukkueista pitäisi pystyä kairaamaan voitot. Koko joukkue epäonnistui täysin, ja vain Schneiderin torjunnat pitivät kahden ekan erän jälkeen lukemat tasaisina.
   
 3. Flusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Panthers
  Lainaus:
  Vaikka nyt huutelen vieraisiin pöytiin niin oli kyllä eilisen esityksen perusteella vaikea uskoa Devilsin olevan divisioonajohtaja. Devils menetti koko ajan kiekkoja ja antoi loistavia maalintekopaikkoja. Liekö tosiaan ottelurytmi ollut vähän liiankin kova, toisaalta olihan tässäkin Devilsillä välipäivä ennen viime yön ottelua. En oikein osaa sanoa montaa kenttäpelaajaa (paitsi Gibbons) jolta löytyi jotain puhtia kahden ensimmäisen erän aikana. Panthers oli nyt totutusti täysin tehoton tekopaikoissaan minkä takia numerot mairittelivat Devilsiä.
   
 4. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  The #NJDevils have acquired defenseman Sami Vatanen and a conditional third-round pick from Anaheim. New Jersey sends forwards Adam Henrique, Joseph Blandisi and a 2018 third-round pick to the Ducks.

  Nuoruuden idoli Sami Vatanen paholaisiin! Maistuu! Toivottavasti onnistuu ja saa uuden nosteen uralleen. Potentiaalia kuitenkin on ja vastuuta varmasti tiedossa!
   
 5. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Ihan hyvä treidi mutta Henriquen treidaaminen tuo vähän haikean fiiliksen. Niin monia upeita muistoja miehestä. Tsemppiä mihelle ankkoihin. Kiva saada Suomalaista väriä Devilsiin pitkästä aikaa.


  HENRIQUE IT'S OVER... ❤
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Aika lailla samat fiilikset. Henrique on monella tavalla pidettävä pelaaja, jonka lähtö aiheuttaa samalla lailla haikeita fiiliksiä kuin Larssonin kohdalla. Silti hän oli Hischierin ja Johanssonin Devilsiin tulon sekä Zajacin loukkaantumisista paluun myötä tietyllä tavalla ylimääräinen palikka, joka oli helppo uhrata puolustuksen päivittämiseksi.

  Kiinnostavaa nähdä, mitä Vatanen tarjoaa Devilsin pelaamiseen. Tästä eteenpäin saa olla taas vähän varovaisempi, ettei joudu aamuisin tulospaljastuksen uhriksi, kun noista suomalaisten otteista uutisoidaan aina aktiivisesti.
   
 7. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Vallitsevalla hetkellä kasa sontaa, mutta sontakin voi maatua ja pinnalle nousta jotain hyvää. Jos Vadu löytää vanhan vireensä shokkihoidon myötä, saa Devils hyvän yli -ja alivoimapelaajan. Käyttökelpoinen aikalailla kaikissa tilanteissa.

  Nyt sitten odottelemaan milloin mahtaa pelata.

  Edit. Ja eipä uudet haasteet paljon vatasmaisemmin voi alkaa. " I was still sleeping and I got a phone call, and it took me a little for me realized what had happened, now I had my coffee and I'm excited."

  #Nukkumassakunluurisoi#kahvia#innoissaan.
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2017 klo 18.53
 8. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Devilsin virallisella Twitter-tilille linkatussa uutisessa oli, että tapaisi joukkueen Coloradossa. Ja eiköhän se tarkoita sitä, että on saman tien kokoonpanossa. Matsi on pe-la välisenä yönä.

  Pierre Lebrun:
  ”Devils first kicked the tires on Vatanan back in June around expansion draft time but Anaheim made the Theodore trade with Vegas so it kind of went away... but once Ducks lost out on Duchene a few weeks ago, obviously things started to pick up again between NJ and Ana”

  Ja Darren Dreger:
  ”Ducks and Devils have been discussing this trade for the past 10 days. Impressive transaction.”
   
 9. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Millainen on Devilsin pakkitilanne - odotetaanko Vatasen pelaavan ykkös- vai kakkosparissa ja kenen kanssa? Vatanen on viime aikoina pelannut YV:tä ja AV:ta ja oikeastaan mitä vaan, joten ei ole mikään yhden tempun poni. Tosin tämä kausi on ollut loukkaantumisen jälkeen kehno.

  Näemmä joukkueessa on pastori Lovejoy ja Palmieri, jotain tuttuja pelaajia aiemmilta kausilta.
   
 10. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Mukava että Devilssiin saatiin suomalaisväriä. Jokseenkin odotettu Vatasen siirto. Ei muuta kun Rafalskin jalanjälkiin.
   
 11. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tuodaan keskustelua pakkipareista tänne. Ite samaa mieltä että Greene-Vatanen voisi olla aluksi se missä Samia testataan. Sitten ehkä Moore-Severson ja Butcher-Santini. Tossa ois 3 aika tasasta paria, mutta noi pakkiparit voi mennä ihan miten vain.

  Edit: Lisätään vielä hyökkäysketjuista, että niissä tuskin tulee mitään suurta muutosta, kun MaJo todennäköisesti korvaa vain Henriquen siinä kakkosen laidassa.
   
 12. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Huomasitkin tuossa jo vastauksen Ducks-ketjusta, mutta laitetaan nyt sama tänne:
  "Jos arvata pitäisi, niin Vatanen pelaa ainakin aluksi Andy Greenen kanssa ykkösparissa, ja se tarkoittaisi käytännössä sitä, että Vatanen on sen parin hyökkäävämpi pelaaja. Mikäli päätyy pelaamaan Mooren tai Butcherin kanssa, niin sitten joutuu pysyttelemään enemmän oman pään luutana kuin Greenen kanssa (ja miksei myöhemmin Müllerin kanssa) pelatessaan."

  Lovejoy siirtyy tämän treidin myötä takaisin poppareille, ellei hän sitten vuorottele välillä kolmosparissa Santinin kanssa. Toisaalta Butcher-Lovejoy-pari on ollut viime peleissä ihan toimiva, joten voihan se olla, että Santini joutuu siirtymään poppareille tai waiver-vapaana (?) AHL:ään. Viime peleissä Santinia on peluutettu aivan liian isossa roolissa (brutaalit oman pään aloitusprosentit, ja usein vielä vastustajan parhaita pelaajia vastaan), mikä on näkynyt valitettavasti myös hänen otteissaan. Kolmospakkiparissa hän on silti nykyiselläänkin ihan pätevä kaveri.
   
 13. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Oma veikkaukseni perustuu siihen, että Greene-Severson ei ole toiminut missään vaiheessa kovin hyvin, ja Severson on pelannut viime aikoina erittäin hyvin Mooren parina. Vatasta tuskin hankittiin kolmosparin pakiksi, joten tuskin hän pelaa Butcherinkaan kanssa. Samalla Greenen vierelle saadaan kiekollista osaamista, mikä sieltä on puuttunut Santinin pelatessa Greenen parina.
   
 14. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo no Moore- Severson ollut viimeaikoina ehkä jopa Devilsin paras pakkipari ja kun he ovat olleet kentällä niin Devils on välillä saanut aika hyviä myllyjä vastustajan alueella. Santini taas Greenen kanssa ollut liian isossa roolissa, eikä tuossa pakkiparissa ole kauheasti kiekollista osaamista. Lovejoy tippuu melko varmasti poppareille, jolloin Santini voidaan tiputtaa kolmospariin Butcherin vierelle. Butcherin peliaikaa voisi vähän lisätä tasakentällisin, jos Santini tippuu siihen hänen vierelleen. Greene-Vatanen toimisi varmasti hyvin, kun Vatanen ottaisi sen vähän hyökkäävämmän roolin ja Greene puolustavamman. Vatanen sopii myös hyvin Devilsin pelityyliin, sillä omaa hyvän luistelutaidon. Nyt ei malttaisi kyllä millään odottaa seuraavaa Devilsin ottelua :)
   
 15. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  En sen enempää dumaa Vatasta kun en tiedä onko fleguilu ollut pelkkää asennevammaa, mutta en välttämättä odottaisi mitään sulavaliikkeistä peluria ainakaan aluksi. Hyvin paljon riippuu että onko ankoissa nähtyyn taloudelliseen surffailuun liittynyt henkistä vai fyysistä ongelmaa. Jälkimmäistä ei korjata kesken kauden tällä tasolla, mutta henkiset ongelmat voivat ratketa maiseman vaihtuessa.
   
 16. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Niin, Vatanen on ollut aika pitkään liipaisimella ja huhujen kohteena, mikä saattaa vaikuttaa pelaamisen tasoon. Eli nimenomaan tuohon hänen haluttomuuteen, mikä on ollut teemana tällä kaudella ja oikeastaan viime kaudellakin. Devilsissä Vatanen saattaa löytää peli-ilon ja hänestä on suuri apu joukkueelle. Saattaa, jos, ehkä jne. Samin kohdalla ei mikään ole varmaa. On hän silti hyvä ja monipuolinen puolustaja. On vaan maku miehen esityksiin mennyt.
   
 17. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vieläkö muuten Devilsissä elää Loun henki numeroiden suhteen vai saakohan Sami laittaa 44 tai 45 selkään?
   
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Numero on 45. Johan siellä Devilsissä pelaa esim. Johansson numerolla 90 ja Bratt numerolla 63, joten Loun henki ei elä enää numeroiden suhteen.
   
 19. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joo, nopeastihan tuon oli tarkistanut. On vaan jäänyt levy omaan päähän päälle, että Devilsissä kaikilla on pienet numerot.
   
 20. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Ray Shero hankkinut treidaamalla Devilsiin nyt Kyle Palmierin, Taylor Hallin, Marcus Johanssonin ja nyt viimeisimpänä haarukkaan tarttui Sami Vatanen. Tuosta nelikosta Shero on maksanut Adam Larssonin, Joseph Blandisin, Adam Henriquen, 2 toisen kierroksen varausvuoroa ja 2 kolmannen kierroksen varausvuoroa. Kyllä omasta mielestäni Shero on aika hyviä treidejä tehnyt ja aika halvalla on päässyt vaikka on menettänytkin treideissä pari hyvää pelaajaa. Kyllä suurin osa on varmasti kanssani samaa mieltä, että jos katsoo mitä Devils on noissa treideissä saanut ja mitä menettänyt, niin onhan Devils noissa selkeä voittaja.
   
 21. Stonemaki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä!

  Mielestäni Shero on onnistunut treideissa erinomaisesti. Devils on pitkästä aikaa oikeasti kiinnostava - nopea, taitava & nuori joukkue. Matseja on ollut todella mukava katsoa tällä kaudella, koska tuntuu että nyt joukkue on Sheron/Hynesin näkòinen. Fast, attacking & supportive!

  Tänä yönä siis Vatasen debyytti, pakko katsoa! Go Devils!
   
 22. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Devilsin kokoonpano ensi yönä:

  Hall-Hischier-Bratt
  Zacha-Zajac-MaJo
  Gibbons-Coleman-Stafford
  Wood-Boyle-Noesen

  Greene-Vatanen
  Moore-Severson
  Butcher-Lovejoy

  Vähän yllätyin kun Santini tippui kokoonpanosta, mutta muuten aika odotettua settiä. MaJon paluu hieno asia. Niin ja tietenkin Samin debyyttiä odotan suurella innolla! Ottelu tulee melko paskaan aikaan kun vasta 4 aikoihin starttaa, täytyy varmaa pistää kello lyömään, ku ei sitä jaksa kuitenkaan valvoa neljää asti. Niin ja Schneider totutusti maalilla.
   
 23. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Hynesin kommentti taisi olla, että hän on ollut pääasiassa tyytyväinen Santiniin, jota on peluutettu useissa rooleissa, mutta jonka taso on hieman laskenut kiekollisen pelaamisen osalta viime matseissa. Antoi ymmärtää, että Santinin penkitys ei jää pitkäkestoiseksi, vaan tämä on pian takaisin kokoonpanossa. Samalla Lovejoyn peli on Hynesin mielestä parantunut viime aikoina pienemmässä roolissa.

  Mutta jos veikata pitää, niin jatkossa Santini pelaa Butcherin kanssa kolmosparissa 2/3 peleistä ja Lovejoy loput - ellei Santini sitten mokaa itse paikkaansa omilla otteillaan.
   
 24. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Voisiko Lovejoyn peluuttamisella olla yhteys Vatasen debyyttiin paholaispaidassa? Tuttu jätkä rosterissa, vähän helpompi tilanne hurjassa paikassa.
   
 25. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Millainen pakki Greene on 60min otannalla? Kapteeni joka tukee Vatasta otteillaan vaiko pelillinen taakka?