Naisasiat

  • 7 487 833
  • 26 542

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Rautalankaa. En ota kantaa iki-Ilveksen elämäntilanteisisiin. Tähän sukunimivääntöön yleisellä tasolla otan kantaa tai tuon oman näkemykseni esille.

Tunnen erään ex-pariskunnan josta kumpikin osapuoli on ollut Ylen eri ohjelmissa kertomassa elämästään. Kummankin tarina poikkeaa olennaisesti toisistaan. Ei näihin toisten soppiin, tuntematta ja tapaamatta paljon kannata sekaantua.
Rautalankaa ei pidä tarjota minulle, vaan sinulle: Otat sillä tavalla kantaa, ettet huomio faktoja. Otat kantaa yleisellä tasolla vain sukunimiasiaan ja teet sillä perusteella implisiittisesti päätelmiä muista. Niistä, jotka ottivat muitakin faktoja huomioon.

Jokunen kuukausi sitten iki-ilves kertoi, ettei hänen naisensa suostu avioliittoon avioehdon kanssa. Ja iki-ilves on saamansa perinnön vuoksi rahamiehiä. Tuo oli pohjana esimerkiksi minun kannanottooni. Sukunimiasia ei ole se asia, vaan kokonaisuuden pieni ripaus.

Aina voi jeesustella humaanisti, että se toisen kanta jne. mutta nuo nyt ovat täysin selviä asioita kuulematta sitä toista osapuolta. Ei avioehtoa, vaan rikkaisiin naimisiin, ja ei toisen sukunimeä, vaan rikkaisiin naimisiin. Kolme euroa vetoa, että jos nuo menevät naimisiin , niin se liitto on lyhyt. Voimme yyveitse sopia tämän tapauksen lyhyyden määritelmän.

Toki on toivottavaa, etteivät nuo mene naimisiin. Ainakaan keskenään.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
äsh antaa olla. Viestin poistaminen normaalisti ei onnistunut.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ja kyllä minä taas niin mieleni pahoitin kun tyttöystävä sanoi että jos aion juoda niin parempi jäädä kotiin. Hän ei kuulemma sellaista tykkää katsella. Ymmärtäisin paremmin jos vetäisin siellä aina käydessäni hirveät perseet mutta kun en vedä. Nytkin kun olen CMX:n keikalle menossa niin ajattelin muutaman oluen ennen keikkaa juoda ja kun se on baarissa niin sielläkin. Noh enpä sitten juopottele yhtään. Kyllähän tämä pistää vituttamaan aika reilusti kun tuota olutta tuli ostettuakin vähäsen.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitähän sitä tekisi? Uusi emäntä on monin puolin aivan loistava. On kaunis (niin minun silmiini kuin muutenkin), mukava, ei ole lapsia, ja haluaa vielä tulevaisuudeltakin samoja asioita kuin minä. Ei ole mikään uraohjus, vaan haluaisi pikemminkin olla äiti. Toki siinä biologinen kellokin tikittää, kun molemmat lähestymme neljääkymppiä, mutta ei se minua pelota. Tässä iässä asiansa hyvin hoitanut mies voi saada parisuhdemarkkinoilla lottovoiton (=hieman ikääntyneen unelmiensa naisen), jos ei pelkää sitoutumista ja lasten hankkimista.

Haasteena koen kuitenkin sen, että emännän suvulla on rahaa ja omaisuutta niin saatanasti, että oma suku on sen rinnalla tavallista tallaajaa - vaikka ihan hyvin toimeentulevasta perheestä itsekin tulen. Ja omasta tulevaisuudestani tiedän sen, että upporikas en tule koskaan olemaan, vaikka kohtuullisen toimeentulon olenkin saavuttanut. Perintöjä tulen hieman saamaan, mutta eivät ne ole mitään emännän perintöihin verrattavaa. Tosiasia on myös se, että minä tuskin tulen palkkatyöstä irti pääsemään, ja onnekseni olenkin vakituisessa työsuhteessa, mutta emännällä ei ole tällaisia paineita. Nytkään hän ei ole vakituisesti töissä, vaikka koulutusta ja työhistoriaa onkin.

Varmaan joku tulee jo ojentamaan viimeistään tässä vaiheessa, että pitäisi olla vain tyytyväinen, mutta jokin tässä kuviossa minua silti nyppii. Olen jopa miettinyt, että lähtisin kävelemään tai en ainakaan päästäisi suhdetta siihen vaiheeseen, että jälkikasvua tulee. Taustat ja talous tulevat kuitenkin näyttelemään suhteessa väistämättä jotain roolia, ja usein käy niin, että ns. heikommasta suvusta tuleva sulautuu enemmän siihen vahvempaan kuin toisinpäin. Myös esimerkit arveluttavat: emännän siskon miehelle on tuntunut käyneen juuri tällä tavalla, ja jotain ongelmia täytyy olla, kun tyyppi pettää vaimoaan ja ryyppäilee ja sikailee. Ja vaimo antaa anteeksi. Vähän siis pelottaa, että päädyn itsekin samaan tilanteeseen.

Kiinnostaisi kyllä kuulla kokemuksia miehiltä, jotka ovat tässä tilanteessa, ja toisaalta naisilta, jotka ovat emäntäni kanssa samassa tilanteessa - jos teitä on. Ja varmaan joku tulee ojentamaan huonosta itsetunnostakin, mutta ikinä en ole ajatellut päätyväni miespuolisen miniän rooliin. On tämä raakaa sanoa, mutta jos emäntä olisi keskivertoperheestä, niin olisin täysin varma siitä, että haluan viettää loppuelämäni hänen kanssaan. Nyt en ole. Ja jos joku kummastelee, miten tähän suhteeseen lähdin, niin en tajunnut taustoja heti. Niitä ei toisesta arvannut. Ei ole kalliita vaatteita tai muitakaan merkkejä, joista taustan tajuaisi. Ei mitään ylimielistä bättre folk-meininkiä tai muuta punahousuilua, josta olisin hypännyt heti seitsemän metriä taaksepäin.

Voi helvetti, miten toivon, että emäntä olisi myös taustoiltaan tavallinen tyttö. Ihmisenähän hän on. Ja joo, joillain on oikeitakin ongelmia...
 

lapa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexaa
Mitähän sitä tekisi? Uusi emäntä on monin puolin aivan loistava. On kaunis (niin minun silmiini kuin muutenkin), mukava, ei ole lapsia, ja haluaa vielä tulevaisuudeltakin samoja asioita kuin minä.

Jos nainen on kuvailemasi kaltainen, niin varmaan myös ymmärtää asian, jos siitä hänelle suoraan kerrot. Puhukaa asiasta ja sopikaa selvät säännöt miten asiat menee, niin luulisi, että ongelmilta vältytään. Avioehtohan (jos siihen asti pääsette) sieltä aivan varmasti tulee, mikä on tässä tapauksessa vain positiivista sinun kannaltasi.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Voi helvetti, miten toivon, että emäntä olisi myös taustoiltaan tavallinen tyttö. Ihmisenähän hän on. Ja joo, joillain on oikeitakin ongelmia...

En oikein ymmärtänyt, mikä tässä on ongelmana. Näinhän se elämässä menee, että joillain on enemmän rahaa kuin toisilla, tuskin siitä sen isompaa numeroa tarvitsee tehdä. Selittäisitkö konkreettisemmin, mikä sinua askarruttaa ja millaisia käytännön tilanteita pidät realistisina uhkakuvina niin katsotaan, osaisiko Jatkoajan kaikkitietävä palstaraati ratkaista tilanteen.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olen jopa miettinyt, että lähtisin kävelemään tai en ainakaan päästäisi suhdetta siihen vaiheeseen, että jälkikasvua tulee.
En ymmärrä ollenkaan tätä logiikkaa. MIksi haluat erityisesti varmistaa että lapsillasi ei tule olemaan "rahaa ja omaisuutta niin saatanasti"?
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
En oikein ymmärtänyt, mikä tässä on ongelmana.

Samoin. Pelkääkö nummenkallio joutuvansa naisen vanhempien ja suvun "jyräämäksi" perheen asioissa, vai että häntä vähätellään naisen perheen ja suvun toimesta?

Yhden vastaavan keissin tunnen. Siinä nainen oli paremmin toimeentuleva ja se erityisesti jurppi miehen vanhempia. Viimeinen niitti oli naisen itselleen ostama uusi auto, joka oli parempi (lue uudempi ja kalliimpi) kuin miehellään tai miehen vanhemmilla. Tästä varsinkin miehen isä veti herneet niin syvälle, että lopulta eroon päätyi sekin suhde kun hänen suunnalta alkoi loan heitto ja asioiden valehtelu (yritti tehdä poikansa asioista parempia valehtelemalla mm. sijoitusomaisuutta ja muuta varallisuutta). Ihme touhua tuollaiset.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Mitäköhän tästä pitäisi ajatella. Miten kauas normaalista voivat naiset enää mennä?

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/02/27/meeri-koutaniemi-kuvaa-vaginasi

^ Linkissä juttua siitä, miten naisia haetaan julkisella ilmoituksella perverssiin rituaaliin, jossa naisten alapäihin tungetaan kuvauslaite - tiedenäyttelyn tiloissa. Tunnetun nykyfeministin johtamana. Ehkä tuo koitetaan verhota myös moderniksi taiteeksi kun siitä kirjoitellaan samalla omaa runonpätkää.

Tunnen itseni entistä onnekkaammaksi.
 
Viimeksi muokattu:

BigBadReddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tapasin tossa yhen nuoruuden kaverin baarissa eilen. Kertoi stalkanneensa mua facebookissa jo pidemmän aikaa ja sanoi suoraan mun olevan kiinnostava tyyppi. Juteltiin ja juteltiin ja mentiin meille ja juteltiin taas hieman tajutakseni hänen olevan aivan älyttömän fiksu ja hieno ihminen. Riisuttiin. Suudeltiin. Ei seiso.

Herätään. Riisutaan. Suudellaan. Ei seiso.

Ja tyttö aivan valtavan haluissa. Noloimpia hetkiä ikinä.

Nyt kirjottelee, et "ei se haittaa" yms ja, et hänellä oli kaikesta huolimatta erittäin mukavaa mun kanssa ja haluis nähdä uudestaan, mut... "ei seiso" kummittelee päässä... Ja vittu että nolottaa... Ja kaikkee... Ja muutakin... Ja ehkä oikeesti ihastuinkin.

Kyllä sinä tuosta yli pääset. Älä rakenna itsellesi rimakauhua: työpaikkalääkäriltä reseptillä jeesiä pariin ekaan kertaan ja ihastumaan lisää.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mitäköhän tästä pitäisi ajatella. Miten kauas normaalista voivat naiset enää mennä?

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/02/27/meeri-koutaniemi-kuvaa-vaginasi

^ Linkissä juttua siitä, miten naisia haetaan julkisella ilmoituksella perverssiin rituaaliin, jossa naisten alapäihin tungetaan kuvauslaite - tiedenäyttelyn tiloissa. Tunnetun nykyfeministin johtamana. Ehkä tuo koitetaan verhota myös moderniksi taiteeksi kun siitä kirjoitellaan samalla omaa runonpätkää.

Tunnen itseni entistä onnekkaammaksi.

Eikös joku Teemu ole päässyt Kiasmaan runkkailemaan tappamansa kissan päälle.. Taiteen nimissä tietty.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pelkääkö nummenkallio joutuvansa naisen vanhempien ja suvun "jyräämäksi" perheen asioissa, vai että häntä vähätellään naisen perheen ja suvun toimesta?


En usko, että vähätellään. Etenkin appiukko (tai siis -ehdokas) tykkäsi kyllä minusta heti, ja hän on varmasti se ratkaisevin sukulainen. Tuo ensin mainittu onkin sitten potentiaalisempi vaara. Jotain sellaista aavistelen käyneen emännän siskon miehen kohdalla, kun on ollut vieraita naisia ja viinakin on maistunut. Mielenkiintoista on se, että emännän suku jaksaa sietää tätä ja hyssyttelee asiaa. Heidän ei todellakaan tarvitsisi.


En ymmärrä ollenkaan tätä logiikkaa. MIksi haluat erityisesti varmistaa että lapsillasi ei tule olemaan "rahaa ja omaisuutta niin saatanasti"?


Niin, tämä on ihan aiheellinen kysymys, jota odotinkin. En tätä järjellä osaa selittääkään. Jotenkin minua vain häiritsee, että ne rahat tulevat naisen puolelta. Ikinä en odottanut olevani tässä tilanteessa, koska ihan hyvin pärjäävästä suvusta tulen itsekin. Mutta emännän suvulle jäämme kyllä tässä asiassa kakkosiksi.


Selittäisitkö konkreettisemmin, mikä sinua askarruttaa ja millaisia käytännön tilanteita pidät realistisina uhkakuvina niin katsotaan, osaisiko Jatkoajan kaikkitietävä palstaraati ratkaista tilanteen.


Yksi konkreettinen uhka on ainakin se, että molempien suvuilla on kesäpaikat. Ero on siinä, että minun puolellani se on nimenomaan saaressa sijaitseva kesämökki ilman mitään hienouksia, ja sinne on Helsingistä muutama sata kilometriä. Se on kuitenkin yksi niistä asioista, joista en ole ajatellut koskaan luopua, koska olen seudulla mökkeillyt syntymästäni saakka. Olen ajanut sinne Helsingistä kesäisin ja syksyisin lukemattomat viikonloput, vaikka kuinka olisi väsyttänyt. Ihan hullun hommaahan se on ollut, mutta kesämökki ei ole mikään järjen asia.


Mutta emännän suvun kesäpaikka on kuitenkin paljon hienompi. Se on meren rannalla noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, ja se muistuttaa enemmän hotellia kuin kesämökkiä. Tilukset ovat isot ja paikka on rahallisesti arvokas. Rahallista arvoa emännän suku ei kuitenkaan mieti, sillä tämä paikka on heille yhtä tärkeä kuin minulle tuo oma mökkini. Kahta kesäpaikkaa tuskin jaksaa vuosikausia pitää, joten kyllähän tässä on selvää, kummasta luovutaan.


Joka tapauksessa kiitoksia kaikille tähänastisista kommenteista ja herättelystä. Kyllä tässä joutuu oman ajattelutapansa ihan oikeasti haastamaan.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Eikös joku Teemu ole päässyt Kiasmaan runkkailemaan tappamansa kissan päälle.. Taiteen nimissä tietty.

Tänään oli uutisissa juttua miten syntyvyys laskee jatkuvasti. Joka neljäs suomalaisnainen jää jo kokonaan ilman lapsia. Melko sairasta, ja tuo on epidemia eikä yksittäistapaus.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Ei saatana, tää tapaushan on kuin HIFK ja inttikaveri. Inttikaveri osasi tehdä viillot makkaraan, tässä on isompi kesämökki.

Ei millään pahalla, mutta ongelmana ei ole muu kuin sinun itsetunto. Sun pää ei ilmeisesti kestä sitä, että emännällä on enemmän rahaa takana. Koska näiden tekstien perustella ketään muuta ei asia tunnu häiritsevän kuin sua. Eri asia, jos naisen suku pitäisi sua lokkina, mutta kun ovat vielä ihan tykästyneet.

Ja siskon miehen pettämiset ei kerro yhtään mitään suvun/vanhempien jyräämisestä.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ei siinä, jos olis ramppikuumetta tai alkoholin aiheuttama homma, mut nyt tuli "out of nowhere" tää juttu. En ole koskaan käyttänyt Viagraa, enkä käytä! Vanhaa maito-mainosta mukaillakseni, haha!

Nyt kun tytön kans ollaan tsättäilty, niin olokin on kohentunut. Ei vaikuta pelleilevänsä mun kanssa ja nyt on PALSTA sillä tavalla, et mä betsaan kaikkeni tähän ihmiseen. Kaikkeni. Kertaakaan elämässä ei oo tullu tämmönen olo toisesta ihmisestä. Oon myös elämäni aikana tuonut valtavasti pettymyksiä ympärilleni ja epäonnistunut varsin kiitettävällä tavalla hyvin monellakin tasolla. Nyt lienee oikea aika pistää "kaikki likoon" ja antaa toiselle aivan kaikki mitä hän on koskaan unelmoinutkaan.

Miksi en käyttäisi elämääni toisen onnelliseksi tekemiseen? Tässä tytössä on muutama erittäin harvinaislaatuinen piirre, joita olen etsinyt niin Suomesta kuin ulkomailtakin tuloksetta. Mitä sitten, jos ei olekaan "se täydellinen"? Olen kyllästynyt itseeni ja heikkouksiini. Nyt pistän turbon päälle ja olen hänelle kaikkea mitä hän ikinä onkaan unelmoinut. Tai siis en varmaankaan ole, mutta pyrin siihen. Olkoon hänen hymynsä lakini ja hänen toiveensa omani.

Hae sitä viagraa, oikeasti..
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Ei kannata olla yhtään huolissaan siitä, että vehje ei toimi kun ekan kerran pitäisi puuhailla ihmisen kanssa, joka vaikuttaa "elämäni naiselta". Silloin on pelissä vähän muutakin kuin seksi itsessään, joten ns. suorituspaine on vain selviö. Eiköhän nimimerkin tulevaton kikkeli toimi taas normaalisti, kun alkushokista on selvitty. Oman vaatimattoman elämänkokemukseni perusteella sanoisin, että mitä huonommin se kikkeli toimii ekalla kerralla, sen pidempään ja paremmin se toimii ko. naishenkilön kanssa jatkossa. Näin karun elimellisesti ilmaistuna.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ei kannata olla yhtään huolissaan siitä, että vehje ei toimi kun ekan kerran pitäisi puuhailla ihmisen kanssa, joka vaikuttaa "elämäni naiselta". Silloin on pelissä vähän muutakin kuin seksi itsessään, joten ns. suorituspaine on vain selviö. Eiköhän nimimerkin tulevaton kikkeli toimi taas normaalisti, kun alkushokista on selvitty. Oman vaatimattoman elämänkokemukseni perusteella sanoisin, että mitä huonommin se kikkeli toimii ekalla kerralla, sen pidempään ja paremmin se toimii ko. naishenkilön kanssa jatkossa. Näin karun elimellisesti ilmaistuna.

Naisena voin allekirjoittaa tämän. Mikäli nainen tämän jotenkin isona ongelmana kokee, vika on naisessa.

Mutta emännän suvun kesäpaikka on kuitenkin paljon hienompi. Se on meren rannalla noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, ja se muistuttaa enemmän hotellia kuin kesämökkiä. Tilukset ovat isot ja paikka on rahallisesti arvokas. Rahallista arvoa emännän suku ei kuitenkaan mieti, sillä tämä paikka on heille yhtä tärkeä kuin minulle tuo oma mökkini. Kahta kesäpaikkaa tuskin jaksaa vuosikausia pitää, joten kyllähän tässä on selvää, kummasta luovutaan.

En oikein ymmärrä ongelmaa vieläkään. Käsitin, että rouvan puolen mökille on muitakin käyttäjiä, jolloin kaksi mökkiä ei olisi kokonaan teidän kahden ylläpidettävänä. Jokaisena kesäisenä viikonloppuna ei varmaan huvita viettää aikaa sukulaisten kanssa, joten uskoisin myös rouvasi lähtevän mielellään kaksin sinun kanssasi sinun sukusi mökille aina ajoittain.

Kehottaisin myös miettimään, onko mökki oikeasti sinulle niin tärkeä, että luovut mieluummin tästä naisesta kuin otat pienintäkään riskiä, että joskus hamassa tulevaisuudessa voi olla, että mökistäsi luovuttaisiin. Sellaisia ihmisiä, joiden kanssa voi jakaa elämää ja tulevaisuutta, on loppujen lopuksi aika vähän.
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Olis tossa tulossa muutaman viikon päästä vuosipäivä naisystävän kanssa ja hotelliyön lisäksi ois nastaa keksiä jotain häppeninkiä illalle vielä, oisko kellään heittää omia kokemuksia/ehdotuksia? Tosiaan olen armeijassa niin kaikki ei ole mahollista täältä käsin saada aikaseks.
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Joo, toi tyttö muuttaa mun luo 1.5. Selviääpähän kerralla toimiiko vai eikö. Asuu siis muualla ja tolloin muuttaa Stadiin ja tarjosin murjuani, johon sain vastaukseksi "kyllä". Tyttö kertoi stalkanneensa jo pidempään mua fb:n kautta, mutta ei ollu uskaltanu ottaa yhteyttä.

Viettää viikonloput urheilua katsoen, rakastaa lapsia ja eläimiä, lopettelee just toista korkeakoulututkintoaan, hyvin perhekeskeinen tyttö, kierrättää, tietää mun pahimmista mokista jo, mutta yhä on kiinnostunut, urheilee paljon... Kaikenlaista hyvää hänessä. Mä kelasinkin, et tänä vuonna pitäis tavata se elämäni viimeinen kumppani ja tällä jutulla on hyvätahdollisuudet tähän. On myös nähny paskoja juttuja, et ei todellakaan oo mikää vässykkä tai pinnallinen pelle. Voi ei. Se on menoa nyt! Ja tunnettiin siis nuorena, että sillai ihan tuttu likka!
Mitä tässä tapahtuu?
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Kirjoitin jokin aika sitten epäonnistuneesta naisasiasta, jonka ydinsisältö oli se, että nainen sanoi selkeästi ettei halua parisuhdetta, mutta tämän jälkeen käyttäytyminen muuttui sellaiseksi, että sanat ja teot eivät ihan tuntuneet kohtaavan. Otin täältä saaduista vinkeistä kiinni ja yritin parhaani mukaan ottaa etäisyyttä. Tämä onnistui päivästä riippuen paremmin tai huonommin, vaikka nainen jatkoi edelleen samanlaista toimintaa, jopa vieläkin pahempaa.

Viime viikolla tilanne helpottui kuitenkin omalta osaltani (tai niin ainakin luulin), kun minulla ja eräällä toisella naisella alkoi olla vähän sutinaa baari-illan aikana. Ilta meni oikein mukavasti ja päädyimme pussailemaan illan päätteeksi.

No seuraavana päivänä jouduin todellisee ristikuulusteluun illan tapahtumista, mutta totesin vain lakonisesti, ettei asia kuulu muille millään tavalla. Muutaman päivän kuluttua päätin sitten rohkaistua ja pyytää tätä baari-illan naista kahville, vaikuttihan hän kuitenkin sen verran kiinnostavalta tapaukselta. Jotain kautta tämä ensimmäinen nainen oli saanut tietää suunnitelmistani ja päätti ns. upottaa meikäläisen laivan ihan totaalisesti. Hän oli yhden kaverinsa kanssa mennyt juttelemaan tälle uudelle naiselle ja tehnyt asioista aivan helvetisti isompia kuin ne oikeasti ovat. Hän oli kuulemani mukaan väittänyt, että minä haen nyt vakavaa suhdetta ja ristikuulusteellut myös tätä uutta naista.

Seuraavaksi sainkin kuulla neuvoja siitä ettei minun kannata kysyä naista kahville ollenkaan vaan antaa asian olla kun kuitenkin petyn. Luonnollisesti minulla meni hermot tähän toimintaan ja kysyin ihan suoraan, että minkä helvetin takia minun asioihini puututaan kysymättä. Vastaukseksi sain jotain ihmeellistä selittelyä ja suoraa vittuilua siitä kun olin kertonut tunteistani aikaisemmin talvella.

Myöhemmin koitin vielä puhua tälle uudelle naiselle kahden kesken ja pakithan sieltä odotetusti tuli. Tämä otti päähän, mutta enemmän vitutti se kun jouduin perustelemaan 10 minuutin ajan sitä kuinka pieni juttu nuo pakit oikeasti ovat, eikä muiden naisten suurenteluihin kannata uskoa ollenkaan. Tulipalot sain siis sammutettua, mutta ei tästä hyvä maku jäänyt. Toki positiivista on se, että jos minulla vielä oli jotain tunteita tähän ensimmäiseen naiseen, ne lähtivät viimeistään nyt lopullisesti.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
@Hawk #22 :lle, menee jo aikamoiseksi mustasukkaisuuden äärirajoille tuon muijan touhut. Käsittämätöntä että tekee edes tuollaista. Moneen otteeseen on kyllä huomannut että kun piirit ovat pienet, vaikka kaupunki olisikin iso, niin juoruja on ja tulee sellainen "rikkinäinen puhelin" combo. Sitten saa kuunnella kaikenlaista skeidaa, vaikka ei pidä paikkaansa. Tuosta muijasta olisi pakko päästä irti keinolla millä hyvänsä, tulee myöhemminkin satuttamaan ja sitten saat kuulla sitä skeidaa jonkun kautta itsestäsi jonka se muija on laittanut vihapäissään alulle, vaikka ei pidä paikkaansa. Sitten joutuu myöhemmin kantamaan leimaa. Noh, mutta en halua pelotella, jotenkin vain niin yleistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös