Negatiivisuusketju

  • 762 669
  • 4 943

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huvikseen nopeasti laskeskelin paljonko sellaisia pelejä on ollut jossa viimeiseen erään lähdetään johdossa tai tasatilanteessa ja ottelu lopulta hävitään joko varsinaisella tai jatkoilla. Mukaan ei siis ole laskettu niitä pelejä mistä on menetetyn johdon jälkeen saatu kuitenkin 2p.

27.9 Kalpa-JYP, 2.erän jälkeen 1-1. Kalpa voitti 3-2.
2.10 TPS-JYP 2.erän jälkeen 2-2, TPS voitti 3-2.
10.10 HPK-JYP 2.erän jälkeen 1-1, HPK voitti 2-1.
11.10 Lukko-JYP 2.erän jälkeen 1-1, Lukko voitti 3-1.
18.10 Ilves-JYP 2.erän jälkeen 2-3, Ilves voitti 4-3(ja).
1.11 Blues-JYP 2.erän jälkeen 0-0, Blues voitti 2-0.
15.11 Sport-JYP 2.erän jälkeen 1-2, Sport voitti 4-3(vl).
18.11 JYP-Saipa 2.erän jälkeen 1-1, Saipa voitti 3-4(vl).
27.12 JYP-Hifk 2.erän jälkeen 4-2, Hifk voitti 4-5(vl).
3.1 JYP-Sport 2.erän jälkeen 2-2, Sport voitti 2-3.
13.1 HPK-JYP 2.erän jälkeen 0-1, HPK voitti 2-1(ja).

Virheet mahdollisia, mutta tuollaisia pelejä on nyt 11 kappaletta eli yli joka neljäs peli.

Tuosta kun laskee pisteitä ja ynnäilee sarjataulukkoon niin jokainen voi varmaan nähdä, että nämä sulamiset tulevat vielä todella kalliiksi. Pahintahan tässä on se, että hävitään lopussa näille Sporteille ja Pallokerhoille. Tuossa listassa on tasan 2 joukkuetta 11:sta, jotka ovat lähtökohtaisesti JYPin edellä. Silti otetaan turpaan lopussa näiltä kuntopuntarin häntäpäiltä, kun pitäisi laittaa yksi vaihde isommalle tai pelata edes fiksusti johtoasemassa kuten joskus vielä oli tapana.

Tähän voi joku tulla vielä heittämään, että se on niin tuurista kiinni - tolppa sisään tai tolppa ulos. Jep niinhän siinä oli tänäänkin, mutta nythän on kyse siitä että menestyvä voittava joukkue ratkaisee varsinkin nämä "heikompia" joukkueita vastaan olevat pelit edukseen. Ne tolpat ja muut selittelyt on aivan turhaa, voitot ansaitaan pitkässä juoksussa. JYP ei ole osoittanut tällä kaudella olevansa voittava joukkue, eikä eteenkään keväällä varteenotettava menestyvä joukkue.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei tämä kyllä hyvältä näytä millään mittarilla kevättä kohden, pistekeskiarvo/ottelu sen kuin laskee ja se tarkoittaa sitä että sijoitus kärkipäässä romahtaa tällä menolla. Joku vielä viitsii täällä käydä kitisemässä, miksi jengi on tyytymätöntä ja miksi päävalmentajaa kritisoidaan. Heräisiköhän nämä haihattelijat sitten siinä vaiheessa, kun ruvetaan tosissaan taistelemaan säälipleijareiden kotiedusta. Mielenkiintoista nähdä onko Marko Virtasen hyper fanit vielä tammikuun lopulla sitä mieltä, että kaverin jatkopahvi+ajankohta oli lottovoitto ja ainut oikea ratkaisu.

On se peli kuitenkin näyttänyt paremmalta kuin viimekaudella. Vaikka en todellakaan tykkää Virtasesta ja uudesta pelitavasta niin joukkue on edelleen kuitenkin pistekeskiarvosta 3 tilalla. Toki siinä on tiukkaa kärjessä, että voi keikahtaa suuntaan tai toiseen.

Itse vaan ihmettelen miten paljon ihmisillä on kauden aikana löytynyt negatiivistä sanottavaa esimerkiksi Tuppuraisesta ja Perrinin pelaamisesta. Ei ihme jos molemmat lähtee kauden loputtua pois.

Mutta ei tuo toki vakuuttavalta näytä, pelitapa tuntuu olevan helposti lyötävissä ja pelin taso ailahtelee rajusti ottelujen välillä ja sisällä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Itse vaan ihmettelen miten paljon ihmisillä on kauden aikana löytynyt negatiivistä sanottavaa esimerkiksi Tuppuraisesta ja Perrinin pelaamisesta. Ei ihme jos molemmat lähtee kauden loputtua pois..

Joo, kyllä Erkille ja Allulle tulee tosi paha mieli varmaan siitä mitä keskustelupalstalla kirjoitellaan. Valoja taas päälle.

Perrin sekä Tuppurainen ovat JYPissä ratkaisupelaajia, heidät on hommattu tähän joukkueeseen tekemään pisteitä. Heidän palkkashekkinsä on mitoitettu sen mukaan. On se nyt jumalauta, että pitää kaikki mukamas unohtaa jos pelaaja ei suoriudu häneltä vaadittavalla tasolla, kuten Perrin tällä hetkellä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Olen samoilla linjoilla Perrinin sekä Tuppuraisen suhteen. Organisaatio ei halua tällä hetkellä mässäillä rahalla, mutta on ilmoittanut hakevansa menestystä. Tällön tästä vajaavaisesta kärkiryhmästä on revittävä kaikki irti ja odotukset ovat helvetin korkeat. Oudoksun itsekin sitä miten jotkut haaveilijat ja "ihmisiä nekin ovat" -nyyhkijät viitsivät kitistä kun kärkipelaajilta vaaditaan niin paljon.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Perrinin haukkumisen ymmärrän, mutta en Tuppuraisen. Okei Allulla oli aika monta matsia ilman maalia, mutta silti sai syöttöpisteitä eikä ollut joukkueelle mikään taakka. Eric taas on oikeasti tehnyt aika karmivia henkilökohtaisia virheitä. Parhaiten muistissa erään Ilves-pelin jatkoaika kun Eric menettää siniviivan tuntumassa kiekon ja ipalainen karkaa tekemään ratkaisumaalia.

Kyllähän se vähän huolettaa kun etenkin näille häntäpään jengeille hävitään "ilmaisia" pisteitä. Toivotaan että kevään ratkaisupeleissä jaksetaan keskittyä tosissaan näihin peleihin, nyt pitkin kautta tuntuu että JYP menee kentälle esittämään vain krapulakiekkoa. Tällä hetkellä korpeaa myös se, miksi Virtasmarkolle piti tehdä se jatkosoppari jo niin aikaisin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Perrinin haukkumisen ymmärrän, mutta en Tuppuraisen. Okei Allulla oli aika monta matsia ilman maalia, mutta silti sai syöttöpisteitä eikä ollut joukkueelle mikään taakka.

Tuppuraisen tulee Perrinin ohella olla ratkaisupelaaja illasta toiseen. Esimerkillä sekä tuloksen tekemisellä. Saattaa kuulostaa kohtuuttomalta, mutta nykyisessä JYPissä homma menee tällä tavoin kun emme missään nimessä voi nojata ratkaisuhetkillä miikalahtiin, mikkosalmioihin tai markuspoukkuloihin. Tuppurainen on vastannut huutoon, mutta hänen tulee parantaa entisestään kun kevään tosipelit lähestyvät. Itse en usko hänen enkä liiemmin Perrinin siihen kykenevän, mutta se on elinehto jos täällä majailevat haaveilijat hamuavat joukkueen etenevän mitalipeleihin.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Esimerkillä sekä tuloksen tekemisellä. Saattaa kuulostaa kohtuuttomalta, mutta nykyisessä JYPissä homma menee tällä tavoin kun emme missään nimessä voi nojata ratkaisuhetkillä miikalahtiin, mikkosalmioihin tai markuspoukkuloihin.
Kuten jo sanoin, Tuppurainen ei mielestäni ole esiintynyt mitenkään negatiivisesti tai ole vielä takkana joukkueelle. Muistetaan nyt että Allu johtaa kuitenkin koko Liigan pistepörssiä, eli kai siellä on edes jotain tehty oikein.

Mainitsemastasi kolmikosta muuten Poukkula ja etenkin Lahti on ollut minulle suurempia pettymyksiä kuin Perrin tai Tuppurainen.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kuten jo sanoin, Tuppurainen ei mielestäni ole esiintynyt mitenkään negatiivisesti tai ole vielä takkana joukkueelle. Muistetaan nyt että Allu johtaa kuitenkin koko Liigan pistepörssiä, eli kai siellä on edes jotain tehty oikein.

Ja sinä ehkä ymmärrät ettei Perrinin ja Tuppuraisen tehtävä ole vain selviytyä kentällä ja toimia sillä tavoin etteivät ole taakkana. Heidän on duunina on tuoda illasta toiseen joukkueelle lisäarvoa ja se tapahtuu mainitsemani esimerkin sekä tuloksen tekemisen muodossa. Jostain Henri Kannisesta voi sanoa että hyvin meni kun ei taakkana ollut.

Sanoin jo itsekin että Tuppurainen on vastannut huutoon, mutta uskon painolastin kasvavan liian suureksi tosipelien koittaessa.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Ja sinä ehkä ymmärrät ettei Perrinin ja Tuppuraisen tehtävä ole vain selviytyä kentällä ja toimia sillä tavoin etteivät ole taakkana. Heidän on duunina on tuoda illasta toiseen joukkueelle lisäarvoa.

Eli Tuppuraisen lähes piste per peli-tahti ei tuo tarpeeksi lisäarvoa JYPille?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Eli Tuppuraisen lähes piste per peli-tahti ei tuo tarpeeksi lisäarvoa JYPille?

Kirjoitan nyt vielä kolmannen kerran että Tuppurainen on vastannut huutoon, mutta kapean kärkimateriaalin tiimissä suvantovaiheita ei saa tulla. Tällainen on mielestäni kohtuuton vaatimus, mutta niin se nyt vain menee jos menestystä halutaan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Perrinin haukkumisen ymmärrän, mutta en Tuppuraisen. Okei Allulla oli aika monta matsia ilman maalia, mutta silti sai syöttöpisteitä eikä ollut joukkueelle mikään taakka.

Olen tässä asiassa kanssasi aivan samaa mieltä mutta samalla ymmärrän miksi jotakuta saattoi harmittaa ettei Tuppurainen tehnyt pitkään aikaan maaleja vaikka paikkoja oli, hyviäkin paikkoja. Tällöin Tuppurainen ei pelannut aivan niin yksinkertaisesti kuin oli tätä ajan jaksoa aikaisemmin pelannut. Kuitenkin tälläkin ajan jaksolla Tuppurainen sai luotua maalipaikkoja ketjukavereilleen ja sai niistä siten syöttöpisteitä. Jotkut oli kakkossyöttöjä mutta pisteitä ne kai on myös. Kokonaisuutta peilaten, mies ei pelannut aivan niin hyvin kuin aikaisemmin mutta kuitenkin mielestäni hyvällä tasolla. Illasta toiseen.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin ei kai se ole kenellekään epäselvää, että Perrinin otteet ovat olleet pettymys hyvästä määrällisestä pistemäärästä huolimatta. Johtava pelaaja ei voi tehdä noin paljon virheitä ja ottaa pakkasia, mitä Perrinin kohdalla on käynyt. Toki se on koko ketjun harteilla, mutta ihan niitä henkilökohtaisia virheitäkin on tullut aivan liikaa. Onko se sitten ikä, mikä nyt on yksinkertaisin selitys kokonaisvaltaisen pelaamisen heikentymiselle hänen kohdallaan. Otteiden ailahtelevaisuutta ja tason laskua on tietysti Perrinin kohdalla vaikea meidän fanien hyväksyä, sellaisessa jumalan asemassa hän kuitenkin tässä organisaatiossa on ja aivan ansaitusti. Tuolla palkkakuitilla meillä on kuitenkin oikeus kritisoida otteita ja vaatia enemmän silloin, kun on aihetta. Kyllä hän tietää sen ammattilaisena itsekin.

Tuppuraisen kohdalla kaverin tehtävä on totta kai tehdä maaleja, mutta täytyy kuitenkin muistaa että esim. tuossa 17 ottelun maalittomassa putkessa syöttöpisteitä merkattiin 12, jos nyt en ole laskenut väärin. Tontteja on pelistä toiseen ja se on erittäin tärkeää, mutta se ei toki riitä kevättä kohden jos pitkiä putkia tulee lisää ettei osu tyhjäänkään maalin, kun fakta on se että meidän maalintekoon pystyvä kärkiosasto on erittäin kapea. Tuppuraiseen muiden tavoin tyytyväinen, vieläkin on kuitenkin varaa odottaa enemmän nimenomaan tasaisuutta ratkaisuihin. Viime kauteen verrattuna hieno tasonnosto omalle tasolleen.

Jos puhutaan varsinaisista pettymyksistä niin kyllähän Miika Lahti ja Darryl Boyce ovat olleet ainakin itselle pahimpia, eikä nyt puhuta pelkistä tehopisteistä. Ehkä sitten odotin Boycelta liikoja hyvin menneen AHL-kauden jälkeen, mutta hei 5+6.. Lahdella yksi suonenveto peli ja 2+8 (+/- tehotilasto nollilla).
 
Viimeksi muokattu:

Meikäpoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils
Jos puhutaan varsinaisista pettymyksistä niin kyllähän Miika Lahti ja Darryl Boyce ovat olleet ainakin itselle pahimpia, eikä nyt puhuta pelkistä tehopisteistä. Ehkä sitten odotin Boycelta liikoja hyvin menneen AHL-kauden jälkeen, mutta hei 5+6.. Lahdella yksi suonenveto peli ja 2+8 (+/- tehotilasto nollilla).

Itselleni myös ehdottomasti pahimmat pettymykset ovat Lahti ja Boyce. Muutenkaan tuo kakkosketjun peli ei ota kunnolla toimiakseen. Mielestäni Ikonen menee hukkaan, sillä hänellä tuntuu olevan taitoa rakentaa hyviä maalipaikkoja pelistä toiseen ketjukavereilleen. Turhan harvoin vaan kiekko päätyy lopulta maaliin asti kun Boyce tai Lahti koittavat sitä Ikosen passista sinne toimittaa. Tämä kenttä tuntuu saavan myös hyvin harvoin pysyvän paineen vastustajan kenttäpäätyyn vaan kiekko pyörii omalla- tai keskialueella kunnes Ikonen saa kiekon ja petaa maalintekopaikan. Ikonen pelannut myös puolustuspäähän vahvasti, joten mielestäni häntä voisi kokeilla ykkösvitjassa.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Mikä tälle Zaywestille oikeesti kelpaa? Allu johtaa pistepörssiä, mut sekään ei näytä riittävän, kun on täysin kohtuuttomia odotuksia. :D Allun kait pitäs joka matsiin räpätä se voittomaali ja ottaa kaverit reppuselkään, että kelpais - huhhuh! :) Perrin on ollu pettymys, tai no pelasi tossa välillä hyvin ja pisteitäkin ropisi samalla, mut alkukausi ja nyt tää tammikuu on menny alakanttiin, no jos se sieltä taas kevättä kohden vertyisi.

Ikonen menee mun mielestä täysin hukkaan Boycen ja Lahden kanssa ja on kumminkin pelaajana yks JYPin parhaimmista hyökkäyspäässä - luova ja luo hyviä tekopaikkoja ketjukavereilleen. Pitäiskö kokeilla välillä ykkösessä et miten lähtisi peli toimimaan Perrinin kanssa? Vois täydentää hyvin toisiaan, vaikka vähän mikkihiiriketjuhan toi olisi.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Mikä tälle Zaywestille oikeesti kelpaa? Allu johtaa pistepörssiä, mut sekään ei näytä riittävän, kun on täysin kohtuuttomia odotuksia.

Ei ollut näköjään Hurricane ainoa jolle tuo luetun tekstin ymmärtäminen tuottaa hankaluuksia. Eikö lätinöistäni nyt aika helvetin selvästi pysty päättelemään seuraavat:

-Olen tyytyväinen tämän hetken Tuppuraiseen(kolmesti tämän jo ilmaissut)
-Epäilen hänen kykyään kantaa kapean kärkimateriaalin joukkuetta kevään tosipeleissä
-Kritisoin samalla sitä että kärkipelaajia on niin vähän joukkueessa

Se ei ole Tuppuraisen vika ettei tässä menestystä hakevassa joukkueessa ole enempää kärkimateriaalia, mutta tällöin valitettavasti hänen sekä Perrinin vastuu kasvaa todella suureksi. Jopa kohtuuttomaksi kuten tämänkin jo sanoin. Vapaailtoja ja suvantokausia ei voi siis viettää yhtään vaan vauhdin pitää kevättä kohden vielä kiihtyä entisestään.

Edit. Ja laitetaan nyt vielä varmuuden vuoksi että Tuppuraiseen kohdistuvat vaatimukset ovat osaltani silkkaa kehumista hänen suuntaansa. Hän on yksi harvoista pelaajista kelle kykenee jäätävän kovia odotuksia asettamaan. Tämä kausi puhuu sen puolesta.
 
Viimeksi muokattu:

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Ei ollut näköjään Hurricane ainoa jolle tuo luetun tekstin ymmärtäminen tuottaa hankaluuksia. Eikö lätinöistäni nyt aika helvetin selvästi pysty päättelemään seuraavat:

No sittenhän meitä on kolme tässä. Minäkin nimittäin jäin tuosta meidän välisestä keskustelustamme siihen uskoon että piste per peli-tahti ja pistepörssin johto ei ole ollut ZayWestin mielestä riittävää Tuppuraiselta. Onneksi tuo neljäs "helvetin selvä" viesti kertoi tilanteen todellisen laidan.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Tää alkaa kohta kyrsimään todella, todella paljon. JYP pelasi pitkästä aikaa jopa suvereenisti Tapparaa vastaan, sitten otetaan vahingossa typerä jäähy, alivoima ei kestä, maali omiin. Toinen tilanne: Salonen voisi laittaa kiekon päätyyn keskialueella, mutta ei, kääntyy omiin päin ja menettää Jormakalle, maali.

Jumalauta.

Vaikka periaatteessa pidänkin Salosesta ja Pullista ja jossakin vaiheessa Kauppinenkin vaikutti ihan hyvältä, mutta. Aivan liian hasardia peliä, niin puolustuspäässä kuin kiekollisena. Suurimmaksi osaksi toki tekevät hyviä ratkaisuja kiekollisena, mutta silloin kun eivät tee, antavat todella hyviä maalipaikkoja vastustajalle.

Peruspakkeja takaisin kuusikkoon, kiitos. Auvinen ei ole kuitenkaan vastaus (ja nyt kun miettii niin eipä siellä oikeastaan muitakaan ole, perkele.). Nöyrempää pelaamista, kiitos. Johtotilanteessa ei turhia riskejä puolustuspäässä, kiitos. Hyökkäyspeliä ei tarvitse kuitenkaan unohtaa, kiitos.
 

chubster

Jäsen
Peli on edelleen käynnissä tältä päivältä, eikä mitään olla hävitty, mutta silti jo vituttaa taas.

JYP on aivan infernaalisen epätasainen joukkue. Edes se ei riitä, että koskaan ei tiedä millaisen pelin JYP tulee pelaamaan, ei ole mitään suoritusvarmuuttaa. Upeata suoritusta voi seurata täysi mahalasku ja toisinpäin. Jäisi edes siihen, mutta kun tämä sama tapahtuu pelin sisälläkin. Jatkuvasti, taas sama olo kuin viime talvena. Ihan kivasti ollaan sarjataulukossa joo, välillä voitetaan, välillä hävitään. Joopajoo, jos tolla pelillä ja suoritusvarmuudella voitetaan yksikin playoff sarja niin minä olen Mikki Hiiri.

vuodet vaihtuu, mikään ei muutu. Onneksi vielä ensi kaudestakin tehtiin sopimus valmentaja velholle.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Peruspakkeja takaisin kuusikkoon, kiitos. Auvinen ei ole kuitenkaan vastaus (ja nyt kun miettii niin eipä siellä oikeastaan muitakaan ole, perkele.)

Onhan siellä kuitenkin Niku joka on nuoresta iästään huolimatta pelannut aika varmasti ilman suurempia virheitä. Okei, muutama on tullut mutta se on aika pieni määrä kun ottaa huomioon että pelejäkin on useampia alla.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tämä peli oli kolmesta pisteestä huolimatta malliesimerkki siitä, miksi JYP ei juuri herätä mitään luottoa
kevättä kohden mentäessä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Nyt joku tilastonikkari jolla on luppoaikaa enemmän, voisi olla aktiivinen ja laskeskella että montako kertaa kauden aikana on toistunut tämä sama kuvio:

JYP johtaa 1-2 maalin erolla -> jäähy JYPille -> vastustaja tekee yv-maalin -> vastustaja nousee tasoihin.

Ei nimittäin oo eka kerta että jyppiläiset on kusessa ylivoimamaalin jälkeen.

Ja aika paljon kusessa tuntuu olevan puolustuskin aina välillä. En osaa näitä jääkiekkotermejä paljoa paskaakaan mutta aika reippaasti tuntuu peleissä lähtevän hazardipurkuja ja syöttöjä joista seuraa vastustajan läpiajo.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tämä peli oli kolmesta pisteestä huolimatta malliesimerkki siitä, miksi JYP ei juuri herätä mitään luottoa kevättä kohden mentäessä.

Itse olen sitä mieltä että eilen nähtiin pitkästä aikaa pieni välähdys siitä että jotain luottoa voisi syntyäkin. Tällä tarkoitan sitä että löydettiin vielä uusi vaihde peliin kun oltiin ensin ryssitty kahden maalin johto käsittämättömällä perseilyllä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Nyt joku tilastonikkari jolla on luppoaikaa enemmän, voisi olla aktiivinen ja laskeskella että montako kertaa kauden aikana on toistunut tämä sama kuvio:

JYP johtaa 1-2 maalin erolla -> jäähy JYPille -> vastustaja tekee yv-maalin -> vastustaja nousee tasoihin.

Ei nimittäin oo eka kerta että jyppiläiset on kusessa ylivoimamaalin jälkeen.

Ja aika paljon kusessa tuntuu olevan puolustuskin aina välillä. En osaa näitä jääkiekkotermejä paljoa paskaakaan mutta aika reippaasti tuntuu peleissä lähtevän hazardipurkuja ja syöttöjä joista seuraa vastustajan läpiajo.

Laskin noita kahden maalin menetettyjä johtoja joissa vastustaja kaventaa YV:llä ja tulee sitten tasoihin niin löytyi vain nämä kaksi.
18.10.2014 Ilves-JYP tilanteessa 1-3, ajassa 33.45 Boyce 5+prk->36.47 Ilves 2-3 ja 3.erän alkuun tasoitus 3-3.
16.1.2015 JYP-Tappara tilanteessa 2-0, ajassa 33.37 Hännikäinen 2min->35.20 Tappara 2-1 ja heti perään 2-2.

Maalin johtoja minkä nimenomaan ylivoimalla vastustaja on tasoittanut sitten löytyisikin ihan omiin tarpeisiin.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakeista Kemiläinen on jatkuvasti kuutamolla. Tuntuu, että mies on menettänyt itseluottamuksensa eikä osaa tehdä lainkaan oikeita ratkaisuja.
Kalteva on myös jatkuvasti vaikeuksissa kiekollisena.

Löfmanin loukkaantuminen: Green löi pari kertaa peräkkäin aloituksessa JYPiläisen mailan poikki - jälkimmäinen viikate taisi viedä Löfmanin saikulle.
Buu-man salli melkoisen kirvespelin, liekö katsonut ottelupäivänä julkaistua JYPin facebooksivujen kuvaa ohjenuoraksi.
 

MattiM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kyllähän se vaan niin on että Tuppuraisen ja Perrinin pistepörssin ensimmäinen ja toinen tila ei ole riittävä. Täytyy kuitenkin huomioida, että Perrin on tasapisteissä toisena ja Tuppurainen johtaa ainoastaan kahdella pisteellä. Kyllä minun mielestäni Jypin ratkaisupelaajien tulisi hallita suvereenisti pistepörssiä, eikä mitään pariin pisteen eroja. Hävettää ihan jätkien puolesta.

Jokohan se Seppänen ja kumppanit tajuaisi erota.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös