Naisasiat

  • 6 956 927
  • 25 254

BaronFIN

Jäsen
Nyt on kyllä timanttien timantti hyppysissä.

Käytiin uuden naisihmisen kanssa pidennetyllä viikonloppureissulla ja yhtäkään vaivaannuttavaa ”mitäköhän sitten sanoisi” -hetkeä ei tullut vastaan eikä tikustakaan tarvinnut asiaa vääntää vaan kaikki tuntuu niin luonnolliselta ja oikealta tämän ihmisen kanssa. Soljui kuin kevätpuro talven jälkeen.

En osaa sanoa onko tämä nyt sitä kemiaa, mutta jos on, niin helvatun onnekkaana pidän itseäni, että kohdalle osui. Ja voi pojat mikä kyltymätön peto tuosta kuoriutui sängyssä, hyvä että perässä pysyi. Oman suorituskyvyn katto tuli vastaan, onneksi taitaa olla samaa tasoa tuon naaraan kanssa.

Alku meillä oli kuitenkin aika varovaista tunnustelua. Varmaan kuukausi meni että tapailussa edettiin edes ykköspesälle ja siitä sitten myöhemmin asioissa edelleen, mutta en hetkeäkään kadu, että otin hitaamman lähestymistavan asiaan.

Nainen alkoi jo varmaan hermostua kun en ottanutkaan perinteisiä pelimiesohjaksia käsiin vaan kuulostelin muita asioita hänestä kuin pelkkää seksiä. Nyt jäljestä päin tuo sanoo, että arvostaa aivan toisella tavalla hidasta alkua kuin sänkyyn hyppäämistä tyyliin heti ekoilla treffeillä.

Silti kuitenkin naisen odottama kuvio oli aika perinteinen: nainen odotti/oletti, että minä miehenä teen aloitteen ja määritän etenemistahdin ja hän tulee perässä. Kun oma rohkeus ei ollutkaan naisen odottamalla tasolla, niin oli jo heittämässä hanskoja tiskiin ettei tästä mitään tule.

Havainto: nykyajan itsenäiset, omillaan tulevat naiset noudattavat edelleen sukupuolirooleja ja olettavat miehen edelleen olevan aloitteellinen vaikka olisivat itse kiinnostuneita. Toki tässä on varmasti yksilöllisiä eroja, mutta itseni kohdalla osui näin.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
@BaronFIN Kiva lukea teikäläiseltä edellisen kaltaista raporttia, voin sanoa, että ihan oikeasti itseä suretti, että kuinka sun exsä oli sua vuosien ajan kohdellut.

Toivottavasti saat tästä uudesta kumppanista loppuelämän parhaan ystävän, joka oikeasti arvostaa sinua, niin hyvässä kuin pahassa. Alku teillä ainakin kuulostaa erittäin lupaavalta ;)
 

Sj991

Jäsen
Havainto: nykyajan itsenäiset, omillaan tulevat naiset noudattavat edelleen sukupuolirooleja ja olettavat miehen edelleen olevan aloitteellinen vaikka olisivat itse kiinnostuneita. Toki tässä on varmasti yksilöllisiä eroja, mutta itseni kohdalla osui näin.
Kyllähän nämä aloitteet on vieläkin yli 90% miesten vastuulla ja tulee varmaan myös olemaan. Vaikka itse tykkäänkin naisten "iskemisestä" yli kaiken niin kyllä minäkin mielummin olisin vaan passiivisesti odottelemassa niitä prinsessoja. Niin miksi naiset tästä edustaan luopuisivat.

Ja silloinkin kun naiset ovat alotteellisia he ovat yleensä vain jossain kohtaa alotteellisia esim sanovat hei, pyytävät kahville, kutsuvat kämpilleen mutta ainakaan itselle ei ole koskaan käynyt niin että nainen olisi ollut se alotteellinen koko matkan tervehdyksestä peiton alle.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Joskus voi sattua yllättävästi ja miellyttävästi, jopa omalle kohdalle. Minulle sattui ihan taannoin. On vähän kuin naistenlehden kesätoimittajan kynästä tai paskasta pehmopornopokkarista, mutta elämä taitaa välillä olla.

Teen enimmäkseen etänä töitä, mutta kävinpä äskettäin konttorilla tekemässä toimistopäivän. Joskus puolen päivän haminoissa lähdin toimistolta lounaalle läheiseen ravintolaan. Ruokailemasta palatessani vastaan tuli jotenkin tutun oloinen nainen. Myös tämä nainen katseli minua jotenkin siihen tyyliin, että tunnetaankohan me toisemme. Pysähdyttiin molemmat, ja siinä avautui, että mehän olemme Tinder-tuttuja jostakin takavuosilta. Olimme joskus aikoinaan käyneet ihan treffeilläkin, mutta ei sitten kuitenkaan nähty enää uudestaan, eikä jatkettu viestittelyjäkään.

Oli kummankin mielestä jotenkin kiva yllätys nähdä tuolla lailla, joten ajattelimme että mennäänpä tuohon viereen kahville. Hyvin ehdimme, sillä nainen oli viettämässä viimeistä kesälomaviikkoaan, eikä minullakaan ollut palavaa kiirettä takaisin työpisteelle. Oli mukava jutella hetki. Todettiin kupillisen jälkeen, että voitaisiin nähdä uudestaankin ja jatkaa juttuja. Kävi ilmi, että molemmille onnistuisi hyvin vaikka samana iltana. Esitin kutsun jatkokahveille kotiini klo kuudeksi, ja se oli naiselle ookoo.

Nainen saapui sovitusti luokseni. Laitoin kahvit tippumaan ja esittelin ekaksi vähän taloa. Olohuoneeseen palattuamme tiedustelin nätisti mutta suoraan, että "otetaanko nuo kahvit tässä kohdassa, vai tykkäisitkö että käpälöidään ensin vähäsen". Ajatus käpälöinnistä sai saman tien kaksi ääntä. Sohvalle siitä sitten, mutta ei siinä mennyt minuuttiakaan kun mekko oli jo lattialla. Tuon perään siirryimmekin makuuhuoneen puolelle pitämään aikuisten kivaa. Olipa spontaania, rentoa ja reipasta seksiä, kunnolla ja ilon kautta. Kahvit juotiin vähän myöhemmin ns. puoliajalla, oikein nisupullan kanssa. Harmi vaan, että nainen oli sopinut jo reissuohjelmaa seuraavalle päivälle, joten hänen piti lähteä puolenyön pintaan kotiinsa ehtiäkseen nukkumaan edes vähäsen. Sovittiin kuitenkin, että kahvistellaan tästä kohtapuoliin uudemman kerran.

Älkää hyvät ihmiset vetäytykö ihan kokonaan etätyömoodiin, kannattaa käydä toimistolla välillä. Mitä Mattikin sanoi? Siis että jos ihminen nukkuu, niin sille ei tapahdu mitään, mutta jos on hereillä, niin voi vaikka saada kalan.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Nyt on tyhjä olo, mutta samalla helpottunut tilanteen ratkettua.
+18v suhde meni lunastukseen ja lusikat jakoon. Ikävintä asiassa on se, että meillä on n.6v lapsi, joka joutuu totuttelemaan uuteen tilanteeseen. Päätin suhteen koska yksin siitä ei saa toimivaa vaikka kuinka yrittäisi. Helpotuksen ohella on myös suuri haikeus ja suru puserossa, mutta aika parantaa nämäkin haavat.
Mukavaa loppukesää kaikille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös