Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Myönteistä Ilveksestä

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana arska89, 24.09.2010 klo 23.32.

 1. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Sitä itseään ja aitoa, IPA!
   
 2. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Piti tulla vain onnittelemaan hienosta tarinasta. Näitä saagoja lätkä, urheilu ja laajemmin koko Suomen yhteiskunta tarvitsee. Feenix-linnun nouseminen tuhkasta ja Daavidin taistelu ylivoimaista vastustajaa ovat ikiaikaisia ja ihmisiin vetoavia tarinoita. Toivottavasti uusittu Ilveksen toimisto pystyy hyödyntämään nousseen buumin, siinäkin tarvitaan taitoa ja valtavasti duunia.

  Toiseksi voi kai sanoa, että sopimustilannetta (laiskana) tarkistamatta, Ilveksellä on ihan helvetin hyvä ja kehittyvä rosteri kasassa. Noista nuoremmista kuten Rautiainen, Koivula, Vainio, Mustonen, Parikka, Suomi, Liuksiala, Meskanen, jne saa jo loistavan ja ennen kaikkea kehittyvän rungon Liigaan. Tuohon lisäksi muutama täsmähankinta, niin urheilullinen puoli vaikuttaisi olevan tulevaisuuden osalta enemmän kuin hyvässä kuosissa. Tietysti joku Koivula ja Parikka varmaan karkaavat jenkkeihin, mutta junnupuolelta on ilmeisesti ihan omia poikia tulossa paikkaamaan.

  Menestyksen kasvot ovat nyt Kivi ja hänen valmennusryhmänsä. Kaverilla lienee suurin markkina-arvo tämän kauden jälkeen suomalaisista valmentajista mikä tahansa laji huomioon ottaen. Varmaan seuraavan valmentajan valinta Kiven jälkeen (milloin se sitten onkaan) on seuraava suuri tienristeys taas. Mutta tarina on nyt saanut siivet allensa. Toivotaan sen jatkuvan samalla tavalla.
   
 3. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Todella hienoa kun kaukalon Ilves-otteet saa tällaisia symppis-pisteitä vastustajien leireistä, usein näitä vaan saan kun on olan takaa jatkuvasti muninut hommansa taikka hävinnyt finaalin kolme kertaa putkeen a'la Tappara. Silloin ihmisen oikeustaju tulee vastaan ja kehutaan kovan kohtalon kokeneita tai pohjamudista päätään nostavia vanhoja kiiltokuvia.

  Ilves on nyt nousussa. Se on sitä kaukalossa, katsomossa ja toivon mukaan kohta myös toimistolla. Tämä @Katajanokan spanieli esiin nostama rosteri on juuri sellainen missä uusi johto voi osoittaa muutoksen tulleen eikä menettää näitä Raskin ja Hintzin tavoin liian aikaisin. Ei saisi menettää ketään haluamaamme enään kilpailijoille vaan todelliset menetykset tulee suuntautua NHL, KHL, Eurooppa.
   
 4. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Jos pitäisi lyödä vetoa niin laittaisin panokseni Lauri Marjamäelle tai Jukka Jaloselle. Kummaltakin löytyy Ilvestaustaa ja ovat maininneet että olisi kiva valmentaa Ipaa vielä joskus. Joo joo jargonia jne. Kuitenkin Kiven ja Jalon johdolla jos ja kun saadaan taloudellista kasvua aikaan niin voidaan tarjota myös kiinnostavampi rosteri noille herroille. Kenties jopa paremmat puitteet uudessa hallissa.
   
 5. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Voi olla nämä tai sitten takaa nostetaan Salo tai Myrrä. Riippuen ehkä, että kuinka kauan Kivi postissaan jatkaa. Voisi olla luonnollinen siirtymä. Haluaisin luottaa, että tulevaisuudessa ilvesläisellä kiekkoilulla on jonkinlainen oma identiteetti ja valmennus löytyy tämän pohjalta.

  Toki Marjamäki ja Jalonen olisi molemmat pirun kovia nimiä.
   
 6. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Jaa että Ilveskö ei ole jatkuvasti muninut hommiaan? Minusta suorittaminen sillä sektorilla on ollut äärimmäisen väkevää. Siksihän näitä "sympatiat Ilvekselle" -viestejä nyt on tämäkin palsta pullollaan. Säälistä ne kumpuavat. Pari kautta menestystä ja Ipa ei ole ulkopaikkakuntalaisten mielestä enää lainkaan sympaattinen.

  Minusta ei ole hienoa olla niin surkean säälittävä seura, että noita tsemppausviestejä satelee joka puolelta. Olisi paljon hienompaa, jos Ilves olisi muiden joukkueiden fanien mielestä kamala kahvaajajengi, filmaava ämmälauma, kuolettavan tylsä robottikiekkojoukkue, tai jostain muusta vastaavasta syystä ihan hanurista. Silloin saattaisi hallin katossakin olla vähän tuoreempia viirejä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017 klo 06.43
 7. bulftrik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, MM, LHC
  Lainaus:
  Itse veikkaan että Kivi tekee vielä vuoden jatkon ja tämän kolmivuotisen jakson jälkeen Salo hyppää ruoriin pariksi vuodeksi. Sen jälkeen voi ehkä haaveilla jostain Marjamäistä ja Jalosista kun pelataan uudessa hallissa ja johto on saanut talouden kuntoon ja sitä kautta kilpailukykyisen pelaajabudjetin.
   
 8. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Tästäkin huolimatta toivon sydämeni pohjasta, että tiputatte Tapparan. Jospa tämä kevät olisi alkua Ilveksen uudelle tulemiselle ja nousulle takaisin suurseurojen joukkoon. Tällaisia tarinoita suomalainen jääkiekko kaipaa.
   
 9. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Nythän tuolla ottelusarjan omassa ketjussa jo vasaralaiset itkee sitä, miten ilvesläiset taklaa ihan epäreilusti. Se lämmittää mieltä paljon enemmän kuin säälistä kumpuavat tsemppausviestit Turusta, Hesasta ja muilta syrjäisiltä rannikkoseuduilta. Tai Kuopiosta.

  Tietysti itsekin olisin tässä sarjassa Ipan puolella, jos en kumpaakaan joukkuetta kannattaisi. Ainahan ylivoimaisen ennakkosuokin tappio säväyttää.
   
 10. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Nopeahan Otto ei ole, mutta paljon on liike mennyt kaudenkin mittaan eteenpäin. Toi äijä kun saa luisteluunsa vielä lisää räjähtävyyttä ja varteen annoksen lisää voimaa, on täysin pitelemätön. Todella kova itseluottamus. Onhan nuo runkosarjan tehot jo nyt kovaa luokkaa 18-vuotiaalle, mutta mihin pystyykään ensi kaudella. Sen jälkeenhän Ottoa ei kotoisessa Liigassa varmasti nähdä pitkiin aikoihin.
   
 11. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Tiedä taas mitä tämä yksi kirjoittelija itkee, mutta kai Ilves ei saisi pärjätä kun hänellä on ollut lapsuudessaan kympin verran halvemmat farkut jalassaan kuin muilla.

  Positiivisesti eteenpäin, kausi on jo nyt suuri menestys.
   
 12. Yabada Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Koivula pelaa itseään vahvasti pois Liigasta tällä hetkellä. Hyvä asia, tosin on että liike ei vielä riitä Nahilaan, mutta kesässä kyllä tapahtuu ihmeitä, varsinkin näin nuorille kavereille.

  Kävi tässä hienossa Tappara-sarjassa miten tahansa, mieleni vie pakosti ajattelemaan tulevaisuutta ja kuinka paljon tämä tulee vaikuttamaan mm. Suomeen, Liuksialaan, Parikkaan ja moneen muuhun junnuun. Voi olla, että muutaman vuoden sisään kaverit niittää aika kovaa saldoa, jotkut jopa kansainvälisellä tasolla.

  On tää kevät hianoo aikaa!
   
 13. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Minä nimenomaan haluan, että Ilves pärjäisi. Siinä vaiheessa kun se alkaa pärjätä, nuo ulkopaikkakuntalaisten sympatiat häviävät aika nopeasti. Jos joku nauttii siitä, että Ilvestä säälitään joka puolella Suomea ja sille toivotellaan siksi tsemppiä, niin mikäs siinä. Minusta siinä ei ole mitään hienoa. Varsinkin tapparalaisten muutama viikko sitten kirjoittamat "kiva että Ipakin pääsi pleijareihin" -viestit olivat hyvin alentuvia. Toivottavasti perjantai-iltana pääsee heiltä kysymään, että vieläkö se Ipan pleijareihin selviäminen tuntuu kivalta. Ja toivottavasti parin vuoden päästä puolivälierissä koko Tampereen ulkopuolinen Suomi pitää Ilveksen vastustajan puolia. Silloin olisi jotain tehty oikein.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 05.56
 14. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Ymmärrän hyvin mitä @Kirjoittelija tarkoittaa. Vituttaa monestakin syystä Ilveksen eilinen ja tämänpäiväinen tappio. En ole mitään empatiaa tulossa jakamaan, vaan totean, että Ilves oli niin perkeleen hyvä, että olisi ansainnut jatkopaikan. Ei mikään sympaattinen pikku kisu, vaan oikeasti vaarallinen peto joukkueeksi. En olisi halunnut Ilvestä IFK:ta vastaan missään vaiheessa. En toki Tapparaakaan.

  Sen verran sympatiaa kuitenkin, että ei kysymystäkään siitä kumpi Tampereen jengeistä on enemmän mieleeni. Ja näin se ollut jo 90-luvulta lähtien jolloin ylipäänsä aloin lätkää seurata. Tappara on lähinnä ottanut Jokereiden paikan sydämessäni.
   
 15. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hienoa oli seurata Ilveksen matkaa. Tänään Porissa A-jun finaali ja lähes joka toisella oli puhelin kourassa ja ruudulla pyöri hienoin sarja aikoihin, eli teidän ja Tapparan vääntö. Ylivoimasesti positiivisin juttu tähän kauteen on Ilveksen nousu sille tasolle minne kuuluukin. Valoisaa jatkoa teille!
   
 16. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Onnea Ilves, teitte jotain käsittämättömän hienoa suomalaiselle jääkiekkokeväälle! IMHO oli todella suuri vääryys, ettei sarja teidän nimiin kääntynyt, mutta ensi kaudella on hyvä jatkaa siitä, mihin tänään jäitte. Kiitos näistä elämyksistä, mitä täysin toisen joukkueen fanille tarjositte, enpä ois uskonut, että jaksan katsoa ihan fiiliksissä vieraan joukkueen pelejä, kun oma joukkue lomailee.
   
 17. Hauptmann Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, saksalaiset joukkueet (1. BVB), ManU
  Todella hyvin Ilves onnistui haastamaan Tapparan ja Ilveksen jatkoon menoa olisin toivonut. Harmi, että kävi näin. Kovaan iskuun Kivi sai Ilveksen. Toivottavasti tästä alkaisi Ilveksen nousu. Varmasti oli monella Tapparan kannattajalla tiukat paikat kuudennen ottelun jatkoajalla.
   
 18. Mustanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Valkeakosken Haka
  EI tämä loppu nyt kovin myönteinen ollut (kaksi viimistä peliä) omiin odotuksiin nähden, mutta kyllä vuodesta 1984 alkanut kannustus sai tällä kaudella myöteisen piristys ruiskeen. Iltatähtikin sai kokea jotain muuta, kuin ainaisen kauden katkeamisen. Tosin ei ole koskaan ollut epäselvää, ketä kannatetaan, vaikka voitot on välillä antanut hiukan vartoilla itseään. Seuraavaksi kannustetaan sitä, että Tappara häviää. Se on nyt urheilullisesti tärkeintä. Pelejä tuskin katselen. Kiitos Ipa! Isä ja tytär kiittää! Syksyllä taas värit päälle ja kannustamaan omiamme.
   
 19. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Ymmärrän kateutesi, mutta Ilves saa hyvin vähän säälipisteitä. Kyllä se tuntuu olevan lähinnä ihailua ja moni on sitä mieltä, että Ilves oli parempi.
  No ei ollut..kunnioittakaamme tulosta. On myös aivan turhaa alkaa meille kertomaan, mitä on vuosien saatossa väärin tehty..se kaikki on tiedossa. Ja siellä toimistolla on tehty niin paljon jo hommia, että hämmästyisit siitä vielä enemmän, mitä Ilveksen tasosta Tapparaa vastaan jo tällä kaudella.
  Toki vielä se, että varmasti moni toivoi Ilveksen voittoa jo omankin seuransa takia, olisihan silloin suurin suosikki ollut ulkona. Siinä olisi kerralla Kalpan, Jypin ja Hifkin mestaruusmahdollisuudet nousseet huomattavasti. Nyt on enemmän sarkaa kynnettävänä.
  Onnittelut vielä Tapparalle !
   
 20. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tampereen paikalliskamppailusta muodostui sitten kevään jännitysnäytelmä vailla vertaa. Ilves venyi uskomattomaan suoritukseen nuorella joukkueella, joka ei kuvia ja staroja juuri kumarrellut. Ennen kaikkea menestys tuli joukkueena, vaikka esim. mv Lehtonen tuntui olevan ihan hermoton ja jäätävä kaveri (toki samanlainen nuori mies toisessakin päässä). Moni muukin ipalainen venyi äärimmilleen panosten kovetessa. Karri Kivelle ainakin suurehko sulka hattuun, osaa toimia nuorten ja haastajien kanssa. Ensi kaudesta saattaa tulla vielä mielenkiintoisempi projekti.

  Tähän asti kevään parasta kiekoviihdettä. Kiitos siitä molemmille. Pää pystyssä eteenpäin.
   
 21. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Kyllä se Ilveksen pleijareihin pääsy tuntuu edelleen kivalta mutta olet oikeassa, kateus ja viha pitää ansaita. Toivottavasti Ilves ansaitsee ne tulevaisuudessa kunhan ei Tapparan kustannuksella. Sellaiset nimitykset kuin paskavasara ja kahvara eivät synny tyhjästä.
   
 22. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on mielestäni hyvä näkökulma. Puolivälierien aikaan tuntui siltä, että aika moni keltamustavihreä - vai violettiko se perinteinen peliasun väri oli - palstaveli nautti tilanteesta kovasti ja oli pylly pystyssä lypsämässä lisää sympatiaa.

  Toki omastakin näkökulmasta oli aidosti hienoa, että Ipa sai pakettinsa kuntoon ja pääsi oikeisiin pleijareihin. Kiva että paikallispeleissäkin oli taas jotain haastetta.
   
 23. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Niin..sääli ja sääli ( tai symppis ). Näin jälkeenpäin on helppoa huudella, mutta tosiasia on myös se, että oli maalin päässä kahden " sääliplay offs joukkueen " meno välieriin. Voi sitä sääli sanaa käyttää, jos siitä tykkää..tai sympatia.
  Omasta mielestäni Ilves sai kannatusta näistä syistä.
  A. Tuhkimotarina..nousu paskasta parrasvaloihin, kaikkihan niistä tykkää.
  B. Nuori ja nimetön joukkue haastoi jo Mestariksi uudelleen julkisuudessa nimetyn hallitsevan sellaisen ja runkosarjan selkeän voittajan.
  C. Ilves olisi tempullaan tehnyt monien muiden elämän helpommaksi.. nyt se Tappara niminen kanto on kaskessa ja nyt se on valmiina pelaamaan varmasti.

  Pointti on siinä, että Ilves on nousemassa..huom. on nousemassa..varteenotettavaksi jääkiekkojoukkueeksi. Tavoitteena pitää olla se hetki, että kun Ilves ilmoittaa tavoitteekseen mestaruuden, niin kukaan ei sille tavoitteelle naura..ei edes pahemmin hymyile. Sen mestaruuden saavuttaminen on sitten asia erikseen. Tätä voi olla vaikeaa ymmärtää, mutta muistakaa nyt, että vuonna 2017 keskusteltiin aiheesta - pystyykö Ilves jatkamaan kautta loppuun Liigassa.

  Olin eilen sadan kilometrin päässä Tampereelta junnusalibandy turnauksessa. Mukana ei ollut Tampereen seudun joukkueita, mutta yksi vanhempi mies katselija. Tällä oli yllään Ilveksen lippis, huppari, verskahousut ja pelipaita. Ilves on nousemassa tuhkasta, kerää uusia kannattajia ja vanhatkin taas kehtaavat tunnustaa väriä.

  Ilveksessä jyllää nyt valtava voima – pyörät pyörivät heti maanantaina - Aamulehti
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2017 klo 12.00
 24. Rauta85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, NuPS
  Onpahan valtaisa vitutus vielä eilisestä. Mutta toki jo tämäkin tulos on valtaisa voitto ja luo hienoa pohjaa tulevaisuuteen. Katsellaan nyt mitä tässä tulevina kuukausina tapahtuu, kerrankin "kesä on ilves-kannattajan parasta aikaa" ei ole vain sanahelinää vaan vihdoinkin tosissaan luodaan sitä pohjaa tulevalle menestykselle.
   
 25. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Ainoa mitä tunnen katsottuani tuon teidän ottelusarjan , on aito kunnioitus uljaasti taistellutta Ilvesjoukkuetta kohtaan . Peto on palannut. Hyvää tulevaa kautta 2017-18.