Naisasiat

  • 7 512 792
  • 26 575

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Naisten kanssa on niin vaikeaa. Intissä ollessa ennen vanhaan ei paljon voinut soitella tyttöystävälle eikä tutuillekaan päivän aikana, kun ei ollut kännyköitäkään. Ihan huonona veikkauksena sanoisin, että olet ehkä liian paljon laittanut viestejä jne. tytölle kasarmilta ja hän on siitä kyllästynyt tjsp.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Minusta tuntuu, että Jääkaapin tapauksessa on kyseessä "roikottaja". Itsekin olen saanut kokea saman kohtalon jo kertaalleen. Mielestäni, jos koko kevään ajan olette tunteneet toisenne, mutta juttu ei etene ollenkaan, niin kyllä juhannuksena peli on jo menetetty. Omassa tapauksessani tunnettiin jostain syksystä asti ja olin kertonut tytölle olevani ihastunut, mutta tyttö sanoi, että "en tunne sua kunnolla, haluan olla kaveri ainakin vielä".

Minusta tuntuu, että kyseessä ei ollut "roikottaja". Taisin kirjoittaa hieman epäselvästi, tai sitten ymmärsit jotain väärin, mutta nimenomaan minähän olin tässä se, joka hidasteli. Yleensähän se menee niin, kuten ilmeisesti sinun tapauksessasi meni, että tyttö on se joka hidastelee ja pitää pojan siinä uskossa, että tästä voi vielä tulla jotain, vaikka satavarmasti on tiedossa, että mitään kaverisuhdetta vakavempaa ei tule koskaan olemaan.

En sitten tiedä, että mikä tässä meni pieleen ja miksi kävi niin kuin kävi, mutta omasta puolestani hieman harmittaa, kun oikeasti pidin tuosta tytöstä ja viimeaikaisten tapahtumien takia kaikilta hänen sanomiltaan jutuiltaan lähti omasta mielestäni aika pahasti siivet pois. Vielä tuohon hidasteluun, että ongelmani on kyllä tuo, että kaveri-/ystävätasolle pääsen suht helpostikin ja siinä mielessä itseluottamusta kyllä löytyy, mutta jos pitäisi tehdä itse aloite vakavampaan suuntaan, niin sitten menee sormi suuhun. Ehkä pitäisi käydä Jomppa_Koon ja HIFK:n kanssa Tallinnassa joku viikonloppu, niin saattaisi tuokin ongelma poistua kokonaan. =)

Lähetetään vielä lopuksi bredille tsempit täältäkin!
 
Viisi päivää tupakoinnin lopettamisesta ja unet ovat enemmän kuin mielenkiintoisia. Miksi näen aina samasta naisesta unta? Miksi en jostain niistä kolmesta muusta, joita olen yrittänyt vaan aina siitä ensimmäisestä? No se on paras, kai se vastaus on siinä. Mutta vituttaa (tai ei oikeastaan.. ;)) nähdä siitä vieläkin unta, vaikka minun pitäisi se unohtaa. Ei nuo unet ainakaan asiaa helpota ollenkaan. Jumalauta, olen ihastunut oikeasti mutta tuo nainen ei sitä valitettavasti koskaan tule tajuamaan. Facebookistakaan en halua häntä poistaa, vaikka se voisi olla paras ratkaisu oman itseni kannalta... Haluan kuitenkin häntä siellä edelleen tuijotella vaikka ei edes jutella koskaan. Tuntuu että tämä asioiden turha vatvominen pääni sisällä aina vain jatkuu ja jatkuu...
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
umalauta, olen ihastunut oikeasti mutta tuo nainen ei sitä valitettavasti koskaan tule tajuamaan. Facebookistakaan en halua häntä poistaa, vaikka se voisi olla paras ratkaisu oman itseni kannalta... Haluan kuitenkin häntä siellä edelleen tuijotella vaikka ei edes jutella koskaan.

Miksette juttele koskaan? Höpöttelet niitä näitä tai keksit jonkun tekosyyn puhua. Aina löytyy joku hyvä syy! Aluksi vaikka puhut pari lausetta, kun kysyt siltä jotain, koska jotain yhteistä teillä varmasti on, jos Facebook-kavereita olette. Ei se haittaa, vaikka tietäisit vastauksenkin, mutta voit kysyä esimerkiksi, jos se on töissä kaupassa tms., että onko teillä sitä ja sitä tuotetta, kun ajattelin kokkailla tai siis ihan mitä vaan, kunhan aloitat keskustelun.
 
Jomppakoon rahat, lähestymiskielto? Varmasti on yhteisiä asioita juu.

Älä laske leikkiä vakavalla asialla, varsinkaan kun et näytä tietävän tapauksesta yhtään mitään. Raha ei liity tähän millään tavalla. Paitsi täällä foorumilla silloin kun minulla oli alkuhurmos päällä enkä ajatellut asioita ihan järjellä ja loppuun asti.

Niin ja ainut yhteinen asia on että oltiin samalla luokalla kolme vuotta. Muuta ei sitten olekaan. Enkä aio häntä enää mennä kiusaamaan, koska juteltiin silloin aikoinaan asiat selväksi. Eli mitään kiinnostusta ei löydy meikeläistä kohtaan ja sillä selvä. Kunhan tässä vain edelleen kidutan itseäni kaikenlaisilla ajatuksilla ilman mitään järkeä...
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
Ehkä pitäisi käydä Jomppa_Koon ja HIFK:n kanssa Tallinnassa joku viikonloppu, niin saattaisi tuokin ongelma poistua kokonaan. =)

Ehkä, mutta itse en vain matkaan lähde mukaan :)

Jos ei mies ilmaiseksi saa, niin ei mielestäni ole paljoa oikeuttakaan. Koska maksulliset puuhat ovat säälittävintä, mitä mies voi tehdä. Sen alemmaksi ei voi enää mennä. Ehkä seksiä saa, mutta mitä siitä sitten todellisuudessa saa tai mitä jää hommasta käteen?

Toinen säälittävä homma, mitä miehet tekevät, on katsoa strippareita. Kerran olen kyseistä touhua katsellut ja säälitti koko touhu. Monet äijät, jotka eivät niitä seksikkäitä naisia saa, käyvät katselemassa niitä. Niin se vain menee. Kun mahdollisuuksia ei ole, niin sitten käydään vähän tiirailemassa. Ja maksetaankin siitä vielä.

Jos tilanne on todellakin se, ettei mies ilmaiseksi saa haluamaansa naista, niin sitten runkkaa, niin kuin itsekin teen. Maksulliset naiset ovat ainakin omasta mielestä häpeällisempää kuin runkkaaminen.

Tosimiehet saavat kauniita naisia ihan ilmaiseksikin ja naiset ovat jopa kiinnostuneita niistä. Jopa stripparit ovat tiettyjen miesten perään, eivätkä pyydä maksua vastaan, vaan antavat ilmaiseksi. On heilläkin halunsa.

Mutta niin alas en sentään vajoa, että maksaisin tuosta, kyllä sen pitää olla sen naisen ihan oma puhdas halu ja intohimo.
 
Samat ajatukset HIFK:n kanssa. Ei me olla mihinkään lähdössä, asia on kuulkaas nyt niin! Itsekin katselen mieluummin kauniita naisia netistä ja mikä parasta niin se on ilmaista...

-->
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
Samat ajatukset HIFK:n kanssa. Ei me olla mihinkään lähdössä, asia on kuulkaas nyt niin! Itsekin katselen mieluummin kauniita naisia netistä ja mikä parasta niin se on ilmaista...

En valitettavasti kylläkään noita naisten kuviakaan katsele, säälittävää sekin :)

Kaikki, ketkä eivät todellisuudessa niitä kuvien tasoisia naisia saa todellisuudessa, niin kyttäävät niitä sitten kuvissa. Omassa kaveriporukassakin, kun joku naisen kuva lävähtää jostain esiin, niin reaktio on "oho, oho". Mutta jotkut harvat ja valitut miehet niidenkin naisten kanssa piehtaroi ja ihan ilmaiseksi sitäkin.

Toiset kattelee kuvia suu ammollaan, toiset tekee lähempää tuttavuutta.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
ajattelin tänään baarikierroksella tarkkailla erilaisten tyyppien käyttäytymistä, olin hetken aikaa aluksi parin tyypin kanssa juttusilla ja toinen äijistä oli aivan saatanan ruma. Niin ruma että teki pahaa katsoa häntä silmiin, toinen niistä sitten oli sellainen normaali. No tästä tuli mieleen että hieman seuraan heidän "naisten pokailuaan" illan aikana ja tämä rumempi heppu on kova kaveri siitä että naama on ruma mutta juttu luistaa. Sai hyvin naisten päitä sekaisin ja vieläpä ihan hyvällä tyylillä. Tämä toinen heppu sitten ei hirveästi loistanutkaan, oli aika aneeminen ja turha. Luovuttaja, yritys kova mutta ei vaan osannut. Niin ja heillä oli hieman sellainen kilpailutilanne päällä yllytettyäni tähän "testiin".

Eli mikä tässä nyt oli se pointti? En tiedä.

Jokaisen vain täytyisi olla hieman rohkeampi jos sitä seuraa tai kavereita haluaa. Itse olen myös joskus ollut todella ujo/saamaton (nuorempana), sitten vain eräs päivä päätin lopettaa sen. Rohkeasti hyvällä egolla liikkeelle niin sillä ainakin itse olen pärjännyt vallan hyvin. Muistan ensimmäiset epäonnistuneet isku yritykset joskus 17 vuotiaana vieläkin mutta ne kasvatti luonnetta ja eka onnistuminen sitten aukaisi kaiken. Siitä lähtien 12 vuotta on mennyt aika hyvin ilman pakkeja.

Toki meitä on moneen junaan, ei sillä että siis alkaisin neuvomaan.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Näin yleispätevänä ohjeena nuoruuttaan eläville: Hyvä on ihminen, joka on sopusoinnussa itsensä kanssa. Epäsointu syntyy, kun pakotetaan elämään sopusoinnussa muiden kanssa. Sitten on kylläkin niinkin, että tunteaksemme itsemme, meidän täytyy ensin tuntea joku muu.

Siinä sitä erinäiset kollisiot pärisevät kuin keväiset murtojäät.
 

Wilson-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jokaisen vain täytyisi olla hieman rohkeampi jos sitä seuraa tai kavereita haluaa. Itse olen myös joskus ollut todella ujo/saamaton (nuorempana), sitten vain eräs päivä päätin lopettaa sen. Rohkeasti hyvällä egolla liikkeelle niin sillä ainakin itse olen pärjännyt vallan hyvin. Muistan ensimmäiset epäonnistuneet isku yritykset joskus 17 vuotiaana vieläkin mutta ne kasvatti luonnetta ja eka onnistuminen sitten aukaisi kaiken. Siitä lähtien 12 vuotta on mennyt aika hyvin ilman pakkeja.

Toki meitä on moneen junaan, ei sillä että siis alkaisin neuvomaan.

Ja lisättäköön tähän, että Suomessa on tuollaista rohkeaa ja röyhkeää käytöstä baareissa suosiva kulttuuri. Baareissa on ikäänkuin lupa tehdä itsestään pelle. Eli semmoinen arkimoodissa vallitseva häveliäisyys kannattaa suosiolla jättää narikkaan.
 
Miksette juttele koskaan?

Voisi itseasiassa poistaa koko tyypin kaverilistalta, niin pahasti ottaa päähän tämä "tilanne".. Kuvitelkaa, lähes kaksi vuotta sitten kertoi selvästi että kiinnostusta ei löydy ja minä tyhmänä mietin samaa tyyppiä edelleen. Taidanpa laittaa viestin sille ja sanoa että turhaan pitää minua kaverilistalla, kun ei ole kiinnostusta jutella koskaan mistään.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taidanpa laittaa viestin sille ja sanoa että turhaan pitää minua kaverilistalla, kun ei ole kiinnostusta jutella koskaan mistään.

Mitä siihen turhaan mitään viestejä laittamaan, sen kun poistaa listalta ja sillä piste. Eihän se ehkä edes tajua, että olet kadonnut sieltä listalta jos ette pidä kerran muutenkaan yhteyttä. Kun lähdet siihen päälle lähettelemään tuollaisia katkeran kuuloisia viestejä niin sinähän voit vaikka saada vähän erikoisen tyypin leiman siitä otsaan.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Kun lähdet siihen päälle lähettelemään tuollaisia katkeran kuuloisia viestejä niin sinähän voit vaikka saada vähän erikoisen tyypin leiman siitä otsaan.

Voi saada? Kyllähän tuossa Jomppa on nyt se tilanne, että lähetät ko. naikkoselle viestin. Varsinkin tuon ylläolevan kaltaisen säälittävän marttyyri-viestin kaltainen on hyvä.

Koska jos ja kun kaikki toivo on menetetty, niin tuonkaltainen viesti voipi olla teikäläisen viimeinen mahdollisuus. Se tiedetään kuitenkin, että naiset eivät pidä mitään niin seksikkäänä kuin säälittävää vässykkä-miestä. Eli eikun tuommoista viestiä vetämään ja jos ei naikkonen vastaa pariin päivään niin sitten poistat ko. henkilön kaverilistalta, pieni kyynel silmäkulmassa tietysti.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Mitä siihen turhaan mitään viestejä laittamaan, sen kun poistaa listalta ja sillä piste. Eihän se ehkä edes tajua, että olet kadonnut sieltä listalta jos ette pidä kerran muutenkaan yhteyttä. Kun lähdet siihen päälle lähettelemään tuollaisia katkeran kuuloisia viestejä niin sinähän voit vaikka saada vähän erikoisen tyypin leiman siitä otsaan.

Jep näin juuri olin itsekin kirjoittelemassa. Kuulostaa melkoiselta katkeralta säälinhakemiselta, jos Jomppa laittelet tollaisen viestin.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Voisi itseasiassa poistaa koko tyypin kaverilistalta, niin pahasti ottaa päähän tämä "tilanne".. Kuvitelkaa, lähes kaksi vuotta sitten kertoi selvästi että kiinnostusta ei löydy ja minä tyhmänä mietin samaa tyyppiä edelleen. Taidanpa laittaa viestin sille ja sanoa että turhaan pitää minua kaverilistalla, kun ei ole kiinnostusta jutella koskaan mistään.
Jos muijan poistaminen kavereista tuntuu kivuliaalta, ne täällä joskus muinoin mainitut heijarikuvat voivat olla ratkaisu tilanteeseen. Otat gimmaan yhteyttä ja otoksesi viikarista viestien saatteeksi ja loppu onkin taas sitä luonnon kiertokulkua. Muija poistaa sinut kavereistaan ja yhteydepito päättyy. Ja jos asianosainen henkilö on yhtään oletetun kaltainen, se mahdollinen vähäinenkin kiinnostus sinua kohtaan kuopataan Mariaanien hautaan ja voit täten viimenkin lopettaa neidon perään haikailun.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Isot kiitokset kaikille tsempistä. Maanantaina kun inttiin palaan niin keskustelen kuraattorin ja joukkueenjohtajan kanssa fiiliksistä. En tiedä. Katsotaan mitä tapahtuu.

Kuraattorille puhuminen on hyvä veto, yleensä niillä on paljon kokemusta vastaavanlaisista tilanteista.

Komppaan vielä edellisiä ja neuvon, että älä missään nimessä keskeytä armeijaa jos vain suinkin kykenet siellä jatkamaan. Jos nyt jätät sen kesken ja joudut käymään sen loppuun myöhemmin, se saattaa tulla tosi huonoon saumaan sotkemaan elämän, joka olisi muuten raiteillaan. Jos vaikka sinulla on parin vuoden päästä erittäin onnellinen parisuhde, ei varmaan ole maailman siisteintä lähteä armeijaan, kun se aikoinaan jäi kesken. Itse ainakin olen puskenut vastenmieliset hommat (mm. armeija) elämässä läpi ajatellen, että jos nyt jaksan tämän hoitaa, eipä se tule sitten myöhemmin häiritsemään elämää sellaisessa vaiheessa kun on kaikki palikat elämässä järjestyksessä.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
Tarkoitin nyt kylläkin pornotähtiä, en sellaisia joita löytyy esimerkiksi facebookista tai irc-galleriasta. Sellaiset kuvat ei jaksa innostaa...

No ei nuo pornotähdetkään jaksa hirveästi sytyttää, ainakaan enää. Siinäkin on se sama juttu, että toiset katselee kuvia ja toiset pääsevät ihan itse asiaankin.

Kateutta, tiedän.
 

bredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sjöblom.
Komppaan vielä edellisiä ja neuvon, että älä missään nimessä keskeytä armeijaa jos vain suinkin kykenet siellä jatkamaan.

Näinhän se kai on, samaan tulokseen olen nyt päässyt kun ajatukset ovat hieman jo alkaneet selkeytyä. Samalla pääsee vähän pakoon tätä siviilipuolen tyhjää ja yksinäistä oloa. Ja kun tuo on kuitenkin pakko suorittaa niin ei tämän parempaa hetkeä kai enää tulekkaan kun kaikki suunnitelmat seuraavaan kesään asti lähtivät alta.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
No ei nuo pornotähdetkään jaksa hirveästi sytyttää, ainakaan enää. Siinäkin on se sama juttu, että toiset katselee kuvia ja toiset pääsevät ihan itse asiaankin.

Ketäs sinä katselet? Peilistä itseäsi ja mällit seinille? Käyhän se niinkin!

nimim. pornhub.
 

tutzba

Jäsen
Siis mikä tämä Facebook-juttu nyt oikein on? Mietitään, pitääkö poistaa joku kavereista ja valitetaan kun kukaan ei koskaan juttele jne. Milloin flirttailu oikeassa elämässä on vaihtunut FB:n tökkäyksiin tai hymiöihin chatissa?
 

Mace

Jäsen
Siis mikä tämä Facebook-juttu nyt oikein on? Mietitään, pitääkö poistaa joku kavereista ja valitetaan kun kukaan ei koskaan juttele jne. Milloin flirttailu oikeassa elämässä on vaihtunut FB:n tökkäyksiin tai hymiöihin chatissa?

Silloin, kun ihmisellä on itseluottamus nollassa ja / tai olemattomat sosiaaliset taidot vastakkaisen sukupuolen kanssa?
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Siis mikä tämä Facebook-juttu nyt oikein on? Mietitään, pitääkö poistaa joku kavereista ja valitetaan kun kukaan ei koskaan juttele jne. Milloin flirttailu oikeassa elämässä on vaihtunut FB:n tökkäyksiin tai hymiöihin chatissa?

Ja tästä voi miettiäkin sitten kysymystä, että miksiköhän ihmiset ovat nykyisin epäsosiaalisempia. Vaikka itsekin sorruin tuohon kavereista poistamiseen exäni kohdalla, jikä on välillä vähän kaduttanutkin, mutta toisaalta ei ole mitään mahdollisuutta enää käydä vilkuilemassa toisen tekemisiä ja siksi on helpompi yrittää unohtaa. Näköjään menee aika vuoristorataa tunteet vieläkin, pari viikkoa oikein hyvin mennyt ja tänään on ollut joku ihmeellinen ikävä-päivä, huominen on varmasti taas parempi!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös