david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Avataanpa tällainen ketju, kun tällä hetkellä ei paljoa jaksa positiivisia asioita postailla. Joku voi avata positiivisuusketjun sitten, kun sellaiseen on aihetta, eli varmaankin ensi kaudella.

JYPin peli on jo monen monen pelin ajan ollut maalinteon osalta täyttä sontaa. Samaan aikaan Filppula ja Hannus istuvat tuppia puremassa. Joukkueessa on hätäisesti kolme liigatason pakkia.

Homman nimi on nyt se, että tätä menoa lähdetään sääleistä kesälomille!
 
"Kyllä Dufva siinä jo varoitteli aikaisemmin, ettei menisi överiksi, mutta niinhän se taas keuli yli näköjään", Wallinheimo hauskutti toimittajia.

-Sinuhe 15.1.2010 jouduttuaan ulosajetuksi kesken rankkarikisan.

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Tiikerinsilmä!

Vain tiikerinsilmä on kateissa ei mitään muuta. Taitaa olla RD:n joku kinky perssilmä mistä se puhu tänään. Meinas auto ojaan livetä. Sen verran alko verenpaineet nousemaan. Helvetti mitä soopaa, melkein alkaa Apelta kuulostamaan.
 
JYP on jatkoaikojen Huuhkajat. Muistakaa vastustajat se, että jos olette saaneet pisteen se on oikeasti kaksi.

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Joopa joo. Minipleijarien saldo tähän mennessä on kaksi tappiota päävastustajilta. Viimeisimpänä kauden ensimmäinen nollapeli kotona. Nollat kotiyleisön edessä eivät kuulu hyvän joukkueen repertuaariin, niitä ei yksinkertaisesti saa tulla! Viidessä viimeisessä pelissä kuusi tehtyä (joista puolet vatsatautista Lukkoa vastaan), niillä ei paljoa juhlita, vaikka omissa ei pahasti kolisekaan.

Kuuden pisteen ottelu päättyi siis mahalaskuun. Kotiedusta ei kannata enää edes puhua, sillä tappavalla jatko-ohjelmalla on täysi työ pitää kovakuntoiset ja ottelun vähemmän pelanneet Ilves ja HIFK selän takana. Ja nykyisellä menolla JYP lähtee seuraavalle maajoukkuetauolle sijalta 8. Kamppailu kotiedusta kannattaa siis todellakin unohtaa.

Nyt punnitaan tosissaan Dufvan kyvyt valmentajana. Joukkue on ensimmäisessä kunnon suossa. Eikä nyt auta lohduttautua sillä että "tähdätään kevääseen", sillä runkosarja pitää hoitaa kunnialla jos meinaa päästä niihin kevään ratkaisupeleihin hyvistä asemista. Mutta ei auta vikinä, lauantaina pakko ottaa piristyneeltä KalPalta kolme pistettä mielellään varmalla voitolla, koska seuraavat ottelut ennen taukoa ovat todella pahoja. KalPa-pelin jälkeen on onneksi viikon tauko, josko tauon aikana tapahtuisi käänne parempaan suuntaan, niin joukkueessa kuin pelaajahankinnoissa.
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Hyviä pelejä, hyvää peliä, kevättä varten... vitut! Tuolla pelillä tämä joukkue ei tule kevättä näkemään, ainakaan suoralta pleijaripaikalta.

Jarkko Immonen ja Antti "vittu mä teen vaikka nollakulmasta enkä varmasti syötä kellekään yv:llä" Virtanen ovat todella flegmaattisia, ja mikä pahinta täysin vailla minkäänlaista luovuutta mitä tulee hyökkäyspelaamiseen.

Ja mitä sitten tulee puolustajiin, niin ei helvetti olisihan se ihan kiva jos sinne saataisiin jonkinnäköinen viivapelote ylivoimaan, joka osaa laukoa suoraan syötöstä edes jonkinlaisen laadukkaan laukauksen. Puolustussuuntaan ei valittamista puolustajiemme pelaamisessa. Sen sijaan viisikkopuolustaminen on todella surkeaa ja koko ajan omassa päässä reagoidaan myöhässä ja on kiire jonnekin.

Toivottavasti Risto koittaa keksiä jotain tämän alemmuustilan ratkaisemiseksi sen lisäksi, että jaksaa jauhaa hyvistä peleistä lehdistötilaisuuksista. MAALIT RATKAISEE HALOO!!
 
Guided by the pinball map.

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Täähän voi olla hyväkin juttu että nyt rämmitään, ehkä joukkueenjohto herää ja hommaa ne pari pakkia ja molarin.
 
"Kaljaa kaappi täynnä, muija sairaalassa yötä ja itse löffään kotisoffalla. Nää on näitä elämän pieniä onnen murusia. :)" nimim. Seppis onnellisuusketjussa :D

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Täähän voi olla hyväkin juttu että nyt rämmitään, ehkä joukkueenjohto herää ja hommaa ne pari pakkia ja molarin.
Tätä on todellakin syytä toivoa, sen lisäksi, että laittaa Hannuksen hyökkäävään kenttään ja antaa yv-aikaa.

Toisaalta voihan olla, että tää vuos on vaan opettelua ja hallin makselua ja ens vuonna sitte, mutta näin kannattajana riepoo, että annetaan hyvä momentum luisua nakkien välistä tulevaisuuteen...
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Juu nyt joukkue on kauden pahimmassa suossa! ja itse en näe parempaa tulevaisuudessakaan, eli suora playoff paikka on luisumassa käsistä ja säälit kutsuu hyvää vauhtia, eli loppusaldo kauteen lähdetään liigan top 3 hyökkäyksellä ja nyt tammikuussa maalinteko umpisurkeaa, ei osuta ladon sisältä haulikollakaan seinään.

viimeisen 7 ottelun saldo yksi vaivainen 3 pisteen voitto raajarikko Lukosta kotona joka ei olisi tuskin voittanut mestisjoukkuettakaan sinä päivänä. sitten yksi rankkarivoitto kärpistä katstrofaalisen kolmannen erän jälkeen. missä nyt onnettaret oli sillä kertaa puolella, lähellä oli ettei olisi tullut jo turpaan jo varsinaisella peliajalla.

tappiot päävastustajille, ja sitten pisteautomaatti HPKllekin, ja luulempa että KalPa mikä hyvässä vireessä tullee kiusaamaan varjojen rajamaille haahuilevalta JYPltä viemää kauden enssimmäiset täydet pisteensä hurrikaanelita, mikä on kyllä tyyntynyt pieneksi tuulen vireeksi.

Ja tämä RDn logiikka parantaa maalintekoa pitää kaksi varteenotettavaa maalintekijää Filppula ja Hannus kaukana ratkaisu paikoilta ettei vaan vahingossa teksi maaleja. enää ei ole tietoakaan siitä joukkueen vahvimmasta osa-alueesta hyökkäyksestä, mikä piti olla pelote vastustajille. ja kotona tuon joukkueen ei missään nimessä pitäsi jäädä koskaan alle kahteen tehtyä maalia.

ja nämä sanomiset että joukkue on valmis tammikuun 31 päivä, varmaan pitää paikkaansa, mutta uskokaa pois. sinä päivänä joukkueesta on poistunut enemmä pelaajia kuin ovesta tulee sisään. pari kolme kaveria tekee loppukauden sopimuksen toisen seuran kanssa, ja ketään ei tule takaisin. Pakkeja ei ole saatavilla jos ei nyt oteta yllätyskorttia mestiksestä HEH HEH, RDn luottomies joltain vuosilta, viiva pelote viivan ylivoimalla, suurin jännitys tulee olemaan sen suhteen osuuko edes kiekkoon poikittaissyötöstä.

on rakennettu ensikauden joukkuetta ja tuntuu että unohdettu että hei nyt on tammikuu ja tämäkin kausi vielä pahasti kesken.

ai niin lopuksi viimeisen seitsemän ottelun kuntopuntarin mukaan JYP on liigan toiseksi huonoin joukkue 7 pisteellään vain Ässät on takana. HURAA ja valmennus puhuu hyvistä peleistä tämä ei ole mäkihyppy jossa tyylilläkin voi pärjätä. vaan maalit ratkaisee ja ne ainoastaan lasketaan.

HYVÄÄ KESÄLOMAA voidaan todeta säälien jälkeen.
 

Kutonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Avataanpa tällainen ketju, kun tällä hetkellä ei paljoa jaksa positiivisia asioita postailla. Joku voi avata positiivisuusketjun sitten, kun sellaiseen on aihetta, eli varmaankin ensi kaudella.

JYPin peli on jo monen monen pelin ajan ollut maalinteon osalta täyttä sontaa. Samaan aikaan Filppula ja Hannus istuvat tuppia puremassa. Joukkueessa on hätäisesti kolme liigatason pakkia.

Homman nimi on nyt se, että tätä menoa lähdetään sääleistä kesälomille!
Samaa mieltä, ihmettelen suuresti että mennään ottelusta toiseen
"samalla" kokoonpanolla ja MAALIN teko kiikastaa!!! (aika tärkee osa jääkiekkopeliä)Samaan aikaan 2 viimekauden tehomiestä istuu katsomossa tai "ylimääräsenä" hyökkääjänä.(Filppula,Hannus) esim. Virtasella muutamassa viime pelissä todella hyviä maalipaikkoja useita. Mietinpähän vaan että montakohan esim. Hannus olis noista paikoista tehnyt???
Hieman ihmetyttä toi RD:n peluutus..
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
1881
Mitä te sitten odotitte? Joukkue oli sarjassa neljäntenä ja ykkösvahti pistettiin lihoiksi. Jos se ei ole luovuttamista niin mitä sitten? Näyttää aika vahvasti siltä, että tämän tulkinnan asioista on tehnyt joukkuekin. Ei taklauksia, ei maaleja, ei voitontahtoa. Ihan erilaista on pelaaminen nyt, kuin ennen joulua, joten haaveeksi näyttää jäävän menestys tällä(kin) kaudella.
 
Kun valot sammuvat, olemme taas pimeässä.

Jöysmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja D-Team
Eipäs nyt vaivuta epätoivoon.

Toki Wallinheimon myynti antoi pienen säväyksen ja lisää löylyä nega keskusteluun. Ja kysymysmerkkinä voidaan pitää kyllä Filppulan vähäistä peliaikaa, Hannus nyt on sellainen sniper, josta ei ole hyötyä kuin vetopaikoissa.
Toki jos joku ne sille pelaa, niin kyllä kai niistä maaleja tulis.

Toivotaan nyt että kurssi kääntyy, mutta kyllä oli ponneton JYP tänään. Paikkoja oli, niinkuin Ilvestä vastaankin ilmeisesti, mutta sisään ei mene.

Ehkä Duffman voisi laittaa ketjuja uusiksi, Ilari Filppulan tahtoisin kyllä nähdä isommassa roolissa.

Pari kunnon pakkia lisää ja se tuppurainen tänne, ni helpottas.

Surkeeta peliä, oikein vitutti lähteä hallilta. Näköjään negaks käänty tää meikäläisenkin viesti... :D
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Eihän tämän pessimismin keskellä auta muu kuin lainata Lehden ansiokasta uutista lintuinfluenssasta, joka pätee näihinkin tunnelmiin.

Aivan vitunmoiseen paniikkiin aihetta
Osasto: Kotimaa
Teksti: Alarik Sarvi
Päivitetty klo 20:43

(UUSI JERUSALEM) Media, sisäministeriö, pääesikunta ja valtioneuvosto kehottavat kaikkia ihmisiä panikoimaan lintuinfluenssan takia. Hetkenä minä hyvänsä koko Suomen tartuttava ja kaiken elollisen tuhoava HSN1-virus on kaikkien tahojen mukaan ehdottoman pätevä syy järjettömään käyttäytymiseen ja kaiken rationaalisen hylkäämiseen.

“Kuolema! Täystuho! Maailmanloppu! Helmipaniikin loppurysäys! Tappakaa itsenne jo tänään tai naikaa aivonne pellolle, sillä kohta voi olla jo myöhäistä!” kehottaa pasuunaa soittava Pekka Susi.

Viranomaiset kehottavat kansalaisia myymään omaisuutensa, nauttimaan kohtuuttomia määriä päihteitä, harrastamaan runsaasti irtosuhteita, törmäilemään toreilla myyntikojuihin sekä salakuljettamaan Sveitsistä kalliita kelloja tullin ohi. Myös monet asiantuntijat myötäilevät suositusta paniikista.

“Kyllä, en näe muuta vaihtoehtoa kuin juosta saatanasti ympyrää ja kaakattaa. Hieman kuin norjalaishiihtäjät testaajien lähestyessä”, arvioi lintuja hätistelevä päivystävä dosentti Mao Tse-Tung.
Jos nyt ihan vakavissaan puhutaan, niin kyllähän näitä notkahduksia tulee joka porukalle. JYPillä on ollut poikkeuksellisen pitkä jakso ilman suurempia sudenkuoppia ja nyt eletään sitten maalinteon kannalta heikompaa jaksoa. Tietysti itse kutakin pelottaa HIFKin, Tapparan ja Ilveksen vahva jakso, mutta onhan tässä aikaa kurssia korjata. Runkosarjaakin on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä.
 
Viimeksi muokattu:
Tämä on systeemin hyväksymä allekirjoitus.
JYP-Discord: https://discord.gg/j5ja64f

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jarkko Immonen ja Antti "vittu mä teen vaikka nollakulmasta enkä varmasti syötä kellekään yv:llä" Virtanen ovat todella flegmaattisia, ja mikä pahinta täysin vailla minkäänlaista luovuutta mitä tulee hyökkäyspelaamiseen.
Siis mitä helvettiä? Omaan silmään Immonen oli ainakin nyt Pelicans-pelissä ehdottomasti yksi niistä (tai kenties ainut) JYP:n pelaajista, joka esiintyi edukseen. Rakensi peliä, taklasi ja vei muutenkin tilanteet loppuun. Muut vaikuttikin sitten lähinnä liukuvan selkä suorana, pelin alkua lukuunottamatta. Ei yksi mies voi aina peliä ratkoa. Virtasesta samaa mieltä, kaanejakin vastaan tuhlasi ainakin 2-3 sellaista paikkaa, josta pitäisi laittaa limppu reppuun.

Lauantaina toivonmukaan ketsuppipulloa auki, niin jospa se siitä taas lähtee rullaamaan. Ihme kuitenkin on, ellei tuohon porukkaan ala pakkia tulla ja äkkiä.

Tänään (tai siis eilen) kyllä vitutti, oli niin jäätävän surkeaa peliä. Vitutti myös se, ettei joukkueesta löytynyt edes "pasinielikäistä" joka olisi pistänyt vaikka Komarovin poikaa nekkuun kun ei muuhunkaan pystytty. Toisaalta sitä ei aina kaipaa...
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisiko JYPin ongelma osittain kuitenkin niin kapea kärkikalusto? Liigan laadukkaimpia ykkösketjuja, mutta mitä on sen jälkeen? Pitkässä juoksussa tuokin vaikuttaa aika paljon.. Lisäksi alakerta on yllättävän heikko, pakistossa ei ole niitä peruspelin taitavia kolmos/nelos -pakkeja + lisäksi Sinuhen erikoinen poistuminen. Sivullisena voisi tuumata että eväitä oli vaikka mihin, mutta hieman vajaaksi jää..

Uskon että kevään mittaan JYP vielä kuitenkin kovenee ja tosipeleissä materiaali on takuulla hyvä (kovia jätkiä oikeisiin rooleihin löytyy). Mihin riittää..se jää nähtäväksi. Kovan ykkösmaalivahdin puute on mielestäni isoin puute.

Sori sekava viesti, ajankohta vähän vaikuttaa.
 
Ultrat ovat erilaisia ... Kun he jakavat yhden sämpylän neljän hengen kesken nääntymisen partaalla, silloin he ovat onnellisia. (Ultras Jokerit)

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Siis mitä helvettiä? Omaan silmään Immonen oli ainakin nyt Pelicans-pelissä ehdottomasti yksi niistä (tai kenties ainut) JYP:n pelaajista, joka esiintyi edukseen. Rakensi peliä, taklasi ja vei muutenkin tilanteet loppuun.
Itse olin myös samassa pelissä Hypodermic:n kanssa. Immonen oli ainoa pelaaja JYPistä , joka sai edes jotain aikaan. Tuntuu kummalliselta, että joukkueen kultakypärä on ainut mies joukkueessa joka osaa taklata!

Dufva antaa ihmeen paljon luottoa näille "Jukuri" pelaajille. Kyllähän ne jätkät töitä tekee, mutta siinä se sitten onkin. Taidot ei vain yksinkertaisesti riitä. Mitä Niemi tekee edes 13.hyökkääjänä?

Kyllä Hannukselle ja Filppulla pitäisi antaa kelpo väli näyttää. Ei yhdestä täydestä ottelusta ole mitään hyötyö. Tarvitaan vähintään se 5 ottelua.

Miksi meillä on 2 nelos kenttää. Kyllä Sipiläisen ja Piiroisen pitäisi taistella peliajasta Lahden ja Sykön kanssa.
 
Jyp häviämisen kulttuuria vuodesta 2018

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Olisiko JYPin ongelma osittain kuitenkin niin kapea kärkikalusto? Liigan laadukkaimpia ykkösketjuja, mutta mitä on sen jälkeen?
Itseasiassa meillä on kyllä laaja hyökkäyskalusto ja oikein roolitettuna se voisi tehdä paljon pahempaa jälkeä. Esim senttereinä Immonen, Helminen ja Hytönen on kyllä parempi kolmikko kuin monella muulla top-6 joukkueella liigassa. Ongelma on se, että meidän oletetusta kakkosketjusta kaksi miestä (Hannus, Filppula) on joutunut Dufvan silmätikuiksi ja purevat tuppea penkin päässä.
 
"Kaljaa kaappi täynnä, muija sairaalassa yötä ja itse löffään kotisoffalla. Nää on näitä elämän pieniä onnen murusia. :)" nimim. Seppis onnellisuusketjussa :D

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #18 #41 #26, Sebastian Aho, Anttoni Jakobsson
Ongelma on se, että meidän oletetusta kakkosketjusta kaksi miestä (Hannus, Filppula) on joutunut Dufvan silmätikuiksi ja purevat tuppea penkin päässä.
Tämä on myös vitutusketjun osastoa, mutta jatketaan. Dufva luottaa liikaa VIPiin, että tehoja tulisi ja muilla ei ole väliä kuhan puolustavat hyvin. Tästä ovat kärsineet DHelminen, Hannus ja Filppula. Noista kolmesta saisi todella tuhoa kylvävän ketjun, mutta ei kun ei..
 
Miltäköhän se tuntuu saada tehtäväksi pitää Zlatania kulmassa ja sitten jättää pitämättä - benicio

Handyy

Jäsen
Itse olin myös samassa pelissä Hypodermic:n kanssa. Immonen oli ainoa pelaaja JYPistä , joka sai edes jotain aikaan. Tuntuu kummalliselta, että joukkueen kultakypärä on ainut mies joukkueessa joka osaa taklata!
Pihlman oli toinen joka jakeli taklauksia, tipautti Kakon nätisti jään pintaan Pelicansin alueella. Mutta totta, tuohon kaksikkoon se sitten suurinpiirtein jäikin. Tai no ehkä Vänttinenkin sai muutaman niitin perille.

Mutta enemmän fyysisyyttä pitää kyllä ehdottomasti saada muilta kentiltä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä vaan nyt tulee, oliko se nyt toissakauden muistot mieleen. Aluksi menee saatanan kovaa ja sitten pitkä ja jyrkkä alamäki. Ja sitten tapellaan, että edes päästäisiin sääläreihin. Näin pahasti ei taida tänä vuonna ihan mennä, mutta joku mättää. Hannuksen ja Filppulan poissaolosta täällä puhutaan ja itse liityn kerhoon. Ei se Hannus mikään kädetön 100% snaipperi ole. Pystyy mielestäni hyvään pelinrakenteluun sata kertaa paremmin kuin jukurit, syköt sun muut. Filppula on ollut vähän unessa, mutta eipä ainakaan hävitty pelejä silloin kun hän pelasi. Ja helvetti jos vastustajan tekemästä avausmaalista katkeaa selkäranka, niin turha sinne pleijareihin on edes lähteä. Milloin viimeksi JYPPI on tehnyt kärpät ja noussu parin viimeisen minuutin aikana tasoihin, saatikka ohi? Jos JYPPI on viimeisen erän puolivälissä maalin taka-ajoasemassa, niin peli on käytännössä jo pelattu. Se Riston kuuluttama voittamisen kulttuuri on ainakin viime aikoina ollut kadoksissa - Hifk, Kärpät, TPS, Ilves ja ehkä Pelicans - kaikki olisivat vahvalle joukkueelle olleet satavarmoja kolmen pisteen matseja. JYPin saldo 4/15.
 
"Sen viiden minuutin peliaikani pystyin kyllä pelaamaan kohmelossakin" - tilittää Jonne Virtanen uransa alkutaipaleita IS-Veikkaajan haastattelussa 26.3.2013.

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Milloin viimeksi JYPPI on tehnyt kärpät ja noussu parin viimeisen minuutin aikana tasoihin, saatikka ohi? Jos JYPPI on viimeisen erän puolivälissä maalin taka-ajoasemassa, niin peli on käytännössä jo pelattu.
Juurikin näin!

Pari huomiota liigasta:

1. Kärpät useimmiten nousee lopussa tasoihin/ohi.

2. Ässät häviää pelin viimeistään pari minuuttia ennen loppua oli se sitten johdossa tai tasatilanteessa

3. JYP on käytännössä hävinnyt pelin mikäli ollaan 10 minuuttia ennen loppua tappiolla

Nämä kolme teesiä toistuvat erittäin usein liigassa. Eniten tietenkin harmittaa se, että Riston voittava kiekko ei kata kohtaa 3.
 
Viimeksi muokattu:
Jyp häviämisen kulttuuria vuodesta 2018

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ei herran jumala mitä tuo RD päästää suustaan, Olemme oikealla tiellä, mitäköhän polkua kaveri tallaa nyt. 7 pelin kuntopuntarissa JYP liigan toiseksi huonoin joukkue, jos tuota tilastoa katsoo. ON Riston kompassi seonnut pahemman kerran, tai jopa pudonnut kartalta kokonaan.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Tämä on myös vitutusketjun osastoa, mutta jatketaan. Dufva luottaa liikaa VIPiin, että tehoja tulisi ja muilla ei ole väliä kuhan puolustavat hyvin. Tästä ovat kärsineet DHelminen, Hannus ja Filppula. Noista kolmesta saisi todella tuhoa kylvävän ketjun, mutta ei kun ei..
Helminen, Hannus ja Filppula ovat pelanneet useita otteluita yhdessä, viimeksi Turussa, mutta maaleja ei ole tullut muistaakseni kuin KalPaa vastaan lokakuussa.
 
14.4.2009
23.4.2012

Jöysmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja D-Team
Helminen, Hannus ja Filppula ovat pelanneet useita otteluita yhdessä, viimeksi Turussa, mutta maaleja ei ole tullut muistaakseni kuin KalPaa vastaan lokakuussa.
Hannus, Filppula ja Vänttinen toimii hyvin yhdessä. Vänttinen tekee rutosti töitä, joka auttaa Filppulan ja Hannuksen peliä hyvin. Toisaalta Vänttinen, Helminen ja Filppula voisi olla jännä yhdistelmä.

Louhivaara, Jääskeläinen ja Hytönen oli mukava nähdä vanhassa koostumuksessa.
 

vsop

Jäsen
Hannus, Filppula ja Vänttinen toimii hyvin yhdessä. Vänttinen tekee rutosti töitä, joka auttaa Filppulan ja Hannuksen peliä hyvin. Toisaalta Vänttinen, Helminen ja Filppula voisi olla jännä yhdistelmä.

Louhivaara, Jääskeläinen ja Hytönen oli mukava nähdä vanhassa koostumuksessa.
Ei nuo asiat minusta ainakaan ole mitään negatiivisia, sillä pidän noita puhtaasti positiivisina asioina.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Komeen kuulosta, kun Kärppien ylijäämäpakeista koottu nelosketjukin pyörittää JYPiä. Voi vittu, että kyrsii hävitä peli, jossa vastustajalla puoli joukkuetta lasaretin puolella.

Ainoa toivo säälien välttämiseen on enää vastustajien konttaamisessa, mutta valitettavasti Ipa, Tappara ja HIFK pystyvät parantamaan peliään keväällä siinä, missä meidän peli menee toiseen suuntaan.

Harmi, kun tämä kausi näytti jo niin hyvältä marraskuussa...
 
"Kyllä Dufva siinä jo varoitteli aikaisemmin, ettei menisi överiksi, mutta niinhän se taas keuli yli näköjään", Wallinheimo hauskutti toimittajia.

-Sinuhe 15.1.2010 jouduttuaan ulosajetuksi kesken rankkarikisan.

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Komeen kuulosta, kun Kärppien ylijäämäpakeista koottu nelosketjukin pyörittää JYPiä. Voi vittu, että kyrsii hävitä peli, jossa vastustajalla puoli joukkuetta lasaretin puolella.
Ei ole vitutusketju mutta tähän mennessä peliä kuunnellessa, vituttaa!
Niin hyvä kuin Tuokkola on ollut, se polvilleen meno maksoi taas sen yhden maalin...voi...no eiköhän tämä nega nyt riitä tällä erää.
 
I never lose. I either win or learn.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy