Naisasiat

  • 7 521 449
  • 26 580

scholl

Jäsen
Kaksi rommikolaa.

En kyllä neljälle antaisi kahdesta rommikolasta.

Koskakohan valtiovalta tunnustaa suomalaisnaisten rumuuden. Minua vituttaa, että valehdellaan. Olen ollut nyt monta kertaa liikenteessä HKI-Keskustassa, Stockalla, terasseilla, uimastadionilla etc. ja täytyy sanoa, että naiset ovat kauheannäköisiä. Olen myöskin vieraillut Helsingin ulkopuolella ja täytyy sanoa, että etten ole tainnut nähdä tänä vuonna ok-näköistä naista Suomessa. Se pukeutuminen nimittäin on vähintäänkin karseata. Jaloissa monilla on jotkut hemmetin balettisalin tossut ja vaatteet ovat rättejä, eivät edes retaleita. Siis aivan kauheata materiaalia ja todella karmeannäköistä. Osa ei näytä päällysvaatteilta ollenkaan, osa ei istu päällä ollenkaan, vaan osa paidoista esim. näyttävät roikkuvan kuin mitkäkin makaroonit, värit ovat huonoja ja jopa haalistuneita. Niin ja kuka hemmetti pitää mustia t-paitoja ja mustia housuja kesällä. Tulee mieleen heti joku röökiä polttava, likainen pubiakka. Siis aivan hirveätä.

Ei tarvitse mennä kuin Ruotsiin, Saksaan, Ranskaan, Italiaan tai minne vain niin pukeutuminen on naisilla aika kunnossa. On sellaisia tunnettuja merkkejä vaatteiden puolelta, käytetään värejä ja näytetään hyvältä. Ei tällaista järkyttävää "tuurin kyläkauppameininkiä", mikä suomalaisnaisia vaivaa. Uimastadionillakin bikinit ja uimapuvut ovat pääasiassa täyttä roskaa.

Vituttaa niin paljon, ettei oikein Suomessa enää viitsisi liikkua julkisilla paikoilla, kun jengi näyttää pakolaisilta kaikki. Vähän aikaa sitten olin ollut muutaman tunnin Hampurissa ja jo sinä aikana nähnyt useita loistavannäköisiä naisia, jotka olivat hyvin pukeutuneet. Jopa sillä tavalla pukeutuneita, että vetivät vertoja minulle. Hyvänmerkkisiä paitoja etc. Oikeasti kuin yö ja päivä Suomeen. Sen takia olisi tärkeätä, että joku sanoisi julkisesti, mikä totuus Suomessa tänä päivänä on.
 

scholl

Jäsen
Tismalleen näin. Painottaisin yhä JZZ:lle, etten todellakaan liputa minkään "täydellisen rehellisyyden" puolesta, koska valkoisia valheita on vain pakko joskus heittää, vastapuolen tunteita ajatellessaan.

Ei välttämättä. Voi olla hiljaa. Oliko se Matti Vanhasen Tatu faija, joka ei jaksa vastata mitään, jos vastapuoli on typerys. Kyllä usein tulee itsellenikin tilanteita, joissa en sano mitään. Ei vain jaksa tuhlata energiaa puhumiseen, jos aihetta ei ole.

Toisaalta kyllä haluaisin löytää itselleni sellaisen naisen, jonka ulkonäköäkin voisi kommentoida rehellisesti, eikä hän loukkaantuisi siitä. Eipä taida löytyä.

Eli olet syypää siihen, että naiset Suomessa ovat rumia. Jos ne hiton H&M ja muut halpahallien kuteet tuomittaisiin julkisesti niin ihmiset satsaisivat oikeasti. Kyllä itse ainakin haukun ulkonäköä, jos aihetta on. Enkä pelkästään naisia. Uimastadionilla oli jannuja, joilla shortsit menivät yli polven. Oikein hinttarinoloisia niin tottakai menin haukkumaan homoiksi. Mutta se tilanne laittoi oikeasti vihaksi, koska kyllähän uimahallit/maauimalat ovat paikkoja, joihin kuuluu mennä uimahousuissa, eikä missään yli polven ulottuvissa shortseissa, vaikka olisi kuinka homo tahansa.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Kerropa, JZZ, tekikö Delterin nainen mielestäsi oikein tai edes fiksusti, kun ei paljastanut ex-kumppaneidensa todellista määrää heti kättelyssä, vaan todellakin valehteli asiasta kuuleman mukaan ainakin pariin kertaan? Kun - Delterin kertoman mukaan - kyseisestä asiasta oli keskusteltu sulassa sovussa ja hyvässä yhteisymmärryksessä alun alkujaan. Eli ymmärtääkseni kumpikaan ei ole tivannut toiselta kumppaneiden lukumäärää, vaan kyseessä on ollut ihan luonteva keskustelu.
Mielestäni teki, ei tuollaisen kertominen ole mitenkään pakollista. Toki parempi vaihtoehto olisi ollut alunperin sanoa, ettei halua asiasta puhua. Silti se, että asiaan ollaan palattu jälkeenpäin osoittaa jo sen, että nainen on haistellut että ehkäpä toiselle saattaa olla ongelma hänen seksikumppaniensa määrässä.

Minä ainakin. Samoin kun hän minulle. Mielestäni seksistä tehdään jotenkin turhaan kauhea tabu. Miksi siitä ei voisi puhua kunnolla ja avoimesti?
Nyt eagle sekoittaa pahasti kaksi eri asiaa. On aivan eri asia puhua suhteen sisäisestä seksielämästä kuin ennen suhdetta tapahtuneesta seksielämästä. Toki, osalle ihmisistä ei ole mitään väliä entisten kumppaneiden lukumäärällä, mutta jos joku niitä ei halua kertoa, ei hänen niitä myöskään tarvitse kertoa. Jos asiaa kaunistelee, niin ei tätä voida ottaa tarkoituksenmukaisena valehteluna. Mihin sitten vedetään raja, mitä pitää kertoa edellisistä suhteistaan? Lukumäärä? Peniksen pituus? Asennot? Montako orgasmia sai? Jos näihin kysymyksiin ei kaikkiin vastaa välittömästi täysin kaunistelematta, onko se muka valehtelua?
 

scholl

Jäsen
Vielä Delterille / Simonille kysymys, että mitä vastaatte kun tyttö kysyy "olenkohan mä lihonut"?

Osta vaaka ja ota aamupaino. Itsekin otan itseltäni aamupainon ja vaikken ole mitään kevyttä kisapainoa vielä hakemassa niin on se hyvä tietää mitä painaa. Ja naisilla se on vielä tärkeämpi, koska rupsahtavat helposti. Mikään muu ei kerro totuutta kuin vaaka. Viime pe kävin muuten ostamassa kaasua grilliin. Juntti kysyi bensiksellä minkä painoinen se kaasupullo on. Sanoin etten tiedä kun ei ole vaakaa mukana. Homma selvisi sillä, että sieltä huoltoasemalta tuli henkilö autolleni ja vaihtoi pullon täyteen vastaavaan, jonka jälkeen kävin maksamassa. Punnitusta ei järjestetty, mutta fakta on se, että painoa et voi kommentoida, jos et ole omin silmin vaa'an lukemaa nähnyt.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Nyt eagle sekoittaa pahasti kaksi eri asiaa. On aivan eri asia puhua suhteen sisäisestä seksielämästä kuin ennen suhdetta tapahtuneesta seksielämästä.

En sekoittanut, vaan sinä puhuit yleisesti seksielämästä. Johon vastasin yleisesti. Ja kuten todettua, niin itselleni nuo aiemmatkaan mikään ongelma. Miksei niistä muka pystyisi puhumaan? Mikä siinä on jotenkin tabua? Samalla toki voin kysyä, että miksi pitäisi noita kaikkia mainitsemiasi asioita edes kysyä. Miksi vertailla toisiin henkilöihin? Mutta en silti koe sitä suureksi ongelmaksi, jos toinen kysyisi minulta että "onko mulla isommat tissit kuin sun exällä", niin en kokisi ongelmaksi vastata. Tai "olenko parempi tekemään x"-asiaa. Vastaisin kyllä, mutta ihmettelisin miksi tuollaista tarvitsisi kysyä.

Jos puhuu niistä aiemmin kokemuksista, niin samalla voi kartoittaa sen toisen kanssa yhdessä asioita jotka saavat syttymään ja jotka eivät. Eli samalla jos tahtoo "udella", niin sitä voi sitten käyttää yhteiseksi hyödyksi. En toki itse ole kokenut tarpeen kysellä muiden "vehkeiden" koosta, mutten myöskään kokisi ongelmaksi jos en olisi se "isoiten varustettu". Ihmiset tekevät tabujen, peittelyiden, jne. myötä vain seksistä ongelman suhteissaan. Sen pitää olla luonnollinen, nautittava ja lisäpotkua antava osa suhdetta, ei mikään hiljainen vaiettu tabu. Ja silloin siihen vaikuttaa niin ihmisen historia, kuin nykyisyyskin(joka rakentuu historian ympärille).

Ehkä mielenkiintoisin on tässä jäänyt mainitsematta. Eli ne syyt, millä nainen perusteli valehteluaan:
- ei halua menettää minua jos leimautuisi historiansa takia "helpoksi"
- ei uskaltanut puhua totta
- ei ole itsekään järin ylpeä menneisyydestään

Mun mielestä noissa on kaikissa on järkeä, mutta kuitenkin homman olisi voinut hoitaa paremmin. Pettymys kuvaa tuntojani tällä hetkellä paremmin kuin hyvin, ei viha.

Melkeinpä nuo arvasin jo syiksi. Toki herää kysymys, että jos suhde perustuu sille että kaunistellaan asioita, niin missä muussakin sitten voidaan kaunistella. Ainakin helposti toiselle osapuolelle voi tulla mieleen pohtia asiaa.

Ja jos hän olisi sanonut että "x kpl" alunperin, perustellut miksi niitä nyt sitten oli hänen mielestään ehkä vähän liikaakin, niin olisiko se muuttanut sinun suhtautumista häneen? Eikös tuolloin "vastuu" ole kuulijalla, eli jos toinen ei voi hyväksyä toisen historiaa/menneisyyttä seksikumppanien määrän suhteen, niin eikös se ole enemmän sen vastuulla joka laskee numeroita, kun sen joka kertoo miten se on.

Itselleni ainakaan ollut mitään väliä onko 0, 10 vai 50. 0:ssa on omat hyvät puolensa, mutta niin on 50:ssä. Tärkeintähän on se miten sitoutuu siihen suhteeseen missä nyt on toisen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki parempi vaihtoehto olisi ollut alunperin sanoa, ettei halua asiasta puhua. Silti se, että asiaan ollaan palattu jälkeenpäin osoittaa jo sen, että nainen on haistellut että ehkäpä toiselle saattaa olla ongelma hänen seksikumppaniensa määrässä.

Toki, osalle ihmisistä ei ole mitään väliä entisten kumppaneiden lukumäärällä, mutta jos joku niitä ei halua kertoa, ei hänen niitä myöskään tarvitse kertoa. Jos asiaa kaunistelee, niin ei tätä voida ottaa tarkoituksenmukaisena valehteluna.
Oletko lukenut Delterin kirjoituksia tässä ketjussa? Otetaas tähän väliin eräs muistutus:
Tunnut vain turhan paljon vähättelevän valehtelun vakavuutta, joka tässä on mielestäni se pääpointti. Ja toistan vielä kertaalleen, että nainen itse otti tämän issuen aiheeksi muinoin.
Joten, JZZ, mikset näe sitä perimmäistä pointtia tässä? On totta, että meillä on tiedossa vain Delterin versio asiasta, mutta jos nyt lähdetään sillä oletuksella, että hän puhuu totta, niin miksi sinulla on niin kova tarve puolustella naisen valehtelua? Jokaisella on valinnanvapaus ja mielestäni nainen ei tässä tapauksessa hoitanut asiaa järin fiksusti, valitsi suomeksi sanottuna väärin.

JZZ kirjoitti:
Mihin sitten vedetään raja, mitä pitää kertoa edellisistä suhteistaan? Lukumäärä? Peniksen pituus? Asennot? Montako orgasmia sai? Jos näihin kysymyksiin ei kaikkiin vastaa välittömästi täysin kaunistelematta, onko se muka valehtelua?
Tästä nyt saa taas sellaisen kuvan, että kyse olisi jostain kuulustelusta. Sellainen ei kuulu terveeseen parisuhteeseen. Jos toinen osapuoli haluaa välttämättä kuulla jotain peniksen pituuksia ym. epäolennaisuuksia partnerinsa menneisyydestä, niin sitten ollaan jo ongelmissa. Pääpointtihan tässä on se, millaiset ns. pelisäännöt missäkin parisuhteessa on. Molempien osapuolten tulisi olla samalla sivulla sen suhteen, mistä sopii puhua ja mistä ei. Yhteispeliä, nääs.

P.S. Danke schön schollille, ehkä tämä ketju kaipasikin kevennystä.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Juuri tässä taitaa olla ongelman ydin. Asia joka sinänsä on pieni, paisui valehtelujen ja useiden verbaalisten pallealyöntien jälkeen kivuliaisiin sfääreihin. Olkoonkin että moni täällä näkee jutun edelleen mitättömänä.
.

Tuota, ihan kun sitä "totuutta" ei ladella naiselle laardista jnps. ei miehille kannata liian yksityiskohtaisia heittää seksikumppaneistaan. Miehet eivät ole varsin kyvykkäitä käsittelemään exien määriä ja laatuja ja tästä syystä nainen ilmoitti sulle vaan jonkun luvun X ja varmaan halusi asian jäävän siihen enempiä tonkimatta. Itseasiassa miehet ovat tässä verrokkiparissa naisiakin herkkänahkaisempia ja kiveksen kokoisen herneen nokkaan ottavia, joten kannattaa lopetella moiset puheet ystävällisen päättäväisesti samantien, vaikka naiselle jonkunmoinen tunnustuksen puuska iskisikin, asia kun on merkityksetön.

Naisesi on siis kertomasi mukaan vallan ok tapaus ja selkeästi on toiminut varsinaisen ns. normaalin koodiston mukaisesti. Ole tästä mielissäsi, rauhoita mielesi ja rakasta niinkuin aina ennenkin. Jos et pääse yli, etkä osaa luottaa, on käsillä nimenomaan sinulle ns. kasvun paikka. Joko kasvat, tai munaat tämän suhteesi ja lukumäärän x suhteita, eli joko opit tai itket ja opit, silleinhän maailma menee.
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miksi vertailla toisiin henkilöihin? Mutta en silti koe sitä suureksi ongelmaksi, jos toinen kysyisi minulta että "onko mulla isommat tissit kuin sun exällä", niin en kokisi ongelmaksi vastata. Tai "olenko parempi tekemään x"-asiaa. Vastaisin kyllä, mutta ihmettelisin miksi tuollaista tarvitsisi kysyä.

Vaikea kyllä sanoa miksi toisiin vertaillaan, joku antropologi vissiin tämän selittäisi. On siinä siulla tiukka muija jos umpiot ei oo mustana jos kerrot pokkana et, et oo lähellekkään niin hyvä pano ku toi entinen jolla oli parempi kroppa, isommat tissit ja pienempi toosa. Anto viel surutta vedellä kakkoseen. Sit ku kysyy et onks meidän seksielämä hyvää -> ni vastaat rehellisesti että no menetteleehän toi paremman puutteessa.

Mitä tohon "valehteluun", niin mielestäni verrattavissa seuraavaan:

Nainen astuu huoneeseen.
Mies kysyy mistä tuut? (vielä ihan relevantti kysymys)
Nainen: Vessasta? (Toduunmukainen vastaus)
Mies: Mitä siellä teit? (Hieman uteleva mutta ehkä ok kysymys?)
Nainen: Puuteroin nenää (vastaus, luulisi keskustelun päättyvän tähän)
Mies: Ei ku ihan oikeesti? (kiinnostaa jo liikaa)
Nainen jo hieman tuskastuneena: No pissillä kävin (mitähän tääkin tolle kuuluu??)
Mies: Kävitkö nyt oikeesti, ettet vaan nyt kakannu? (jotain toi muija salailee)
Nainen: No joo joo (kyl nyt kiinnostaa)
Mies: tuliko monta pökälettä? (lisää utelua)
Nainen: yks iso (pieni valkoinen valhe nro. 2)
Mies: Oikeesti? (Delteriä)
Nainen: No ripuli oli

Mies suuttuu....
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Sit ku kysyy et onks meidän seksielämä hyvää -> ni vastaat rehellisesti että no menetteleehän toi paremman puutteessa.

No kannattaisikohan se oma seksielämä sitten pistää parempaan kuosiin, eikä päästää sinne että tarvii sanoa "menetteleehän tuo paremmaan puutteessa"? Juuri sen takiahan niistä asioista kannattaisi puhua. Ja kuten todettua, niin ihmettelen tarvetta kysellä jotain kovinkaan tarkkoja speksejä, mutta en ole aiemmin kokenut ongelmana puhua vaikkapa kakkosesta. Eikä se että toiset ovat siitä tykänneet ja toiset eivät, ole tehnyt asiasta itselleni kynnyskysymystä. Seksielämää voi muovata toisen mukaan paljonkin, kumpaakin miellyttäväksi ja antoisaksi. Juuri sen takia siitä kannattaisi puhua, jo suhteen alussa, puhumattakaan myöhemmin.

Juuri ne jotka eivät asioista puhu tyytyvät siihen "menetteleehän tämä paremman puutteessa"-seksiin/seksielämään.

Ihmettelen tätä kauheata tarvetta kaunistella asioita, pitää jotain tabuja mistä ei puhua ja samalla sitä etteikö asioista voisi keskustella, ilman että se on tenttaamista/kuulustelua. Eihän se tarkoita että asioista keskustellaan=kaikesta pitäisi kysellä kokoajan/kuulustella toista. Päinvastoin, kun tietää että asioista voi puhua ja ne ottaa esiin, niin ei tarvitse pohtia liikaa toisen ajatuksen juoksua tai menemisiä, koska niistä voi tarpeen tullen kysyä(jos oikeasti syytä) ja toisen asioista riittävästi tietääkin.
 

Morgoth

Jäsen
Naisesi on siis kertomasi mukaan vallan ok tapaus ja selkeästi on toiminut varsinaisen ns. normaalin koodiston mukaisesti. Ole tästä mielissäsi, rauhoita mielesi ja rakasta niinkuin aina ennenkin.

Johan Delter sanoi jossakin vaiheessa, että on antanut naisensa mennä varsin vapaasti (varmaan tosi vapaasti, kun piti mainita vielä erikseen moinen jalomielisyys), mutta nyt ehkä seksikumppaneiden lukumäärän valehtelun vuoksi vähän tarkistaa kantansa siihen?

Kuulostaa hyvältä sairaalloisen mustasukkaisuuden alulta jota oikeastaan vain vahvistaa välillä kirjoitetut 'katumisviestit/otan opiksi'-viestit joista jotenkin rivien välistä paistaa jonkinlainen falskius, kun seuraavassa viestissä taas kauhistellaan (ilmeisesti ruuvipenkin jälkeen) kun naisen kaatojen lukumäärä kasvoi taas yhdellä.
 

J.Petke

Jäsen
Kyllähän näitä valkoisia valheita kerrotaan jokaisessa suhteessa. En itse ainakaan jaksaisi moisesta stressata. Kukaan ei mahda menneisyydelleen mitään vaan nykyhetki on se ainoa asia millä on väliä. Jos parisuhde toimii ja pidätte toisistanne niin turha antaa moisten pienten asioiden pilata hommaa. Ei muuta kuin tehdä selväksi ettei halua toisen liioittelevan/vähättelevän mitään. Itse ainakin olen pieniä valkoisia valheita päästellyt jos olen tiennyt, että se ei ole mitään vakavaa ja totuuden kertominen toisi toiselle vaan pahan mielen. Tuo oli loistava esimerkki tästä tuo "kulta, olenko minä sinun mielestäsi lihonnut?"...

Jos homma maistuu noin niinkun muuten niin unohda moiset pikkuseikat ja keskity nykyaikaan. Pieni valkoinen valhe mikä tulee taatusti eteen toisenkin kerran.
 

GeneRation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Omasta mielestäni on hyvä jakaa oma menneisyys ja olla rehellinen alusta asti. Vähemmän se totuus silloin kirpaisee. Jossain vaiheessa rupeaa luultavimmin muuten omatunto kolkuttaa ja sitten tulee näitä ongelmia. Ymmärrän Delteriä täysin, tuleehan se nyt järkytyksenä, kun omat mielikuvat kumppanista muuttuvat kertaheitolla täysin. Sen lisäksi sitä rupeaa muistelemaan näitä kertoja, kun kumppani on valehdellut, eikä täydellinen luottamus voi pysyä, jos kokee tulleensa petetyksi. Toiset ihmiset suhtautuvat kevyemmin tällaisiin valheisiin, mutta toisille ne merkkaavat siinä missä muutkin valheet. Ja onhan se ihan selvää, että itse seksi on epäkokeneemmille henkilöille merkityksellisempi asia kuin 100+ seksikumppania omaaville.

Delterin tulisi mielestäni nyt käydä syvälliset keskustelut vielä aiheesta. On hyvinkin mahdollista, että näihin paljastamattomiin kertoihin kuuluu jotakin muuta ikävää, joka on painanut tytön mieltä, eikä hän siksi ole niistä kertonut. Toki nyt, kun niitä paljastuksia olikin enemmän niin tuskin kaikkiin kertoihin kuuluu tämäntyylisiä asioita. Monesti näissä on kuitenkin takana jotakin muutakin peiteltävää kuin "pelkkä seksi", tyyliin: tuplasti vanhempi mies, kaverin poikaystävä, kännisammumisraiskaus, serkkupoika tai jotain muuta. On mielestäni hämmästyttävää, että kukaan ei ottanut keskustelun alussa esille, että tällainen salailu saattaa johtua jostakin suuremmasta asiasta, kuin itse luvuista.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Ymmärrän Delteriä täysin, tuleehan se nyt järkytyksenä, kun omat mielikuvat kumppanista muuttuvat kertaheitolla täysin.

Juuri tässä on kirjoituksesi oikein tärkeä pointti. Jos on kypsä parisuhteeseen, on syytä kyetä erottamaan kumman kanssa sitä onkaan yhdessä: mielikuvien vai naisensa.

Parisuhteessakin ihmisellä tulee olla vapaus ja oikeus päättää mitä jakaa ja miten kumppaninsa kanssa. On harhaa kuvitella että siinä kaksi muuttuu yhdeksi kuin saduissa konsanaan ja kaikki kumppanin sopukatkin on yhteisiä, ongelmia siinä vain kasaa suhteelle.

Tottakai ymmärrän, että nuoret kollit on vielä ehdottomia ja mustavalkoisia totuuksiensa kanssa, olenhan itsekin nuorna hölmöilyni hölmöillyt ja ihan potentiaaleja suhteenalkuja hautaan saattanut, mutta kai sitä tämmönen vanha pieru automaattisesti tahtoo opastaa, vaikkei totuuksia omistakaan.

Ihan anekdoottina (kuuluisi ehkä jopa hyvät naurut topikkiin) pitää kommenteerata noita Schollin mainioita sepustuksia, sillä noin kuukauden olen juuri pyörinyt noissa kaikissa hänen luettelemissaan maissa ja aika monessa mitä hän ei maininnut ja yllätys, yllätys: samoissa retaleissa ämmät nykyään viheltää italiasta pelkosenniemelle, edes pariisin kaduilla ei tyylipuput viheltele edes viikonloppuiltoina, vaan samaisissa paituleissa ja legginseissä viheltävät niin montmartella, kuin champs elyseellä, että se siitä vuodatuksesta. Ainoa ero syntyy lämpötilatasosta, yli 30 astetta varjossa vähentää retaleita radikaalisti, mutta ei siinä silloinkaan mitkään palatsivetimet hiestä kastu, vaan ne samat kesäloimet kun suomessakin. Suomen naisille päinvastoin täytyy antaa kehuja: suhteellisesti näissä meitin emännissä on tyrmäävän kauniita enemmän kuin nuissa luetelluissa, että tässä ansaitut kehut suomenneidoille.

Sen sijaan nizzassa patsasteli vastaan kundi tip top armanin releissä patiinit säihkyen, mutta selässä oli umpitäyteen pakattu paskanen räjähtämispisteessä oleva rinkka antamassa kontrastia kultaketjujen kimallukselle ja brylkreemistä kiiltävälle hiuksistolle. Ei voinut mitään, purskahdin vilpittömään nauruun, tyyli pitää vaikka reilatessa.
 

rpeez

Jäsen
On mielestäni hämmästyttävää, että kukaan ei ottanut keskustelun alussa esille, että tällainen salailu saattaa johtua jostakin suuremmasta asiasta, kuin itse luvuista.

En kyllä usko, että kyse on noin monimutkaisista asioista.

Olen samoilla linjoilla kun eräät muutkin, että tämä nainen laittoi valkoisen valheen peliin. Mahdollisesti on käynyt niin, että Delter paljasti naisen kysyessä olleensa aika vähäisen määrän kanssa ennen tätä. Nainen toteaa mielessään, että gulp mullahan on ollut 5x enemmän partnereita, mitä se nyt sanoo jos kerron sen, voi vaikka ottaa herneen nenään. Eli hätäpäissään pistää vaan kohtuullisesti enemmän kuin Delter. Kyllä tämmöinen on minusta aika valkoinen valhe ja ei kovin suuri juttu. Jos mä nyt oikein ymmärsin, nainen vielä itse tunnusti tämän. Nainen kuulostaa suht rehelliseltä tapaukselta, ja suosittelen unohtamaan koko jutun.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ikävin skenario Delterin tapauksessa on se, että luku on kasvanut seurustelusuhteen aikana, niin kusessa tuntuu Delterin eukko olevan. Nainen saattaa yrittää keventää omaatuntoaan muuntamalla uudet panot "entisiksi". Joka tapauksessa on hämärää toimintaa sekä Delterin että muijan puolelta. Toivottavasti näin ei kuitenkaan ole. Tulipa vaan mieleen, kun on omia kokemuksia.
 

J.Petke

Jäsen
Mahdollisesti on käynyt niin, että Delter paljasti naisen kysyessä olleensa aika vähäisen määrän kanssa ennen tätä. Nainen toteaa mielessään, että gulp mullahan on ollut 5x enemmän partnereita, mitä se nyt sanoo jos kerron sen, voi vaikka ottaa herneen nenään.

Ja mitä luin aiemmin niin naisen lukumäärään tuli pari partneria lisää eli hyvin vähän. Eli tytöllä on ilmeisesti sellainen kiltin naapurintytön imago ja ei halunnut Delteriä menettää sillä, että hän onkin ollut esim. 5 tyypin kanssa. Ymmärrän tyttöä täysin, olen itsekin valehdellut naisten määrää mahdollisille ehdokkaille. Ihan vaan sen takia ettei toiselle herää turhia epäilyksiä.

Mutta katsottaessa tätä positiivisesti niin hyvä naikkonenhan tuo on jos tuollaiset asiat jäävät vaivaamaan mieltä ja haluaa ne jakaa. Eli haluaa olla rehellinen ilman mitään kuulustelua. Muista arvostaa myös sitä.
 

Jättikukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Florida Panthers (HIFK symp.)
Suomen naisille päinvastoin täytyy antaa kehuja: suhteellisesti näissä meitin emännissä on tyrmäävän kauniita enemmän kuin nuissa luetelluissa, että tässä ansaitut kehut suomenneidoille.

Täysin samaa mieltä siinä, että suomalaiset naiset ovat ihan maailman kärkiluokkaa pukeutumisenkin suhteen. Suomalainen nainen ei ajattele pukeutumisessaan sitä, että pitäisi osoittaa olevansa jotain parempaa pukeutumalla ylikalliisiin massavaatteisiin. Suomi-neito uskaltaa pukeutua oman tyylinsä mukaan. Hyvä vaate voi toki olla kallis, mutta sen ei tule tuoda esiin tiettyä tuotemerkkiä. Muutenkin olen huomannut sen, että esimerkiksi Guessin laukku korreloi melko hyvin pieniin tuloihin ja alhaiseen sosiaaliluokkaan, mutta toisaalta suuren pyrkimykseen tavoitella keskiluokkaisuutta.

Suomessa ja Helsingissä tapaa kesäaikaan todella uskomattomia kaunottaria ja paljon! Täällä naisten laatu on huomattavasti korkeampi kuin keskimäärin Jenkeissä tai Saksassa. Arroganteista saksattarista onkin todella huonoja kokemuksia aina lähtien tyylitajusta ja päättyeen huonoon hygieniaan. Saksa onkin todella paska maa mitä naisiin tulee.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Arroganteista saksattarista onkin todella huonoja kokemuksia aina lähtien tyylitajusta ja päättyeen huonoon hygieniaan. Saksa onkin todella paska maa mitä naisiin tulee.

Tosi kuin vesi. Saksalaiset naiset ovat hörökorvaisia hevosnaamoja ja yltävät rumuudessaan lähelle brittejä. Etelämpänä Euroopassa myös rupsahdetaan sangen nuorena. Asiat eivät todellakaan ole aina paremmin "muualla Euroopassa".
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Täysin samaa mieltä siinä, että suomalaiset naiset ovat ihan maailman kärkiluokkaa pukeutumisenkin suhteen. Suomalainen nainen ei ajattele pukeutumisessaan sitä, että pitäisi osoittaa olevansa jotain parempaa pukeutumalla ylikalliisiin massavaatteisiin. Suomi-neito uskaltaa pukeutua oman tyylinsä mukaan.

Suomi-neito pukeutuu halpoihin massavaatteisiin ja se oma tyyli sattuu olemaan taysin sama kuin niilla sadoilla tuhansilla muillakin jotka samoista halpaliikkeista shoppaavat. Suomi-neito on kaunis, ei seksikas. Ja arvostan sita asiaa suomalaisissa neidoissa etta meikkia kaytetan hillitysti korostaen omia piirteita, tama hillitty asia taas puuttuu monista muista kansakunnan naisista tyystin. Mutta pukeutumessa on kylla niin paljon kansakunnalla petrattavaa etten uskaltaisi sanoa missaan nimessa Suomi-neidon pukeutuvan tyylikkaasti.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Suomi-neito pukeutuu halpoihin massavaatteisiin ja se oma tyyli sattuu olemaan taysin sama kuin niilla sadoilla tuhansilla muillakin jotka samoista halpaliikkeista shoppaavat. Suomi-neito on kaunis, ei seksikas. Ja arvostan sita asiaa suomalaisissa neidoissa etta meikkia kaytetan hillitysti korostaen omia piirteita, tama hillitty asia taas puuttuu monista muista kansakunnan naisista tyystin. Mutta pukeutumessa on kylla niin paljon kansakunnalla petrattavaa etten uskaltaisi sanoa missaan nimessa Suomi-neidon pukeutuvan tyylikkaasti.

Suomi-neito ei todellakaan osaa pukeutua kuin juhliin tyylikkäästi. Esimerkiksi Ranskassa ja Italiassa naiset osaavat tuon arkipukeutumisenkin aivan eri tavalla kuin Suomi-neidot. He eivät yritä pukeutua kuin miehet (siis jota suomalaiset naiset tekevät) vaan kuin naiset. En tiedä missä pelaa? Ehkä Suomessa ei haluta korostaa omia linjoja, vaan peitellään niitä - ja miksi?!
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Suomi-neito ei todellakaan osaa pukeutua kuin juhliin tyylikkäästi. Esimerkiksi Ranskassa ja Italiassa naiset osaavat tuon arkipukeutumisenkin aivan eri tavalla kuin Suomi-neidot. He eivät yritä pukeutua kuin miehet (siis jota suomalaiset naiset tekevät) vaan kuin naiset. En tiedä missä pelaa? Ehkä Suomessa ei haluta korostaa omia linjoja, vaan peitellään niitä - ja miksi?!

No, kun mulla on asiasta ihan viime käden kokemuksia ja laajalla eurooppalaisella otannalla, on pakko sanoa, että metsään menee ja pahan kerran tämä arvio.

ainoa suurempi ero esim. ranskaan tänä päivänä on siellä muotia selvästikin olevat jeesussandaalien ja saappaiden ristisiitokset, jollaisissa joka toinen emäntä viheltää pitkin pariisin katuja. Mitään eleganssin ilotusta on sieltä, niinkuin muualtakaan turha kurkkia. Persoonalliset, itsensä kanssa sinut ihmiset erottuu massasta vaikka säkki päällä kaikkialla, ihan niinkuin epävarmuuttaan rahalla peittelevät pätijätkin.

Jos naiseus on sitä, että on tyrkky, niin barbeja löytyy kaupassa halvemmalla ja niille saa vielä vaihtoreleetkin, että siitä vaan, mutta niin nainen kuin mieskin on jotain vasta siinä vaiheessa, kun kantaa itse itsensä eikä pelkkiä vaatteitaan.

tuota vertailua kun naisilla teet, niin kerro miksi suomalainen mies ei sitten vastavuoroisesti ole machoileva kukonpoika ulkoisesti, edes siinä tapauksessa, että on sellainen?

Kulttuurierot ei tee kauneuseroja ihmisten välille, voi kuitenkin olla, että jonkun kulttuurin perinteinen habitus miellyttää silmää laveasti katsottuna, yksi tykkää alppien lettipäistä, toinen sulaa lämminverisen brassineidon eteen, mutta kun mennään persoonatasolle, vain itsensä tiedostavat rulaa, ihan sama mistä on kuosi peräisin, tai mikä on kansallisuus.
 

dimmu

Jäsen
Suomi-neito ei todellakaan osaa pukeutua kuin juhliin tyylikkäästi. Esimerkiksi Ranskassa ja Italiassa naiset osaavat tuon arkipukeutumisenkin aivan eri tavalla kuin Suomi-neidot. He eivät yritä pukeutua kuin miehet (siis jota suomalaiset naiset tekevät) vaan kuin naiset. En tiedä missä pelaa? Ehkä Suomessa ei haluta korostaa omia linjoja, vaan peitellään niitä - ja miksi?!

Veikkaan, että syy tuohon peittelyyn on suomalaisessa tavassa vähätellä kaikkea. Aina, jos minä tai joku kavereistani iskee jonkun naisen, kaikki ovat heti katsomassa negatiivisia asioita, kuten: " Kattokaa, sillä on aika pienet tissit." Vaikka voisi sanoa, että katsokaa hänen muuta vartaloa kuinka upeassa kunnossa se on. Tämä pätee muihinkin seikkoihin naisista puhuttaessa. Aina vaan vähätellään. Miksei voida katsoa niitä hyviä ominaisuuksia ja olla niistä tyytyväinen, vaan aina katsotaan mitä huonoa kenestäkin löytyy.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
vain itsensä tiedostavat rulaa, ihan sama mistä on kuosi peräisin, tai mikä on kansallisuus.

Tähän ei voi kuin kompata.

Kyllä minun mielestä Suomalainen nainen osaa pukeutua ihan fiksusti. Se, mikä ymmärrys minulle on syntynyt on juurikin siinä, että esim. Alppimaiden lettipäät ovat monasti paljon luonnollisempia ja siten myös kantavat itseään paremmin. Ei sillä, en mitenkään aio yleistää tai halveerata maamme naisia, koska Suomalainen nainenhan on varsin hieno pakkaus parhaimmillaan :)

Se, mitä olen jutellut ulkomaalaisten ns. tavallisten naisten kanssa, heillä ei tunnu olevan niin suuria paineita esim. ulkonäkönsä suhteen, kuin Suomalaisilla sisarillaan. En tiedä sitten mistä moinen johtuu?

Paljon Alppimaissa pyörineenä oon huomannu, että siellä on tietynlainen vanhanaikaisuus säilynyt monessakin asiassa, kun taas Suomessa tuntuu olevan jonkinasteinen villitys nykyaikaistua kaiken aikaa ja unohtaa vanha siinä samalla. Ehkä se voi tuoda erityisesti naisille joitain paineita?

Kyllähän Keski-Euroopassa miehet, että naiset liikkuvat paljonkin enempi, kuin Suomessa, eikä se voi olla näkymättä kropassa. Varmaan geenitkin tuolla päin maailmaa ovat hieman erilaiset kuin Suomessa.

Kyllä tuo pukeutuminen kuitenkin suht samanlaista on esim. Saksalaisen, Itävaltalaisen ja Suomalaisen naisen kesken.
 

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
Kärpäsestä härkänen

Tungen itsekin nyt lusikkani soppaa tuohon Delterin asiaan.
Selvästikin Delterin nainen "suojelee" Delteriä. Delter kun taitaa olla mustasukkasita tyyppiä joten nainen kaunistelee jo tästäkin syystä asiaa. Silloin mielestäni pitää myös sitä kumppania kunnioittaa. Jos hän ei halua niistä kumppaneiden määrästä kertoa niin sitä ei todellakaan aleta utelemaan ja jankkaamaan.
Omakohtaiset kokemukset on niin että minua ei kiinnosta pätkääkään kuinka paljon kumppanilla on ollut niitä ENTISIÄ petikumppaneita. Elämä on tässä ja nyt eikä menneisyydessä. Minulta on kysytty niitä ensitisten petikumppaneiden määrää ja minä en ole rehellisesti osannut vastata enkä osaa vieläkään, eikä se ole ollut ongelma. En ole ylpeä menneisyydestäni ja sikis en siitä halua edes puhua, paremmalle puoliskollekkaan. Olemme hyvin pärjänneet näin että kumpikaan ei muista niiden määrää, oli ne sitten kymmeniä jota kummallakin taitaa olla.
Ehkä meni ohi aiheen. Sen vielä Delterille sanon että tuntuu juttujen perusteella että omalla "mustasukkaisuudella" olet saanut naisesi tilanteeseen jota hän ei halua paljastaa, joten naisesi kokee syyllisyyttä siitä että on alun perin sen määrän valehdellut. Nyt sitten koittaa sitä sinulle kertoa, mutta päästää niitä valkoisia valheita tai oikeasti ei muista niiden kumppanien määrää.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
Tuossa viime viikonloppuna baarissa istuttiin miesporukalla aamua (kello oli yökerhossa vaikka mitä), meitä oli joku 7 henkeä. Sitten tanssilattian vieressä tanssi joku naishenkilö yksikseen ja sitten siirtyi meidän pöydän luo tanssimaan aika avoimestikin, melkein jokaisen eteen yksitellen. Meikäläisen kohdalla sitten menin mukaan myös aika avoimesti, ei pistänyt millään lailla pahakseen, mutta siirtyi yhtäkkiä toisen kaverini luo. Tanssi kesti ehkä 10 sek. korkeintaan, mutta sitten taas vaihtoi seuraa.

Lopulta tanssi sitten edelleen tanssilattian vieressä ja menin siihen mukaan, mutta toppuutteli käsiään, että ei halunnut. Joku muukin mies meni sen jälkeen siihen mukaan, mutta sama homma.

Olisikohan kyse jostain huomion hausta? Vai olikohan rima sen verran korkealla, ettei ketään kiinnostanut? Aika erikoista käytöstä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös