Myönteistä Ilveksestä

  • 404 754
  • 1 060

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Todella hienoa kun kaukalon Ilves-otteet saa tällaisia symppis-pisteitä vastustajien leireistä, usein näitä vaan saan kun on olan takaa jatkuvasti muninut hommansa taikka hävinnyt finaalin kolme kertaa putkeen a'la Tappara. Silloin ihmisen oikeustaju tulee vastaan ja kehutaan kovan kohtalon kokeneita tai pohjamudista päätään nostavia vanhoja kiiltokuvia.

Ilves on nyt nousussa. Se on sitä kaukalossa, katsomossa ja toivon mukaan kohta myös toimistolla. Tämä @Katajanokan spanieli esiin nostama rosteri on juuri sellainen missä uusi johto voi osoittaa muutoksen tulleen eikä menettää näitä Raskin ja Hintzin tavoin liian aikaisin. Ei saisi menettää ketään haluamaamme enään kilpailijoille vaan todelliset menetykset tulee suuntautua NHL, KHL, Eurooppa.
Ymmärrän kateutesi, mutta Ilves saa hyvin vähän säälipisteitä. Kyllä se tuntuu olevan lähinnä ihailua ja moni on sitä mieltä, että Ilves oli parempi.
No ei ollut..kunnioittakaamme tulosta. On myös aivan turhaa alkaa meille kertomaan, mitä on vuosien saatossa väärin tehty..se kaikki on tiedossa. Ja siellä toimistolla on tehty niin paljon jo hommia, että hämmästyisit siitä vielä enemmän, mitä Ilveksen tasosta Tapparaa vastaan jo tällä kaudella.
Toki vielä se, että varmasti moni toivoi Ilveksen voittoa jo omankin seuransa takia, olisihan silloin suurin suosikki ollut ulkona. Siinä olisi kerralla Kalpan, Jypin ja Hifkin mestaruusmahdollisuudet nousseet huomattavasti. Nyt on enemmän sarkaa kynnettävänä.
Onnittelut vielä Tapparalle !
 

ahal

Jäsen
Tampereen paikalliskamppailusta muodostui sitten kevään jännitysnäytelmä vailla vertaa. Ilves venyi uskomattomaan suoritukseen nuorella joukkueella, joka ei kuvia ja staroja juuri kumarrellut. Ennen kaikkea menestys tuli joukkueena, vaikka esim. mv Lehtonen tuntui olevan ihan hermoton ja jäätävä kaveri (toki samanlainen nuori mies toisessakin päässä). Moni muukin ipalainen venyi äärimmilleen panosten kovetessa. Karri Kivelle ainakin suurehko sulka hattuun, osaa toimia nuorten ja haastajien kanssa. Ensi kaudesta saattaa tulla vielä mielenkiintoisempi projekti.

Tähän asti kevään parasta kiekoviihdettä. Kiitos siitä molemmille. Pää pystyssä eteenpäin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Minä nimenomaan haluan, että Ilves pärjäisi. Siinä vaiheessa kun se alkaa pärjätä, nuo ulkopaikkakuntalaisten sympatiat häviävät aika nopeasti. Jos joku nauttii siitä, että Ilvestä säälitään joka puolella Suomea ja sille toivotellaan siksi tsemppiä, niin mikäs siinä. Minusta siinä ei ole mitään hienoa. Varsinkin tapparalaisten muutama viikko sitten kirjoittamat "kiva että Ipakin pääsi pleijareihin" -viestit olivat hyvin alentuvia. Toivottavasti perjantai-iltana pääsee heiltä kysymään, että vieläkö se Ipan pleijareihin selviäminen tuntuu kivalta. Ja toivottavasti parin vuoden päästä puolivälierissä koko Tampereen ulkopuolinen Suomi pitää Ilveksen vastustajan puolia. Silloin olisi jotain tehty oikein.

Kyllä se Ilveksen pleijareihin pääsy tuntuu edelleen kivalta mutta olet oikeassa, kateus ja viha pitää ansaita. Toivottavasti Ilves ansaitsee ne tulevaisuudessa kunhan ei Tapparan kustannuksella. Sellaiset nimitykset kuin paskavasara ja kahvara eivät synny tyhjästä.
 
Minusta ei ole hienoa olla niin surkean säälittävä seura, että noita tsemppausviestejä satelee joka puolelta. Olisi paljon hienompaa, jos Ilves olisi muiden joukkueiden fanien mielestä kamala kahvaajajengi, filmaava ämmälauma, kuolettavan tylsä robottikiekkojoukkue, tai jostain muusta vastaavasta syystä ihan hanurista. Silloin saattaisi hallin katossakin olla vähän tuoreempia viirejä.

Tämä on mielestäni hyvä näkökulma. Puolivälierien aikaan tuntui siltä, että aika moni keltamustavihreä - vai violettiko se perinteinen peliasun väri oli - palstaveli nautti tilanteesta kovasti ja oli pylly pystyssä lypsämässä lisää sympatiaa.

Toki omastakin näkökulmasta oli aidosti hienoa, että Ipa sai pakettinsa kuntoon ja pääsi oikeisiin pleijareihin. Kiva että paikallispeleissäkin oli taas jotain haastetta.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Niin..sääli ja sääli ( tai symppis ). Näin jälkeenpäin on helppoa huudella, mutta tosiasia on myös se, että oli maalin päässä kahden " sääliplay offs joukkueen " meno välieriin. Voi sitä sääli sanaa käyttää, jos siitä tykkää..tai sympatia.
Omasta mielestäni Ilves sai kannatusta näistä syistä.
A. Tuhkimotarina..nousu paskasta parrasvaloihin, kaikkihan niistä tykkää.
B. Nuori ja nimetön joukkue haastoi jo Mestariksi uudelleen julkisuudessa nimetyn hallitsevan sellaisen ja runkosarjan selkeän voittajan.
C. Ilves olisi tempullaan tehnyt monien muiden elämän helpommaksi.. nyt se Tappara niminen kanto on kaskessa ja nyt se on valmiina pelaamaan varmasti.

Pointti on siinä, että Ilves on nousemassa..huom. on nousemassa..varteenotettavaksi jääkiekkojoukkueeksi. Tavoitteena pitää olla se hetki, että kun Ilves ilmoittaa tavoitteekseen mestaruuden, niin kukaan ei sille tavoitteelle naura..ei edes pahemmin hymyile. Sen mestaruuden saavuttaminen on sitten asia erikseen. Tätä voi olla vaikeaa ymmärtää, mutta muistakaa nyt, että vuonna 2017 keskusteltiin aiheesta - pystyykö Ilves jatkamaan kautta loppuun Liigassa.

Olin eilen sadan kilometrin päässä Tampereelta junnusalibandy turnauksessa. Mukana ei ollut Tampereen seudun joukkueita, mutta yksi vanhempi mies katselija. Tällä oli yllään Ilveksen lippis, huppari, verskahousut ja pelipaita. Ilves on nousemassa tuhkasta, kerää uusia kannattajia ja vanhatkin taas kehtaavat tunnustaa väriä.

Ilveksessä jyllää nyt valtava voima – pyörät pyörivät heti maanantaina - Aamulehti
 
Viimeksi muokattu:

Rauta85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onpahan valtaisa vitutus vielä eilisestä. Mutta toki jo tämäkin tulos on valtaisa voitto ja luo hienoa pohjaa tulevaisuuteen. Katsellaan nyt mitä tässä tulevina kuukausina tapahtuu, kerrankin "kesä on ilves-kannattajan parasta aikaa" ei ole vain sanahelinää vaan vihdoinkin tosissaan luodaan sitä pohjaa tulevalle menestykselle.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Se lämmittää mieltä paljon enemmän kuin säälistä kumpuavat tsemppausviestit Turusta, Hesasta ja muilta syrjäisiltä rannikkoseuduilta. Tai Kuopiosta.
Ainoa mitä tunnen katsottuani tuon teidän ottelusarjan , on aito kunnioitus uljaasti taistellutta Ilvesjoukkuetta kohtaan . Peto on palannut. Hyvää tulevaa kautta 2017-18.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Ainoa mitä tunnen katsottuani tuon teidän ottelusarjan , on aito kunnioitus uljaasti taistellutta Ilvesjoukkuetta kohtaan . Peto on palannut. Hyvää tulevaa kautta 2017-18.
Se tässä vähän harmittaa, ettei Kuopioon päässyt lätkää katsomaan..siis Ilves lätkää. Olisi ollut taas aivan toisenlainen sarja..vastassa joukkue, joka nimenomaan perustaa joukkueena tekemiseen, ei niinkään yksilötason riittävyyteen.
Onnea teille välieriin ja tuleviin finaaleihin ! Olisi hienoa nähdä kokonaan uusi mestari.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Parin päivän sulattelun jälkeen harmitus on laskenut melko hyvin ja jäljellä on lähinnä ylpeys Ilveksen joukkueesta. Näin tässä sitten lopulta ehkä pitikin käydä, joukkue alkoi olla kahden kuukauden rutistuksen jäljiltä jo sen verran puhki, että olisi voinut hyvin liikkuvalta KalPalta tulla rumasti turpaan. Tapparan voittaminen olisi ollut se tämän vuoden mestaruus, mutta siitä valitettavasti jäätiin pienimmällä mahdollisella marginaalilla. Maalin päässä välieristä oli kuitenkin uskomaton suoritus. Tulevaisuudessa niitä mahdollisuuksia tulee kuitenkin lisää ja silloin Ilves on valmiina!
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Eniten harmittaa tuo neljäs ottelu, jossa Tappara oli täysi vastaantulija siihen asti, kunnes omalla ylivoimalla sorruttiin lapselliseen virheeseen ja päästettiin boksista tuleva mies läpi. Tuossa näkyi ikävällä tavalla tuo kokemattomuus, kun oma innostus meni liiallisuuksiin ja perusasioiden hoitaminen unohtui täydellisesti. Hienoa oli kuitenkin, että tuonkin pelin jälkeen rivit pystyttiin vielä kasaamaan, kunnes sitten kuorma kasvoi liian kovaksi ja sarja menetettiin. Olisi ollut hienoa nähdä Tappara paineistettuna 3-1 -tilanteessa, olisiko mahtanut enää kyetä nousemaan siitä?
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Joku aika sitten oli toive Stadin suunnalta KOM IGEN ILVES! Toive täyttyi, onnea upeasta noususta loppukaudesta. Teillä on upea jengi kasassa. Tsemiä ens kaudelle.
 

Kenth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee
Ilves otti kolme voittoa tuosta Tapparasta ja oli maalin päässä lähettää sen kesälomalle. Karri Kiven projektin ensimmäisellä kaudella, nuorella joukkueella. Ensi kaudella TOP6-sijoitus oltava tavoitteena kun nuoret pelaajat ovat kautta kokeneempia ja seuran itseluottamus muutenkin kaikilla sektoreilla nousussa. Tampere tulee jyräämään.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huomasin tuossa kun naapurit tuskailevat tuon oman historiansa kanssa niin upeeta kun olemme original ja menestyksekkäin jääkiekkoseura Suomessa. Olemme sinut historiamme kanssa ja ylpeänä katsomme original viirisarjaamme Hakametsän katossa. Tuota viirisarjaa pitääkin ruveta nyt uudistaan, mutta sekin pitää tarkastaa onko meidän pään putkessa vielä Hakametsässä tilaa vai siirtyykö uudistus uuteen halliin missä pidemmät kattokepit?
 

puuntakaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa Ipandeerus
Kai tämäkin myönteisiin asioihin menee, kun suurimman toimiston murheenkryynin, eli myyntihenkilöstön remontti on alkanut konkretisoitua. Palanen kerrallaan se siitä korjaantuu. Toivottavasti nekin kaverit, jotka officella jatkavat, saavat uutta intoa painaa täysillä tämä tärkeä jakso ennen kesälomia.
Jussi Kankaanpää Ilveksen myyntipäälliköksi | Uutiset | Ilves

En tiedä ukosta mitään, mutta pärstäkertoimeltaan näyttää juuri autonasentalinjalta valmistuneelta pikkunilkiltä. Itse heittäisin pihalle, ennen kuin ehtisi avata suunsa, mutta toivottavasti kaikki eivät ajattele samoin.
 

Mustanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
SJK on ainakin menestynyt kohtuullisesti ja jos "pikkunilkki" pärjää niin näyttäköön vaikka teuvo lömannilta, jos kauppa käy. Kieltämättä hiukan olisi vaarassa lentää pihalle, jos ei saa asiaansa esille ensimmäisessä lauseessa.
Eiköhän mies ole kuitenkin valittu tehtäväänsä ja jonkinlaista cv:tä varmaan löytyy. Menestystä ukolle.

Edit: menetys muutettu menestykseksi. Vaikka SJK onkin sittemmin saamani tiedon mukaan tehnyt melkoisen piikin.
 
Viimeksi muokattu:

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Oston ja myynnin esteitä on raivattu isolla kädellä, joten tuloksia on tultava. Ilves ei silti myy myymättä, joten kauppojen aktiivinen odottelu toimistolla ei ole vastaus.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
SJK on ainakin menestynyt kohtuullisesti

Urheilullisesti kyllä, mutta taloudellisesti ei.

Vuonna 2013 SJK teki tappiota 468 000 euroa
Vuonna 2014 se teki koko Veikkausliigan suurimmat tappiot (Lähde: RoPS:lle ja SJK:lle isot tappiot - HJK kirjautti jättivoitot / Veikkausliiga / Etusivu / Suomalaisesta jalkapallosta - Kymppipaikka )
Vuonna 2015 SJK:lla meni urheilullisesti kaikki nappiin, peli kulki, kaupungissa oli hurmos ja kausi päättyi mestaruuteen, mutta silti voittoa tuli vain 40 000 euroa. Kun yli puolet Veikkausliigajoukkueista teki voitollisen tuloksen, oli tuo tulos todella heikko mestarijoukkueen tulokseksi.
Vuonna 2016 Tappiota taas yli 300 000 euroa.
Neljässä vuodessa SJK on tehnyt yli miljoona euroa tappiota.

Täytyy kuitenkin muistaa, että Kankaanpäätä miinusluvuista ei voi syyttää. Hän oli SJK:n myynnissä vain vuoden. Täksi kaudeksi joukkue nosti budjettiaan muistaakseni 700 000 eurolla, mutta siitä huolimatt kaudesta tuli vaikea ja kausi esim alkoi tappioputkella. Vaikeasta kaudesta ja rajusti kasvaneesta budjetista huolimatta tappio pysyi maltillisempana kuin aiempina tappiovuosina, eli jotain myyntipuolella on varmaan tehty oikein.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Niin kauan kun täysin järjettömiä tappioita ja ihan ihme lukuja ilman selityksiä ei enää koskaan nähdä, olen tyytyväinen. Toki voitolle pitäisi kääntää meno pysyvästi, jos edes voi haaveilla tulevaisuuden menestyvän Ilveksen paluusta, mutta näin alkuun nyt tuo.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Samaa mieltä, kunhan nyt näkyy avoin Ilves ja nuo järjettömät tappiot ovat historiaa niin hyvä. Toki tämän kauden luvut vielä tulevat ja ne voi olla aika mielenkiintoisia nähtyjen tapahtumien jälkeen.

Sen verran on luottoa Jaloon, että tämä uusi myynti-ihminen osaa hommansa. Ja kaikkein tärkeintä, että toimiston puolella nähdään liikehdintää ja vanhoista toimijoista päästään eroon.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minulle myönteisintä on se, että yhtään ulkomaalaista alasarjahakua ei ole nähty, eikä toivottavasti nähdäkään. Omavaraista runkoa on täydennetty sen pelipaikan ja roolin kavereilla, joihin ei omasta takaa löydy vastaavantasoista pelimiestä. Haapanen ja Ikonen on sidottu pitkillä sopimuksilla.

Joukkueenrakennuksessa on oikea suunta, vaikka takamatkalta lähdettiinkin. Ensi kaudella pitää hoitaa jatkosopimukset syksyllä kuntoon niiden nuorten kanssa, joille työnteko maistuu ja kehitys etenee.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös